Αποστολέας Θέμα: ...προτείνεται η άσκηση δίωξης κατά των:... Γιώργου Χριστοβασίλη  (Αναγνώστηκε 52967 φορές)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Πηγή: Gazzeta.gr Παρουσιάζεται ολοκληρο και αυτούσιο.

τίτλος:  AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στη λίστα κι ο Μαρινάκης!

Η... πυρηνική βόμβα έσκασε! Για απλή συνέργεια σε δωροδοκία και εγκληματική οργάνωση προτάθηκε δίωξη κατά του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το πόρισμα που εξασφάλισε το gazzetta.gr! Αβραάμ Παπαδόπουλος και Καλόπουλος στην λίστα!

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο που… παίζονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο πλέον παίρνει μορφή χιονοστιβάδας καθώς στο εισαγγελικό πόρισμα υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα όπως πρόεδροι ομάδων, παράγοντες, εν ενεργεία αλλά και παλιοί παίκτες, αλλά και οι διαιτητές που έπαιξαν στο ντέρμπι του περασμένου Φεβρουαρίου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό!

Φυσικά το πιο… δυνατό όνομα που προκαλεί αίσθηση είναι αυτό του ιδιοκτήτη και προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος κατηγορείται α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση! Με την ίδια κατηγορία βαρύνεται και ο παλιός πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αθανάσιος Κανελλόπουλος! 

Διώξεις για Αβραάμ και Καλόπουλο!

Επίσης αίσθηση προκαλεί και η παρουσία του ονόματος του διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της εθνικής Ελλάδος Αβραάμ Παπαδόπουλου ο οποίος κατηγορείται μεταξύ άλλων για απάτη κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες!

Βέβαια, στην μεγάλη λίστα που προκαλεί σοκ δεν λείπουν και τα ονόματα του Δημήτρη Καλόπουλου, αλλά και του Σπυρίδωνα Τρύφωνα, αρνητικών πρωταγωνιστών στο ντέρμπι «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη τον περασμένο Φεβρουάριο!

Πλην των παραπάνω προσώπων σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που προέκυψε από την έρευνα που διεξήγαγε η Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου και διαβίβασε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών κα. Ελένη Ράικου, προτείνεται η άσκηση δίωξης για διάφορες κατηγορίες κατά των:

Θωμά Μητρόπουλου,

Ιωάννη Κομπότη,

Σπυρίδωνα Καλογιάννη,

Αντωνίου Μανίκα,

Ευάγγελου Κιοτζένη,

Άγγελου Τραυλού,

Γιώργου Πουλόπουλου,

Ευστάθιου Προβατίδη,

Πέτρου Ρουτζιέρη,

Τάκη Γιαννόπουλου,

Γεωργίου Μποροβήλου,

Δημητρίου Μπάκου,

Ιωάννη Ναυρινιάδη,

Βασιλείου Αδαμάκη,

Ιωάννη Αρφάνη,

Αθανασίου Γιάχου,

Γεωργίου Λυμπάντση,

Περικλή Αμανατίδη,

Παύλου Δήμου,

Παναγιώτη Σπάρταλη,

Γεωργίου Σαλαμαστράκη,

Χοσέ Λουίς Ρέγες,

Μαρσέλο Γκούτμαν,

Ιωάννη Τσιγιάννη,

Δημητρίου Καλόπουλου,

Σπυρίδωνα Τρύφωνα,

Άκη Πάσσαρη,

Γεωργίου Χριστοβασίλη,

Γεωργίου Γρηγορόπουλου,

Κωνσταντίνου Χρυσοχοϊδη,

Ιωάννη Σπάθα,

Γεωργίου Γεωργιάδη,

Ελενας Νεούζα-Θεόσογλου,

Ζοσέ Λαορένσο,

Λουκά Αποστολίδη,

Γεωργίου Πράττου,

Γεωργίου Βαρούτσικου,

Γεωργίου Τόρη,

Γεωργίου Γρηγορόπουλου,

Ιωάννη Τσιγιάννη,

Ευθυμίου Σιδηρόπουλου,

Δημητρίου Μουστάκα,

Ανθιμου Καραμανίδη,

Λουκά Καραμάνη,

Γεωργίου Χαβενετίδη,

Δημητρίου Δημητρίου,

Ευάγγελου Δήμου,

Σταμάτιου Φασουλή,

Εμαννουήλ Αρβανιτάκη,

Ιωάννη Οικονομίδη,

Νικόλαου Λυράκη,

Σάββα Παντελίδη,

Χρήστου Σφήκα,

Νικολάου Θεοχαρίδη,

Λεωνίδα Παπασταθόπουλου,

Ιωάννου Καλυβίτη,

Κωνσταντίνου Μενδρινού,

Δημητρίου Βίλλα,

Μιχαήλ Τζιβελέκη,

Μιχαήλ Αλβέρτη,

Γιαννάκη Ανδρέου,

Μάριου Μπουλουγούρη,

Μαρίας Αυγίδου,

Διονυσίου Κοτίνη,

Μαρίας Βυθοπούλου,

Αθανασίου Κωστουλέα.

Σημείωση δική μου: Την ίδια λίστα φαίνεται να έχει και το exedrasports (δείτε την εδώ)
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 23 Ιούν 2011 20:22 από bulux »
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος BILLY_STAM

• Hero Member
    • Προφίλ
Και για τον Κώστα Μενδρινό, ως ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ (τότε).

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Στο contra.gr ΔΕΝ αναφέρεται ο Χριστοβασίλης

Παρουσιάζεται και πάλι ολόκληρο και αυτούσιο

Τίτλος:Ποιοι κατηγορούνται και γιατί

Το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη περιέχεται στη δικογραφία για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, σύμφωνα με πληροφορίες από νομικές πηγές. Στη λίστα, πέραν των γνωστών συλληφθέντων, πολλά ακόμη γνωστά πρόσωπα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. 

Αναλυτικά:

- Για τα αδικήματα α) της απλής συνέργειας σε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση, κατηγορούνται:

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Θανάσης Κανελλόπουλος.

- Για τα αδικήματα α) της δωροδοκίας και δωροληψίας για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα τελεσθείσα από κονού και κατ΄εξακολούθηση και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατηγορούνται:

Ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω Θωμάς Μητρόπουλος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός Γιάννης Κομπότης

Οι προπονητές Αντώνης Μανίκας, Περικλής Αμανατίδης και Πέτρος Ρουτζιέρης

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου Τάκης Γιαννόπουλος

Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Δημήτρης Μπάκος και ο πρόεδρος της ίδιας ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Κέρκυρα Γιώργος Λυμπάντσης

Οι διαιτητές Super League Δημήτρης Καλόπουλος, Θανάσης Γιάχος, Σπύρος Τρύφωνος και ο πρώην διαιτητής Γιάννης Σπάθας

Οι ποδοσφαιριστές (Β' Εθνικής) Πουλόπουλος, Δήμου, Ρέγες, Γκούτμαν, Προβατίδης, Τσιγιάννης, Σπάρταλης και Σαλαμαστράκης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Διαγόρας Κώστας Χρυσοχοϊδης

Ο ατζέντης ποδοσφαιριστών Αγγελος Τραυλός

Για τα αδικήματα της α) παράνομης στοιχηματικής δραστηριότητας και απάτη κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια και β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα τελεσθείσα κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατηγορούνται μεταξύ άλλων:

Οι ποδοσφαιριστές Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης και Κώστας Μενδρινός

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Κέρκυρα Νίκος Λυράκης.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος vagee

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Νο.28) Γεωργίου Χριστοβασίλη. Το gazetta έχει βγάλει το πόρισμα σκαναρισμένο. Ώρε μάνα μου!

Καλό μας καλοκαίρι!

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Στο δημοσίευμα του troktiko.gr που παραθέσαμε και σε ότι μας αφορά, εκτός αυτής της αναφοράς
Παράθεση
Το πόρισμα συνεχίζει: «Σε προσωπικό λογαριασμό του Γεωργίου Χριστοβασίλη, προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, κατατίθενται χρήματα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και από τους συνδέσμους φιλάθλων της ίδιας ομάδας,

υπάρχει και αυτή
Παράθεση
Εν τω μεταξύ, στο πόρισμα αναφέρεται ότι εκτός των σαράντα «χειραγωγημένων» αγώνων που έχουν ήδη γίνει γνωστοί, προέκυψαν επίσης επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος και στις ακόλουθες δέκα αναμετρήσεις, που διεξήχθησαν εντός του 2011:

[...]

στις 3/2/2011 ΠΑΣ Γιάννινα-Αγροτικός Αστέρας 1-0,

[...]

στις 27/3/2011 ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0,

[...]

Ο Χριστοβασίλης στο Onsports
Παράθεση
Την έκπληξη και την απογοήτευση του εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με δηλώσεις του στο Onsports, για την εμπλοκή του στα 83 ονόματα της εισαγγελικής λίστας για τα «στημένα».

«Είμαι πλήρως απογοητευμένος. Εχω ήδη αναθέσει στο δικηγόρο μου να βρει έναν τρόπο, προκειμένου να πάω στην Εισαγγελία αν είναι δυνατόν ακόμη και το πρωί της Παρασκευής (24/6) προκειμένου να δώσω οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μου ζητηθούν. Η εμπλοκή του ονόματός μου, θίγει προσωπικά τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, αλλά και την ομάδα μου…» τόνισε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα.
onsports.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος GEROKSEKOYTIS

• Full Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Εχω ήδη αναθέσει στο δικηγόρο μου να βρει έναν τρόπο, προκειμένου να πάω στην Εισαγγελία αν είναι δυνατόν ακόμη και το πρωί της Παρασκευής (24/6) προκειμένου να δώσω οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μου ζητηθούν.

Μηπως ηρθε η ωρα κυρ προεδρε να αλλαξεις και δικηγορο?Εδω δεν μιλαμε για 2 και 3 χιλιαρικα προστιμο...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
το πολύ πολύ να υποβιβαστούμε....

Αποσυνδεδεμένος Filosofos

• Sr. Member
  • ID Collector's Big Fan
    • Προφίλ
Η Πόπη Παπανδρέου και η Μάνια Στάικου έχουν ασκήσει διώξεις σε πάνω από 80 άτομα κι όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό.
Εγω λέω ότι στο τέλος το πολύ πολύ να καταδικαστούν οι 3-4 από αυτούς.
Και σίγουρα μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ο Κρισμπιλ.
Ας πα να πλύνουν κανα πιάτο οι κυρίες...   :stop:

Αποσυνδεδεμένος tauri_7

• Hero Member
    • Προφίλ
«Είμαι πλήρως απογοητευμένος. Εχω ήδη αναθέσει στο δικηγόρο μου να βρει έναν τρόπο, προκειμένου να πάω στην Εισαγγελία αν είναι δυνατόν ακόμη και το πρωί της Παρασκευής (24/6) προκειμένου να δώσω οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μου ζητηθούν. Η εμπλοκή του ονόματός μου, θίγει προσωπικά τον εαυτό μου, την οικογένεια μου, αλλά και την ομάδα μου…» τόνισε ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα.

www.onsports.gr

Καλά, μην ζορίσεσαι....!!!!

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
Η Πόπη Παπανδρέου και η Μάνια Στάικου έχουν ασκήσει διώξεις σε πάνω από 80 άτομα κι όλη η Ελλάδα ασχολείται με αυτό.
Εγω λέω ότι στο τέλος το πολύ πολύ να καταδικαστούν οι 3-4 από αυτούς.
Και σίγουρα μέσα σε αυτούς δεν θα είναι ο Κρισμπιλ.
Ας πα να πλύνουν κανα πιάτο οι κυρίες...   :stop:

Ρε παμε καλα;;;;;

Απο μισογυνισμο αλλα τιποτα Filosofe!!

Τι επρεπε να κανουν κατα την γνωμη σου να τα "κουκουλωσουν" για μια ακομη φορα και να συνεχισουμε την ιδια σαπιλα;

Δεν λεω οτι ολοι ειναι ενοχοι, αλλα καποιοι απο αυτους σιγουρα ειναι! Και δεν λεω ουτε ο οτι ο ΧΒ εχει κανει κατι...

Εγω λεω ΜΠΡΑΒΟ στις τυπισσες που εχουν περισσοτερα Α......Α απο πολλους αλλους δηθεν ανδρες που τα "θαβανε" τοσα χρονια!

Υ.Γ. Τελικα μας αξιζει ο Παγκαλος "Μαζι τα φαγαμε...."
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
«Σε προσωπικό λογαριασμό του Γεωργίου Χριστοβασίλη...,

Παράθεση
προέκυψαν επίσης επαρκείς ενδείξεις αλλοίωσης αποτελέσματος [...]
ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας Ρόδου 5-0,
[...]

ΠΑΣ Γιάννινα-Διαγόρας

κι βαστατι Τουρκοι τ άλογα
στήθκαμαν τωρα εδω κι περιμενμε
κι αντε ν εσεις τζιουμερκα κι αγραφα

Θα μου πείτε και με το δίκιο σας, διαρκώς HarmPas παραθέτεις.
Τι να κάνω … ο τύπος δε παίζεται.

Πάντος ο ΧρηΣΤοβασίλης  φαίνεται το υποστηρίζει  κάπως  το θέμα.
Για την ώρα και με  όσα βγήκαν στη δημοσιότητα,  δε φέρεται  κάπου  να «μιλάει»  ο  ίδιος  για παιχνίδια, όπως άλλοι.
Ένα παιχνίδι μπορείς να το δώσεις και με ανακοίνωση στα ΜΜΕ.
Σημασία έχει αν αποδεικνύεται  ότι ο ΧΒ  πήρε "πακέτο" με ημερομηνία και με πρόσωπα.

Τώρα, αν κάτι τρέχει  γενικά για στην ομάδα και ιδαίτερα με τις κομμώτριες που είχαμε, αλλάζει και δεν αγγίζει ΧΒ.
Όσο για τον προσωπικό λογαριασμό και συνδέσμους, μπορεί να είναι μια φίλαθλη οικονομική ενίσχυση.

Δε το πιστεύω πρόεδρε.
Εσύ ρε πρόεδρε, που διατείνεσαι ότι θα φτάσεις τον Άγιαξ της Ηπείρου εκεί που του αξίζει.

Εκτός κι αν μας κρατάει ακόμα το σύννεφο.
Υπομονή και ακρόαση.

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
για το συγκεκριμένο αν είναι στημένο μπορεί να είναι στημένο και από την άλλη πλευρά.Ο πρόεδρος του Διαγόρα δεν είναι και από τα καλά παιδιά.Γενικά θα δούμε.Για κανέναν δεν είσαι σίγουρος.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Ρε παμε καλα;;;;;

Απο μισογυνισμο αλλα τιποτα Filosofe!!

Τι επρεπε να κανουν κατα την γνωμη σου να τα "κουκουλωσουν" για μια ακομη φορα και να συνεχισουμε την ιδια σαπιλα;

Δεν λεω οτι ολοι ειναι ενοχοι, αλλα καποιοι απο αυτους σιγουρα ειναι! Και δεν λεω ουτε ο οτι ο ΧΒ εχει κανει κατι...

Εγω λεω ΜΠΡΑΒΟ στις τυπισσες που εχουν περισσοτερα Α......Α απο πολλους αλλους δηθεν ανδρες που τα "θαβανε" τοσα χρονια!

Υ.Γ. Τελικα μας αξιζει ο Παγκαλος "Μαζι τα φαγαμε...."

ναι χθες δεν τους ηξεραν
αλλα επειδη εχουμε και ενα μεσοπροθεσμο ρε αδερφε........και το ματι πλεον την βαρεθηκε τη ρημαδα τη τζουλια....ριξε και τιποτις αλλο να ασχολουνται τα χαιβανια

αισχιστου ειδους κρατικες πρακτικες απο ενα κρατος που πλεον δεν υπαρχει
ερχομενοι εδω οι πασης φυσεως αργεντινοι παιχτες θα νιωσουνν σαν στα σπιτια τους το 91

αλλα μαλλον καλυτερα να παρουμε αφρικανους γιατι πλεον οι πρακτικες αυτες μονο απο δικτατορισκους σε καποια α;πομακρη γωνια της αφρικανικης ζουγκλας εφαρμοζονται

υ.γ καμμια σχεση αυτα που γραφω με το οτι το ποδοσφαιρο θα πρεπει ναναι καθαρο
υ.γ να πανε ολοι φυλακη.....και αυτοι που εστησαν....και αυτοι που εκλεψαν

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απλά το θέμα για μένα πήρε τέροια διάσταση για να τραβήξουν τον κόσμο απο τις διαμαρτυρίες κ το θέμα κρίσης-μνημονίων κτλ
Είναι γενικά μια τακτική να τραβάς το πλήθος απο το προβλημα σε κάτι για να τον μπερδέψεις.
Δεν λέω οτι δεν στήνονται παιχνίδια στην Ελλάδα κ οτι δεν είναι μπλεγμένοι πρόεδροι ομάδων.σίγουρα κ είναι απλα το εμφάνισαν τώρα για να ασχοληθούμε όλοι με αυτό κ όχι με τα τεράστια προβλήματα της χώρας μας.
Ειχε πριν λίγο τον Μπιτσακτσή σε δελτίο ειδήσεων κ καμάρωνε κ καλά κ το πήγε πολιτικά οτι η κυβέρνηση ρίχνει φως κ τέτοια
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
Κι εγώ υποθέτω ότι στημένο ήταν από το Διαγόρα. Και ελπίζω να μην είμαστε μπλεγμένοι (δια του προέδρου μας) πουθενά σε αυτή την ιστορία... Αλλά αν είμαστε, τότε να μας υποβιβάσουν!
Όσο για αυτά με τις κινήσεις από και προς λογαριασμούς, φωνάζουν τα Γιάννενα εδώ και χρόνια... Αλλά μπροστά σε αυτά που συζητιούνται σήμερα, αυτά είναι τρίχες!

Υ.Γ. Καλά κάνει ο Μπιτσαξής και κοκορεύεται, τόσα χρόνια όλα αυτά ήταν γνωστά και κανένας δεν έκανε τίποτα... Και κάτι έκανε ένας άγνωστος Γ.Γ. και μια ακόμη πιο άγνωστη εισαγγελέας! Μπράβο! Αν τώρα αυτό το χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ, τι μας νοιάζει... ούτως ή άλλως ο κόσμος ξέρει αν συνεχίζει να πονάει η τσέπη του ή όχι!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
όπως και ο αγροτικός τα ίδια...Βέβαια αναμένουμε....και μόνο που σε μπλέκουν είναι....

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Σωστα, κι εγω δεν μπορω να καταλαβω πως κανουν ετσι μερικοι, γιατι απο οτι ειδα εκει περα, τελικα για ψιλοπραματα προτεινεται διωξη του προεδρα.

Ψιλοπραματα οπως:

α) Δωροδοκια και δωροληψια για την αλλοιωση αποτελεσματος αγωνα, τελεσθεισα απο κοινου και κατ' εξακολουθηση

και

β) Νομιμοποιηση εσοδων απο εγκληματικες δραστηριοτητες, τελεσθεισα κατ' επαγγελμα και κατα συνηθεια

Ενω και τα σχετικα αρθρα:

1, 12, 14, 26 παρ. 1, 27 παρ. 1, 45, 94 παρ. 1, 98 ΠΚ-132 Ν. 2725/1999 2 παρ. 2 περ. β', γ', δ', 3 περ. ιθ' και 45 παρ. 1 α', γ' αντιστοιχα του Ν. 3691/2008

που λεει εκει περα το σκεπτικο, σε καμμια περιπτωση δεν αφορουν τον μισο ποινικο κωδικα.

Υ.Γ: Ασε που τελικα σιγουρα θα προκειται ή περι εισαγγελικης πλανης ή περι καμιας συνωμοτικης υπο των εχθρων σε βαρος του προεδρα πλεκτανης  :)
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Κι εγώ υποθέτω ότι στημένο ήταν από το Διαγόρα. Και ελπίζω να μην είμαστε μπλεγμένοι (δια του προέδρου μας) πουθενά σε αυτή την ιστορία... Αλλά αν είμαστε, τότε να μας υποβιβάσουν!
Όσο για αυτά με τις κινήσεις από και προς λογαριασμούς, φωνάζουν τα Γιάννενα εδώ και χρόνια... Αλλά μπροστά σε αυτά που συζητιούνται σήμερα, αυτά είναι τρίχες!

Υ.Γ. Καλά κάνει ο Μπιτσαξής και κοκορεύεται, τόσα χρόνια όλα αυτά ήταν γνωστά και κανένας δεν έκανε τίποτα... Και κάτι έκανε ένας άγνωστος Γ.Γ. και μια ακόμη πιο άγνωστη εισαγγελέας! Μπράβο! Αν τώρα αυτό το χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ, τι μας νοιάζει... ούτως ή άλλως ο κόσμος ξέρει αν συνεχίζει να πονάει η τσέπη του ή όχι!

Ναι τι μας νοιάζει που προσπαθούν να μας αποσπάσουν την προσοχή απο το βασικό θέμα της κρίσης κ οτι τα οικονομικά του καθενός μας κ η ανεργία είναι χάλια??Τι μας νοιάζει φίλε που ο κύριος Mπιτσακτσης-Πιλάβιος στην φοφη επιδή τους πήγε στα πολιτικά δικαστήρια κ θα μπλέκανε εκαναν την κότα στον Μαχλά??Τι μας νοιάζει που ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση θα παίζουν στην Super League του χρόνου??Τι μας νοιάζει φίλε που πολιτικοί κλέψαν την χώρα μας κ μας οδήγησαν εδω που είμαστε κ τώρα οι κλέφτες-Λαμόγια πολιτικοί (Πράσινοι-Μπλε-Κόκκινοι) κυνηγάν άλλους κλέφτες κ λαμόγια προέδρους ομάδων.Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος xman3

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Ο ΑΓΑΘΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ.... ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
Ωραια,δεν το βλεπω για φετος να γινεται πρωταθλημα..ολες η ομαδες ειναι υποπτες αυτος ο σκατοφλωρος ο Μαχλας πως τη γλυτωσε? δεν ειδε κανεις το Δραμα-Οφη??? η το Ηλιουπολη-Οφη?? αραγε?? ετσι θα τη περασουν τα πιθηκια??.Οσο για εμας δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το υποπτο?? με το Διαγορα που κατεβηκε με 13 παιχτες?? και εφαγε 5! λογικο δεν ειναι?.Με τον Πανθρακα ολοι περασανε με 2πλο περυσι..τη να πω δεν ξερω. :-?

Υ.Γ. Δεν μπορω να φανταστω το χριστοbill να στηνει παιχνιδια,ικανο τον εχω αντι για λεφτα να ζηταει τιποτα μπριζολες και γουρουνοπουλες :P

Αποσυνδεδεμένος Behos

• Full Member
    • Προφίλ
Ναι τι μας νοιάζει που προσπαθούν να μας αποσπάσουν την προσοχή απο το βασικό θέμα της κρίσης κ οτι τα οικονομικά του καθενός μας κ η ανεργία είναι χάλια??Τι μας νοιάζει φίλε που ο κύριος Mπιτσακτσης-Πιλάβιος στην φοφη επιδή τους πήγε στα πολιτικά δικαστήρια κ θα μπλέκανε εκαναν την κότα στον Μαχλά??Τι μας νοιάζει που ομάδες που δεν έχουν αδειοδότηση θα παίζουν στην Super League του χρόνου??Τι μας νοιάζει φίλε που πολιτικοί κλέψαν την χώρα μας κ μας οδήγησαν εδω που είμαστε κ τώρα οι κλέφτες-Λαμόγια πολιτικοί (Πράσινοι-Μπλε-Κόκκινοι) κυνηγάν άλλους κλέφτες κ λαμόγια προέδρους ομάδων.Στου κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί

Αυτό δε σημαίνει ότι ο Μπιτσαξής δεν έβγαλε ήσυχα και ωραία στη φόρα μια ιστορία που όλα αυτά τα χρόνια την κάνανε κοκοκο...  Και επίσης δε σημαίνει ότι επειδή η χώρα έχει γεμίσει λαμόγια, να μείνουν όλοι έξω! Σιγά σιγά να παίρνουν σειρά!

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
γουσταρω αρχισανε τα οργανα και το θεμα ειναι να γινει χαος ετσι να διαλυθει το συμπαν μπας και ξεκινησουν ολοι απο το 0......

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
οσα χρονια υπαρχει ποδοσφαιρο παντα γινοταν λογος για στημενα αλλα ολα εμεναν στα λογια
τωρα ηρθε  η ωρα των πραξεων
μεσα ολοι οι απατεωνες
μεσα ολοι οσοι ασελγησαν σε ονειρα κ ιδεες
μεσα ολοι οσοι κονομησαν στις πλατες του λαου,
μεσα οσοι δε σεβαστηκαν το μεροκαματο των εργατων κ το χαρτζιλικι των παιδιων

ρε μεσα λεμε στην ψειρου κ ακομη πιο βαθια >:(

μακαρι εμεις να μεινουμε ανεπαφοι
 μακαρι σε μας να μην ισχυσει το οπου υπαρχει καπνος υπαρχει κ φωτια
 μακαρι για μας να ειναι ολα μια παρεξηγηση
μακαρι :(

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
O Γενικός Διευθυντής στο passports.gr

www.passports.gr Μόσχογλου
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.