Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Η ΠΑΕ είναι μία εταιρεία που πουλάει μεταξύ άλλων διαρκείας. Επειδή όμως για λόγους "ασφαλείας" (κοινώς φακελώματος) το κράτος απαιτεί να βαράς κάρτα για να δεις ενα ματς (σε λίγο ούτως ή αλλως θα βαράμε κάρτα ότι και να αγοράσουμε) είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε τα στοιχεία μας για να ξέρουν που καθόμαστε και να μας παρακολουθούν αν θέλουν.
Αυτό φαινομενικά δε θα έπρεπε να μας απασχολεί μιας και δεν πρόκειται να δημιουργούμε επεισόδια κλπ κλπ . Προσωπικά όμως με ενοχλεί πάρα πολύ γιατί δε γουστάρω να έχω κανέναν πάνω από το κεφαλι μου που να με παρακολουθεί και να ξέρει τι κάνω και που πάω. δεν έχω τίποτα μεμπτό να κρύψω αλλά απλά ΔΕ ΘΕΛΩ να ξέρουν τι κάνω χωρίς να ξέρω κι εγώ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ αυτοί.
εν πάσει περιπτώση ξεπερνώντας τους ενδοιασμούς κλπ ένας άνθρωπος για να ξεφύγει από την καθημερινότητα του και να εκτονωθεί (σε πλαίσια σεβασμου πάντα) λέει "δε παει στο διαολο... θα πάω να πάρω και κάρτα φιλαθλου και διαρκειας και ότι σκατά θέλουν για να πάω να δω κανα ματσακι να γουσταρω..."
Όταν όμως έρχεται η ώρα να δώσεις τα στοιχεία σου σε αυτόν που στα ζητάει (ΓΓΑ--->κράτος) περιμένεις τουλάχιστον να τα δώσεις σε αυτόν, που παρόλο που δεν ξέρεις τι τα θέλει και τι θα τα κάνει, έχεις τουλάχιστον την ψευδαίσθηση ότι δε σου καταπάτησαν και τα διακιώματά σου και δεν παραβίασαν τα προσωπικά σου δεδομένα. Έλα όμως που η κωλοΠΑΕ "δε μπορεί" [=δε θέλει ,για να διασφαλίσει τα συμφέροντά της και το αλλισβερισι με τους συνδεσμοπατέρες που καθοθηγούν λαό (εδώ χωράνε κι αλλα περι πολιτικών τοπικών συμφερόντων κλπ] να κάνει αυτή την απλή δουλειά μόνη της μέσω των γραφείων και της μπουτικ και γι'αυτό "διορίζει" ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για να διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα συμπολιτών τους κάποιους συνδεσμίτες (?) . Μπορεί να μου πει κάποιος με τι στον πούτσο ιδιότητα έχουν αυτοί δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε προσωπικά μας δεδομένα?
Απο τη στιγμή που επιλέγεις να φακελώνεις κόσμο τουλάχιστον καντο κατω από το μανδύα των "υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών".
Προσωπικά το βρίσκω αδιανόητο τις "υπηρεσίες" μιας ανώνυμης εταιρείας (ΠΑΕ) να της πουλάνε-διαχειρίζονται τρίτοι (ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ) που δεν έχουν προφανώς ουδεμία θεσμική υπόσταση η οποία να τους επιτρέπει να εκδίδουν ΚΑΡΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ.
ΑΠΟΡΙΑ
Σε λίγο καιρό λένε ότι αντί να μαζεύουμε αποδείξεις θα βαράμε κάρτα σε όλα τα μαγαζιά που θα αποθηκεύει τις αγορές μας (έτσι θα μειωθεί η φοροδιαφυγή και θα σωθούμε απο ΔΝΤ, στρος καν, καμαριέρες, χρεη
).Προφανώς αυτή η κάρτα θα εκδίδεται από την εφορία. Και ρωτάω το εξής απλό:
Αν εγώ έχω ένα μπακάλικο στο κέντρο της πόλης μπορώ για να εξυπηρετώ τους φορολογούμενος να βγάζω ΚΑΡΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ επειδή η εφορία είναι στου διαόλου τον κώλο (δόμπολη)?
ΥΓ: όσον αφορά τα περι θύρών κλπ . είναι ακόμη πιο αδιανόητο η ΠΑΕ να μη βγάζει εισητήρια για μία θύρα επειδή ατυπα την παραχώρησε στους οργανωμένους. Υπάρχουν και αλλοι τρόποι να εξασφαλιστεί ο πυρήνας σε μία κερκίδα . Δεν ήταν αναγκη να διορίσει υπεύθυνους για την εκδοση εισητηρίων.
Κάτι τέτοια σκηνικά μας δείχνουν τι μπουρδελο κράτος είμαστε. Η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου φαίνεται και από κάτι τέτοια. Όταν δεν υπάρχει ενας κωλοελεγχος για τα πιο απλα πράγματα όπως είναι τα εισητήρια τότε τι χρεη ομάδων και αδειοδοτήσεις να λέμε τώρα... φανταστείται πόσο πιο πολύ βρωμιά υπάρχει εκει.. για αυτό δεν είναι να πολυασχολείσαι με αυτές τις παπαρίες. ΠΑΣ λίγο γήπεδο, τραγουδας φωνάζεις βλέπεις και μπαλα αν παιχτει μπαλα και απλά διασκεδάζεις. όσο για τα λαμόγια... θα έρθει κι αυτών η ώρα...