Αποστολέας Θέμα: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12  (Αναγνώστηκε 47478 φορές)

Αποσυνδεδεμένος paslooza

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Οι αντικειμενικές τιμές των διαρκείας 2011-12
« Απάντηση #200 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 13:01 »
Μπράβο στην ΠΑΕ.. Μέσα σε 10 μέρες φαίνεται πως λειτούργησε άψογα το εμπορικό, το αναπτυξιακό και το επικοινωνιακό κομμάτι. Εύχομαι και ελπίζω ειλικρινά να συνεχίσει αυτή η ρέντα ..

Και σε περίπτωση που πάρουμε θετικά αποτελέσματα με αεκ και ολυμπιστοδιάολο με αντίστοιχη εμφάνιση όπως με παοκ, η φοφη θα έχει την τιμή να είναι παρούσα στο come back της ομάδας (παίχτες και κυρίως φίλαθλοι) και θα το νιώσει καλά κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Πεμ 08 Δεκ 2011 13:15 »
Μπράβο στην ΠΑΕ.. Μέσα σε 10 μέρες φαίνεται πως λειτούργησε άψογα το εμπορικό, το αναπτυξιακό και το επικοινωνιακό κομμάτι. Εύχομαι και ελπίζω ειλικρινά να συνεχίσει αυτή η ρέντα ..

Και σε περίπτωση που πάρουμε θετικά αποτελέσματα με αεκ και ολυμπιστοδιάολο με αντίστοιχη εμφάνιση όπως με παοκ, η φοφη θα έχει την τιμή να είναι παρούσα στο come back της ομάδας (παίχτες και κυρίως φίλαθλοι) και θα το νιώσει καλά κιόλας.

μη τσ λες μπραβο Πασλοζα μ
καλο μυαλο πε  τ προεδρ
κι να πατσιαλιασ το καβουρ
καταη

ας ειν καλα τα εσεμεδια τ Μοσκογλ

υγρφ: μι το ζμπαθιο κι μη το παρ αναποτα :joker: --- στο αβαταρι σ εισ εσυ;;;;;;;;;;;;; ::)

υστργ: ακομ τνεχω τν απορια μ επδης γλεπω οσνους καθντε απκατ στα ακριβα ---- τι πληρων'νε το πετσι αποχει το καθζμα;;;;;;;;;; σκατα μπαλα γλεπς κι απ επισμα   δε λεω

κι εχς κι τν ΕΔ μι το βγιολι
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 08 Δεκ 2011 13:33 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος ΠΑνουργοΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Δευ 26 Δεκ 2011 18:43 »
   Ξέρει κάποιος πόσο κάνει το γυναικείο διαρκείας στην 9-10?
>Είμαι για σένα ο πιστός παγουράς,μες στη καρδιά μου είναι μόνο ο ΠΑΣ,κι όταν γεράσω πάλι θα με εδώ,πλάι σου δίπλα απ'τό πρώτο λεπτό.
>Πότε μου γάβρος δεν θα γίνω εγώ,ούτε χανούμι,ούτε βαζελός.Ούτε γριά,ούτε παοκτσής,ούτε σκουλήκι,ούτε οφητσής.
Μόνο ΠΑΣ θα είμαι εγώ,ποκίτη βάλτο στο μυαλό!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Τετ 28 Δεκ 2011 12:13 »
Παράθεση
Επιπλέον η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας 2ου γύρου μέχρι και την παραμονή του αγώνα με τον ΟΦΗ και διευκρινίζεται ότι όσοι προμηθευτούν τα ανωτέρω διαρκείας έχουν την δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική περίοδο να κάνουν χρήση του δικαιώματος της ανανέωσης θέσης και της προνομιακής τιμής του παλαιού κατόχου.

Αναλυτικά οι τιμές:

Θύρα 4 (VIP): 300 ευρώ

Θύρα 3 Επισήμων: 200 ευρώ

Θύρες 3,4,6: 150 ευρώ

Θύρα 9Β: 100 ευρώ

Θύρα 10: 80 ευρώ

Απο το site της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

δεν διευκρινιζει καπου για διαφορετικες τιμες στα γυναικεια διαρκειας οποτε λογικα η τιμη θα ειναι η ιδια...
χτυπα ενα τηλ παντως στο 2651070340 μπας και υπαρχει κατι που δεν αναγραφεται στην ανακοινωση.