Βαγγέλης: Θα κριθεί οριστικά στο τέλος της επόμενης χρονιάς. Φέτος έπιασε τη βάση. Καλή η ομάδα που έφτιαξε, καλή και η εύκολη άνοδος,
Μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα και απλοϊκά τα συμπεραίνετε όλα. Δηλαδή λέμε ότι την ομάδα την φτιάχνει ο Βαγγέλης, τους παίκτες τους παίρνει ο Βαγγέλης, τους προπονητές επίσης και ....... καθαρίσαμε. Ή ξέρετε τόσο καλά πληροφορίες από "μέσα" και τα λέτε αυτά;;;;
Δηλαδή αν η ομάδα πάει καλά φέτος ... μπράβο στο Βαγγέλη, αν όχι στο ανάθεμα ο Βαγγέλης. Χωρίς να τον ξέρω προσωπικά τον άνθρωπο, δεν τον θεωρώ τόσο επιτήδειο πες, καπάτσο, λαμόγιο, όποια λέξη θέλετε βάλτε, που να είναι υπεράνω του ΧΒ, να επιβάλλει Όγιος, Παράσχο, Γεωργούλη, Αναστό, ΝτεΜολ και όλους τους παίκτες που είχαμε αυτά τα 3 χρόνια του ΧΒ. Ούτε θεωρώ κάποιους εξ αυτών (Όγιος, ΝτεΜολ) τόσο άβουλα όντα, που να υπακούουν αβλεπί στις όποιες "προσταγές" του Βαγγέλη. Ίσως να κάνω και λάθος και τα πράγματα να είναι όπως τα λέτε. Ίσως να ξέρετε και πράγματα που δεν γνωρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι για την λειτουργία της ομάδας η ευθύνη είναι συλλογική. Και στα καλά και στα άσχημα. Προφανώς μερίδιο αυτής (μεγάλο ή μικρό δεν ξέρω) έχει και ο Βαγγέλης, αλλά και ο ΧΒ και οι εκάστοτε προπονητές, αλλά για μένα κυρίως και οι παίκτες.
Και όπως έχω ξαναπεί στην πολιτική, στο sex και στη μπάλλα, όλα (και όλοι) κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ευχή μου είναι φέτος τον Μάιο που θα γίνει το ταμείο, διοίκηση, παίκτες, προπονητής κι εμείς οι οπαδοί να κριθούμε θετικά!!!!!