Το γυρίζει το μπιφτέκι...
Απευθυνθήκαμε ως «drevenall» σε γνωστό στα ποδοσφαιρικά στέκια των Ιωαννίνων, κι όχι μόνο, άτομο και το ρωτήσαμε αν έχει να δηλώσει κάτι για τις κατηγορίες που εκτοξεύονται εναντίον του τις τελευταίες ώρες από συγκεκριμένους κύκλους στα Γιάννενα, κατηγορίες οι οποίες τον θέλουν να κρύβεται αυτός πίσω από πόλεμο δημοσιευμάτων σε βάρος της τοπικής ΠΑΕ. Στην αρχή, ενήμερος για αυτές και χωρίς να επιχειρήσει να διαψεύσει το παραμικρό, μας απάντησε με τα διαχρονικά "Ουδείς πιό αχάριστος από τον ευεργετηθέντα" και "Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς". Και μετά, ως χείμαρος πραγματικός, ξέσπασε. "Εγώ είμαι άντρας και τιμάω τα παντελόνια που φοράω. Σέβομαι τους φίλους μου. Άλλος όχι. Απέδειξε πως το γυρίζει το μπιφτέκι... Εκεί που έγλυφε, φτύνει, και ο λαός μας για τέτοιες συμπεριφορές έχει ειδική λέξη. Κι αφού λοιπόν δεν σεβάστηκε που φάγαμε μαζί ψωμί κι αλάτι, κι αφού δεν σεβάστηκε που είχε ότι ήθελε από μένα, κι αφού αποδείχτηκε πως είναι.. ειδική λέξη, από σήμερα τέλος και του στέλνω ένα μήνυμα. Εγώ δεν είμαι σαν κάτι παιδάκια που έχει συνηθίσει να παίζει μαζί τους. Με λάθος άνθρωπο τα έβαλε και θα έχει την αντιμετώπιση που έχουν όλα τα τσουτσέκια που νόμισαν πως θα με πλήξουν πισώπλατα. Έχω πολλά ράματα για την γούνα του εγώ. Και το χειρότερο για αυτόν, έχω και πολλούς τρόπους για να του την... ράψω", είπε κι έκλεισε το τηλέφωνο. Μείναμε αποσβωλομένοι και με αγωνία περιμένουμε τις εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες και... εκρηκτικές.