Αποστολέας Θέμα: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.  (Αναγνώστηκε 4005 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 947
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« στις: Δευ 16 Μάι 2011 20:35 »

Όσον αφορα το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα έπαιξε έναν ανεπανάληπτο 1ο γύρο όπου και εξασφάλισε την άνοδο..στον 2ο γύρο έπαιξε με σβηστες τις μηχανες .Βέβαια  τα σκάτωσε στο τέλος χάνοντας το πρωτάθλημα που για εμένα είναι καθαρά θέμα γοήτρου.

Το τεχνικό τιμ τα πήγε καλά, έχει ευθύνη για την καθίζηση του 2ου γύρου , όπου δεν έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο..αλλά του πιστώνετε το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η αναγέννηση ορισμένων παιχτών όπως ο ΜΠΑΚΑ αλλά και μόνο που έφερε έναν άγνωστο παίχτη (ΚΕΙΤΑ)τζάμπα και τον έκανε τον ποιό περηζήτητο παίχτη της β κατηγοριάς δείχνει ότι έχει μάτι.Ένω γνώμη μου είναι ότι διάβαζε καλά και τους αντιπάλους.Επίσης πολύ καλή άμυνα.Ένω φάνηκε ότι και οι μεταγραφές που έγιναν ήταν περισσότερο απο κάθε άλλη φορα επιτυχημένες. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι απέτυχε στην δημιουργία κάποιου κορμού για του χρόνου.

Διοίκηση : Προστάτεψε αρκετα την ομάδα και είχαμε πολύ καλή αντιμετώπιση από την διαιτησία, έγιναν αρκετά λάθη αλλά για πρώτη φορά δείχνει να σέβεται τον κόσμο με τις μελλοντικές  τιμές εισιτηρίων διαρκείας.. φαίνεται τουλάχιστον ότι αρχίζουν να προσπαθούν να κάνουν άνοιγμα στον κόσμο.

Κόσμος: Δυστυχώς η χειρότερη από κάθε άλλη χρονιά ..εύχομαι του χρόνου να αλλάξει αυτό και να γίνουμε όπως παλιά.Στα σύν ότι σταμάτησε η οπαδική διαμάχη(έτσι φαίνεται τουλάχιστον )

Παίχτες :Για εμένα ΠΑΝΤΟΣ ψυχάρα.Αποκάλυψη ο ΚΕΙΤΑ... πολύ βελτιωμένος ο ΣΙΑΛΜΑΣ ,ψιλο απογοήτευση ο Σκουφ (αν και ακόμα πιστεύω ότι είναι καλός παίχτης)και με στεναχώρησε ο ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΤΙ γιατί ξεκίνησε πολύ δυνατά αλλά στην πορεία κάπου το έχασε , ελπίζω του χρόνου να βελτιωθεί γιατί το παλικάρι ξέρει πολλά καντάρια μπάλα.

Πρωτάθλημα B εθνικής : Πολύ φτωχό θέαμα , ομάδες με τεραστια οικονομικά προβλήματα ..ευτυχώς ανεβήκαμε γρήγορα..
Αυτά τα ολίγα από εμένα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #1 στις: Τρι 17 Μάι 2011 21:25 »
ΑΝΤΙΟ  Β΄ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

Προκειμένου να υποστηρίξω την Ομάδα  «μου»  στη SL με θετική σκέψη – ενέργεια, με συνεχή  κριτική  στα «Αφεντικά» της και απαλλαγμένος από τις εμπειρίες της  Β’, προσπάθησα να δω τα πράματα ρεαλιστικότερα, εντελώς λογιστικά , στη συνολική τους εικόνα αγωνιστικά  και  τα παιχνίδια σε αλυσιδωτή σχέση -  ιδιαίτερα για τις Ήττες μας - ως  προς την τελική έκβαση .

ΚΕΡΚΙΔΑ
11ος Παίχτης
Η κερκίδα μας ήταν κατώτερη  των περιστάσεων και της ανάγκης υποστήριξης  της Ομάδας για άνοδο, που εντός έδρας  χαροπάλεψε να πάρει Καρδίτσα, Δράμα, Αγροτικό, Θρασύβουλο, (πλην Οφη κ.τ.λ.) παιχνίδια που σε άλλα γήπεδα ο κόσμος επιβάλει τη θέλησή του για το αποτέλεσμα σε σημείο που ακυρώνει ακόμα και τις μεθοδεύσεις.

Παλμός
Καμία σχέση  η κερκίδα μας (ποσοτική όχι ποιοτική) με την  πολυκοσμία   του Αγρινίου και του Τσάτσου, που σε ένα βαθμό καθόρισαν  κάποια αποτελέσματα υπέρ τους.

Τιμωρίες
Επιζήμια και για λόγους  χύμα θεώρησης  περί ευθύνης, ιδιαίτερα σε επίπεδο «οργανωμένων»  (επειδή πιστεύω μπορεί να περιορίσει τους  Πορδοτσόγλανους), για Βέροια εκτός, Οφη εντός, που κόστισε αρκετά σε Πασολέδικη φήμη κα ιστορία, σε ευρώ και σε θεσμική ανυποληψία για την Παε - έστω και τεχνηέντως - αφού στρέψαμε όλα τα ΜΜΕ επάνω μας, για πλημμελή  ασφάλεια γηπέδου και  για Fair Play.

Ζήτημα οικονομικό
Bασικό   επιχείρημα   για τη αραιή ή άδεια   κερκίδα, ήταν  οι τιμές  των εισιτηρίων, μακάρι όμως να ήταν μόνο αυτό και να γεμίσει το γήπεδο, αφού οι νέες τιμές έγιναν αποδεκτές και χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό από τους ενδιαφερόμενους.

Ζήτημα αξιοπρέπειας
Άλλο «επιχείρημα», ήταν  η άρνησή της μιας μεγάλης μάζας  στο να ακούει διάφορα στο γήπεδο, άσχετα με τα παιχνίδια και επιζήμια για την ομάδα «Δεκαπέντε αλήτες, κάνουν ότι θέλουν στους Ζσιμάδες»?.

Ζήτημα  Κατηγορίας
Και  μια μικρότερη μερίδα  που  γουστάρει  θέλει  να βλέπει τον Πας μόνο στη SL, με το επιχείρημα «Ας φτιάξει ομάδα και εμείς εδώ είμαστε, τι να πάω να δω τώρα».

ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Πάει το παλιό το ρόστερ
Η Ομάδα αγωνίστηκε άξια και με πάθος επί  34? αγωνιστικές μέσα σε δύσκολα προπονητικά και αγωνιστικά περιβάλλοντα και ότι βάζει ο νους σας, με ένα ικανό ρόστερ καταλληλότατο για τη Β΄, στηριζόμενη μεν σε γηραιούς παίχτες (Μ.Ο. ηλικίαας 29,8), έμπειρους δε, ώστε να κουμπώνουν παιγνίδια, για την επίτευξη του στόχου και με το θέαμα σε δεύτερη μοίρα, όπως σε όλη την κατηγορία.

Αγωνιστικές διακυμάνσεις
Βέβαια, δεν ήταν μηχανάκια, αφού σχεδόν η εντεκάδα ήταν στάνταρ στο 90% του πρωταθλήματος, γι’ αυτό και σε κάποια παιχνίδια φάνηκε να έχει μειωμένη απόδοση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ή από τους λόγους που διαμόρφωσαν κάποια αποτελέσματα.
Δηλαδή, μεταξύ μας τώρα, σε μερικά παιχνίδια, φάνηκε ότι μπορεί να συνυπάρχει σε τόσο ακραίες μορφές, η καλή με την κακή εντύπωση, η ιδανική απόδοση με τη χάλια απόδοση και ο διαβασμένος προπονητής, με τον αδιάβαστο.
Παράλληλα και ενώ η κοιλιά φούσκωνε (και λόγω συνθηκών) δεν κάναμε νέες προσθήκες (Πάτσα), άμα δούμε όμως τις ομάδες που τελικά μας χτύπησαν, έκαναν χειμερινές μεταγραφές και στις θέσεις που είχαν πρόβλημα (π.χ. άφραγκη Οφη - 3).

Καθαρά παιχνίδια
Αν και είδα κάποια πράματα με καχυποψία (δεν έβρισκα αιτιολόγηση για μερικά), δε ήθελα όμως να  πιστέψω. Μένω στη  συνολική εικόνα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο προπονητής κατάδειξε τις κακές συνθήκες δουλειάς που είναι ακατάλληλες να για προετοιμάζουν και να συντηρήσουν μια ομάδα ματς του ματς στη SL και η Παε  ξέρει από χέρι ότι δε μπορεί να έχει ποτέ ομάδα σε φουλ ετοιμότητα και αγωνιστικότητα, όσο το ρόστερ της τραβιέται από χωράφι σε χωράφι.
Και νομίζω με αυτούς τους όρους υπόγραψε ο Ντεμόλ.

Στρατηγική - Τακτική
Ο Ντεμόλ, δεν ξέρω αν παίζει «ευρωπαϊκά» ή αν θα έπρεπε να παίζει «αργεντίνικα» ή τι ταιριάζει στην Κατηγορία,  εκείνο που ξέρω είναι ότι έπαιξε με μυαλό, με δουλειά, χωρίς χαρτάκια, αξιολογώντας - αξιοποιώντας τους Πάντες και ασφαλώς για τον Β. Πίνακα που είπε το αντίο στη Β΄ όπως - όπως.
Πάντος, έβαλε πολλά πράματα στη θέση τους, ως φιλοσοφία και παραπέρα τάξη, που αφορά, την πειθαρχία, την προπόνηση, τη διαχείριση και αξιοποίηση των παιχτών αξιολογικά και κατά αγωνιστική περίσταση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή όλων.
Ο επίσημος λόγος του ήταν πάντα προσεκτικός και τεκμηριωμένος. Νομίζω ότι, ο τρόπος που σχολίαζε τις παραμονές κάθε παιχνιδιού, σχεδόν το φωτογράφιζε και ως αποτέλεσμα (βλ. συνεντεύξεις του)

ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΠΑΕ & ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ

Πέρα απ’ τη γενική εικόνα που περιγράφει μια σταθερότητα και καλούς λογαριασμούς, η Παε πάσχει σίγουρα διοικητικά από στελέχη (οργανωτικά – επικοινωνιακά) και νομίζω ότι, για κάποιους λόγους δεν είναι απολύτως αυτόβουλη, αλλά βρίσκεται στην ομηρία κάποιων που έχουν απόλυτη σχέση με τις επιλογές της (ρόστερ, αποτελέσματα, κατάταξη) και μη χειρότερα με την άνοδό της στη SL του απόλυτου δικομματισμού των συσχετισμών της εξάρτησης των «αδύνατων» και της φάπας.

ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απ’ τη συνεχή πρωτιά, βρεθήκαμε δεύτεροι, σαν να το είχαμε επιλέξει από καιρό.
Και για να μη αφήνω εντυπώσεις, λέω, αν υπήρξε μεθόδευση στην εξελικτική και στην κατατακτήρια εικόνα του ΠΑΣ, γιατί να μη υπήρξε μεθόδευση και στην 34η, όπου πιθανόν να ήθελαν κάποιοι τον Παναιτωλικό πρωταθλητή και τον Τσάτσο – Τσάτσο.

Πάντος η Ομάδα, έδειξε συμπεριφορά εκ του ασφαλούς άνοδο, απ’ τη στιγμή που δε χτυπούσε παιχνίδια (κάποια Χ πικ νικ) για να βρεθεί απέναντι στον δήθεν 1 Βαθμό, χαλαρή και συνάμα διεκδικητική?
Που σημαίνει ότι, ή κάποιοι κάτι ήξεραν, δούλευαν ή πειθανάγκαζαν παίχτες και τον προπονητή (οι προπονητές τα συνυπολογίζουν αυτά) ή ο προπονητής κατέβαζε «κατάλληλες» συνθέσεις  και όλοι μαζί  δουλεύουν εμάς και τον New Pas. Pas. 
Παραμύθια;

Δε ξέρω. Η κοιλιά Πάντος φάνηκε και η χαλαρότητα μιας σιγουρεμένης, απλής ανόδου.
Αλλά ας προσπαθήσουμε κάποτε, να έχουμε την Παε πάντα υπόλογη απέναντι στην «κερκίδα» (που θα βρίθει από διαρκείας), για να μη μένουμε παγωτά σε κάθε έκπληξη και από χειροκροτητές γινόμαστε, μουντζωχτές και τούμπαλιν.
Και άντε μετά να καταλάβεις πότε χάσαμε, γιατί χάσαμε, πότε και γιατί έκανε το λάθος ο … Κώτσιος, γιατί κολλάει ο … Ντάσιος και γιατί ο … Μπακαγιόκο δε σκοράρει.


ΟΙ ΗΤΤΕΣ και 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ π.Χ.

Εστιάζω λοιπόν στις  Ήττες μας και με Αφορμή το το 1 – 4.
 Κατά τη γνώμη μου παίζεις μπάλα στα ίσια,  δεν υπάρχουν ήττες καλές και ήττες κακές ή ήττες  άξιες μνείας και ήττες  λήθης  ή άλλοι λόγοι  που να διαφοροποιούν τις  Ήττες,  όταν μιλάμε για  μπάλα και όχι  για ψιλομιλημένα  ή οπαδικό πετροπόλεμο.

Οι Ήττες είναι μόνο Ήττες  και  τίποτα άλλο.
Όλες οι Ήττες, επηρεάζουν το ίδιο και τη βαθμολογία και την ψυχολογία μας και για διαφορετικούς  λόγους στον καθένα μας, όταν δεν τις βλέπουμε αγωνιστικά.
Εκείνο που τις διαφοροποιεί  ίσως, είναι το σκορ, όπως στην περίπτωση του Τσάτσου και για τους γνωστούς λόγους, που θεωρούνται λόγοι μόνο για μας  και όχι για τη γενική ιστορία ή   την ψυχρή επιχειρηματική  σχέση της διοίκησης. Πόσο μάλλον για την ευκαιριακή επαγγελματική σχέση των  παιχτών μας με την Ομάδα, πλην των μυημένων, Τζάνη,  Ντάσιου και εν τέλει Πάντου   

Έτσι, δε διαφοροποιώ  καθόλου την Ήττα στο Ηράκλειο, από εκείνες στη Λειβαδιά, στα Τρίκαλα, στη Δράμα και την παραλίγο στο Αγρίνιο, όταν παίζω μπάλα, αλλά ούτε και μηδενίζω την προσφορά όλων  για  πράματα  αμφιλεγόμενα, πλην όμως ακαθάριστα, που ήταν ή δεν ήταν στο χέρι τους.
Η Ήττα στη Δόξα  με 0 – 2  ήταν ηπιότερη ή εντελώς άσχετη με το βαθμολογικό Πίνακα  και αυτή στον Τσάτσο  μέτραγε, επειδή θα μας έχριζε πρωταθλητές;

Νωρίς σκεφτήκαμε τον Πρωταθλητισμό.

Πάρε τον Κομπότη, πάρε τον Πλεξίδα, μη φέρνεις Χ από χωριό σε χωριό που ΠΑΣ και μετά κατέβα στο Ηράκλειο και χάσε  0 – 5.
Αλλά χάσε για την πλάκα και για την υποτίμησή τους,  με προηγούμενη τη Δήλωσή σου,  που θα έλεγε ότι,  «Η Παε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κατεβαίνει στον παιχνίδι με τον ΟΦΗ πιλοτικά, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει  παίχτες  από το ρόστερ της  Ομάδας  Νέων  της»

ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ

Πέρα απ’ την ονοματολογία στο Τοπικ μας, που έχει να κάνει με επιθυμητό μας ή και με  πιθανό, το ο Νέο ρόστερ, που όπως λένε θα είναι «άλλου επιπέδου και σε άλλες» με ριζικές αλλαγές (πιστεύω θα είναι ανάλογο του στόχου που θέτει η Παε)  θα χρειαστεί και νέες συνθήκες προπονητικής άλλου επιπέδου.
Κάποιοι παίχτες μας φέτος, μας έδειξαν αγωνιστικά ότι, οι συνθήκες προπόνησης ήταν εκείνες που τους έκοψαν τα πόδια.
Δεν είναι μαθημένοι όλοι στους λασπότοπους.
Διαφορετικά και στις ίδιες συνθήκες,  θα είναι σαν να λέμε στον Τουαρέγκ, να πάει να ζήσει στη Λαπωνία.

SL

Πέρα από τους συσχετισμούς των «αιωνίων» και όσο η ΚΕΔ είναι αγκαλιά με τη SL και όσο οι διαιτητές θα είναι «άρχοντες των παιχνιδιών» και όσο το Πρωτάθλημα δε προστατεύεται με Νόμους και  Πελέκεις,  θα είμαστε θύματα των ισχυρών και θα παίζουμε για το πρωτάθλημά τους και για την έξοδό τους Ευρώπη.
Στην Παε θέλουμε στελέχη ξεφτέρια  που να έχουν μάτια στην πλάτη και τσαμπουκά εκεί που χρειάζεται.

Με υποχωρήσεις, με συγγνώμες και με το σταυρό στο χέρι  ΠΑΣ  μόνο στον Παράδεισο.

Τέλος και Αρχή. :mono: :pashat: :)


ΥΓ: Τώρα που τα ξαναδιαβάζω, πολλά  τα βλέπω, αλλά είναι η αποτίμηση για τη χρονιά που πέρασε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Μάι 2011 21:54 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος SATSI

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 498
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #2 στις: Τετ 18 Μάι 2011 12:20 »
ΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
μια χρονιά που έδειχνε ότι θα είναι η πιο επιτυχημένη των τελευταίων χρόνων,με κατάρριψη πολλών ρεκόρ,άφησε στο τέλος μια πολύ πικρή γεύση!
Η άνοδος είναι άνοδος,πιστώνεται ως επιτυχία,αλλά ήταν εκ των πραγμάτων επιβεβλημένη και θεωρητικά εύκολη για το ρόστερ που διέθετε η ομάδα.
Ο στόχος επιτεύχθη,αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι παίκτες που μπορούν να σταθούν ως ενδεκαδάτοι στη σκουπρολίγκα είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!
Στα συν χρεώνεται ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ έδρας(16 νίκες,1 ισοπαλία)και οι πολλές(περισσότερες από ποτέ)εκτός έδρας νίκες του Α γύρου.
Στα πλην,οι απίστευτα κάκιστες εκτός έδρας εμφανίσεις του Β γύρου που ισοπέδωσαν σε επίπεδο γοήτρου ότι καλό έχτισε η ομάδα στον Α γύρο.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
πραγματικά δεν έχω γνώμη για τον άνθρωπο αυτό!Σίγουρα πιστώνεται την επιτυχία της ανόδου αλλά από την άλλη αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ που είδα
σε Κατερίνη,Ηλιούπολη,Νίκαια,Δράμα,Τρίκαλα,Ηράκλειο......λογικά χρεώνεται κατά μεγάλο βαθμό και σε αυτόν.

ΚΟΣΜΟΣ
εμφανώς μικρός σε όγκο και παλμό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Στη σκουπρολίγκα εκτιμώ ότι και πάλι θα γεμίσει το γήπεδο αλλά θα είναι
η τελευταία ευκαιρεία σε ομάδα και διοίκηση.Αν ο ΠΑΣ υποβιβαστεί ξανά,απο κεί και μετά ο κόσμος του ΠΑΣ θα φτάσει σε επίπεδα ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ,ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ,
και ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ,κακά τα ψέμματα,ο κόσμος έχει φάει ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ πίκρες για πάνω απο 25 χρόνια,είναι ανθρωπίνως αδύνατον
να αντέξει άλλο,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
είχε και έχει μεγάλο φορτίο.Αν θέλει η ομάδα να έχει κόσμο και να την στηρίζει,δε μπορεί να καυχάται ότι ανέβασε την ομάδα ή ότι την έσωσε.Θα πρέπει
να φέρει ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ και να εδραιώσει την ομάδα για ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ στη σκουπρολίγκα!!Αλλιώς θα δικαιώσει τους ΦΟΦΗΔΕΣ που λένε ότι η μεγαλύτερη
αγωνιστική επιτυχία του ΠΑΣ είναι η άνοδος για μια χρονιά στην Α ΕΘΝΙΚΗ!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
ήταν μια χρονιά που απλά έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει,χωρίς να αφήνει περιθώρεια για θριαμβολογίες,ούτε έντονη νοσταλγική διάθεση.Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.
Η χρονιά που έρχεται θα είναι ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΟΣΗΜΟ για τον ΠΑΣ,ή θα αλλάξει σελίδα ή θα καταδικαστεί στην αφάνεια για χρόνια,μέση οδός δεν υπάρχει και εξήγησα
το γιατί πιο πάνω,σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου απόψη.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.127
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #3 στις: Παρ 27 Μάι 2011 22:19 »
έρθα στν Αθήνα κι κατοπ διάβκα Τούμπα κι θα κάτσω ως τα εγκαίνια τσ’  ομαδας κι ακόμ’ παρέκει :joker:
το ενα βράδ' απ'  ξημέρωσα στν Αθήνα, καλά ήταν, έρθε κι ο Ζαουντάνς   μι το  Σαϊμπούς κι έναν ακόμ’  μαυριά -μιταγραφή κάπ’  κατ’  εμάς-  για να με ειδούν, αλλά καμώθκα πως δε μπορώ,
εντέλει  μόρθε ντροπή κι ειπα τσ’ νοσοκόμας να τσ’ περάσει μέσα ::)
 
τλς πτνς

νάμεστε το λ’πόν στο  πολυσυλλεχτ’κό  Παστζιαααρ
ούτι μανάβκο νάηταν ρα πουστμου, μι τόσα ζαρζαβάτια 8)

Στράτος Διονυσίου-Σφίγγω τα πικρά μου χείλη

όσοι μ’ αγάπαηταν, μι  ειχεταν στο νου σας
όσοι μ’  απόρχναταν, πητάοσασταν στον υπνο σας
κι ‘γώ αμα βρυκολακιάσω , θα χών’μαι στο κρεβάτ’ σας το δ’πλό
αλλά μι δκό μ’  σεντόν’, σαν εκειό εψές
διοτ’  οπ’  έχει τρίχα – τσ’  ασκένομαι τσ’  τρίχες  - δε πααίνω :stop:
 
μι σκιά’εστε  ρα
δυο κβέντες μον’  θα πω σας  ειπω κι κατοπ’  το χαβά σας πάλι :P

μερ’κοί  ΄φαίν'ται πως δεν  έχνε ακόμ' καταλάβει τι είν'  ο Πας Γιάνν’να κι πάει η παλιο Βήτα, απ' ηταν η αγκούσα
κι μπερδεύνε το  γαυρο μι το νταύρο κι πλάνε πατσιαρ επικίν'ντο πολύ επικίν'ντο κι να θμιέστε οι  απόξω το δίχτυ :stop:

κι αυτήνο διοτ’  ονειρευνται μόν'  κι μον' πως να ματειδούν τα  ποκοχουλιγκάνια για τα ντράβαλα,
παρα να ειδούν κι να υποστηρίξ'νε μνια ομάδα γαμάτη
κι το λεν φόρα :stop:

σ'μάστε, μαντρώστι μας,  διοτ' δεν εγγυωμέστε τίπ'τας  για  τα γκερκιδκά μας κ τ'  αψυχολόγ'τα  μας
ωραίγοι οι Πασολέδαι τω  μπροστίμων κι των Πιτροπών κι πλέρωσε κιαρατά Χστοβασίλ'
κι κάψε ομάδα κι βρόντα γρούνες κι στούμπια
 :stop:
διότ’,  κατώς λέν κι  μπαχλατάν καμπόσα μαημένα, άμα το ‘φτιακε  μνια  φορά  κούτσουρου  η ομάδα στο μπάτο
οι πασολέδαι  το ‘φκιακαν  από πριονίδια κι καλά είν' να τσ' λείψ'νε αυτήνα πλέο %-|

…….. περίμνε  ρε πάσλα να σκολάσω τη κβεντα μ’  ααπ’  πετάεσε σα τσλί------ > %-|
 > περίμνε σούειπα κι κατοπ’  πε οτ’ μαλακία  θελς
δωσε βάσ’  γαμώτι μ :)

Λ’ΠΟΝ [όσοι πάτε παρκάτ' το διάβαζμα]

>>για τα πράματα τ’  Πας  είχα ιδέα  για τα πάντα κι όλα,
κι οποιδήποτας ξέρ’  τν ιστορία τ’ Πας κι τα δεινά απ’ πέρασ’ ο Πας μας
καταλαβαίν’ κι το πώς χτίζ’νται οι ομάδαι – όσ’ αγαπάν μια ομάδα -
διοτ’  όπως ματάειπα  από καιρο, η ατζετα ήταν γραμμένη 
εξόν τσ’ τισσάρας  απ’  τον Βαμπορίδ’,
διοτ’ λογάριαζα να φάμε τα μ’σά 

>>για τ’ν  προσπέρασ’  τ’ Παν’τωλκου  κι αχπάν στ’  διπλή τ’ γραμμή , τούειχα  υπόψη μ’
κι τούειχα  βαρέσ’  το  κδουνάκι  μ’  από γλήγορα,

>>για  τον  κατήφ’ρο  τ’  Όμίλου,   μουειχαν  ειπει απ’ το φλεβάρ’ τα πιδιά  κατ’  στν  Κρητ’
κι ο Κορδάκς  τα ίδια κι αφήτε το μΜπαχλά να μΜπαχλατάει
όπως τα ίδια ορμήνεψε  κι  η κυβερνητικιά  η Γιρουλάνια τσίπα  στα Πιλάβια  όργανα  , λόγον  το <μαζί τα  φάγαμαν>, να μη Χαρ στούν κι σε καέναν <φτωχό> τωρα απ’  η <φτώχεια> τρώει  ψχές κι κλείει σπίτια
 
διοτ’  δε μπορεί να περικόφτς  και να χαραζτώνς  τον Κοζμάκη,
κι να κριμιέται απ’ τ’ γρεντιά ο μ’κρομισαίος κι ο ΠΑΣα  ένας άνεργος  κι νέολαίος σήμερις
κι ‘σύ να χαρτζιλικώνς  ακόμα  τα’  Τσιάτσ’ς κι να ρυθμίζεις  τσ’ ομάδες  κι τα παραμάγαζα  κι τα χρέα τ’ καθεμιανού κι τ’ αλλ’νού
διοτ’  γνωρίζνε πως  οι  κάπλες  δε γιομίζνε πλέο μι τέτοια παλια τιρτίπια
θα βαρέσνε καταφάκελα

(περμέντε, ως τσ’  8 τ’  μηνός, απ’  θα γιομίσ’  ο  τόπος  φακέλς  κι  χαρτιά κι  θα κάμει η σουπιρ λι  σουρουβουλιό  το γκατήφ’ρο κι θα τσ’ παρνε κι τα διαβατήρια)

το συμβούλιο μας>>ότ’  θα θα σφεντονίζτνταν  το μπουκάλ  τ’ άδειο  ‘πό πέρα ‘πό  τν Περίλεφτη  κι θα να ΄σκαε άδειο μεσ’  σ’  στ’   Ζωσμάδες  κι αυτήνο το  γνώρζα, ως  βιπις απούειμαν
διοτ’  μπορεί να βροντάν τα φράγκα τ’ καθεμιανού  για τον Πας,
όμως αυτήνα τα φράγκα  δεν ειν’  για τσ’ αρκουδιάρδες  κι για οσνούς πούλαγαν μπάλις  κι βρόνταγαν ντινεκέδια στο Πας Γιάνν’να  κι μια ζωή Τσιάτσοι

>>οτ’  θα φέρνε  μαιμουδις  στν  γκιρκίδα μέσα σι κλουβιά πολυτέλειας κι αυτήνο το μυρίζομαν σαν το μπάφου στο παγκακι
κι  αυτήνες  οι μαϊμούδις , λεν  πως θα είν’ φρόνμες  πέδω πέρα, δε θα απμδάν  μέσ’ στο γηπδο, θα τσ’ έχει διαβάσ’  παπάς
>>οτ’  ο Κιτσιουμπίλς  αγγελοκρουητε  μι τόνα  ποδάρ’  πιαζμενο στο δοκάνι    κι ποιος δε ντούξερε;  τοσον τ’  κόφτει κι τόσον τον κόφτει, απ’  φ’λλάει  τν  κουραδουκόφτη 8)
ας το ξεπιάσ’  το ποδάρ’ τ’ όσο είν’  γληγορα, προυτού  αρχινίκει η γάγγρινα
κι ας  δώκει  τσιόκαρο  εκεί απ’ ξέρει κι σώβρακο εκει απ’  δε ξέρει
αλλά λέω κι τούτο, ποιος  θα νάρθει στο πόστο τα’  κουραδοκόφτη; :stop:
 διοτ’  εμείς ψωνάμε από τν κόκκινη τν αγορά κι καλά πραματά και προς  ώρα,
εξόν αν κι από τ’  χρόν’ στησμε δκό μας μπάγκο

απ’ λέτε αγαπ'τοί Σύνταυρ κ Φίλ' κ Σιέμοι μ,  :joker:

>>καιρό μ’ απέραε  απ’ το μυαλό  κι  έβανα μια ιδέα  ότ’ οι διοικητ’κές   περ’πέτειες τ’  Πας,  δε αποσκολνούσαν  ιτς  ποτες
κι γλέπω  να  έρχ’νται  αγκούσις, αμα ο  τρανός δε γκούει  τσ’  Γιαννιώται  κι  ακούει  τσ’ Πασαλιμανιώται
εχτιμάω πως θα ξεταστεί κι σ’ αυτήνο το μάθ’μα, αλλά είν’  καλός κι τα παίρ’  τα γράμματα 
ωρε παρατήθκε  κι εφκε  το  αυταντρο συμβούλιο κι οι πασολέδαι  μιταγραφολογάν,
καμπόσα  νόμσαν  οτ΄ ήταν ο  Μπαμπς  ο Χριστόγλος εκειός  απ’ εφκε,

 ιτς  κρίση για το ζήτμα,  μον’  πως θα γέν’νε  μαϊμούδες  κόφτονται
θα Γκανιάξουμε απ’ τ’  δίψα ωρε  νουμρα, δε σας κόφτει ντιπ ντιπ, ρουτάω------
τι κάθ’μια κι λέω______καυμένες  ‘πιταγούλες  μ’  λέω γώ, απ σας έχω σκορπίσ’  σια δω κι σια κει κι κάθ’μαι  τώρα κι παστζιαρίζου  μ’  αδειες  τζιέπες κι ο άλλοι χαλεύνε  τον κόπο τσ’

λ’πάμαι ‘αματις νομίσ’τε ότ’  θα φκιάκ’με  ομάδα μι τέτοια μυαλά, επδής καμπόσ' νοματαίοι βαστάν του λάβαρο

δ’λαδής,

>>>το ότ’ οι Πασολέδαι  δε θα πάαιναν  στο γηπδο  κι σ’ αυτηνη τν  κωλοφιέστα
να ειπούν στον  Πας  έστων  μια πικρή  κβέντα απ’ το π’κρό  το στόμα τσ’,    
δε μ’  απέραε  ποτές απ’ το μυαλό μ’  αυτήνο το πράμα
>>>ωρε, ένα γεια σ’ σκέτο ας λέταν  να πάρ’ η ευκή, χωρίς ααα κι ετσ’,   :pas:
να Πας να ειπείς
>>>ωρε για τν  ομάδα  π’ ανέβκε  κατόπ’  χίλια βάσανα, θκιά μας είν’  η ομάδα δεν είν’ ξένη ------------
>>>ωρε χέσ’  τσ’  παίχται στο μπάτο μπάτο τσ’ γραφής  κι τα καμώματα ολνών τσ’----------------
κι  όχι για τν ομάδα π’  ανέβ’κε, για τν ομάδα απ’  θέλ’με πέδω πέρα  να ειδούμι
>>>>να λέμαν ένα,  γαμώτ’  τι φκιάνς ----- κι τσι  που Πας ω διάολε; :mono:

(τάειδα τα βίντια) :'(

Ταίριαζε να είμεσταν τίγκα στη Φέστα  κι ας  μι λέμαν  κι τίπ’τας, κηδεία---  απ’ μακριά απέδω-----
ρε Πασλες … :stop:
μον’ για τ’ φανέλα κι μον από σιβαζμό για τ’  φανέλα ωρε το 1966 κι δώθε
ωρε κοψοραψάδες κι εκδικητάδες, ξέρτε ότ' τσ’  έκαμεταν  τα μούτρα κρέας;;;;;;;;;;;;;;;;; :(

τ’ χρόν θα ματαπαίζει το τέσσιρα  κι οι  όλ’  οι πικραμένοι θα βαράν παλαμάκια μι τα τέσσιρα
κι αυτήνο είν το σωστό κι ως εκει απ’ υπάρχει μπέσα  για καταξίωσ’,
ειδαλλιώς  τ’ παίρς  τ’ φανέλα μι το πρώτο αλάθος ο ίδιος (πράμα απ’ έπρεπε να ‘χε γένει στν γΚαβάλα) :stop:

>>>>κι πούστε --- αστοχάτε το ------- δεν είν’ καιρός  πλεο για π’σωγυρίζματα κι μπανταλά, όσοι έχτε κατά νου σας να ματαφκιάκετε  έναν άλλο 31, έτσ’  για το χαβαλέ σας,

α’στο-χά-τε –το αυτήνο  :pas:

θα είν’ κακό κι για τν γκερκίδα κι για τν ομάδα, έτσ’ πααίν'νε όλα κατά πίσω κι στο γκακό μας το γκαιρό κατόπ’

>>>λέω κι τ’ άλλο … μημπώς έκαμαν καλά κι δε πήγαν  στ’  Φιέστα; ---είπα …(αμα ήμαν εδώ θα πάαινα μι τα τέσσιρα --- διοτ’  εγώ είμι ΠΑΣ κι όχι ο ΜΑΧΛΑΣ)
----είπα… καλά έκαμαν κι δε πήγαν-------
@ τι ---να πάνω να συχαριαστώ τον Τάσιο  κι το Βαντερσόν  ---για  σκασ’  ο  Κώτσιος; 
δε μπορώ
@ τι ---να πάνω να βρίσω τον Κώτσιο ---θα σκωθεί να φύγει ο Τάσιος; 
δε μπορώ
αυτήνοι μαζί έκαμαν ότ’  έκαμαν, δε τόκαμε ένας μαναχός τ’
κι μαζί θ’ αντέδραγαν δια όλα τα παραχπάν

@@@ ο χρόνος  όλα τα γιατρεύ’ εξόν τη θκιά μ’  τν αρρώστια
περασμένα ---αστοχημένα ..----- μνια φορά κι δυό; :) :) :)

τίποτις άλλο δε έχω να ειπω πασλες :joker:

διοτ’  αστόησα  κι το Πασομ’τρο στο σπιτ’ -  Osagyefo  et  Blue Street, street -
απ’  θα μετραγα τ’  μουγκαμάρα  απ'  τσ’  δεκανέες τσ’  γκερκιδας %-|

λ’πάμαι   απ’ μερ’κοί  ειδησιοστραγγαλιστάδες  (απ κάθνταν διπλα μ' αχπάν στα δημοσιγραφκά) τνφεκάνε από μακριά τον Πας
κι το παίζνε κι στενοί συγγινείς  τ’ Πας
ντροπή για αυτηνούς ολνούς – ξερνε  μαναχοι τσ’  ποιοι είν’ αυτήνοι - 
ξέρνε μον’  φημερίδα,   λάσπ’  κι κοκα κολα 8)

στα εχτός δεν είδα μωρ’  ψχή μ’ καένα σας   ντιπ,  ανταπόκρισ’  απ’ το Δγιεθνές κ’αν’τε
ωρε  μαιμουνια,  μώ τον αλενατόρε  μέσα κι  τσ’  ψχαρες   μεσα, απ’  τα τρωαν κι άκγαν κι μπραβο
κακομοιρδες μ’,  όντας  ο Πας είντος ένα χρονο μπροστά, εσεις  καμπόσα γυρίζτε πεντι  χρόνια πισω  απ’  τ’ χαζαμάρα,   για απ’ το ψηφοθηρλίκι κι για τ’ μπατηρωσύν’ σας :stop:

άλαξ’  η παροιμία πλέο – εκει π’ κρεμούσαν οι  γύφτοι τ’ άργανα, κρεμούν οι αρχόντοι τ’ άρματα – ο δένρος να είν’  καλά μόναχα κι βρυσούλα μι το νιράκι το κρυο :joker:

πεντι  μπουφια  μουσκλιωμενα, χαμενα κτάβια  γκυβερναν  του κάγκιλο κι πήραν μια απορμένη σκύλα από κοντά κι κοσεύνε
για τ’ Φεστα λεω ρε νουμρα

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ευτ'χώς ο Διμόλς τα στουμπάει  ούλα τα  καρύδια κι  ματσιαλάει κι τα τσιόφλια  μαζί

το παραμύθ, σκόλασε, κι όσ'  θέλνε σκολάσνε μι τν Πας Γιάνν’να,  να πάν  κατοπ’  να βοσκήστε πέρα τν Κατσκά, όσο είν' χωράφ'  ακόμα ;)

το ροστερ θα είν πολύ άξιο φέτο κι ευκομαι να είν’ κι γκερκίδα σωστή κι με νέα χαλόνια
οι λογικοί φίλαθλοι μας  Γιαννιώται κ Ηπειρώται εντός τσ’ Ηπείρου κι τσ’ Διασποράς θα γιμισνε το γηπ’δο μας κι τα εχτός κι θα χαρουν μι φροντίδα τν ομάδα μας

το ροστερ μας  θέλει  πολλούς παίχται, διοτ’  έχμε πρωτάθλ’μα, κύπλα, πλευόφια κ ευρώπαι   μας καητεράν
Κηπ’ρός, Ταμπάσ’ς, Ντάσιος, Τζάνς, Πάντος, Πάτσιατζιόγλους, Μήτρογλους, Χαριστέας,  Κυριάκος, Κώτσιος, Γκαραγκούνς,  Οικονόμ, Τσάλς, Γκέκας, Ιωάννους, Παππάς, Μιαήλς, Γιωργίου  :pas:
κι Μπακαγιόκος, Σκούφαλς ----- οι δυο μαζί δε κάθ’νται  8)
 Ζαϊρίς, Σκαντορβέλς, Μπουχάνς,  Σινόνες, Ντεβιντσέντς, Αλβανός, Αργεντ’νός [τέρμα],  Αργεντ’νός,  Αργεντ’νός, Μαυριάς, Γάλλος, Βαγγελη :pas:
οι αναλογίαι  είν’  15 τσ’ 25 κ 6 τσ’ 5 στν  εντεκαδα
Ντιμόλς,  Παπαγγέλς, Τάστς, Χριστόπλος, Λαυδαριάς κι -----Λοκος για ταλέντα -- μάλλο :joker:

τέλος να ειπώ κι μνια ιστορία
οι Πασολέδαι  στ’   Φιεστα, έκαμαν σα του  Δουλάκη  του Γκόνα  απ’ το  Τσιαμαντα
η θυγατέρα τ’  Δουλάκη,   κανα καιρό απ’ μολογάω, 
τα φκιακε μι έναν καρβουνιάρ απ’ τ’ Σιαγιάδα, καλό πιδί ονοματ’  Λια

ο Δουλάκς  δεν ήθελε να τον κάμει  γαμπρό, γιατί  λέει του  ‘χε ‘λοτομήσει το χτήμα μι τσ’ κουμαριές  ανερώτγα, κάπτες κι ήταν τρανή η ζ’μια για το Δουλάκη
μήδε στο γάμο τσ’ θυγατέρας  πήγε, μηδε στα βαφτίσια τω μπαιδιών  πηγ’  ο Δουλάκς
το πιακε μοναχός τ’  στο καφενείο κι απ’ κάτ' τν  αγριοσκιά μι ούλα τα πιδια τ’,
κι έπνε κι κούιαζε κατώς ‘ακγε τα τφέκια απ’ τον αη Δονάτο
 τα σερνκά
¨δε είν’  θκιά μ’ θυγατέρα αυτήνη π’  παντρεύται¨

έλα όμως απ’ τον είν’ τωρα  αβγαλτος  απ’ το σπιτ’ τ’ Λια
κι πίν’νε κι παρέα κουμαρίσιο τσίπρο απ’ είν’ μπαρούτ’
κι τ’ λέει κι ααα γεια σ’ ετσ’ κι γεια μας
γεια σ’ Λία, γεια σ’ Δουλάκη

σγα μι τον ειπεί κι πατερα
εκειόν,  εκεί  απ’  έφτνε κι άγλειφι  κατοπ’  τα ματαγλειμένα
κι τάιζε τα πιδιά πιδιά τ’ μιταλλαγμένα
κι τ’  βήκαν όλα μσομπάνταλα, εξόν η θυγατέρα τ’,
απ’ σώθκε μι το Λία

κι είν’  μια  χαρά νκοκύρς ο Λίας
ο Λίας απ’ δε τον θέλαν  για γαμπρό
κι ξενότρωε  κιόλι κανα  λαγαρό,
ο Δουλάκς μαδούσι το πλί τ’ απ’ τόφτναν οι  μύγις
‘πο πίσω το φράχτη

ααα γεια σ’ ετσ’  μπράβο  :mono: :joker:κι δω είμεστε  κατά πως πααίν’  η δλειά





Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #4 στις: Παρ 27 Μάι 2011 22:57 »
 %-| %-| %-|Να με 'σχωρας τζεμ'δε προκαω να το να το παρω ταρα ολο κι' μι'κουρασ' πολυ θα το ξανα ριξ' μια πιρασια κατοπ'......

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #5 στις: Σαβ 28 Μάι 2011 11:15 »
Άψογος!!!
Μια μεταγραφή – μεταφορά θα ήταν χρήσιμη, αλλά … σόρι εεε? %-|

έρθε κι ο Ζαουντάνς   μι το  Σαϊμπούς κι έναν ακόμ’  μαυριά -μιταγραφή

Παράθεση
π.χ.
«Ήρθε ο Ζαϊρί με το Γιακούμπου και με ένα ακόμα «μαύρο» - μεταγραφή»
:)

Ως ευ παρέστης :pashat: :mono:

ΥΓ: Είναι αρκετά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος LEON

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 377
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #6 στις: Σαβ 28 Μάι 2011 12:06 »
ουι τζεμ'μ'εστλες για βρουβις κατα μεσημρο παω να ριξ'μια γκλουξια τσιπρακ'να στανιαρω....και μη με κροιξς ωσ' το γιομα θα ριξω και μια τουφα..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος astralon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.817
  • Plavo srce
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #7 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 02:11 »
-H χρονιά 2010-2011, για τον ΠΑΣ
είναι και κρίνεται επιτυχημένη 100%,
αφού ο στόχος της άμεσης επανόδου που τέθηκε πέρυσι
αμέσως μετά τον υποβιβασμό, επιτεύχθηκε...

-Είναι όμως και μια άκρως περίεργη χρονιά
που συνδυάζει κακές εμφανίσεις και παράλληλη απρόσμενη συγκομιδή βαθμών!!
Σίγουρα αφήνει πίσω της πίκρα, για την απώλεια της 1ης θέσης...

---------------------------------------------

-Αν τον Σεπτέμβριο, ερχόταν κάποιος και μου έλεγε
ότι στο τέλος του Πρωταθλήματος ο ΠΑΣ θα είχε:
-την καλύτερη επίθεση του Πρωταθλήματος (55 γκόλ)
-την καλύτερη άμυνα του Πρωταθλήματος  (17 γκόλ)
-τις λιγότερες ήττες (4)
-την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+38)
-Το αήττητο των Ζωσιμάδων (με το φοβερό 16-1-0... δεχόμενος μόλις 4 γκόλ)

...θα ήμουν απίστευτα ευχαριστημένος..

-Αν όμως μου έλεγε πως,
η ομάδα θα κατέληγε στην 2η θέση......
....σίγουρα δεν θα μπορούσα να το πιστέψω....και θα ρωτούσα :
MA ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ???
-Κι όμως συνέβη....
-Γιατι πολύ απλά ο πρωταθλητής Παναιτωλικός
έκανε ενα απο τα πιο απιστευτα ρεκόρ στην Β Εθνική (δεν έψαξα αν υπάρχει μεγαλύτερο, που δεν το πιστεύω)
δηλαδη
σημείωσε.....10(!!!) διπλά εκτός έδρας
και έτσι πέτυχε τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα (23 νίκες).....(1 παραπάνω απο τον ΠΑΣ)...!!!

-Ετσι λοιπόν συνέβη και αυτό....
-Πραγματικά απίστευτο....
-Συμβάν απο τα πιο οξύμωρα που έχω δεί ποτέ....

-------------------------------------------------------------------------------------

-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

-Ο ΠΑΣ μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου (και δη, μέχρι το μάτς Κυπέλλου με τον Εργοτέλη)
έδειξε ότι αγωνιστικά,
βρίσκεται μια κλάση πάνω απο τους αντιπάλους του...

-Μάτς-αποκορύφωμα εως εδώ,
ήταν το 3-0 επι του Παναιτωλικού, όπου μετα το μισάωρο, η μπάλα κρύφτηκε,
και η...'' παινεμένη'' άμυνα του Τζεναμο....
έγινε...'' πονεμένη''.

-Τριάρα στον Πιερικό, τριάρα στην Ηλιούπολη, τριάρα στον Εθνικό εκτός έδρας...
...και ακολούθησε ο αποκλεισμός του Εργοτέλη απο το Κύπελλο
σε ένα μάτς όπου ο ΠΑΣ έδειξε μια αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα...

-Λαχτάρησε βέβαια στην πρεμιέρα (και σαν πρεμιέρα το άγχος ας πουμε ,δικαιολογείται)
(όπου κέρδισε στο 90' τον ακίνδυνο πραγματικά Πανθρακικό (έκανε 2 φάσεις.. 1 εκ των οποίων ήταν γκόλ....
...και στον Εύοσμο που εμφανίστηκε μέτριος... και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας...
-----------------------------------------------------------------------------------

-Το πρώτο δείγμα...ανησυχίας ήρθε στο ματς με την Καρδίτσα (1-0).
-Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός, και μολονότι πήρε το τρίποντο, άφησε , οχι καλές εντυπώσεις...

-Τα ίδια και στην Καλλιθέα...
-Το μάτς, έγινε μετά απο 13 μέρες αγωνιστικής απραξίας (εν μέσω επαναληπτικών εκλογών).
Μπορεί το 0-3 να δείχνει μια άνετη νίκη..
...αλλα μέχρι το 58' που μπήκε ο ΝτεΒινσέντι, ο ΠΑΣ έδειχνε κλειδωμένος...
-Απο εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ περιέργως μεταμορφώθηκε....
Ιδίως το 0-3 ήταν ένα γκόλ για σεμινάριο....

-Ο ΠΑΣ όμως συνέχισε τις κακές εμφανίσεις.
-Ετσι ήρθε η (μοναδική) ισοπαλία στους Ζωσιμάδες , 0-0 με Ιωνικό, σε ενα μάτς που οι μουρμούρες άρχισαν πια να εμφανίζονται...

-Κακό μάτς και στην Ρόδο απέναντι στον φορμαρισμένο Διαγόρα,
-Κακές και οι 2 ομάδες... πηραμε όμως ακόμα 1 βαθμό....

-Πλέον, ο ΠΑΣ των πρώτων αγωνιστικών, έδειχνε οτι είχε κάνει εμφανή ''κοιλιά''....
-Ακόμα και στην νίκη επι των Τρικάλων (2-0) ο ΠΑΣ ήταν μέτριος.
-Ετσι ήρθε και η ήττα στην Λειβαδιά, σε ενα μάτς που θα μπορουσαμε, να μην χάσουμε.
-Ηττα στο 90' ....απο ένα αχρείαστο κόρνερ ....
...και με φοβερή ευκαιρία τετ-α-τετ Τζάνη στο 53' για να ανοιξουμε το σκόρ...

-Πλέον ο ΠΑΣ είχε συμπληρώσει 1.5 μήνα κακών εμφανίσεων. :(

-Το διπλό στην Φυλή ήταν η εξιλέωση της Λειβαδιάς...
...ενώ κερδίσαμε και την Δόξα 1-0 (την καλύτερη ομάδα που πέρασε μεχρι τότε απο τα Γιάννενα).

-Και έρχεται η μεγαλειώδης εμφάνιση της Τούμπας για το Κύπελλο...
-Πρόκειται για το καλύτερο μάτς της χρονιάς για τον ΠΑΣ ...που δυστυχώς άφησε πίκρα.
-Ο ΠΑΣ αποκλείστηκε...όμως δεχτήκαμε ένα απιθανο αυτογκόλ
και ταυτόχρονα λαχταρήσαμε τον υποδεεστερο ΠΑΟΚ
με πάμπολες ευκαιρίες -δοκάρι.....και με τον σκόρερ-Μπακαγιόκο ...σε φοβερή μέρα....
-Τουλάχιστον δικαιούμασταν την ισοπαλία για να παιζόντουσαν όλα στα Γιάννενα...
-Αυτός ήταν -θεωρώ- ο ΠΑΣ του 2010-2011
...  :pas: :pas:

-Ακολούθησαν τα ''εύκολα'' διπλά σε Καισαριανή
και Πανθρακικό (που δυστυχώς ήταν το τελευταίο διπλό για φέτος....)  :(

...ενώ ενδιάμεσα είχαμε την ευκαιρία να δούμε ενα ματς-παρωδία: Aυτό με τον ΟΦΗ. :stop:
-Απο την μια η εισβολή του ανεγκέφαλου
και απο την άλλη ,
το θεατρο του Βεζυρίδη που για χάρη του διακόπηκε το ματς για 1 ωρα,
 ωστε να εξεταστεί γιατί...πονούσε... :stop:
-Ετσι ουτε ποδόσφαιρο παίχτηκε ....και μόνο με 1-0 κερδίσαμε...
-Ταυτοχρονα, δεχτηκαμε μια ποινη
που την αξίζαμε μεν , συμφωνα με όσα έγιναν,
...αλλα υπήρξαν 2 μετρα και 2 σταθμά , όσον αφορά την Δικαιοσυνη
και την αντιμετώπιση παρομοιων φαινομένων...
Ή και την αξιολογηση περιστατικών ...πχ περι δυσφήμησης αθλήματος (Βεζυρίδης), επεισόδια σε άλλα γήπεδα της Ελλάδας οπου η τιμωρία των υπότροπων ήταν χάδι στο αυτί......(Ολυμπιακός,ΑΕΚ, Παναιτωλικός -εδω μάλιστα είχαμε πχ τον προπηλακισμό παικτών της Καλλιθέας απο οπαδους Παναιτωλικού)

-Χαρακτηριστικο παραδειγμα
τα καποια χιλιαδες ευρώ που φαγαμε σαν προστιμο , για τα πανό με Εργοτέλη
...και τα 750 ευρω του Τσάτσου για τα αντεθνικά και υβριστικά πανό , που αναρτουσαν σε κάθε ματς... :stop:

-Στο 90' ισοφαρίσαμε την Ηλιούπολη (σε ένα μάτς που ο ΠΑΣ ήταν σαφώς καλύτερος)
και ευκολα τον αδυναμο Εθνικό 3-1...

...Και οι κακές εμφανίσεις ξαναηρθαν
α)με τον Αγροτικό ...αν και κερδίσαμε 1-0...
β)με Πιερικό (στο παρα 89' ισοφαριστήκαμε).

-Ακολούθησαν τα του Αγρινιου...
-Οι Αγρινιώτες και ο Τεννές μιλούσαν για ..στιγματισμένες ιστορίες :stop:
...πράγματα όμως ...που οι ίδιοι έκαναν στο παρελθόν και προφανώς τα είχαν ξεχάσει :stop:
...ενω το γκόλ του Φουρτάδο, ελέω fair-play, και επειδή ο Μουμίν έπεσε γιατί πονούσε,
υπερκάλυψε
-τα επεισόδια
που έγιναν εις βάρος των οπαδών μας (που απαντησαν)μόλις μπήκαν στο γηπεδο (ο Παναιτωλικός τιμωρηθηκε με πρόστιμο μόνο) :stop:
-την κόκκινη καρτα στον Παντο >:(
-και την επιθεση που δεχτηκε ο ιδιος ο Φουρταδο απο παικτες Παναιτωλικου, χωρίς να αποβληθεί κανενας τους... >:(

-Δωσαμε 2 ματς κεκλεισμένων με Βέροια (5-0)  και Καλλιθέα (3-1) (μόνο στα Β ημίχρονα πάιξαμε καλά)
...στον βούρκο της Καρδίτσας δεν ...χάσαμε στο 93'' (ισοφαρίσαμε με κακη παρουσία)
....στον Ιωνικό μας στέρησε ο κόρακας την νίκη
...εύκολα τον αποδεκατισμένο Διαγόρα 5-0...αλλα το οτι ηρθε αποδεκατισμεμος,θεωρω, δεν παιζει καμια σημασία

και απο εδώ και πέρα αρχίζει η αυτοκτονία του ΠΑΣ:

-2 απαράδεκτες εμφανίσεις σε Τρίκαλα και Δράμα , φέρνουν ισάριθμες ήττες
-1 άσχημη εμφάνιση με Θρασύβουλο εντός, ευτυχώς σώζεται στο 90'
-και η κατάρρευση του β' ημιχρόνου στον Χαντακα..φέρνει το βαρύ 4-1 και την απώλεια της 1ης θέσης

-Οι 2 νίκες με Λειβαδιά και Εθνικό Αστερα ..έπρεπε πάση θυσία να έρθουν ...και ευτυχώς ήρθαν...

-Συμπερασμα είναι οτι ο ΠΑΣ έκανε 2 αγωνιστικές ''κοιλιές'' :
-Πολύ κρίσιμη η ''κοιλιά'' των τελευταίων αγωνιστικών.
-Αξιοσημείωτο πως τον Γενάρη , ενισχυθήκαμε μόνο με 1 μεταγραφή (Πατσατζόγλου)...

-Ο ΠΑΣ ,θαρρώ, ήταν σαν τον καιρό
που απο κεί που έβλεπες λιακάδα και χαιρόσουν την μέρα
ξαφνικά ερχόταν η συννεφιά...τα μπουμπουνητά..και οι αστραπές.....


-----------------------------------------------------------------------------------

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

-Ο ΠΑΣ σαφέστατα, δεν ευνοήθηκε σε καμιά περίπτωση απο την διαιτησία
σε αντιδιαστολή με άλλες ομάδες , που απολάμβαναν καθε είδους σφύριγμα
ώστε να μη χάσουν βαθμούς...

-Για μένα κραυγαλέα περίπτωση εχθρικής διαιτησίας, που έκρινε πολλά,
ήταν αυτή στην Νίκαια
οπου μας ακυρώθηκε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Σιαλμά
επειδή ο επόπτης...είδε οφ-σάιντ...
-Μεχρι και ο ....Κατσουράνης κάλυπτε τον Σιαλμά....

-Ακόμα και στην Καισαριανή, ακύρωσαν πεντακάθαρη ΓΚΟΛΑΡΑ του Τζημόπουλου
με ανάποδο ψαλίδι...

-Στο ματς με την Βεροια, δεν αποβάλλει τον αντιπαλο τερματοφύλακα
όταν ανατρεπει τον Σιαλμά σαν τελευταίος παικτης

-Στο Αγρίνιο, ο κόρακας απέβαλλε τον Πάντο με κόκκινη, σε μια φάση που
μόνο αμυντικο φάουλ δεν την θεωρω...
... ενω στα αντiαθλητικά χτυπήματα των Παναιτωλικών παικτών στον πεσμένο Φουρταδο
επειδη σκοραρε μη τηρωντας το fair-play
ο κόρακας περιορίστηκε μόνο σε 1 κιτρινη...

-Στο ματς με Χαντακα...το γκόλ της ισοφάρισης 2 λεπτα μετά το 0-1
ήρθε με πεναλτάκι , που φυσικά
δίνεται μόνο στον οφη και μονο μεσα στην εδρα του...
...αλλα το τελικό 4-1 και το τραγικό λάθος του Κώτσιου
δεν αφηνει περιθώρια για άλλα λόγια..

-Ειδαμε και το εξης στους Ζωσιμάδες...
-Κορακας να παιρνει την πρωτοβουλία
και να δείχνει οφ-σαιντ
ενω ο επόπτης αφηνε την φαση να συνεχίσει... %-|

--------------------------------

-Να αναφερθούμε όμως και στις περιπτώσεις που οι αντίπαλοί μας
θεώρησαν οτι αδικήθηκαν απεναντι στον ΠΑΣ....
-Το πεναλτι λοιπόν που κερδίσαμε στην Καλλιθέα, αφησε παράπονα στους αντιπάλους μας,
-Το ίδιο και το πέναλτι που κερδίσαμε απέναντι στα Τρικαλα, εξόργισε τον...Βαζάκα...
-Επίσης οι τσατσοι του χαντακα, διαμαρτυρήθηκαν για την φαση
οπου υποστηριξαν οτι η μπάλα περασε ΟΛΗ την γραμμή.
-Αμφιβολίες δημιούργησε σε μερικούς και το πεναλτι Μπακα (στο ΠΑΣ-Λειβαδιά 2-0)...
-Και να αναφερουμε και το γκολ του Σιαλμά στο ΠΑΣ-Θρασυβουλος 1-0
οπου οι αντίπαλοι υποστηριξαν το αντίθετο, οτι η μπάλα δεν περασε την γραμμη...

-Δεν ξερω αν πρέπει πρώτα να ασχοληθούμε με αυτά
ή με άλλες διαιτησίες που έλαβαν χώρα σε άλλα γήπεδα....

ΚΟΣΜΟΣ

-Η προσέλευση του κόσμου, δεν ήταν ικανοποιητική....
-Οι εποχές που μιλούσαμε για 5000 κόσμο σε κάθε ματς...'ανηκαν στο παρελθόν ...και δεν τις είδαμε φετος...
-Πάντως το γεγονός οτι με Παναιτωλικό και Τσατσο το γήπεδο γεμισε,
αφηνει ερωτήματα σε πολλούς
και ταυτόχρονα, γεννά και συμπεράσματα σε άλλους....

...Vs Όγιος

-Κάποια στιγμή, είχε γίνει μια κουβέντα, για την σύγκριση των ομάδων Ντεμόλ και Όγιος...
-Ειχα γραψει οτι, πρεπει να συγκρίνουμε ιδιες περιοδους....
-Και μιας και έχουμε ολοκληρωμενες τις 2 περιοδους , μπορούμε να κάνουμε
την (φιλολογική) συγκριση.

-Το κοινό είναι οτι και οι δυο ομάδες Ντεμόλ-Όγιος, έκαναν αγωνιστική κοιλιά στον β γυρο...

-Ο Ντεμόλ ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά αγωνιστικά...στην συνέχεια όμως προβλημάτισε ιδιαιτερα , με τις άσχημες εμφανίσεις του ΠΑΣ...
-Όμως, καταφερε να πετύχει εκπληκτικά στατιστικά αποτελέσματα (βλεπε αρχή του ποστ)
-Που αποτελούν και ρεκόρ για τον ΠΑΣ...πχ τα 6 διπλά εκτός έδρας....
-Ο σκοπός μετραγε για τον Ντεμόλ, που κυνηγούσε την ουσία ατόφια....
-Στα μείον, η όχι και τόσο ''οικογενειακές'' σχέσεις με την ομάδα...
-Παντως το εργο του ειναι αξιοσημειωτο, σοβαρό και άξιο...

-Ο Όγιος ξεκίνησε μεν καλά....όμως με δυσκολία, στην αρχή έπαιρνε αποτελέσματα.
Παραδειγμα ο βαθμός στην Καστοριά στο 87'...η δυσκολη νίκη επι του Πιερικου ,με 2-0
και η ισοπαλια 1 -1 απεναντι στον Ιωνικο στην Νίκαια, ο οποίος έπαιζε με 10 παίκτες...
-Όμως η ομάδα του Όγιος, διακρινόταν απο την εκρηκτική επιθετικότητά της (αποκορυφωμα το 8-1)
και σταδιακά
απο τις σταθερές και καλές εμφανίσεις ...
-Η ομαδα Όγιος, προσπαθούσε να βάζει περισσοτερα γκόλ, απο όσα θα ετρωγε...
Ταυτόχρονα έδειχνε ψυχή....αφου ουκ ολίγες φορές γύρισε σκόρ υπέρ της....και με παικτη λιγότερο ενίοτε...
-Αξιοσημείωτα και τα στατιστικα του Όγιος ...που για λίγο χάνουν πεναντι στον Ντεμόλ...
-Στα θετικά το οικογενειακό κλίμα Ογιος-παικτων...
-Μεγαλο εργο και ο Γκιγιερμο...

-Εν κατακλείδι, και αφου λαμβάνω υπόψη τις 2 χρονιές
 αν θα προτιμούσα κάτι απο αυτα τα 2
θα ήταν συνδυαστικό:
....Το ποδόσφαιρο Όγιος....και την ουσία Ντεμόλ (δηλ. το ότι αν δεν μπορουσε να κερδίσει....δύσκολα έχανε...):


Ο τέλειος συνδυασμός
των 2 πολύ επιτυχημένων περιόδων για τον ΠΑΣ.... :mono:
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Ιούν 2011 02:22 από astralon »
 
KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος New

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 13.652
  • 0
    • Προφίλ
Απ: ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
« Απάντηση #8 στις: Παρ 17 Ιούν 2011 13:39 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς