Για ενα πραγμα απορω
Πως καταλαβαν τι λεει ο προεδρος στο τηλεφωνο?
Εδω, οταν τον ακους, θες μεταφραστή κι υπότιτλους για να τον καταλαβεις.
Σχετικά με το θέμα εμπλοκή Χριστοβασίλη στα στημένα, έχω γράψει ένα σεντόνι που με έστειλε αδιάβαστο, σε κάποια πηγαδάκια και από διαρροές πληροφοριών (εκτός Pas.gr και πάντα κατά άποψη HarmPas).
Τώρα κάνω μια υπόθεση και λέω, ναι, ο Χριστοβασίλης ήξερε από στημένα, αφού τα στήσιμο ήταν το πρωτόκολλο των ποδοσφαιρικών διαγωνισμών.
Το στήσιμο δεν προϋπόθετε πάντα τη συμφωνία δυο πλευρών, γίνονταν σε σκοτεινούς διαδρόμους, με φουσκωτούς και με μερικές στον αέρα.
Το ματσάκι στη Νίκαια το είδαμε, χωρίς καφέ, μόνο νερό αγοράσαμε.
Όπως και να έχει η Ομάδα μας (ανεξαρτήτως εμπλεκόμενων προσώπων, ακαθάριστο το θέμα) συζητήθηκε από πολύ νωρίς και με διαρκή έμφαση από κάποια λάθος πρόσωπα, που σύντομα θα φανεί το κίνητρό τους και ας κάνουν χίλιες δυο αναδιπλώσεις και ανασκευές.
Μένω στην αρχική μου άποψη.
ο Πας, ο φερόμενος αρχικά ως ο μόνος άκρως διεφθαρμένος (σε κλειστό φάκελο), φέρεται σήμερα ελαφρώς ύποπτος με ανοιχτούς φακέλους.
Σήμερα και και με χίλιους δυο κοριούς που μιλάνε τη αργκό ελληνική, δε φαίνεται να συνομιλούν πουθενά με τον Πας.
Γιατί όμως από τόσο νωρίς τότε και τόσος πολύς ο θόρυβος και φαινομενικά σήμερα για το τίποτα σε σχέση με το πολύ κάτι των άλλων??
Θα δούμε, τα πράματα δεν αποπροσανατολίζονται έτσι εύκολα κάτω από το μάτι των 32χρονων χαλονιών.
Μπορεί να φώναζε ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης, αλλά πήραν χαμπάρι οι γείτονες.
Νομίζω ότι ο Davelis απάντησε για ΟΛΑ.
Αναγκαστικά θα συμωνήσω και με τον πολυλαλήσαντα
"Αν ο κ. Μαρινάκης μείνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς "μυαλοπώληδες" γύρω του, και λειτουργήσει όπως λειτουργεί στη ναυτιλία, θα απογειωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε λίγα χρόνια.
Θύμα Χριστοβασίλη, πάρτους παραμάζωμα ρε ήπιε.
Όταν πριν ένα χρόνο είπαμε το "Πρόεδρε τόλμα με πούρο Τσε στο στόμα" δεν εννοούσαμε και δεν τον παροτρύναμε να φορέσει πουκαμίσα νύχτας και άλλα αξεσουάρ τυχοδιωκτικά, αλλά να ορθώσει το ανάστημά του ως Πρόεδρος μια ομάδας με ιστορία, με ταλαιπωρία, με αξιώσεις και στόχους υψηλούς.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ