Mε τα μεχρι τωρα δεδομενα δεν υπαρχει κατι μεμπτο για τον προεδρο.Ηδη ξεκαθαρισαν τα δυο ματς που ο Χριστοβασιλης φεροταν εμπλεκομενος και σ αυτά όπως αποδεικνυεται απο τους διαλογους δεν εχει καμια απολυτως σχεση.Ουσιαστικα μενει το ματς με τον πανθρακικο....Υπομονη και θα δουμε αν υπαρχει κατι αξιοποινο εκει από τον προεδρο.
Δεν θα μου φανει καθολου περιεργο σε μια δικογραφια χιλιαδων σελιδων το πορισμα για τον ΧΒ να ειναι αποτελεσμα εισαγγελικης πλανης.
Δεν ειναι πρωτη φορα αλλωστε που σε μια υποθεση με δεκαδες ανθρωπους να φερονται ως εμλεκομενοι, να αποδοθει ο χαρακτηρισμος του κατηγορουμενου σε ανθρωπο που επι της ουσιας δεν εχει καμια σχεση με τα αδικηματα της δικογραφιας.
Και οι εισαγγελεις και οι δικαστες ανθρωποι ειναι και εχουν υποπεσει πολλες φορες σε λαθη και μαλιστα χοντρα.
Η συγκεκριμενη δικογραφια μου θυμιζει τις δικογραφιες για παραβαση καθηκοντος οπου συνηθως ασκειται διωξη σε δεκαδες υπαλληλους ,προισταμενους,υφισταμενους κλπ και στο τελος ζητημα αν θα καταδικαστει ενας απο αυτους.
Από ηθικης αποψεως ομως το ζητημα για την ομαδα μας ειναι μεγαλο.Το γυαλι στις σχεσεις προεδρου και φιλαθλων της ομαδας εχει σπασει.Για πολλοστη φορα επι πρεδριας Χρηστοβασιλη ,ο κοσμος τρωει αδειασμα και ξενερωνει αφανταστα...Απο την ομαδα πλεον απομακρυνονται ακομα και οι παραδοσιακα πιστοι σε αυτη....Οτι και να κανει πλεον ο ΧΒ τη συμπαθεια των φιλαθλων την εχει χασει οριστικα και δε θα τη κερδισει ποτε.Επι προεδριας του ποτε δεν υπηρξε και ΠΟΤΕ δε θα υπαρξει συσπειρωση.Κατα την αποψη μου η αλλαγη στο ιδιοκτησιακο ειναι πλεον επιβεβλημενη....Αυτη ευχομαι και σε αυτη ελπιζω μηπως και παρουμε τα πανω μας...
Υγ:Περυσι πεσαμε απο τη σουπερλιγκ με κατεβασμενα τα βρακια,με ανοιχτα τα ποδια κ.λ.π. και καταφερε ο αθεοφοβος να κατηγορειται για δωροδοκια, ξεπλυμα χρηματος κλπ και η ομαδαρα μας να ακουγεται σαν διαπλεκομενη....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ....ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!!!
Υγ2:Κουραστηκα το τριημερο να απανταω στις ειρωνιες και στους χλευασμους απο αλλοθρησκα τσουτσεκια.....Εχει ο καιρος γυρισματα ρε κ......αλες.
Υγ3:Το ξεφτιλισμενο το Σκαι κανει εκπομπη για τα στημενα και τα μονο στιγμιοτυπα που παιζει ειναι απο το πανθραξ-ΠΑΣ....
Δηλαδη ρε ξεφτιλες τσιπα δεν εχετε....Στιγμιοτυπα απο καβαλα και βολο δεν εχετε....???Αλλα δεν φταιτε εσεις εμεις φταιμε που οταν ερχεστε εδω για αναμεταδοση σας εχουμε στα οπα-οπα και την καλοσυνη μας εσεις οι ξεφτιλες την παιρνετε σαν αδυναμια.ΟΥΣΤ!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΤ ΣΥΝΤΑΥΡΟΙ!
Μην ξεχνας οπου ΠΑΣ SOLO PAS.
ΠΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΣ