Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 158072 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #525 στις: Τετ 21 Οκτ 2015 22:23 »
Δε βρίσαμε κανέναν, απλώς γελάσαμε όπως γέλασε και το πανελλήνιο. Θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε, δε νομίζω να κάθισε κανένας να σχολιάσει οτι έγινε στη Λάρισα. Το ίδιο θα γελούσαμε αν γίνονταν εδώ κι οπουδήποτε αλλού.

Πολύ γέλιο  :P
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #526 στις: Δευ 14 Δεκ 2015 14:36 »
Παράθεση
ΕΠΙΚΗ ανακοίνωση ΑΕΛ: "Θα γυρνάμε τσόντες"
Με μια απίστευτη και πρωτότυπη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ αφήνει αιχμές για τη διαιτησία στους αγώνες των Τρικάλων, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Κέρκυρας. Διαβάστε αναλυτικά.
 
"Από ΠΑΕ ΑΕΛ - Βυσσινί Πυρήνες

Προς ΚΕΔ-ΕΠΟ.

Προς κ. Παπαλάκη Πρόεδρο Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Προς κ. Σπύρο Καλογιάννη, πρώην ιδιοκτήτη ΠΑΕ Κέρκυρα, από το 2008 προεδρο Football League.

Προς αθλητικους εισαγγελείς κ.κ. Κων/νο Σιμιτζόγλου, Στέφανο Μπάξεβανη.

Κύριοι,

Τις τελευταίες 4 αγωνιστικές στη Football League σημειώθηκαν οι εξής θεατρικές εκδηλώσεις.

1. Στα Τρίκαλα, παίχτηκαν δύο θεατρικά έργα: " έλα μαμά με σφάξανε" και "πως ο Θεός τιμώρησε τα λαμόγια των πέναλτι μαϊμού".

2. Στη Ριζούπολη, παίχτηκε το θεατρικό έργο "στα δύο πέναλτι το ένα δώρο". Το ίδιο έργο είχε ανέβει προ ολίγων ημερών με άλλους ηθοποιούς στην Κέρκυρα.

3. Στην Κέρκυρα, παίζεται συνεχώς το θεατρικό έργο "όλοι πρέπει να γίνουμε μαϊμούδες και να τρώμε μπανάνες".

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με καλλιτεχνικό βλέμμα βλέπει όλα αυτά τα θεατρικά έργα και έχει σκοπό στο γήπεδό της από εδώ και πέρα να μιμηθεί όλους αυτούς τους δημιουργούς και καλλιτέχνες και να ανεβάζει προχωρημένα θεατρικά εργά "τσόντες".

Συγχαρητήρια παιδιά, δεν ξέρουμε πώς πήγαν τα τετράγωνα στα νόμιμα και παράνομα στοιχήματα.

12η αγωνιστική - 1000 λεπτά ποδοσφαιρικού αγώνα, κανένα πέναλτι για μας, 5 παιχνίδια με παίκτη λιγότερο, 100 κίτρινες κάρτες και στο τελευταίο παιχνίδι εκτός των άλλων δε μετράνε και τα κανονικά γκολ.

ΥΓ1 Τον Παπαγεωργίου από την Αθήνα τον γνωρίζαμε, σήμερα μάθαμε και τον Παναγιωτόπουλο από το Αγρίνιο, που τον θεωρούσαμε τίμιο διαιτητή, αλλά γι αυτό είναι η ζωή, για να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

ΥΓ2 Εμείς όλα αυτά θα τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ, δε θα χάσουμε το κέφι μας κι ενώ αυτοί στα γήπεδα τους δε θα γεμίζουν ούτε λεωφορείο, εμείς θα γεμίζουμε το AEL FC ARENA με 16000 κόσμο.

ΥΓ3 Μόλις ο διαιτητής σφυρίξει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ, αμέσως θα σταματήσουμε το παιχνίδι, θα βραβευτεί ο διαιτητής σε ειδική τελετή, η δε σκηνή του πέναλτι θα γίνει συλλεκτικό πόστερ στα σχολεία της Λάρισας".
contr.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #527 στις: Τρι 22 Δεκ 2015 21:53 »
Κρεσέντο:

Παράθεση
«Συγγνώμη» από ΑΕΛ στον κόσμο και μπηχτές για ΑΕΚ!
Ασπίδα από την ΑΕΛ σε προπονητή και παίκτες για τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ και συγγνώμη στον κόσμο μέσω ανακοίνωσης, στην οποία εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο που προσέγγισε το ματς η Ένωση.

 «Συγγνώμη» από ΑΕΛ στον κόσμο και μπηχτές για ΑΕΚ!
Μέγεθος κειμένου 
Τελευταία ενημέρωση 18/12/2015, 10:45
Η ΠΑΕ ΑΕΛ απολογήθηκε στον κόσμο της για το 5-0 από την ΑΕΚ στον Κύπελλο και έδωσε… εξηγήσεις μέσω ανακοίνωσης της. Όπως αναφέρουν οι «βυσσινί», ο προπονητής, Ράτκο Ντόστανιτς και οι παίκτες δεν ευθύνονται για τη βαριά ήττα και τονίζεται ότι δεν αγωνίστηκαν οι βασικοί κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» ώστε να προστατευθεί η ομάδα ενόψει των υποχρεώσεων στη Football League.

Παράλληλα, δείχνει τη δυσαρέσκεια της για τη στάση που τήρησε η ΑΕΚ, που αγωνίστηκε με αρκετούς από τους βασικούς της παίκτες.

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ και η διοίκηση ζητούμε συγγνώμη από τους οπαδούς μας για το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ουδεμία ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό έχουν ο προπονητής Ράτκο Ντόστανιτς και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα.

Ήταν απόφαση της διοικήσεως και του Τεχνικού Διευθυντού κ. Θωμά Κυπαρίσση να μην αγωνιστεί στο χθεσινό αγώνα κανένας από τους ποδοσφαιριστές μας που προορίζονται να αγωνιστούν βασικοί στο παιχνίδι με την ΠΑΕ Τρίκαλα, το οποίο ακολουθεί στο πρωτάθλημα.

Ο λόγος που πήραμε αυτήν την απόφαση ήταν αφενός μεν η αποφυγή τραυματισμών και άδικων αποβολών, λόγων των όσων συμβαίνουν τελευταία με τους διαιτητές και αφετέρου η μη καταπόνηση των βασικών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έπαιζαν μέσα σε τρεις μέρες δύο αγώνες σε υψηλές ταχύτητες, με αποτέλεσμα στο δεύτερο αγώνα να είναι καταπονημένοι.

Αυτό το πληρώσαμε στους αγώνες με ΠΑΕ Ξάνθη και Κέρκυρα, με αποτέλεσμα σημαντικές βαθμολογικές απώλειες. Έτσι αποφασίσαμε να πάρουν το βάπτισμα του πυρός, σε ένα παιχνίδι χωρίς θεατές και χωρίς κανένα βαθμολογικό - αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού ήδη είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο νεαροί ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου στο πρωτάθλημα, όπως ο τερματοφύλακας Πατσιογεώργος, οι στόπερ Σουλιώτης, Μανακούσιος (έγινε χθες επαγγελματίας), ο αμυντικός χαφ Χάμος και ο ιδιαίτερα ταλαντούχος εξτρέμ Καμπλιώνης. Αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε σε διαφορετικές θέσεις τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο (αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αμυντικό χαφ) και τον Πάτο (αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως σέντερ φορ). Αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο χρόνο συμμετοχής σε εξαιρετικούς παίκτες, οι οποίοι άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία, όπως οι Κουτσιανικούλης και Μπόγιοβιτς, οι οποίοι μετά τα Χριστούγεννα θα είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Αυτές τις προθέσεις μας τις δημοσιοποιήσαμε και στα ΜΜΕ και περιμέναμε ότι και ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ θα έκανε το ίδιο, αφού κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες είχαν προκριθεί στον επόμενο γύρο. Δεν περιμέναμε ότι ο προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τους δικούς του οπωσδήποτε λόγους, θα επέλεγε τους καλύτερους παίκτες του και πολύ περισσότερο δεν περιμέναμε ότι οι συλλογικές εφημερίδες της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ ΑΕΚ σε άλλες εφημερίδες θα πανηγύριζαν τη νίκη της ΠΑΕ ΑΕΚ επί της ομάδας νέων ουσιαστικά της ΠΑΕ ΑΕΛ με αυτόν τον τρόπο.

Σε κάθε περίπτωση ζητούμε πάλι συγγνώμη από τους οπαδούς μας σε όλο τον κόσμο για το αποτέλεσμα. Τονίζουμε και πάλι ότι ο προπονητής μας δεν έχει καμία ευθύνη ξαι υπενθυμίζουμε ότι με αυτόν τον προπονητή και 28 καινούργιους παίκτες το καλοκαίρι και απέναντι δε χοντρά διαιτητικά λάθη με αποβολές, ακυρώσεις κανονικών γκολ, χωρίς ούτε ένα πέναλτι, η βασική μας ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία της Football League, έχουν προκριθεί άλλες δύο ομάδες από τη Football League, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου και έχει κάνει μόνο μια ήττα σε 25 φιλικούς και επίσημους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου αποκλείσαμε την περσινή φιναλίστ και μια από τις αξιολογότερες ομάδες της Super League, την ΠΑΕ Ξάνθη.

Για μας υπάρχει ένας και μόνο στόχος και αυτός είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά με ανεξαρτησία και διαφάνεια και χωρίς να δώσουμε ποτέ δικαιώματα και υπονοούμενα ούτε για τη διοίκηση της ομάδας, ούτε για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας.

Το σύνθημα είναι ένα: Όλοι την Κυριακή στο AEL FC ARENA, ενωμένοι σαν μια γροθιά με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας για άλλη μια νίκη και ποδοσφαιρική γιορτή.

Παράθεση
Η ΑΕΛ… πανηγύρισε με ανακοίνωση την ήττα της ΑΕΚ!

Τον καημό της για την πεντάρα από την ΑΕΚ έβγαλε (ξανά) η διοίκηση της ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, όπου χρησιμοποιούν την ήττα της από τον Λεβαδειακό για να… πικάρουν την «Ένωση».

Τις πρωτότυπες αν μη τι άλλο τοποθετήσεις της μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ συνέχισε η ΑΕΛ.

Μετά την ανακοίνωση όπου κατηγόρησε την «Ένωση» για το ότι χρησιμοποίησε βασικούς στο 5-0 και αυτή που ακολούθησε νωρίς τη Δευτέρα, στην οποία ζητούσε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας και προειδοποιούσε την ΑΕΚ ότι «δεν ξεχνάει», η διοίκηση των «βυσσινί» ξαναχτύπησε.

Με αφορμή λοιπόν την ήττα της «Ένωσης» από τον Λεβαδειακό, εξέδωσε νέα ανακοίνωση, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προς κο Πογιέτ και δημοσιογράφους και έντυπα φίλα προσκείμενα προς την ΑΕΚ.

Έτσι είναι παιδιά, ο Θεός είναι μεγάλος.

Όταν βάζεις τη βασική σου ενδεκάδα την Πέμπτη το βράδυ και οι παίκτες σου στο 90' κάνουν τάκλιν στα πιτσιρίκια της ΑΕΛ και οι δημοσιογράφοι και τα έντυπα σου πανηγυρίζουν λες και κέρδισες την κανονική ΑΕΛ, το πληρώνεις.

Εμείς και οι οπαδοί μας δεν ξεχνάμε.

Καλά Χριστούγεννα».

Παράθεση
Επική ανακοίνωση Κούγια: «Μάνα με σφάξανε»

Την ώρα που έκανε νέα επίθεση στην ΑΕΚ, η ΑΕΛ έβγαζε κι άλλη ανακοίνωση με… πυρά προς Λαμία και Κέρκυρα για τη διαιτησία στα παιχνίδια τους. «Απολαύσαμε το θεατρικό έργο ‘Μάνα με σφάξανε’», τονίζεται.

Δεν έμεινε μόνο στην… επίθεση κατά της ΑΕΚ η ΑΕΛ!

Παράλληλα, λοιπόν, με το «πικάρισμα» στην Ένωση, η ομάδα του Αλέξη Κούγια έβγαλε κι άλλη ανακοίνωση με την οποία… σχολίασε με γλαφυρό τρόπο τις διαιτησίες στη Football League.

Με πυρά προς τους «διώκτες» των βυσσινί για άνοδο, έκανε λόγο –με ειρωνική διάθεση- για… θεατρικό έργο με τίτλο «Μάνα με σφάξανε –στα δύο πέναλτι το ένα δώρο», αναφερόμενη στα ματς της Λαμίας και της Κέρκυρας, όπου αμφότερες κέρδισαν πέναλτι (η δεύτερη μάλιστα δύο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ομάδα των θεατρικών οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΛ απήλαυσε για άλλη μια φορά την παράσταση του θεατρικού έργου "Μάνα με σφάξανε - στα δύο πέναλτι το ένα δώρο", η οποία παίζεται από τη στιγμή που η ΑΕΛ ξέφυγε 10 βαθμούς στη βαθμολογία τον τελευταίο μήνα στις πόλεις της Ελλάδος, που έχουν την έδρα τους οι ανταγωνίστριες της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αυτήν τη βδομάδα η παράσταση λόγω της μεγάλης επιτυχίας με τους ηθοποιούς από τη Λαμία (αυτοί φωνάζανε μαμά με σφάξανε), ξαναπαίχτηκε στην Κέρκυρα με ηθοποιούς από την Κρήτη, οι οποίοι αυτοί αντικατέστησαν τους ηθοποιούς από τη Λαμία.

Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά το δώρο με τις πολλές μπανάνες δεν έπιασε τόπο, γιατί οι ηθοποιοί από την Κρήτη λόγω της ηλικίας τους και του ταλέντου τους είχαν άγνοια κινδύνου και όταν τους βάζουν να παίξουν δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

Συγγνώμη παιδιά αν στεναχωριέστε, αλλά τι να κάνουμε, εδώ στη Λάρισα είμαστε όλοι θεατρόφιλοι και περιμένουμε πως και πως να απολαύσουμε και στο δικό μας γήπεδο μια τέτοια παράσταση. 13 αγωνιστικές τη βλέπουμε να παίζεται μόνο στην Αθήνα, στην Κέρκυρα και στα Τρίκαλα».
sport-fm.gr

Παράθεση
Κούγιας: «Η ΑΕΛ δεν θα ξαναβγάλει ανακοίνωση»

Καμία ανακοίνωση δεν πρόκειται να εκδώσει και πάλι η Λάρισα, όπως πληροφόρησε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά:

«Όπως όλοι γνωρίζετε η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν έχασε ούτε μια μέρα την πρώτη θέση της βαθμολογίας και πέρασε στους 16 του Κυπέλλου αποκλείοντας την περσινή φιναλίστ και μια από τις αξιολογότερες ποδοσφαιρικές εταιρίες, την ΠΑΕ Scoda Ξάνθη.
 
Αυτό το κατάφερε η ομάδα μας μόνο λόγω της ποιότητος των ποδοσφαιριστών της και των προπονητών της και κυρίως λόγω της τεράστιας βοήθειας των οπαδών μας. 
Η απόσταση από την τρίτη θέση είναι μόνο 4 βαθμοί και είμαστε ισόβαθμοι με την ΠΑΕ Απόλλων, η οποία πριν 7 αγωνιστικές ήταν στη μέση της βαθμολογίας και μόλις εμφανίστηκε σε αυτή ένας παράγοντας από την Αθήνα και για τον οποίο χωρίς να γνωρίζει κανείς τι εργασία κάνει, κυκλοφορεί κι αυτός με μπράβους, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΠΑΕ, τη μια χρονιά κάνει κουμάντο στα Χανιά, την άλλη χρονιά εμφανίζεται στα Τρίκαλα και φέτος εδώ και 7 παιχνίδια εμφανίζεται ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων. Το πρόσωπο αυτό έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Κατσιγιάννης.
 
Προσωπικά επειδή έχω αντιληφθεί τι γίνεται με τα πολλαπλά πέναλτι των ανταγωνιστών μας έκανα κάποιες ειρωνικές ανακοινώσεις. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε το παράνομο σύστημα το οποίο είχε μέχρι και 30 Ιουλίου του 2015 λόγω της προηγουμένης ιδιοκτησίας και πολύ γερές ρίζες στη Λάρισα και έτσι πρόσωπα χωρίς ονοματεπώνυμο τις περισσότερες φορές εμφανίζονται είτε σε ραδιόφωνα είτε σε sites και προσπαθούν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη των οπαδών μας στο πρόσωπο μου. Επειδή είτε προσωπικά είτε η ΠΑΕ ΑΕΛ όσο εγώ είμαι Πρόεδρος και έχω τις μετοχές δεν θα κάνουμε την οποιαδήποτε ανακοίνωση είτε εναντίον συνδέσμων οργανωμένων οπαδών είτε εναντίον μεμονωμένων οπαδών, επειδή θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις μου έχουν αντιληφθεί όλα τα θεσμικά όργανα τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά κυρίως έχουν ενημερωθεί οι οπαδοί μας, επειδή δεν έχω καμία διάθεση προσωπικά να αντιπαρατεθώ ούτε με δημοσιογράφους που έχουν διαφορετική άποψη ούτε με οπαδούς που έχουν διαφορετική άποψη και εμφανίζονται στα ΜΜΕ, σας δηλώνω οτι η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα ξανακάνει καμία ανακοίνωση, έστω κι αν μας κατακρεουργήσουν.
 
Με εκτίμηση κι ευχές για Καλά Χριστούγεννα,
 
Αλέξης Κούγιας
Πρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ».
novasports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #528 στις: Σαβ 30 Ιαν 2016 12:17 »
Παράθεση
Διαμαρτυρία για τα παιδιά που χάνονται στο Αιγαίο

H διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα τηρήσουμε 2 λεπτών σιγή αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ - Αχαρναϊκός στη μνήμη των εκατοντάδων παιδιών που χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους από τη στυγερή αδιαφορία της Ε.Ε. και της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτά τα δύο λεπτά θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία προσπαθώντας με αυτή την κίνησή τους να κινητοποιήσουν όλους όσοι δήθεν ευαισθητοποιούνται γι' αυτό το στυγερό έγκλημα το οποίο διαπράτεται στο Αιγαίο.
http://www.aelfc.gr/index.php/anakoinoseis-menu/item/898-diamartyria-gia-ta-paidia-pou-xanontai-sto-aigaio

https://www.youtube.com/watch?v=HkCsY8Zadzo

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #530 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 11:00 »
Όργιώδη χαρακτήρισε τη διαιτησία του Ιωάννη Μουρτζάκη στο ματς με τον Παναιγιάλειο, η "οποία μετέτρεψε ένα σκορ 7-0 υπέρ της ΑΕΛ σε ήττα 1-2" και  "αποτέλεσμα που οδήγησε στο να θησαυρίσουν σίγουρα οι εγκληματίες του παράνομου στοιχήματος, στο οποίο απ' ότι φαίνεται συμμετέχουν και διαιτητές", η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

"Μετά την οργιώδη διαιτησία του Μουρτζάκη από το Ηράκλειο και των  βοηθών του Νικολακάκη από το Ηράκλειο και Καραγιαννίδη από την Αθήνα, οι οποίοι μετέτρεψαν ένα σκορ 7-0 υπέρ της ΑΕΛ σε ήττα 1-2, αποτέλεσμα που οδήγησε στο να θησαυρίσουν σίγουρα οι εγκληματίες του παράνομου στοιχήματος, στο οποίο απ' ότι φαίνεται συμμετέχουν και διαιτητές, όπως απεδείχθει και από το πρόσφατο παιχνίδι της Football League Λαμία - Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο Δευτέρα 22/2 το μεσημέρι στις 13:00 και αποδεχόμενος την πρόσκληση του Κυριάκου Θωμαίδη θα εμφανιστεί στη Δίκη του Σκάι αύριο στις 12 το βράδυ.", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ.

sport24
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #531 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 16:21 »
www.youtube.com/watch?v=GQZ3tXPEvk8

Παράθεση
Ραγδαίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Λάρισας, επέφερε η εντός έδρας ήττα που γνώρισαν οι «βυσσινί» από τον Παναιγιάλειο με 2-1. Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από τώρα και στο εξής θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο προπονητή, Ράτκο Ντόστανιτς.

Κι αυτό, επειδή όταν ο κ.Κούγιας ανακοίνωσε ότι θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον Αργεντινό μέσο, Σεμπάστιαν Ναγιάρ, ο έμπειρος τεχνικός παραιτήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον εξαίρετο Σέρβο προπονητή και άνθρωπο κ. Ράτκο Ντόστανιτς.

Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Κούγιας θέλουν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς τον προπονητή και άνθρωπο κ. Ντόστανιτς ο οποίος κατάφερε μέσα σε 7 μήνες να μετατρέψει σε ομάδα 27 νέους παίκτες και να καταφέρει επί 19 αγωνιστικές, μέχρι και το άτυχο παιχνίδι με την ΠΑΕ Παναιγιάλειος, να έχει την ομάδα πρώτη και με 2 ήττες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζει ότι η δουλειά του συγκεκριμένου προπονητή υπό φυσιολογικές συνθήκες Πρωταθλήματος, με διαιτησία 50-50 στα παιχνίδια της ΑΕΛ και στα παιχνίδια των αντιπάλων της, θα είχε ως αποτέλεσμα διαφορά τουλάχιστον 10 βαθμών υπέρ της ΑΕΛ από τους ανταγωνιστές της».


vima.gr


Παράθεση
Κούγιας: «Παραιτούμαι ως ένδειξη διαμαρτυρίας»!
ΑΠΟ ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ · 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

«Φωτιά και… λαύρα» ήταν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ανακοινώνοντας τη παραίτηση του από τη προεδρία.

Ωστόσο δήλωσε πως θα μείνει… «στρατιώτης» της ομάδας, με πρόεδρο να αναλαμβάνει ο κ. Λιόντος και αντιπρόεδρος ο κ. Κιούσσης. Ταυτόχρονα επεσήμανε πως ο Ναγιάρ με προσωπική του ευθύνη παραμένει στο ρόστερ!

Παράλληλα τόνισε ο κ. Κούγιας πως δεν κοιμήθηκε χθες το βράδυ, μετά από όσα έγιναν και πως πλέον δεν θα αφήσει κανέναν να παίξει με την ΑΕΛ αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Ενώ σημείωσε πως η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία εγκληματική οργάνωση. Δίνοντας και ένα… μήνυμα.

Η… παραίτηση

«Ο αποκλειστικά υπαίτιος είμαι εγώ. Εγώ πρέπει να προστατεύω την ομάδα. Το γεγονός ότι η πρωτοπόρος ηττήθηκε εντός έδρας από μία από τους ουραγούς, έχει αιτία συμπεριφορές ποδοσφαιριστών, προπονητών και απατεώνων διαιτητών. Που δεν σεβάστηκαν κανέναν στην ομάδα και κυρίως τον κόσμο.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για να στραφούν τα βλέμματα αυτών που κάνουν πραγματικά κουμάντο στο ποδόσφαιρο που στήνουν τους διαιτητές, τους παρατηρητές, αυτούς που αβαντάρουν τους ανταγωνιστές μας, τη Κέρκυρα, τον Απόλλωνα, τα Τρίκαλα και τη Λαμία πρέπει να συμβεί κάτι. Αυτό το κάτι είναι η προσωπική μου παραίτηση».

«Ο κ. Λιόντος πρόεδρος, εγώ με τον Κυπαρρίση προστάτες»

«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας και να εκθέσω τους ανθρώπους που δεν σέβονται κανένα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα θησαυρίσουν και πως θα ικανοποιήσουν άλλα πρόσωπα.

Έχω ενημερώσει τον κ. Λιόντο ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει πρόεδρος. Αντιπρόεδρος είναι ο Παναγιώτης Κιούσης. Από σήμερα με τον Κυπαρίσση θα είμαστε οι προστάτες αυτής της ομάδας. Αυτή που θα αφυπνίσουν τις δυνατότητες αυτή της ομάδας».

Το… μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση

«Και να δώσουμε ένα μήνυμα. Διαιτητές που μας έχουν δώσει 76 κίτρινες και κανένα πέναλτι μέχρι στιγμής, από εδώ και πέρα με την ΑΕΛ δεν θα ξαναπαίξει κανείς. Το έχω κάνει άλλες δύο φορές. Και τις δύο φορές οι ομάδες μου πήραν το πρωτάθλημα.

Το έχω κάνει και με τον Πας Γιάννινα, το έχω ξανακάνει με την Παναχαϊκή. Αυτό ήταν μία ασπίδα και για την ομάδα και για τους προπονητές. Εγώ προσωπικά αυτή τη δημόσια εικόνα μου που φαίνεται κυρίως λόγω της δουλειάς μου, μόνο για το ποδόσφαιρο την έχω τσαλακώσει».

«Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι…»

«Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι και περπατούσα στο ποτάμι για να ηρεμήσω. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσω να το κατοχυρώσω. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι μέσα στο σπίτι μας δεν θα μας σέβονται. Στη Λάρισα είχαμε δει οφσάιντ από πλάγιο, τώρα είδαμε οφσάιντ και δύο μέτρα πίσω από το κέντρο.

Έφεραν από την Αθήνα ειδικό επόπτη, ο οποίος κανονικά πρέπει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη γιατί ότι έκανε το έκανε με δόλο. Το ίδιο έγινε με το ανύπαρκτο πέναλτι του Κοντοχρήστου. Οποίος πηγαίνει στη μπάλα, και ο αντίπαλος πέφτει επάνω του.

Όπως και στα δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν και στις έξι κίτρινες κάρτες που έδωσε σε συγκεκριμένους δικούς μας παίκτες. Παίκτες κλειδιά. Οι αντίπαλοι μας που παίζουν.. .ξύλο δεν τιμωρούνται! Θυμηθείτε τι ξύλο έχουν φάει οι παίκτες μας.

Γι” αυτούς τους λόγους αναλαμβάνω την ευθύνη και γι αυτούς τους λόγους θα προστατέψουμε την ομάδα με τον Θωμά Κυπαρίσση».

«Ο Ναγιάρ θα παραμείνει στο ρόστερ»!

«Παρά τις τοποθετήσεις του προπονητικού τιμ, ο Ναγιάρ θα παραμείνει στο ρόστερ! Χωρίς να θέλω να θίξω την προσωπικότητα του κ. Ντόστανιτς.

Καθώς οι ήδη υπάρχοντες δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τον Ναγιάρ. Ελπίζουμε να δείξει κατανόηση ο προπονητής. Είναι προσωπική μου ευθύνη και εύχομαι ο Ναγιάρ να αντιληφθεί τι κάνει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας γι αυτόν.

Δεν παρεκλείνουμε από το στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Είναι βέβαιο πως μπορεί να χάσουμε στο τέλος τους Αναστασόπουλο και Μπανούση λόγω καρτών σε κρίσιμο παιχνίδι».

«Η ΑΕΛ ποτέ μέλος καμίας εγκληματικής οργάνωσης»

«Η ΑΕΛ, όσο εγώ θα έχω τις μετοχές δε πρόκειται ποτέ να γίνει μέλος καμιά εγκληματικής οργάνωσης, είτε παλιάς είτε νέας. Το έχω κάνει σε όλη μου τη διαδρομή και το έχω πληρώσει ακριβά. Όμως τα γεγονότα με δικαίωσαν. Δείχνοντας στον κόσμο ποιοι είναι αυτοί οι επιτυχημένοι πρόεδροι.

Εμείς κοιτάμε μόνο το σπίτι μας. Όχι για τη Σούπερ Λιγκ. Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο ΠΑΟ η ΑΕΚ και ο ΟΣΦΠ. Επειδή η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει τη δυνατότητα να έχει ένα άνθρωπο που γνωρίζει το παρασκήνιο δεν πρέπει να φοβάται. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μία ανύπαρκτη κοινωνικά ομάδα όπως ο Λεβαδειακός, έχει κερδίσει 11 πέναλτι δείχνει πολλά.

Το όνειρό μου είναι να είμαι ιδιοκτήτης αυτής της ομάδας της ΑΕΛ. Βάζω πρόεδρο και στηρίζω έναν άνθρωπο που δεν κοιμήθηκε ούτε αυτός χθες το βράδυ. Που αγαπάει την ομάδα. Συγχρόνως βάζω τον εαυτό μου στη θέση του απλού στρατιώτου».

«Τέτοια ασέβεια δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ»

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Η ομάδα που είμαι εγγυητής δεν έχει καμία σχέση με καμία άλλη ομάδα. Σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι χθες μας δημιούργησαν πρόβλημα. Να ξέρουν πως εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Δε ξέρω πόσους βαθμούς θα χρειαστεί, όμως εμείς θα τους πάρουμε.

Τέτοια ασέβεια δεν έχω ξανασυναντήσει ποτέ. Ζητώ να πάρουν τις φάσεις της ΑΕΛ και τα πέναλτι των Τρικάλων, του Απόλλωνα και της Κέρκυρας και της Λαμίας. Αυτό που γίνεται εις βάρος της ΑΕΛ δεν έχει προηγούμενο. Υπάρχουν ονοματεπώνυμα.

Θα τα δώσω στη δικαιοσύνη. Ξέρω τι κάνει πρόεδρος γειτονικής ενώσεων. Να γνωρίζεται κάτι. Ποτέ στη ζωή μου δεν υπέκυψα σε εκβιασμό. Θεωρώ ότι είναι σωστή η αποφασή μου. Η ΑΕΛ κατεστράφη στο παρελθόν από λάθος επιλογές και λάθος διαχείριση κρίσιμων στιγμών».
arenalarissa.gr


« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 22 Φεβ 2016 16:51 από ΛΟΚΟ »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.599
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #532 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 18:37 »
Χα χα χα χα χα χα!
Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά.
8 χρόνια πέρασαν.
Θα ήθελα να πω, ότι μου φαίνεται σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Αλλά δυστυχώς έχουν έρθει τα πάνω κάτω από τότε. Σε όλους τους τομείς.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.158
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #533 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 23:01 »
Στο μεταξύ δεν μπορεί να κάνει τον πρόεδρο γιατί κωλύεται λόγω πρόσφατης απόφασης του ΔΣΑ.

Και το παίζει θιγμένος -δήθεν- κι οτι παραιτείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Και θα κάθεται και στον πάγκο για να προστατεύει την ομάδα χαχαχαχαχαχα

Γελάσαμε 150 φορές αλλά νησάφι. Είναι κρίμα ο άνθρωπος, περαστικά. 
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.846
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #534 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 23:11 »
Επιμένει Πάντως ότι πήρε πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ.

Μάθαμαν και ότι Κίμων ο Κουλούρης τα έσπασε με τς μητροπουλαίους για μια γυναίκα.

Όπως επίσης ότι είμαστε πολύ, με το συμπάθειο, μικρό μέγεθος σε σχέση με τν ΑΕΛ.

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.223
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #535 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 23:26 »
Εγω κατερευσα εκει που λεει οτι δεν μπορουσε να κοιμηθει απο την ενταση
Και εκοβε βολτες στο ποταμι το βραδυ για να ηρεμησει
Και βρηκε λεει τουλαχιστον αλλους 20 οπαδους της ομαδας να περιφερονται
Σοβαροι ανθρωποι που δεν μπορουσαν και αυτοι να κοιμηθουνε για τον ιδιο λογο
Ξεσπασα σε αυθορμητο δυνατο γελιο


 :pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #536 στις: Δευ 22 Φεβ 2016 23:35 »
Άνοιξε κανένα μπουζουξίδικο ή τίποτα άλλο εκεί κοντά στο ποτάμι;;; :P :P :P :P :P
Ωραία δικαιολογία για να ξεπορτίζεις τα βράδια.. :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος deceiver

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.224
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #537 στις: Τρι 23 Φεβ 2016 14:23 »
Άρχισε τις φασαρίες, προσέλαβε και τον μεζέ της προπονητικής, του χρόνου να 'ναι καλά οι καμπίσιοι να παλέψουν πάλι για την άνοδο στη σουπερλίγκα...
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 994
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #538 στις: Τρι 23 Φεβ 2016 15:34 »
Πολυ τον εκθειαζει τον Κυπαρισση... Σε κανα δυο βδομαδες, θα διαβασουμε οτι απολυεται.

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #539 στις: Τρι 23 Φεβ 2016 23:08 »
Ανακοίνωσε Τσιώλη η Λάρισα
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=39284&subid=2&pubid=130295598
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.728
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #540 στις: Τετ 24 Φεβ 2016 12:00 »
επεσε σε τετοια λουμπα ο τσιωλης??τοσο πολυ βαρεθηκε να καθετε??

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #541 στις: Τετ 24 Φεβ 2016 21:34 »
contra.gr
Παράθεση
Ο Αλέξης Κούγιας πρωτοτύπησε και σε δήλωσή του με αφορμή την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη εξήγησε τους λόγους που δεν χρειάζεται πλέον να κάθεται στον πάγκο της ΑΕΛ.

Στροφή 180 μοιρών από τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά τη συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη αποφάσισε να μην κάθεται στον πάγκο της ΑΕΛ.

Ο λόγος είναι απλός: ο Τσιώλης είναι ο καλύτερος Έλληνας και δεν χρειάζεται... συμβουλές.

Ολόκληρη η δήλωση του μεγαλομετόχου των "βυσσινί": "Mετά το ευτυχές τέλος του απρόοπτου προβλήματος που προέκυψε με την παραίτηση του προπονητή της ΑΕΛ κ. Ράτκο Ντόστανιτς και την πρόσληψη ως προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΛ του καλύτερου κατά την κρίση μου σύγχρονου Έλληνα προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη έχω να κάνω την εξής δήλωση:

1. Δεν πρόκειται να καθίσω με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΛ ούτε ένα λεπτό. Είμαι βέβαιος ότι ο συγκεκριμένος προπονητής μαζί με τον Θωμά Κυπαρίσση και τους άλλους προπονητές της ΑΕΛ δεν χρειάζονται κανέναν άλλον μαζί τους.

2. Με την παράδοση της προεδρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ στον κ. Ανδρέα Λιόντο έκανα πραγματικότητα και την υπόσχεση που είχα δώσει από την πρώτη μέρα που έγινα κάτοχος των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η ΑΕΛ θα διοικείται από Λαρισαίους κι εγώ θα είμαι ο ισόβιος εγγυητής για την επιτυχία των στόχων της διοικήσεως, των προπονητών και των παικτών. Η τελευταία παρουσία μου ως Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι κατά την ετήσια κοπή της πίτας της ΠΑΕ ΑΕΛ που συνδιοργανώνεται με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, τον Δήμο Λαρισαίων και την εφημερίδα Ελευθερία και αυτό θα γίνει για να παραλάβω προσωπικά τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και των δύο Κυπέλλων που έχει κατακτήσει η ΠΑΕ ΑΕΛ τα οποία δεσμεύομαι να τοποθετήσω σε μουσείο που θα κατασκευάσω στο AEL FC ARENA μέχρι την έναρξη του νέου Πρωταθλήματος της Super League.

3. Με την πρόσληψη του κ. Σάκη Τσιώλη έκανα πραγματικότητα και το όραμά μου από την πρώτη στιγμή η ΠΑΕ ΑΕΛ να έχει προπονητές που όλοι είναι Λαρισαίοι και Θεσσαλοί και που να συνδέονται με την ιστορία της ομάδος.

4. Το μόνο όραμα που μένει να πραγματοποιήσω είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΠΑΕ ΑΕΛ να αποτελείται κυρίως από Θεσσαλούς παίκτες ώστε να ξαναδούμε να κατακτούν τρόπαια τα δικά μας παιδιά όπως έγινε στο ένδοξο παρελθόν".
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #542 στις: Πεμ 25 Φεβ 2016 14:37 »
Παράθεση
Κούγιας: «Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση θα κυνηγήσω την ΕΠΟ»

Νομικά θα κινηθεί εναντίων της ΕΠΟ ο Αλέξης Κούγιας, αν δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση η ΑΕΛ, κάτι που τόνισε σε συνέντευξη του ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί».

Σε περίπτωση που η ΑΕΛ δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση, ο Αλέξης Κούγιας σκοπεύει να κινηθεί νομικά, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος στο Metropolis 95,5.

Πάντως ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας, είναι αισιόδοξος τονίζοντας πως το ζήτημα θα ολοκληρωθεί αισίως μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο Metropolis 95,5

Σχετικά με όσα είπε το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα για την ΑΕΛ και τον Άρη:

«Θα σας πω τι λέει η κ. Μαρούπα και τι λέω εγώ, αλλά και τι θα πει το Υπουργείο. Στην Ελλάδα όσοι είναι μέλη θεσμικών οργάνων, δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και καλούνται να αποφανθούν για το πώς θα λειτουργήσει ως κοινωνικό γεγονός. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια να καθορίζονται πρωταθλητές και ομάδες που πέφτουν κατηγορία από αποφάσεις δικαστηρίων. Διαλύονται ΠΑΕ επειδή το επιθυμούν δικηγόροι ποδοσφαιριστών και αν δεν το θέλουν δεν διαλύονται.
Πολλοί δικηγόροι αγόρασαν τις υποθέσεις από τους ποδοσφαιριστές. Αποζημίωναν τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό και ήθελαν να πάρουν τα χρήματα και να κάνουν καλό στην τσέπη τους. Στη Λάρισα είναι 9,5 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη σε ποδοσφαιριστές που δεν προσέφεραν τίποτα. Με το παλιό καθεστώς δεν θα έπαιρναν τίποτα οι δικηγόροι».


Για τα νομοθετήματα:

«Με τις προσβάσεις που έχουν σε κόμματα ή σε νομοθέτες, προσεγγίζουν τον εκάστοτε υπουργό και κάνουν τα νομοθετήματα. Έχουν ποδοσφαιριστές της παλιάς ΠΑΕ Άρης, της παλιάς ΠΑΕ ΑΕΛ και πάνε μέσω της ΕΕΑ να εισπράξουν χρήματα της εγγυητικής επιστολής. Πάνε στην επιτροπή και ισχυρίζονται ότι δεν έχει τελειώσει η εκκαθάριση, ενώ η παλιά ΠΑΕ έχει σταματήσει να κάνει το οτιδήποτε. Μυρίζονται ότι υπάρχουν λεφτά και είναι σίγουροι ότι θα τα πάρουν. Η κ. Μαρούπα δεν επιλέχθηκε με διαγωνισμό, μέσω κόμματος είναι εκεί που είναι. Λέει ότι θα ανατρέψει τη νομολογία. Κινήθηκα με το σωστό νόμο και το σωστό τρόπο. Δηλαδή, διαλύεται μία εταιρεία εμπορικού σκοπού και μπορεί ο ιδιοκτήτης να συστήσει μια νέα εταιρεία. Κάποιος υπουργός θέσπισε ότι μπορεί να γίνει νέα εταιρεία χωρίς να έχει λυθεί η παλιά, αν περάσουν 30 μήνες».

Για τις αδειοδοτήσεις:

«Μου δημιουργεί πρόβλημα στην αδειοδότηση, δεν μπορώ να ανέβω στη Σούπερ Λιγκ. Δεν είναι όλες οι νομικές σκέψεις ίδιες. Μαζί με τον κ. Κοντονή και τον κ. Περάκη καταλάβαμε ότι αυτό μπορεί να λυθεί μόνο με νόμο. Υπάρχει εδώ και πολύ καιρό εισήγηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης να διαγραφούν από το ΓΕΜΗ οι ανενεργές εταιρείες. Τα χρέη που αφορούν το ΙΚΑ και το Δημόσιο πηγαίνουν στους προηγούμενους. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να συνεχιστεί η εκκαθάριση και να πουληθεί το περιουσιακό στοιχείο του Άρη, κάτι που συμβαίνει στις κοινές Ανώνυμες Εταιρείες. Ο προηγούμενος πρέπει να πληρώσει ΙΚΑ, εφορία, ενώ θα έχει και ποινικά προβλήματα αν δεν πληρώσει τους εργαζομένους. Ό,τι συμβαίνει με όλες τις εταιρείες. Μέχρι 31 Μαρτίου θα έχει λυθεί το θέμα. Μέχρι 31 Μαΐου είναι τα περιθώρια για την αδειοδότηση. Αν δεν πάρουμε αδειοδότηση θα κυνηγήσω την ΕΠΟ, γιατί επέτρεψε να συσταθεί νέα ΠΑΕ, δεν επέτρεψε να γίνει αυτό που κέρδισε η ομάδα μέσα στο γήπεδο».
sport-fm.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος syberia

  • OtherFans
  • Full Member
  • *
  • Μηνύματα: 212
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #543 στις: Παρ 26 Φεβ 2016 20:15 »
Η ομάδα δεν θα βγει γιατί απλά ο Πηλαδάκης κρατάει την ομάδα όμηρο καθώς καταθέτει συνεχώς αιτήσεις ανακοπής της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ.

Ο Τσιώλης είχε ανοίξει μια καφετέρια - μπαρ στην περιοχή της Αθήνας και έπεσε έξω. Μπήκε μέσα κοντά στα 180.000 ευρώ περίπου και σήμερα είναι άφραγκος και με χρέη. Έχει πουλήσει μέχρι και το σπίτι του στην Λάρισα. Λεφτά απεγνωσμένα ψάχνει και ο Κούγιας του τα έδωσε.

Επίσης η τακτική του Κούγια είναι πάγια. Ποτέ δεν θέλει να προβιβάζονται οι ομάδες του.

Πάντως το προχθεσινό παιχνίδι όποιος το είδε κατάλαβε ότι ήταν στημένο.

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #544 στις: Παρ 26 Φεβ 2016 20:20 »
Εγώ από την αρχή της χρονιάς λέω πρώτος στον πρώτο γύρο και στο τέλος 3ος-4ος.Για να δούμε.

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #545 στις: Τρι 01 Μάρ 2016 20:20 »
http://www.sport24.gr/football/omades/Ael/h-ael-dikaiwthhke-sto-cas-gia-toama.3934866.html

Να κι ένας που δικαιώνεται στο cas. Αλλά δεν τό έβαλα για αυτό, το έβαλα για άλλο.. Καλά ρε μας το κρύβαταν;  ::)

η νέα ΠΑΕ ΑΕΛ ιδιοκτησίας σήμερα της εταιρίας Ανίκητο Άλογο

Ελεος.... :P    Ακου ανίκητο άλογο!   :P   Δεν τόλεγε καλύτερα Αστραχάν;  :P  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος thodoris

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.728
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #546 στις: Τρι 01 Μάρ 2016 20:26 »
η αρχικη σκεψη ηταν "φιουρι το αλογακι"....αλλα τελικα κατ προβληματα ειχαν με την paramout pictures

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #547 στις: Τρι 01 Μάρ 2016 20:30 »
Ας δώσουμε λίγες ακόμα ονομασίες.
Αλογομούρης και Σια
Ακέφαλος Καβαλάρης
Το πέταλο του αλόγου (αυτό κάνει και για όνομα συνδέσμου)
Ντόλυ
Μικρό μου πόνυ ή βυσσινί πόνυ

Αποσυνδεδεμένος dreven

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.727
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #548 στις: Τρι 01 Μάρ 2016 20:34 »
Επρεπε να επιμείνουν ελληνικά, τι τς θέλαν αυτές τς ξενομανίες..
Τώρα έφαγαν άκυρο, μπερδεύτηκαν και τα κάναν τελικά αχταρμά
Μια χαρά δεν ήταν το σούζα τ αλογάκι; Αλλά όχι, δεν τς άρεζε, ήταν χωριατιά λέει  :P
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος fon7

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 26.051
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #549 στις: Τρι 01 Μάρ 2016 20:42 »
Μπορούν να βρουν και χορηγό με αυτό το όνομα
σΟΥΖΑ Τυρνάβου τ αλογάκι  :P :P :P :P