Το χαπι χρυσωνεται μονο με ευρωπη
Ρε συνταυρε τι να χρυσωσουν;;αντε και παιζουμε ευρωπη...και;;το θεμα ηταν να κεφαλοποιηθει η φετινη χρονια και να κανει ενα πλανο πενταετιας..προσωπικα χεστηκα για την ευρωπη!το μονο που με απασχολει ειναι η ξεφτιλα για το κυρος της ομαδας σε περιπτωση μη αδειοδοτησης..
.σε ενα μηνα υποτιθεται παιζουμε ματς και αντι να εχει ξεκινησει προετοιμασια μας εχουν φυγει 2 βασικοι,ιλιτς κολοβετσιος πανε για πουλημα φεγκρους δεν ξερουμε ,παντος τραυματιας και μπορει να σταματησει...ο προπονητης την εκανε...και ολα αυτα 14 μερες μετα τα πλει οφ...βγαινεις και μου λες δεν περιμενω αλλο το χρστοπουλο πρεπει να γινει αμεσα σχεδιασμος για τη νεα χρονια...που ειναι ο γαμημενος ο προπονητης;;;ολα τελευταια στιγμη και με την ψυχη στο στομα!
Δηλαδη τι σχεδιασμος ειναι αυτος ειναι γαμω την πουτανα μου;;;η ευρωπη ειναι το δεντρο ...το θεμα ειναι οτι ετσι οπως ειναι το ελληνικο πρωταθλημα επρεπε να κανεις κινησεις για να καθιερωθεις στην πενταδα για ΧΡΟΝΙΑ...
Βγαινεις και μου λες οτι ανανεωσα κοροβεση γεωργιου και μετα απο μια εβδομαδα βλεπω τον γεωργιου με τη φανελα του ατρομητου...παμε καλα;;;
Ναι ενταξει επι προεδριας σου βγηκαμε 5οι ,παμε για τριτο χρονο στην α και δυο στη β...δηλαδη εκ του αποτελεσματος εισαι επιτυχημενος...γινεται ομως μια γαμημενη φορα να γινουν ολε σωστα;;;ξερουμε απο περυσι για ποιους λογους δεν πηραμε αδειοδοτηση ...αυτο το γαμημενο το φακελο ενα χρονο εχουμε μπροστα μας και δε μπορουμε να το φτιαξουμε;;;
Ο στοχος της χρονιας ηταν η παραμονη...την πετυχαινεις απο φλεβαρη -μαρτη!αντι να κοιταξεις να κρατησεις κορμο και προπονητη να πουλησεις και 1-2 παιχτες να τσεπωσεις τα φραγκα ...μαλακιζομαστε!
Γαμημενο πλανο θελω ....οχι καθε φορα να τραβαω απο το 17 και να περιμενω το 4αρι...