Αποστολέας Θέμα: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12  (Αναγνώστηκε 47460 φορές)

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
Απ: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12
« Απάντηση #75 στις: Τετ 11 Μάι 2011 18:27 »
Πολυ καλη και πολυ μελετημενη κινηση απο την ΠΑΕ.
Οι τιμες ειναι ελκυστικες και αυτος που τις εβγαλε ειναι στο μεσα στο κλιμα που επικρατει πανελλαδικως και επιτελους οποιος θελει να ξεφευγει απο την καθημερινοτητα του και να βλεπει την καψουρα του η ΠΑΕ του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Πολυ μελετημενη οσον αφορα  το πεταλο και αποκλειεται να εχουμε παλι ντραβαλα τυπου Αρη.
Μαθαινει απο τα λαθη του και αφουγκραζεται τον λαο της ομαδας ο προεδρος και μπραβο του(δεν το περιμενα) και αυτο με κανει να πιστευω οτι φετος θα δουμε πολυ διαφορετικο ΠΑΣ απο οτι εχουμε δει εδω και πολλα χρονια σε ολα τα επιπεδα.
Θα αγορασω διαρκειας φετος αν και ειμαι καμια 1000ρια χιλιομετρα μακρια και κανα δυο παιχνιδια στους ζωσιμαδες θα μπορεσω(πρωτα ο θεος)να τα παρακολουθησω για να ενισχησω και εγω την προσπαθεια αυτη που πραγματικα αξιζει.
πσ.Που να κανει και 5 μεγαλες μεταγραφες............
πσ2.ΘΕΜΗ συμφωνω ρε φιλε 100% με αυτα που εγραψες.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Τετ 11 Μάι 2011 19:57 »
Πιστευω πως του χρονου ειναι η μεγαλυτερη ευκαιρια απο τα τελευταια 10 χρονια να δειξουμε τι εστι ο πραγματικος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ειτε οπαδικα ειτε αγωνιστικα........

Ενα μπραβο στην διοικηση που αφουγκραστικε τους Πασολεδες και τις τσεπες μας:)

ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ- ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΞΑΝΑ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Τετ 11 Μάι 2011 20:02 »
Νομιζω ηρθε ο καιρος να ξαναθυμηθουν οι παλαιοτεροι και να μαθουμε οι λιγο νεοτεροι τι εστι Γιαννεναρα θυρα 7!!!Πολυ καλες τιμες,ολοι ενωμενοι καιρος να παμε μπροστα! :mono: :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Τετ 11 Μάι 2011 20:21 »
σχεδον 25 χρονια ειμαι κοντα στην ομαδα
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ

ΟΛΟΙ

Ε ρε γλεντια του χρονου....
Με 4 μεταγραφαρες
δεν θα περναει ουτε η Μπαρτσα απο το καμινι των Ζωσιμαδων

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #79 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 00:49 »
Από passports.gr η "χρωματική" απεικόνιση των ζωνών, που δόθηκε στους δημοσιογράφους:

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS...SOK

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 11:29 »
Εγώ μόλις πήρα 3, (1 κανονικό και 2 παιδικά).. την υγειά μας να έχουμε και είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε  :mono: :pashat:.....   Αντε μάγκες επιτέλους να μείνουμε για πάντα εκει που ανήκουμε ..

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 12:37 »
Παράθεση
2ον:Ποια ειναι η σταση των Απει Ρωταν και των Blue Vayeros για την ενιαια κερκιδα που θα εχουμε απο του χρονου...?

Παράθεση
Με αφορμή την ανακοίνωση της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2011-2012 θεωρούμε χρέος μας να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια της διοίκησης να αφουγκραστεί την οικονομική και κοινωνική συγκυρία της εποχής και να φέρει τον κόσμο του ΠΑΣ πίσω στο γήπεδο.
 Χαιρετίζουμε την πρόθεση της ΠΑΕ προς την επιστροφή του ζωντανού πυρήνα των οπαδών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο πέταλο του γηπέδου, όπου και θεωρούμε πως ανήκει. Νιώθουμε δικαιωμένοι, δε, για την προ τριών ετών απόφαση μας να κάνουμε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Ελπίζουμε πως η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συνεχίσει να παίρνει αποφάσεις που θα βασίζονται στο σεβασμό απέναντι στον κόσμο της ομάδας και προσδοκούμε ακόμη καλύτερες κινήσεις αναφορικά με την οργάνωση της ΠΑΕ και τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ας είναι η φετινή επιστροφή μας στην κατηγορία που ανήκουμε,  η τελευταία.

Υ.Γ.: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 14:47 »
ήρθε η ώρα που όλοι περιμένατε...
η ώρα του παιδιού
να ευλογήσω και γω λίγο τα άσπρα γενια μ.... :)

Λοιπόν,
έχετε τοσα χρόνια γκρινιάζετε δε βγάζει διαρκείας στο πέταλο, το ρεμέτζο φταίει, ο οφη, ο ένας ο άλλος, ο μακαριστός, ο βήττας, ο άλφας, ο έβανς, ο άλλονς, ο χοντρός ο λιγνός κλπ κλπ.
Και τι καταφέραταν μ' αυτό?
ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
Μια γκρίνια και μια μιζέρια με αιτία και δίκιο, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεζμα.
Μια ισοπέδωση ανευ προηγουμένου..

Τα πράγματα δεν είναι ετσι. Δεν είναι ζωα αυτοί που δλεύουν στην ΠΑΕ, ούτε ο ΧΒ είναι λαμόγιο, ούτε αποτυχημένος, ούτε για όλα φταίει ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος.
Απλά όλοι αυτοί κάνουν λάθη συγκεριμένα.
Και τα συγκεκριμένα λάθη έχουν συγκεκριμένες λύσεις με συγκεκριμένες προτάσεις.
Για παράδειγμα δε γίνεται να φταίει το ρεμέτζο επειδή τσακώνονται οι παίχτες στην προπόνηση και δε βρίσκονται μέσα στο γήπεδο (βλέπε πέρσι)..

Για να μην πλατιάζω άλλο απλα πιστεύω οτι πρέπει να προτεινεις καλοπροαίρετα κάποια πράγματα την κατάλληλη στιγμή για να σε πάρει ο άλλος στα σοβαρά και όχι να προσβάλλεις τον άλλον κατόπιν εορτής, ειδικότερα όταν δεν πατάς στο γήπεδο και θέλεις να βγάλεις τα κόμπλεξ σου στον ΠΑΣ επειδή εισαι απογοητευμένος από κάτι άλλο.

Αυτό αποδείχτηκε περιτρανα στο θέμα των διαρκείας. Εσείς τι νομίζετε? Το είχαν να βγάλουν τα διαρκείας οπως τα έβγαλαν? Ελάτε τώρα χωριατάκια μου...

Απλά διάβασαν την πρόταση που κάναμε εδώ η οποία ήταν τεκμηριωμένη 100% και συμφώνησαν ειδικοτερα στα κομμάτια που συνέφεραν την ΠΑΕ (κίνδυνος για τιμωρίες, περισσότερα έσοδα κλπ). Γιαυτό και βγάλανε αυτά τα διαρκείας. Και κάλά κάνανε. Και γι αυτό θα πάμε μπροστά. Και να μου το θυμηθείτε θα γυρίσει ο κόσμος...

"Α ωρέ σκούπρο φεύγα από δω χάμω. Ξεφόρτωνε λίγο" θα μου απαντήσουν πολλοί άπιστοι φίλοι.

Αμ, δεν είναι έτσι όμως. Η πρόταση για τα διαρκείας έπιασε τόπο και απ' ότι έμαθα μέσα από την παε, λήφθηκε σοβαρά υπ' όψη και πολλοί ρωτάγανε ποιός είναι εκείνος ο λεμο-τέτοιος...
Και μου το'λεγε η γιαγιά μου οτι θα γίνω διάσημος κάποτε...

Αμ το άλλο που το πάτε? Κάνανε copy paste το πρωτοποριακό πλάνο που παρουσίασα αλλάζοντας τα χρώματα. Ήμουν σιγουρος οτι θα γίνει αυτό γιαυτό και κρατάω αποδείξεις. Είχα αφήσει επίτηδες μια γωνίτσα στα χρώματα του στίβου για να μην το καταλάβει κανείς. Και από την ΠΑΕ ξέχασαν να το σβήσουν. Αυτό εδώ ακριβως που δείχνει το βελάκι και θα το δείτε στο δικό μου αρχικό πλάνο:

Και μπράβο στην ΠΑΕ που έκανε αυτή την αντιγραφή. Πραγματικά δεν έχω πρόβλημα..
Θα μπορούσα κάλλιστα να προσφύγω για πνευματικά δικαιώματα, αλλά δεν είμαι κομπλεξικός. :pashat:
Απλά αν περισσέψει κανα εισιτηριάκι με 1000 ευρώ κάπου εκεί στα golden δε θα λέγαμε και όχι... :joker:

Άρα το συμπέρασμα είναι οτι δε θέλει όλο μιρι-μιρι.
Όχι άλλο κατόπιν εορτής.
Προσπαθείτε να προτείνετε έξυπνα πράγματα με επιχειρήματα και όχι με ουγκα-ουγκα.

Τώρα θα μου πείτε: "μα καλά ρε lemo, δεν είμαστε τόσο εξυπνοι σαν εσενα...". Αυτο είναι μια αλήθεια, αλλά τουλάχιστον προσπαθείστε  8)
Αι συσπειρωθείτε τώρα και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα... Και το εννοώ

ΥΓ. Μετά από αυτή την επιτυχία βάλτε με πρόεδρο στον ΠΑΣ και θα πάρω το πρωτάθλημα  :pashat:

ΥΓ2. Βάλτε με προπονητή να πάρω το ch l  :joker:

ΥΓ3. Παίχτη μη με βάλετε γιατί θα πάρω κόκκινη στα πρώτα 5'  %-|

ΥΓ4. Προσκυνώ τη χάρη σου ΠΑΕ μου !

ΥΓ5. Μετά από τόσο γλείψιμο, αι δώστε μου κι ένα δεύτερο διαρκείας στα golden να πάρω και το χαλόν μαζί!  ;)

ΥΓ6. Είμαι στη διάθεση της ΠΑΕ για οποιαδήποτε συμβουλή-πρόταση! Μόνο που δεν έχω και πολύ χρόνο γιατί με ζήτησε ο Τσακ Νόρις για επίσημο σύμβουλο του! :joker: :pashat: :joker: :pashat: %-| :joker: :P 8)  :stop: :stop:
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 12 Μάι 2011 14:53 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος pagouras7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:02 »
xa0xa0x0ax0

ωραιος φιλε...

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #84 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:03 »
παιδιά. αρχίστε να γλύφετε το lemorsero, έχει βίσμα. :)
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:05 »
παιδιά. αρχίστε να γλύφετε το lemorsero, έχει βίσμα. :)

Για μία στιγμή πίστεψα ότι είμαι ο μόνος που  το σκέφτηκε  :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:15 »
Πολύ σωστή η ανακοίνωση των ΑπειΡωτάν. Εκφράζει αρκετό κόσμο εδώ μέσα, που παρά τα όσα μας χρεώνουν, όταν βλέπουμε το σωστό, εκφράζουμε την χαρά μας. Και όχι, δεν είμαστε μονίμως γκρινιάρηδες και δεν τα ισοπεδώνουμε όλα.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:28 »
Respect στον lemohatzaro  :P !!! Σαγαπώ :pashat:

Άψογος, συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω (εκτός απ το golden παλιομπέχατζη)

Οι ωραίες, σωστές και τεκμηριωμένες ιδέες και θέσεις πιάνουν τόπο, όπως τόπο έπιασε και το videaki-αναλυσέ το (λοκο'ς  κοπιραιτ) για τον Πολυ-τραυματία.
Όπως τόπο μπορεί να πιάσει η ιδέα για διαρκείας με 2-3 δόσεις όπως προαναφέρθηκε, αρκεί να ασχοληθεί κάποιος (από την ΠΑΕ) να βρεθεί μηχανισμός μέσω τράπεζας ή άλλος (πιστωτικός) μηχανισμός (αν γνωρίζει κάποιος ας το αναφέρει). Ή άλλη μια ιδέα είναι τα μίνι διαρκείας 2 ή 3 ή 5 αγώνων σε τιμές λίγο πιο συμφέρουσες από τα κοινά εισιτήρια αγώνα σε σούμα.

Είναι όμορφος ο άνεμος που πνέει στην ομάδα αυτόν τον καιρό και πρέπει όλοι μαζί να τον εκμεταλλευτούμε. Συσπείρωση για το καλό της ομάδας μας.
Αν με το καλό είμαστε πρωταθλητές την Κυριακή με διπλό στη Κρήτη, από ψυχολογία δε μασάμε τίποτα και με τόση αύρα θα φέρουμε τον Μέσι στην ομάδα. Κι άμα γουστάρουμε τον αφήνουμε και πάγκο γιατί δε θα διώξουμε τον Τζάνη!!  :'( :P
 :mono: ρε ούφα

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 16:31 »
Παράθεση
δεν είμαστε μονίμως γκρινιάρηδες και δεν τα ισοπεδώνουμε όλα.

ουτε ουγκα ουγκα.
 :mono:
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος Steve-ToRosLoCosS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 19:10 »
Ποσο ωραια ειναι οταν ολοι συμφωνουμε σε κατι και δεν υπαρχει γκρινια!!!!!Μακαρι να συνεχιστει ετσι η κατασταση.Ο κοσμος θα γυρισει και θα διδαξει....και ασε τα φιδακια να νιαουριζουν.....Μπραβο στον lemonsero,ηταν απτην αρχη σωστη η τοποθετηση του -μπραβο και στην ΠΑΕ για το συνολικο πακετο που προσφερει!....Ο κοσμος ομως θα γυρισει??..Η ιστορια θα μας δειξει και ελπιζω να μας χαροποιησει... :mono: :mono: :mono:
Αναστασιάδης: «Θα κάνω μια έκκληση, κοιτάξτε να τα βρείτε στα Γιάννινα και να ενωθείτε.» .

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 20:40 »
Αφιερωμενο αποκλειστικα στο lemo,στον οποιο ευχομαι ολοψχα να γιν golden boy :P ,το αξιζ αλλωστε,γτ εμνε ανεπροκοπο :P (συμφωνα μι παλιοτερ δηλωση τ) κι ασχολειται (σοβαρα)ακομα μι το ΜΠΑΣΓιαεννα.. :mono:

Στο πειρατικο του ΠΑΣολε
που εχει lemorsero στο καλαθι
τα ουγκα ουγκα απαγορευονται
οι καγκουριες, οι πρεζες και οι μπαφοι(?)
 :P :P :P :joker: :P :P :P

Στο πειρατικο του ΠΑΣολε
που ανεμος παγουριος φυσαει
για ρεσαλτο στο γεντι κωλε
ο παγουρας κι ο ταυρος μας θα παει...
 :pas: :pas: :mono: :pas: :pas:
Στο πειρατικο του ΠΑΣολε
κατεβα lemorsero απ το καλαθι
παρε το τιμονι της ΠΑΕ
κι οδηγα μας σν Ευρωπη χωρις λαθη...
 :pas: :P :pas: :P :pas: :P :pas:

Υ,Γ.you know i love you ου, you know its throuth.... ::)
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 20:50 »
Παράθεση
Ποσο ωραια ειναι οταν ολοι συμφωνουμε σε κατι και δεν υπαρχει γκρινια!!!!!Μακαρι να συνεχιστει ετσι η κατασταση.Ο κοσμος θα γυρισει και θα διδαξει....και ασε τα φιδακια να νιαουριζουν.....Μπραβο στον lemonsero,ηταν απτην αρχη σωστη η τοποθετηση του -μπραβο και στην ΠΑΕ για το συνολικο πακετο που προσφερει!....Ο κοσμος ομως θα γυρισει??..Η ιστορια θα μας δειξει και ελπιζω να μας χαροποιησει... :mono: :mono: :mono:

Οι παλιοι δεν ξερω αν θα γυρισουν. Καποιοι ακομα πανε γηπεδο και καθονται σε καμια γωνια της μεγαλης, αλλοι καφετεριες ή σπιτι. Οπως και να 'χει ειναι σεβαστοι για οσα εχουν προσφερει. Τωρα για να γινουν παλι ενεργοι λιγο δυσκολο με τοσα που εχουν δει ολα αυτα τα χρονια.

Οι πιτσιρικαδες μας ειναι πολυ ενεργοι και βγαινουν μπροστα, αυτοι ειναι το μελλον πια στα οπαδικα μας.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 12 Μάι 2011 21:32 »
Παράθεση
Οι παλιοι δεν ξερω αν θα γυρισουν

Εγω πιστευω θα γυρισουν.Η αρρωστια που λεγεται ΠΑΣ δεν εχει φαρμακο
Φυσικα εξαρταται κ απο τις μεταγραφες...Αν ειναι ''εμπα ψυχη εβγα ψυχη'' δυσκολο να πιασουμε νουμερα διαρκειας 09-10....Αν ειναι Τσαμπιονσλιγκατες κατι γινεται....

Φυσικα κι εγω στρεφω το βλεμα μου στη νεα γενια ΠΑΣολεδων που ειναι αρκετα θερμη,και αν προσεχτουν απτην ΠΑΕ (αρχη που γινεται απο φετος με τις τιμες διαρκειας) το γηπεδο στον Κατσικα θα ειναι μικρο... ;)

Αποσυνδεδεμένος psitakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 07:47 »
Η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ στο ερώτημα γιατί δεν έχει την δυνατότητα χρήσης μηχανήματος για πιστωτικές κάρτες είναι ότι καμία Τράπεζα δεν της χορηγεί τέτοιο μηχάνημα παρότι έχει κάνει αίτηση εδ'ω και δύο μήνες.

Εύλογα ερωτήματα:
1. πως κάποιος που ανοίγει ένα μικρό εμπορικό κατάστημα, αμέσως μπορεί και προμηθεύεται από κάποια Τράπεζα ανάλογο  μηχάνημα;
2. Η Τράπεζα Ηπείρου δεν μπορεί να χορηγήσει τέτοιο μηχάνημα και να υποστηρίξει τετοιες δυνατότητες για την μάδα της πόλης που εδρεύει;
3. Πώς μπορεί ένας γονέας να διαθέσει μετρητοίς 400 - 500 ευρώ για να αγοράσει εισιτήριο δικό του και μέλους της οικογένειάς του τέτοιες εποχές;
4. Μήπως θα ήταν λογικό να επιδιωχθεί από την ΠΑΕ η συμφωνία για εξόφληση των διαρκείας με πιστωτική κάρτα σε λίγες άτοκες ή έστω εντοκες δόσεις με μικρό επιτόκιο;
5Μήπως τελικά αυτή η κολυσιεργία  της ΠΑΕ και η αδυναμία της  να μπορεί να δέχεται πιστωτικές κάτρες είναι σκόπιμη;

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 10:09 »
Παράθεση
Με ικανοποιητικότατους ρυθμούς γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν 2011-12. Κόντρα ακόμη και στις πιο θετικές προβλέψεις οι φίλοι του ΠΑΣ έδειξαν με το «Καλημέρα» τις προθέσεις τους και ήδη μέσα σε δύο ημέρες εξαφάνισαν περίπου 300 διαρκείας. Αν αναλογισθεί κανείς ότι το 80% περίπου αυτών είναι νέοι κάτοχοι και όχι ανανεώσεις γίνεται σαφές ότι ο αριθμός θα αυξηθεί κατακόρυφα τις επόμενες ημέρες σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές που θέσπισε η ΠΑΕ. Να θυμίσουμε ότι παλαιοί και νέοι κάτοχοι μπορούν να  προμηθευτούν την κάρτα τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και από τον σύνδεσμο φιλάθλων «Blue Vayeros».
http://www.sportsioannina.gr/pas-giannina/10614-2011-05-13-21-11-43.html

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 10:26 »
Δ.Δ.Α. - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αν υποθέσουμε ότι, η Παε με τη διατίμηση – χωροθέτηση των  Ε. Διαρκείας  έκανε κάτι καλό, έχει κάνει  μόνο το μισό καλό.
Στο χέρι της είναι να  το ολοκληρώσει.

Είναι  εφικτό και ηθικά πρέπον, ώστε η ΠΑΕ να βρει και να εφαρμόσει  τρόπους  διευκόλυνσης  στην αποπληρωμή  των Ε.Δ. εκεί  που επιβάλλεται  και αναγνωρίζεται (τυπικά  αναφέρω π.χ. ταυτοπροσωπία μελών οικογένειας, κάρτα άνεργου, πολύτεκνοι  κ.ά)  και  με το αζημίωτο.

Υπάρχει τρόπος. Οι τράπεζες (...Πας?!!!) έχουν έτοιμες προτάσεις, όπως και το Ταχ. Ταμ.(...Πας?!!!)>

Δε θα κινδυνεύσει η απαραίτητη ρευστότητα της ΠΑΕ.

Έτσι θα  αποκτήσει νόημα η από μεριάς  της  ΠΑΕ ενθάρρυνση  του κόσμου για επιστροφή στο γήπεδο,  ενός κόσμου που έδειξε να το επιθυμεί .
Έτσι η ικανοποίηση να είναι αμοιβαία η πληρότητα θεαματική.

Διαφορετικά   επιτρέψτε μου, να πω  το  "timeo Danaos et dona ferentes".
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 14 Μάι 2011 10:54 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος psitakos

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 11:31 »
Έρωτήματα2:
1. Είναι αλήθεια ότι με την χρήση πιστωτικής κάρτας ελέγχεσαι πιό εύκολα απ΄ότι αν παίρνεις μόνο μετρητό;
2. Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιές είναι αυτές οι Τράπεζες που αρνούνται επίμονα εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα με την ΠΑΕ, να αποκτήσουν μέσα σε 10 ημέρες πελατολόγιο 3000 νέων πελατών χορηγώντας τους πιστωτική κάρτα;

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 17:51 »
Θετικες εξελιξεις για την ομαδα μας οσον αφορα τα εισητηρια διαρκειας , οι τιμες ειναι πολυ καλες και φαινεται πραγματικα πως γινονται προσπαθειες για την επιστροφη του κοσμου που χαθηκε ,στο γηπεδο. Η ΠΑΕ αξιζει συγχαρητηρια για αυτη την κινηση . Αλλο ενα θετικο ειναι φυσικα η ενωση των 2 οπαδικων πηρυνων που υπαρχαν μεχρι στιγμης στο γηπεδο μας και κατα την αποψη μου η ενωση αυτη γινεται στο καλυτερο κομματι του γηπεδου που θα μπορουσε να γινει. Η συγκεκριμενη θεση πιστευω πως βοηθα πολυ οσον αφορα το συγχρονισμο των συνθηματων καθως το καμπυλωτο κομματι που ενωνει ευθεια με πεταλο ειναι το ιδανικο για αυτη τη δουλεια . Ελπιζω να δουμε ωραια πραγματα του χρονου απο δημιουργικης αποψης και να αφησουμε τα ψευτοχουλιγκανιλικια στην ακρη.Μονο ετσι θα παμε μπροστα. Ας γεμισουμε τη νεα θυρα 10 λοιπον !
Ας φωναξουμε ενωμενοι για τον Ajax που αγαπαμε.

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Σαβ 14 Μάι 2011 19:58 »
ΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η 10....  :mono: 7 :mono:....ΓΙΑ να τραγουδαμε..οπως παλια,μεσα στην 7!! :mono: :mono: :mono:
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Κυρ 15 Μάι 2011 00:40 »
Έρωτήματα2:
1. Είναι αλήθεια ότι με την χρήση πιστωτικής κάρτας ελέγχεσαι πιό εύκολα απ΄ότι αν παίρνεις μόνο μετρητό;
2. Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιές είναι αυτές οι Τράπεζες που αρνούνται επίμονα εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα με την ΠΑΕ, να αποκτήσουν μέσα σε 10 ημέρες πελατολόγιο 3000 νέων πελατών χορηγώντας τους πιστωτική κάρτα;

Για το πρωτο πασα μου πιστευω οτι δεν υπαρχει ΠΑΕ στην Ελλαδα που να μην προσπαθει να κρυψει οσο γινεται περισσοτερα!
Το δευτερο σηκωνει συζητηση αλλα θελω να πιστευω οτι οφειλεται στην γενικοτερη οικονομικη κατασταση και οτι τραπεζες θελουν να κινειται ρευστο,αποφευγουν την εκδοση πιστωτικων κτλ.