Αποστολέας Θέμα: ΑΕΛ  (Αναγνώστηκε 158919 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: ΑΕΛ
« Απάντηση #800 στις: Τετ 12 Μάι 2021 14:16 »
Τι είναι η λάρισα; Παράδειγμα προς τον ΠΑΣ; Χα χα χα....

.μια πόλη με διπλάσιο πληθυσμό από εμά

Σύνταυρε συμφωνώ σε όλα. Απλά για τον πληθυσμό παραθέτω τα στοιχεία της απογραφής του 2011:
144.651  Λάρισα, Ιωάννινα:  112.486. Απλά ο νομός είναι μεγαλύτερος και φυσικά η Θεσσαλία πολύ μεγαλύτερη από την Ήπειρο και κυρίως πολύ πιο πλούσια. Αυτή είναι όλη η ιστορία.
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Τετ 12 Μάι 2021 15:53 »
Τι είναι η λάρισα; Παράδειγμα προς τον ΠΑΣ; Χα χα χα....

Ο ΠΑΣ έδωσε τα φώτα και έστρωσε τον δρόμο για όλοκληρη την επαρχία, υγιείς φιλάθλοι από όλες τις πόλεις τον στήριζαν και στηρίζουν..αδικήθηκε πολλάκις και από δυνατότερο ποκ από οτι η λάρισα το 80. Η λάρισα πάτησε στη συνταγή του ΠΑΣ και πέτυχε (με Γκμοχ,Γεωργιάδη που όσοι είστε παλιοί ξέρετε τι είχε δηλώσει για λάρισα συγκριτικά με ΠΑΣ!!!) Η λάρισα στα κύπελλα είχε μακράν τις πιο κωλόφαρδες κληρώσεις!! Δεν είναι να ζηλεύουμε και τίποτα από την λάρισα...μια πόλη με διπλάσιο πληθυσμό από εμάς, 3 διακρίσεις , παρ´όλα αυτά να μην έχει κάνει τις εκδρομές και την ποσότητα κόσμου που έχουμε αντιπαραβάλλει εμείς...ακόμα και στο γήπεδο τους το 1984! Όπου τα ...βυσσινί καπελάκια θα έβλεπες να βρίσκονται στην κερκιδα με τους λιγοστους πανιώνιους....!!!

Συμφωνω σχεδον σε ολα . Η ΑΕΛ ( και η Θεσσαλια ) ειχαν παντοτε μεγαλυτερη εξωγηπεδικη δυναμη απο εμας ( οπως και ολοι μαλλον ) . Αρκει να θυμηθουμε το Πρωταθλημα Βαλυρακη με την περιπτωση Τσιγκοφ , οπου η Πολιτεια αλλαξε εν μια ωυχτι τον νομο , οπως κανει παντα για ολους τους ''μεγαλους ''.

Οσο για το μπαραζ , αν και ημουν 14 ετων νομιζω οτι οι Θεσσαλοι ηταν με τον ΠΑΣ . Αναμεσα στους πουσταραδες υπηρχαν γαυροι , και μαλιστα πολλοι .Με κοκκινα καπελα ...

Αποσυνδεδεμένος dk

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Τετ 12 Μάι 2021 22:15 »
Για μας ο ΠΑΣ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο.

Αυτό όμως καλό θα ήταν να μας εμποδίζει να γράφουμε και ασυναρτησίες. Πώς μπορεί να συγκρίνει κάποιος ουδέτερος χωρίς συναισθηματισμό εμάς με μία ομάδα η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα (και μάλιστα στο κλειστό club πρωταθλητών της Ελλάδας) , κύπελλα, έχει κάνει πορείες στο Κυπελλούχων κοκ...
Επαναλαμβάνω ότι για εμάς ο ΠΑΣ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Barcelona, τη Real, τη Manchester, Liverpool, Bayern κλπ αλλά είμαστε γραφικοί να γράφουμε πχ για την δήθεν εύκολη κλήρωση της ΑΕΛ στην Ευρώπη συγκρίνοντας διαφορετικά μεγέθη...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Τετ 12 Μάι 2021 22:43 »
Σαν Γιάννινα δύσκολο να φτάσουμε την Λάρισα σε οικονομικά θέματα.Είναι κάμπος και έχει την μεγαλύτερη ίσως αγροτική παραγωγή της Ελλάδας.Είναι και μεγαλύτερη πόλη.Οπότε αυτό φαίνεται και στο ποδόσφαιρο.Όπως το βλέπουμε και γενικότερα.

Ναι εμείς φέραμε τον Γκμοχ αλλά το πρωτάθλημα το πήρε στην Λάρισα.Εμείς μείναμε στο ότι φέραμε τον Γκμοχ.Αλλά όπως έχω δείξει ο Γκμοχ είχε και κάτι απαιτήσεις στο μεταξύ που εδώ δεν έγιναν.40 χρόνια μετά συζητάμε ακριβώς τα ίδια πράγματα.Το μόνο που άλλαξε είναι ο πρόεδρος και ο προπονητής.Αυτό θα έπρεπε πραγματικά να μας προβληματίσει.

Το αισιόδοξο σενάριο είναι ότι πόλεις μικρές έχουν καταφέρει να βγάλουν σπουδαίες ομάδες.Αταλάντα στο Μπέργκαμο ή Βιγιαρεάλ από την ομώνυμη πόλη.Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες.Οπότε ναι μπορεί και ο ΠΑΣ να αλλάξει επίπεδο και να πάει ψηλότερα.Απλώς θέλει δουλειά και θέληση.Λιγότερο χωριατίλα θα έλεγα.

Από εκεί και πέρα η Λάρισα δεν μου φταίει κάτι.Νομίζω είναι προτιμότερη από Πλατανιάδες,Καλλονές,Ακράτητους,Θρασύβουλους,Ιωνικούς,Προοδευτικές και το κακό συναπάντημα.Κόντρες θα υπάρχουν πάντα.Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.Για το χάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν νομίζω να φταίει η Λάρισα ή οι υπόλοιπες ομάδες.Τουλάχιστον το ποσοστό τους είναι μικρό,πολύ μικρό.Άλλοι μας χαλάνε τις Κυριακές.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Τετ 12 Μάι 2021 23:48 »

Αυτό όμως καλό θα ήταν να μας εμποδίζει να γράφουμε και ασυναρτησίες. Πώς μπορεί να συγκρίνει κάποιος ουδέτερος χωρίς συναισθηματισμό εμάς με μία ομάδα η οποία έχει πάρει πρωτάθλημα (και μάλιστα στο κλειστό club πρωταθλητών της Ελλάδας) , κύπελλα, έχει κάνει πορείες στο Κυπελλούχων κοκ...
Επαναλαμβάνω ότι για εμάς ο ΠΑΣ είναι μεγαλύτερη ομάδα από την Barcelona, τη Real, τη Manchester, Liverpool, Bayern κλπ αλλά είμαστε γραφικοί να γράφουμε πχ για την δήθεν εύκολη κλήρωση της ΑΕΛ στην Ευρώπη συγκρίνοντας διαφορετικά μεγέθη...

Ασυναρτησίες..;;; Όχι φίλε μου... αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης δεν μίλησα για εύκολες κληρώσεις σε ευρώπη...αλλά στο κύπελλο!!

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
  • Γεννήθηκα ΠΑΣ και θα πεθάνω ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 01:08 »
Σεβασμός και μίσος γι'αυτη την ομάδα.Αδιανοητα αυτά πού πέτυχε την οχταετια 81-89, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα με τον υποβιβασμό τούς, οπαδοί με μεγάλη έπαρση, μηδέν οπαδικη παιδεία,σε βλέπουν (τρομάρα τους)σαν παρακατιανο,μπουρτζιβλαχοι με πολλά λεφτά.Πανηγυρι κάνει το ποκ στη πόλη τούς, όπως πάρτι κάνει και ο Αλέκος που θα τόν έδιωχναν σε ένα μήνα γιατί όπως λέγανε...ιδω δεν εινι γιαεννα! Καλό κατευόδιο!

Αποσυνδεδεμένος mandrakoukos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 11:23 »
Αδυνατώ πραγματικά να χωνέψω το μίσος προς οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα. Δυναστες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατά κανόνα οι "μεγάλοι".

Αποσυνδεδεμένος Fontas84

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 13:42 »

Ασυναρτησίες..;;; Όχι φίλε μου... αυτή είναι η αλήθεια. Επίσης δεν μίλησα για εύκολες κληρώσεις σε ευρώπη...αλλά στο κύπελλο!!
O τίτλος είναι τίτλος. Τι κι αν είχε εύκολη κλήρωση.

Αντικειμενικά ρε παιδιά, η αελ είναι η πιο πετυχημένη επαρχιακή ομάδα όσο κι αν δεν μας αρέσει και θα θέλαμε να είμαστε εμείς.
Πρωτάθλημα δεν παίρνει ποτέ ξανα επαρχιακή ομάδα.
Κύπελλο είναι πιο εύκολο.

Εμείς κάνουμε προπόνηση στις λάσπες και δεν έχουμε δει ούτε τελικό.
Θεωρώ ότι πρέπει πρώτα να κοιτάξουμε την καμπούρα μας και να δούμε τι πρέπει να φτιάξουμε για να μεγαλώσουμε και να μην μειώνουμε τις επιτυχίες των άλλων.

Για τους φιλάθλους της αελ δεν γνωρίζω γτ δεν έχω κάνει κουβέντες αλλά στην τελική θα συμφωνήσω με τον μανδρακούκο.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μισούμε την υπόλοιπη επαρχία.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 16:17 »
Εμείς εύκολη κλήρωση είχαμε με τα Χανιά και πήραμε...

Ας κοιτάξουμε να φτάσουμε ψηλότερα από όσο έχουμε φτάσει ως τώρα.Μπορούμε.Δεν χρειάζεται να υποβιβάζουμε την ΑΕΛ ή και να ασχολούμαστε με αυτήν για να την μειώσουμε.Έτσι καταφέρνεις να κάνεις την διαφορά.

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 17:10 »
Αδυνατώ πραγματικά να χωνέψω το μίσος προς οποιαδήποτε επαρχιακή ομάδα. Δυναστες του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι κατά κανόνα οι "μεγάλοι".
Αυτά νιώθω αυτά γράφω η συγκεκριμένη ομάδα αυτό μου βγάζει, υπάρχουν άλλες επαρχιακές που συμπαθώ (Σέρρες, Δόξα,και για κάποιο ανεξήγητο λόγο Παναχαϊκή). Παρόλαυτα είναι με διαφορά η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα.. Είπαμε σεβασμός αλλά μέχρι εκεί...

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 18:29 »
Σεβασμός και μίσος γι'αυτη την ομάδα.Αδιανοητα αυτά πού πέτυχε την οχταετια 81-89, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν χάρηκα με τον υποβιβασμό τούς, οπαδοί με μεγάλη έπαρση, μηδέν οπαδικη παιδεία,σε βλέπουν (τρομάρα τους)σαν παρακατιανο,μπουρτζιβλαχοι με πολλά λεφτά.Πανηγυρι κάνει το ποκ στη πόλη τούς, όπως πάρτι κάνει και ο Αλέκος που θα τόν έδιωχναν σε ένα μήνα γιατί όπως λέγανε...ιδω δεν εινι γιαεννα! Καλό κατευόδιο!

Δεν χρειάζεται να αναφέρω και πάλι την σχέση μου με την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, το Τσεπέλοβο και τις αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, καθώς κάποιες μέρες της ζωής μου, τις πέρασα εκεί στα 1980s και 1990s και μετά την δεκαετία του 2000, λόγω σχέσης με κοπέλα που σπούδαζε εκεί, αλλά και Στρατού. Υπάρχει μια συμπάθεια.

Που είδες εσύ οι αλλόθρησκοι να κάνουν στην Λάρισα πανηγύρι; Ακόμα και τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε διαλυμένοι, για την ακρίβεια ανύπαρκτοι,
οπαδικά λόγω Κούγια και κλείσιμο συνδέσμων, υπάρχει μια σχετική ισορροπία στο θέμα.
Υπάρχει η νέα γενιά οπαδών που κάνει το κομμάτι της όταν χρειαστεί. Το βίωσαν πρόπερσι και τα ορφανά του Σαββίδη που ήθελαν να κάνουν και φιέστα κατάκτησης στην Λάρισα. Ειδικά όλοι αυτοί που ήρθαν με προσκλήσεις και θέλησαν να πιουν το καφεδάκι τους με διακριτικά στις πέριξ συνοικίες του γηπέδου. Λαρισαίοι αλλόθρησκοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, όπως υπήρχαν και την χρυσή για την ομάδα δεκαετία του 1980, αλλά πάντα θα ζούνε καταπιεσμένοι και στα μουλωχτά, όσο υπάρχει ακόμα αυτή η ομάδα. Όλα τα χρόνια στην Λάρισα στεγασμένο σύνδεσμο και με άδεια πρωτοδικείου είχαν τα χανούμια και οι γάβροι. Τα χανούμια άνοιξαν το καλοκαίρι του 1998 σε κεντρικό σημείο, και στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, αλλά κλείσανε λόγω εμπρησμού τον Απρίλη του 1999. Οι γάβροι άνοιξαν απέναντι από το κτίριο της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τον Οκτώβριο του 1997 και κλείσανε τον Μάρτιο του 2002. Φοιτητές από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και εργαζόμενοι της ΙΝΤΡΑΜΕΤ είχαν τον σύνδεσμο.

Πάραυτα σήμερα με την διάλυση που έχουμε υποστεί στο οπαδικό κομμάτι, την αγωνιστική διάλυση και τον ξεπεσμό, ίσως είναι πιο πρόσφορο το έδαφος γι' αυτούς να κάνουν κάτι, αλλά η Αστυνομία δεν θα τους δώσει άδεια, όπως και ο Δήμαρχος.

Όσο για τα τωρινά, ούτε ο ίδιος ο Κούγιας δεν περίμενε να πέσει η ομάδα. Αλλά...
Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Η ομάδα δεν θα σηκώσει ποτέ ξανά κεφάλι, όχι άμεσα, όχι την δεκαετία που διανύουμε τουλάχιστον. Με μαθηματική ακρίβεια θα διαλυθεί και θα αφανιστεί. Ίσως είναι καλύτερα για όλους μας, από το 2011 που την έριξε ο Πηλαδάκης, δυστυχώς έχει μεταλλαχθεί το DNA της. Κουραστήκαμε με την στασιμότητα και την μετριότητα σε αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Έχω από το 1993 στο γήπεδο και είμαι γεννηθείς το 1983. Τα 2/3 της ζωής μου στο γήπεδο. Με μια απόχη το 2012 - 2016, καμιά εικοσαριά φορές στο γήπεδο, συν κάποια εκτός έδρας. Οι περισσότεροι της γενιάς μου, λίγο μικρότεροι, λίγο μεγαλύτεροι έχουν αποδεχτεί το τέλος και τον αφανισμό.

Ο Πηλαδάκης ετοιμάζει την επόμενη του κίνηση, να πάρει μια ομάδα από την Α' ΕΠΣΛ και να την ανεβάσει άμεσα στην SL. Δεν υπάρχει Γ' Εθνική από του χρόνου και θα του είναι πιο εύκολο. Θα συσπειρώσει τους λάτρεις του, που είναι πολλοί ακόμα και σήμερα, αλλά και τους καταπιεσθέντες αλλόθρησκους. Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, του χάρισαν κρατική έκταση δωρεάν, έχτισε το γήπεδο του, χωρίς να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ομάδα να παίζει χωρίς κόστος, λόγω της γαλάζιας δημοτικής αρχής  και των επιλογών της κάτω από το τραπέζι, έκλεψε από τα ταμεία της ομάδας 12.5 εκατομμύρια ευρώ και την έριξε το 2011 με 8 εκατομμύρια καθαρά έσοδα και παρόλα αυτά είναι στο απυρόβλητο και λατρεύεται.

Αυτά, καλό καλοκαίρι.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 18:41 »
Όσο για τα τωρινά, ούτε ο ίδιος ο Κούγιας δεν περίμενε να πέσει η ομάδα. Αλλά...
Δυστυχώς το πλήρωμα του χρόνου ήρθε. Η ομάδα δεν θα σηκώσει ποτέ ξανά κεφάλι, όχι άμεσα, όχι την δεκαετία που διανύουμε τουλάχιστον. Με μαθηματική ακρίβεια θα διαλυθεί και θα αφανιστεί. Ίσως είναι καλύτερα για όλους μας, από το 2011 που την έριξε ο Πηλαδάκης, δυστυχώς έχει μεταλλαχθεί το DNA της. Κουραστήκαμε με την στασιμότητα και την μετριότητα σε αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας. Έχω από το 1993 στο γήπεδο και είμαι γεννηθείς το 1983. Τα 2/3 της ζωής μου στο γήπεδο. Με μια απόχη το 2012 - 2016, καμιά εικοσαριά φορές στο γήπεδο, συν κάποια εκτός έδρας. Οι περισσότεροι της γενιάς μου, λίγο μικρότεροι, λίγο μεγαλύτεροι έχουν αποδεχτεί το τέλος και τον αφανισμό.
Προς τι τόση αρνητικότητα;Δεν νομίζω να χαθεί η ΑΕΛ.Έχει από πίσω της πράμα.

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 18:52 »
Δεν είναι αρνητικότητα, είναι η πραγματικότητα.

Ιστορικά και μόνο δεν έχει επιτύχει ποτέ άμεση επάνοδο στην κατηγορία.

1975 --> 1978
1996 --> 2005
2011 --> 2016

Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Η ομάδα έχει πολλά χρέη, αγγίζουν τα 3.500.000 ευρώ. Δεν πληρώνει τίποτα. Αυξάνονται λογαριθμικά λόγω προσαυξήσεων. Θα το δεις σύντομα. Επίσης δεν έχει σκοπό να ξεκουμπιστεί από εδώ. Θα την αφήσει διαλυμένη και στο τοπικό και θα φύγει.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 18:57 »
Προφανώς υπάρχει η άνοδος και η πτώση.Φυσιολογικά πράγματα.Όμως δεν νομίζω ότι θα χαθεί η ΑΕΛ.Ειδικά περί τοπικού κτλ.

Αποσυνδεδεμένος KASABIAN

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 19:01 »
πάντα γούσταρα τον syberia σε οτι έγραφε εδω μέσα..
τέτοιους αντιπάλους (για 90 λεπτά στην κερκίδα) θέλω..
Μπράβο ρε syberia... καλή λευτεριά  στην μεγάλη ομάδα της ΑΕΛ

Υγ. η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει όλοι να σεβόμαστε την ιστορία της, η μεγαλύτερη όμως του κόσμου είναι μόνο  ο ΠΑΣ
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ

Αποσυνδεδεμένος ΤΑΧΑΣ

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Πεμ 13 Μάι 2021 19:56 »

Δεν χρειάζεται να αναφέρω και πάλι την σχέση μου με την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, το Τσεπέλοβο και τις αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, καθώς κάποιες μέρες της ζωής μου, τις πέρασα εκεί στα 1980s και 1990s και μετά την δεκαετία του 2000, λόγω σχέσης με κοπέλα που σπούδαζε εκεί, αλλά και Στρατού. Υπάρχει μια συμπάθεια.

Που είδες εσύ οι αλλόθρησκοι να κάνουν στην Λάρισα πανηγύρι; Ακόμα και τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε διαλυμένοι, για την ακρίβεια ανύπαρκτοι,
οπαδικά λόγω Κούγια και κλείσιμο συνδέσμων, υπάρχει μια σχετική ισορροπία στο θέμα.
Υπάρχει η νέα γενιά οπαδών που κάνει το κομμάτι της όταν χρειαστεί. Το βίωσαν πρόπερσι και τα ορφανά του Σαββίδη που ήθελαν να κάνουν και φιέστα κατάκτησης στην Λάρισα. Ειδικά όλοι αυτοί που ήρθαν με προσκλήσεις και θέλησαν να πιουν το καφεδάκι τους με διακριτικά στις πέριξ συνοικίες του γηπέδου. Λαρισαίοι αλλόθρησκοι πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, όπως υπήρχαν και την χρυσή για την ομάδα δεκαετία του 1980, αλλά πάντα θα ζούνε καταπιεσμένοι και στα μουλωχτά, όσο υπάρχει ακόμα αυτή η ομάδα. Όλα τα χρόνια στην Λάρισα στεγασμένο σύνδεσμο και με άδεια πρωτοδικείου είχαν τα χανούμια και οι γάβροι. Τα χανούμια άνοιξαν το καλοκαίρι του 1998 σε κεντρικό σημείο, και στον 6ο όροφο πολυκατοικίας, αλλά κλείσανε λόγω εμπρησμού τον Απρίλη του 1999. Οι γάβροι άνοιξαν απέναντι από το κτίριο της πρώην Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας τον Οκτώβριο του 1997 και κλείσανε τον Μάρτιο του 2002. Φοιτητές από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και εργαζόμενοι της ΙΝΤΡΑΜΕΤ είχαν τον σύνδεσμο.

Πάραυτα σήμερα με την διάλυση που έχουμε υποστεί στο οπαδικό κομμάτι, την αγωνιστική διάλυση και τον ξεπεσμό, ίσως είναι πιο πρόσφορο το έδαφος γι' αυτούς να κάνουν κάτι, αλλά η Αστυνομία δεν θα τους δώσει άδεια, όπως και ο Δήμαρχος.

Ο Πηλαδάκης ετοιμάζει την επόμενη του κίνηση, να πάρει μια ομάδα από την Α' ΕΠΣΛ και να την ανεβάσει άμεσα στην SL. Δεν υπάρχει Γ' Εθνική από του χρόνου και θα του είναι πιο εύκολο. Θα συσπειρώσει τους λάτρεις του, που είναι πολλοί ακόμα και σήμερα, αλλά και τους καταπιεσθέντες αλλόθρησκους. Ο άνθρωπος είναι αδίστακτος, του χάρισαν κρατική έκταση δωρεάν, έχτισε το γήπεδο του, χωρίς να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ομάδα να παίζει χωρίς κόστος, λόγω της γαλάζιας δημοτικής αρχής  και των επιλογών της κάτω από το τραπέζι, έκλεψε από τα ταμεία της ομάδας 12.5 εκατομμύρια ευρώ και την έριξε το 2011 με 8 εκατομμύρια καθαρά έσοδα και παρόλα αυτά είναι στο απυρόβλητο και λατρεύεται.

Αυτά, καλό καλοκαίρι.
Γεια σου φίλε να αναφέρω και γω την σχέση μου με την Λάρισα,9 μήνες φαντάρος στην 32 ΜΠΠ επι τής Φαρσάλων,καφεδιες στην τριγωνη και στο Chocolat-de tox,μανδραπηδες για να πάμε μπουζιος, χίλια-χειλια, καλοκαιρινό casbah, Φαληράκι στο πιαταδικο, αγήματα στον Άγιο Αχίλλειο και πόσα άλλα.Γνωρισα πολλούς Λαρισαίους και μοιραία η συζήτηση πήγαινε στα ποδοσφαιρικά μου έκανε κακή εντύπωση ότι σε μια πόλη όπως η Λάρισα με πρωτάθλημα-κυπελλο-ευρωπη ότι 7 στους 10 ήταν αελ και κάτι άλλο! Επίσης μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι θεωρούσαν την αελ μη επαρχιακή ομάδα!!! Γι αυτο είπα σε προηγούμενο ποστ ότι έχω και ποδοσφαιρικό "μίσος" για σας.Το ποκ δυστυχώς είναι παντού και απλώθηκε τόσα χρόνια σαν αρρώστια.Να σαι καλά

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Παρ 14 Μάι 2021 01:41 »
Νομίζω ότι ο Λαρισαίος μιλάει χωρίς στοιχεία. Απλά τους φόβους του βγάζει.

Γιατί να ρίξει ο Κούγιας την ομάδα στην ερασιτεχνική; Αυτά έλεγε και εδώ βέβαια. Τον συμφέρει κάτι τέτοιο;

Όπως το έχω ξαναπεί (για εμάς) καινούργιο γήπεδο μακρυά από την πόλη, δηλαδή χωρίς καθημερινή χρήση των διάφορων χώρων του για ομάδες μεγέθους Π.Α.Σ. και Λάρισας, δηλαδή το 2 με 2,5% των ποδοσφαιρόφιλων της χώρας, σημαίνει οικονομικός μαρασμός και μοιραία χρέη άρα απειλή διάλυσης.

Ευτυχώς εμείς δεν είχαμε και ούτε φαίνεται να έχουμε στο μέλλον διοικήσεις σαν της Λάρισας οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για τέτοια πράγματα.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία μας.

Με τον Πηλαδάκη, φτιάξατε γήπεδο, παίξατε ομίλους Europa,αν θυμάμαι καλά, πήρατε Κύπελλο και δεν είναι καλός;

Δηλαδή τι άλλο να έκανε;

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Παρ 14 Μάι 2021 09:40 »
Δεν είναι αρνητικότητα, είναι η πραγματικότητα.

Ιστορικά και μόνο δεν έχει επιτύχει ποτέ άμεση επάνοδο στην κατηγορία.

1975 --> 1978
1996 --> 2005
2011 --> 2016

Όλα αυτά παίζουν ρόλο. Η ομάδα έχει πολλά χρέη, αγγίζουν τα 3.500.000 ευρώ. Δεν πληρώνει τίποτα. Αυξάνονται λογαριθμικά λόγω προσαυξήσεων. Θα το δεις σύντομα. Επίσης δεν έχει σκοπό να ξεκουμπιστεί από εδώ. Θα την αφήσει διαλυμένη και στο τοπικό και θα φύγει.
Δεν πιστεύω αυτά που γράφεις.
Έχει απλήρωτα φέσια ο ψηλός; Αδύνατο..... :P
Αυτός διατυμπανίζει ότι δε χρωστάει ούτε ένα ευρώ.

Πέρα από την πλάκα, προσωπικά την ΑΕΛ τη συμπαθώ πολύ και δεν καταλαβαίνω την κόντρα που υπάρχει.
Στο Αλκαζάρ π.χ. φάγαμε κάτι πέτρες και προσπαθώ να καταλάβω το λόγο.
Ή από μεριάς μας ακούω σύνταυρους να λένε για μίσος, τυριά, χωριάτες κλπ. Από που προκύπτουν όλα αυτά;
Αντίθετα πιστεύω ότι μοιάζουμε πολύ στα πάντα. Ακόμα και στην τυρίλα και στη χωριατίλα...... :)) :)) :))

Επίσης για το μπαράζ έχω την ίδια άποψη με τον  Χρήστο:
Οσο για το μπαραζ , αν και ημουν 14 ετων νομιζω οτι οι Θεσσαλοι ηταν με τον ΠΑΣ . Αναμεσα στους πουσταραδες υπηρχαν γαυροι , και μαλιστα πολλοι .Με κοκκινα καπελα ...
Παιδάκι ήμουν και εγώ, αλλά απ' ότι θυμάμαι οι Λαρισαίοι νομίζω ότι εμάς υποστήριζαν, όχι τον αιώνιο.
Τέσπα, η ΑΕΛ δεν πρόκειται να χαθεί. Είναι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα και κάποιος θα βρεθεί στο δρόμο της.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 14 Μάι 2021 09:45 από pextempalla »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Παρ 14 Μάι 2021 12:36 »

Αντίθετα πιστεύω ότι μοιάζουμε πολύ στα πάντα. Ακόμα και στην τυρίλα και στη χωριατίλα...... :)) :)) :))

Αχ, σε παρακαλώ μην γενικεύεις.

Προσωπικά δεν νιώθω ότι ως φίλαθλος/οπαδός μοιάζω με κάποιον και ιδίως με χωριάτες και τυριά.

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Σαβ 15 Μάι 2021 00:09 »
.. Λάρισα... 4 χρόνια σπουδές εκεί.
....

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Σαβ 15 Μάι 2021 14:29 »
Περί Πανιωνίου και μπαράζ στο Αλκαζάρ.

Οι απλοί Λαρισαίοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και ήταν κάνα τετραχίλιαρο ήταν με τον ΠΑΣ. Οι Monsters και τα χουλιγκάνια της εποχής ήταν μέσα στους Πανιώνιους.

Όσο για το αγωνιστικό από εδώ και πέρα, από την στιγμή που ο Κούγιας δεν πρόκειται να φύγει με μαθηματική ακρίβεια θα έρθουν η διάλυση, η περαιτέρω απαξίωση και ο αφανισμός.
Δεν υπάρχει περίπτωση να προβιβαστεί η ομάδα με Κούγια. Όταν δεν σε θέλει το Σύστημα, δεν προβιβάζεσαι, ακόμα και αν έχεις ομάδα. Ο Κούγιας δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ομάδα. Τον βολεύει αυτή η κατάσταση. Πάλι θα έχει δημοσιότητα. Έσοδα θα έχει και πάλι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σοβαροί - λαμόγια - κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που να θέλουν να ασχοληθούν με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Το 2013 - 2014 η ομάδα ήταν καθαρή και απαλλαγμένη από τα χρέη του Πηλαδάκη, αλλά ήρθε ο Βλάχος από το Γαρδίκι με τον νεοπλουτισμό του να πάρει την ομάδα. Αυτός έβαλε πολλά λεφτά, αλλά το 2014 - 2015 είχε πάλι πόλεμο από τους οργανωμένους γιατί τους έκοψε τα εισητήρια... Η ομάδα του 2014 - 2015 ήταν καλύτερη από αυτήν της επόμενης χρονιάς που προβιβάστηκε.

Όσο για τον Πηλαδάκη, είναι δικό του το γήπεδο, του χαρίστηκε και από την Τράπεζα επίσημα σκανδαλωδώς το χρέος, ύψους 132 εκατομμυρίων ευρώ.
Έφαγε από τα ταμεία της ομάδας 12.5 εκατομμύρια ευρώ αποδεδειγμένα για να χρηματοδοτήσει τις επιχειρήσεις του. Κύρηξε έκπτωτη την ΕΡΓΟ3 που ήταν η Κοινοπραξία για τα Τεχνικά Έργα και περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ χάθηκαν από την αγορά της Λάρισας. GERO κτλ, έμειναν φέσια. Δεν ολοκληρώθηκε ο περιβάλλοντας χώρος ενώ ήταν συμβατική υποχρέωση του Πηλαδάκη στην σύμβαση παραχώρησης της κρατικής έκτασης. Αλλά οι δεξιοί Καπιταλιστές και οι σοσιαλδημοκράτες έτσι λειτουργούν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Κυρ 16 Μάι 2021 01:40 »
Χρέος 132 εκατομμύρια ευρώ;
Αυτό τι είναι;
Που βρέθηκε τέτοιο χρέος;
Ούτε ο Ολυμπιακός του Σαλιαρελλη να ήταν.
Έχεις κάποια στοιχεία;

Αποσυνδεδεμένος syberia

• OtherFans
  • Full Member
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Κυρ 16 Μάι 2021 02:15 »
https://www.documentonews.gr/article/h-peiraiws-xarizei-138-ekat-eyrw-ston-phladakh/

Είναι το γήπεδο μέσα και πολλά άλλα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Δευ 17 Μάι 2021 01:00 »
Σόρυ λίγο αλλά το λίνκ του ντοκουμέντο δεν λέει ακριβώς αυτά που λές. Για παράδειγμα:

Οι εταιρείες του Πηλαδάκη εμφανίζονται να έχουν λάβει τα δάνειά τους το 2010 και το 2011 από την τράπεζα Marfin, η οποία την εποχή εκείνη διοικούνταν από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Πρόκειται για δύο δάνεια, 68 και 11,5 εκατ. ευρώ

άρα 80 εκατομμύρια, ενώ είχατε ήδη ολοκληρώσει το γήπεδο ή ήταν σχεδόν έτοιμο.

Παρακάτω λέει:

Στο συνολικό ποσό των σχεδόν 150 εκατ. ευρώ περιλαμβάνεται και χρέος ύψους 33,3 εκατ. που εμφανίζεται να οφείλει στην Τράπεζα Πειραιώς η Γήπεδο ΑΕ, στην οποία ανήκει το γήπεδο AEL FC Arena.

Άρα δεν φαίνεται από το δημοσίευμα να του χαρίστηκαν λεφτά από χρέη του γηπέδου ή της λάρισας ύψους 133 εκατομμυρίων αλλά 33,3 εκατομ., πράγμα που είναι εξωφρενικό μεν αλλά όχι το τεράτιο ποσό που αφήνεις να εννοηθεί.

Τα υπόλοιπα είναι χρέη του Πηλαδάκη άσχετα με τη Λάρισα άρα δεν μας πολυαπασχολούν, στην παρούσα συζήτηση. Εκτός και αν κάποιος θεωρούσε αυτόν το κύριο μεροκαματιάρη και έπεσε από τα σύννεφα...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Τετ 26 Μάι 2021 19:25 »
Ανακοίνωση

Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
aelfc.gr

:facepalm: