ήρθε η ώρα που όλοι περιμένατε...
η ώρα του παιδιούνα ευλογήσω και γω λίγο τα άσπρα γενια μ....
Λοιπόν,
έχετε τοσα χρόνια γκρινιάζετε δε βγάζει διαρκείας στο πέταλο, το ρεμέτζο φταίει, ο οφη, ο ένας ο άλλος, ο μακαριστός, ο βήττας, ο άλφας, ο έβανς, ο άλλονς, ο χοντρός ο λιγνός κλπ κλπ.
Και τι καταφέραταν μ' αυτό?
ΤΙΠΟΤΑ απολύτως.
Μια γκρίνια και μια μιζέρια
με αιτία και δίκιο, αλλά χωρίς κανένα αποτέλεζμα.
Μια ισοπέδωση ανευ προηγουμένου..
Τα πράγματα δεν είναι ετσι. Δεν είναι ζωα αυτοί που δλεύουν στην ΠΑΕ, ούτε ο ΧΒ είναι λαμόγιο, ούτε αποτυχημένος, ούτε για όλα φταίει ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος.
Απλά όλοι αυτοί κάνουν λάθη συγκεριμένα.
Και τα
συγκεκριμένα λάθη έχουν συγκεκριμένες λύσεις με
συγκεκριμένες προτάσεις.
Για παράδειγμα δε γίνεται να φταίει το ρεμέτζο επειδή τσακώνονται οι παίχτες στην προπόνηση και δε βρίσκονται μέσα στο γήπεδο (βλέπε πέρσι)..
Για να μην πλατιάζω άλλο απλα πιστεύω οτι πρέπει να προτεινεις καλοπροαίρετα κάποια πράγματα
την κατάλληλη στιγμή για να σε πάρει ο άλλος στα σοβαρά και όχι να προσβάλλεις τον άλλον κατόπιν εορτής, ειδικότερα όταν δεν πατάς στο γήπεδο και θέλεις να βγάλεις τα κόμπλεξ σου στον ΠΑΣ επειδή εισαι απογοητευμένος από κάτι άλλο.
Αυτό αποδείχτηκε περιτρανα στο θέμα των διαρκείας. Εσείς τι νομίζετε? Το είχαν να βγάλουν τα διαρκείας οπως τα έβγαλαν? Ελάτε τώρα χωριατάκια μου...
Απλά διάβασαν την πρόταση που κάναμε εδώ η οποία ήταν τεκμηριωμένη 100% και συμφώνησαν ειδικοτερα στα κομμάτια που συνέφεραν την ΠΑΕ (κίνδυνος για τιμωρίες, περισσότερα έσοδα κλπ). Γιαυτό και βγάλανε αυτά τα διαρκείας. Και κάλά κάνανε. Και γι αυτό θα πάμε μπροστά. Και να μου το θυμηθείτε θα γυρίσει ο κόσμος...
"Α ωρέ σκούπρο φεύγα από δω χάμω. Ξεφόρτωνε λίγο" θα μου απαντήσουν πολλοί άπιστοι φίλοι.
Αμ, δεν είναι έτσι όμως. Η πρόταση για τα διαρκείας έπιασε τόπο και απ' ότι έμαθα μέσα από την παε, λήφθηκε σοβαρά υπ' όψη και πολλοί ρωτάγανε ποιός είναι εκείνος ο λεμο-τέτοιος...
Και μου το'λεγε η γιαγιά μου οτι θα γίνω διάσημος κάποτε...
Αμ το άλλο που το πάτε? Κάνανε copy paste το πρωτοποριακό πλάνο που παρουσίασα αλλάζοντας τα χρώματα. Ήμουν σιγουρος οτι θα γίνει αυτό γιαυτό και κρατάω αποδείξεις. Είχα αφήσει επίτηδες μια γωνίτσα στα χρώματα του στίβου για να μην το καταλάβει κανείς. Και από την ΠΑΕ ξέχασαν να το σβήσουν. Αυτό εδώ ακριβως που δείχνει το βελάκι και θα το δείτε στο δικό μου αρχικό πλάνο:
Και μπράβο στην ΠΑΕ που έκανε αυτή την αντιγραφή. Πραγματικά δεν έχω πρόβλημα..
Θα μπορούσα κάλλιστα να προσφύγω για πνευματικά δικαιώματα, αλλά δεν είμαι κομπλεξικός.
Απλά αν περισσέψει κανα εισιτηριάκι με 1000 ευρώ κάπου εκεί στα golden δε θα λέγαμε και όχι...
Άρα το συμπέρασμα είναι οτι δε θέλει όλο μιρι-μιρι.
Όχι άλλο κατόπιν εορτής.
Προσπαθείτε να προτείνετε έξυπνα πράγματα με επιχειρήματα και όχι με ουγκα-ουγκα.
Τώρα θα μου πείτε: "μα καλά ρε lemo, δεν είμαστε τόσο εξυπνοι σαν εσενα...". Αυτο είναι μια αλήθεια, αλλά τουλάχιστον προσπαθείστε 8)
Αι συσπειρωθείτε τώρα και
πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα... Και το εννοώ
ΥΓ. Μετά από αυτή την επιτυχία βάλτε με πρόεδρο στον ΠΑΣ και θα πάρω το πρωτάθλημα
ΥΓ2. Βάλτε με προπονητή να πάρω το ch l
ΥΓ3. Παίχτη μη με βάλετε γιατί θα πάρω κόκκινη στα πρώτα 5'
ΥΓ4. Προσκυνώ τη χάρη σου ΠΑΕ μου !
ΥΓ5. Μετά από τόσο γλείψιμο, αι δώστε μου κι ένα δεύτερο διαρκείας στα golden να πάρω και το χαλόν μαζί!
ΥΓ6. Είμαι στη διάθεση της ΠΑΕ για οποιαδήποτε συμβουλή-πρόταση! Μόνο που δεν έχω και πολύ χρόνο γιατί με ζήτησε ο Τσακ Νόρις για επίσημο σύμβουλο του!
8)