Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 158071 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #500 στις: Κυρ 16 Νοέ 2014 22:32 »
Ερασιτέχνες...Κανονικά έπρεπε οι ίδιοι οι οπαδοί να πάνε να κλείσουν την ομάδα.Ο πρόεδρας έπρεπε να είναι ταχυδρομείου πλατεία και να πίνει καφέ σε κανένα μπρουνομικέλ.Για δεν έχουν εκεί μαγαζί; :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #501 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 14:52 »
Παράθεση
«Διαλύει» την Παναχαϊκή και παίρνει την Λάρισα ο Κούγιας

Έτοιμος να γίνει μεγαλομέτοχος της Λάρισας δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας, που προανήγγειλε την διάλυση της Παναχαϊκής...

Ακόμη μία ομάδα θα προσθέσει στο ενεργητικό του ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» τόνισε πως την Κυριακή θα έχει ένα κρίσιμο ραντεβού με τον Βαγγέλης Πλεξίδα και αν όλα πάνε καλά, τότε θα αναλάβει την ομάδα, έχοντας δίπλα την συμπαράσταση και του Κώστα Πηλαδάκη.

«Έρχομαι αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Λάρισα για να μιλήσω με τον κ. Πλεξίδα. Εφόσον δεν υπάρχουν νομικά προβλήματα και δεν αναφέρομαι ούτε στην Παναχαϊκή, ούτε στην τριετία από τη σύσταση της ΠΑΕ, τα οποία να αποτρέπουν τη λειτουργία και την αδειοδότηση της ομάδας κάτι που θα δείξει ο έλεγχος στα θεσμικά όργανα και αν όλα αυτά που υποστηρίζει ο κ. Πλεξίδας είναι αληθινά είμαστε πιο κοντά παρά ποτέ σε συμφωνία.
 

Αυτονόητο για μένα είναι ότι θα έχω τη συμπαράσταση του κ. Κωστή Πηλαδάκη γι’ αυτό άλλωστε θα στεγαστούμε στο AEL FC Arena με τον οποίο έχω συζητήσει. Το όνειρό μου είναι να ξανακάνουμε τη Λάρισα κεντρικό θέμα όχι μόνο της ποδοσφαιρικής Λάρισας αλλά και όλης της Ελλάδας. Για να το πετύχουμε απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καθολική στήριξη των φιλάθλων χωρίς καμία επιφύλαξη με τους οποίους θέλω να βλέπω μαζί τους αγώνες όπως έκανα και το απόλαυσα για πέντε χρόνια στα Γιάννενα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το μεταγραφικό του πλάνο, επιβεβαίωσε πως θα πάρει κάποιους παίκτες που είχε στην Παναχαϊκή, η οποία όμως τόνισε οδεύει προς διάλυση: «Ναι είναι ένας 23χρονος αμυντικός χαφ το οποίο θα το έχω μαζί μου και στην ΑΕΛ όπως και πολλούς αξιόλογους παίκτες που έχει η Παναχαϊκή, αυτούς που πιστεύω ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία καριέρα. Για το θέμα της Παναχαϊκής, μια και αναφέρθηκα σε αυτήν, έχω δρομολογήσει τις σωστές κινήσεις. Άλλωστε είναι μονόδρομος η διάλυση της εταιρίας. Τον Γενάρη του 2009 όταν παρέλαβα τον Πατραϊκό γιατί σ’ αυτή την ομάδα βασίστηκε η Παναχαϊκή υπήρχαν χρέη 3,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα υπάρχουν 500.000 ευρώ στο Δημόσιο σε ΙΚΑ κι Εφορία που δεν τα δημιούργησα εγώ αλλά οι κ. Μουτζουρούλιας, Μακρής που ήταν οι προκάτοχοί μου.

Τα χρέη αυτά τα πλήρωσα εγώ γιατί δεν είχα καμία βοήθεια από κανέναν ούτε μια πινακίδα από κάποιον επιχειρηματία της Πάτρας. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια οφειλή ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε σε προμηθευτή. Αυτό που θέλω να τονίσω ότι έρχομαι να συμφωνήσω γιατί όπως τόνισα και στην αρχή είμαστε πιο κοντά από ποτέ».Ακόμη μία ομάδα θα προσθέσει στο ενεργητικό του ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία» τόνισε πως την Κυριακή θα έχει ένα κρίσιμο ραντεβού με τον Βαγγέλης Πλεξίδα και αν όλα πάνε καλά, τότε θα αναλάβει την ομάδα, έχοντας δίπλα την συμπαράσταση και του Κώστα Πηλαδάκη.

από Gazzetta.gr
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #502 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 15:11 »
Ισχύει και μάλλον θα τα πάρει όλα (προπονητήριο και συγκατάθεση Πηλαδάκη για Αρίνα) γιατί η αδειοδότηση κολλάει στον Πηλαδάκη, που δεν εκκαθάρισε την παλιά ΠΑΕ. Η μεταβίβαση όμως μπορεί να γίνει μόνο με ιδιωτικό συμφωνητικό. Λόγω εκκαθάρισης μέχρι το 2017, θα πρέπει να ανήκει στην LaFarm η ομάδα.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #503 στις: Κυρ 21 Ιούν 2015 17:11 »
γιατι δεν τη πουλαει στο χριστοβασιλη?
να εχει και ο μαης κατι να παιζει (στοιχημα)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #504 στις: Τρι 23 Ιούν 2015 17:38 »
Monsters

 Ο αποτυχημένος παραγοντίσκος του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τις γελοιότητες που έκανε στην Πάτρα και την οποία με χαρακτηριστική ευκολία διαλύει με το στόμα, ετοιμάζεται να δώσει τη χαριστική βολή σε όποια αξιοπρέπεια έμεινε στην ομάδα μας μετά τη θητεία Πλεξίδα...Κούγια, φεύγεις όπως είσαι και ξεχνάς ευσεβείς πόθους για την ΑΕΛ. Ο κόσμος της ομάδας οφείλει να γίνει η ασπίδα και να αποτρέψει τα χειρότερα. Εμείς είμαστε έτοιμοι και το μήνυμα ξεκάθαρο. Ούτε ώρα ο παραγοντίσκος στην ΑΕΛΑΡΑ μας

Ερασιτεχνική ΑΕΛ

Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ

Κ. Πρόεδρε

Με το υπ’ αριθμ. πρωτοκόλλου 827/15-6-2015 έγγραφο της ΠΑΕ ΑΕΛ που απεστάλη δια τηλεομοιοτυπίας στα γραφεία του Σωματείου μας, μας γνωστοποιήσατε την πρόθεση της μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ εταιρίας L.A.Farm να αποχωρήσει από την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ. Με το ίδιο ως άνω έγγραφο, αιτηθήκατε στο Σωματείο μας όπως αναζητήσει αυτό καινούργιο επενδυτή με γνώμονα πάντα το καλό της ΑΕΛ.

Το ΔΣ του Σωματείου μας, μετά από συνεδρίασή του, αποφάσισε τα εξής:

1.   Αιτήθηκε την χορήγηση από πλευράς σας ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας, με το οποίο θα τον εντέλει να αναζητά και να συζητά με πιθανούς μελλοντικούς επενδυτές.

2.   Ζήτησε από την πλευρά σας τον καθορισμό του ακριβούς τιμήματος μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, το οποίο κατέχετε, καθώς και οποιασδήποτε άλλης απαίτησης υφίσταται από πλευράς σας (προπονητήριο Δένδρων, γραφεία ΠΑΕ)

3.   Θεώρησε απολύτως απαραίτητο και άρα υποχρεωτικά αναγκαίο να καταθέσετε επακριβώς και με κάθε λεπτομέρεια, το σύνολο των προϋποθέσεων και ιδιοτήτων που θεωρείτε ότι πρέπει να διαθέτει ο πιθανός μελλοντικός επενδυτής προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Επειδή δεν έχετε ανταποκριθεί στην από 18ης Ιουνίου πρώτη απαντητική επιστολή του Σωματείου μας με το άνω περιεχόμενο και με αριθμ. Πρωτ. 553, παρά το γεγονός ότι εσείς αιτηθήκατε τη συνδρομή και τη βοήθειά μας στην εξεύρεση καινούργιου επενδυτή.

Επειδή πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ το ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ  από τον κύριο Αλέξιο Κούγια ο οποίος είναι ήδη μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και δεν μπορούμε να κρύψουμε την δικαιολογημένη ανησυχία μας λόγω της ευκολίας με την οποία ανακοινώνει δημόσια ότι θα την διαλύσει, γεγονός που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό μας προκαταβάλει αρνητικά.

Ζητούμε από την πλευρά σας να δεσμευθείτε για διορία είκοσι (20) ημερών ώστε να εκδηλώσουν και να καταθέσουν προτάσεις αγοράς ενδεχόμενοι ενδιαφερόμενοι, τιμώντας την πρόταση που μας κάνατε να σας συνδράμουμε στην εξεύρεση νέου επενδυτή.

Ζητούμε από την πλευρά σας την σύγκληση αυτόκλητης ΓΣ μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ , προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα οι μέτοχοι της ΠΑΕ για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στο παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ .

Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 21.800
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #505 στις: Δευ 06 Ιούλ 2015 20:38 »
Παράθεση
Οριστικό: Εποχή Κούγια στην ΑΕΛ!
 
Τέλειωσαν τα… email και το άγχος! Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως του μεταβιβάστηκε το 90% των μετοχών απ’ τον Βαγγέλη Πλεξίδα και πλέον είναι το νέο αφεντικό της ΑΕΛ.

Είναι πλέον και επίσημο! Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως από 'δω και πέρα είναι το νέο αφεντικό της ΑΕΛ.
Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής (της οποίας η πώληση είναι στην τελική ευθεία) έκανε γνωστό πως μετά το ραντεβού που είχε με τον Βαγγέλη Πλεξίδα, απέκτησε και με τη βούλα το 90% των μετοχών, κάτι που τον έχρισε ιδιοκτήτη των βυσσινί (παράλληλα πήρε και το προπονητικό κέντρο).
Η ανακοίνωση
«Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του 90 % των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ από την εταιρεία με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το 100 % της ιδιοκτησίας του προπονητικού κέντρου των Δένδρων και του εξοπλισμού των γραφείων της ΠΑΕ ΑΕΛ στο κέντρο της Λάρισας.
Τη σύμβαση για την μεταβίβαση υπέγραψε ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» κύριος Σωτήριος Πλεξίδας του Αθανασίου. Αγοραστής όλων αυτών των περιουσιακών στοιχείων είναι η εταιρεία την οποίαν εκπροσωπεί η κεφαλήν του γραφείου μας κύριος Αλέξιος Κούγιας του Χρήστου.
Σήμερα για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση κατεβλήθη στον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας με την επωνυμία «LITTLE ACRE MILK A.E.» και τον διακριτικό τίτλο «LA FARM A.E.» το ποσόν τα οποίο ήταν απαιτητό για τη μεταβίβαση και επεγράφησαν τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.
Το τυπικό μέρος των μετοχών των μεταβιβάσεων ολοκληρώθηκε σήμερα στο δικηγορικό γραφείο του κυρίου Αλεξίου Νικολάου και τα συμβόλαια για τη μεταβίβαση των Δένδρων θα υπογραφούν μέχρι την Παρασκευή σε συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.
Λόγο του μεγέθους της συμβάσεως και του χρόνου που απαιτείται για τη σύνταξή τους ματαιώνεται η προαναγγελθείσα για σήμερα συνέντευξη του νόμιμου εκπροσώπου της αγοράστριας εταιρίας στο ξενοδοχείο Imperial της Λάρισας. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τη Παρασκευή.
Ο κύριος Αλέξιος Κούγιας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τον Βαγγέλη Πλεξίδα όσο και όλη την οικογένεια Πλεξίδα για την αξίωση αυτής της αγοραπωλησίας. Η συμβολαιογραφική μεταβίβαση των Δένδρων θα γίνει μέχρι την Παρασκευή στο συμβολαιογραφείο της Λαρίσης.

Αθήνα 6/7/2015

Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας».

http://www.mikriliga.com/arthra/b-ethniki-vorras/p/49470/oristiko-epohi-kougia-stin-ael
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #506 στις: Δευ 06 Ιούλ 2015 22:52 »
Πάει και η Λάρισα

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #507 στις: Τρι 07 Ιούλ 2015 00:57 »
Τι λες; 'Ασε να δει και κανας άλλος τη γλύκα μετά την Πάτρα.

Το κακό είναι οτι δε θα παίξει συνιδιοκτησία με Πλεξίδα. Με τέτοια μούτρα, θα γελούσαμε για καιρό. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #508 στις: Τρι 01 Σεπ 2015 11:36 »
Θερίζει...

Καλό ταξίδι Νικολάκη...

Από τους πιο αγνούς φιλάθλους που έχω γνωρίσει, από τα πιο καλά παιδιά.

Ποιός θα μ preτραγουδάει τώρα τ' ακυκλοφόρητα ρε χαμένε φαρμακοτρίφτη;
Με ποιόνα θα τσακώνομαι για το ποιός έχει περσότερες άσπρες τρίχες στο μούσι τ;
Ποιόν θα δλεύω ποιός θα με δλεύει όταν ξανανταμώσουν οι ομάδες μας;

...

...

Το βυσσινί ζεϊμπέκικο των Αθανάτων



Αυγουστιάτικο Φεγγάρι




Εις το επανιδείν...




Θα Βρεθούμε Ξανά
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 01 Σεπ 2015 12:04 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #509 στις: Τρι 01 Σεπ 2015 13:29 »
Ο χάρος αποφάσισε πως ήταν ξανά η ώρα...
Και χτύπησε δύο φορές!

Ένα από τα καλύτερα παιδιά της βυσσινί κερκίδας έπαψε να είναι μαζί μας...
Πηγαίνει να τραγουδήσει το ζεϊμπέκικο των αθανάτων με τα παιδιά από το club του παραδείσου...
Καλό ταξίδι Νίκο...
Χαιρετίσματα στα παιδιά εκεί πάνω...

Την ίδια στιγμή έφευγε και ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Κώστας Σαμαράς...

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων της ΑΕΛ, MONSTERS, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο θανόντων...
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #510 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 12:38 »
Ο ποδοσφαιριστης πιθανως να κανει θεατρο
ερχονται δυο πιθηκομουρηδες τον σηκωνουν τον πετανε πανω στο φορειο
και αφου τ0ν γκρεμιζουν κανα δυο φορες κατω στο τελος τον πετανε εκτος αγωνιστικου χωρου
www.youtube.com/watch?v=MkJwvhQXNDQ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #511 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 12:43 »
Ασχετως αν εκανε η δεν εκανε θεατρο ο ποδοσφαιριστης του Εργοτελη,οι τραυματιοφορεις των τυριων ειναι για μπατσες


Μαγκια,κλασια και κολοφινιστρινι μια ζωη οι Λαρισαιοι
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #512 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 13:10 »
Ασχετως αν εκανε η δεν εκανε θεατρο ο ποδοσφαιριστης του Εργοτελη,οι τραυματιοφορεις των τυριων ειναι για μπατσες


Μαγκια,κλασια και κολοφινιστρινι μια ζωη οι Λαρισαιοι
δεν μπορείς να τα έχεις όλα στη ζωή...για το λούτσο καβάλα οι τραυματιοφορείς,αλλά όλο το ήθος η λάρσα τόχει σε επίπεδο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.....  ;)

Η ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΝΕΥΜΑ & ΗΘΙΚΗ
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #513 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 18:50 »
Τρελό γέλιο  :P :P :P

Εκεί που τον πετάνε σαν σακί στην αρχή, μετά που σκοντάφτει ο δώθε παπάρας και πέφτουν κάτω και σαν σακί ξανά στο τέλος, έξω απ' τη γραμμή  :P

Highlight εκεί που ο κείθε παπάρας, πέφτωντας χασκογελάει και μουντζώνει και τον τραυματία αχαχαχαχαχααχαχαχα
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 6.088
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #514 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 19:02 »
Δεν ξερω πως μου εχει κατσει αλλα οταν ακουω την λεξη σαπιλα του Ελληνικου ποδοσφαιρου θυμαμαι παντα αυτο το βιντεο

Μιλαμε για cult καταστασεις και 90ιλα φαση



https://youtu.be/eNvwabLjtIc


Ντουσαν να εχει μεινει μαλακας με ανοιχτο το στομα,οι οπαδοι να παιζουν τον δικο τους αγωνα με αμυνα και επιθεσεις,οι ποδοσφαιριστες  με αναποδο κουτουπιε να μαθαινουν και αλλα αθληματα,η  nova μπροστα στα γεγονοτα οχι οπως τωρα,και ο δημοσιογραφος να περιγραφει την κλωτσοπατιναδα που πεφτει


 :P


ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #515 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 20:47 »
Και να ξέρατε ποιος είναι ο συγκεκριμένος που εσείς βρίζετε...

Το 1983 που χάσαμε 2-1, θα τον θυμούνται τα χουλιγκάνια τα δικά σας της εποχής...

Γι' αυτά που έγιναν μετά το τέλος του παιχνιδιού στο ταρτάν αναφέρομαι...

Χάσαμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά με εκείνη την ήττα.

Καλά του έκανε και πολύ ψύχραιμος στάθηκε με δεδομένο το ακραίο οπαδικό του υπόβαθρο.

Και δεν το έκανε επίτηδες, εκνευρισμένος ήταν και με σοβαρό πρόβλημα στην μέση.

Έχουν γίνει και χειρότερα, παλαιότερα που δεν υπήρχε εκτενής τηλεοπτική κάλυψη.

Αυτά και εντελώς φιλικά.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #516 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 21:29 »
Συνδεσμίτης είναι ο τραυματιοφορέας;;;  ::) ::) ::) ::)

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #517 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 21:46 »
   syberia πολύ ψύχραιμος στάθηκε ο θρασύδειλος χουλιγκάνος?να του πούμε μπράβο δηλαδή που επειδή τον πόναγε η μέση του,κατάφερε κ έδειξε μεγαλοψυχία,ε?
Το ακραίο οπαδικό του υπόβαθρο,να υποθέσω δεν τον καθιστά υποψήφιο ρουφιάνο του εκάστοτε προέδρου-ιδιοκτήτη της ΠΑΕ,μιας κ βρέθηκε με υπαλληλική σχέση με τη ΠΑΕ,λόγω των τίτλων σπουδών που κατέχει....να υποθέσω ότι δεν κάνει τίποτα απ όσα οι ομόσταυλοι του (ζητώ ταπεινά συγνώμη απ τα γομάρια,κατ ανάγκη συνθήκη η παρομοίωση),που ανοίγουν τις νύχτες συνδέσμους φιλάθλων άλλων ομάδων,παραβιάζοντας κλειδαριές ,κ την επομένη παριστάνουν τους μάγκες....θα τόχω παρεξηγήσει το παλικάρι....να υποθέσω ότι αυτές τις ψευτομαγκιές τις κάνει μόνο στα όρια της πόλης της Λάρισας,ε?
Για το πούτσο καβάλα είναι κ αυτός ο θρασύδειλος μάγκας του κώλου,το ίδιο κ όποιος άλλος εντυπωσιάζεται απ αυτόν....
υγ..για να σταματήσω νάχω την οποιαδήποτε ένσταση για το μαλάκα τον τραυματιοφορέα,αν μπορείς να μου πεις πόσους τίτλους έχει στο ΜΜΑ,ή τις ικανότητές του στο BJJ, ή το Judo,ή οποιαδήποτε άλλη πολεμική τέχνη ανεξάρτητα αν υπάρχει αναγνωρισμένη ομοσπονδία στην Ελλάδα.....
κ για να μη το κουράζουμε,άμα έχει τα πελέδια,ας κάνει τα ίδια ,στα ίσα κ παλικαρίσια,σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του Κούγια....Ταιριάξατε τελικά μια χαρά με τον "πρώην".
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #518 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 22:02 »
Δεν είναι συνδεσμίτης και δεν πληρώνεται από την ΠΑΕ. Δεν έχει ανάγκη, έχει επιχείρηση που βγάζει πολλά περισσότερα την ημέρα από 'μας.

Κοίτα, το 1993 στην Κατερίνη, τότε που τα σπάσαν όλα οι δικοί μας πριν το παιχνίδι (ήταν 2 του μηνός του Ιανουαρίου, με χιόνια και δεν είχε και μπάτσους λόγω αργίας) εξαιτίας μια τζαμαρίας που κατέβασε σε μπιλιαρδάδικο και στέκι παοκτζήδων, είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 6 χρόνο κοριτσάκι.

Απλά το ανέφερα για τις "βλαχομαγκιές" εκτός Λάρισας, επειδή είναι γνωστό γεγονός, είχε καταγραφεί και στον τύπο και είχε πάρει και δημοσιότητα και χρόνια είχε δικαστήριο για το συγκεκριμένο θέμα.

Εγώ είμαι υπέρ της τρομοκρατίας του αντιπάλου με θεμιτά μέσα και όχι ακραία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα.

Με τον σταυρό στο χέρι δεν πας πουθενά.

Φιλικά πάντα.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #519 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 22:04 »
Εγώ είμαι υπέρ της τρομοκρατίας του αντιπάλου με θεμιτά μέσα και όχι ακραία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα.


Μου λες 1 παράδειγμα θεμιτό για την επόμενη με το Στάικο?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #520 στις: Κυρ 18 Οκτ 2015 22:22 »
   syberia,επειδή εγώ είμαι κ κομματάκι χαζός κ δεν καταλαβαίνω...κατέβασε τη τζαμαρία,τραυματίστηκε ένα 6χρονο κοριτσάκι,κ αυτό πως ακριβώς πιστώνεται στον προαναφερόμενο μαλάκα?
βγάζει τα κέρατα του σαν επιχειρηματίας,κ το τραυματιοφοριλίκι είναι χόμπι ή το κάνει για τη ψυχή της μανούλας του?
"θεμιτά μέσα τρομοκρατίας",ποια ακριβώς είναι κ ποια η διαφορά στο αποτέλεσμα από τα αθέμιτα?
όχι μόνο η σύνταξη αλλά κ οι μισθοί να πάνε στα 200 ευρά,αφού μπορεί να πεινάμε αλλά ο φταίχτης θάναι κείνος με το διαφορετικό κασκόλ στην απέναντι κερκίδα......κ όποιος τον πετύχει στο "δόξα πατρί",πόσο μάγκας θα 'ναι...από μακρυά όμως γιατί σιμά δε ξέρεις τι σε βρίσκει καμιά φορά....
Δεν υπάρχει σωτηρία καμιά τελικά, κ δε πα να γραφε ο Μαρξ νύχτες ολόκληρες.
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.816
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #521 στις: Δευ 19 Οκτ 2015 00:07 »

Παράθεση
Κοίτα, το 1993 στην Κατερίνη, τότε που τα σπάσαν όλα οι δικοί μας πριν το παιχνίδι (ήταν 2 του μηνός του Ιανουαρίου, με χιόνια και δεν είχε και μπάτσους λόγω αργίας) εξαιτίας μια τζαμαρίας που κατέβασε σε μπιλιαρδάδικο και στέκι παοκτζήδων, είχε τραυματιστεί σοβαρά ένα 6 χρόνο κοριτσάκι.

και αυτο τον ανθρωπο που κατα τα αλλα ειναι σοβαρος επιχειρηματιας
τον εχει η ΠΑΕ σας να κανει τον τραυματιοφορεα?

Η καταντια του Ελληνικου ποδοσφαιρου σε ολο της το μεγαλειο λοιπον

υγ. ειχα ακουσει για σεκιουριταδες οπαδους
τωρα βλεπω και τραυματιοφορεις.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #522 στις: Τρι 20 Οκτ 2015 21:17 »
Παράθεση
Ανεξαρτήτως των ως άνω ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθε σε επαφή με εισαγωγέα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων μεταφοράς τραυματιών, με σκοπό στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στο υπερσύγχρονο AEL FC ARENA να είναι διαθέσιμο ένα τέτοιο ειδικό όχημα.

http://arenafm.gr/football/epathe-iperkoposi-travmatioforeas-apo-tous-ithopious-travmaties/
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #523 στις: Τετ 21 Οκτ 2015 19:52 »
Παράθεση
Ανεξαρτήτως των ως άνω ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ήρθε σε επαφή με εισαγωγέα ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων

και αγόρασε εναν οδοστρωτήρα!!

Αποσυνδεδεμένος dk

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.978
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #524 στις: Τετ 21 Οκτ 2015 19:56 »
θα μπορούσε να πάρει και ειδικό μηχάνημα για τα χιόνια ...