Τι συμπέρασμα βγάζει ο φίλαθλος από την ανάγνωση των δύο κειμένων;
Φίλαθλος είπες? ... εγώ!
H διαρροή «διάφορων πληροφοριών» έχει και τα θετικά της και τα αρνητικά της (αναλόγως την πηγή και το θέμα και την διασταύρωση) και δε σημαίνει ντε και καλά μομφή στον/στους δημοσιογράφους που βγάζουν τις διαρροές στη δημοσιότητα.
Ανεξάρτητα από το αν αυτές προσληφτούν ως αλήθειες ή ψευτιές, σημασία έχει ότι μπορούν να ελεγχθούν σε 1 βαθμό ανάλογα με το «ποιόν» αυτού για τον οποίο κάνουν λόγο οι «διαρρέουσες» πληροφορίες … δηλ. π.χ. αν αυτές «κολλάνε» ή δεν «κολλάνε» στο πρόσωπο της ΠΑΕ και όπως την ξέρουμε, στα τέτοια θέματα.
Αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα στο φάκελο αδειοδότησης, ίσως οι «πληροφορίες» αυτές να πιέσουν λίγο τα πράματα και προλάβουν κάποια άλλα τα πράματα ... νομίζω.
Γιατί οι συγκεκριμένες πληροφορίες, δεν αφορούν το ανηφόρισμα του κ. Ταρνανά στον ΠΑΣ όταν του καπνίσει, αλλά μια διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και με ισχυρές ενδείξεις για την κατάσταση των ομάδων και ιδιαίτερα αυτής της ΑΜΟ.
Από μόνη της η διαρρoοή είναι 1 σοβαρό πρόβλημα και είναι συνέπεια της «τρύπας» των θεσμών και της «φύτρας» των προσώπων που τους υπηρετούν και οι διαρροές γίνονται ή από σκοπιμότητα ή από ξεφραγαμπελοσύνη και για κατανάλωση, αναλόγως τη σκοπιά.
Αξιοσημείωτο το ... από τη στιγμή που ο πρόεδρος δηλώνει προ 2/μήνου
«Θέλω να πιστεύω ότι εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα τελικά» και εννοεί
«τελικά» … πρόβλημα σε
2ο βαθμό.
Πάντος και
τα 2 άρθρα σχολιάζουν το ίδιο θέμα, με τα ίδια χαρακτηριστικά και με βάση την ίδια πηγή, τη «διαρροή».
Ωστόσο η διαφορά είναι ότι:
… το
1ο «Στοπ» της ΕΠΟ στον ΠΑΣ ... τα λέει χύμα και ρεαλιστικά με τη γλώσσα των κανόνων (Απόφαση Αδειοδοτήσεων) σε σχέση με τα προφανή «4 αγκάθια» της ΠΑΕ και μας πληροφορεί χωρίς να χαϊδεύει αυτιά.
Συμπέρασμα:
Ο ΠΑΣ θα καταθέσει έφεση και πλέον θα πρέπει να «τρέξει» προκειμένου να συμπληρώσει έναν πλήρη φάκελο. Υπενθυμίζεται πως εάν ο ΠΑΣ δεν πάρει την άδεια από την ΕΠΟ δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές με παίκτες άνω των 22 ετών, αλλά και να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών του.
… το
2ο «Χωρίς η ΕΠΟ να έχει εκδώσει... ενώ ξεσκονίζει κυριολεκτικά τη «διαρροή» ως βολική πηγή με τα «4 αγκάθια» της ΠΑΕ, την αμφισβητεί μετά ως ανεπίσημη, χαϊδεύοντας κοινώς αυτιά και εντάξει ...
Συμπέρασμα:
Αν είναι έτσι, ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους
.
Αφού ρε παιδιά, το είπε ο πρόεδρος προ 2/μήνου:
«Αν κάποιες ομάδες δεν πάρουν αδειοδότηση θα αναγκαστούν να εντάξουν νεαρά παιδιά».Τι θέλουμε?
Αδειοδότηση ή νεαρά παιδιά???
Εγώ εκτιμώ ότι θα τα έχουμε και τα 2 και στο επιθυμητό μέτρο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο «Απ: Aδειοδότηση ΠΑΣ για την νέα σεζόν»