Υπάρχουν και χειρότερα... Να έχεις πρόεδρο, πρώην πρόεδρο, πρώην παίχτη και πρώην προπονητή που να εμπλέκονται στα στημμένα και να μιλάς για τιμιότητα και ηθική...
Πιθανότατα είναι ανώφελη η απάντηση ...
πολλοί εδώ μέσα - εμού συμπεριλαμβανομένου - έχουν αρθρογραφήσει υπέρ της άποψης ότι αν είναι ένοχος οποιοσδήποτε από αυτούς που υπονοείς να υποστεί ΚΑΙ η ομάδα μας τις συνέπειες .
Το ίδιο θα έγραφα αν πχ δεν είχαμε αδειοδότηση γιατί χρωστάγαμε σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους παίκτες με ιδιωτικά συμφωνητικά , αν είχαμε πλαστή φορολογική ενημερότητα (γιατί άραγε το ξεχνάμε αυτό;) , αν είχαμε ΚΛΕΨΕΙ κυριολεκτικά 10δες βαθμών μέσα στη σαιζόν (ακόμα και στα playoff), αν είχα ως προστάτη κάποιον ο οποίος αποδεδειγμένα έχει διαπράξει δολοφονία , αν μας χρηματοδοτούσε ο Μαρινάκης (μέσω Μονιάκη) και ο Βαρδινογιάννης (400.000+ ) , αν είχε διαλύσει η χούντα με απόφαση την υγειή ομάδα της πόλης για να ανέβει στην θέση της ομάδα μου , αν επί δεκαετίες αποδεδειγμένα ήμουν τσάτσος του παναθηναϊκού, αν ..., αν ... , αν...
Θα έκανες πραγματικά καλό στην ομάδα σου και στο επαρχιακό ποδόσφαιρο αν:
είτε υποστήριζες Εργοτέλη είτε προσπαθούσες να ανατρέψεις ΛΕΡΑ δεκαετιών η οποία διακατέχει την δική σου ... Είναι κρίμα να σας πουλάνε τόσο παραμύθι αυτοί οι οποίοι σας έχουν ξεφτιλήσει με οποιοδήποτε τρόπο θα μπορούσαν να σας ξεφτιλήσο
Προσωπικά θα θεωρούσα από τις πιό μαύρες σελίδες της ομάδας μου να διεκδικούσε κάτι το οποίο τυπικά δεν της ανήκει (θα έπρεπε να είστε μεταξύ γ και δ πιθανότατα και μαζί με τον ΠΑΣ ) και να έκανε ένσταση σε ομάδα η οποία έπαιζε με 4-5 αναπληρωματικούς επαγγελματίες, 3-4 πιτσιρίκια και δανεικούς προς ομάδες γ-δ, και 2 βετεράνους!!! Πραγματικά δεν μπορώ να σκεφτώ ΕΝΑΝ λόγο που δεν πρέπει να κρεμάσετε στην πλατεία στα λιοντάρια την διοίκηση της ομάδας σας και τα φερέφωνά της...
ΣΑΣ έχουν ξεφτιλήσει, πόσο χαμηλότερα μπορούν να σας οδηγήσουν προστέθηκε εκ των υστέρων μετά το σύνθημα περί BV και Κούγια :
απλά να σε ενημερώσω μιά και φαίνεται να μην είσαι ενήμερος ότι ακόμα και οι bv (την διοίκηση των οποίων θεωρώ την πηγή των περισσότέρων δεινών που έχει υποστεί η ομάδα του ΠΑΣ την τελευταία 10 ετία) συνέβαλαν σημαντικά (με πρωτοστατούντες τους ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ) να εκδιωχθεί από τους φιλάθλους του ΠΑΣ ο Κούγιας . Και ακόμα και εγώ ο οποίος έχω ένα σωρό να τους κατηγορήσω θεωρώ ότι σε αντίστοιχη περίπτωση όπου η διοίκηση της ομάδας μας λερώνει την ιστορία της πάλι το ίδιο θα πράξουν... αυτό θα πρέπει από μόνο του να σε προβληματίσει ... αν βέβαια πέρα από κραυγές έχεις να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα
Πραγματικά είναι απίστευτο πόσο σας έχουν παραπλανήσει οι "διοικούντες" σας ... όταν μπορεί ένας αγνός φίλαθλος να φθάνει να υποστηρίζει πρακτικές τύπου Νύκταρη είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας ...