Αποστολέας Θέμα: Φώτης Γεωργίου  (Αναγνώστηκε 45082 φορές)

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Φώτης Γεωργίου
« Απάντηση #150 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 10:49 »
Ἐγώ προτιμῶ νά χειροκροτῶ ἀκόμα καί τόν Κιάσσο ὃταν φοράει τήν φανέλα τοῦ ΠΑΣ παρά κάποιον πού πέρασε ἑνα φεγγάρι ἀπό ἐμᾶς.

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 11:19 »
Ἐγώ προτιμῶ νά χειροκροτῶ ἀκόμα καί τόν Κιάσσο ὃταν φοράει τήν φανέλα τοῦ ΠΑΣ παρά κάποιον πού πέρασε ἑνα φεγγάρι ἀπό ἐμᾶς.
θα εισαι ο μονος...

Αποσυνδεδεμένος makispas66

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 12:28 »
o γεωργιου φημες λενε οτι υπεγραψε με 40.000 χιλιαρικα στον ατρομητο θεωροντας οτι τα 60.000 που του εδινε ο πας ειναι ανασφαλη για να τα εισπραξη  φενεται πως δεν δικαιωνετε σε πρωτη φαση ο ατρομητος ειναι ποιο πλουσια ομας απο την δικια μας αλλα παραμενει μια συνικια της αθηνας μια γειτονια με 1500 γεμιζη το γηπεδακι τους εκανε βημα προς τα πισω  σε επιπεδο φανελας και βημα προς τα εμπρος σε ανταγωνιστικοτητα μιας και ο ατρομητος θα ειναι ανταγωνιστης μας για την τριτη θεση φετος

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 13:02 »
o γεωργιου φημες λενε οτι υπεγραψε με 40.000 χιλιαρικα στον ατρομητο θεωροντας οτι τα 60.000 που του εδινε ο πας ειναι ανασφαλη για να τα εισπραξη  φενεται πως δεν δικαιωνετε σε πρωτη φαση ο ατρομητος ειναι ποιο πλουσια ομας απο την δικια μας αλλα παραμενει μια συνικια της αθηνας μια γειτονια με 1500 γεμιζη το γηπεδακι τους εκανε βημα προς τα πισω  σε επιπεδο φανελας και βημα προς τα εμπρος σε ανταγωνιστικοτητα μιας και ο ατρομητος θα ειναι ανταγωνιστης μας για την τριτη θεση φετος

Ο Δημος Περιστεριου, ως συνοικια της Αθηνας εχει πληθυσμο: 138.920 κατοικους, ο αντιστοιχος των Ιωαννινων εχει 111.740. Για την ιστορια.... Οποτε βηματα - μπροστα εκανε!

Εκτος και γινουμε σαν τον Λακη τον Στεργιου που θεωρει καθε συνοικια της Αθηνας - γειτονια.

Ο Γεωργιου εφυγε με την προοπτικη (αλλο που στην πραξη δεν τα καταφερε) να παιξει σε καποιο ευρωπαϊκο παιχνιδι. Πιθανως να γνωριζε οτι δεν θα επαιρνε ο ΠΑΣ αδεια για την Ευρωπη.

Σαν κλαμπ ο Ατρομητος ειναι πιο οργανωμενο και νοικοκυρεμενο απο τον ΠΑΣ. Απο αποψη ακαδημιων (Σκονδρας, Μπαλλας κ.λπ.), απο αποψη οικονομικης ευρωστιας. απο αποψη προπονητικων - γηπεδικων εγκαταστασεων, απο αποψη διοικητικης σταθεροτητας, απο αποψη εξω - αγωνιστικου κλιματος.

Αν θυμαμαι καλα οι προσφορες των δυο ομαδων ηταν παρεμφερης, τουλαχιστον με τις δηλωσεις του ιδιου του ποδοσφαιριστη.

Ο Ατρομητος με 1.500 γεμιζει το γηπαδακι του, εμεις ουτε τοσους δεν μαζευουμε πλεον!

Υ.Γ. Βαρια η φανελα του ΠΑΣ, αλλα και μια ομαδα που εχει συχνες ευρωπαϊκες συμμετοχες τα τελευαταια χρονια (κατι που σε εμας λειπει) δεν εχει σε καμια περιπτωση ελαφρια φανελα. Αλλο πρεστιζ  (που το δινει η ιστορια, ο κοσμος, η δυναμικη μιας ομαδας) και αλλο βαρος φανελας.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 13:30 »
Αν θελει χειροκροτημα ο Γεωργιου(εμενα αδιαφορο μ αφηνει),ο Τζανης θελει αποθεωση, με τοση προσφορα, που ειναι και Ηπειρωτης επισης κι αυτος και που αποδεδειγμενα θελει να ξαναγυρισει μια μερα στον ΠΑΣ....

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 13:54 »
-Ο Γεωργίου με τον Ατρόμητο
είχε επαφές απο τον περασμένο Χειμώνα...

-Αρα η μεταγραφή ενδέχεται να είχε κλείσει πολύ νωρίτερα
(τουλάχιστον στο μυαλό του Φώτη)
απο όσο εμείς νομίζουμε...

-Εξάλλου είχε πεί  σε συνέντευξή του
" Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι ένα σκαλοπάτι στην καριέρα μου, αυτό είναι δεδομένο. Δεν είμαι καλός στα λόγια, αλλά στις πράξεις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει αυτό που έχει θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία".

-Επομένως , εφόσον είχε στο μυαλό του σκαλοπάτια
δεν φανταζόταν τον εαυτό του
για πολλά χρόνια στον ΠΑΣ (και καλά έκανε δηλαδή οι φιλοδοξίες καλές είναι)...

=================================

-Πάντως ενα ευχαριστώ πρέπει να του το πούμε
για όσα πρόσφερε στην κυανόλευκη με τον Ταύρο στο στήθος...
-Και υγεία πανω απόλα...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος pasopoulo

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 16:38 »
παρά κάποιον πού πέρασε ἑνα φεγγάρι ἀπό ἐμᾶς.
1 φεγγάρι ο Γεωργίου έπαιξε μόνο και 2-3 φεγγάρια πέρασαν από τότε που καταργήθηκε το πολυτονικό...

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 19:36 »
Ποτε δεν καταλαβα γιατι βγηκε τοση χολη για τον Γεωργιου ... δεν εκανε κακο στην ομαδα οσο φοραγε τον ταυρο στο στηθος ούτε ηταν ασχημος παιχτης . Εδωσε οτι μπορουσε, πέτυχε καποια σημαντικα γκολ και δε νομιζω καποια χαμμενα τετ-α-τετ να τον σβηνουν ετσι απλα απ τη συγχρονη ιστορια της ομαδας μας.

Κατα τα αλλα μου ειναι αδιαφορος οσον αφορα το επομενο ματς , δε θα τον χειροκροτησω κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου,οπως δε θα το εκανα και με τον ντεβινσεντι αν βρισκοταν αντιπαλος μας με τη φανελα του γαβρου.

:mono:

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Σαβ 07 Σεπ 2013 23:42 »
Ποτε δεν καταλαβα γιατι βγηκε τοση χολη για τον Γεωργιου ... δεν εκανε κακο στην ομαδα οσο φοραγε τον ταυρο στο στηθος ούτε ηταν ασχημος παιχτης . Εδωσε οτι μπορουσε, πέτυχε καποια σημαντικα γκολ και δε νομιζω καποια χαμμενα τετ-α-τετ να τον σβηνουν ετσι απλα απ τη συγχρονη ιστορια της ομαδας μας.

Κατα τα αλλα μου ειναι αδιαφορος οσον αφορα το επομενο ματς , δε θα τον χειροκροτησω κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου,οπως δε θα το εκανα και με τον ντεβινσεντι αν βρισκοταν αντιπαλος μας με τη φανελα του γαβρου.

Δεν ηταν απο τις αγαπημενους των επαγγελματιων οπαδων. Το παιδι ειχε αξιοπρεπεια, δεν ηταν ο ρουφιανος τους!!!

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 03:33 »

Δεν ηταν απο τις αγαπημενους των επαγγελματιων οπαδων. Το παιδι ειχε αξιοπρεπεια, δεν ηταν ο ρουφιανος τους!!!

Φίλε LAMIA,με όλο τον σεβασμό,
σύμφωνα με τα γραφόμενά σου στις τάξεις της ομάδας υπάρχουν ποδοσφαιριστές ρουφιάνοι
και χωρίς αξιοπρέπεια!
Ας μην είμαστε τόσο ακραίοι στους χαρακτηρισμούς μας,
δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και ενδεχομένως να χαλάσουν
το πολύ καλό κλίμα που αποδεδειγμένα υπάρχει στην ομάδα...
Προσωπικά αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι εννοείς αλλά...
οι παίχτες μας μάς διαβάζουν!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 10:21 »
Μισο λεπτο ΔΕΝ αναφερομαι αποκλειστικα σε νυν ποδοσφαιριστες, αλλα σε καποιους που εχουν περασει τα τελεταια αρκετα χρονια απο την ομαδα! Οποτε δεν επηρεαζει  την τωρινη ομαδα του ΠΑΣ σε καμια περιπτωση!

Δεν μπορει να τοπικ σε ενα οπαδικο φορουμ, να κανει κακο σε μια καλα οργανωμενη ομαδα, με στεγανα στα αποδυτηρια! Αλλα κανουν κακο...οατν βγαινουν αποδιοπομπαιοι τραγοι (π.χ. Μπλαφας, Κονογουλιδης).

Οταν βγαινει καποιος δημοσια (προσωπο με ισχυ, με πολυ ισχυ) και λεει οτι ...βρηκε τον ταδε ποδοσφαιριστη (πρωην του ΠΑΣ) εξω απο το γηπεδο και μου ειπε........... Πως να τον χαρακτηρισω; Ασε για τον αλλο τον γελοιο χαρακτηρισμενος ειναι απο χρονια απο το συνολο της πολης.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 11:50 »
Γιά νά συνεννοηθοῦμε, γιά μένα ἡ φανέλα τοῦ ΠΑΣ λειτουργεῖ ὃπως ἡ κολυμβήθρα τοῦ Σιλωάμ, ἀπαλλάσει τούς παῖχτες γιά ὃσο διάστημα τήν φοροῦν ἀπό κάθε προηγηθέν "ἁμάρτημα". Ὃσοι φοροῦν ἂλλη φανέλα μού εἶναι ἀδιάφοροι !!!

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 11:56 »
O Γεωργιου ηταν και αυτος ακρογωνιαιος λιθος στην πορεια περυσι , μαρκαρε παρα πολυ καλα και με πιεση εκλεβε μπαλιες εκανε ποσες ασσιστ για γκολ και σεντρες κατι που τωρα ειναι ανυπαρκτες
ειχε πολυ καλη συνεργασια με Τομας και Κοροβεση και Παντο οποιος δεν τα εβλεπε αυτα δεν ξερει απο μπαλα .
απλα δεν ειχε τελικη στο σουτ εαν ειχε και τελικη σουτ τοτε θα μιλουσαμε για αλλον παικτη παρολα αυτα τα γκολακια τα εβαλε

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 12:44 »
offtopic: παιδιά μη βαριέστε να χρησιμοποιήσετε τους τόνους. Άντε μας βγήκαν τα μάτια. Προτιμώ να βλέπω πολυτονικά του δράκου παρά άτονες πολυσύλλαβες λέξεις που ποτέ δεν υπήρχαν στην ελληνική γλώσσα. Μοντεράτορα παρακαλώ θέσε το καλό παράδειγμα κι εσύ.  :P
Ειδεμή το επόμενο βήμα είναι τα greeklish.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 12:59 »
offtopic: παιδιά μη βαριέστε να χρησιμοποιήσετε τους τόνους. Άντε μας βγήκαν τα μάτια. Προτιμώ να βλέπω πολυτονικά του δράκου παρά άτονες πολυσύλλαβες λέξεις που ποτέ δεν υπήρχαν στην ελληνική γλώσσα. Μοντεράτορα παρακαλώ θέσε το καλό παράδειγμα κι εσύ.  :P
Ειδεμή το επόμενο βήμα είναι τα greeklish.

Ε ωρε ανθρωπε, τα εχω σχαθει αυτα τα word, ολη την ημερα να βαζω τονους, σωστη ορθογραφια, σωτο λεξιλογιο λογω δουλειας. Ασε με λιγο στο PAS.GR να ξεδωσω!! :P :P

Σωστη η επισημανση σου βεβαιως, βεβαιως!

Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΤΑ GREELISH! λεει το φορουμ, ΔΕΝ λεει πουθενα ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Κυρ 08 Σεπ 2013 13:19 »
χαχα, τότε ὃταν μπορῶ καί δέν βαριέμαι θά χρησιμοποιῶ κι ἐγώ τήν πολυτονικήν!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 00:31 »
Παράθεση
Γεωργίου:«Δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ »

Ένας πρώην παίκτης του ΠΑΣ και νυν του Ατρόμητου ο Φώτης Γεωργίου μίλησε στην μικτή ζώνη τονίζοντας οτι το παιχνίδι ήταν σκληρό και δυνατό, ενώ αναγνώρισε οτι η νίκη του ΠΑΣ ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό και δυνατό, με πάθος και αυτό έδειξε οτι το είχε η ομάδα του ΠΑΣ και δίκαια κέρδισε.

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος του ΠΑΣ κια τα συναισθήμτα του: Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Έπαιξα δυο χρόνια στον ΠΑΣ,νιώθω μεγάλη υποχρέωση στον κόσμο, με βοήθησε, με στήριξε και για αυτό τον ευχαριστώ πάρα πολύ και για σήμερα και θα έχω να θυμάμαι καλά πράγματα.

Για το πως είδε τον ΠΑΣ: Πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό όπως πέρυσι, έχει ποιότητα, ρυθμό και πιστεύω θα κάνει καλό πρωτάθλημα.

Για την δική του παρουσία κλαι τους στόχους του στον Ατρόμητο: Ήρθα σε μια ομάδα που όλοι ξέρουμε που βρίσκεται και στόχος μου είναι να είμαι καλά και να προσφέρω σε όποια ομάδα και αγωνίζομαι. Να έχουμε υγεία και όλα τα υπόλοιπα έρχονται.

απο PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος astralon

• Hero Member
  • Plavo srce
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 00:47 »
-Πάντως σήμερα
ακούστηκαν γιούχες κατα του Φώτη Γεωργίου
απο την 9-10...

KE EN EUROPA KIERO VERTE KE ASI VOLVERME LOKO'

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 08:17 »
-Πάντως σήμερα
ακούστηκαν γιούχες κατα του Φώτη Γεωργίου
απο την 9-10...

... οι συνδρομητές του "εισβολέα" και εκείνος ο χοντρομαλάκας ο ξανθός που τρώει (έτρωγε) 3 καθίσματα στην καθισιά.
Μόνο και μόνο για 1 τέτοιο το μπουλιαρόπαιδο ... ξερν(χν)άς το γήπεδο.

Ο Φώτης ... ευεργέτησε την ομάδα και που ήρθε και που έφυγε.
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 17 Σεπ 2013 08:20 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 08:55 »
Ηταν κατι αναμεικτο (σαν την μπουγάτσα) :P

Πολλοι χειροκρότησαν αλλά και αρκετοι αποδοκίμασαν...
Οπως το βλέπει καθένας.

Παράθεση
Ο Φώτης ... ευεργέτησε την ομάδα και που ήρθε και που έφυγε.

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Τρι 17 Σεπ 2013 17:48 »
προσωπικα εχω χειροκροτησει σαν αντιπαλους και τον Τζανη και τον Καουνο και τον Γκιτκο παλιότερα και αλλους.
Χθες ειμουν ενας απο αυτους που αποδοκίμασαν τον Γεωργιου. Και το γουσταρα πολυ. Δεν βρήκα λογο να κανω το αντιθετο.
Να χειροκρωτησω ποιον?Αυτον που μας ειδε σαν σκαλοπατι στην καριερα του και δεν ειπε ενα ευχαριστω στην ομαδα που τον εβγαλε απο την αφανεια?
Η μηπως για την ανυπαρξια του στα play off (πηρε καρτα με την τριπολη και εχασε 2 ματς αν θυμαστε.Δν πιστευω να ειχε συμφωνησει με τον ατρομητα εεε) ?
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΩΤΑΚΗ

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Πεμ 19 Σεπ 2013 15:01 »
Παράθεση
Γεωργίου: «Κομμάτι του εαυτού μου ο ΠΑΣ»

Στον Giga FM 105,4 και στην εκπομπή «Off the record», με τους Λευτέρη Παππά και Έλενα Αντωνίου, μίλησε ο πρώην άσος του ΠΑΣ και νυν του Ατρόμητου, Φώτης Γεωργίου.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη φετινή Super League με την ομάδα του Περιστερίου, καθώς αποθεραπεύτηκε πλήρως από έναν τραυματισμό που αντιμετώπισε στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ο Πρεβεζιάνος άσος, που το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ αλλά εν τέλει επέλεξε τον Ατρόμητο για να συνεχίσει την καριέρα του, μίλησε τόσο για την πρώην ομάδα του και τα συναισθήματα που τον διακατείχαν όταν πάτησε το πόδι του στους «Ζωσιμάδες» ως αντίπαλος όσο και για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με τους Περιστεριώτες. Αναλυτικά:

Φώτη, πώς ένιωσες πού τέθηκες για πρώτη φορά αντίπαλος του ΠΑΣ;

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, το χειροκρότημα του κόσμου με έκανε να νιώσω πολύ περίεργα. Σε αυτήν την ομάδα εδραιώθηκα και σίγουρα αποτελεί κομμάτι του εαυτού μου.

Το καλοκαίρι ακούστηκαν πολλά, ωστόσο όλα έδειχναν ότι θα παραμείνεις στον ΠΑΣ. Τι συνέβη και τελικά επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Ατρόμητο;

Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ήταν μια προσωπική απόφαση. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε επαγγελματίες, αξιολογούμε τις προτάσεις που μας γίνονται και παίρνουμε τις αποφάσεις μας. Η αλήθεια είναι ότι βρεθήκαμε κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση του ΠΑΣ, η οποία μου έκανε μια αρκετά ικανοποιητική πρόταση, αλλά ήταν απόφαση δική μου να φύγω.

Στο παιχνίδι της Δευτέρας σε ποιους τομείς υστέρησε η ομάδα σου και δεν κατάφερε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα;

Έγινε καλό ματς, όπου κυριάρχησαν το πάθος και η δύναμη. Ο  ΠΑΣ έδειξε ότι ήθελε πολύ το παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Ήταν λίγο δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος για τους συμπαίκτες μου που δεν έχουν συνηθίσει, οι περισσότεροι, να παίζουν σε τέτοια γήπεδα αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτό μας επηρέασε και χάσαμε.

Υπήρξαν σχόλια από τους συμπαίκτες σου για τον αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων»;

Ναι, υπήρξαν κάποια σχόλια στ' αποδυτήρια. Απ΄ότι παρατήρησα, όμως, έγιναν κάποιες αλλαγές στο χόρτο, ωστόσο δεν ξέρω τι θα συμβεί όταν αρχίσει να βρέχει στα Γιάννενα. Αν ο αγωνιστικός χώρος ήταν λίγο καλύτερος, θα μπορούσε ο κάθε παίκτης να δείξει περισσότερο το ταλέντο του.

Πώς είδες την πρώην ομάδα σου, τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Ο ΠΑΣ συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό που είχε και πέρυσι και νομίζω ότι μπορεί να επαναλάβει την ίδια, καλή πορεία και φέτος.

Τι κρατάς από τον ΠΑΣ και τι αφήνεις πίσω;

Από τον ΠΑΣ θα έχω να θυμάμαι τις καλές στιγμές, τους φίλους μου, τον κόσμο που είναι η δύναμη της ομάδας. Στα δύο χρόνια που ήμουν στην ομάδα δεν υπήρξαν, ευτυχώς, παρά ελάχιστες κακές στιγμές.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι του Φώτη Γεωργίου;

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να γίνομαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Από τη στιγμή που ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και βρήκα τα πατήματά μου θέλω να δουλέψω πολύ και να προσφέρω ακόμα περισσότερα στη συνέχεια.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας πεις πόσο ψηλά έχει μπει φέτος ο πήχης στον Ατρόμητο.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ο πήχης δεν μπορεί παρά να βρίσκεται ψηλά. Εύχομαι και ελπίζω η νέα μου ομάδα να κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι.

απο PASsports.gr

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Πεμ 19 Σεπ 2013 15:26 »
Φώτη, σεβαστή η απόφαση που έφυγες, όμως μην το παίζεις όπως τα άλλα παπαγαλάκια περί γηπέδου και ότι ο ΠΑΣ έχει συνηθίσει να παίζει εκεί ενώ οι άλλοι όχι, οπότε υποννοείς ότι έχει αβαντάζ. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο ΠΑΣ επειδή παίζει εκεί τους μισούς αγώνες, καταπονείται και πολύ περισσότερο. Εσύ προσωπικά θάπρεπε να το ξέρεις αφού έχεις τραυματιστεί εκεί κιόλας αν δεν με απατά η μνήμη μου.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Πεμ 28 Ιούλ 2016 14:25 »
Στην Κασσιόπη ο Γεωργίου. Θα τον βρούμε ξανά αντιπαλό μας σε λίγο καιρό.

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Πεμ 28 Ιούλ 2016 14:58 »
Φωτάκη πασά μου, από νησί σε νησί, σαν τους καραβανάδες....

Μην ΠΑΣ στα βαθιά, εχει τσούχτρες :stop:
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ