Αποστολέας Θέμα: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12  (Αναγνώστηκε 47456 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12
« Απάντηση #50 στις: Τρι 10 Μάι 2011 22:18 »
Παράθεση
Εκει θα γινει ο πυρηνας στην "μπανανα". Και ειναι αποφαση που παρθηκε εδω και καιρο απο τα παιδια της 9 (bv, groupakia και μη συνδεσμιτες).

το θεμα ειναι να ακολουθησουν ΟΛΟΙ. Να κανουμε επιτελους κερκιδα.

Δε λέω επιτέλους θα κάνουμε κερκίδα, αλλά για ακόμη μια φορά δεν αποφασίζουμε όλοι μαζί όπως θα 'πρεπε, απλά κάποιοι συνεχίζουν να "φασίζουν" με τις επιλογές τους λες και τα υπόλοιπα παιδιά που δεν είναι τις 9, δεν έχουνε δικαίωμα λόγου...Πρέπει μάλλον να υπάρχει μια πλευρά που γκρινιάζει πάντα. Ας είναι, ΠΑΣ εμπρός τσιφλίκι κανενός :mono:

Υ.Γ. Να μην ξεχνάνε διάφοροι εδω μέσα τι έχουν πει και τι έχουν γράψει κατά καιρούς είτε στο γήπεδο είτε εδώ... ;)

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Τρι 10 Μάι 2011 22:28 »
Παράθεση
Υ.Γ. Να μην ξεχνάνε διάφοροι εδω μέσα τι έχουν πει και τι έχουν γράψει κατά καιρούς είτε στο γήπεδο είτε εδώ... ;)

Κανένας δεν ξεχνάει τίποτα.
Η κίνηση είναι σωστή.Γελάει ο κόσμος μαζί μας
και αδικούμε τους εαυτούς μας και τον ΠΑΣ τόσα χρονια.

Το δίκαιο γ αυτούς που το έχουν δεν χάνετε ποτέ.
Να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω.

Εγώ δεν θέλω να ξαναδώ Ζωσιμαδες
που θα περνάει του χρόνου αέρα το κάθε καφενείο
και θα κάνει κερκίδα στην εφτά ο κάθε ανύπαρκτος.

Ζωσιμαδες όπως παλιά
και όποιος το καταφέρει και αν το καταφέρει θα του πω μπράβο.

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #52 στις: Τρι 10 Μάι 2011 22:41 »
Το σκέφτομαι εδώ και πολύ ώρα "να το γράψω, να μην το γράψω"...

Τέσπα το γράφω  :)

Έχω ένα προαίσθημα ότι η μείωση των τιμών στα διαρκείας έγινε διότι ο πρόεδρος δεν έχει σκοπό να βάλει το χέρι του βαθειά στην τσέπη...και η δικαιολογία;

Θα πει {όπως έκανα μείωση στα εισιτήρια λόγο κρίσης, έτσι έκανα και μείωση στο μπάτζετ}

Αυτό βέβαια μπορεί κάποιος να το υποψιαστεί κι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί προς το παρόν για μεταγραφές....

Αποσυνδεδεμένος pAg0uRiNh0.7.

• Full Member
  • Support your Local Team
    • Προφίλ
    • Games-Hellas.gr - no1 gaming community in Greece!
« Απάντηση #53 στις: Τρι 10 Μάι 2011 23:00 »
Τελικά είναι ξεχωριστά θύρα 1, 10 καί νέα 11; Μπερδεύτικα κάπως αν κάποιος τα έχει μάθει σωστά ας μας τα γράψει και σε εμάς που έχουμε iq τυρόπιτας! ^^  :pas:

PAS GIANNINA 7 // KASTORIA FANS.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Τρι 10 Μάι 2011 23:12 »
Τελικά είναι ξεχωριστά θύρα 1, 10 καί νέα 11; Μπερδεύτικα κάπως αν κάποιος τα έχει μάθει σωστά ας μας τα γράψει και σε εμάς που έχουμε iq τυρόπιτας! ^^  :pas:

Νέα ΘΥΡΑ η 11 (εγκαίνια), η οποία ως είσοδος καταργεί  τη ΘΥΡΑ 1 και ενιαιοποιεί - ενοποιεί το πέταλο, μετατοπίζοντας τους Οργ. (Θύρα 1 μόνο για άμπουλανς)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 10 Μάι 2011 23:18 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Τετ 11 Μάι 2011 00:18 »
Κάντε ενιαίο πυρήνα στο πέταλο
και στην δέκα.

Εκει θα γινει ο πυρηνας στην "μπανανα". Και ειναι αποφαση που παρθηκε εδω και καιρο απο τα παιδια της 9 (bv, groupakia και μη συνδεσμιτες).

το θεμα ειναι να ακολουθησουν ΟΛΟΙ. Να κανουμε επιτελους κερκιδα.

δε νομιζω να υπαρχει καποιος τωρα πια που να μην θελει να ειμαστε ολοι μαζι..πιστευω ηρθε η ωρα να κανουμε γαματη κερκιδα..οπως παλια..
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #56 στις: Τετ 11 Μάι 2011 00:23 »
Για τυπικούς λόγους και χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης θα παραθέσω πολλές απόψεις που γράφτηκαν τις τελευταίες 2-3 μερες μετά τη δική μου πρόταση για τα διαρκείας:

Παράθεση
Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα αυτα τα ωραια που γραφεις δεν προκειται να εφαρμοστουνε ποτε
Δεν νομιζω οτι νοιαζεται κανενας απο τη διοικηση και αυτο ειναι το στεναχωρο
Αυτο που εσυ εφτιαξες με μερακι και αγαπη για την ομαδα σου δεν μπαινει κανενας τους στον κοπο να το κανει
Παράθεση
βλεπεις να εχει ΚΑΤΙ απο αυτα ΚΑΠΟΙΟΣ εκει μεσα? (μιλαει για εστω κατι απο ολα αυτα.....και εστω καποιος απο ολους εκει μεσα)
απο μονο του ολο αυτο ειναι πολυ στεναχωρο απαισιοδοξο αλλα συναμα πραγματικοτητα!
Παράθεση
Εσυ καλα κανεις και προτεινεις τοσο αναλυτικα αφου γουσταρεις δεν λεει κανενας οχι
Αλλα τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορει να κανει 8 στα 10 που λες?
Μηπως το οτι μπορει να σε διαβαζει τι γραφεις?
Παράθεση
δυστηχως ειναι ανωφελο να συζηταμε για τα διαρκειας ο σχεδιασμος εχει αρχισει και εχει τελιωσει κιολας,αλλα και να μην ειχε τελιωσει αλλοι κανονιζουν πως εχει το πραγμα.
Παράθεση
οσα για τα διαρκειας σε πεταλο μου ακουγονται μαλλον αστεια αν παρεις παραδειγμα τα τελευταια 2 χρονια...
Παράθεση
Αλλά στου κουφού (χοντρού) την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....  Αφού είναι αποδεδειγμένοι πλέον αρπακολλατζήδες και πολυλογάδες μέχρι να κάνουν έστω και μία σωστή κίνηση εγώ θα συνεχίσω να περιμένω τα χειρότερα για ακόμη μία σεζόν....
Παράθεση
Αν οι οργανωμενοι θελησουν να πανε πεταλο θα λυθουν πολλα προβληματα ,αλλα επειδη κατι τετοιο μου φαινεται ανεφικτο   να το δεχτουν,ας εξετασουμε και καμια εναλλακτικη προταση.
Παράθεση
εγω πιστευω πως οταν ο Χβ ειδε την πραγματικα πολυ θετικη προταση του lemorsero
πρεπει να εριξε τρελα γελια
μακαρι να βγω ψευτης αλλα
οι τιμες θα ειναι ιδες με
περισυ
Παράθεση
Κατ'αρχήν μπράβο στο lemorsero για την προσπάθειά και το χρόνο που διέθεσε.
Θεωρώ ότι δε θα εκτιμηθεί, ούτε θα ληφθεί υπ όψη από το Χριστοβασίλη, ή κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ.
Παράθεση
Για αυτό όσο καλή διάθεση και να έχεις τα εισιτήρια δεν γίνετε να έχουν τέτοιες  τιμές
Παράθεση
Το θεμα ειναι ποιος θα βγαλει τα διαρκειας και ποιος θα αποφασισει για τις τιμες .

Τα διαρκείας ανακοινώθηκαν. Καταρχήν συγχαρητήρια στον υπεύθυνο της ΠΑΕ που πήρε αυτό το πλάνο και το έκανε copy paste, αλλάζοντας κάποιες λεπτομέρειες για το ξεκάρφωμα! Και αυτό με τους φοιτητές καλό, μου άρεσε. Να μη φανεί όπως ακριβώς του lemorsero!
Εντάξει, δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας!  :pashat:
Ούτε θα προσφύγω για πνευματικά δικαιώματα!  :joker:

Τα είδατε χωριατάκια μου που μου στενοχωριόσασταν? Τα διαρκείας είναι άψογα και για όλες τις τσέπες. Kαι στη μεγάλη ακόμα καλύτερα! Εαν ψάχνουμε ντε και καλά να βρούμε κάποιο ψεγάδι, αυτό είναι στη θύρα 8, όπου δεν ορίζεται διαφορά από την 9. Και αυτό όμως υπάρχει πολύς χρόνος να διορθωθεί. Απ' ότι κατάλαβα από αυτά που διάβασα, θα γίνει κάπως έτσι.

-  Γιαυτό μη δίνεται εισιτήρια σε γέρους στη 10. Να είναι νεανική κερκίδα - φωτιά! Σίγουρα θα σπέυσουν οι τζαμπατζήδες γεροι να πάρουν το 150αρι. Εκεί θα πρέπει να φανούν δυνατοί αυτοι που θα διανέμουν τα διαρκείας. Υπάρχει και το "όχι" στη ζωή...

- Το εγραφα συνέχεια στην αρχή της σεζόν και πολλοί με κράζατε. Ο κόσμος του ΠΑΣ χρειαζόταν τη φετινή "ξεκούραση" του μετά από 15 χρονια συνεχόμενων παρουσιών στο γήπεδο εντός και εκτός. Από το 96-97 χρειαζόμασταν το δικό μας τάιμ-αουτ. Ότι πέφτει χαμηλά όμως ανεβαίνει ψηλότερα. Και τούμπαλιν.

- Πάμε για μεγάλα πράγματα του χρόνου...
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2011 00:39 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #57 στις: Τετ 11 Μάι 2011 00:37 »
Η Παε είναι μόνιμος επισκέπτης - αναγνώστης τα Pas.gr, για τα πάντα.
Μη ξεχνάμε πρόταση Χάρη, για "ευαίσθητες" κοινωνικές - φίλαθλες ομάδες.

Όμως Lemorsero, πού (μας) τοποθετείς τους γέρους, προς Πινδάρου (θέση με χαρακτηρισμόένδειξη "ούστ" αν είδα καλά);
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2011 00:43 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #58 στις: Τετ 11 Μάι 2011 01:31 »
Μου φαινεται μεγαλο το κομματι που ειναι για τους οργανωμενους. Αμφιβαλλω αν στα ασημαντα ματς θα το γεμιζουμε. Για να δουμε.

Για αυτο ολοι οι κερκιδακιδες περνουμε διαρκειας εκει, επιτελους να γινει κοινη κερκιδα και να καθιερωθει εκεινη η γωνια ως η κερκιδα των "φανατικων" για τα επομενα χρονια. Κοιταμε το καλο του ΠΑΣ και οχι του συνδεσμου μας.

Οσοι επιμενουν στην δικαιολογια εμεις παμε στην θυρα 1 ή στη θυρα 9 ή στη θυρα 26 και δεν αλλαζουμε ειναι κατα τη γνωμη μου γκρινιαρηδες και θελουν να ειναι χωρισμενοι επειδη τους συμφερει.. και δεν εννοω καποιους συγκεκριμενα.

ΩΣ ΕΔΩ. Η ΦΕΤΟΣ Η ΠΟΤΕ. EXEI ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ AJAX.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος Blue_cat

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #59 στις: Τετ 11 Μάι 2011 01:34 »
Γεια σας,παίδες.. ;)
Είδα σήμερα τις τιμές των διαρκείας και νομίζω πως είναι καλές! Μια ερώτηση μόνο,δεν νομίζετε ό,τι τα ανακοίνωσε κάπως νωρίς??
Vamos ΠΑΣ, vamos Argentina!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #60 στις: Τετ 11 Μάι 2011 01:36 »
Ρευστότητα;
Μπααααα

Αποσυνδεδεμένος PASkal

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #61 στις: Τετ 11 Μάι 2011 01:41 »
Μου φαινεται μεγαλο το κομματι που ειναι για τους οργανωμενους. Αμφιβαλλω αν στα ασημαντα ματς θα το γεμιζουμε. Για να δουμε.

Για αυτο ολοι οι κερκιδακιδες περνουμε διαρκειας εκει, επιτελους να γινει κοινη κερκιδα και να καθιερωθει εκεινη η γωνια ως η κερκιδα των "φανατικων" για τα επομενα χρονια. Κοιταμε το καλο του ΠΑΣ και οχι του συνδεσμου μας.

Οσοι επιμενουν στην δικαιολογια εμεις παμε στην θυρα 1 ή στη θυρα 9 ή στη θυρα 26 και δεν αλλαζουμε ειναι κατα τη γνωμη μου γκρινιαρηδες και θελουν να ειναι χωρισμενοι επειδη τους συμφερει.. και δεν εννοω καποιους συγκεκριμενα.

ΩΣ ΕΔΩ. Η ΦΕΤΟΣ Η ΠΟΤΕ. EXEI ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ AJAX.

+1966
φιλε εχεις απολυτο δικιο..η φετος η ποτε..πρεπει ο οπαδικος κοσμος του ΠΑΣ να ενωθει..να μεινουν στις ακρες οι κοντρες..πρεπει ολοι μαζι να παμε σε εκεινο το κομματι της κερκιδας ολοι οσοι εχουν ορεξη να φωναξουν..δεν αντεχετε αλλο αυτο το πραγμα της 9 που μεσα στον πυρηνα ολο κ καποιος παπς θα βρεθει να σου πει 'κατεβασε τη σημαια δεν βλεπω'..επισης πιστευω ετσι θα φαινομαστε κ περισσοτεροι γιατι στην 9 θα ειναι ολοι καθησμενοι κ δεν θα ειναι οπως ολα τα χρονια που ειναι ορθιοι ολοι κατω στα καγκελα προς το κεντρο..τωρα αυτοι θα αναγκαστουν να κατσουν κ ετσι σχεδον καθε κυριακη θα φαινεται γεματη ολη η 9-10 απ ακρη σ ακρη
our life always in blue and white...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #62 στις: Τετ 11 Μάι 2011 10:18 »
Παράθεση

Βλεποντας το σχεδιαγραμμα της νεας διαταξης του πανω πεταλου με την θυρα 11 ουσιαστικα(ισως ανοιχτει και η 12 εχει πιο καλη προσβαση απο τα παλια αποδυτηρια)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ Η ΠΑΛΙΑ 7 ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΠΕΤΑΛΟ.
εκει που μεγαλωσαμε
εκει που φωναξαμε για τον ΠΑΣ
εκει που χτιστικε αυτο το οπαδικο κινημα για την δικια μου τη γενια.

υγ... ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 7...........

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
Ο ΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΣ

Παράθεση
επισης πιστευω ετσι θα φαινομαστε κ περισσοτεροι γιατι στην 9 θα ειναι ολοι καθησμενοι κ δεν θα ειναι οπως ολα τα χρονια που ειναι ορθιοι ολοι κατω στα καγκελα προς το κεντρο..τωρα αυτοι θα αναγκαστουν να κατσουν κ ετσι σχεδον καθε κυριακη θα φαινεται γεματη ολη η 9-10 απ ακρη σ ακρη
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΦΙΛΕ.
περισυ σε μερικα ματς ειχαμε 7000 κοσμο και η παλια στα πλαγια ηταν (φαινοταν) αδεια

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #63 στις: Τετ 11 Μάι 2011 10:59 »
δΗΛΑΔΉ ΜΆΓΚΕς ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΆΡΩ ΜΕ ΤΑ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ διαρκείας , και θέλω στην 10, θα πληρώσω 200 εγω και 160 τα 2 παιδια , ετσι; και θα είμαστε μαζι ετσι δεν είναι ; 

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #64 στις: Τετ 11 Μάι 2011 11:22 »
ειλικρινα χαιρομαι παααρα πολυ που απο τη στιγμη που βγηκαν οι τιμες για τα διαρκειας , εχει μονοπολησει το ενδιαφερον το πεταλο και η ενωση των οργανομενων.
χαιρομαι που πολλοι δινουν βαρυτητα σε αυτο και τους νοιαζει.
πρωτη γνωμη μου ειναι οτι οι τιμες ειναι καλες οπως επισης και ο νεος  σχεδιασμος των κερκιδων.

ας ειναι φετος λοιπον η χρονια μας.κι οπως ειπε και καποιος πιο πριν.......επιτελους να δειξουμε και στα εντος τι μπορουμε να κανουμε.

ενας συνδεσμιτης απο τους ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ.
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #65 στις: Τετ 11 Μάι 2011 11:33 »
Όλος ο πυρήνας θα είναι πλέον η θύρα 9 κ 10 αρκεί να γίνει κάτι κ υπάρχει φωνή κ στην μεγάλη σκεπαστή.Δεν μπορεί να είναι εκει 4.000 άτομα κ να μην ακούγετε ολόκληρη σκεπαστή καθόλου.Είναι κρίμα δηλαδή
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #66 στις: Τετ 11 Μάι 2011 11:54 »
Η εξάντληση (μακάρι) των διαρκείας,  θα είναι και η πρώτη ένδειξη κερκιδικής πληρότητας, ανεξάρτητα βέβαια πόσο τακτικός θα είναι ο κάτοχος.
Το βασικό ερώτημα όμως "Πας καψούρα", νομίζω ότι, θα παραμείνει αν όχι  αναπάντητο, αλλά ανεπαρκώς απαντημένο.
Δηλαδή, αν υποθέσουμε ακόμα ότι, ο ΧΒ  δεν αποδέχονταν την πρόταση Lemorsero και "κρατούσε" τις τιμές, θα είχαμε στάση ή αποστασιοποίηση;
Οι, θεωρητικά, 5.500 επιπλέον (2.000 παντός καιρού + 5.500 αναμενόμενοι = 7.500 Μ.Ο. προσέλευσης) θα έμεναν εκτός γηπέδου λόλω εισιτηρίου;
Το ερώτημα λοιπόν είναι, σε ό,τι αφορά το "το συμπαγές και αραγές οπαδικό κίνημα" είναι, πόσο "μπλε" θα είναι αυτές οι νέες κερκιδικές χωροθετήσεις, που κατά τη γνώμη θα δώσουν τη δυνατότητα ώστε να ξεφαντώσουν και άλλες χρωματικές προτιμήσεις στους Ζωσιμάδες (πέταλα).
Επίδης, επειδή μιλάμε για ζωηρή νεανική συσπείρωση στην παλιά, καλά θα είναι να εξασφαλίσουμε κοινό παλμό με τη σκεπαστή.
Δηλαδή, το ότι προκύπτει ένα κάπως βολικό εισιτήριο, κατά συνέπεια μαζικότερη προσέλευση κόσμου μέχρι πληρότητας, δε σημαίνει κιόλας ότι εξασφαλίζω "καυτή" κερκίδα. Κι εδώ ακριβώς προκύπτει ο διχασμός και η κερκιδική μούγκα, όταν τα συνθήματα δεν είναι κοινής αποδοχής.
Μέσα από τέτοιες συνθήκες και κερκιδικές σχέσεις, σχέσεις που  "σπάνε" την κερκίδα, βρίσκουν ευκαιρία οι Πορδοτσόγλανοι, που έχουν την τιμωρία και το πρόστιμο στο τσεπάκι. Τη μια βγαίνει ο πίρος, την άλλη βεγγαλικό στο κεφάλι του επόπτη, την άλλη αυτοκόλλητο την άλλη μπουκάλι κ.ο.κ.

ΥΓ: Προσωπική μου άποψη και μη τη δένεται κόμπο, είναι ότι,  ορίτζιναλ κερκίδα φέτος,  ήταν η σύνθεση της μικτής κερκίδας των εκτός παιχνιδιών σε μικρή αναλογία (παλιά - νέα - παλιά αποδυτήρια, 50 - 90 άτομα - διάφορες ηλικίες και φύλο), που ως  δείγμα  απαντάει και αποδεικνύει ότι, και μέσα στους Ζωσιμάδες, οι ίδιοι είμαστε στη μεγάλη αναλογία σε σχέση με την εκτός "σύμπλευση". Άρα, ποιά η εντός διαφοροποίηση;

ΥΓ: Οι δρόμοι μας χωρίζουν με τον Τσάτσο. Θα συνεχίσουμε να τον "υμνούμε" και του χρόνου; Αντε και πείτε, δε χωρίζουνε (δαγκώνω γλώσσα), θα είναι ικανή η Όφη να αποσυντονίσει την κερκίδα μας; Και σε οποιαδήποτε περίπτωση,  θα κερνάμε καραμέλα τα κοράκια και τους παρατηρητές για τιμωρίες σε βάρος της ομάδας - Παε;

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 11 Μάι 2011 12:02 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #67 στις: Τετ 11 Μάι 2011 11:58 »
Παράθεση
Προσωπική μου άποψη και μη τη δένεται κόμπο, είναι ότι,  ορίτζιναλ κερκίδα φέτος,  ήταν η σύνθεση της μικτής κερκίδας των εκτός παιχνιδιών σε μικρή αναλογία (παλιά - νέα - παλιά αποδυτήρια, 50 - 90 άτομα), που ως  δείγμα  απαντάει και αποδεικνύει ότι, και μέσα στους Ζωσιμάδες, οι ίδιοι είμαστε στη μεγάλη αναλογία. Άρα, ποιά η εντός διαφοροποίηση;

+10000

Αποσυνδεδεμένος fadomas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #68 στις: Τετ 11 Μάι 2011 12:45 »
κι αν ολα λοιπον φενεται να βαινουν καλως σε σχεση με την οπαδικη κερκιδα στην αρενα μας θα ηθελα να ρωτησω 2 πραματακια

1ον: Γιατι εφοσον γνωριζουν ολοι ετσι και ο ΧΒ οτι η οπαδικη κερκιδα αποτελειται κυριως απο νεους,δηλαδη μαθητες,φοιτητες δεν εβγαλε φοιτητικες τιμες στην 10???Ελεγα λοιπον οσο γινετε μια μικροπιεσουλα (αν δεν ειναι μονο δικη μου ιδεα βασικα) προς ΧΒ για 1 ακομα κατηγορια στην 10!!!

2ον:Ποια ειναι η σταση των Απει Ρωταν και των Blue Vayeros για την ενιαια κερκιδα που θα εχουμε απο του χρονου...?

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #69 στις: Τετ 11 Μάι 2011 13:24 »
Παράθεση
Ποια ειναι η σταση των Απει Ρωταν και των Blue Vayeros για την ενιαια κερκιδα που θα εχουμε απο του χρονου...?
http://starxidiamas.tumblr.com/
 :P

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #70 στις: Τετ 11 Μάι 2011 14:17 »
Παράθεση
2ον:Ποια ειναι η σταση των Απει Ρωταν και των Blue Vayeros για την ενιαια κερκιδα που θα εχουμε απο του χρονου...?

οι ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ εχουνε καλεσει συνελευση σημερα.
γενικοτερα το κλιμα ειναι θετικο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #71 στις: Τετ 11 Μάι 2011 14:17 »
Βήματα μπροστά οι τιμές των διαρκείας.
Από μια ΠΑΕ, που δείχνει να αφουγκράζεται και τους καιρούς και τους φιλάθλους του ΠΑΣ.
Πρωτόφαντο, ότι δεν ακούστηκε καμιά επί της ουσίας διαφωνία.
Εύγε.

2-3 πραγματάκια, πρόταση - συζήτηση.

1. Στο καινούργιο πέταλο, που διαμορφώνεται, όσοι εδώ και χρόνια ήταν εκεί, δεν είχαν αντικειμενικά τη δυνατότητα να είναι κάτοχοι διαρκείας. Αναφέρομαι στους Απειρω ταν.
Ας δει η ΠΑΕ το θέμα και προτείνω να δώσει στα μέλη των Απειρω ταν, τιμές παλαιών κατόχων, μια και δεν ήταν δικιά τους ευθύνη η μη απόκτηση διαρκείας. Θα χάσει κάποια χρήματα, θα κερδίσει σε αναγνώριση καλών προθέσεων.

2. Για τα διαρκείας ειδικών κατηγοριών της 1 (ΑΜΕΑ, φοιτητές, άνεργοι)...
Αφού εκπνεύσει η προθεσμία αγοράς ΑΝ υπάρχουν κι άλλα προς διάθεση, ας μπορούν να τα αγοράσουν και φίλαθλοι, που δεν υπάγονται σε κάποια από τις προβλεπόμενες κατηγορίες, δίνοντας ένα εξτρά δεκαήμερο. ΧΩΡΙΣ, όμως να υπάρχει δέσμευση της ΠΑΕ, ότι σίγουρα θα υπάρξουν αδιάθετα, γιατί μπορεί να μην υπάρξουν.

3. Σαν επαγγελματίας, γνωρίζοντας την συμπεριφορά των τραπεζών, πιστεύω απόλυτα τα λεχθέντα ότι γίνεται προσπάθεια για δυνατότητα πληρωμής μέσω κάρτας. Και γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο αυτή την εποχή να επιτευχθεί κάτι τέτοιο.
Σαν εναλλακτική προτείνω, αγορά με δόσεις, με προκαταβολή ένα, ας πούμε, 30% και τα υπόλοιπα σε 2 ή 3 δόσεις, ανάλογα με την τιμή του διαρκείας. Ασφαλιστική δικλείδα η προκαταβολή και η ακύρωση του εισιτηρίου σε περίπτωση μη καταβολής δόσης.
Πιο "προχώ": Πρώτη δόση, ένα μήνα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος (επομένως, ήδη η προκαταβολή, έχει αντίκρυσμα σε 1-2 παιχνίδια), δεύτερη ένα μήνα αργότερα κ.ο.κ.

4. Οι τιμές είναι πολύ καλές, επομένως συνειδητά και εμείς να κόψουμε τα αμπδήματα σε διπλανές καλύτερες θύρες. Η αστυνόμευση για κάτι τέτοιο προφανώς και θα είναι μεγαλύτερη, αλλά καλό θα είναι να την κάνουμε αχρείαστη από μαναχοί μας.

Η ΠΑΕ έκανε ένα βήμα μπροστά. Αν το είχε κάνει από πέρυσι, φέτος θα είχαμε σίγουρο sold out. Οπως και να έχει, το έκανε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, το βήμα αυτό, όμως, επιβάλλεται να βρει ανταπόκριση.

:mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #72 στις: Τετ 11 Μάι 2011 15:55 »
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Την Πέμπτη (12/5) σε κυκλοφορία τα νέα εισιτήρια διαρκείας (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) (11/05/11)

Δημοσίευση: Τρίτη, 10 Μάιος 2011 12:00 - Τελ. ανανέωση: Τετάρτη, 11 Μάιος 2011 12:00

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς τους περσινούς κατόχους διαρκείας,

που περιέβαλαν με εμπιστοσύνη και στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις την ομάδα στην προσπάθεια της να επανέλθει στην Super League, αποφάσισε να διαθέσει από την Πέμπτη (12/5) τα εισιτήρια διαρκείας της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου 2011-2012 στις περσινές τιμές, για τους παλαιούς κατόχους διαρκείας. Αναλυτικά:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΘΥΡΕΣ 3-4-5

*Σειρά Ζ έως Χ αρ. 1 έως 15 και 184 έως 201 200 ευρώ

*Σειρά Ζ έως Χ αρ. 16 έως 83 και 118 έως 183 230 ευρώ

*Επισήμων σειρά Κ έως Ρ αρ.84 έως 117 380 ευρώ

*VIP A, VIP B, VIP Γ 500 ευρώ

GOLDEN 1000 ευρώ

ΘΥΡΑ 6

*Γυναικών σειρά Α έως Ε 1 έως 82 130 ευρώ

* Παιδικά έως 12 ετών 1 έως 82 και 139 έως 198 80 ευρώ

* Μαθητικά έως 16 ετών 1 έως 82 και 139 έως 198 120 ευρώ

ΘΥΡΑ 10

*Σειρά Α έως Ε 150 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 6 και 10

*Παιδικό Α έως Ε 80 ευρώ

*Μαθητικό μέχρι 16 ετών, σειρά Α έως Ε 120 ευρώ

*Γυναικών σειρά Α έως Ε 130 ευρώ

*Οι παραπάνω τιμές ισχύουν μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011.

Νέοι κάτοχοι διαρκείας

Η ΠΑΕ ΠΑΣ  ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, κατανοώντας πλήρως την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί προχώρησε σε μειώσεις των εισιτηρίων διαρκείας της ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν 2011-2012, για τους νέους κατόχους που φτάνουν σε ποσοστό έως και 57% στις αντίστοιχες τιμές των νέων κατόχων της περιόδου 2009-2010. Αναλυτικά:

ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΘΥΡΕΣ 3-4-5

*Σειρά Ζ έως Χ. αρ 1 έως 15 και 184 έως 201 250 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 300 ευρώ μείωση 16%)

*Σειρά Ζ έως Χ. αρ 16 έως 83 και 118 έως 183 300 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-2010 400 ευρώ μείωση 25%)

*Επισήμων Σειρά Κ έως Ρ αρ. 84 έως 117 400 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-2010 700 ευρώ μείωση 57%)

*VIP A (Σειρά Θ) 600 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 1000 ευρώ μείωση 40%)

*VIP B (Σειρά Ι) 600 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 900 ευρώ μείωση 33,3%)

*VIP Γ (Σειρά Κ) 600 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 800 ευρώ μείωση 25%)

*GOLDEN 1200 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 1500 ευρώ μείωση 25%)

ΘΥΡΑ 6

*Σειρά Α έως Ε 1έως 82 και 136 έως 198 250 ευρώ

(δεν υπάρχει αντίστοιχο εισιτήριο)

ΘΥΡΑ 10

*Σειρά Α έως Ε  200 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 250 ευρώ μείωση 20%)

ΘΥΡΑ 9

*Σειρά Α έως Ε αριθμημένα 250 ευρώ

ΘΥΡΕΣ 6-10

*Παιδικό Α έως Ε 80 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 125 ευρώ μείωση 56,25%)

*Μαθητικό μέχρι 17 ετών σειρά Α έως Ε 130 ευρώ

*Γυναικών Σειρά Α έως Ε 150 ευρώ

(αντίστοιχη τιμή νέου κατόχου 2009-10 175 ευρώ μείωση 14%)

ΘΥΡΑ 1 (Ειδικές κατηγορίες: ΑΜΕΑ, Άνεργοι, Φοιτητές)

Σειρά Α έως Ε 120 ευρώ

Παιδικά 60 ευρώ

Μαθητικά 80 ευρώ

Γυναικών 80 ευρώ

*Οι παραπάνω τιμές για τους νέους και τους παλαιούς κατόχους ισχύουν μέχρι την Κυριακή 12 Ιουνίου 2011. Στα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2011-2012 περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, οι αγώνες πλει οφ και οι αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος της ερχόμενης περιόδου.

*Η ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους, αλλά και για την αγορά νέων διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο ΠΕΑΚΙ, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις εξής ώρες: 10:00 π.μ έως 14:00 μ.μ και 18:00 μ.μ έως 21:00 μ.μ.

*Επίσης και από τον Σύνδεσμο φιλάθλων Blue Vayeros θα μπορεί ο κάθε φίλος του ΠΑΣ Γιάννινα να ανανεώσει ή να αγοράσει νέο εισιτήριο διαρκείας Ο Σύνδεμος φιλάθλων Blue Vayeros θα μπορεί να εξυπηρετεί τις απογευματινές ώρες από τις 19:00 μ.μ. Τηλ. Επικοινωνίας: 2651078103.

*Θυμίζουμε ότι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και την κάρτα φιλάθλου, ενώ οι νέοι κάτοχοι την αστυνομική τους ταυτότητα. Τηλ. επικοινωνίας: 2651070340

pasgiannina.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Serpents on paradise

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #73 στις: Τετ 11 Μάι 2011 17:09 »
Ε ρε γλέντια του Χρόνου. 8)

Και ας έρθει μετά ο κάθε
τρύπιος να πάρει κερκίδα στους Ζωσιμαδες.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #74 στις: Τετ 11 Μάι 2011 18:07 »

οι ΑΡ εχουν συνελευση και οι της 9 ειχαν αποφασισει εδω και καιρο να πανε εκει στη γωνια απο του χρονου!
Stile di vita