Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 159100 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #625 στις: Πεμ 16 Μάρ 2017 21:04 »
Όταν τα κάναμε εμείς αυτά...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #626 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 20:06 »
Αυτος μαρτυραει χωρις ξυλο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #627 στις: Δευ 20 Μάρ 2017 21:21 »
«Έκλεισε» φιλικό με ΑΕΛ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των «βυσσινί» και του Απόλλωνα Λάρισας.

Δείτε αναλυτικά: «Λόγω της επικείμενης διακοπής του πρωταθλήματος και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας για την επανέναρξη των επισήμων αγώνων, η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει γνωστό ότι την προσεχή Παρασκευή 24/03 και ώρα 4 μ.μ. στο AEL FC ARENA, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο το συγκρότημα του Απόλλωνα Λάρισας, που πρωτοπορεί στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής».

Mikriliga.com

ΥΓ Ένα λαρισαϊκό ντέρμπυ

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #628 στις: Τετ 05 Απρ 2017 22:06 »
sportlarissa.gr
Παράθεση
Κούγιας: «Δεν το απολαμβάνω»

Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στο AEL RADIO στην εκπομπή του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ομάδας, Γιάννη Καλογιάννη, όπου μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια των διεκδικητών, τόνισε πως δεν απολαμβάνει τους αγώνες της ομάδας λόγω της διχόνοιας και πως είχε άλλα όνειρα για την ΑΕΛ ενώ κλείνοντας υποστήριξε πως οι «βυσσινί» χρειάζονται μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια για να μείνουν κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Άκουσα με προσοχή τα παράπονα του κόσμου όμως υπάρχουν ορισμένα πράγματα που είναι άδικο να μην τα αναφέρει ο κόσμος και να μην τα ανασύρει στην μνήμη του.

Ξεκινώ από το θέμα Τσιώλη. Δεν ανακοίνωσα εγώ θέμα Τσιώλη. Εγώ προσπάθησα να τον κρατήσω στην ομάδα και του έκανα πρόταση να μείνει για τα επόμενα δύο χρόνια, ανεξαρτήτως των απόψεων που είχαν πολλοί οπαδοί μας. Ότι δηλαδή είχαμε λίγες νίκες. Ότι δεν γίνονταν καλή διαχείριση του υλικού. Εγώ πίστευα και πιστεύω ότι στη διάρκεια και αυτός θα ήταν καλύτερος και γενικά δεν είναι καλό να αλλάζεις προπονητή.

Ήταν απόλυτος, μου είπε ότι είχε αδειάσει ψυχολογικά για τους δικούς του λόγους που μου τους είπε και είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστώ αυτό. Πιθανώς κάποια στιγμή να αποκαλύψω τι εννοούσε. Τον παρακάλεσα να μείνει αλλά δεν ήθελε να μείνει ούτε μία μέρα στη Λάρισα.

Για την επιλογή του προπονητή: Η μία ήταν να πάρουμε έναν προπονητή από αυτούς που περιμένουν «ειδικές αποστολές». Και φανταστείτε τι θα έλεγαν οι οπαδοί μας αν έπαιρνα παροπλισμένους προπονητές, ή κάποιους γνωστούς Έλληνες προπονητές που νομίζω δεν ταιριάζουν στην ΑΕΛ. Φανταστείτε τι θα γινόταν τότε.

Από την πρώτη στιγμή αποφάσισα να πάρω έναν καλό και ακριβό προπονητή για να ηρεμήσουμε. Παρά το γεγονός ότι είχαμε να κάνουμε με περίεργα αποτελέσματα και συμπεριφορές.

Είδατε ότι από την πρώτη στιγμή καυτηρίασα το αποτέλεσμα Βέροια-Κέρκυρα, το Λεβαδειακός- ΠΑΣ Γιάννινα και το σημερινό Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα. Επειδή δεν είμαι άβγαλτος στο ποδόσφαιρο. Και κατάλαβα ότι σε κάποια κέντρα ότι η δική μας παρουσία στη Σούπερ Λιγκα σε αυτή τη μεταβατική περίοδο με έκανε ιδιαίτερα ανήσυχο.

Όμως, κάποιος σε αυτή την ομάδα πρέπει να είναι ήρεμος στην ημέρα της καταστροφής και αυτή την ηρεμία να την μεταδώσει στους παίκτες γιατί ο κ. Πάους δεν είναι μόνος του. Και το κυριότερο αφορά στους οπαδούς μας.

Για τα παιχνίδια των διεκδικητών: Αν επεξεργαστούμε με λογικό τρόπο τα παιχνίδια που ακολουθούν για τους αντιπάλους μας, δεν πρέπει να ανησυχούμε. Ο Λεβαδειακός παίζει με τον Ολυμπιακός, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο. Λογικά δεν πρέπει να ανησυχούμε.

Η Βέροια έχει 19 βαθμούς. Έχει παιχνίδια με Παναιτωλικός, Αστέρα Τριπολης και Ξάνθη και ας πούμε πως θα φτάσει τους 22 βαθμούς. Ο Ηρακλής έχει 22 βαθμούς και παίζει με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης.

Αν ο Ηρακλής κάνει το απόλυτο και πάρει  τους 9 βαθμούς, τότε χαλάλι του ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε κανέναν λόγο εμείς σε αυτό. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να υπάρχουμε εμείς. Ο Παναιτωλικός είναι καθαρή ομάδα. Είναι μία ομάδα που δεν θα πει ο ιδιοκτήτης ‘καθίστε να χάσετε σήμερα για να ρίξουμε κάποιον που δεν μας αρέσει’. Θα το δέιτε αυτό.

Με ενδεχόμενα περίεργα όμως δεν έχουμε καμία πιθανότητα να επιβιώσουμε. Αν τελικά η Ξάνθη ή ο Αστέρας Τρίπολης πουν στους ποδοσφαιριστές τους να χάσουν, τι πιθανότητες έχουμε φέτος ή σε οποιαδήποτε μελλοντική χρονιά;

Για το σημερινό παιχνίδι: Πως να κερδίσουμε το σημερινό ματς; Το πέναλτι που δίνει στο δεύτερο γκολ δεν υπάρχει. Τρώει αυτό το γκολ που τρώει ο Ξενοδόχοβ. Αυτός επελέγει. Δεν μπορώ να κάνω υποδείξεις εγώ στον προπονητή. Δεν λέω σε κανέναν ποιον να βάλει.

Πήραμε ένα τερματοφύλακα, τον Θεοδωρόπουλο. Με την διπλή τιμή από αυτή που είχε ο Ξενοδόχοβ. Καταξιωμένος. Οι προπονητές μας όμως είχαν μία άποψη και δεν τον χρησιμοποιούν.  Τι να κάνω; Να μπω και να του πω ότι θα παίξει ο Θεοδωρόπουλος; Δεν μπορώ να το πω και δεν το έκανα ποτέ.

Έχουμε ένα στόπερ τον Γκόλια, τον καλύτερο αμυντικό της ομάδας. Δεν μπήκε σήμερα και έπαιξε ο Φατιόν. Μπορώ εκ των υστέρων να το συζητήσω αλλά όχι να παρέμβω.

Εγώ ήθελα πάντα ο Αβραάμ να παίζει αριστερό μπακ. Δεν μπορεί να παίζει ο Κόντορ γιατί είναι επιπόλαιο παιδί. Ότι γκολ έχουμε φάει από τον Κόντορ. Και δεν ήθελα ο Φατιόν να παίζει στόπερ.

Το είπα στον κ. Βουτυρίτσα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο γιατί είναι η επιλογή του προπονητή. Από εκεί και πέρα. Κερδίζουμε πέναλτι εμείς. Είναι πέναλτι και αποβολή. Δεν μπήκε το πέναλτι όμως μπορούσαν να παίζουν με δέκα παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε αυτή η ομάδα.

Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε. Αν μία ομάδα χάνει 3-0 στο 20άλεπτο, καταλαβαίνεται τι πρόβλημα είχαμε. Δεν έχουμε Θεϊκούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε μία ομάδα σε μεταβατική περίοδο.

Άκουγα τους διαφόρους σήμερα που τηλεφωνούσαν στο ραδιόφωνο και έλεγαν γιατί να αλλάξει η ομάδα. Αυτοί δεν έλεγαν ότι πρέπει να αλλάξει η ομάδα γιατί η προηγούμενη είναι Φούτμπολ Λιγκ; Αυτό δεν έλεγαν κάθε μέρα;

Για το AEL FC ARENA: Την άλλη το γηπεδικό. Ο κ. Τσακμακίδης όμως δεν λέει ότι το αφεντικό του ο κ. Πηλαδάκης που φέτος μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, μας εξόντωσε οικονομικά. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν μας έδινε το παραχωρητήριο για να πάρουμε την αδειοδότηση. Και συμφωνήσαμε να δίνουμε περίπου 650 χιλιάδες ευρώ με την ασφάλεια και την συντήρηση του με έσοδα 1,4 εκατομμύρια.

Για τις επιλογές των προπονητών: Άρα λοιπόν κανείς δεν βοηθά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε μοιρολατρίες αυτή τη στιγμή. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία. Θέλει να συγκεντρωθούμε. Θέλει οι προπονητές που υπάρχουν στην ομάδα. Από τον προηγούμενο προπονητή να ενημερώσουν τον κ. Πάους σωστά. Οι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν πρέπει να επιστρατευτούν όλοι τους.

Γιατί δεν θέλω εγώ να κάνω κριτική. Την κριτική την κρατάω μέσα μου και κοστολογώ τον καθένα. Να ξέρετε ότι η ΑΕΛ η οποία σήμερα περνάει μία από τις πιο δύσκολες σελίδες της ιστορίας της και δεν κατέβηκε στο γήπεδο με όλο το δυναμικό της, θα πρέπει να ανασυνταχθεί. Αλλιώς να γνωρίζεται ότι οι αντίπαλοι μας σχεδιάζουν με ποιο τρόπο θα μας εξοντώσουν.

Για την έλλειψη ηρεμίας στην ομάδα: Μία μέρα δεν έχουμε ησυχάσει. Μία η Ερασιτεχνική. Μία οι δημοσιογράφοι. Μία οι οργανωμένοι οπαδοί. Ανεβήκαμε στη Σούπερ Λιγκ και είμαστε η πιο διαλυμένη ομάδα που υπάρχει και ειλικρινά δεν το απολαμβάνω. Εγώ άλλα όνειρα είχα για την ομάδα.

Το σύνθημα που πρέπει να δίνεται και εσείς αλλά και εγώ είναι η… ηρεμία. Καμία ομάδα δεν προχωρά με διχόνοια. Κι εμείς έχουμε διχόνοια από την πρώτη μέρα που συγκεντρωθήκαμε φέτος. Χωρίς κανέναν λόγο.

Για την κόντρα με την Ερασιτεχνικη: Και να ξέρετε ότι χθες, όλη μέρα, είδα τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής να την διαδίδει και να την μεταδίδει μέσω ίντερνετ την ανακοίνωση της Κέρκυρας με το δικό του σχόλιο.

Αν θέλουν την ομάδα τους να είναι στην Football League ή και πιο κάτω. Η αν θέλουν την ομάδα τους βρώμικη και να μπει σε ένα κύκλωμα ομάδων με τα στοιχήματα. Κάθε Κυριακή γινόντουσαν αυτά. Αυτα που γινόντουσαν τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ δεν θέλω να συμμετάσχω. Δεν με ενδιαφέρει. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι και αυτή την ηρεμία να την μεταδώσουμε σε όλους και να πάρουμε αποφάσεις.

Για τα επόμενα παιχνίδια: Χρειαζόμαστε μία νίκη στα επόμενα τρία παιχνίδια . Εμείς είμαστε πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μας έχει πλησιάσει ο Ηρακλής και ο Λεβαδειακός. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε τον αγώνα ζωής ή θανάτου με την Ξάνθη.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #629 στις: Τρι 11 Απρ 2017 22:04 »
Ατρόμητας-Λάρισα 0-0

Παράθεση
... 50 οπαδοί της Λάρισας και του Αιγάλεω κινήθηκαν πεζή στη Λ. Θηβών με κατεύθυνση το γήπεδο αλλά ανακόπηκαν από διμοιρίες των ΜΑΤ.  Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί ...

http://www.gazzetta.gr/plus/article/1070377/dolofonos-o-23hronos-hoyligkan-toy-aigaleo
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #630 στις: Τρι 11 Απρ 2017 22:17 »
Κάναν κολεγιά, δλδ, οπαδά της τυρούπολης με μόνγκολα της γειτονιάς του Ζαμπέτα και πήγαν να δείρουν τους ντεμέκ νυν ατρομηταίους, πρώην χελιδόνιους;
Μέσα στα οποία μόνγκολα, απ' όσο διάβασα, ήταν και κάποιος καταζητούμενος για φόνο...μπρρρρρ!
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #631 στις: Τετ 12 Απρ 2017 13:49 »
Η φιλία με τους Αιγαλεώτες ξεκινάει από το μακρινό 1979...

Καμιά 50αριά από τα αλάνια της εποχής ήταν παρόντες και στους 3 τελικούς και το 1985 ήταν μαζί μας στα επεισόδια στην Ομόνοια και στο Πεδίον του Άρεως με τους μπαοκτζήδες.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #632 στις: Τετ 12 Απρ 2017 19:14 »
Αν δεν ήμασταν εμείς να αποκλεισουμε Αιγάλεω, ηρα, γαυρο εσείς δεν θα είχατε κύπελλο το 2007.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #633 στις: Τετ 12 Απρ 2017 19:36 »
Ρε συ Syberia, σ' αφήνει εντελώς αδιάφορο δηλαδή το γεγονός ό,τι συμπορευόσασταν με κατηγορούμενο για δολοφονία;
Και το μόνο που σχολιάζεις είναι από που ξεκίνησε η φιλία με τα "αλάνια";

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #634 στις: Παρ 14 Απρ 2017 12:54 »
Τι να σου πω...

Μπορεί και εγώ να συμμετείχα στα επεισόδια άμα ήμουν Αθήνα προχθές.

Για επεισόδια ποτέ δεν κατακρίνω. Τα θεωρώ πολιτιστική κληρονομιά του ποδοσφαίρου δεκάδες χρόνια τώρα.

Είναι η προσωπική μου άποψη.

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #635 στις: Παρ 14 Απρ 2017 16:45 »

Για επεισόδια ποτέ δεν κατακρίνω. Τα θεωρώ πολιτιστική κληρονομιά του ποδοσφαίρου δεκάδες χρόνια τώρα.
::)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #636 στις: Παρ 14 Απρ 2017 16:47 »
Μιλάμε για μια ομάδα που έχει θρηνήσει κόσμο στο γήπεδο.

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #637 στις: Κυρ 23 Απρ 2017 15:58 »
Στο μεταξύ το love story στη Λάρισα συνεχίζεται, σήμερα στείλαν του πανύψλου, κάρτες αιώνιας αγάπης

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #638 στις: Δευ 24 Απρ 2017 00:04 »
Παράθεση
Χαμός στην αίθουσα τύπου – Επίθεση Κούγια σε δημοσιογράφο

Σε ρινγκ μετέτρεψε την αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA, ναι αυτή που είχε προαναγγήλει ότι θα μετονομάσει σε «Κώστας Μπετχαβές», ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ…

Συγκεκριμένα, και χωρίς κανείς να καταλάβει το «πως» και το «γιατί», ο μεγαλομέτοχος της «βυσσινί» ΠΑΕ εισήλθε στην αίθουσα Τύπου, όπως κάνει σε κάθε αγώνα, λίγο πριν μιλήσουν οι προπονητές των δύο ομάδων και κατευθύνθηκε προς το μέρος του κ. Χρήστου Τσιάτα.

Του επιτέθηκε φραστικά με ιδιαίτερα «βαριές» εκφράσεις, κινούμενος απειλητικά εναντίον του και τον έριξε από την καρέκλα όπου καθόταν.

Στα επόμενα λεπτά επικράτησε ένας χαμός στην κυριολεξία, απόρροια μίας κατάστασης ξένης προς την ΑΕΛ…

Υπάρχουν μία σειρά από τρόποι για να καταγράψει ένα κρινόμενο πρόσωπο τη δυσάρεσκειά του προς το πρόσωπο που τον κρίνει, ακόμη και οι δικαστικοί οδοί, αλλά το σημερινό θυμίζει παλαιότερες εποχές, όταν ο Τύπος και οι εκπρόσωποί του δεχόταν επιθέσεις από αυτόν που δεν συμφωνούσε μαζί τους, σε μία προσπάθεια να φιμωθεί η αντίθετη άποψη.

Σε τούτη εδώ την πόλη, σε αυτή τη σπουδαία ομάδα, έχουν περάσει και έχουν κριθεί πολλοί πρόεδροι, αλλά ουδείς έφτασε σε αυτό το επίπεδο να κινηθεί εναντίον εκπροσώπου του Τύπου…
sportlarissa.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #639 στις: Δευ 24 Απρ 2017 03:28 »
Κατάντια η ΑΕΛ. Απορώ πως ο ιστορικός ηχηρος σύνδεσμος των μονστεραδων δέχεται τέτοια ξεφτίλα και είναι απαθης αδρανης.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #640 στις: Δευ 24 Απρ 2017 10:48 »
aelfc.gr
Παράθεση
Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια 

Πληροφορήθηκα ότι διεδόθησαν δύο ψευδείς ειδήσεις:

Η πρώτη ότι έδειρα έναν περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται δωρεάν σε έναν περιθωριακό σταθμό που δεν έχει πρόγραμμα και ο οποίος σταθμός έχει μόνο μια εκπομπή με αυτόν τον περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο, ο οποίος επειδή δεν πήραμε στην Κ20 της ΑΕΛ τον γιο του, σε καθημερινό επίπεδο με συκοφαντεί και με δυσφημεί.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός ενός λεκτικού επεισοδίου, το οποίο προκάλεσε ο ίδιος και υπάρχουν γι αυτό τουλάχιστον δέκα μάρτυρες, τίποτα άλλο δε συνέβη.

Η δεύτερη ψευδής είδησις είναι ότι υπάρχει εμφύλιος στην ΑΕΛ και ότι δήθεν μετά τη λήξη του αγώνα με περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ και μου ζητούσαν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Αυτό είναι ψέμα και το μόνο που συνέβη είναι ότι δέκα στην κυριολεξία άτομα, τα οποία εμφανίστηκαν μόνο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και στο σημερινό παιχνίδι, επενδύωντας στην αποτυχία και τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, με περίμεναν στον αυτοκίνητο μου, αφού περίμεναν προηγουμένως να φύγουν οι χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΛ από το γήπεδο και μου ζητούσαν να συζητήσουμε για το μέλλον της ΑΕΛ και να μη φύγω και όταν τους αγνόησα ακούμπησαν μόνο το αυτοκίνητο μου και δεν υπήρξε κανένα άλλο επεισόδιο.

Τα ίδια πρόσωπα προσπάθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα να σηκώσουν ένα πανό με το σύνθημα "πούλα και φύγε" και όταν ο κόσμος τους αποδοκίμασε το κατέβασαν.
Αύριο το πρωί στο επίσημο site της ΑΕΛ θα είναι η φωτογραφία που απεικονίζονται τα συγκεκριμένα πρόσωπα και είναι μόνο δέκα.

Δεν θέλω να δηλώσω τίποτα άλλο σήμερα, παρά μόνο να ευχαριστήσω τους εφτά χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΛ που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο με τα παιδιά τους και στήριξαν τους υπέροχους ποδοσφαιριστές και προπονητές μας και στεναχώρησαν αυτούς τους λίγους, οι οποίοι πίστευαν ότι η ΑΕΛ σήμερα θα χάσει και θα υποβιβαστεί στη Football League, για να ξαναβρούν αυτοί οι δέκα λόγω υπάρξεως, όπως είχαν στο παρελθόν και εξαιτίας τους μαζί με τα σφάλματα των παλαιών ιδιοκτητών η ΑΕΛ κατεστράφη.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #641 στις: Δευ 24 Απρ 2017 10:59 »
Παράθεση
και όταν τους αγνόησα ακούμπησαν μόνο το αυτοκίνητο μου

:P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #642 στις: Δευ 24 Απρ 2017 11:11 »
Παράθεση
... έναν περιθωριακό γυμναστή-δημοσιογράφο!

"Με είχαν καλέσει και στο σπίτι..."
"Μου βγάλανε γλυκό, μου βγάλανε και μέντα..."

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #643 στις: Δευ 24 Απρ 2017 15:04 »
Ερωτική εξομολόγηση ρομαντική:

αλλά και λαϊκιά:

και η όλο σκέρτσο απάντηση από το aelfc.gr

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο ιδιοκτήτης τον μετοχών κ. Αλέξιος Κούγιας αποφάσισε να πουλήσει τις μετοχές του στους εικονιζόμενους ανωτέρω  γνωστούς επιχειρηματίες και διανοουμένους  του νομού Λάρισας.

Οι εικονιζόμενοι οι οποίοι με το πανό που ανήρτησαν (ελπίζουμε να καταλαβαίνουν την έννοια του ρήματος «αναρτώ», γιατί όπως πληροφορούμεθα μόνο ξένες γλώσσες ομιλούν, λόγω της διεθνούς επιχειρηματικής και επιστημονικής δράσεως), παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία της ταυτότητας τους, γιατί χωρίς αυτά δεν είναι δυνατόν ο συμβολαιογράφος να συντάξει το συμβόλαιο αγοροπωλησίας τον μετοχών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διαμεσολαβητή – μεσίτη της αγοροπωλησίας κ. Δικόπουλο, κουμπάρο του κ. Τσιώλη και συνδιοργανωτή της δεξιώσεως του Αμπελώνα, όπου ήταν παρών και ο κ. Τσιώλης, όπου συζητήθηκε το μέλλον της ΑΕΛ, για όλη του την προσπάθεια, ώστε η ΠΑΕ ΑΕΛ να περιέλθει στην ιδιοκτησία των ως άνω επιτυχημένων επιχειρηματιών – επιστημόνων - οικογενειαρχών, βαθέων γνώστων του ποδοσφαίρου, οι οποίοι με τις τεράστιες οικονομικές δυνατότητες τους θα την απογειώσουν και οικονομικά και αγωνιστικά.

Ο κ. Δικόπουλος μαζί με τους εικονιζόμενους κουκουλοφόρους, οι οποίοι όλοι τους είναι διεθνούς κύρους επιχειρηματίες και επιστήμονες και φορούν κουκούλες, όχι γιατί κρύβονται, αλλά γιατί θέλουν να είναι αφανείς ιδιοκτήτες, είναι ότι καλύτερο για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ και γι αυτό ο κ. Κούγιας αποφάσισε να τους παραχωρήσει τις μετοχές του δωρεάν.

Ο κ. Δικόπουλος όπως γνωστοποίησε στον κ. Κούγια δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ΠΑΕ ΑΕΛ επειδή είναι μικρή επιχείρηση και θα επανασυστήσει  επιχείρηση ΠΡΟΠΟ, την οποία προσφάτως έκλεισε, για να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του στις νόμιμες διαδικασίες της πωλήσεως της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αύριο γίνεται προσπάθεια να δημοσιοποιηθεί και σχετικό βίντεο από την χθεσινή προσπάθεια των νέων ιδιοκτητών στο γήπεδο της ΑΕΛ, όπου την ώρα που οι χιλιάδες οπαδοί μας αγωνιούσαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές μας για την νίκη και την παραμονή στη SuperLeague, αυτοί προσπαθούσαν με νόμιμο τρόπο και όχι με κανέναν ηθικό εκβιασμό εις βάρος του κ. Κούγια να αποκτήσουν τις μετοχές.

Καμία σχέση  δεν έχουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα – νέοι ιδιοκτήτες με την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook «Κούγια δώστα – πούλα» και με τα φεϊγβολάν που πέταξαν στην Λάρισα και για τους οποίους ερευνά από σήμερα το πρωί η υπηρεσία Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Αθήνα.

Παράθεση
Η δεύτερη ψευδής είδησις είναι ότι υπάρχει εμφύλιος στην ΑΕΛ και ότι δήθεν μετά τη λήξη του αγώνα με περίμεναν οπαδοί της ΑΕΛ και μου ζητούσαν να πουλήσω τις μετοχές μου.

Αυτό είναι ψέμα...

Ψέματα, ψέματα, πες μου πως είναι ψέμα:

https://www.dailymotion.com/video/x5jgp0k_%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CE%BB-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BB%CE%AD%CE%BE%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CE%B7-23-4-17_sport

Eίχαν προαναγγελθεί Πάντως, οι σκηνές έρωτα και πάθους από το Σάββατο:

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 24 Απρ 2017 15:34 από ΛΟΚΟ »

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #644 στις: Δευ 24 Απρ 2017 16:01 »
Κοντέ μείνε για πάντα στην ΑΕΛ!!!!!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Δευ 24 Απρ 2017 17:51 »
το ότι έμασε εφτά χιλιάδες κόσμο ο μαντραπήδας,να υποθέσω ότι -επειδή το λέει ο ίδιος- είναι αλήθεια,ε?  :pashat:
αντιγράφω με περισσή χαρά τον απαχπάν....ΚΟΥΓΙΑ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΛΑΡΑ  :joker:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Δευ 24 Απρ 2017 17:55 »
Αλέκος mode on 10 εθισμένοι στην κερκίδα έγραψαν ένα πανό για τον Κόντε του ΠΑΣ Αλέκος mode off

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #647 στις: Τετ 26 Απρ 2017 10:43 »
postlarissa.gr
Παράθεση
Σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ:

"Τις τελευταίες ώρες, από τη λήξη της αναμέτρησης του αγώνα με την Ξάνθη, διακατεχόμαστε από ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια αισθανόμαστε ανακουφισμένοι από την παραμονή της αγαπημένης μας ομάδας στη Σούπερ Λιγκ, και από την άλλη γινόμαστε συνεχώς κοινωνοί επιθέσεων, όχι πρωτοφανών δυστυχώς, σε μέλη του Σωματείου μας.

Λίγα μόνο λεπτά διήρκησαν τα συναισθήματα χαράς, καθώς μέσα σε μια ημέρα φίλαθλοι μέλη μας δέχθηκαν προπηλακισμό από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Κούγια στην εξέδρα του γηπέδου. Λίγο αργότερα, ο ίδιος επιτέθηκε φραστικά και σωματικά σε δημοσιογράφο και μέλος του Σωματείου μας στην αίθουσα Τύπου, δηλαδή στον εργασιακό του χώρο. Την επομένη, το κακό τρίτωσε όταν επίσης μέλος της Α.Ε.Λ. υπέστη βία από γνωστό «οπαδό» λόγω «κακής κριτικής».
Από την πρόσφατη κιόλας Γενική Συνελεύση της Α.Ε.Λ. ομόφωνα αποφασίστηκε η καταδίκη κάθε επίθεσης, οποιασδήποτε μορφής, σε μέλη της Α.Ε.Λ., αλλά και η έμπρακτη στήριξή μας σε όσους συμπολίτες μας γίνονται στόχοι.

Δηλώνουμε παρόντες και καλούμε όλα τα μέλη, τους φιλάθλους και τους οπαδούς της βυσσινί οικογένειας να βροντοφωνάξουμε «ΑΡΚΕΤΑ». Η ΑΕΛ μας είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και δεν θα ανεχθούμε πλέον η πόλη μας να μετατραπεί σε πεδίο τρομοκρατίας και φασιστικού παραληρήματος κανενός. Αυτή θα είναι και η πραγματική σωτηρία της ομάδας!
Απευθύνουμε κάλεσμα στους Λαρισαίους διοικούντες της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ.κ. 
Λιόντο, Ντελόπουλο, Παλαιοχωρλίδη, Μάρκου, Τάκα και Σόφη να πάρουν θέση για όσα συμβαίνουν σε φιλάθλους και συμπολίτες μας".

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Τρι 30 Μάι 2017 21:59 »
Παράθεση
Φίλαθλοι ΑΕΛ: "Μια ολόκληρη πόλη θρηνεί"
O Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ εξέδωσε ανακοίνωση για το θάνατο νεαρού ντελιβερά σε τροχαίο, ο οποίος ήταν φίλαθλος της ΑΕΛ.

Tραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τρίτης (30/5) ένας νεαρός Λαρισαίος, όταν το μηχανάκι με το οποίο έκανε ντελίβερι συγκρούστηκε με φορτηγό. Όπως αναφέρει η ενημέρωση της αστυνομίας:

"Σήμερα το πρωί στο 3ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Λάρισας – Καρδίτσας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 29χρονος συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας".

Ο Γιώργος Κατσαμπέλας, το θύμα του τροχαίου, ήταν φίλαθλος της ΑΕΛ και με αφορμή τον θάνατό του ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αλκαζάρ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

"Άλλο ένα μέλος της οικογένειάς μας αναχώρησε για το club του παραδείσου.

Άλλο ένα παλικάρι θα συνεχίσει να τραγουδά λίγο πιο μακριά από μας, με τον ίδιο ρυθμό, με την ίδια φωνή.

Μια ολόκληρη πόλη θρηνεί και δεν θα σε ξεχάσει ποτέ.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους.

Καλό ταξίδι ΓΙΩΡΓΟ θα είσαι πάντα κοντά μας".
sport24.gr

Τι να πεις τωρα σ αυτη την οικογενεια..
τι να πεις στους φιλους του, τι να πεις στους συνοπαδους του?
Αλλα γι αυτο το παλικαρι και για το καθε παλικαρι που βρεθηκε και θα βρεθει στη θεση του για ενα μεροκαματο του τρομου δεν θα κλεισει κανενας Ευαγγελισμος, δεν θα διαταχθει καμια ερευνα σε βαθος δεν θα ασχοληθει με αφορμη το θανατο του με τις ωρες κανενα μεγαλο καναλι.... Στα 28 του. οχι στα 99 του... ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ...  το σταματαω εδω...

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 30 Μάι 2017 22:15 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Τετ 31 Μάι 2017 00:28 »
Και η εργοδοσία δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, έχει 6 καταστήματα delivery καφέ στην πόλη, μερικά σε άλλες και ένα και στα Γιάννενα (De-Tox) και λειτουργούσαν κανονικά σαν να μην τρέχει κάτι. Ξεφτίλες.