Δυστυχώς, εμένα, αυτή η "καθυστέρηση" ή η οριστική "μη ενίσχυση" στη θέση του σέντερ-φορ, μου θυμίζει την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη της προηγούμενης "βόλτας" μας στην Α' Εθνική, όταν όλοι βλέπαμε και ζητούσαμε τα αυτονόητα και πήραμε τα ....γνωστά.
Μετά και τη σημερινή απόφαση για μη υποβιβασμό του Ολυμπιακού Μπε...όλου και της Ψωμιά...λας, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.
Τόσο ο Βόλος, που έχει στρωμένη και καλή ομάδα, αλλά και η Καβάλα (με τον Ψωμιάδη ελεύθερο ν' αλωνίζει στο παρασκήνιο), ακόμα και με τους -10 και τους -8 βαθμούς, μάλλον εύκολα θα σωθούν.
Οπότε εκεί που περιμέναμε να έχουμε στην ίδια μοίρα μ' εμάς, ΟΦΗ (κουρασμένο από την καλοκαιρινή περιπέτεια), Αγρίνιο (οργανωμένο άλλά άπειρο στην περιπέτεια της Α') και Λάρισσα, Σέρρες ή Λειβαδιά, Δράμα (ανοργάνωτες γιατί δεν ξέραν που θα πάιζανε), μας προκύπτουν δύο "μπουμπούκια". Αφήνω απ' έξω την Ξάνθη που (έστω και χωρίς το συνεταιράκι της τον Ηρακλή), λόγω Πανόπουλου, μένει στην κατηγορία ακόμα και χωρίς ομάδα και τον Αστέρα, λόγω Μποροβήλου.
Τον μόνο προβληματικό και σε χειρότερη κατάσταση από ποτέ, βλέπω τον Νιόνιο. Βέβαια και πρόπερσι, οι αρχικές εκτιμήσεις έδιναν καταδικασμένη την Τρίπολη, που τελικά σώθηκε. Τον Εργοτέλη, λόγω προεδρίας Παπουτσάκη, τον θεωρώ ήδη σωσμένο και τον Ατρόμητο με Μήτρογλου-Επστάιν για Ευρώπη ...χαλλλλλαρά.
Βέβαια, όλα αυτά είναι pre-season εκτιμήσεις που οι περισσότερες καταρρίπτονται στη διάρκεια της περιόδου. Μακάρι την απαισιοδοξία που μου προέκυψε, σήμερα, να μου τη διώξει η ομάδα με τις επίσημες εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα που θα φέρει.