Αποστολέας Θέμα: ...προτείνεται η άσκηση δίωξης κατά των:... Γιώργου Χριστοβασίλη  (Αναγνώστηκε 52993 φορές)

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Ευτυχώς που πρόλαβαν να παραιτηθούν, όπως λέει και το έγκυρο άρθρο, γιατί όποιος παραιτείται διαγράφονται όλα τα αδικήματα που έχει κάνει. Αν κάποιος έχει πάρει μέρος σε παράνομες δραστηριότητες αλλά έχει παραιτηθεί ο εισαγγελέας δεν μπορεί να κάνει τίποτα... Συνέλθετε ρε!
Χεχεχε καθόλου στοχευόμενο άρθρο! Όσοι είναι από ΝΔ και ασχολήθηκαν με τον πας στο πυρ το εξώτερον. Ωραίο να μαθαίνεις νέα από τα Γιάννενα, πάει ο λαϊκότοπικισμός γόνα. Νομίζω πρέπει να δικαστεί και ο Αβέρωφ μετά θάνατον για τα στημένα. Τον είχαν δει να μιλάει με τον προ-προ-προ παππού του Χρηστοβασίλη. Τυχαίο, όπως λέει και το άρθρο; Μετονομασία της οδού Αβέρωφ ΤΩΡΑ!
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Βασικά δεν είναι 130....Είναι κάτι χιλιάδες 93000+.....

Ακριβώς και εκείνοι που έχουν τη διακιοδοσία και  οι άλλοι που έχουν το  πρόβλημα ας  χτενίσουν τα δικόγραφα.
Σιγά μη σκάσουμε.

Πάντος lemorsero, έκανα μια γενικότερη αναφορά στο οικονομικό έγκλημα και όχι στα στημένα και όχι στον ήπιο ή στους άγριους.

Και τα πράματα προφανώς, ως αξιόποινα, έχουν έτσι ακριβώς και για τα στημένα.
Καραμπινάτες κακουργηματικές  πράξεις,  κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Δε φαίνεται?
Και έζησαν αυτοί καλά και μεις σαν κορόιδα.

Αν είναι να πάρει η μπάλα και τον ήπιο, ώρα του καλή.
Κάποιος νέος κόσμος πρέπει να ζήσει.
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Λοιπον κι επειδη οπως καταλαβαινετε ηταν αδυνατον και αδιανοητον χωρις στοιχεια να κατηγορειται ετσι ελαφρα τη καρδια ο προεδρος για δωροδοκιες και δωροληψιες και μαλιστα απο κοινου με αλλους και μαλιστα κατα εξακολουθηση..

Καθως και να κατηγορειται οτι νομιμοποιει ξεπλενοντας χρηματα που ειναι προϊον εγκληματικης δρασης του και μαλιστα να το κανει αυτο και κατα επαγγελμα και κατα συνηθεια..

Περιδιαβαινοντας τα παντα ολα σαιτ κλπ, διαπιστωσα οπως ηταν και φυσικο και οπως λεγαμε, πως προς το παρον φαινεται ξεκαθαρα και απο ατρανταχτα στοιχεια, να εχει πεσει ο προεδρος θυμα εισαγγελικης πλανης.

Βεβαιως και οπως ξαναλεγαμε δεν αποκλειεται στην πορεια τελικα να φανει και βαση αλλων πιο ατρανταχτων στοιχειων που θα αποκαλυφθουν, πως ηταν μια καλοστημενη υπο των εχθρων σε βαρος του πλεκτανη.

Ή και οπως θα πρωτοπουμε, συνδυσμος και των δυο.

Παντως και σε καθε περιπτωση(γιατι δεν ειδα και πουθενα εδω μεσα τις σημερινες δηλωσεις του), οπως ο προεδρος για τα παντα ολα, παντα το δηλωνε, ετσι και τωρα το ξαναδηλωσε, κι ετσι παντα και για τα παντα ολα, θα το δηλωνει:

ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

:)  :)  :)
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Ιούν 2011 19:38 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
Αραχτε.
93.000 σελίδες δικογραφία είναι,θα δούμε τι άλλο θα βγει.

Βγήκε βρώμα πως γνωστή εταιρεία παραγωγής θέλει να το γυρίσει σε σειρά ταινιών. (Ναι είναι η ίδια που έβγαλε το χάρυ πότερ, αλλά τελειώνει κι αυτό). Ηδη βρίσκονται σε συζητήσεις για τα πνευματικά δικαιώματα της δικογραφίας με το ελληνικό δημόσιο. Η ελλάδα έχει ανάγκη τα χρήματα και το Χόλυγουντ φρέσκα σπαρταριστά σενάρια. Στις διαπραγματεύσεις εχει μπει σφήνα και ο Φώσκολος που ετοιμάζει μεγάλο comeback. Ο Ριτζ έχει δηλώσει πως παρατάει την 'τόλμη και γοητεία' για τον ρόλο του κοκαλιάρη.

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Χίλιες φορές με καθαρή ομάδα και στη Δ, παρά με βρώμικη και στην Α. Και επειδή είμαι και ολιγαρκής άνθρωπος, προσωπικά μου αρκούν και όσα βγήκαν στον αέρα για τα αλισβερίσια με τους τραπεζικούς λογαριασμούς, οπότε bye - bye.

ΥΓ. Αντε θα κάνω την χάρη στον πρόεδρο να βλέπω το ματς σε τηλεόραση.
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ

Αν είναι να πάρει η μπάλα και τον ήπιο, ώρα του καλή.
Κάποιος νέος κόσμος πρέπει να ζήσει.

Συμφωνώ απόλυτα! Όποιος έφταιξε αποδεδειγμένα να πληρώσει ακόμα κι αν έχει σχέση με τον ΠΑΣ.

Προσοχή όμως γιατί τα τελευταία 100-200 χρόνια σε όλο τον κόσμο κερδίζει (ή χάνει λιγότερο) αυτός που έχει ικανότερο δικηγόρο.
Σε τέτοιες φάσεις κρίνεται το ποινικό των υποθέσεων και όχι το ουσιαστικό.

Αυτό κατά πόσο είναι ηθικό είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη κουβέντα.

Όμως και η ηθική είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Είναι τελείως σχετική η έννοια της ηθικής. Και θα φέρω πάλι το ίδιο παράδειγμα που είναι τελείως σημερινό.

Σε όλα τα αθλητικά ράδια λοιπόν, σήμερα οι δημοσιογράφοι στις εκπομπές τους στηλιτεύουν την ηθική του Μπέου, του Ψωμιάδη κλπ κλπ. Μόνο την ηθική μπορούν να κρίνουν γιατί τα ποινικά απαγορεύεται να τα κρίνουν γιατί είναι θέμα εισαγγελέα.
Μετά λοιπόν από εκφράσεις του στυλ "να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο για τα στημένα", "να χυθεί άπλετο φως για το στοίχημα" κλπ ακολουθούν οι σπόνσορες των εκπομπών που είναι μεγάλες στοιχηματικές εταιρίες!
Και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι και τόσο πολύ ηθικό.

Γι αυτό φίλε New Pas, Pas πάμε για μπάνιο και άσε τους άλλους να ψάχνουν δικογραφίες και μ@λ@κίες!  ;)

ΥΓ.

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Χίλιες φορές με καθαρή ομάδα και στη Δ, παρά με βρώμικη και στην Α.

Συμφωνούμε! Δε χάθηκε κι ο κόσμος να πέσουμε Δ. Καλύτερα αν είναι να ξεβρωμίσουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Ιούν 2011 19:46 από lemorsero »

Αποσυνδεδεμένος Tsimendos

• Hero Member
    • Προφίλ
Το άλλο με τον παπακωστα. Μάλλον ο τύπος δεν είχε ενημερωθει οτι ο συγκεκριμένος ήταν προπονητής επι Κουγια.

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
Δεν είναι μόνο οι κασσέτες
http://www.aek365.gr/a-128144/ta-kalutera-erxontai.htm

Αποσυνδεδεμένος SirBak

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ Χίλιες φορές με καθαρή ομάδα και στη Δ, παρά με βρώμικη και στην Α.

Ναι συνταυροι.Συμφωνοι.Αρκει μην πεσει μονο ο ΠΑΣ στην Δ εθνικη.

Μην ξεκινησει παλι απτον ΠΑΣ η ''καθαρση'' του Ελλ ποδοσφαιρου

Αποσυνδεδεμένος pas_gera-g.t.m.

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Είμαι απ'τους πρώτους που αμφισβητούν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Υπομονή λοιπόν.

Απ'ότι φάνηκε, αυτή η οργάνωση προφανώς είχε ξανοιχτεί πολύ και την ''πάτησε'' γιατί έβαλε πολλές τρικλοποδιές στις μεγάλες ασιατικές εταιρίες στοιχήματος, οι οποίες δε θα κάθονταν με σταυρωμένα χέρια. Οι συνομιλίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μπορεί να είναι ένα δόλωμα και να υπάρχουν πιο ''χοντρά'' στοιχεία από πίσω, μπορεί και όχι όμως, θα δούμε. Μέχρι τότε, όπως είπα, υπομονή.
Είσαι καλά πασιά μ';

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
''Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τον Κύριο Τσακογιάννη για την άριστη φιλοξενία''
''Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ιωνικός και τον Κύριο Χαραλαμπίδη-Καναλλάκη για την άριστη φιλοξενία''
''Δεν υπήρχαν πυροβολισμοί έξω από το ξενοδοχείο, αλλά έσκασε ένα λάστιχο αυτοκινήτου''
Συναντήσεις με τον Μαρινάκη, φιλοφρονήσεις με τον Μάκαρο, Μενδρινός στον ΠΑΣ και άλλα πολλά.
Δεν μπορεί ο ΠΑΣ να είναι στο ίδιο τσουβάλι με Λεβαδειακό, Καβάλα, Ολ. Βόλου, γαύρο...
Δεν είναι ο δικός μας ΠΑΣ αυτός. 42 χρόνια ιστορίας πεντακάθαρα. 3 χρόνια στο σκοτάδι...
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Απ' ότι μαθαίνω από Αθήνες, έχει ασκηθεί ήδη ποινική δίωξη σε όλους όσους αναφέρονται στη λίστα.
Για, κατι τετοια ανευθυνα λεω λες και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, με σε διαψευδει ο καθ' ολα εγκριτος, καθ' ολα αξιοπιστος, παντα on time και παντα καλα ενημερωμενος κυρ Βαγγελς, μολις τωρα, ζωντανα και στο καναλι που ναι διευθυντης τ' εαυτου του.

Απολογησου τωρα ντε να με σε δω...

Αϊ ντε...

« Τελευταία τροποποίηση: Σήμερα στις 08:12:49 μμ από ΛΟΚΟ »
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Ιούν 2011 21:13 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
Και τώρα αφού είστε τόσο μάγκες και δεν είναι τίποτε πλέον κρυπτό υπό τον ήλιο,
κάντε μας τη χάρη και βγάλτε τα στιχομύθια των πολιτικών με τους διάφορους γνωστούς και άγνωστους.
Κάτι μου λέει ότι είναι τα πάντα καταγεγραμμένα (κάντε το όπως η WIKILEAKS)...

Θα τολμήσει κανένας επιτέλους εισαγγελέας να βάλει τέλος σε αυτόν τον περιφερόμενο κερδοσκοπικό θίασο;

Μπαααααααααααααααααααααα...
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
''Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τον Κύριο Τσακογιάννη για την άριστη φιλοξενία''
''Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ιωνικός και τον Κύριο Χαραλαμπίδη-Καναλλάκη για την άριστη φιλοξενία''
''Δεν υπήρχαν πυροβολισμοί έξω από το ξενοδοχείο, αλλά έσκασε ένα λάστιχο αυτοκινήτου''
Συναντήσεις με τον Μαρινάκη, φιλοφρονήσεις με τον Μάκαρο, Μενδρινός στον ΠΑΣ και άλλα πολλά.
Δεν μπορεί ο ΠΑΣ να είναι στο ίδιο τσουβάλι με Λεβαδειακό, Καβάλα, Ολ. Βόλου, γαύρο...
Δεν είναι ο δικός μας ΠΑΣ αυτός. 42 χρόνια ιστορίας πεντακάθαρα. 3 χρόνια στο σκοτάδι...

Ναι το σκοτάδι είναι τα 3 τελευταία χρόνια...Αν είναι...Μένει να αποδειχτεί.Όλα τα υπόλοιπα είναι πεντακάθαρα.Λίσα,84,καβάλα και τόσα άλλα.

Αποσυνδεδεμένος Pagouras1992

• Newbie
  • *
    • Προφίλ
Άρτο και θεάματα στο λαο μπας και συνεχίσει να κοιμάται εχω να πω...
Ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει τεράστιο παρασκήνιο (παράνομο βρωμικο κλπ) το ξέραμε και όποιος δεν το "ήξερε" είτε είναι ΒΛΑΚΑΣ είτε είναι μέρος του παρασκηνίου.
Ότι οι "μεγάλες" ομάδες είναι μπλεγμένες μέχρι τα μπούνια και αυτό το ξέραμε.
Ότι ο ΠΑΣ είναι ,έστω και λίγο, μπλεγμένος το υποψιαζόμασταν (δεν λέω το ήξερα επειδή λόγω χαρούμενων στιγμών που έχω ζήσει στους Ζωσιμάδες δεν μπορώ να έχω αντικειμενική κρίση). Δε γίνεται μέσα σε ένα τόσο σάπιο σύστημα να μείνεις καθαρός γιατί απλά δεν επιβιώνεις. Πιστεύω ότι ΟΛΟΙ είναι ένοχοι από παραγοντες-ποδοσφαιριστές μέχρι επαγγελματίες οπαδούς.
Μαρινάκης και σια στις εφημερίδες βγάζουν ανακοινώσεις και αλληλοκατηγορούνται και αν διαβάσετε τους διαλόγους μεταξύ τους τα έχουν κάνει ΠΛΑΚΑΚΙΑ.
ΕΜΕΙΣ είμαστε τα πρόβατα που τους τα ακουμπάμε στα διαρκείας τόσα χρόνια γιατί εμείς είμαστε οι πραγματικοί πελάτες πειδή είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ.

Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι θέλουμε να δούμε λίγο μπάλα επειδή μας αρέσει και υποστηρίζουμε την εκάστοτε ομάδα και μας έχουνε κάνει ΠΕΛΑΤΕΣ. Αλλά ξέρετε κάτι?
Αλλιώς εννοούμε εμείς το ΟΜΑΔΑ και αλλιώς αυτοί το ΟΜΑΔΑ (Α.Ε). Αυτό πρέπει να καταλάβουμε. Άλλο είναι ο ΠΑΣ για κάθε ένα από μας που πάει στο γήπεδο και άλλο για τον ιδιοκτήτη. Κι ας λέει ότι μαλακίες θέλει στις ανακοινώσεις και στα κανάλια για να καυλώνουν οι ηλίθιοι.
ΟΜΑΔΑ για εμάς σημαίνει:
_Περιμένω την Κυριακη να πάω γήπεδο με τους φίλους μου .
_Περιμένω να νικήσει η ομάδα μου γιατί ταυτίζομαι με αυτή.
_Περιμένω να να γίνει πανικός και μία ωραία ατμόσφαιρα να γουστάρουμε το ματς
_Εν τέλει περιμένω να ζήσω μερικές στιγμές χαράς μέσα στο καθημερινό άγχος
Για αυτους σημαίνει
_Περιμένω να δω πόσα λεφτά θα πάρω από τα εισητήρια που αγοράζουν οι ΠΕΛΑΤΕΣ
_Περιμένω να στήσω κανα ματσάκι για να βγάλω κι αλλα λεφτά
_Περιμένω να βγάλω κανα καλό παιχτάκι για να το προωθήσω και να βγάλω κι αλλα λεφτά
_Περιμένω καμία επιχορήγση από το κράτος (που τα κόβει από τους υπόλοιπους πολίτες - ιδιώτες) για να βγάλω κι αλλα λεφτα
_Περιμένω να συνδέσω και να επεκτείνω τις επιχειρήσεις μου και να μου χαρίσει χώρο το κράτος για να φτιάξω εμπορικά κέντρα κλπ
_και πολλά άλλα

Νομίζω ότι γίνεται σαφές πως εν τέλει ο κοσμος δε θέλει τίποτα άλλο παρα να βλεπει καλή μπάλα μαζί με τους φιλάθλους , να χαίρεται όταν η ομάδα του νικά , να λυπάται αλλα να φεύγει χαρούμενος όταν η ομάδα του χάνει. Όλα τα υπόλοιπα μας είναι απλά ΑΧΡΗΣΤΑ.
Αλλά επειδή η κατάσταση πλεον είναι φανερή (έχουν βγει στοιχεία στη φόρα) και πλεον δεν τα υποψιαζόμαστε απλά θεωρώ ότι είναι κοροιδία να τους ακουμπάμε λεφτά για να βλεπουμε παιχνίδια που ΗΔΗ έχουν καθοριστεί προ πολλού. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου ? Δε νομίζω...

Εγώ λέω να σηκωθούμε όλοι και να πάμε να τους αρπάξουμε στα μπουκέτα όλους τους πουστοπροέδρους και τα δεκανίκια τους.

ΚΑΙ ΟΧΙ. Εδώ ΔΕΝ ισχύει το αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου. ΕΧΕΤΕ δει ποτέ να αποδεικνύονται ΕΝΟΧΟΙ τέτοιοι άνθρωποι? ΠΟΤΕ? και στο κάτω κάτω... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ που δείχνουν ότι είναι ΕΝΟΧΟΙ. Δε χρειζομαι κανένα διακστήριο να μου το πει. ΒΛΑΚΑΣ δεν είμαι, να διαβάζω ξέρω...
και να μπουν κάποιοι φυλακή δε μου λέει κάτι. σε λίγο καιρό θα βγουν και θα κάνουν τα ίδια... Αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι ολόκληρο το σάπιο σύστημα του ποδοσφαίρου.
Θα χαρώ πάρα πολύ αν δω:
ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ που εμπλέκονται έστω και λίγο από ¨ΟΛΕΣ τισ ΕΓΧΩΡΙΕΣ και ΔΙΕΘΝΕΙΣ διοργανώσεις. ΟΛΑ τα ΧΡΗΜΑΤΑ που προκύπτει από στοιχεία ότι βγάλανε παράνομα να τα παρει ο Γιωργάκης αντι να τα παίρνει από ΕΜΑΣ. Επιπλεόν επιβολή βαριών προστίμων στις ΠΑΕ και τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων καθώς και αυτών που γνώριζαν (είτε ασχολούνται ακόμα είτε "παραιτήθηκαν"). και για να μην ξεχνάμε... κάτι συνομιλίες μεταξύ προέδρων και ΕΠΟ δείχνουν ότι και αυτοί φέρουν ευθύνες. Στον Καιάδα...

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
pasgiannina.gr
Παράθεση

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 κ. Γιώργος Χριστοβασίλης προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

Ουδέποτε ασχολήθηκα, πλησίασα ή εκδήλωσα ακόμα και το στοιχειώδες ενδιαφέρον για να εμπλακώ έστω και θεωρητικά με αυτό που ονομάζεται "παρασκήνιο". Ούτε στην ομάδα μου ,ούτε και σε καμία άλλη επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Ποτέ δε, ούτε εγώ, ούτε ουδείς εκ του περιγυρού μου ασχολήθηκε με αυτό που ονομάζεται στοίχημα.

Συνεπώς αποτελεί τεράστια έκπληξη για μένα αλλά και όσων με γνωρίζουν, η αναφορά του ονοματός μου στην "περίφημη" λίστα των 70 υπόπτων.

Δεν κατανοώ τον λόγο, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί, δεν περνά από το μυαλό μου, κανένα έστω και απίθανο σενάριο που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αιτία του διασυρμού, που από εχθές υφίσταμαι, προσωπικά και επιχειρηματικά.

Το μόνο που σήμερα μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω από την Ελληνική δικαιοσύνη να κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου , το ταχύτερο, να λάβω γνώση για το τι συμβαίνει και κυρίως να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την διελεύκανση του θέματος.
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Το κουβαρι ξετυλιγεται σιγα σιγα ηδη βγηκαν κ οι πρωτες συνομιλιες που αφορουν αγωνες του ΠΑΣ.
http://www.super-fm.gr/content/view/7798/50/lang,el/
http://www.super-fm.gr/content/view/7800/50/lang,el/
Το πρωτο συμπερασμα ειναι οτι ουδεμια εμπλοκη εχει ο Χρηστοβασιλης τουλαχιστον για το ματς με διαγορα φαινεται απο τις συνομιλιες να υπαρχει δολος απο την πλευρα της ροδιτικης ομαδας οπου οπως φαινεται επιτηδες ηρθαν με πολλες απωλειες κ εκατσαν να χασουν με μεγαλη διαφορα.Αυτο αλλωστε ευκολα μπορεις να το επιτυχεις διχως τη συνδρομη του αντιπαλου.
ενω κ για τον αγροτικο αστρα καμμια εμπλοκη δεν φαινεται ανθρωπων του ΠΑΣ παρα μονο των αντιπαλων
Κ ολα αυτα βασει των τηλεφωνικων συνομιλιων.

Απο τις τραπεζικες κινησεις επισης που βγηκαν στη φορα ολες μπορουν να  δικαιολογηθουν...αυτα που βγηκαν στη δημοσιοτητα (προς το παρον) ενισχυουν τα περι πλανης της δικαιοσυνης οσον αφορα το χρηστοβασιλη.

Βεβαια ειναι παρα-παρα-παρα πολυ νωρις για ασφαλη συμπερασματα, ο ογκος των πληροφοριων που δεν εχουν δει το φως της δημοσιοτητας ειναι τεραστιος κ  οι ανατροπες ενδεχεται να ειναι πολλες ωστοσο το δικαιο παντα θα το γραφω.

Ειμαι απ τους πρωτους που εγραψαν ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ πως οσοι ευθυνονται  για τα στημενα πρεπει να πανε ολοι μεσα, ομως οταν οι πληροφοριες που βγαινουν δεν αποδεικνυουν κατι το μεμπτο θα βγαινω να το λεω.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 24 Ιούν 2011 22:30 από mike71 »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Δεν μπορεί ο ΠΑΣ να είναι στο ίδιο τσουβάλι με Λεβαδειακό, Καβάλα, Ολ. Βόλου, γαύρο

ΠΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ!!!!!!!!!

Ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος ο chilly(δασκαλε :P),εμεις γνωρισαμε εναν ΠΑΣ μακρια απο τα κεντρα αποφασεων κ τον ειχαμε στην καρδια μας ολοι οι Πασολεδες ως ενα αντιδραστικο συλλογο που δεν εχει γνωρισει ραγια και ειμασταν περηφανοι για την ομαδα μας και ας μην γνωριζαμε επιτυχιες...Πλεον ολοι μας εχουμε ξενερωσει αφανταστα!!!!!!!!!Ποιος δεν θυμαται το πρωτο ματς παρωδια στο κυπελλο με τα βαζελια,και ομως εμεις κανουμε οτι δηθεν το εχουμε ξεχασει και δεν αναφερομαστε καν πλεον στο συγκεκριμενικο σκηνικο για να μην θιξουμε την ομαδα μας..Μα την παναγια χιλιες φορες ο κοντος με τις χιλιες δυο αναποδιες του  παρα την σιγανοπαπαδια που τον θεωρουμε αγαθο γιγαντα τρομαρα μας που μας εχει κανει ρεντικολο και να προσπαθουμε να ανεχομαστε τον καθε αλλοθρησκο να λεει το κοντο του και το μακρυ του

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ  ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος sellos

• Hero Member
  • toros-tsiprofans
    • Προφίλ
Απορια:
Γιατι ενας σύνδεσμος καταθετει τα λεφτα της πώλησης εισιτηριων σε λογαριασμο
του προέδρου κι οχι σε λογαριασμο της ΠΑΕ..?
Μπορει να υπάρχει λογικη εξηγηση..απλα δεν το καταλαβαινω..

Σε σχεση με τους 2 αγώνες δεν προκύπτει εμπλοκή του ΠΑΣ..

Αναμενουμε μεχρι να μάθουμε..

Αποσυνδεδεμένος LEON

• Sr. Member
    • Προφίλ
εαν πραγματι ξεκαθαριστει οτι εμπλεκομαστε σε τετοιες καταστασεις (παρανομο στοιχημα-στησιμο ματς-ξεπλημα χρηματος)ο προεδρος δηλαδη να πεσουμε αλλα οχι μονο εμεις αλλα και ολυμπιακος καβαλα βολος και οποιος αλλος εμπλεκεται καλυτερα δ'εθνικη παρα βρωμικος στην α' οποτε...... :stop:

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
Απορια:
Γιατι ενας σύνδεσμος καταθετει τα λεφτα της πώλησης εισιτηριων σε λογαριασμο
του προέδρου κι οχι σε λογαριασμο της ΠΑΕ..?
Μπορει να υπάρχει λογικη εξηγηση..απλα δεν το καταλαβαινω..

Σε σχεση με τους 2 αγώνες δεν προκύπτει εμπλοκή του ΠΑΣ..

Αναμενουμε μεχρι να μάθουμε..

Οπως ειπε και ο SERPED φιλε sello,ας μην βιαζομαστε ακομη,μας λειπουν 93.000 ακομα!!!!!εγω παντως σε αντιθεση με τους περισσοτερους κραταω πισινη,anyway :)
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Ισως εχει σχεση με αυτο

Σοβαρά στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα από τον πρώτο στα χρονικά έλεγχο που πραγματοποίησε ο αθλητικός εισαγγελέας Πειραιά και το ΣΔΟΕ στην εταιρία που εκδίδει τα εισιτήρια του ολυμπιακού, στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Από την προανάκριση εξετάζεται το ποινικό αδίκημα της παράνομης διακίνησης εισιτηρίων σε συνδέσμους φιλάθλων, ενώ το ΣΔΟΕ εξετάζει το αδίκημα της φοροδιαφυγής και της μη καταβολής ΦΠΑ.

Και τα δύο αδικήματα είναι κακουργήματα, καθώς ήδη από τις πρώτες ενδείξεις υπερβαίνουν το πόσο των 150.000 ευρώ που ορίζει ο νόμος για το κακούργημα.

Οι υποψίες των αρχών υποκινήθηκαν μετά από έφοδο της Ασφάλειας σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Κερατσίνι, όπου διαπιστώθηκε ότι διακινούνταν παράνομα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πας Γιάννενα. Στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού έγιναν 7 συλλήψεις.

Την επομένη του αγώνα ο αθλητικός εισαγγελέας, Ηλίας Κωνσταντακοπουλος, με την συνοδεία κλιμακίου του ΣΔΟΕ, της κρατικής Ασφάλειας, του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έφοδο στα γραφεία της ΣΠΟΡΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ, στο στάδιο Καραϊσκάκη, και κατάσχεσαν σειρά εγγράφων, 50 διπλότυπα μπλοκ διακίνησης εισιτηρίων της περιόδου 2008-09, αποκόμματα εισιτηρίων και 40 ντοσιέ με στοιχεία για την διάθεση των εισιτηρίων στους συνδέσμους, μια ταμιακή μηχανή, καθώς και ηλεκτρονικούς υπολογιστές

210.000 αποδείξεις την τελευταία τριετία
Από τα έως τώρα στοιχεία προκύπτει ότι η εταιρία εξέδιδε απόδειξη είσπραξης για κράτηση θέσης, τόσο για αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και για αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ . Με τις μη θεωρημένες από την εφορία αποδείξεις για την κράτηση θέσης οι οπαδοί μπορούσαν να ξεκλειδώσουν την ηλεκτρονική είσοδο, χωρίς να παραλάβουν ποτέ νόμιμο εισιτήριο.

Η εταιρία ΣΠΟΡΤΣ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΤ, στο υποκατάστημα της στο στάδιο Καραϊσκάκη, διατηρούσε 51 μη θεωρημένα διπλότυπα μπλοκ με 50 φύλλα το κάθε ένα με στοιχεία για κάθε παιχνίδι.

Στα πρώτα 150 φύλλα που εξετάστηκαν βρέθηκαν ότι έχουν διατεθεί στους συνδέσμους την τελευταία τριετία 210.000 αποδείξεις για την κράτηση θέσεων, συνολικής άξιας 3.150.000 ευρώ στα οποία αντιστοιχεί ΦΠΑ που δεν αποδόθηκε 620.000.

Συνολικά οι αρχές πρέπει να εξετάσουν 2.550 φύλλα από τα εισιτήρια της τελευταίας τριετίας

Ο εισαγγελέας Πειραιά θα καλέσει σε απολογία εκπρόσωπους των συνδέσμων της θύρας 7 ,της ΠΕΦΟ , της διαχειρίστριας εταιρίας και του Ολυμπιακού που θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις στο αδίκημα της παράνομης διάθεσης εισιτηρίων κατά συρροή και κατά εξακολούθηση, ενώ το ΣΔΟΕ εξετάζει ένα - ένα τα διπλά βιβλία και τους σκληρούς δίσκους της εταιρίας ώστε να διαπιστώσει σε ποιους λογαριασμούς κατέληγαν τα χρήματα από την πώληση των αποδείξεων για την κράτηση θέσης.

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
αυτό νομίζω είχε βγει παλιότερα και δεν γίνεται μόνο από τον γαύρο

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Αν ο χρηστοβασιλης αποδειχθει ενοχος να μην ξαναπατησει γιαννενα >:(
προς το παρον οι συνομιλιες που βγηκαν στο φως για τα 2 ματς που  εμπλεκεται ο ΠΑΣ τον αθωωνουν
Φαινεται προς το παρον οτι μας ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ λογω του οτι παιξαμε με δυο βρωμικους αντιπαλους που ηρθαν να κανουν τα τσαλιμακια κ τις βρωμιες τους πισω απο την πλατη μας
το μεγαλο ερωτημα ειναι οτι τοσο "ελαφρα τη καρδια" τον εβαλαν οι γκομενες στη λιστα?
αν υπαρχουν μονο αυτα τα στοιχεια βγαινει λαδι ο ηπιος
ομως ο ογκος ειναι τεραστιος οπως προειπα
αναμενουμε...
 αλλα οντως ειμαστε ποοοολλυυυυυ ξενερωμενοι με ολα αυτα :(

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
Ναι ειναι παλιο.Απαγορευετε τυπικα να πουλουν εισητηρια οι συνδεσμοι φιλαθλων.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Ναι ειναι παλιο.Απαγορευετε τυπικα να πουλουν εισητηρια οι συνδεσμοι φιλαθλων.

Αν και κατά πόσο ισχύει αυτό:

ΝΟΜΟΣ 3372/2005 - ΦΕΚ 187/Α'/2.8.2005

3. Από την εφαρμογή των ονομαστικών/ αριθμημένων εισιτηρίων καταργείται η παρ. 5 του άρθρου 41Γ του ν. 2725/1999, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 4 του ν.3057/2002 και τροποποιήθηκε με την παρ. 4 του άρθρου 3 του ν. 3262/2004 και

• απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων σε συνδέσμους φιλάθλων για λογαριασμό των μελών τους. Εφεξής τα ως άνω μέλη προμηθεύονται τα ειδικώς γι' αυτά εκδιδόμενα εισιτήρια, ατομικά, και κατά τη διαδικασία, που τα προμηθεύονται και οι λοιποί μη οργανωμένοι σε συνδέσμους φιλάθλων, φίλαθλοι

• ...
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς