πότε κόλλησα εγώ ταμπέλα όμως...και πότε μου κόλλησαν;
εγώ το συμπέρασμα το έβγαλα μετά από ένα μεγάλο διάστημα συζητήσεων,ικανό να σχηματίσω εικόνα...πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να το αιτιολογήσω...οι ταμπέλες που "άρπαξα" όμως,ήρθαν ποιο γρήγορα κι από σφαίρες...
Μολοσσέ αφού διαβάζεις τις συζητήσεις μπες στο κόπο να διαβάζεις και αυτά που γράφεις, θα μας βγάλεις από μεγάλο κόπο. Δεν ακούγεσαι τόσο μεγάλος για να έχεις αλτσχάιμερ.
Ταμπέλες που σου έχουν βάλει:
δεν είναι θέμα συμφωνίας...είναι θέμα λάσπης...όταν μου ρίχνουν θα ρίχνω...είναι κουραστικό να χαρακτηρίζονται όλα φασιστικά και ρατσιστικά.....
ΥΓ:οι ταμπέλες που μου προσάπτουν σχεδόν πάντα, δεν με αγγίζουν(μόλις το εξήγησα)...
το είπα και ποιο πριν τα έχω φάει στη μάπα εδώ και πάρα πολλά χρόνια τις ταμπέλες τους χαρακτηρισμούς τις έμμεσες λογοκρισίες την ειρωνεία την λάσπη το μίσος τον χλευασμό και όλα αυτά τα καλά...
Και πες μου εσύ ποιες ταμπέλες σου προσάπτουν αν θες να συμπληρώσεις κάποιες.
Και πότε έβαλες ταμπέλες
τι να πω στα ίσια και στα στραβά....σε κομματόσκυλα δεν ανοίγεις πολιτική κουβέντα....
κι εδώ μέσα έχει πολλούς...
εντάξει μωρέ....κάποιοι είναι στεναχωρημένοι γιατί φώναζαν το σύνθημα {Πάμε χωρίς το ΠΑΜΕ}...λογικό είναι να προσπαθήσουν να το χρωματίσουν....
βλέπω είσαστε πολλοί εδώ μέσα τελικά...έχεις κάποιο ρόλο εδώ μέσα;δεν είσαι ένας απλός φίλαθλος του ;παπαγαλάκι είσαι;σαν αυτά του μέγκα και των άλλων;
γαβ γαβ....
Σε περίπτωση που δεν θυμάσαι πότε τα είπες αυτά, πατάς πάνω στο λίνκ της παράθεσης και σε πάει κατευθείαν στο θέμα.
Αν πιστεύεις πως είναι πολύ γκεμπελιστικό να μπορούν οι χρήστες να ξέρουν τι ακριβώς είπες και πότε ακριβώς το είπες να πούμε στους mods πως το quoting tool είναι του σατανά και να το βγάλουμε από το σάιτ. Αμα πουν όχι είναι μάλλον και αυτοί κατευθυνόμενοι και υποκινούμενοι. Είναι πολλοί αυτοί εδω μέσα...
Takis σου απαντώ με μεγάλη καθυστέρηση, συγγνώμη,
τωρα είδα τo ποστ... με είχε συνεπάρει βλέπεις η ρητορική δεινότητα του μολοσσού
Άποψή μου είναι πως δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι. Οποιαδήποτε απαγόρευση μετακίνησης ανθρώπων είναι στέρηση ελευθερίας, είτε μετακινούνται για οικονομικούς είτε για κοινωνικούς είτε για πολιτικούς λόγους. Η πίεση που ασκείται από τις νεοεισερχόμενες ομάδες είναι λογικό να φέρουν την αντίδραση των ήδη υπάρχοντων κοινωνικών ομάδων.
α. Σε μια ουτοπική κοινωνία χωρίς διαφορές, σε κράτη πλήρη αγαθών και χωρίς χρέη, όολα αυτά είναι ιδανικά και καλώς καμωμένα.
Σε μια χώρα όμως περιορισμένων πόρων τι από αυτά μπορεί να γίνει;
Αύριο το πρωί να πιέσουμε εγώ κι εσύ τον ΓΑΠ να δηλώσει αλληλέγγυος στο δημογραφικό πρόβλημα της Κίνας και να ζητήσει την είσοδο τουλάχοστον 100 εκ. Κινέζων, έτσι για να βοηθήσουμε λιγουλάκι. Τι είναι μόνο 100 εκ. ψυχές;; Και μετά τί θα τρώμε εμείς κι αυτοί; Τις ρίζες από τα δέντρα; Και όταν τελειώσουν τα δέντρα..;
Ο ένας τον άλλο;
β. Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μένουν πλέον μαζί μας; Έχω πρατηρήσει ότι ούτε οι Αλβανοί που μένουν μαζί μας τόσα χρόνια στην Ελλάδα δεν τους θέλουνε και το δηλώνουν ανοιχτά, μιας και γι'αυτούς δεν υπάρχει τόσο ο παράλογος φόβος του "μη με πουν ρατσιστή". Και βγαίνουνε μετά οι Μαργαρίτηδες και οι Τσίπρες και τους τα χώνουνε "ντροπή σας, εσείς κάνατε περιουσίες και δε σέβεστε τους ξένους κλπ.". Παράνοια!
γ. Αν είναι λογικό να υπάρχει αντίδραση, γιατί τους κατακρίνουμε;
Γιατί είναι πρόοδος για τον Αθηναίο να πλημμυρίσει η πόλη του από φανατικούς ισλαμιστές και να φοβάται να στείλει την κόρη του φροντιστήριο το βράδι; Για όσους ξέρουν τι λέει η Σαρία περί γυναικών μετά τη δύση του ηλίου, με καταλαβάινουν απόλυτα...
Το ότι η δήθεν αριστερά στον τόπο μας πιστεύει ότι η πρόοδος θα έρθει με την επικράτηση του Ισλάμ στη χώρα, είναι τραγελαφικό το λιγότερο...
Η Κίνα έχει κάνει ήδη συμφωνία με την ΕΕ και την ελλάδα για όλους αυτούς τους κινέζους που υπάρχουν στη χώρα... έχεις δει κανέναν κινέζο να τρέχει επειδή τον κυνηγάει η δημοτική αστυνομία να του πάρει το εμπόρευμα...; οχι. Οι κινέζοι λοιπόν δεν είναι καν λαθραίοι στη χώρα μας και ούτε και ότι πουλάνε λαθραίο. Είναι εδώ βάσει διακρατικής συμφωνίας που ήδη υπάρχει. Και το δημογραφικό τους το λύνουν μόνοι τους... δεν χρειάζονται εμάς. Ούτε και οι πόροι της χώρας είναι τόσο περιορισμένοι όσο νομίζουμε. Η κοινωνίες των πόλεων είναι που δέχονται την πίεση, η αγροτικές κοινωνίες κάνουν αμάν για να έρθει κόσμος να δουλέψει. Κάναμε και
εισαγωγή μεταναστών για να καλυφθούν οι "ανάγκες" του ντόπιου πληθυσμού. Τότε μάλλον δεν ήταν και τόσο "κακοί" οι μετανάστες...; Ότι λέγανε οι έλληνες για τους αλβανούς το 1990, το λένε οι αλβανοί (και οι έλληνες) για τους 'άλλους' τώρα. Για δες πόσο γρήγορα όμως πάψαμε να έχουμε πρόβλημα με τους αλβανούς και έχουμε με άλλους. Αυτό λέγεται κοντή μνήμη και βόλεμα και δεν μπορώ να δώσω δίκιο στους αλβανούς και όποιους άλλους το λένε. Και οι αλβανοί έχουν δικαίωμα στο ρατσισμό, ας μην τον κρατάμε μόνο για τους έλληνες. Και ποιοί είναι αυτοί που μένουν δίπλα μας αναρωτιέσαι… Έχεις μπει στον κόπο να τους μάθεις; Να πεις μια καλημέρα στο γείτονά σου που δεν είναι έλληνας ή απλά αν μετακομίσει κάποιος 'τέτοιος' δίπλα σου κοιτάς πότε θα αλλάξεις γειτονία; Δεν είναι και τόσο κακοί όσο νομίζουμε, απλά να το δοκιμάσεις επέμεινε λίγο.. δεν έχουν συνηθίσει έλληνες να τους μιλάνε και είναι λιγάκι μαγκωμένοι στην αρχή. Τωρα τον τσιπρα, τον κάθε τσίπρα και όλους αυτούς τι να πω, κοιτάνε και αυτοί να ικανοποιήσουν τους δικούς του οπαδούς... έχω πάψει να παίρνω σοβαρά οποιαδήποτε πολιτική παρέμβαση (είτε είναι υπέρ, είτε κατά των μεταναστών) καθώς είναι σχεδόν όλες εκ του πονηρού και με ‘ατζέντες’ (Χαρακτηριστικό παράδειγμα τι έγινε λίγους μήνες πριν με τους απεργούς πείνας στο Μέγαρο Υπατίας και τους ‘αριστερούς’. Θα το χαρακτήριζα κωμικοτραγικό αν δεν εμπλέκονταν ανθρώπινες ζωές).
Όσο για την αντίδραση που λες πως είναι λογικό να υπάρχει. Ναι υπάρχει. Αλλά αντίδραση σε ποιόν; Το εύκολο είναι να βγεις και να πλακώσεις όποιον δεν σου κάθεται καλά στο μάτι… Αν σου πετάξει κάποιος μια πέτρα με ποιον θα τα βάλεις; Με τη πέτρα ή με αυτόν που σου την πέταξε; Η μετανάστευση και οι μετανάστες είναι το αποτέλεσμα πολλών προηγούμενων ενεργειών και πρακτικών. Μερικά παραδείγματα προς αποφυγήν (
εδώ,
εδώ και
εδώ). Η αντίδραση μου πρέπει να είναι στις συνθήκες που δημιουργούν τόσους μετανάστες, όχι στους μετανάστες, και οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο αυτών των συνθηκών βρίσκονται συνήθως σε γραφεία (στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον, στη Μόσχα, σε όμορφα εταιρικά γραφεία και σε τοπικές κυβερνήσεις) και φοράνε γραβάτες, λουστρίνακι και τρώνε σε καλά εστιατόρια. Υπεύθυνοι είμαστε και μεις που θέλουμε φτηνό βιοντίζελ για τα αυτοκίνητά μας και για να κρατήσουμε καθάρο και όμορφο το περιβάλλον μας με κόστος τις ζωές ανθρώπων στην αφρική, που θέλουμε γαμάτο νόκια με 50 ευρώ, που θέλουμε τη βενζίνη κάτω απο 1,5 ευρώ το λίτρο. Οταν θες φτηνή βενζίνη καλό είναι να ξέρεις πως η BP, ο λάτσης και ο βαρδινογιάννης δεν θα το κόψουν από το μισθό τους, αλλά απο την δημοκρατία του νίγηρα. Καλώς ή κακώς ο δυτικός τρόπος ζωής μάς είναι σαν το λουκάνικο. Μας αρέσει πολύ, αλλά δεν θέλουμε να ξέρουμε ούτε πως έχει φτιαχτεί ούτε τι έχει μέσα.
Επειδή μακρυγόρησα να καταλήξω λέγοντας πως για μένα αυτός που φταίει είναι αυτός που διώχνει κάποιον από τον τόπο του, όχι αυτός που πάει καπου αλλού επειδή τον διώξανε.
Για τους φανατικούς ισλαμιστές επέτρεψε μου να διαφωνώ. Δεν έχω δει ούτε μια μπούργκα στην αθήνα. Και αν υπάρχουν φανατικοί ισλαμιστές υπάρχει και η ασφάλεια για να ασχοληθεί, ας μην ασχολείται μόνο με πορείες. Εξάλλου ένα μόνο ποσοστό μεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Οι αφρικανοί δεν είναι, ούτε οι ασιάτες. Όσο για το νόμο της Σαρίας δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει στην αθήνα (αν έχεις στοιχεία ότι ισχύει μοιράσου τα ελεύθερα), αλλά υπάρχουν και περιοχές (Αγ. Παντελεήμων κλπ) οπού ισχύουν και άλλοι νόμοι που δεν ξέραμε μέχρι πρότινος και φέρνουν
περισσότερο σε απαρτχάιντ και γκέτο (συγγνώμη για το λινκ, είναι από blog λαθρομεταναστών που για αυτοαποκαλούνται πρόσφυγες χωρίς την άδεια κανενός). Και για τα δύο πρέπει να ανυσηχούμε. Δυστυχώς δεν είμαι και γω μεγάλος φαν του ισλαμ, οπότε δε μπορώ να το υπερασπιστώ! Από τις πιο καταπιεστικές θρησκείες στον κόσμο… Περνάνε και αυτοί τον δικό τους μεσαίωνα, αλλά υπάρχουν κράτη (και μουσουλμάνοι) που δεν εμπίπτουν στο στερεότυπο που έχουμε στο κεφάλι μας (Συρία, Τουρκία, Ινδονησία, Λίβανος κ.α.). Όπως δεν είναι όλοι οι χριστιανοί ίδιοι, έτσι δεν μπορείς να τσουβαλίασεις και όλους τους μουσουλμάνους. Δεν γίνεται όμως να μην αντιδράς στην ανέγερση εκκλησιών (που δεν έχουμε δα και λίγες) και να αντιδράς στην ανέγερση κανονικών τζαμιών (που τα μόνα που υπάρχουν είναι υπόγεια και παράνομα)… είναι υποκριτικό.
και δες τι έγινε μόλις έβαλα βιντεάκι με τον βελόπουλο...
ΠΑΝΙΚΟΣ
Βασικά το θέμα ήταν ανενεργό μεχρι που πόσταρα
ΕΓΩ ενα βίντεο και μετά έγινε
πανικός. Αρα
ΕΓΩ είμαι η ψυχή του τόπικ άμα θες να ξέρεις, και άμα πεις κάτι έχω κάνει καθρεπτάκι και κλειδάκι και θα γυρίσει στα μούτρα σου... Πάω τώρα να βάλω τη γκοφρέ μου φόρμα για να παίξω μπάλα με τα εκτάκια. Α και άμα πεις τίποτα στον δάσκαλο θα το πω στον αδερφό μου που είναι μεγάλος και πάει και στο γυμνάσιο και θα σε πλακώσει εντάξει; Γεια τώρα