Μια πρώτη εκτίμηση:
Πέταλο 1: Καλές τιμές για φοιτητές γυναίκες και παιδιά. Aπότι φαίνεται δεν βγαίνουν εισιτήρια για όλους, ή έστω δεν είναι ξεκάθαρο. Ο Χριστόδουλος μάλλον συνεχίζει να κάνει πλάκα με τους ΑΡ.
9-10: Χωρίζεται στα δυο κι έχει ενδιαφέρον. Διπλα στην 1 θα κολλήσουν οι οργανωμένοι, ενώ η υπόλοιπη κερκίδα θα είναι κυριλέ.
Το κομμάτι δίπλα στην 1 θα είναι εντελώς οπαδικό. Φανταζομαι θα έχει και τίποτα κάγκελα μπροστά για να γλυτωνει ο κρισμπιλ τα προστίματα. Τα 150 ευρώ για τους παλιούς κατόχους είναι καλά. Τα 200 για τους νέους, μου φαίνονται μάλλον πολλά.
Για την υπόλοιπη 9-10 οι τιμή των 250 είναι μεγάλη. Γι αυτούς που θα προλάβουν τις καλές θέσεις στο κέντρο κάπως πάει κι έρχεται. Αυτοί όμως που θα είναι στο κόρνερ δίπλα στην 7 θα πληρώνουν 250 ευρώ ενώ οι αντίστοιχοι στις άκρες στη μεγάλη θα πληρώνουν το ίδιο σε καλύτερες θέσεις, ή και λιγότερα σαν παλιοί κάτοχοι.
Στη μεγάλη τώρα οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές για τους παλιούς κατόχους και σχετικά καλές για τους καινούργιους.
Πρόπερσυ οι τιμές των διαρκείας ήταν φωτογραφικές για να πάει να αγοράσει ο πολύς κόσμος διαρκείας στη παλιά και να αναγεννηθούν οι bv. Φέτος οι τιμές βοηθάνε στο να γυρίσει αρκετός κόσμος στη μεγάλη.
Δε ξέρω μέχρι ποια ηλικία δικαιούται να πάρει κάποιος παιδικό διαρκείας. Πάντως μου φαίνεται πολύ καλή κίνηση που βγαίνουν φτηνά παιδικά. Εχει μαζευτεί πολύ πιτσιρικαρία τώρα τελευταία στη κερκίδα και είναι μεγάλο στοίχημα να καταφέρουμε να την κρατήσουμε.