Συγγνώμη ρε παιδιά,αλλά ή εγώ δεν πάω καλά ή έβλεπα άλλο παιχνίδι!!!!!Που την είδατε καλή την ομάδα;;;;;
-η μπάλα δεν περνάει απο το κέντρο προς την επίθεση ούτε με.......τάμα στη Μεγαλόχαρη!!!
-επίθεση;;;;;;ο θεός να την κάνει...ένας παίκτης αποκομμένος,και ποιός παίκτης!!!!!Ο Μπακαγιόκος!!!!Δέκα κοντρόλ μέχρι να την σταματήσει,σβούρες γύρω από τον άξονά του
και τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου!!!Και εναλλακτική λύση ποιός;;;;;Ο Κουέβας;;;;Έλεος!!!
-Άμυνα;;;;Με τον Κώτσιο;;;;Ή με τον Χούτ;;;;Οι άνθρωποι είναι αχαρακτήριστοι!!!
-Η βασική ενδεκάδα,ήταν ουσιαστικά η περσινή ενδεκάδα,χωρίς Σιαλμά και χωρίς την εναλλακτική Σκούφαλη.Φύγαν αυτοί και δεν ήρθαν καλύτεροι.....
-Φωτεινές εξαιρέσεις,ίσως οι Μπουζίντ,Μπεσέρα κι ο τερματοφύλακας,αλλά δεν φτάνουν!!!Είναι λίγοι!!
Αν δε γίνουν 3 μεταγραφές,δυό χαφ κι ένας επιθετικός,παιχταράδες,είμαστε χαμένοι από χέρι!!!Επίσης,έχουμε 1,5 τερματοφύλακα!!!Ο Ταμπάσης δεν είναι τερματοφύλακας,είναι ο δωδέκατος πάικτης του αντιπάλου.
Με αυτή την ομάδα,σε εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις τη σέντρα και σε εντός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να κάνεις τάματα για να κερδίσεις
με 1-0,τίποτε περισσότερο δε μπορείς να περιμένεις!!!