syberia,
Το ξέρω οτι είναι σπαστικό όταν σου διορθώνει κάποιος τα κείμενα, ειδικά μετά από τέτοιο κόπο και τόσες λεπτομέρειες, απλά ήθελα να προσθέσω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις...
Δυο σύνδεσμοι ανοίξαν στην Λάρισα τα προηγούμενα χρόνια μετά το 1996, η ΠΕΦΟ (έκλεισε το 2002 μετά την κατεδάφιση του κτιρίου) που είχε ενοικιαστεί το κτίριο από την Ιντρακάτ, τον Αύγουστο του 1997, απέναντι από το παλιό διοικητήριο της αστυνομίας, ο οποίος είχε σιδεριές και ήταν σαν φυλακή και δεν μπορούσες να κάνεις και πολλά γιατί με το παραμικρό σε περικύκλωναν οι ασφαλίτες και η R21 στην κεντρική πλατεία, τον Μάη του 1998, ο οποίος κάηκε ολοσχερώς τον Απρίλη του 1999.
Σωστά.
η R21 όμως στη λαρισα δεν άνοιξε μόνο για 1 χρόνο το 98. Λειτουργούσε κανονικότατα με εκδρομές, εκδηλώσεις (κοπές πίτας την πρωτοχρονιά με καλεσμένους αρχιΑεκτζήδες από Αθήνα κλπ)
για δεκαετία περίπου στο κέντρο της λαρισας στην οδο Κύπρου 80 σε όροφο. Αυτό από παλιά αποκόματα και παλιές αναμνήσεις από κουβέντες με χανούμια.
Δεν θα θέλα ποτέ να δω στην Λάρισα να πανηγυρίζουν κατακτήσεις τίτλων και γι' αυτό παλεύουμε. Έγινε μόνο μια φορά το 1997, όταν πήρε ο γάβρος την Ευρωλίγκα,
μμμμ,
Πάλι έχουμε κάποιες ελλείψεις..
Γιαυτό θα σου θυμήσω και τους πανηγυρισμούς των βάζελων το '96 για το μπάσκετ, όπως και ξανά των γαυρων πάλι για το μπάσκετ το 95 στον ημιτελικό για να πικάρουν τους βάζελους.
Επίσης να σου θυμίσω σε αγώνα μπάσκετ παοκ-αεκ που έγινε στη λαρισα λόγω τιμωρίας πριν μια δεκαετία περίπου οτι τα παόκια κάνανε πορεία μέσα στη λάρισα. Και μαλιστα οι θεσ/νικείς παοκτζήδες ήταν ελάχιστοι, καθώς οι περισσότεροι οπαδοί του παοκ ήταν λαρισαίοι. Ήταν η εποχή που ολοι στη λαρισα ειχαν γίνει όλοι παοκ και η αελ είχε ελάχιστους οπαδούς. remember?
Κάτι ανάλογο είχε γίνει και οταν έπαιζε ο αρης στο μπάσκετ, νομίζω ήταν φάιναλ φορ. Πάλι πορεία για το κλειστό από λαρισαίους αρειανούς. Όσοι δε γουστάρανε παοκ, γινότανε άρης, ή γαυροβάζελοι εκείνη την εποχή.
...όσον αναφορά την έπαρση και την μεγαλομανία που μας κατηγορείτε...
όσων αφορά την έπαρση υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που σας κατηγορούνε διάφοροι.
Ο λόγος που σας κατηγορώ εγώ προσωπικά είναι
επειδή σας ξέρω.
Γιαυτό σας κατηγορώ φίλε μου. Γιατί έχω γνωρίσει δεκάδες από σας και σας ξέρω.
Ξέρω οτι είσασταν παόκια και αλλάξατε ξανά πριν από 6-7 χρόνια,
ξέρω οτι ο συχωρεμένος ο καλαμάρας το γύρισε και πήγαινε εκδρομές με τους γαυρους μετά το '92,
ξέρω οτι τα είχατε παρατήσει και πηγαίνατε 100 άτομα στο γήπεδο και κανένας στις εκδρομές,
ξέρω οτι αυτοί που το παίζουν ¨συνδεσμήτες της αελαρας" πριν 10 χρόνια μοστράρανε στα κινητά τους τον ύμνο του παοκ και το screensaver γαύρου.
ξέρω κι άλλα πολλά...
Και το χειρότερο είναι οτι ξέρω πόσο αχάριστο είναι ένα
πολύ μεγάλο ποσοστό των οπαδών σας...
Γιατί όταν σας βρίσκαμε είτε στην κατάρα, είτε σε άλλα μαγαζιά στην εθνική οδό όταν παίζατε στη Γ και πηγαίνατε 10 άτομα εκδρομή με 2 αυτοκίνητα και σας λέγαμε οτι είστε μεγάλη ομάδα και θα ορθοποδήσετε, εσείς είχατε σκυμμένα κεφάλια και το παίζατε "φτωχοί συγγενείς" και ακούγατε στο ράδιο πόσο είναι ο γάυρος, ο παοκ και οι άλλες μεγάλες αγάπες...
Και μετά από 4-5 χρόνια ακριβώς τα ίδια άτομα που τα συναντούσες στα ίδια σημεία να σου λένε "ποιός ΠΑΣ?", "εσείς δεν είστε τίποτα", "εμείς δεν είμαστε επαρχιακή ομάδα" κλπ κλπ.
Γιαυτό προπαγάνδες και συναφή σε άλλους. Σε μένα όμως όχι...
Στα άλλα που λες για τα φίδια που πρέπει να τα πατάς για να μη σε τσιμπήσουν, συμφωνώ, αλλά δεν επικροτώ.
Αυτά φίλε μου με όλο το σεβασμό...
ΥΓ.
Χαιρετίσματα στον Τάσο τον Κυριάκο, τον ξέρω και προσωπικά
Λοιπόν ο Τάσος ο Κυριάκος είναι το καλύτερο παιδί που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από δω. Και στο λέω αυτό γκαραντί. Με διαφορά ο καλύτερος χαρακτήρας των παιχτών του ΠΑΣ. Τρομερός άνθρωπος.
ΥΓ2. (μετά από καιρό)
fastmanakos, επειδή ανέβασες κάτι μέσους όρους εισητηρίων, για ανέβασε λίγο και από τα προηγούμενα χρόνια. Έκανα λόγο για 95-05, άντε ας πούμε (95-03). Εχεις μήπως χρονιές 99-00, 00-01, ή κάτι τέτοιο?