Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  (Αναγνώστηκε 34188 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
« στις: Τετ 18 Μάι 2011 17:45 »
Σκοπός του νέου θέματος είναι να σχολιάζουμε και εμείς όσα γράφονται η δεν γράφονται ,λέγονται η αποσιωπούνται , σε εφημερίδες,sites,ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και αφορούν άμεσα η Έμεσα την ομάδα μας.

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
« Απάντηση #1 στις: Τετ 18 Μάι 2011 17:53 »
pasoleole Μπραβο...πολυ ωραιο και ευστοχο τοπικ...
:pas: και  :mono:   :flag:

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Τετ 18 Μάι 2011 18:00 »
http://www.gianninasports.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=711:-q-q&catid=6:2010-11-21-17-22-53&Itemid=9

Βγαινει ο κωτσιος και μιλα για το τηλεφωνημα πο ειχε με τον μαχλα και λεει''Οντως ο Νίκος μου τηλεφώνησε πριν τον αγώνα και μου ζήτησε αν μπορώ να πω του προπονητή να μην αγωνιστώ στο παιχνίδι γιατί γνώριζε καλά πως θα υπήρχε ένταση προς το πρόσωπό μου και θα υπήρχαν αποδοκιμασίες και καλό θα ήταν για μένα να μην αγωνιστών για να μην στενοχωρηθώ.

Ουδέποτε αισθάνθηκα απειλή με αυτά που μου είπε. Κατάλαβα ότι ήθελε να με προστατεύσει, όμως εγώ του ξεκαθάρισα ότι σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα ήμουν υποχρεωμένος να αγωνιστώ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου για ένα παιχνίδι το οποίο θέλαμε να το κερδίσουμε για να βγούμε πρωταθλητές.''
Γινεται να μιλανε προεδροι αλλων ομαδων και να δινουν συμβουλες σε παιχτες αντιπαλων ομαδων ενω εκρεμει αγωνας????Και η διοικηση ξαναπετα χαρταετο...

Αποσυνδεδεμένος Siciliano

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Τετ 18 Μάι 2011 18:43 »

Γινεται να μιλανε προεδροι αλλων ομαδων και να δινουν συμβουλες σε παιχτες αντιπαλων ομαδων ενω εκρεμει αγωνας????Και η διοικηση ξαναπετα χαρταετο...

Απο οτι φαινεται..γινεται..Γιατι στην ΠΑΕ ειναι καθε μερα ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!
  Οπου ΠΑΣ μην ξεχνάς  SOLO PAS

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Τετ 18 Μάι 2011 19:06 »

Απο οτι φαινεται..γινεται..Γιατι στην ΠΑΕ ειναι καθε μερα ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ!
και για να τηρηθει το εθιμο κοβν  χαλβα.... :P η φασολαδα ειναι αλλονων συνηθειο... :P

η μαλλον ειναι κ οι ιδιοι χαλβαδες αν δεν τριξουν τα δοντια σ αυτους που τους δουλευουν ψιλο γαζι...
15 φορες τη μερα του τηλεφωνουσε ο Νικος...εδω μιλαμε για κολλητλικι...μαλλον του δινε παραγγελια για το πως θελει την πιτα,ξεροψημενη,παραγεμισμενηκ.ο.κ....τελικα βγηκε με...πολλη σαλτσα η οποια ειχε αρχισει να πεφτει πριν τον αγωνα με δηλωσεις του τυπου δε θα φαμε κι 7-8 γκολ.....

>:( :pas: >:( :pas: >:( :pas: ΟΥΣΤ ΡΕ >:( :pas: >:( :pas: >:( :pas:

Υ.Γ.ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Ας ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ...ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ...ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟς ΓΑΡ.... >:( >:( >:(
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Τετ 18 Μάι 2011 19:18 »
Αρχίζω την κριτική μου από όσα άκουσα χτες το βράδυ στην εκπομπή του super-fm (δε θυμάμαι τον τίτλο). Την παρουσίαζαν τρία άτομα και άλλοι δύο σχολίαζαν από τα τηλέφωνα  .
Πριν σχολιάσω όσα έλεγαν να  πω ότι αυτό δεν ήταν αθλητική εκπομπή που απευθύνεται σε ανθρώπους ,αλλά καφενείο(για να μη πω τίποτε χειρότερο) όπου ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να το περνάει από το μυαλό του.
Δεν ξέρω αν ήταν δημοσιογράφοι αλλά αν ήταν τόσο το χειρότερο .Μου θύμισαν κάποιους κομπλεξικούς που ψοφάνε να πάρουν μικρόφωνο στα χέρια τους και να προβληθούν.
Στην κυριολεξία γκάριζαν.
Τώρα όσο αφορά τα λεγόμενα τους(επιγραμματικά):
1.Ξέχασανε ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της.(όλη την ώρα γρίναζαν.
2.Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι η ομάδα υποβιβάστηκε.
3.Τα έβαλαν με τη διοίκηση ,τον πρόεδρο, και τον προπονητή προτρέποντάς τον να αλλάξει κουλτούρα και νοοτροπία και να γίνει σαν τα μούτρα μας (αγενέστατοι, αυταρχικοί, ξεροκέφαλοι ψωρο υπερήφανοι  κ.λ.π. .Δεν ξέρω πόσες φορές είπαν  <τώρα έχει υπογράψει> και έδειχναν να στενοχωρούνται.
4Στήριζανε όποιον παίκτη αυτοί θέλανε (συνήθως τα δικά μας παιδιά ,και ας είναι άμπαλα.
Με τον τρόπο τους πρότειναν μεταγραφές- αποχωρήσεις, και άλλα πολλά που δεν θέλω να συνεχίσω να γράψω.
Συμπέρασμα  Άποψη. Η ομάδα έκανε μια σπουδαία και καθαρή άνοδο ,σπάζοντας όλα τα ρεκόρ ,με μικρή έως καθόλου βοήθεια από κάποιους που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή( ο νοών νοείτω).

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 19 Μάι 2011 17:04 »
Παράθεση
Αρχίζω την κριτική μου από όσα άκουσα χτες το βράδυ στην εκπομπή του super-fm (δε θυμάμαι τον τίτλο). Την παρουσίαζαν τρία άτομα και άλλοι δύο σχολίαζαν από τα τηλέφωνα  .
Πριν σχολιάσω όσα έλεγαν να  πω ότι αυτό δεν ήταν αθλητική εκπομπή που απευθύνεται σε ανθρώπους ,αλλά καφενείο(για να μη πω τίποτε χειρότερο) όπου ο καθένας λέει ότι θέλει χωρίς να το περνάει από το μυαλό του.
Δεν ξέρω αν ήταν δημοσιογράφοι αλλά αν ήταν τόσο το χειρότερο .Μου θύμισαν κάποιους κομπλεξικούς που ψοφάνε να πάρουν μικρόφωνο στα χέρια τους και να προβληθούν.
Στην κυριολεξία γκάριζαν.
Τώρα όσο αφορά τα λεγόμενα τους(επιγραμματικά):
1.Ξέχασανε ότι η ομάδα πέτυχε το στόχο της.(όλη την ώρα γρίναζαν.
2.Αν κάποιος δεν ήξερε θα νόμιζε ότι η ομάδα υποβιβάστηκε.
3.Τα έβαλαν με τη διοίκηση ,τον πρόεδρο, και τον προπονητή προτρέποντάς τον να αλλάξει κουλτούρα και νοοτροπία και να γίνει σαν τα μούτρα μας (αγενέστατοι, αυταρχικοί, ξεροκέφαλοι ψωρο υπερήφανοι  κ.λ.π. .Δεν ξέρω πόσες φορές είπαν  <τώρα έχει υπογράψει> και έδειχναν να στενοχωρούνται.
4Στήριζανε όποιον παίκτη αυτοί θέλανε (συνήθως τα δικά μας παιδιά ,και ας είναι άμπαλα.
Με τον τρόπο τους πρότειναν μεταγραφές- αποχωρήσεις, και άλλα πολλά που δεν θέλω να συνεχίσω να γράψω.
Συμπέρασμα  Άποψη. Η ομάδα έκανε μια σπουδαία και καθαρή άνοδο ,σπάζοντας όλα τα ρεκόρ ,με μικρή έως καθόλου βοήθεια από κάποιους που θα έπρεπε να είναι στην πρώτη γραμμή( ο νοών νοείτω).

Ο ΠΑΣ στα Γιάννενα έχει το λιγότερο 7.000 οπαδούς.Στην χθεσινή φιέστα φιάσκο βέθηκαν κάπου 500.Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι 6.500 που απουσίαζαν από τη φιέστα
ανόδου βλέπουν τα πράγματα κάπως διαφορετικά απ ότι τα βλέπεις εσύ.Ακόμη και λάθος να τα βλέπουν,είναι πάρα πολύς ο όγκος για να πείς ότι τα βλέπουν λάθος!!
Συνεπώς,δεν μπορεί να αρμενίζουν όλοι αυτοί στράβα,μάλλον ο γιαλός είναι στραβός!!!Σκέψου λίγο.....και προβληματίσου!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 19 Μάι 2011 17:09 »
 Mikriliga.com

Λίγος κόσμος στη φιέστα του ΠΑΣ Γιάννινα!
……………………………………………………………………………………
<< Εμφανής είναι η απουσία των Blue Vayeros από το γήπεδο. Στην λεγόμενη πρώην σκεπαστή που είναι οι κερκίδα των οργανωμένων είναι ζήτημα αν υπάρχουν 100 φίλαθλοι!

*** Τόσο λίγος κόσμος στο στάδιο σε φιέστα ανόδου του ΠΑΣ δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στις προηγούμενες έξι ανόδους στη Σούπερ Λίγκα. Δυστυχώς το "ξενέρωμα" του κόσμου δεν ξεπεράστηκε.

Πηγή: gianninasports.gr>>

Έχω την άποψη ότι η σημαντική είδηση της χθεσινής ημέρας για τον ΠΑΣ ήταν η Βράβευση των παικτών για την άνοδο στην Α Εθνική και όλων όσων συνέβαλαν σε αυτή.
 Το γεγονός της αποχής των Blue Vayeros  από τις κερκίδες (με την οποία άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν (100 άτομα λέει το ρεπορτάζ,,εγώ νομίζω, αν κάνομε ένα γκάλοπ είναι περισσότεροι ,αλλά διστάζουν να διαφοροποιηθούν φανερά από τη γραμμή του αρχηγού) είναι εσωτερικό μαςθέμα και δευτερεύουσας για πολλούς σημασίας.
Νομίζω λοιπόν ότι οι ανταποκριτές από τα ΓΙΑΝΝΕΝΑ (εδώ  το gianninasports.gr) θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε ό,τι γράφουν αλλά και στους ΄τίτλους που δίνουν στα κείμενά τους ,ώστε να βοηθάνε περισσότερο την ομάδα ,όπως κάνουν και οι άλλες ομάδες,και να μη δίνουν εικόνα διάλυσης.
 Προφανώς το μήνυμα που περνάει το sait της Mikriliga.com(αναδημοσιεύοντας το ρεπορτάζ από τα Γιάννενα) προς τον κόσμο του ΠΑ Σ και όχι μόνο, είναι ότι η ομάδα χάνει τον 12ο παίκτη της.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 19 Μάι 2011 17:57 »
Onsports

Το σφύριγμα της λήξης του φιλικού αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αρη (2-2), έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των πανηγυρισμών.

•   
Η διοίκηση των Γιαννιωτών είχε διοργανώσει φιέστα για την άνοδο της ομάδας στη Super League, ωστόσο ήταν λίγο υποτονική, καθώς η ήττα από τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική, τους στέρησε την ευκαιρία να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Μάλιστα, η βαριά ήττα στην Κρήτη προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των οργανωμένων οπαδών, με τους «Bluevayeros» να απέχουν από τη φιέστα.
Το παρών, όμως έδωσε ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης, ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων στους παίκτες. Την αποθέωση γνώρισαν οι Κώτσιος και Μπακαγιόκο, αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης. Οι περίπου 800 οπαδοί που έδωσαν το παρών στους «Ζωσιμάδες» δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, ενώ τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό της πόλης των Ιωαννίνων.
ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Ακης Λιούτας
Συντάκτης: Onsports Team
Αυτό το δημοσίευμα το βρίσκω καλύτερο σε τίτλο και σε περιεχόμενο, από αυτό του gianninasports

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 19 Μάι 2011 18:11 »

OXI στην αχαριστία

Τρίτη, 17 Μάιος 2011 11:51   

Μια απάντηση στο φίλο SATSI από ένα   επαϊοντα του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος.

<<Νομίζω ότι ορισμένα πράγματα τα βλέπω διαφορετικά. Ίσως να φταίει το ότι για είκοσι χρόνια ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Και επαγγελματίας σημαίνει κρίνομαι εκ του αποτελέσματος. Χίλιες φορές προτιμούσα να νικάω 1-0 με κακή εμφάνιση παρά να παίζει η ομάδα μου μπαλάρα και να μην παίρνει το αποτέλεσμα. Και δυστυχώς έτσι μας μάθανε γιατί αν δεν κέρδιζες και γκρίνια είχες πολύ και άδειες τσέπες... Κάνω αυτόν τον πρόλογο γιατί ξέρω ότι στα Γιάννινα αυτή την στιγμή επικρατεί ένας φοβερός αναβρασμός. Εντάξει ήταν κακή η ήττα με αυτό το σκορ από τον μισητό αντίπαλο. Αλλά πρώτον και οι αντίπαλοι παίζουν μπάλα και δεύτερον και κυριότερο το συγκεκριμένο σκορ είναι μαγική εικόνα. Δείτε το DVD του αγώνα και θα καταλάβετε. Το άλλο που πείραξε ήταν η απώλεια της πρώτης θέσης. Και εδώ θα ξαναπώ το ίδιο. Και οι αντίπαλοι παίζουν μπάλα. Και ο Παναιτωλικός δεν ήταν και καμιά τυχαία ομάδα. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο. Χωρίς καμία μα καμία διαφορά. Η άνοδος στην σούπερ λίγκα. Που ουσιαστικά η ομάδα την έχει πετύχει από τον Γενάρη. Γιατί ρε παιδιά να τα ισοπεδώνουμε όλα; Γιατί να κράζουμε τα παιδιά που κάνανε μια μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια όλο τον χρόνο; Γιατί να κατηγορούμε τον προπονητή που μπόρεσε και κράτησε τα μπόσικα σε μια δύσκολη ομάδα; Γιατί να κράζουμε την διοίκηση που πάλεψε και έβγαλε την ομάδα αμέσως μετά τον υποβιβασμό της από την σουπερλιγκα; Και μάλιστα την στιγμή που ομάδες μεγάλες με ιστορία παραπαίουν αντιμετωπίζοντας τρομερά οικονομικά προβλήματα. Γιατί να είμαστε τόσο αχάριστοι ρε παιδιά; Δεν αξίζει σε κανέναν τέτοια συμπεριφορά. Ξέρω ότι και πάλι για πολλούς θα είμαι ο κακός. Δεν με πειράζει. Καθόλου. Λέω απλά αυτό που πιστεύω και που είμαι σίγουρος ότι πολλοί υγιείς σκεφτόμενοι θα συμφωνήσουν μαζί μου. Από εμένα λοιπόν για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου του ΠΑΣ.

Υ.Γ. Άλλο πράγμα να λέμε ότι αυτή η ομάδα δεν πάει πουθενά στην σούπερλιγκα και άλλο να ισοπεδώνουμε την προσπάθεια τους. Είναι άλλοι υπεύθυνοι να κρίνουν ποιοι κάνουν και ποιοι όχι και να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την καλή πορεία του ΠΑΣ στην σουπερλίγκα>>sportsioannina

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Παρ 20 Μάι 2011 11:06 »
Παράθεση
Μια απάντηση στο φίλο SATSI από ένα   επαϊοντα του ποδοσφαίρου όπως είναι ο Νίκος Ζαφειρόπουλος

η απάντηση αυτή φίλε μου δεν αρκεί να πείσει μόνο εμένα,που σαφώς δε με πείθει,πρέπει να πείσει και τους υπόλιπους 6.500 που προφανώς ούτε κουτόχορτο τρώνε,αλλά ούτε την μεοψηφία των....αχάριστων αποτελούν,αντιθέτως είναι η συντριπτική πλειοψηφία!!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Παρ 20 Μάι 2011 11:58 »
........Γιατί ρε παιδιά να τα ισοπεδώνουμε όλα; Γιατί να κράζουμε τα παιδιά που κάνανε μια μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια όλο τον χρόνο; Γιατί να κατηγορούμε τον προπονητή που μπόρεσε και κράτησε τα μπόσικα σε μια δύσκολη ομάδα; Γιατί να κράζουμε την διοίκηση που πάλεψε και έβγαλε την ομάδα αμέσως μετά τον υποβιβασμό της από την σουπερλιγκα; Και μάλιστα την στιγμή που ομάδες μεγάλες με ιστορία παραπαίουν αντιμετωπίζοντας τρομερά οικονομικά προβλήματα. Γιατί να είμαστε τόσο αχάριστοι ρε παιδιά;

Γιατί είμαστε Γιαννιώτες κομπλεξικοί και νομίζουμε πως είμαστε η αρχή και το τέλος του σύμπαντος....

Ο ΠΑΣ στα Γιάννενα έχει το λιγότερο 7.000 οπαδούς.Στην χθεσινή φιέστα φιάσκο βέθηκαν κάπου 500.Αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι 6.500 που απουσίαζαν από τη φιέστα
ανόδου βλέπουν τα πράγματα κάπως διαφορετικά απ ότι τα βλέπεις εσύ.Ακόμη και λάθος να τα βλέπουν,είναι πάρα πολύς ο όγκος για να πείς ότι τα βλέπουν λάθος!!
Συνεπώς,δεν μπορεί να αρμενίζουν όλοι αυτοί στράβα,μάλλον ο γιαλός είναι στραβός!!!Σκέψου λίγο.....και προβληματίσου!

Άρα και το γεγονός οτι το 77,4% του ελληνικού λαού ψήφισε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σημαίνει οτι δεν μπορεί να κάνει λάθος!!! Σωστά;;;; Καλώς λοιπόν μας πηδάει το ΔΝΤ αφού αυτό θεωρούμε σωστό και το απέδειξε η πλειοψηφία με την ψήφο της....

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Παρ 20 Μάι 2011 13:31 »
Μπράβο,συνέχισε να σκέφτεσαι έτσι,αφού τα έχεις βρεί με τον ευατό σου.Εσύ είσαι σίγουρα
από τους πιο πιστούς οπαδούς,απο τους καλύτερους πελάτες του Χριστοβασίλη κι απ τους τελευταίους 200 που θα μείνουν στο γήπεδο αν η ομάδα απογοητεύσει ξανά τον κόσμο!!

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Παρ 20 Μάι 2011 14:08 »
Μπράβο,συνέχισε να σκέφτεσαι έτσι,αφού τα έχεις βρεί με τον ευατό σου.Εσύ είσαι σίγουρα
από τους πιο πιστούς οπαδούς,απο τους καλύτερους πελάτες του Χριστοβασίλη κι απ τους τελευταίους 200 που θα μείνουν στο γήπεδο αν η ομάδα απογοητεύσει ξανά τον κόσμο!!

Aν η απάντηση αφορά εμένα σε ενημερώνω οτι φέτος δεν πάτησα ούτε σε έναν αγώνα του ΠΑΣ πράγμα το οποίο θα κάνω και του χρόνου για να σε προλάβω μη με κατηγορήσεις για μοδάτο και μου κοπεί η όρεξη για το μεσημεριανό. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορώ να σκέφτομαι και να διαφωνώ με ισοπεδωτικές απόψεις και επάρσεις περί του μεγέθους της ομάδας και των απαιτήσεων που την συνοδεύουν.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Παρ 20 Μάι 2011 16:53 »
Χωρίς Σχόλια για τα παιγνίδια Δημοσιογράφων-manager.

Πέμτη 19-5-2011
passports.gr

Ταμπάσης: «Έχω συμφωνήσει με ΠΑΣ»

Δια στόματος του ίδιου του Χάρη Ταμπάση ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του passports.gr που πρώτο είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του με τον ΠΑΣ ώστε να συνεχίσει στα Γιάννενα την καριέρα του.
Ο 25χρονος τερματοφύλακας μάλιστα σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα της Ρόδου έκανε λόγο για όνειρο που πραγματοποιείται μέσω του ΠΑΣ και αφορά τη συμμετοχή του στη Super League,
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ταμπάση:
«Ναι, έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιώντας πλέον ένα από τα όνειρα κάθε ποδοσφαιριστή. Να παίξει στη Super League.
Ταμπάσης: «καμία συμφωνία»

Παρασκευή, 20 -5 2011 

Αρνήθηκε ότι έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ, τον ΠΑΣ Γιάννινα ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ο Χαράλαμπος Ταμπάσης.

Σε δηλώσεις του στον Sentra FM o γκολκίπερ του Διαγόρα Ρόδου ξεκαθάρισε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, αλλά δεν έχει συμφωνήσει με κάποια απ' αυτές να συνεχίσει εκεί την καριέρα του

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 00:48 »
. Έγραφα προχθές:

<<Το γεγονός της αποχής των Blue Vayeros από τις κερκίδες (με την οποία άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν (100 άτομα λέει το ρεπορτάζ,,εγώ νομίζω, αν κάνομε ένα γκάλοπ είναι περισσότεροι ,αλλά διστάζουν να διαφοροποιηθούν φανερά από τη γραμμή του αρχηγού) είναι εσωτερικό μαςθέμα και δευτερεύουσας για πολλούς σημασίας>>.
 Δείτε όμως τι γράφει το καλά ενημερωμένο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ.

<<Μπορεί οι bluevayeros να απείχαν επιδεικτικά στη χθεσινή φιέστα-χέστα στο φιλικό με τον Αρη, όμως ο στρατηγός (κατά κόσμο Θοδωρής) φαίνεται ότι εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο (που τους είχε όλους μαντρωμένους στο σύνδεσμο) δίωρη έξοδο (μετά δημοσίων θεαμάτων που έγραφαν στο στρατο!) και βρέθηκε στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου με τη φωτογραφική του μηχανή και πήρε τα δικά του στιγμιότυπα.
 Ενδεχόμενα όμως να ήταν και ο ...ειδικός απεσταλμένος, για να διαπιστωθεί πόσοι παρέβησαν την επίσημη γραμμή του συνδέσμου!>>.(Αλήθεια πόση δημοκρατία υπάρχει στους συνδέσμους;)

Αυτά γιατί κάποιος απόψε στο I.T.V.που απο" πολλούς "θεωρείται σπουδαίος, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε γραμμή από τον αρχηγό, για αποχή από τη φιέστα ανόδου.
Αυτός ο κάποιος, είναι ένας από αυτούς που έριχναν ευθύνη στο Ντεμόλ γιατί έβαλε τον Κώτσιο να παίξει(ενώ ήξερε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση) Και εδώ όμως έχει λάθος πληροφορίες ,αφού οΝτεμόλ< διέψευσε τον Κώτσιο ότι τον είχε ενημερώσει ότι του τηλεφώνησε ο Μαχλάς πριν το ματς με τον ΟΦΗ >
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ Η ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ  ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 01:24 »
gianninasports
Ο κ Ντεμόλ καταφέρθηκε και εναντίον μερίδας του Τύπου, αναφέροντας ότι το «ΣΟΥΤ» του έκανε κακοπροαίρετη κριτική. Στο σημείο αυτό θα μας επιτρέψει ο κ. Ντεμόλ να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να τονίσουμε ότι προσωπική μας αντίληψη είναι ότι κανένας δεν του έκανε κακόβουλη ή κακοπροαίρετη κριτική, οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων στήριξαν την προσπάθεια και πάντα ήταν κοντά στην ομάδα. Λάθη μπορεί να γίνονται απ’ όλες τις πλευρές, αλλά κανένα ΜΜΕ των Ιωαννίνων δεν είναι διατεθειμένο να κάνει κακοπροαίρετη κριτική στον προπονητή ή στην ομάδα και δεν το έκανε ποτέ. Κι επειδή ο κ. Ντεμόλ ανέφερε τη συγκεκριμένη εφημερίδα ΣΟΥΤ, δημοσιεύουμε αλλά δεν υιοθετούμε τα λεγόμενά του, γιατί ξέρουμε ότι κάνει επί πολλά χρόνια σωστά τη δουλειά της και στηρίζει την προσπάθεια του ΠΑΣ και του τοπικού αθλητισμού. Ίδια άποψη έχουμε και για την έτερη αθλητική εφημερίδα ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ, ότι είναι μια αξιόλογη εφημερίδα και στηρίζει τον ΠΑΣ και τον τοπικό αθλητισμό. Ίδια άποψη έχουμε για όλους τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων. Επαναλαμβάνουμε ότι λάθη όλοι κάνουμε, αλλά κακοπροαίρετη κριτική δεν άσκησε κανείς. 

Μπράβο στο Ντεμόλ που είπε στον κατάλληλο χρόνο(που δεν ταράζει το κλίμα  στην ομάδα) το παράπονό του για την κακόπιστη κριτική που του έγινε και που συνεχίζεται από κάποιους ,και που θα είναι εντονότερος από εδώ και στο εξής .
Βέβαια όσο και αν κάποιοι νομίζουν ότι αυτό δεν ισχύει,( φαίνεται αυτό και από την καθαρά συντεχνιακή θέση τουgiannisports) εθελοτυφλούν, αφού το σύνθημα<………..ρουφιάνοι…………………………….> που είναι γνωστό  σε όλο τον κόσμο δεν βγήκε τυχαία.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 01:27 »
Ωραια τα ειπε ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ...καποιος επρεπε να τα πει..

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σαβ 21 Μάι 2011 02:18 »
Παράθεση
. Έγραφα προχθές:

<<Το γεγονός της αποχής των Blue Vayeros από τις κερκίδες (με την οποία άλλοι συμφωνούν και άλλοι διαφωνούν (100 άτομα λέει το ρεπορτάζ,,εγώ νομίζω, αν κάνομε ένα γκάλοπ είναι περισσότεροι ,αλλά διστάζουν να διαφοροποιηθούν φανερά από τη γραμμή του αρχηγού) είναι εσωτερικό μαςθέμα και δευτερεύουσας για πολλούς σημασίας>>.
 Δείτε όμως τι γράφει το καλά ενημερωμένο ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ.

<<Μπορεί οι bluevayeros να απείχαν επιδεικτικά στη χθεσινή φιέστα-χέστα στο φιλικό με τον Αρη, όμως ο στρατηγός (κατά κόσμο Θοδωρής) φαίνεται ότι εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο (που τους είχε όλους μαντρωμένους στο σύνδεσμο) δίωρη έξοδο (μετά δημοσίων θεαμάτων που έγραφαν στο στρατο!) και βρέθηκε στις κερκίδες του Εθνικού Σταδίου με τη φωτογραφική του μηχανή και πήρε τα δικά του στιγμιότυπα.
 Ενδεχόμενα όμως να ήταν και ο ...ειδικός απεσταλμένος, για να διαπιστωθεί πόσοι παρέβησαν την επίσημη γραμμή του συνδέσμου!>>.(Αλήθεια πόση δημοκρατία υπάρχει στους συνδέσμους;)
Τους καμαν κι αυτνους Τσακωτοι ???  :joker:

Παράθεση
Αυτά γιατί κάποιος απόψε στο I.T.V.που απο" πολλούς "θεωρείται σπουδαίος, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε γραμμή από τον αρχηγό, για αποχή από τη φιέστα ανόδου.
Αυτός ο κάποιος, είναι ένας από αυτούς που έριχναν ευθύνη στο Ντεμόλ γιατί έβαλε τον Κώτσιο να παίξει(ενώ ήξερε ότι ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση) Και εδώ όμως έχει λάθος πληροφορίες ,αφού οΝτεμόλ< διέψευσε τον Κώτσιο ότι τον είχε ενημερώσει ότι του τηλεφώνησε ο Μαχλάς πριν το ματς με τον ΟΦΗ >
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ Η ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ  ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΥΠΏΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ακοοοομα δεν διασταυρωνει ???  ::)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Δευ 23 Μάι 2011 10:05 »
Παράθεση
Aν η απάντηση αφορά εμένα σε ενημερώνω οτι φέτος δεν πάτησα ούτε σε έναν αγώνα του ΠΑΣ πράγμα το οποίο θα κάνω και του χρόνου για να σε προλάβω μη με κατηγορήσεις για μοδάτο και μου κοπεί η όρεξη για το μεσημεριανό. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν μπορώ να σκέφτομαι και να διαφωνώ με ισοπεδωτικές απόψεις και επάρσεις περί του μεγέθους της ομάδας και των απαιτήσεων που την συνοδεύουν.

αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!!!!Ότι η ομάδα πρέπει να αποκτήσει μέγεθος!!!!Ο κόσμος,για να είναι 7 και 8 και 10 χιλιάδες απαιτεί μέγεθος,διαφορετικά θα μείνει με 200 άτομα σαν την Καρδίτσα και τον Κολινδρό!!!Ο κόσμος τόσα χρόνια με την ελπίδα της απόκτησης μεγέθους τρέχει στο γήπεδο αλλά κουράστηκε να μασεύει 4 άρες από τη ΦΟΦΗ και να βλέπει την πλάτη του Αγρινίου!!!Μια ευκαιρεία θα δώσει ακόμη φέτος κι αν υπάρξει πάλι

αποτυχία,ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!Σιγά το μέγεθος που έχει ο Βόλος,η Ξάνθη κι η Καβάλα για να βγαίνουν Ευρώπη και τους Γιαννιώτες να τους παραμυθιάζεις με ανόδους,φιέστες δευτεραθλητών και με Κώτσιους!!!Είπαμε,είναι βλάκες οι Γιαννιώτες αλλά μέχρις ενός ορίου!!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Τετ 25 Μάι 2011 01:37 »
Χθές βράδυ, είχα να διαλέξω τι θα δω από την TV, ανάμεσα σε 4-5 αθλητικές εκπομπές ,και σε 3 ενημερωτικές- προπαγανδιστικές  –πολιτικές εκπομπές πλύσης εγκεφάλου, η όπως αλλιώς θέλετε εσείς να τις πείτε.
Άρχισα από τις πολιτικές, εκπομπές,(βλέπετε είχαμε και τα νέα μέτρα ),μήπως και ακούσω κάποιον να μου πει όχι πως θα σωθεί η Ελλάδα-βλ. τράπεζες-κερδοσκόποι,(αφού έτσι και αλλιώς η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ), αλλά αν έχουμε  ελπίδα να ζήσουμε και οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Με το που άρχισαν τα παπαγαλάκια να μου λένε ότι,  όλα γίνονται για το καλό μου, τα έκλεισα γιατί δεν αντέχω τόοοση καλοσύνη. 
¨Έτσι ξεκίνησα να βλέπω στο  ΗΡΤ, την εκπομπή με τη< μεγαλύτερη τηλεθέαση> ,όπως νομίζουν οι παρουσιαστές της.Το σίγουρο είναι ότι έχει 4 μόνιμους τηλεθεατές . Τον Άκη από το Μαντείο ,τον Βασίλη από την Αθήνα, Τον Πατέρα από τα Γιάννινα  ,και το Σπύρο που νεκρανασταίνεται.
Οι παρουσιαστές ο ένας για γέλια, ο άλλος για κλάματα .
Οι καλεσμένοι προσαρμοσμένοι στο κλίμα που εξέπεμπε η εκπομπή όλη τη χρονιά ,δηλ.στο κλίμα της μιζέριας της  αμφισβήτησης της κατήφειας( ιδίως του Ενός από αυτούς,( που όλη τη χρονιά τα έχει βάλει με κάποιον της διοίκησης που δεν τον συμπαθεί , όχι γιατί δεν παράγει έργο αλλά κυρίως γιατί δεν μπορεί να προωθήσει μέσω αυτού τις απόψεις του, όσον αφορά  την ομάδα, και συγκεκριμένα  τα παιδιά  από την περιοχή μας, με αποτέλεσμα να χάνονται οι παικταράδες της περιοχής μας, που τόοοσο αγαπούν την ομάδα μας. βλ.Μπούρμπο (και το κλάμα του για την βαριά ήττα τουΠΑΣ στον ΟΦΗ) ,ΣΙόντη, Λιαπάκη,Σπυρόπουλο  κ.α., ενώ  ο Άλλος,  ο υπέρ αισιόδοξος όπως αυτοονομάζεται, (ο υπερφίαλος όπως λέει ο κόσμος, ,η θα χαζεύει, η θα μιλάει με το Βαλάντη, η θα αυτοθαυμάζεται φροντίζοντας το μαλλί του και το μαντηλάκι του ,η θα  μιλάει απαξιωτικά για τους άλλους ( αποκαλώντας; τους χωριάτες –χωριατάκια –νηστικούς, αγράμματους)και για τις  άλλες ομάδες,( εκτός φυσικά της Παναχαίκής, ,λόγω του συναδέλφου του ,και της ομάδας της Κέρκυρας, λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας στο Νησί, υποτιμώντας επιδεικτικά όσους αντέχουν να τον δούνε.
Κατέληξα λοιπόν στην εκπομπή των B.V. με σκοπό να μην καθίσω πολύ, αφού πολλές φορές η ποιότητα της εκπομπής με είχε απογοητεύσει .Είχα κατά νου την απόφαση της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ και υπολόγιζα ότι αυτό θα ήταν το κυρίαρχο θέμα της εκπομπής .
Όντως έτσι έγινε. Εκείνο που πραγματικά με εξέπληξε θετικά ήταν η παρουσία του προέδρου των B.V. Αν εξαιρέσω κάποια ειρωνεία που είχε στην αρχή, ασχολήθηκε στη συνέχεια με την ουσία της υπόθεσης και πραγματικά άφησε άναυδους  όσους τον παρακολούθησαν.
Άριστος γνώστης του θέματος .Σοβαρός και Υπεύθυνος έδινε καίρεες  απαντήσεις στις απορίες των συμπαρουσιαστών (που έκαναν ό τι μπορούσαν  για να χαμηλώσουν το επίπεδο της εκπομπής μιλώντας απαξιωτικά  και ειρωνικά για την αντίπαλη ομάδα με φράσεις όπως Χάντακας κ.λ.π..
 Αν έλειπαν αυτά ,η εκπομπή ήταν ανάλογη αυτών που βλέπουμε στα μεγάλα κανάλια και θα την έβλεπαν ευχάριστα, ακόμη και οι φίλοι του ΟΦΗ. Όσον αφορά την ομάδα μας με τα λεγόμενα του έδινε ένα τόνο αισιοδοξίας.
ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ. Πάντα  τέτοια.

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Τετ 25 Μάι 2011 09:39 »
Εγω παλι ειδα ,στο ιταλικό σκυ σε HD, τον τελικό του 2006 του Champions League Μπαρτσα - Αρσεναλ 2-1
Ειναι φοβερό να βλεπεις την Μπαρτσα να παιζει αυτο το passing game απο τοτε, οχι βεβαια οπως το παιζουν τωρα, και μονο με Πουγιολ κι Ινιέστα απο αυτους που παιζαν τοτε να ειναι σημερα στην ομάδα. (Επιθεση Λαρσον, Ετο, δεξι μπακ Μπελετι, Μαρκες κεντρο αμυνας κλπ.)
Και βεβαια Αρσεναλ με Φλαμινι, Ζιλμπερτο Σιλβα Κολο Τουρε κλπ.
Χτες ειχε τον τελικό της Αθήνας, σημερα τον τελικο του 2008.

Φαντασία, ποδοσφαιρική μαγεια....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Τετ 25 Μάι 2011 11:25 »
Εγώ έβλεπα τον Παπακωσταντίνου, τον Υπουργό Οικονομικού Διλήμματος.
Μου πήγε η Ψυχή στη Μπάρτσα, απ' το χρώμα του, (κάτι θλιβερό θα ανακοινώσει σύντομα) αλλά ευτυχώς είχα ευχάριστες αναμνήσεις (στην τσέπη) από το ΑφροΜούντιαλ, Daveli :P
Μετά το γύρισα στο κανάλι του Άνθιμου, όπου είχε το μακαριστό Χριστόδουλο.
Παοκτσής ήταν μάλλον.

Γιατί μια φορά που είμασταν έξω απ' τη Μητρόπολη (καθημερινή) με το Χάρη και με το Χαρμπίλα, ο μακαριστός συζητούσε με τα στελέχη του
εκεί κοντά στον αδριάντα του Δαμασκηνού και φώναξει φωνάχει ο Χαρς ... Παοοοκάραααα
Γύρισε τότε ο τζες και τον χαιρέτησε χαμογελώντας.

Και οι κρίνοντες, κρίνονται.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Τετ 25 Μάι 2011 12:36 »
Κρίμα που δεν πιάνουμε στο δορυφόρο κάποιο κανάλι της κρήτης να δούμε Live τον τύπο στο καμπαναριό της εκκλησίας!! (τελικά έπεσε ή δεν έληξε ακόμα η διορία;;;;). Ακόμη να δούμε τις προσπάθειες των βουλευτών του Ηρακλείου (πράσινων, αλλά κι εκείνου του περίεργου Αυγενάκη της Ντόρας) για την αδειοδήτηση, αλλά και τα κλάματα και τα σκουξίματα του 31, του Μπούρμπου κλπ. Και μιας και είπα για Μπούρμπο, απορώ πως έκανε "χωριό" με τον allenatore, μιας και όταν ήταν εδώ προπονητής έβαζε τον Μπούρμπο στις προπονήσεις για .. δοκάρι!!!!
Κατά τα άλλα συμφωνώ με daveli για την Μπάρτσα και ευχαριστώ τον Θεό (και κάποια άλλη!!!) που ήμουνα από τους τυχερούς που είδα live στο Olympico της Ρώμης την Μπάρτσα το 2009 στο 2-0 απέναντι της Man. United. Φέτος θα χουμε ρεπετισιόν του εν λόγω τελικού με τον Σερ Άλεξ να προσπαθεί να πάρει τη ρεβάνς. Κομμάτι δύσκολο, αλλά στη μπάλλα όλα γίνονται!!!

ΥΓ. Kώστα στο SKY Italia τπάρχει και το ESPN Classic που δείχνει όλους τους τελικούς του C.L, αλλά και του τέως πρωταθλητριών από το '60 και μετά. Έχω δει από ΕΡΤ ΕΙΡΤ κλπ ζωντανά όλους τους τελικούς από το 1972 και μετά. Eίδα και τους παλιότερους στο ESPN classic και έπαθα πλάκα με τις μεγάλες Ρεάλ, Μπενφίκα κλπ
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Μάι 2011 13:25 από mh_per_ »

Αποσυνδεδεμένος SATSI

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Τετ 25 Μάι 2011 14:37 »
Μπράβο σας!!!!Κι εγώ είδα "τα μυστικά της Εδέμ" και μετά "τη ζωή της άλλης" γιατί παίζουν τρελλά μωράκια...αλλά δεν το έκανα και θέμα!!!Μπορείτε να μου πείτε τι σχέση
έχουν αυτά με το θέμα μας;;;;