Αποστολέας Θέμα: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...  (Αναγνώστηκε 32361 φορές)

Αποσυνδεδεμένος chilly

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.780
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #75 στις: Δευ 23 Μάι 2011 22:54 »
Πουθενά...Σουηδία...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #76 στις: Τρι 24 Μάι 2011 00:17 »
ντρεπομαι πλεον και παραιτουμε.....

βγειτε με τα τσεκουρια εξω να παρουμε την ελλαδα μας πισω

μονο ρε παιδια μια παρακληση.....να ζητατε ταυτοτητα πριν το τσεκουρομα γιατι ειμαστε και μερικοι μελαμψοι
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #77 στις: Τρι 24 Μάι 2011 03:31 »
Αναψε η συζήτηση. Μολοσσέ θα σου απαντούσα στο προηγουμενο ποστ σου αν δεν είχαν μεσολαβήσει τόσες απαντήσεις. Δεν αναδιπλώνομαι αλλά λέω να μην πισωγυρίσω (εκτός κι αν μου το ζητήσεις).

Ας μην ξεχνάμε πως το θέμα είναι ο ρατσισμός στην ελλάδα. Παλι κατάφερε να γυρίσει στην (μικρο)πολιτική σκηνή της χώρας.

Ας δούμε όμως το bigger picture που λένε. Η μετανάστευση δεν είναι φαινόμενο ελληνικό. Είναι παγκόσμιο. Το γεγονός να μπορείς να εργάζεσαι οπουδήποτε στην ευρωπαική ένωση θεωρηθηκε και θεωρείται κατάκτηση για το ευρωπαικό ιδεώδες αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο κακό να ισχύσει και στον υπόλοιπο κόσμο... Γιατί δεν θεωρείται πρόβλημα να δουλέψω εγώ στην Ιταλία, αλλά είναι έγκλημα να έρθει να δουλέψει ο πακιστανός στην ελλάδα; Άποψή μου είναι πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε απαγόρευση μετακίνησης ανθρώπων είναι στέρηση ελευθερίας, είτε μετακινούνται για οικονομικούς είτε για κοινωνικούς είτε για πολιτικούς λόγους. Η πίεση που ασκείται από τις νεοεισερχόμενες ομάδες είναι λογικό να φέρουν την αντίδραση των ήδη υπάρχοντων κοινωνικών ομάδων. Απειλούνται τα κεκτημένα βλέπεις. Ο ρατσισμός είναι μια αντίδραση που περιμένεις απο αυτές τις ομάδες, ειδικά αν οι νεοεισερχόμενες ομάδες έχουν κοινα φυλετικά χαρακτηριστικά. (πολύ ενδιαφέρον αρθο για τους έλληνες πρόσφυγες της μικρας ασίας και την πολιτική αντιμετώπιση του φαινομένου την εποχή εκείνη στην ελλάδα)

Οι μετακινησεις όμως προκαλούνται από γεγονότα. Είπαμε δράση - αντίδραση. Οση δουλεία έχει η ΕΛΔΑΦ στην καμπούλ, άλλη τόση εχει και ο αφγανός στην ομόνοια. Ας απαιτήσουμε από τους πεφωτισμένους ηγέτες της χωρας, του ΟΗΕ και της ευρώπης να κάνουν την ζώη καλύτερη στις άλλες χώρες, όχι να σηκώνουν φραχτες και τσιμέντο και να κοιτάνε πως θα προωθήσουνε τις εταιρίες τους με συμβόλαια και φτηνά εργατικά χέρια. Είπες κάπου μολοσσέ να ασχοληθώ με την φτώχεια και όχι με τον πόλεμο. Ο πόλεμος παράγει φτώχεια. Πακιστανοί και αφγανοι δεν ήρθαν εδώ γιατί τους αρέσει το τζατζίκι. Ηρθαν γιατί κάποιες ηγεσίες αποφάσισαν πως είναι καλή ιδέα να ισοπεδώσουμε μια χώρα. Και με το να τους βρίσω, να τους πλακώσω και να τους σαπίσω μάλλον δεν θα καλυτερέψω την ζωη στη χώρα τους και την ζωή τους. Απλά θα χειροτερέψω την δική μου ζωή και την δική τους. Εξάλλου θα βρεις και πολλούς που να υποστηρίξουν πως η μετανάστες θα πρέπει να μείνουν ή να φύγουν. Να μην φύγουν θα πουν και οι ελληνάρες παραγωγοί φράουλας, και ο τσίπρας και τα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της αθήνας, και οι εργολάβοι να φύγουν θα πει και ο μιχαλολιάκος, και ο χτίστης που δουλεύει με ασφάλιση και αποκτά ανταγωνισμό και ο καταστηματάρχης της ερμού. Δεν είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους και σίγουρα υπάρχουν και δεξιοι και αριστεροι και στις δυο ομάδες.

Κι ας μην ταυτίζουμε το πολιτικό σύστημα με το οικονομικό μοντέλο που ακολουθείται. Η σουηδία που αναφέρθηκε έχει φιλελεύθερο καθεστώς, ελεύθερη οικονομία και σοσιαλιστικό κοινωνικό κράτος. Το λάος ή η κίνα από την άλλη έχει απολυταρχικό καθεστώς, καπιταλιστική οικονομία και ελαχιστο κοινωνικό κράτος.  Ορεξη να 'χεις να κάνεις συνδιασμούς.


Κλείνω και με ένα βιντεάκι, έτσι τροφή για σκέψη που λέει και ο μολοσσός
Αρχαίο πνεύμα αθάνατο
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #78 στις: Τρι 24 Μάι 2011 13:36 »
δεν έχω καμία απαίτηση να μου απαντήσεις...εξάλλου μου αρκεί να δώσεις τις απαντήσεις στον εαυτό σου...θα είμαι ικανοποιημένος....από την άλλη είναι πολύ πρωτότυπο να γίνεται συζήτηση σε ένα θέμα σε διαφορετικά επίπεδα....εγώ τουλάχιστον το απολαμβάνω(άσχετα αν δεν μπορώ να πάρω μέρος σε όλα, τα διαβάζω όλα με την ίδια προσοχή)...ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον αν το πάρεις απόφαση να απαντήσεις θα είναι καλοδεχούμενο  :)...για να καταλάβεις θα ήθελα να απαντήσω και σε άλλες τοποθετήσεις,δεν μπορώ όμως γιατί χάνω την συνοχή των ειρμών μου(δεν έχω τόσο εξελιγμένο εγκέφαλο  :-?)...

τώρα στα του "οίκου" σου...

Οι μετακινησεις όμως προκαλούνται από γεγονότα - ονομάτισε τα γεγονότα

Άποψή μου είναι πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι - Λαθραίοι άνθρωποι δεν υπάρχουν,υπάρχουν όμως λαθρομετανάστες (λάθρο= κάνω κάτι στα κρυφά,λαθροκυνηγός=κυνηγάω στα κρυφά,λαθρομετανάστης=μεταναστεύω στα κρυφά) - βλέπεις τι ωραία μας εμπαίζουν με την δικιά μας γλώσσα; στο ξαναείπα και δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, ουδέν κρυπτόν υπό την Ελληνική γλώσσα....και τέλος για το πόσοι να μείνουν ή πόσοι να φύγουν το θέμα είναι απλό και δεν θέλει και πολύ κουβέντα πιστεύω...απλά ποσόστωση(ακόμη και οι μετανάστες που είναι πάνω από δέκα χρόνια στην Ελλάδα δεν τους θέλουν,ρατσιστές κι αυτοί ε;)

τώρα για το βιντεάκι που μας έδειξες....να ξεκινήσω με την λέξη έλεος...τόσα χρόνια που οι Έλληνες αθλητές δεν ντοπάρονταν ήμασταν στην αφάνεια με ελάχιστες εξαιρέσεις..είδες τι έγινε όμως όταν βγήκαν να αγωνιστούν επί ίσοις όροις...(και μην ακούσω δικαιολογίες τύπου είχαν καλύτερη ντόπα)...αν βέβαια το  :pas: προς το αρχαίο πνεύμα θα σου πω ότι στην σημερινή εποχή οι νικητές δεν δαφνοστεφανώνονται...αντ'αυτού κερδίζουν χρήμα...τώρα δηλαδή θα πρέπει εμείς να έχουμε την απαίτηση οι δικοί μας να αγωνίζονται για το πνεύμα;(πολύ ψυχαγωγία στον ΣΚΑΙ,από τα ποιο διασκεδαστικά κανάλια)




Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #79 στις: Τρι 24 Μάι 2011 14:37 »
Γιατι να μην ακούσεις δικαιολογίες οτι είχαν καλύτερη ντόπα; Για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι προκειται για DNA ε; Την ντοπα δεν την βρίσκεις στα σουπερ μαρκετ. Δεν πέρνουν όλοι από την ίδια. Ενημερώσου πρώτα και μετά μου λες τι δικαιολογίες θες και δεν θες να ακούσεις. Το φαρμακάκι του κεντερη και της θάνου ποιό ήταν; το THG (http://news.in.gr/greece/article/?aid=577477). Μη ανιχνεύσιμο για πολύ καιρό. Λίγοι εκλεκτοί το έβρισκαν. Και ναι ήταν καλύτερο από τα άλλα της πιάτσας. Οταν η Τζόουνς έτρεχε μαζί με την Θάνου, έτρεχαν με την βοήθεια της ίδιας ουσίας (επι ίσοις όροις που λες), γιατί έχασε με 5 μέτρα το ελληνικό dna απο μία νέγρα μου λες;
2000 Olympics Women Final 100m
Κάνε και τη λαμογία εθνική περιφάνια. θα μου πεις και 'έλεος' γιατί έθιξα τα φουσκωμένα απο στεροειδη πουλεν του εθνους. Διαβασε για τις μαντραπήδες των περίφανων ελληνων αθλητων. http://voice.pblogs.gr/2008/08/h-symmoria-ths-ntopas.html. χειροκρότα τους και όταν θα σηκώνουν την ελληνική σημαία, γιατί για την ελλάδα τις κάνουν τις ενέσεις. Δεν αντεχαν να βλέπουν άλλο την ελλάδα χωρις μετάλλια και είπαν να θυσιαστούν για το εθνος. χειροκρότα μολλοσέ. πελατες σαν και σενα θέλουνε να εχουνε
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #80 στις: Τρι 24 Μάι 2011 17:09 »
Άποψή μου είναι πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε απαγόρευση μετακίνησης ανθρώπων είναι στέρηση ελευθερίας, είτε μετακινούνται για οικονομικούς είτε για κοινωνικούς είτε για πολιτικούς λόγους. Η πίεση που ασκείται από τις νεοεισερχόμενες ομάδες είναι λογικό να φέρουν την αντίδραση των ήδη υπάρχοντων κοινωνικών ομάδων.
α. Σε μια ουτοπική κοινωνία χωρίς διαφορές, σε κράτη πλήρη αγαθών και χωρίς χρέη, όολα αυτά είναι ιδανικά και καλώς καμωμένα.
Σε μια χώρα όμως περιορισμένων πόρων τι από αυτά μπορεί να γίνει;
Αύριο το πρωί να πιέσουμε εγώ κι εσύ τον ΓΑΠ να δηλώσει αλληλέγγυος στο δημογραφικό πρόβλημα της Κίνας και να ζητήσει την είσοδο τουλάχοστον 100 εκ. Κινέζων, έτσι για να βοηθήσουμε λιγουλάκι. Τι είναι μόνο 100 εκ. ψυχές;; Και μετά τί θα τρώμε εμείς κι αυτοί; Τις ρίζες από τα δέντρα; Και όταν τελειώσουν τα δέντρα..;
Ο ένας τον άλλο;  %-|  %-|
β. Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μένουν πλέον μαζί μας; Έχω πρατηρήσει ότι ούτε οι Αλβανοί που μένουν μαζί μας τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν τους θέλουνε και το δηλώνουν ανοιχτά, μιας και γι'αυτούς δεν υπάρχει τόσο ο παράλογος φόβος του "μη με πουν ρατσιστή". Και βγαίνουνε μετά οι Μαργαρίτηδες και οι Τσίπρες και τους τα χώνουνε "ντροπή σας, εσείς κάνατε περιουσίες και δε σέβεστε τους ξένους κλπ.". Παράνοια!
γ. Αν είναι λογικό να υπάρχει αντίδραση, γιατί τους κατακρίνουμε;
Γιατί είναι πρόοδος για τον Αθηναίο να πλημμυρίσει η πόλη του από φανατικούς ισλαμιστές και να φοβάται να στείλει την κόρη του φροντιστήριο το βράδι; Για όσους ξέρουν τι λέει η Σαρία περί γυναικών μετά τη δύση του ηλίου, με καταλαβάινουν απόλυτα...
Το ότι η δήθεν αριστερά στον τόπο μας πιστεύει ότι η πρόοδος θα έρθει με την επικράτηση του Ισλάμ στη χώρα, είναι τραγελαφικό το λιγότερο...
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.813
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #81 στις: Τρι 24 Μάι 2011 18:08 »
ρε παιδια τι καθεστε και γραφετε και γραφετε αερολογιες
και ιδεολογικες αποψεις που πλεον στην κατασταση που εχουμε περιελθει
εχουν μηδαμινη σημασια?

εχουμε ενα δεδομενο
η Ελλαδα εγινε Ελλαντα.
δεν μπορει αυτος ο τοπος να συντηρησει τοσους λαθρομεταναστες

2ον. ποιοι φταινε?
οι λαθρομεταναστες? ΟΧΙ (το συμφερον τους κοιτανε και καλα κανουν)
οι δουλεμποροι? ΟΧΙ (το συμφερον τους και αυτοι)
οι συνοριοφυλακες? ΟΧΙ (επειδη εζησα ενα μικρο διαστημα απο κοντα για το τι γινεται στον εβρο αφηστε το)

το ΕΚΑΣΤΩΤΕ κρατος? ΝΑΙ

3. ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
ΝΑΙ! ΟΙ ΕΞΗΣ:

1ον περναει η αποψη των ακροαριστερων και αριστερων. μενουμε ολοι ελλαδα! και συνεχιζεται αυτο που γινεται :stop:
2ον. περναει η αποψη των ακροδεξιων. τους βαζουμε σε ενα στρατοπεδο. το καιμε και τελειωνει η ιστορια :stop:
3ον. τους δινουμε αρον αρον χαρτια και τους στελνουμε στην ευρωπη. με την ελπιδα α. να φυγουν, β. να μη ξαναγυρισουν, γ. να μην ερθουν και αλλοι βλεποντας πλεον το δρομο ανοιχτο, δ. να μη μας κανει πολεμο η ΕΕ :P  :stop:
4ον. Τους στελνουμε πισω! μπορει ομως το κρατος μας να πληρωσει τα υπερογκα εξοδα να μεταφερυουν 10 εκατ. κοσμος πισω
και να γινει αυτο ποιος εγγυαται οτι δεν θα ξαναερθουν?  :stop:
5ον συνδυασμος ολων των παραπανω(αν μπορεσουμε βεβαια να αποφυγουμε το 2 καλο θα ηταν αλλα με τους κυβερνωντες που εχουμε δυστυχως ουτε τη φωτια δεν εχουν σκοπο να βαλουν. απο πεινα θα τους αφησουν να πεθανουν εκει μεσα)

α. Δηλωνουν οι εργοδοτες τους εργαζομενους λαθρομεταναστες και τους παρεχετε αδεια εργασιας
β. γινεται ξεκαθαρισμα για το ποιοι δικαιουνται αδεια παραμονης. (10 ετη στη χωρα)
γ. στελνουμε καποιους στις ανεπτυγμενες ή αναπτυσσομενες χωρες με συνενοηση με τα εκει κρατη και με εγγυησεις οτι αυτοι οι ανθρωποι θα εχουν δουλεια και αξιοππρεπη ζωη
δ. ξεδιαλεγουμε τη φυρα. ουτε τη ταιζουμε στις φυλακες ουτε τιποτα παρομοιο
ε. μεταφερουμε τα γκετο εκτος κεντρων
στ. προστατευουμε τον πολιτη και δειχνουμε σε αυτους που μενουν πισω οτι εδω υπαρχουν νομοι και κανονες
οπως οταν οι προγονοι μας πηγαν στη γερμανια και στην αμερικη και κυκλοφορουσαν με τα κουστουμια και φοβοταν να πανε μεχρι και στις πουτανες.
μη τυχον τους περασει κανεις για υποπτους και τους στειλει πακετο πισω.



ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΠΩΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ


Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #82 στις: Τρι 24 Μάι 2011 18:28 »
Γιατι να μην ακούσεις δικαιολογίες οτι είχαν καλύτερη ντόπα; Για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα οτι προκειται για DNA ε; Την ντοπα δεν την βρίσκεις στα σουπερ μαρκετ. Δεν πέρνουν όλοι από την ίδια. Ενημερώσου πρώτα και μετά μου λες τι δικαιολογίες θες και δεν θες να ακούσεις. Το φαρμακάκι του κεντερη και της θάνου ποιό ήταν; το THG (http://news.in.gr/greece/article/?aid=577477). Μη ανιχνεύσιμο για πολύ καιρό. Λίγοι εκλεκτοί το έβρισκαν. Και ναι ήταν καλύτερο από τα άλλα της πιάτσας. Οταν η Τζόουνς έτρεχε μαζί με την Θάνου, έτρεχαν με την βοήθεια της ίδιας ουσίας (επι ίσοις όροις που λες), γιατί έχασε με 5 μέτρα το ελληνικό dna απο μία νέγρα μου λες;
2000 Olympics Women Final 100m
Κάνε και τη λαμογία εθνική περιφάνια. θα μου πεις και 'έλεος' γιατί έθιξα τα φουσκωμένα απο στεροειδη πουλεν του εθνους. Διαβασε για τις μαντραπήδες των περίφανων ελληνων αθλητων. http://voice.pblogs.gr/2008/08/h-symmoria-ths-ntopas.html. χειροκρότα τους και όταν θα σηκώνουν την ελληνική σημαία, γιατί για την ελλάδα τις κάνουν τις ενέσεις. Δεν αντεχαν να βλέπουν άλλο την ελλάδα χωρις μετάλλια και είπαν να θυσιαστούν για το εθνος. χειροκρότα μολλοσέ. πελατες σαν και σενα θέλουνε να εχουνε


είσαι χαζός αγόρι μου;θα απολογηθώ εγώ για τις ντόπες των αθλητών;μίλησα εγώ για DNA;πόσο τρισάθλιος είσαι να μου λες τέτοια;

τελικά κρυβόσουν τόσες μέρες και σήμερα έδειξες πόσο καραγκιόζης είσαι....οι χαζοί οι Αμερικάνοι την γαμάτη ντόπα θα την κράταγαν για τους Έλληνες γιατί τους αγαπάνε....

Αποσυνδεδεμένος Αντώνς

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 433
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #83 στις: Τρι 24 Μάι 2011 18:54 »
Όσοι μιλάνε για λαθραίους τους συμφέρει να θεωρούνται λαθραίοι αυτοί οι άνθρωποι και όχι πρόσφυγες ή τουλάχιστον μετανάστες.

Ο εργασιακός μεσαίωνας που βιώνει ο κάθε μετανάστης απέχει πολύ από αυτά που βλέπετε με τα μάτια σας και σαφέστατα συμφέρει ακροδεξιά, εργοδότες, κράτος, ευρωπαϊκή ένωση, όλους όσοι εκμεταλλεύονται! Όλους όσοι είναι εκμεταλλευτές κι εκβιαστές! Είτε το θέλετε είτε όχι..

Η ακροδεξιά, και γενικά τα φασιστικά κυκλώματα (γιατί κυκλώματα είναι, όχι κινήματα) που δρουν πάντα παρακρατικά, έχει βρει εύκολο άλλοθι για να δικαιολογεί ότι το πρόβλημα το δημιουργούν άλλοι. Ούτε εμείς οι καθαροί έλληνες, ούτε το κράτος. Οι κακοί μετανάστες..

Οι εργοδότες από την άλλη έχουν βρει την ησυχία τους, αφού για τον έλληνα εργάτη θα δίναν 30€ μεροκάματο ενώ στον ξένο εργάτη χωρίς ασφάλιση 5€ στην καλύτερη. Γιατί καλύτερη; Γιατί υπάρχουν πολλές Μανωλάδες ακόμα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τη Μαλαισία.. Οπότε προκύπτει ο άμεσος εκβιασμός.

Το κράτος σε αγαστή συνεργασία με όλους αυτούς έχει όφελος, αφενός γιατί ο παραπάνω εργοδότης είναι αυτός που κρατάει ομήρους και είναι το προκάλυμμά του, οπότε και εκβιάζει έμμεσα, αφετέρου γιατί αυτοί οι μεγαλοεργολάβοι είναι που το συντηρούν..

Και τέλος έρχεται η ευρωπαϊκή ένωση που με τους κανόνες που έχει θεσπίσει, μπορεί όλα αυτά να τα παρακολουθεί χωρίς να χρειάζεται να επέμβει. Άντε καμιά frontex να πνίγουμε βάρκες.

Κι όλα αλληλοσυνδέονται..

υγ. Μ'αρέσει που όταν κάποιοι, οι οποίοι περιορίζονται από τη μάσκα τους, το γυρνάνε στο αγόρι μου.
Se ci coglie la crudele morte, dura vendetta verrà dal partigian..

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #84 στις: Τρι 24 Μάι 2011 19:35 »
τόσα χρόνια που οι Έλληνες αθλητές δεν ντοπάρονταν ήμασταν στην αφάνεια με ελάχιστες εξαιρέσεις..είδες τι έγινε όμως όταν βγήκαν να αγωνιστούν επί ίσοις όροις...(και μην ακούσω δικαιολογίες τύπου είχαν καλύτερη ντόπα)

Δικά σου λόγια είναι και αν μπορείς να μου τα εξηγήσεις έχει καλώς.

Το τρισάθλιο γκεμπελιστικό χαζό μωρό bulux κλείνει για τώρα. Δεκτη οποιαδήποτε ενέργεια αφύπνησής του. Μολοσσέ σηκωσέ με απο τα ντιβάνια και τους καναπέδες που αράζω, δώσε μου και 15 βιβλία με 3 ευρώ και βγάλε με από το μαύρο μου το σκοτάδι. Σε παρακαλώ, σαν χάρη σου το ζητώ. Καντο για τον συνΈλληνα bulux
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος jimakos

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.675
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #85 στις: Τρι 24 Μάι 2011 22:03 »
Βάλτε το καλά μες στο μυαλό σας, ότι μία είναι η ιδέα
ΠΑΣγιαννενανισμό τη λένε, κι όλοι τόχετε ακούσει
δεξιοί κι αριστεροί και ανάρχες και φρικιά,
και οχτροί Αθναίοι και ντόπιοι κι ευρωπαίοι,
επιτέλους ενωθείτε για να καταλάβουν όλνοι
τί επιτέλους ΠΑΣ σημαίνει!

Ειρήνη ημίν και υμίν!

 >:( 8) :pas:
Blue to the hair...

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #86 στις: Τρι 24 Μάι 2011 22:22 »
τόσα χρόνια που οι Έλληνες αθλητές δεν ντοπάρονταν ήμασταν στην αφάνεια με ελάχιστες εξαιρέσεις..είδες τι έγινε όμως όταν βγήκαν να αγωνιστούν επί ίσοις όροις...(και μην ακούσω δικαιολογίες τύπου είχαν καλύτερη ντόπα)

Δικά σου λόγια είναι και αν μπορείς να μου τα εξηγήσεις έχει καλώς.

Το τρισάθλιο γκεμπελιστικό χαζό μωρό bulux κλείνει για τώρα. Δεκτη οποιαδήποτε ενέργεια αφύπνησής του. Μολοσσέ σηκωσέ με απο τα ντιβάνια και τους καναπέδες που αράζω, δώσε μου και 15 βιβλία με 3 ευρώ και βγάλε με από το μαύρο μου το σκοτάδι. Σε παρακαλώ, σαν χάρη σου το ζητώ. Καντο για τον συνΈλληνα bulux

καλά ονειρεύεσαι ακόμα;περιμένεις σοβαρά να σου απαντήσω μετά από όλα αυτά;εσύ θα με λες λιακοπουλέο,θα λες πράγματα που δεν έχω πει και μετά με την χαρά παρθένου που μόλις εκσπερμάτωσε  περιμένεις ανταπόκριση...σου έκανα την χάρη και απάνταγα σε ότι με ρώταγες,εσύ το έκανες δύο τρεις φορές στην αρχή(έφαγες την πατάτα),μετά άρχισες τις υπεκφυγές και στο τέλος πέταξες όλη την λάσπη που υπομονετικά μάζευες...δεν θα σου κάνω εγώ τον αντίλογο για να βγάλεις τα απωθημένα σου...

όσο για σένα heartless,το παίζεις ο ντόμπρος που τα λέει όλα έξω από τα δόντια,αλλά μέχρι στιγμής μόνο υπονοούμενα πετάς...

στην τελική έχετε παίξει το παιχνίδι μου και με ζωντανά παραδείγματα δείχνεται σε όλους μας πως μπορείς να κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...

αυτά...κι από Σεπτέμβριο στα θρανία....

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #87 στις: Τετ 25 Μάι 2011 00:57 »
Παράθεση
σου έκανα την χάρη και απάνταγα


Παράθεση
στην τελική έχετε παίξει το παιχνίδι μου


ψιτ μετριοφρων μεγαλοκαρδε ποιος νικησε?
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος TakisBloemfontein

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
  • ΠΑΣ...παντού και πάντα!
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #88 στις: Πεμ 26 Μάι 2011 11:34 »
Όσοι μιλάνε για λαθραίους τους συμφέρει να θεωρούνται λαθραίοι αυτοί οι άνθρωποι και όχι πρόσφυγες ή τουλάχιστον μετανάστες.
Ο εργασιακός μεσαίωνας που βιώνει ο κάθε μετανάστης απέχει πολύ από αυτά που βλέπετε με τα μάτια σας και σαφέστατα συμφέρει ακροδεξιά, εργοδότες, κράτος, ευρωπαϊκή ένωση, όλους όσοι εκμεταλλεύονται! Όλους όσοι είναι εκμεταλλευτές κι εκβιαστές!
Οι εργοδότες από την άλλη έχουν βρει την ησυχία τους, αφού για τον έλληνα εργάτη θα δίναν 30€ μεροκάματο ενώ στον ξένο εργάτη χωρίς ασφάλιση 5€ στην καλύτερη. Γιατί καλύτερη; Γιατί υπάρχουν πολλές Μανωλάδες ακόμα που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τη Μαλαισία.. Οπότε προκύπτει ο άμεσος εκβιασμός.
Και τέλος έρχεται η ευρωπαϊκή ένωση που με τους κανόνες που έχει θεσπίσει, μπορεί όλα αυτά να τα παρακολουθεί χωρίς να χρειάζεται να επέμβει. Άντε καμιά frontex να πνίγουμε βάρκες.
Κι όλα αλληλοσυνδέονται..
Respect   :)  :)

Όπως γράφει και κάποιος άλλος αδερφός παγουράς, δεν μπορεί αυτός ο τόπος να συντηρήσει επιπλέον στόματα, είτε μετανάστες είτε ιθαγενείς (ή και κάφρους αν θέλετε, οι Έλληνες δεν είμαστε και πολύ καλύτεροι από τους original κάφρους της Ν.Αφρικής...). Θεωρώ ότι ουσιαστικά οι εκατομμύρια των μεταναστών (περ. 2,5 εκ. στην Ελλάδα σήμερα, 4 εκ. υπολογίζονται για το 2015 βάσει της σημ. εισροής)  είναι όργανα πίεσης των κεφαλαιοκρατών αυτής της χώρας, και συνεπώς "αντίπαλοι" της δικής μας εργατικής τάξης, του μέσου Έλληνα που βαρά κασμά για να ζήσει. Τώρα, το γιατί η δήθεν αριστερά της προόδου και της κονόμας τους θεωρεί απαραίτητους για την πρόοδο της χώρας..ρωτήστε τους γιατί απασχολούνε δεκάδες μετανάστες ανασφάλιστους στις βίλες τους και στα κτήματά τους....  :stop:
Life is a bitch,
you've got to take her down
before she starts whining!

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #89 στις: Παρ 27 Μάι 2011 12:34 »
ποιος ρατσισμος?

ολοι πας ειμαστε
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος bulux

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 539
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #90 στις: Τετ 15 Ιούν 2011 23:45 »
προετοιμασία Πάρκου από αστυνομία και ασφάλεια

Κληθείς να σχολιάσει το βίντεο, η ΓΑΔΑ απάντησε πως "Τα άτομα που απεικονίζονται να μεταφέρουν μεταλλικούς σωλήνες και κοντάρια είναι αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν σήμερα το πρωί σε επιχείρηση για τη μεταφορά τους, ως κατασχεμένα αντικείμενα, ύστερα από τη σύλληψη 33χρονου αλλοδαπού, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή. Ο 33χρονος εντοπίσθηκε από αστυνομικούς να κατέχει τα αντικείμενα αυτα"

Έλεος πια... μέχρι πότε οι αλλοδαποί θα γεμίζουν τα πάρκα μας με μαδέρια και ξύλα; Δεν χωράνε άλλα μαδέρια στα πάρκα, σταματήστε την είσοδό τους στη χώρα... Πως να μη γίνει ο Έλληνας ρατσιστής όταν τα βλέπει αυτά; Ευχαριστούμε την ΕΛ.ΑΣ. που μας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως ο Έλλην όντως μπορεί να γίνεις ρατσιστής, ειδικά όταν γεμίζουν τα πάρκα με μαδέρια. Και ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ. που, σε μέρα τέτοιας διαδήλωσης, διέθεσε αστυνομικούς με Ελληνικό Φιλότιμο να καθαρίσουν το πάρκο, απαλλάσσοντας τον Δήμο από τα καθήκοντά του. Εξω τα μαδέρια.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος pastakis

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 4.908
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 16 Ιούν 2011 00:04 »
Ο ΣΚΑΙ δεν εχει αναλαβει τον καθαρισμο των παρκων και των δασων?

Μολοσσός

  • Επισκέπτης
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #92 στις: Πεμ 16 Ιούν 2011 19:50 »
αν και το θέμα πλέον έχει βγει εκτός του αρχικού νοήματος παραθέτω το παρακάτω βίντεο ως απάντηση στα παιδιά από επάνω...

Βελόπουλος - ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Mega & Alter 15-6-11



Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #93 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 00:56 »
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις Βελόπουλε?
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος mfbrinkmann

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 566
  • ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #94 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 01:26 »
Επ'αυτού... τόσες συγκεντρώσεις αγανακτισμένων δεν άνοιξε ρουθούνι... χθές που είναι η κρισιμότερη όλων, τσούπ, νά σου και τα φυντάνια, οι αιώνιοι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι να τα κάνουν όλα πουτάνα και να διαλύουν τους αγανακτισμένους...
Είναι κομμάτι του συστήματος και του (παρα)κράτους... ???
Τα συμπεράσματα δικά σας  ;)

Της Πίνδου το μεγαλείο - του Πύρρου η αθάνατη γή...

ΜΚΚΕΓ ΣΛΚ

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #95 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 14:47 »
 ;)σχεδον παντα οταν τα πραγματα φτανουν οριακα εμφανιζονται οι γνωστοι αγνωστοι για να εξυπηρετισουν τα γνωστα συμφεροντα των κυβερνωντων....... :P

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.435
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #96 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 19:52 »
Παράθεση
αν και το θέμα πλέον έχει βγει εκτός του αρχικού νοήματος παραθέτω το παρακάτω βίντεο ως απάντηση στα παιδιά από επάνω...

αν και η συγκεκριμενη δικαιολογια-απαντηση εχει καταντησει γραφικη και αστεια καποιοι επιμενουν ακομη να την καραμελιζουν και να την κανουνε και σημαια.

''.................ηθελαν να διαλυσουν φιλησυχους πολιτες με εκφραστικη ακροτητα γιατι κια αυτοι μουτζωνανε και βριζανε καποιες φορες ............''

α ρε βελοπουλα.....αν ηταν νεφελιμ ολοι αυτοι θα τους κουανταρες ανετα. :P

υγ.στο κλεισιμο της συνεντευξης επρεπε να πει..........''λοιπον κυριες και κυριοι τωρα που ειμαι εδω δινω μοναδικη ευκαιρια να τηλεφωνησετε στα επομενα 5 λεπτα και να αποκτησετε την εγκυκλοπαιδεια πως να λετε παπαριες μονο με 100099883 ευρω...........'' 8)

ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 333
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #97 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 21:38 »
σχωρατε με αλλα πολυ υπονοουμενο πεφτει και απο παντεσπανι τιποτα..
ο καθενας τα λεει για τον εαυτο του, intellectual masturbation σα να λεμε!

Αποσυνδεδεμένος RASTA

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 3.384
    • Προφίλ
Απ: Πως κάνεις τον Έλλην ρατσιστή...
« Απάντηση #98 στις: Σαβ 18 Ιούν 2011 00:03 »
αν και το θέμα πλέον έχει βγει εκτός του αρχικού νοήματος παραθέτω το παρακάτω βίντεο ως απάντηση στα παιδιά από επάνω...

Βελόπουλος - ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Mega & Alter 15-6-11
αυτοί με τις μπλούζες των ΟΥΚ,οι άλλοι με τους βυζαντινούς αετούς κ οι παραδίπλα με τα εθνόσημα που ξεκίνησαν το νταβαντούρι,ήταν παρακρατικοί ρε συ Βελόπουλε?Αν ναι,όσοι από αυτό το συνάφι κατέληξαν στο νοσοκομείο(Ερυθρός Σταυρός) γιατί είχαν τη συνοδεία στελεχών του ΛΑΟΣ?Μη μου πεις πως δεν ξέρεις τίποτα....Κ οι "κρυφόμπατσοι" που ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία,κ αυτοί "παρακρατικοί",ρε συ Βελόπουλε? ντροπή θα ρίξει φωτιά ο θεός να μας κάψει....!
Μολοσσός,πες στα ίσα αυτό που θες,κ αν σε πιστέψει κανείς κέρδος δικό σου θα είναι,αλλά σου ξαναλέω ,στα ίσα,γιατί έχεις γίνει εκτός από υπεράνω κ μεγαλόκαρδος όπως σε λέει κ ο ΑΠΕΙΡΟΣ ,κουραστικός....
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς