Νομίζω ότι κοντεύω τα 30 και δεν είμαι τόσο μικρός όσο νομίζεις. Σίγουρα έχω γυρίσει τα Γιάννενα με τα πόδια περισσότερες φορές απ΄ότι εσύ που είσαι Γιαννιώτης. Άλλωστε από το 1989 ερχόμουν κάθε καλοκαίρι. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάνει την διαδρομή από την Νομαρχία μέχρι το Πέραμα με τα πόδια, εγώ το έκανα και πολλές φορές μάλιστα
.
Θα 'πρέπε να σε τιμά το γεγονός ότι θεωρώ την εκδρομή του ημιτελικού του 2007 σημαντικό γεγονός, γιατί εκθιάζει και την πόλη σου και την ομάδα σου. Νομίζω ότι δεν γράφω όπου να 'ναι και δεν σχολιάζω ποτέ για την ομάδα σας.
Τώρα για το που θα παίζουμε του χρόνου δεν νομίζω να σε αφορά, εγώ προτιμώ την Δ' Εθνική για πολλούς και διαφόρους λόγους, τι να το κάνω εγώ να παίζω S.L. και να είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας όπως το 2007, 2010 και 2011. Προτιμώ την μιζέρια και την γκρίνια και τα άδεια γήπεδα.
Υ.Γ. Εάν δεν με θέλει ο διαχειριστής ας με διαγράψει, άλλωστε ο Α.Τ. με ξέρει αρκετά χρόνια, δεν ξέρω βέβαια εάν ασχολείται πλέον με το φόρουμ και μπαίνω στο site σας από το 1999, όταν δεν υπήρχε ακόμη φόρουμ. Επίσης διάβαζα και το Guestbook που είχατε πριν 15 χρόνια στο cdata της compulink.