Αποστολέας Θέμα: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ  (Αναγνώστηκε 34165 φορές)

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Απ: ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
« Απάντηση #75 στις: Παρ 20 Ιαν 2012 21:06 »

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης έμεινε ικανοποιημένος από τη μη διαρροή της μεταγραφής του Νέμεθ, λέγοντας σε συνεργάτες του: «Να τους βάζουμε στο αεροπλάνο για τα Γιάννινα και μετά να το γράφουν, όπως έγινε τώρα….».

Μπράβο στον πρόεδρο που κατάλαβε το παιγνίδι των SUPER ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ,και των γνωστών ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ , που βγάζουν το ψωμί τους κοροϊδεύοντας τον κόσμο.
Ας τους απομονώσουμε όλοι μας , και ας  τους ξεμπροστιάσουμε ,για να  δούμε άσπρη μέρα σε αυτή την πόλη.

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Παρ 20 Ιαν 2012 23:57 »
Μήπως τελικά κατάλαβε και ποιός ρουφιάνευε τις μεταγραφές στους μεγαλοδημοσιογράφους μας;;;
Μήπως αυτός που δεν ακούστηκε καθόλου το όνομα του στη συγκεκριμένη μεταγραφή;;;

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Σαβ 21 Ιαν 2012 11:28 »
Μη λέτε μεγάλα λόγια. Αν -λέω αν- ο Νέμεθ βγει "παλτό" να είστε σίγουροι ότι θα χρεωθεί σ' αυτόν που το όνομά του δεν ακούστηκε καθόλου στη μεταγραφή αυτή!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Σαβ 21 Ιαν 2012 11:43 »
23 χρονών παίκτης παλτό? ... μπουφανάκι αμάνικο.
Μπορεί να είναι λίγο γατάκι, αλλά πιστεύω θα αγριέψει.

Πάντος υπάρχουν περιπτώσεις παικτών, που τους έντυσαν με το ζόρι παλτό.
Αλλάζει ... έχουμε ήδη γίνει ρόμπες με τέτοια παλτά.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Δευ 23 Ιαν 2012 16:17 »

Παράθεση
Προτού μας πάρουν μια μέρα σηκωτούς …

«Γράφουμε» … γιατί???

Μέχρι εδώ που φτάσαμε και επειδή πολλές φορές έχω «παραμιλήσει» για πρόσωπα (σκιώδης διοικήσεις), για προσωπεία (διευθυντές χωραφιών), για πράγματα (κριτική κόσμου), για θαύματα (δημοσιογραφικό κοουτσάρισμα) για παίκτες (λογιστικές μεταγραφές) και για θεάματα (αγωνιστική αφασία), που αποτελούν λυπηρά φαινόμενα μιας μίζερης τακτικής της πρεμούρας και ενός άκρατου καρεκλοκενταυρικού παραγοντισμού που εξέθεσαν και βάλτωσαν την Ομάδα … αυτό το «γράφουμε» γίνονταν και γίνεται από ανιδιοτελές ενδιαφέρον με τη λογική του «Σε όποιον αρέσει.» και πάντα στα διακριτικά πλαίσια και διακριτά όρια του ευήκοου διαλόγου και της  καλοπροαίρετης  συλλογικής κριτικής, μΠΑΣ και ίδρωνε επιτέλους κανενός το αυτί και όχι από βίτσιο για to claim a record posts, όπως πιθανόν να εννόησαν κάποιοι, καθόλου αφελείς.

Στη φάση που διανύουμε, θεωρώ ότι η σωτηρία της Ομάδας είναι υπόθεση ύστατης πλην δυναμικής προσπάθειας του προφανώς πελεδάτου προπονητή μας και πιθανόν αφυπνιστή του προέδρου μας κ. Αναστασιάδη, της πλειονότητας των παικτών μας που έχουν αποδείξει ότι δεν «το παίζουν ΠΑΣ» πίσω από τα αδιάλλακτα συμβόλαιά τους, μα περισσότερο είναι υπόθεση του ευαίσθητου και εμπαιγμένου Κόσμου μας που κρίνεται απαραίτητος τώρα, όσο ποτέ άλλοτε στην κερκιδική του ιστορία, στην ιστορία του ΠΑΣ.

Για την Ομάδα, για τον Προπονητή που δε φαίνεται να είναι δήθεν και για την πάρτη μας, αξίζει να πούμε «Για τον ΠΑΣ ρε γαμώτο πέφτουν τα εμπόδια!» (Β. Παπουλίδου), γεγονός που μπορεί αν όχι να ματαιώσει  τυχόν επιδιωκόμενους  πισωγυρισμούς  και να δρομολογήσει ασφαλείς προορισμούς παραμονής και καταξίωσης, αλλά τουλάχιστον να αναγκάσει κάποιους να μιλήσουν καθαρά και ξάστερα για τη βαλίτσα του ΠΑΣ.

Σε ότι αφορά την παραμονή, αρκεί να υποθέσουμε ότι, τα εκτός παιχνίδια θεωρητικά δεν είναι δεμένα και δεδομένα, αυτό δε σημαίνει ότι θα αγνοήσουμε, καθώς, ότι πάρεις είναι μεγάλο κέρδος και υπάρχουν τέτοια παιχνίδια.

Οι βαθμοί της σωτηρίας του ΠΑΣ, παρά τις πολέμιες διαιτησίες, βρίσκονται στους Ζωσιμάδες και κερδίζονται  αγωνιστικά και από τον κόσμο, όσο και αν τα τελευταία εκ προμελέτης θλιβερά γεγονότα της οπαδικής επιδρομής θέλησαν να προκαλέσουν νέα γηπεδική αποστροφή και αποστασιοποίηση στη ζωηρή πλειοψηφία των υποστηρικτών του ΑΓΙΑΞ, που ωστόσο εξορθολόγησε και παρέκαμψε κανονικά τα γεγονότα.

Στο εξής πιστεύω ότι, μπαίνουν σε δοκιμασία λεπτής ισορροπίας 2 βασικά πράγματα, το 1 είναι η προοπτική της διοίκησης για τον ΠΑΣ και πόσο γράφει η ζυγαριά της για το Μεγάλο ΑΓΙΑΞ και το άλλο είναι πόσο γράφει και πόσο ζυγίζει ο ΠΑΣ ΑΓΙΑΞ στους θερμούς «ενεργούς» ή στους ψυχρούς «παθητικούς» υποστηρικτές του, τους μέσα καρδιά και τους έξω καρδιά, είτε αυτοί προέρχονται από τα (την) παλιά, είτε από τα (την) νέα.

Τέλος κάνω 1 άνευ λόγου υπόθεση, πιο πολύ ως παράδειγμα νουθεσίας και όχι ως φαινομενολογία τυχόν εξελίξεων, που λέει ότι, έστω με ενδεχόμενη ή απλά φημολογούμενη και γιατί όχι στατιστικά πιθανή τη διοικητική διεύρυνση ή πιο ακραία την αλλαγή της διοικητικής σκυτάλης, αυτό δε σημαίνει αυτομάτως και αλλαγή Κατηγορίας για τον ΠΑΣ, όπερ άτοπον.

Διαφορετικά υποθέτω πάλι ότι, ο κ. Αλέκος Κιτσάκης θα συνεχίζει τραγουδάει για χρόνια τις πολυπόθητες ανόδους στην Α΄ και εμείς θα δεχόμαστε διαχρονικά την μεγάλη αλήθεια σε μικρές δόσεις ψευτιάς από τυχάρπαστους ευπατρίδες επενδυτές που θα τραπεζώνουν τους τζίρους της θητείας τους και από κομπογιαννιώτες ρήτορες καλοταϊσμένους τα ημέτερα που θα εκστομίζουν διθυράμβους για την εβαπορέ γάλα βλάκας ιδέα του Μεγάλου ΠΑΣ … που μεγαλώνει γερά παιδιά από γενιές και σε γενιές και μέχρι την άκρη του κόσμου.

Τέλος, εμείς τουλάχιστον, εμείς της νέας γενιάς, όλοι εμείς οι έφηβοι που έχουμε το μέλλον μπροστά μας ώστε να αξιωθούμε 1 μέρα στην καταξίωση του ΠΑΣ, ας κατεβούμε επιτέλους από την τραμπάλα και ας καθίσουμε κιμπάρικα πάνω στη μπάλα, πριν αυτή κάνει ανεπιστρεπτί την τελευταία της γκέλα.

Ζ sports

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 23 Ιαν 2012 16:36 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Πεμ 02 Φεβ 2012 01:02 »
{Το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ ΟΦΗ είναι μεγάλο, καθώς έχουν επιδικαστεί 23 προσφυγές παικτών σε βάρος της και οι δέκα πρέπει να πληρωθούν στις επόμενες επτά μέρες}

Η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να τακτοποιήσει προσφυγές που έχουν επιδικασθεί σε βάρος της και είναι: Σφακιανάκης, Ρούσεφ, Κασμερίδης, Κιάσος, Ψωμάς, Κωνσταντινίδης Π., Γκέρμπερ, Χατζηνικολάου, Κατσικογιάννης, Αγρίτης, Μπαρτζώκας, Ρόβας, Μάουερ, Βλόνταρτσικ, Μπαρκαουάν, Γκουλής, Μπερτίν, Πέσιτς, Καρακατσάνης, Νατσούρας, Οργκανίστα, Σταυρακάκης, Σίμιτς.
Από τις παραπάνω προσφυγές, επείγουσες περιπτώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν έως 7-2-12, είναι των Ψωμά, Κασμερίδη, Κατσικογιάννη, Γκέρμπερ, Μάουερ, Σίμιτς, Νατσούρα, Αγρίτη, Μπαρκαουάν, Μπερτίν.
Απορώ πως μια τέτοια ομάδα είναι σε καλλίτερη βαθμολογική θέση από μας , συνεχίζουν στο κύπελλο και ο κόσμος δεν γκρινιάζει ,όπως εδώ. Πόσο  τα ΜΜΕ της Κρήτης  έχουν συμβάλει σε αυτό?
 Ούτε θέλω να σκέφτομαι τι θα έφτιαχναν οι « ρουφιάνοι» στα Γιάννινα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο  με την ομάδα μας . Εδώ χαίρονται και καταστροφολογούν, με σενάρια που οι ίδιοι εφευρίσκουν.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Πεμ 02 Φεβ 2012 13:53 »
Εδώ θα γκρινιάζαμε γιατί θα είμαστε 5οι με 29 πόντους και όχι 2οι να πηγαίναμε στο C.L!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Πεμ 02 Φεβ 2012 21:35 »
Παράθεση
ΝΤΕΛΙΡΙΟ…
Αυτοί είστε; Υποτελείς και πασά μου;

Γράφει ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ
02/02/2012
http://www.paspartoy.gr/main.html

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Δευ 06 Φεβ 2012 20:16 »
Πολύ το χάρηκα απόψε που μετά τα… χαζοχαρούμενα, άκουγα και τον SUPER…..καράφλα να γκρινιάζει στην εκπομπή του, γιατί λέει, ο Πρόεδρος δεν επιτρέπει στους παίκτες να μιλούνε στα ΜΜΕ ,  αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
Άργησε αλλά κατάλαβε η ΠΑΕ το ρόλο που παίζουν οι ρουφιάνοι- σεναριογράφοι σε αυτή την πόλη, και ότι τα εν οίκω μη εν δήμω.

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Δευ 06 Φεβ 2012 20:51 »

Παράθεση
  ΝΤΕΛΙΡΙΟ…

Γράφει ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ
    02/02/2012

Παράθεση
ΝΤΕΛΙΡΙΟ…

(Όταν) ήρθα το καλοκαίρι είπα: Έχετε (ένα) προτέρημα…
 Αγαπάτε παθιασμένα ομάδα. Αλλά και (ένα) ελάττωμα.
 Την χτυπάτε μέχρι τέλους (της).
    Στα πλαίσια αυτοκαταστροφής ως φίλαθλοι!
 (Σας) είχα πει ομοίως: Θα έχουμε το πιο δύσκολο, το πιο πούστικο, το μεγαλύτερο σε προβοκάτσια πρωτάθλημα. Το πιο υποχθόνιο Δεκαετιών λόγω οικονομικής κρίσης και συμφερόντων!
    Χτυπάγατε εμένα (ενώ) εγώ πάλευα μόνος ανέκαθεν και χτύπαγα χωρίς υποστήριξη σας εχθρούς μας!
    Σιγά σιγά τώρα βλέπετε την αλήθεια.
    Συνεχίστε!
    Εγώ να παλεύω μήνες ως μη Γιαννιώτης για τον ΠΑΣ κι εσείς να ασχολείστε  με εμένα ή διοίκηση ΠΑΣ!
    Τι συμφέρον έχετε να πέσει ο ΠΑΣ Β’ Εθνική, άφραγκος, να χρωστάει παντού κι εσείς να κοιμάστε;
 (Αυτή) (είναι) η δύναμή σας;
    Να κάνει μπουρδέλο μία πόλη, μία ομάδα, όλους μας (ένα) κράτος και οι διαφωνίες μας, μικροσυμφέροντα, εγωισμοί μας, η πάρτη μας;
    Αυτοί είστε;
    Υποτελείς και πασά μου;
 (Αυτή) (είναι) η Ηπειρος;
 (Όχι).
 Ο ΔΝΤΗΣ ΠΑΣ
     Ρε αυτοί είστε οι Ηπειρώτες; Σας προκαλώ!
 Είμαι ο Πασχάλης Μόσχογλου. Κατάγομαι (από) Ορτάκιο Μικράς Ασίας. Τον παππού μου στα 30 του που δεν τον  γνώρισε ο πατέρας μου, τον τουφέκισαν οι Βούλγαροι και του έκλεψαν τα χρυσά δόντια! Εγώ  ήμουν επίλεκτα τμήματα αλεξιπτωτιστών και 2η 12άδα να πέσω Ιμια!
    Αυτοί είστε οι Ηπειρώτες;
 Στ αρχ@##$ μας, αν (είναι) πρόεδρος ο Χρηστοβασίλης ή (άλλος)!
    Ξεφτιζόμαστε και κοιτάτε και παλεύω μόνος με επικεφαλή (τα επικεφαλής) θηρία!
    ,
    Πάντα χύμα…
 Πάντα ντόμπρος!
 Αύριο έφυγα! Και;
    Συνεχίστε έτσι υποτελείς!!!...
 Πασά μου!
    Σας προκαλώ!
    Ξυπνήστε το θεριό! ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ! AJAX ΗΠΕΙΡΟΥ!
    Που (είναι) και τον ψάχνω;;;
    Κι επειδή θα πρέπει να λέμε τα σχετικά περί ημών. Άσχετα περί ημών και άλλων! Αναλαμβάνω εγώ ευθύνη για όσα λάθη έγιναν και γίνονται ούκ ολίγα!
    Ντόμπρα!  Εγώ ευθύνομαι!..
Εγώ ευθύνομαι! Εγώ λάθος! Αυτός είμαι εγώ! (Όχι) οι άλλοι.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 06 Φεβ 2012 21:01 από pagourenko1966 »

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Δευ 06 Φεβ 2012 22:58 »
δεν μπορω να βγαλω ακρη για το τι θελει να πει ο ποιητης!
ενα κειμενο χωρις αρχη μεση και τελος και γραμμενο σε στυλ ''βασιλια'' (υπονοουμενα που μονο εκεινος ξερει να εξηγησει)
ειχα καταλαβει οτι κατι δε παει καλα ,αλλα τοσο πολυ πια?

υγ.τελοσπαντων....εχουμε πραγματα να ασχοληθουμε ενα σωρο απο το να αποκρυπτογραφουμε την παπαρια του καθ'ενος.

υγ1.α ωρε με το καθε βουρλο!!!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Τρι 07 Φεβ 2012 00:21 »
ενα κειμενο χωρις αρχη μεση και τελος και γραμμενο σε στυλ ''βασιλια'' (υπονοουμενα που μονο εκεινος ξερει να εξηγησει)

Προφορικότητα, πηγαδάκι ... κάποιος έκανε REG και βγήκε. 8)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Τρι 07 Φεβ 2012 02:12 »
μονόλογος ήταν ή διάλογος;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Κυρ 12 Φεβ 2012 21:34 »
μονόλογος ήταν ή διάλογος;

Παιάνας  :mono:

Παράθεση
ΩΡΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
  Ώρα ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ, ώρα ΑJAX της Ηπείρου, ώρα να
στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις, στη δική μας
προσπάθεια,  στις δικές μας ευθύνες!...
 (ΟΧΙ) των άλλων! Δεν υπάρχουν πια άλλοι να μας
στηρίξουν, γιατί απλά δεν υπάρχουν και δεν
μπορούν!
    Ο  ΠΑΣ εκεί που του αξίζει!
    Ας γίνουμε όλοι ένα για 12 αγωνιστικές!
    Όλοι μια γροθιά
                                                                           ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ
                                                                             ΓΕΝ. ΔΝΤΗΣ

Συμφωνώ :pashat: (Ποιοί ήταν οι άλλοι, που πήγαν?)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 12 Φεβ 2012 21:39 από New Pas. Pas »

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 00:07 »
Ως πότε θα ανεχόμαστε κάποιους  να προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα μας ?
Γιατί δεν τους βάζουμε στη θέση τους?
όσοι βλέπετε αυτή την ώρα  τους super- ηλίθιους καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Απόψε βρήκαν να βγάλουν τα εσώψυχά τους κατά των ποδοσφαιριστών της  ομάδας μας?

Αποσυνδεδεμένος GIWRGIS

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 21 Μάρ 2012 16:01 »
Explain!

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Πεμ 29 Μάρ 2012 23:30 »

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Θεσσαλονίκης «Libero FM» τόνισε ότι θα είναι…. κατόρθωμα αν μπορέσει να πάρει βαθμό ο ΠΑΣ στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ!

Αυτές οι δηλώσεις, για τον gianninasports  σημαίνει μείωση ηθικού η όπως ακριβώς γράφει
<Ωραία ανύψωση ηθικού κάνει στους παίκτες....>.
Εγώ όμως νομίζω  ότι έχουν και άλλη ανάγνωση με δύο στόχους:
Α. Στους παίκτες της ομάδας μας δείξτε ότι είστε ικανοί να πάρετε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο δηλ. ένα επί πλέον κίνητρο.
Β. Στους αντιπάλους λέει ,δεν χρειάζεται να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσετε. Δηλ. να μας υποτιμήσουν. Γι αυτό ο τίτλος του gianninasports για μένα είναι «άστοχος»

Όσο για τον τίτλο του Ν και Σ στο passport πού αφορά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας την Κυριακή:

« Το φυσάνε και δεν κρυώνει στον ΠΑΣ»,
 για μένα δεν είναι ξεκάθαρος, ως προς τα αισθήματα αυτού που επινόησε αυτόν τον τίτλο . Γιατί τη φράση αυτή  την χρησιμοποιούμε ,συνήθως για να χαρούμε π.χ. καλά να πάθει, το φυσάει και δεν κρυώνει τώρα.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Παρ 30 Μάρ 2012 11:15 »
Καλά δεν το έχετε καταλάβει πόσο χαίρονται ο Ν. Σκούμπος και η άλλη κάθε φορά που στραβοπατάει ο ΠΑΣ;;;;
Τώρα θα τους μάθουμε;;;;

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Δευ 30 Απρ 2012 00:16 »
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Χριστοβασίλης, είχε εκτεταμένες συζητήσεις με ομάδα επιφανών Ηπειρωτών, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να μπούνε στο Δ.Σ. της ομάδας μας.
Η συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της ομάδας μας δεν θα είναι τυπική, αλλά ουσιαστική.
Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή μας, φτιάχνοντας γήπεδα, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
Στα γήπεδα θα έχει την απόλυτη προτεραιότητα να προπονούνται οι ομάδες του ΠΑΣ, ενώ τα ταλέντα από τις ακαδημίες θα έχει τον πρώτο λόγο η ΠΑΕ.
Όπως είναι φυσικό η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα αποκτήσει μεγαλύτερη οικονομική ρευστότητα.
Το deal το έκανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ, που θέλει να κρατήσει προς το παρόν τη μη δημοσιοποίηση του ονόματός του για ευνόητους λόγους.
http://www.bluevayeros.gr

Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική είδηση, που με αυτήν της παραμονής του κ. Αναστασιάδη,  αν γίνουν πραγματικότητα θα αλλάξουν τα δεδομένα της ομάδας μας. Βέβαια επειδή η είδηση βγήκε από τα παιδιά του συνδέσμου θα κρίνει  σε ένα μεγάλο βαθμό και την αξιοπιστία όσων γράφονται στο site τους.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Δευ 30 Απρ 2012 00:48 »
Στα BV
... θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή μας, φτιάχνοντας γήπεδα, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν ποδοσφαιρικές ακαδημίες.
(Απόσπασμα)
Στα FM
Παράθεση
Μπαίνουν επιφανείς Ηπειρώτες στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα;
http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=11111&Itemid=50
... να αξιοποιήσουν είτε τα γήπεδα της Ανατολής είτε του Σταυρακίου, εκεί που βρίσκεται η Α.Ε. Γιάννενα, αν τους παραχωρηθούν αυτά.
(Απόσπασμα)

Κοντολοκίς?

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 30 Απρ 2012 00:52 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Δευ 30 Απρ 2012 04:24 »
το φετινό καλοκαίρι θα κρίνει πολλά.
Η θα απογειωθούμε η θα επιστρέψουμε σε αρρωστημένες καταστάσεις.
Με τοσο απαθή κ αλλοπρόσαλη διοίκηση είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις.
Ελπίζω για το καλύτερο...
Ότι κ να γίνει πάντως ΠΑΣ θα είμαστε. Από κει μέσα τελευταίοι θα φύγουμε αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους.

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Δευ 30 Απρ 2012 08:46 »
Ισως το πιο ελπιδοφορο νέο για τον μέλλον της ομάδας , εάν πραγματοποιηθουν αυτά τα νέα τοτε ο ΠΑΣ αλλάζει σελίδα και ανεβαίνει επίπεδο , ευχομαι να πάνε όλα καλά !!! :)

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Τρι 01 Μάι 2012 21:29 »
Δύσκολη εποχή για απογειώσεις.

Παρόλα αυτά, οι εποχές είναι δύσκολες για όλους. Όλοι στην ίδια θέση βρίσκονται. Κι εσύ φέτος είσαι πιο έμπειρος απ' τους άλλους που έρχονται. 

Κράτα τον προπονητή κι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό σου (ο "κόσμος" του ΠΑΣ δεν είναι τα 3 χιλιάρικα που μάζευες φέτος). Σουλούπωσε τις υποδομές για να μπει μια τάξη και να υπάρξει προοπτική, συνεργάσου και με τους τοπικούς παράγοντες για στήριξη Ακαδημιών κι αξιοποίηση ταλέντων απ' όλη την Ήπειρο.

Όρεξη, οξυδέρκεια, μεράκι και ορθή διαχείριση των όσων λαμβάνεις για την ομάδα θέλει. Ούτε κανα σκασμό λεφτά απ' την τσέπη σου, ούτε να χαλάμε τη ζαχαρένια μας. 

:mono:
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Τρι 22 Μάι 2012 18:30 »
«Στοπ» της ΕΠΟ στον ΠΑΣ
Επιβεβαιώθηκαν δυστυχώς οι φόβοι που ήθελαν τον ΠΑΣ Γιάννινα να μην εφασφαλίζει -σε πρώτο βαθμό τουλάχιστον- αδειοδότηση από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΣ παρουσίασε σήμερα (22/5) το φάκελο για την αδειοδότησή του ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης (ΠΟΑ) της ΕΠΟ, αλλά η αρχική εισήγηση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητική και πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος η γιαννιώτικη ΠΑΕ να μην πάρει άδεια!
Η διαδικασία διήρκησε περίπου δύο ώρες και τελικά η αρνητική απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της τριμελούς επιτροπής, Γιώργο Δημητρίου.
Τα κυριότερα "αγκάθια" στο φάκελο του ΠΑΣ και το πλάνο βιωσιμότητας που παρουσίασε ενώπιον της ΕΠΟ η γιαννιώτικη ΠΑΕ αφορούν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία που δεν έχουν μπει ακόμα σε ρύθμιση αλλά και το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ που αποφασίστηκε στην τελευταία ΓΣ των μετόχων και ανέρχεται στα 1.420.000 ευρώ.
Σχετικά με τις οφειλές στον Στεφάν Ντεμόλ, ο Βέλγος πρώην προπονητής του ΠΑΣ έχει προσφύγει στη FIFA και διεκδικεί ολόκληρο το συμβόλαιό του, δηλαδή ένα ποσό περίπου της τάξης των 180.000 ευρώ.
Ο ΠΑΣ θα καταθέσει έφεση και πλέον θα πρέπει να «τρέξει» προκειμένου να συμπληρώσει έναν πλήρη φάκελο.
Υπενθυμίζεται πως εάν ο ΠΑΣ δεν πάρει την άδεια από την ΕΠΟ δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές με παίκτες άνω των 22 ετών, αλλά και να ανανεώσει τα συμβόλαια των παικτών του.
Από την άλλη, συνολικά στις 8 ανέρχονται οι ομάδες των οποίων οι φάκελοι απορρίφθηκαν για διαφόρους λόγους. Μετά τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Κέρκυρα, για τους οποίους η ΕΠΟ άναψε "κόκκινο" χτες, σήμερα ήταν η σειρά των ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και ΟΦΗ που δεν πήραν την αδειοδότηση στον πρώτο βαθμό.
Θετική εισήγηση κατά τη σημερινή μέρα πήραν Αστέρας Τρίπολης, Skoda Ξάνθη και Λεβαδειακός που μαζί με τους Ολυμπιακό και Ατρόμητο, των οποίων οι φάκελοι εγκρίθηκαν τη Δευτέρα, συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα ομάδων που αδειοδοτήθηκαν κανονικά.
Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ- Θ. ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Χωρίς η ΕΠΟ να έχει εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης που θα εκδοθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή, άρχισαν ήδη να διαρρέουν διάφορες πληροφορίες για τον έλεγχο των φακέλων που κατέθεσαν οι ΠΑΕ για την αδειοδότησή τους.
Η διαδικασία είναι στην εξέταση των φακέλων που κάνουν οι εισηγητές και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι επίσημες αποφάσεις της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης. Συνεπώς υπάρχουν μόνο εισηγήσεις και όχι αποφάσεις και ότι βγαίνει στο φως της δημοσιότητας δεν είναι επίσημο αλλά υπό μορφή πληροφοριών για τις οποίες πάντα θα πρέπει να υπάρχουν επιφυλάξεις. Λόγω της ρήτρας εμπιστευτικότητας επίσημα δεν μπορεί να υπάρξει καμία τοποθέτηση και οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας προφανώς βγαίνουν από κάποιες προφανώς ανεπίσημες πηγές.
Έτσι σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες, μεταξύ των ομάδων που φέρονται να αντιμετωπίζουν σε πρώτη φάση πρόβλημα αδειοδότησης λόγω της αρνητικής εισήγησης της επιτροπής είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και οι ΠΑΕ Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος και σε άλλες ΠΑΕ. Αλλά και έτσι να είναι, δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ούτε έχουν τον ίδιο βαθμό σοβαρότητας. Ο ΠΑΣ φέρεται από δημοσιεύματα να έχει πρόβλημα με τις προσφυγές στην ΟΥΕΦΑ των Ντεμόλ και Κεϊτά, κάτι που μπορεί άμεσα να ρυθμιστεί με διακανονισμό, τη στιγμή που δεν έχει άλλα προβλήματα με προσφυγές παικτών και τελεσίδικες αποφάσεις σε βάρος του και είναι καθαρός από χρέη σε ΙΚΑ και Δημόσιο. Το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, είναι σε εξέλιξη και μπορεί να καλύψει το πλάνο βιωσιμότητας της εταιρίας.
Αν είναι έτσι, ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και μπορεί ακόμα και στην ολομέλεια της επιτροπής που θα λάβει τις πρωτοβάθμιες αποφάσεις να ξεπεράσει τους σκοπέλους. Αλλά κι αυτό να μη γίνει, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης στην δευτεροβάθμιο επιτροπή της ΕΠΟ, έχει το χρόνο να κάνει τους διακανονισμούς. Συνεπώς ας μη φέρουμε την καταστροφή και τον τιτανικό στα Γιάννινα, γιατί σ’ αυτό το «τσουνάμι» των προβλημάτων που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, ο ΠΑΣ είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πολλές άλλες ομάδες. Και καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες αποφάσεις και ανακοινώσεις της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ για να μιλάμε επί συγκεκριμένων στοιχείων και όχι αυτών που προέρχονται από πληροφορίες και διαρροές! Gianninasports.

Τι συμπέρασμα βγάζει ο φίλαθλος από την ανάγνωση των δύο κειμένων;
Τα παιδιά του σκότους ( μαθημένα μια ζωή στα σενάρια, και ενεργώντας πάντα στο παρασκήνιο) δεν μπορούν να περιμένουν  την επίσημη απόφαση. Γι αυτό μία είναι η λύση.
          ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Τρι 22 Μάι 2012 18:49 »
ειναι γνωστη η τακτικη τους...
χομπιστες χωρις ιχνος επαγγελματισμου...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ