Θεωρώ σαν σήμα κατατεθέν του ΠΑΣ, αυτές με τη ρίγα στο πλάι, με τη ρίγα στο κέντρο, αλλά και τις ολομπλεσκούρες.
Οταν είχαμε κάνει πάλι συζήτηση μετά ψηφοφορίας, για το ποιά φανέλα προτιμάμε, πρώτες είχαν βγει οι 2 με τη ρίγα στο πλάι και στο κέντρο.
Επίσης έχω τη γνώμη ότι κάθε χρονιά, μία τουλάχιστον εμφάνιση πρέπει να είναι από τις τρεις κλασσικές που ανέφερα. Και οι άλλες δύο να κινούνται σ' αυτά τα πλαίσια.
Δεν με πολυαΠΑΣχολεί, το θέμα φανέλα, εκτός κι αν μας σερβίρουν καμία καρακιτσαριό, γιατί έχουμε φορέσει αρκετές τέτοιες.
Οι 2 λοιπόν που παρουσιάστηκαν με τη πλάγια ρίγα, και πρωτότυπες είναι και μια χαρά μου κάνουν αισθητικά. Οταν γεμίσει και το κενό θα δείξουν καλύτερες. Ψηφάω μπλε με άσπρη ρίγα.
Η τρίτη ας είναι μια από τις κλασσικές, πρέπει να υπάρχει συνέχεια.
Για το εθνόσημο, μάλλον ο φταίχτης είναι ο αστραλον, που στη δικιά του πρόταση, μας είχε κοτσάρει δεξιά ένα σήμα πόμοιαζε με τς Γερμανίας
ΚΛΙΚ. Ε αλλάχκε με τς Ελλάδας. Ας πρόσεχες αστραλονιε.
Αν μ' ενοχλεί; Ούτε κρύο ούτε ζέστη, απλά πλεονασμός. Σε ελληνικό πρωτάθλημα παίζουμε, με ελληνικές ομάδες αντιπάλους, τι δηλώνει το εθνόσημο λοιπόν; Νάμασταν μια ελληνική ομάδα στο πρωτάθλημα τς Αυστραλίας, οκ. Φοράει καμιά άλλη ομάδα πθενά, σε ενδοχώριες υποχρεώσεις εθνόσημο; Ασε π νομίζω ότι στην τελική εμφάνιση π θα παρουσιαστεί σε 20-30 μέρες, μάλλον δεν θα υπάρχει. Μέχρι τότε αλήθεια, τι θα φοράμε, τς περσινές;
Το αστέρι δεν το κατάλαβα. Είθισται να συμβολίζει αριθμό πρωταθλημάτων, νομίζω. Σε μας ποιά η σημασία του, αν γνωρίζετε πείτε μ κι εμένα να δω αν μ'αρέει ή όχι.
Καλοφόρετη η φανέλα κι ας είναι απαρχή, σαν πρωτοεμφανιζόμενη, παρουσίας διαρκείας στα μεγάλα σαλόνια, όπως λέει και το logo, πόσιαξε ο SAς.