εκτός του ότι κάνεις πολιτική(κομματική) προπαγάνδα
Μου καθορίζεις τι θα λέω;
μήπως κάνεις και προπαγάνδα για τη νέα παγκόσμια διακυβέρνηση;
Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω.
κι εξηγούμαι: χαϊδεύεις τα δύο μεγάλα κόμματα γιατί δεν εξηγείς το λόγο να μην συγκυβερνήσουν (αναφέρεσαι σε αυτά με τα ονόματα των προέδρων τους
Εγώ; Χαιδεύω τα δυό μεγάλα κόμματα;
...χαρακτηρίζεις τον Καρατζαφέρη σαν φύρερ χωρίς να εξηγείς πάλι γιατί...
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι εδώ.
και για την αριστερά αφήνεις να εννοηθεί πως φταίει το σύστημα και δεν μπορούν να κάνουν κάτι....
Εννοώ πως όποια κυβέρνηση να βγεί (κατά την άποψη μου) χρειάζεται πρωτίστα να παλέψει ο κόσμος
γιατί από μόνη της είτε δεν θέλει (πασοκ,νδ, λαος,ντορες κλπες πασοκοδεξιές-ακροδεξιές ιδεολογίες)
είτε δεν θα την αφήσουν.
κι αφού έχεις πετάξει όλες τις επιλογές στο καλάθι των αχρήστων,θέτεις σαν μέγα ζήτημα το πως θα ζήσουμε σαν άνθρωποι...και ρωτάω εγώ τώρα,έπρεπε να φτάσουμε στο 2011 για να διερωτηθούμε πως θα ζήσουμε σαν άνθρωποι;
Δεν ξέρω αν εσύ τώρα άρχισες να το σκέφτεσαι αυτό, εγώ έχω λίγο καιρό.
Το άνθρωπος πάει βασικά σε αντιδιαστολή με το Ελληνάρας,ισχυρή Ελλάς, άρεια φυλή κλπ κλπ
Α...και οι επιλογές που λές ...είναι του συστήματος. Οπότε δεν θα πάρω καμιά από αυτές.
έτσι λοιπόν με την εις άτοπον απαγωγή που χρησιμοποιείς ο καθένας από εμάς θα κατέληγε στο συμπέρασμα πως η μόνη λύση είναι μία οικουμενική κυβέρνηση(την οποία ετοιμάζουν)
Δεν διάβασες προσεκτικά τι έγραψα παραπάνω και λανθάνεις.
Ειπα...την είδαμε και την οικουμενική κυβέρνηση, άρα τσου.
η απαξίωση των πάντων δεν είναι στάση ζωής και τρόπος σκέψης...
Οχι μαθηματα φίλε μου. Για να συνεχίσουμε αν θες το διάλογο.
Ασε με να απαξιώνω τα πάντα (Σύμφωνα με την ερμηνεία σου για τα γραφόμενά μου)
..το μόνο που μπορώ να πω την στιγμή τούτη είναι ότι η κοινωνία μας,η χώρα μας-το κράτος-το έθνος μας,χρειάζεται την συμμετοχή όλων εμάς στα κοινά(και μιλάω για την Ελλάδα διότι μέσα σε όλη αυτή την απογοήτευση,την δυστυχία,τη μιζέρια και τον προβληματισμό,μου είναι δύσκολο να σκέφτομαι ολόκληρο τον κόσμο)...
Υπάρχουν τουλάχιστον 2 Ελλάδες. Αυτών που περνάνε καλά (και είναι λίγοι) και αυτών που δεν περνάνε καλά.
Συνήθως οι Ελλήναρες είναι με την πρώτη.
Αν ο Βαρδινογιάννης π.χ είναι Ελληνας εγώ δεν είμαι.
Το 44' η μιά Ελλάδα έφερε τους Αγγλους για να αντιμετωπίσει την άλλη.
το 46' και τους Αμερικάνους και από τότε μας μπαστακώθηκαν.
(Και για τους πονηρούς: Εισαι με τη Ρωσία;;;;; - Τσου. Με τον αμερικάνικο και αγγλικό λαό και τον ρώσικο είμαι)
κλπ κλπ.
τώρα σε αυτά που περνάμε να μας σκέφτονται οι άλλοι,όπως θα κάναμε εμείς για αυτούς εάν ήταν ανάποδα τα πράγματα...
Αλληλεγγύη το όπλο των λαών!
Το μεγα ζήτημα είναι να παλέψει ο λαός για τον ίδια του τη ζωή και για τα λοιπά διακαιώματα του.
Να παλέψει γιατί αυτοί δεν θα του δώσουν τίποτα, αλλά αντίθετα θέλουν να τα πάρουν όλα.
Να παλέψει για τη δικιά του πατρίδα και όχι αυτή του ΣΕΒ , των τραπεζών , των εκκλησιών και του κεφαλαίου γενικότερα.
Για μιά πατρίδα χωρίς ρατσισμό,φασισμό,διακρίσεις .
Α....μην ξεχάσω. (δεν πάει σε σένα Μολοσσέ αυτό)
Ο ατομικός δρόμος, ο δρόμος για την πάρτυ μου πότε δεν έβγαλε πουθενά.
Η μαγκιά-κλανία
σσσσσσ ξέρω 'γω , τι μας λές τώρα, δεν είμαι με κανέναν-αλλά έχω μιά συγκεκριμένη ιδεολογία που με αυτή πορεύομαι0- δεν σημαίνει δεν είμαι με κανέναν.
Παίδες μπορούμε να κάνουμε καλή κουβέντα και αντιπαράθεση, αλλά άμα είναι να το παίζουμε φωστήρες, εγώ που δεν είμαι δεν θα σας ακολουθήσω.