Αποστολέας Θέμα: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων  (Αναγνώστηκε 23743 φορές)

Αποσυνδεδεμένος proedrara

• Full Member
    • Προφίλ
Απ: Μεταγραφικές κινήσεις αντιπάλων
« Απάντηση #75 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 23:34 »
Παράθεση
Ισως το συμβολαιο του Αγκανθο ληγει τον Ιουνιο. Οποτε μιλαμε για μια προωρη ανανεωη, η οποια θα πιστωθει στην ΠΑΕ Αρης τον Ιουνιο.

αρα και εμεις το καλοκαιρι που μας περασε μπορουσαμε να ανανεωσουμε το μιχαηλ και να μη πιαστει σαν η μοναδικη μας μεταγραφη ανω των 24 τωρα το χειμωνα?

Παράθεση
Τι λε ρε proedrara!
Ο Αρης πήρε αδειοδότηση καταθέτοντας την εγγυητική επιστολή που έλλειπε από το φάκελο.

Και ... από 20η και μετά ξεφορτώνουν νταλίκες σπόρια στο "ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ", αρΧή το τοπικό ντέρμπι και μετά τρένο.
Ευτυχώς περάσαμε.

εχει ο αρης αδειοδοτηση??? δε σε καταλαβαινω ρε φιλε...

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #76 στις: Πεμ 31 Ιαν 2013 23:36 »
Μια εικασια εκανα, δεν βρισκω αλλη λογικη εξηγηση. Εκτος αν ισχυει, αυτο που ειπε ο συνταυρος για την αδειοδοτηση, που προσωπικα δεν το ξερω.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #77 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 00:26 »
εχει ο αρης αδειοδοτηση??? δε σε καταλαβαινω ρε φιλε...

Ούτε εγώ σε καταλαβαίνω ρε φιλάραααααααααααααα ... που ξαναρωτάς.

Δε χτυΠΑΣ μια αναπάντητη στην ΕΕΑ? 
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 01 Φεβ 2013 00:31 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #78 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 12:26 »
Παράθεση
Δε χτυΠΑΣ μια αναπάντητη στην ΕΕΑ?

καλη ιδέα. Πήρα σήμερα το πρωί στην ΕΕΑ και τελικα ο αρης δεν εχει αδειοδοτηση.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #79 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 13:08 »
Μεχρι και τις 11 Φλεβαρη, μπορουν να γινουν μεταγραφες ελευθερων παιχτων που αποχωρησαν απο την προηγουμενη ομαδα τους μεχρι 31/1/2013.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #80 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 17:16 »
ΤΟ SENTRAGOAL ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το παζάρι των ελεύθερων και δανεικών...

Η πιο περιπετειώδης μεταγραφική περίοδος των τελευταίων χρόνων ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το βράδυ και το SentraGoal είναι σε θέση να παρουσιάσει τον χάρτη της Superleague μ' όλες τις αλλαγές που έγιναν στα ρόστερ των ομάδων.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τις 11 Φλεβάρη οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν ελεύθερους παίκτες και με βάση την εικόνα που έδειξαν τις τελευταίες ημέρες, μάλλον θα το πράξουν σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να ενισχυθούν με τον πλέον οικονομικό τρόπο…

Το SentraGoal λοιπόν παρουσιάζει όλες τις αλλαγές στα ρόστερ, ποιοι ήρθαν και από πού και ποιοι έφυγαν για… άλλες πολιτείες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Πίνο (M, 26, ελεύθερος)

ΕΦΥΓΑΝ: Tοροσίδης (Pόμα), Tάτος (Aρης), Zαραδούκας (Aρης), Διαμαντάκος (Aρης), Nτιόγο

AΣTEPAΣ TPIΠOΛHΣ 

ΗΡΘΑΝ: Kοντοές (A, 27, AEK), Σέτι (AM, 28, Aπόλλων Λεμεσού), Kάφα (M, 28, Aρσεναλ Σαραντί), Oυρτάδο (M, 25, Παναχαϊκή), Λένσε (E, 24, δαν. Φεχερβάρ)

ΕΦΥΓΑΝ: Γκάμπριελ, Σαραντόπουλος (δαν. Kαλαμάτα), Nτινιωτάκης (δαν. Kέρκυρα), Oρόθκο, Aρσενίεβιτς (Xαποέλ Aκο), Aλβάρο (Kαρταχένα), Kωστούλας (Oλυμπιακός Bόλου)

ΠΑΟΚ 

ΗΡΘΑΝ: Kατσουράνης (M, 33, Παναθηναϊκός), Σίλντενφελντ (A, 27, δαν. Nτιναμό Mόσχας), Iτάνζ (T, 30, Aτρόμητος), Bούκιτς (ME, 33, Παρτιζάν), Kαμαρά (E, 22, δαν. Σοσό), Oλίσε (22, E, δαν. TΣΣKA Mόσχας)

ΕΦΥΓΑΝ: Στάμου (δαν. Kέρκυρα), Παναγιωτούδης (δαν. Πανιώνιος), Bιβιάν (Γκινγκάμπ), Γιάννου (δαν. Πλατανιάς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Mάντζιος (E, 29, Mπακού), Mανόλο (T, 27, AE Πάφου), Φάμπιο (ME, 25, Aναγέννηση Γιαννιτσών), Oυντότζι (ME, 27, Πλατανιάς)

ΕΦΥΓΑΝ: Iτάνζ (ΠAOK), Mακρής (OΦH), Mπέλιτς (Πλατανιάς), Oικονόμου (Pος Kάουντι), Aθανασίου (Kέρκυρα), Kαραγκιολίδης (δαν. Kαλλονή)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Mπουμάλ (ME, 23, Aστρα Πλοέστι), Kαγεχόν (M, 26, Xέρκουλες), Σκέμπης (A, 21, Aναγ. Γιαννιτσών)

EΦΥΓΑΝ: Nαπολεόνι, Kοτίτσας (Kαβάλα), Zαουί, Kαραματσούκης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 

HΡΘΑΝ: -

ΕΦΥΓΑΝ: Kωστάκης (Nτομζάλε Σλοβενίας), Tζάνης (Πανθρακικός), Tοπούζης (δαν., Aν. Eπανομής), Γανωτής (Πανιώνιος), Πατσατζόγλου 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Π. Σπυρόπουλος (A, 21, Πανιώνιος), Kάιπερ (A, 23, Tβέντε), Eσπάρθα (M, 25, Oυέσκα), Nτίνας (M, 25, Παναχαϊκή)

EΦΥΓΑΝ: Kατσουράνης (ΠAOK), Bύντρα (Λεβάντε), Σπυρόπουλος (Kιέβο), Xριστοδουλόπουλος (Mπολόνια), Πετρόπουλος (AEK), Λέτο (ελεύθερος) 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Tόσκας (22, A, ΠAEEK), Παναγιωτούδης (M, 18, ΠAOK), Kαρτσαμπάς (A, 23, Πιερικός), Aσλανίδης (M, 23, Aρης), Tσαμουρλίδης (A, 21, AEK), Γανωτής (M, 21, ΠAΣ Γιάννινα), Kαλογιάννης (E, 21, Γλυφάδα), Παντίδος (22, A, Aρης), Ποζίδης (19, A, Aρης)

ΕΦΥΓΑΝ: Σιδεράκης, Π. Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός), Pόβας, Oμο, Mιλοβάνοβιτς, Διαμαντάκος (Aρης)

OΦΗ

ΗΡΘΑΝ: Mακρής (M, 28, Aτρόμητος), Kανούλας (E, 21, Aρης), Συνάνης (T, 24, Aτσαλένιος)

ΕΦΥΓΑΝ: Σίσιτς (Παναιτωλικός), Bάντο, Σαχσανίδης  

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ: Nτιόγκο (AM, 27, Παναχαϊκή), Tζάνης (M, 28, ΠAΣ Γιάννινα), Bρονταράς (T, 28, Παναχαϊκή), Mπονγκ (E, 19)

ΕΦΥΓΑΝ: Kυβελίδης (Kέρκυρα), Πρίττας (Ξάνθη), Mοσχάκης (Kέρκυρα), Bιγιαρέχο (Kαλλιθέα), Aντίλοβιτς  

ΞΑΝΘΗ 

HΡΘΑΝ: Πάιτο (A, 30, Bασλούι), Σμιθ (M, 26, Tσίβας), Πρίττας (M, 34, Πανθρακικός), Nτιέ (M, 35, Kαβάλα), Σολτάνι (M, 28, Σετίφ)

EΦΥΓΑΝ: Γκατσολάρι (δαν., Aιγινιακός), Kούτεφ (δαν., Kαβάλα), Kαζούμπα (ελεύθερος) 

ΑΕΚ 

ΗΡΘΑΝ: Πετρόπουλος (E, 27, Παναθηναϊκός), Kαραλής (E. 25, Kέρκυρα), Tσουμάγκας (A, 22, Λεϊσόες), Mητρόπουλος (M, 23, δαν. Παναιτωλικός), Aνάκογλου (21, M, Πανσερραϊκός), Aναστασόπουλος (23, M, Kαβάλα)

ΕΦΥΓΑΝ: Λαγός (Bόρκτσλα), Tσαμουρλίδης (Πανιώνιος), Kοτσαρίδης (Aρης), Kοντοές (Aστέρας Tρίπολης) 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΗΡΘΑΝ: Γιάννου (E, 23, δαν. από ΠAOK), Mπέλιτς (ME, 29, Aτρόμητος), Tσιντί (E, 29, Oλυμπιακός Λευκωσίας), Λαμπάρθε (ME, 28, Kομέρσιαλ) Tετέ (M, 23, Φωκικός), Kαστέλς (A, 29, Mπούργκος), Στόλερ (A, 25, Xάποελ Xάιφα)

ΕΦΥΓΑΝ: Παληγεώργος (Hρακλής), Oυκάρ (Hρακλής), Nτόε (Aπόλλων Σμύρνης), Oυντότζι (Aτρόμητος), Nτράμι, Aρότσα  

APHΣ

ΗΡΘΑΝ: Tάτος (M, 24 δαν. από Oλυμπιακό), Zαραδούκας (A, 27, δαν. από Oλυμπιακό), Διαμαντάκος (E, 20, δαν. από Oλυμπιακό), Kοτσαρίδης (M, 21, AEK), Nαούμ (E, 19, Kέμνιτζ), Γκελής (T, 19, Πανσερραϊκός)

EΦΥΓΑΝ: Γκέσιος (Kέρκυρα), Kανούλας (OΦH), Παντίδος (Πανιώνιος), Kοτσώνης (Eργοτέλης), Aσλανίδης (Πανιώνιος), Kαπετάνος (Oλυμπιακός Bόλου), Γκούσεφ (ελεύθερος)

ΒΕΡΟΙΑ

HΡΘΑΝ: Mοκάκε (M, 31, Kαβάλα), Iσραελ (26, M, δαν. Xερέθ)

ΕΦΥΓΑΝ: Mπελόν (Παναιτωλικός), Πέδρο Aρτσε (δανεικός σε Aν. Γιαννιτσών), Mπεθέρα, Tόμας, Zε Bίτορ, Σκαθαρούδης (δανεικός σε Aν. Γιαννιτσών)  

ΚΕΡΚΥΡΑ

ΗΡΘΑΝ: Mοσχάκης (M, 21, Πανθρακικός), Kυβελίδης (E, 27, Πανθρακικός), Aθανασίου (M, 21, δαν. Aτρόμητος), Aνδρεόπουλος (M, 19, Kαλαμάτα), Nτινιωτάκης (E, 19, δαν. Aστέρας Tρίπολης), Στάμου (A, 22, δαν. ΠAOK), Γκέσιος (E, 24, Άρης)

ΕΦΥΓΑΝ: Kοντοδήμος (Nίκη Bόλου), Διαμαντόπουλος (Kαλαμαριά), Kαραλής (AEK), Zιάμπαρης, Nάστος, Λώττας (Kόρινθος), Mπάρκογλου (Aπόλλων)

απο Sentragoal.gr

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #81 στις: Παρ 01 Φεβ 2013 23:02 »
Στην ΑΕΚ ο Ανάκογλου μέχρι το 2016!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129283436

Ανακοίνωσε Λένσε για έξι μήνες

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=11077&subid=2&pubid=129283514

Υπογράφουν Ντίνας, Κούιπερ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129283496

Ο Πλατανιάς κέρδισε τον ΟΦΗ στο νήμα για τον Γιάννου

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=28026&subid=2&pubid=129283454

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΕΣΠΡΑΘΑ

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=129283408

Τέλος ο Μπέλιτς από Ατρόμητο, κοντά σε Πλατανιά

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10538&subid=2&pubid=129283380

Και ο Ολίσε στα «ασπρόμαυρα»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=129283332

*Συντομα θα ανεβασω ολες τις μεταγραφες Ιανουαριου (παρε - δωσε) των ομαδων της Σουπερ Λιγκας.

*ΛΟΚΟ συγνωμη για τα πολλα link, αλλα δεν γινεται αλλιως με τοσες μεταγραφες. Για βοηθεια εβαλα και τους τιτλους.

Παράθεση
Λεβαδειακός - Aνακοίνωσε Καγιεχόν
http://www.axortagos.gr/levadeiakos-anakoinose-kagiexon.html
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #82 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 04:49 »
για ποιο λόγο μου σβήσατε το τελευταίο ποστ? έβρισα κανέναν? απείλησα κανέναν? πρόσβαλα κανέναν?

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #83 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 09:38 »
για ποιο λόγο μου σβήσατε το τελευταίο ποστ? έβρισα κανέναν? απείλησα κανέναν? πρόσβαλα κανέναν?

Κακώς

Πρώτον ... θα ήθελα από τους διαχειριστές, να είμαι ενήμερος αυτού του τελευταίου ποστ, σε περίπτωση που ήταν απάντηση στο πόστ μου "στα .αρχίδια. μου. (η αδειοδότηση του Άρη)", γεγονός που συνιστά προσβολή μέχρι ηθική βλάβη στα Σκουλήκια.

Δεύτερον ... proedrara, σου είχα πει με όλη μου την καλά διάθεση ότι, ο Άρης την πήρε την κωλοάδεια και εσύ με δούλεψες με το γνωστό ερασιτεχνικό σου στυλ, αντί να συνεχίσεις τη συζήτηση με δεδομένη τη μαρτυρία μου για την αδειοδότηση ή να το ψάξεις παραπέρα, μια και είσαι μέλος του  φόρουμ για το διάλογο, οπαδικό όπως το λες ή μη κατ' άλλους.
Αλλά μόλις βγήκε ο ήλιος οπαδέ ... έχουμε μέρα και δρόμο.

Εν κατακλείδι και επί του θέματος, ο Άρης πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση, εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα.

Υ.Γ.: Για θέματα ΕΕΑ, τον Πότση  θα ρωτάς proedrara ... εεε?

« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Φεβ 2013 10:01 από New Pas. Pas »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #84 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 13:00 »
Περιστεριώτης.... ο Ναπολεόνι

Την φανέλα του Ατρομήτου θα φοράει για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού Στέφανο Ναπολεόνι. Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής τον τελευταίο καιρό είχε αρκετές επαφές με διάφορες ομάδες, ωστόσο τον κέρδισε... ο Ατρόμητος όπου και θα προσφέρει τις αγωνιστικές του υπηρεσίες.

Έτσι, το Σάββατο (2/2) ολοκληρώθηκαν οι επαφές των δύο πλευρών και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος, στην οποία αναφέρεται:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Ναπολεόνι.

O Ιταλός ποδοσφαιριστής, προσωποποίηση της φινέτσας και της ποδοσφαιρικής τεχνικής που έχει το χάρισμα να μετουσιώνει τη δημιουργία σε γκολ θα φοράει από σήμερα το αστέρι στο στήθος.

Χθες το μεσημέρι ήρθε στην Αθήνα από τη Ρώμη και σήμερα το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος για να υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών  παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και του εκπροσώπου του Ίλια Ίβιτς. Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το νέο... βήμα στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλο αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι και μετά είχα δεχθεί αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θεωρώ ότι ήμουν ειλικρινής απέναντι στην πρώην ομάδα μου γιατί από την πρώτη στιγμή είχα γνωστοποιήσει ότι έψαχνα μια νέα σελίδα στην καριέρα μου.

Ο Ατρόμητος είχε δείξει από τότε ενδιαφέρον για εμένα αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Διατηρήσαμε όμως για «ζεστή» επαφή μέσω του εκπροσώπου μου και του κυρίου Γιάννη Αγγελόπουλου γιατί διαβλέπαμε ότι το καλύτερο για εμένα αλλά και το μέλλον μου είναι να έρθω εδώ με την προϋπόθεση ότι δεν θα συνέχιζα την καριέρα μου στην Ιταλία. Eπιπλέον είχα αρκετές προτάσεις μέχρι την τελευταία  ώρα από σημαντικά club της Super League και ξένων πρωταθλημάτων.

Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα ο Ατρόμητος είναι μέσα στις δύο-τρεις καλύτερες ομάδες  με δύο τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας, με συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις  που δεν κοιτάει το τώρα αλλά και το μέλλον. Κάθε χρόνο ανεβάζει επίπεδο, έχει επιτυχίες και θέλω διακαώς να γίνω κι εγώ μέλος αυτού του project.  Ο Ατρόμητος μπορεί να παλέψει και να συναγωνιστεί με τους καλύτερους.

Από σήμερα κιόλας θέλω να ξεκινήσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Από σήμερα θέλω να «μιλάω» μέσα στο γήπεδο. Έρχομαι σε ένα club με ωραίο κοινό που ακολουθάει παντού και θα δώσω τα πάντα από την πλευρά μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε τον Ατρόμητο εκεί που ονειρεύονται η διοίκηση και οι φίλαθλοι του».

απο PASsports.gr

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 13:49 »
Παράθεση
Κακώς

Πρώτον ... θα ήθελα από τους διαχειριστές, να είμαι ενήμερος αυτού του τελευταίου ποστ, σε περίπτωση που ήταν απάντηση στο πόστ μου "στα .αρχίδια. μου. (η αδειοδότηση του Άρη)", γεγονός που συνιστά προσβολή μέχρι ηθική βλάβη στα Σκουλήκια.

Δεύτερον ... proedrara, σου είχα πει με όλη μου την καλά διάθεση ότι, ο Άρης την πήρε την κωλοάδεια και εσύ με δούλεψες με το γνωστό ερασιτεχνικό σου στυλ, αντί να συνεχίσεις τη συζήτηση με δεδομένη τη μαρτυρία μου για την αδειοδότηση ή να το ψάξεις παραπέρα, μια και είσαι μέλος του  φόρουμ για το διάλογο, οπαδικό όπως το λες ή μη κατ' άλλους.
Αλλά μόλις βγήκε ο ήλιος οπαδέ ... έχουμε μέρα και δρόμο.

Εν κατακλείδι και επί του θέματος, ο Άρης πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση, εμείς το σκεφτόμαστε ακόμα.

Υ.Γ.: Για θέματα ΕΕΑ, τον Πότση  θα ρωτάς proedrara ... εεε?

εγώ ο ερασιτέχνης όντως πήρα στην εεα και για να ξέρεις πάνσοφε άνθρωπε ο αρης δεν εχει άδεια... καλό είναι να μάθεις τι σημαίνει η λέξη οπαδός και μετα να τη χρησιμοποιείς...

οσο για το υστερόγραφο δε ξέρω για ποιο λόγο το έγραψες και τι νομίζεις στο κεφάλι σου οτι λες με αυτό αλλά εγώ με άτομα που λυμαίνονται την ομάδα χρόνια δε μιλάω..

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 16:31 »
εγώ ο ερασιτέχνης όντως πήρα στην εεα και για να ξέρεις πάνσοφε άνθρωπε ο αρης δεν εχει άδεια... καλό είναι να μάθεις τι σημαίνει η λέξη οπαδός και μετα να τη χρησιμοποιείς...

οσο για το υστερόγραφο δε ξέρω για ποιο λόγο το έγραψες και τι νομίζεις στο κεφάλι σου οτι λες με αυτό αλλά εγώ με άτομα που λυμαίνονται την ομάδα χρόνια δε μιλάω..

Σε δικαιολογώ ... αλλά σε περίπτωση που τρώς κουτόχορτο να σΠΑΣτο με λίγο λεμονάκι.
Τι οπαδός και μαλακίες μου λες, μάθε πρώτα να επικοινωνείς (διάλογο ... να ρωτάς και να συζητάς σε μια απόκριση) ως άνθρωπος με ανθρώπους.

...  άτομα που λυμαίνονται την ομάδα χρόνια δε μιλάω. Εγώ!!!  %-|ΠΑΣ καλά ρε ή είσαι ντατς-νταντς  και σε παίρνω στα σοβαρά???

Παράθεση
24 Αυγούστου 2012
Παρ’ ότι ο ΑΡΗΣ δεν κατέβαλε την εγγυητική επιστολή τάξεως 130.000 ευρώ και λογικά θα δεχόταν κυρώσεις(θα έπαιρνε όμως και πάλι την άδεια), εν τέλει εξασφάλισε κανονικά τη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα και μάλιστα χωρίς να του επιδικαστεί κάποιο πρόστιμο.
Ο "κίτρινος" φάκελος στην ουσία εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή και εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.
Αυτή η εξέλιξη είναι σίγουρα κάτι πολύ θετικό για την ομάδα, αλλά όχι κάτι τελεσίδικο.
Συγκεκριμένα, η ΕΕΑ έδωσε προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στον ΑΡΗ για να καταθέσει την εγγυητική επιστολή.

11 Ιανουαρίου 2013 
Η κίτρινη ΠΑΕ έχει στα χέρια της όλα εκείνα τα έγγραφα που βεβαιώνουν ότι είναι ενήμερη φορολογικά. Είναι τα έγγραφα που «ξεκλειδώνουν» την υπόθεση της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Το επόμενο βήμα είναι η έγκριση της ΕΠΟ προκειμένου να έχουν οι κίτρινοι τη δυνατότητα να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποκτηθούν.
Οι επαφές έγιναν με στελέχη της ΕΠΟ σχετικά με τους διακανονισμούς που πέτυχε ο Άρης για οφειλές προς την ομοσπονδία. Η υπόθεση αποτελούσε ένα ακόμα «αγκάθι» στην προσπάθεια της κίτρινης διοίκησης για να εξασφαλίσει δικαίωμα μεταγραφών.

Αυτά για δανεικούς και Γκέλη, Nαούμ, Kοτσαρίδη ... του Άρη

Παράθεση
Οι μεταγραφές του Ιανουαρίου στο μικροσκόπιο
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/oi_metagrafes_toy_ianoyarioy_sto_mikroskopio.2107220.html

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr κάνει έναν μίνι απολογισμό των κινήσεων που έκαναν οι 16 ομάδες της Superleague.
Μεγάλοι κερδισμένοι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης.

(...)
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

"Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει", λέει η παροιμία.
Στον ΠΑΣ δεν είχαν χρήματα για μεταγραφές, οπότε ο Γιάννης Χριστόπουλος επένδυσε στα παιδιά που έχει στο ρόστερ και σε εκείνα που προωθήθηκαν από τη δεύτερη ομάδα.
Μέχρι στιγμής του έχει βγει και ο ΠΑΣ δείχνει πως αντέχει παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ίσως η σημαντικότερη μεταγραφή να είναι αυτή του καλοκαιριού και αναφερόμαστε στον προπονητή...
(...)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Φεβ 2013 17:26 από New Pas. Pas »

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 18:12 »
Παράθεση
Η κίτρινη ΠΑΕ έχει στα χέρια της όλα εκείνα τα έγγραφα που βεβαιώνουν ότι είναι ενήμερη φορολογικά. Είναι τα έγγραφα που «ξεκλειδώνουν» την υπόθεση της μεταγραφικής ενίσχυσης.
Το επόμενο βήμα είναι η έγκριση της ΕΠΟ προκειμένου να έχουν οι κίτρινοι τη δυνατότητα να εκδώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών που αναμένεται να αποκτηθούν.
Οι επαφές έγιναν με στελέχη της ΕΠΟ σχετικά με τους διακανονισμούς που πέτυχε ο Άρης για οφειλές προς την ομοσπονδία. Η υπόθεση αποτελούσε ένα ακόμα «αγκάθι» στην προσπάθεια της κίτρινης διοίκησης για να εξασφαλίσει δικαίωμα μεταγραφών.

αυτη ειναι η φορολογικη ενημερωτητα, ειναι κατι ιδιο που δεν ειχε και ο πας και για αυτο δε πηγε ο μιχαηλ στη κρητη για τον αγωνα με το πλατανια....

εγω απο την αρχη μιλησα για αδειοδοτηση αυτη που εξεταζεται και δινετε καθε καλοκαιρι στις ομαδες, σαν αυτη που δε πηραμε και εμεις. ο αρης δεν εχει. ως αποτελεσμα τη μεταγραφικη περιοδο του χειμωνα ειχε δικαιωμα για μια μεταγραφη ανω των 24, πηρε το ζαραδουκα (27) και ανανεωσε αγκανθο (32) και εχω την απορια αν γινετε αυτο.

Παράθεση
με ανθρώπους.

δειξτο μου...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 19:02 »
Μπορεί τόσο καιρό να την έκρυβαν κάτω από το χαλί, αλλά τελικά η ώρα της αλήθειας ήρθε για το χρεοκοπημένο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οπως ήταν ήδη γνωστό, σχεδόν οι μισές ΠΑΕ Α' Εθνικής χρωστάνε και της Μιχαλούς με αποτέλεσμα 6 εξ αυτών (ΑΕΚ, Αρης, Πανιώνιος, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα) να μην πάρουν αδειοδότηση για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το κύπελλο Ελλάδας, ενώ οριακά (με ψήφους 2-1) αδειοδοτήθηκε σε β' βαθμό ο Παναθηναϊκός.
http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=460611

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Σαβ 02 Φεβ 2013 21:40 »
δειξτο μου...

Τώρα ναι, στρώνει η τράπουλα!

Πρόσεξε  όμως ποια είναι η  α-διαφορά … η μη εξασφάλιση  «πιστοποίησης συμμετοχής στο πρωτάθλημα»  αφορά σε  1 καθόλα πλήρη φάκελο αδειοδότησης  (Γήπεδο  και ΙΚΑ, ΕΠΟ, προσφυγές, διακανονισμοί, Ερασιτέχνες, κ.ά.,)  που λείπει μόνο η εγγυητική επιστολή του Μ.Κ., … τότε, εκδίδεται  τυπική  προθεσμιακή αδειοδότηση (με το παλιό καθεστώς) μέχρι  κατάθεσης  της  ε.ε. του Μ.Κ.,  στην  προορισμένη   ημερομηνία   … αν όχι,  γίνεται αυτομάτως αναίρεση  της  τυπικής αδειοδότησης  και ΠΑΣ στη νέα αδειοδότηση  -24+ συμβόλαια.

Αλλά, στην περίπτωση αυτών των ομάδων (Άρης, Παό …)  έλλειπε από την ανακοίνωση της «μη αδειοδότησης» η παρακάτω  ατάκα  … “Κρίνοντας περαιτέρω επί της αιτήσεως αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απορρίπτει αυτήν”, μόνο στον  ΠΑΣ διατυπώθηκε, που σημαίνει Φάκελος πλήρης οφειλών σε τρίτους και κανείς δε θα στράβωνε ούτε μισό μάτι.
Κάποιοι μίλησαν τότε για αδικία σε βάρος της  ΠΑΕ ΠΑΣ και το όλο κλίμα μετριάστηκε από την παρουσία των νέων παιδιών στο ρόστερ και του ικανού/αξιόλογου κ. Χριστόπουλου.

Αν δεν τραβιόνταν με τον Βαγγέλη το Σγάρα και αν δεν κυνηγούσε τις αρπαχτές, θα ήταν αλλιώς τα πράματα στην αδειοδότηση ή στην τυπική  προθεσμιακή αδειοδότηση.
Όλοι θέλουμε 1 νοικοκυρεμένο ΠΑΣ και ο ανεξάρτητος οπαδός, βρίσκεται πάντα απέναντι από την ΠΑΕ και πιέζει για μια σωστή Ομάδα από μια σωστή ΠΑΕ που θα εμπνεύσει εμπιστοσύνη τάξη και νοικοκυριό και να δούμε να απομακρύνονται κάτι σαν εμένα που  λυμαίνονται  χρόνια τώρα την ομάδα.

Και αν έχει και 30 κιλά παραπάνω ο πρόεδρος, δε λέει τίποτα, οι περισσότεροι επιχειρηματίες είναι  υπέρβαροι και γι’ αυτό  τους αποκαλούν «χοντρούς».
Να στανιάρει στα λογιστικά  του, να εξισώσει τα εισιτήρια μέχρι 30ης, να παραμείνει  στον ΠΑΣ ακόμα και να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του Άγιαξ της Ηπείρου των παραδοσιακών οπαδών και των νέων παιδιών που έμειναν αλόβητα από τα ΠΟΚ-ΠΟΘ.

Προσωπικά δε γουστάρω  τις εικονικές πραγματικότητες και εύχομαι να βγούμε  καθαροί τέλη Μάρτη.
Αν ακούσατε τίποτα ...

Ααα,  για τον Άρη, τέλος πάντων, καμία η διαφορά στα χαρτιά του Άρη … από τη στιγμή που αποκτάς δικαίωμα στις  μεταγραφές του Ιανουαρίου, παίρνεις  τα σφυρίγματα  και μπαίνεις στην κούρσα.
Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης …

Το αποτέλεσμα μετράει.
… μεταγραφές:  Γκέλης,   Κοτσαρίδης,  Ναούμ 
… δανεισμοί: Ζαρδούκα, Τάτος, Διαμαντάκος
… ανανεώσεις: Αγκάνθο

Τις προάλλες ερμηνεύοντας τα πράματα (ουδέτερα σαν οπαδός Φενέρ Μπαξέ), είπα για κ. Χριστόπουλο και αυτό ... γιατί, τόσα χρόνια δεν αποδέχτηκα καμία διοίκηση 100%…  .

Παράθεση
... και με την ανάληψη καθηκόντων του, διατείνεται έναν ΠΑΣ ως το απολύτως Ανεξάρτητο Κατάστημα και αφεντικό του εαυτού του ... πιάνει τον παλμό του Πασολέ, διαμορφώνει κλίμα καταλαγής και θετικής στάσης  αμέσως μετά από την θερμή φάση της Μη Αδειοδότησης που τάραξε το κλίμα της αξιοπιστίας απέναντι στη διοίκηση ... εμμέσως  και με χαρακτήρα «λανσάρει» τις μεταγραφικές του επιλογές (ρόστερ), έχοντας ήδη  διαμορφώσει κατάλληλο κλίμα για ομαλή αποδοχή της «πιτσιρικαρίας» του ρόστερ μας και του ιδίου, από τον Κόσμο.

Αυτά, για να μη σας κουράζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 02 Φεβ 2013 21:45 από New Pas. Pas »

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Τετ 06 Φεβ 2013 12:44 »
Παναθηναϊκός: Δικός του ο Φιγκερόα

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει για τους επόμενους έξι μήνες ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, καθώς ο 32χρονος Αργεντινός στράικερ συμφώνησε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» κι υπέγραψε τα πρώτα έγγραφα για τη μεταγραφή. Την Πέμπτη (07/08) στην Αθήνα ο «Λούτσο» για τα τυπικά και τις ανακοινώσεις.

Εκεί που ο Παναθηναϊκός έδειχνε αδυναμία να «κλείσει» τον Κρις Μπόιντ για 40.000 ευρώ, εκεί που οι «πράσινοι» είχαν αρχίσει να ακούνε κριτική και… μουρμούρα για τις επιλογές των Ντάριους Βασέλ και Ιρένιους Γέλεν που βγήκαν στην επιφάνεια, ήρθε η… έκπληξη της Τρίτης (05/02) να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Παναθηναϊκός έκανε το ντεμαράζ που πολλοί περίμεναν και βάζει στη «μηχανή» του έναν εξαιρετικό σέντερ φορ, έναν παίκτη με ποιότητα και «γεμάτες» χρονιές που έχει διατελέσει διεθνής με την Εθνική Αργεντινής.

Ο λόγος για τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει υπογράψει ήδη τα πρώτα έγγραφα για τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» και συμφώνησε να φοράει την πράσινη φανέλα για το επόμενο εξάμηνο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, την υπόθεση της μεταγραφής του Φιγκερόα χειρίστηκε αποκλειστικά ο Ούγκο Βαρέλα και ήρθε σε συμφωνία με τον εκπρόσωπο, και πατέρα, του ποδοσφαιριστή. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα έχει στο ρόστερ του τον Φιγκερόα ως το τέλος της φετινής σεζόν ενώ στη συμφωνία υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για το καλοκαίρι.

Η άφιξη του Φιγκερόα στην Ελλάδα αναμένεται την Πέμπτη (07/02), έτσι ώστε ο 32χρονος Αργεντινός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Έμελεκ του Εκουαδόρ στη φετινή μεταγραφική περίοδο, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί η μεταγραφή του και να μπει άμεσα στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού υπό τις οδηγίες του Φάμπρι.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσθήκη στην επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού η οποία αποκτά άλλη οντότητα με την παρουσία του Φιγκερόα. Ο 32χρονος Αργεντινός είναι ποδοσφαιριστής που «έχει» το γκολ, θα δώσει λύσεις και δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής καθώς έχει περίπου πέντε χρόνια… προϋπηρεσίας στην Ευρώπη, αφού πέρασε από Μπέρμιγχαμ, Βιγιαρεάλ και Τζένοα πριν επιστρέψει στην Αργεντινή.

Ο Φιγκερόα δεδομένα θα χρειαστεί χρόνο, όμως, για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε φυσική κατάσταση αφού το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στις 28 Οκτωβρίου 2012, με την Έμελεκ του Εκουαδόρ. Για αυτό και μόλις τελειώσουν τα τυπικά της μεταγραφής, αναμένεται να φύγει… καρφί για την Παιανία…

απο Onsports.gr

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Τετ 06 Φεβ 2013 14:09 »
Θα παιξει κανα μήνα (μεσα Μαρτιου - Απρίλιο) κιο κοσμος ολος.
Παλι καποιος μανατζερ (παρα του Αλασκουζου ) κονομησε... :P

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Τετ 06 Φεβ 2013 19:57 »
Ρε ΛΑΜΙΑ FANS, κόκκαλα είχε?

Παράθεση
Απολογήθηκε με έγγραφο ο Καφές
06/02/2013 10:13
http://www.balleto.gr/apologi8ike-me-eggrafo-o-kafes.html

Τέλος ο Καφές
06/02/2013 17:52
http://www.balleto.gr/ellada2/superleague/telos_o_kafes.html

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Τετ 06 Φεβ 2013 20:46 »
Θα παιξει κανα μήνα (μεσα Μαρτιου - Απρίλιο) κιο κοσμος ολος.
Παλι καποιος μανατζερ (παρα του Αλασκουζου ) κονομησε... :P

Με τους τραυματισμούς που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια ούτε παιχνίδι δεν πρόκειται να παίξει. ;)
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Τετ 06 Φεβ 2013 20:51 »
Εμπλοκή στην μεταγραφή του Λουσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο μάνατζερ και πατέρας του παίκτη, Χόρχε, φέρεται να δήλωσε στον Τύπο της Αργεντινής πως ανήκει ακόμα στην Έμελεκ.

Μπορεί ο Λατίνος επιθετικός να ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους «πράσινους», ωστόσο, τις τελευταίες ώρες η μετακίνησή του στο «τριφύλλι» μόνο δεδομένη δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Ο λόγος; Ο μάνατζερ και πατέρας του παίκτη, Χόρχε Φιγκερόα, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «ahoradeportes» της Αργεντινής αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής ανήκει ακόμα στην Έμελεκ του Εκουαδόρ και πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

«Σημαντικά θέματα βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη αλλά τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα. Προς το παρόν ο Λούτσο είναι παίκτης της Εμέλεκ», ήταν τα λόγια που φιλοξενούνται στο δημοσίευμα.

Βέβαια, αρχικά θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν οι δηλώσεις του Χόρχε Φιγκερόα είναι αληθινές ή αν η είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά και τι ισχύει στη συνεργασία του Λουσιάνο με την Έμελεκ και την ημερομηνία που έλυσε το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που ακόμα το συμβόλαιο του έμπειρου άσου είναι σε ισχύ με την ομάδα του Εκουαδόρ, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκτήσει αυτή τη στιγμή τον παίκτη, μια και δεν είναι ελεύθερος. Για να μπορέσει μία ομάδα να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο, θα πρέπει να έχει λύσει το συμβόλαιό του πριν τις 31 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως η ενημέρωση που έχουν τόσο από τον πατέρα του παίκτη, όσο και από τον Ούγκο Βαρέλα, ο οποίος «προχώρησε» τις συζητήσεις, είναι πως ο Λουσιάνο Φιγκερόα έχει μείνει ελεύθερος πριν το νέο έτος και έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

OnSports.gr
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 10:19 »
Πάντως η λειτουργία ΠΑΟ , ΑΕΚ , Αρη κλπ αποτελεί πλέον ένα από τα μυστήρια της επιστήμης , ή απλά ένα ελληνικό θαύμα !Και καλά ,ο Αρούλης δεν έχει κρατήσει ούτε τα προσχήματα και δεν νομίζω να υπάρχει έστω ένας αρειανός που να πιστεύει ότι η ομάδα του πληρώνει συμβόλαια τύπου Ζαραδούκα , Τάτου κλπ .όταν την ίδια στιγμή έχει ζητήσει να υπαχθεί στο Άρθρο 99 για ...προστασία από τους Πιστωτές !!!
Αμ' η ΑΕΚ ? Υποτίθεται ( με βάση όσα λένε οι ΙΔΙΟΙ ) ότι εδώ και έναν χρόνο στο τέλος κάθε μήνα ...πτωχεύουν εάν δεν βρεθεί κάποιος επενδυτής .Υποτίθεται ότι πρέπει να δίνουν 650 χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα στο Δημόσιο , και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπαίνει ο Βιντιάδης .Υποτίθεται ότι μόνο στα ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ χρωστάνε 10 εκ.ευρώ , τα οποία ο Χάρις ήθελε να ''κουρέψει '' . Υποτίθεται ότι δεν πληρώνουν ούτε τα 500 ευρώ του μισθού των πιτσιρικάδων ενώ τα χρέη προς το ΟΑΚΑ είναι ανυπολόγιστα !Και άλλα πολλά ... Κι όμως ! Με κάποιον μαγικό τρόπο υπάρχουν ακόμη , ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ εισητήρια , παίρνουν ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΕΣ , και φυσικά κάνουν ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και φορτώνονται με επιπλέον συμβόλαια αξιολογότατων νεαρών παικτών .( Πετρόπουλος,Ανάκογλου,Μητρόπουλος,Τσουμάγκας,Κατίδης το καλοκαίρι κλπ. )
Όσο για τον ΠΑΟ ... εκεί τα νούμερα έχουν χάσει την αξία τους ! Δεκάδες εκατ. χρέη , ΟΛΟΙ απλήρωτοι για φέτος , τις προάλλες υποτόθεται δεν υπήρχαν λεφτά για τον ... Ντίνα 9!!!) , το ΟΑΚΑ αλλά και ο... σπιτονοικοκύρης του Ζέκα έχουν ξεχάσει πότε πληρώθηκαν για τελευταία φορά αλλά ... ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ κι εκει !Και η ζωή είναι ωραία ..............................
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pas-pan

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 12:12 »
Πάντως και εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν έχει αδειοδότηση και επομένως δε μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον Αγκάνθο!

Το λέγαν και εδώ: http://thessbomb.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9338.html παλιότερα!

Το πιθανότερο κατά τη γνώμη μου είναι να συμφώνησαν για την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι!

EDIT

Αυτό που αναφέρεις New. Pas Pas είναι η αδειοδότηση από την ΕΕΑ την οποία τελικά αν δεν κάνω λάθος πήραν όλοι οι σύλλογοι, αλλιώς δε θα μπορούσαν να συμμετάσχουν καθόλου σε επαγγελματικές κατηγορίες. Έστω και αν έλειπαν κάποια χαρτιά στον Άρη (και σε άλλους) αρχικά.

http://allissports.blogspot.gr/2012/08/blog-post_4260.html

Η αδειοδότηση που επιβάλλει περιορισμούς στις μεταγραφές για τις ομάδες που δεν την έχουν δίνεται από την ΕΠΟ. Και τέτοια αδειοδότηση δεν έχει ο Άρης (όπως και ο ΠΑΣ).

http://www.pressaris.gr/%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%AC-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BF-%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82

Επομένως, στο θέμα Αγκάνθο, επιμένω ότι δε μπορεί να γίνει η ανανέωση του τώρα! Πιθανότερα, συμφώνησαν από τώρα για ανανέωση του το καλοκαίρι!
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 07 Φεβ 2013 12:21 από pas-pan »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 14:05 »
Νομίζω ότι ο Pas - Pan έχει δίκιο .Κάτι σαν να ''έδινε τα χέρια'' ο ΧΒ με τον Ντε Βισέντι από τώρα για το καλοκαίρι και να ανανέωνε κανονικά τον Μιχαήλ . Διότι με τον Ζαραδούκα ''έκλεισε'' η μια μεταγραφή/ανανέωση άνω των 24 .

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #98 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 14:25 »
αυτές είναι απαντήσεις... απλα και ωραία!

Αποσυνδεδεμένος VAMOS PAS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Πεμ 07 Φεβ 2013 15:42 »
Σωστο θα ταν, οταν αναφερεστε στον Αρη, να τον γραφετε σωστα!!! Δηλ. Ολυμπιακος Β'.....