Αποστολέας Θέμα: Άντι Λίλα  (Αναγνώστηκε 221537 φορές)

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Άντι Λίλα
« Απάντηση #1050 στις: Τρι 09 Απρ 2019 21:08 »
Παράθεση
Χειρουργήθηκε ο Λίλα

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα στο Metropolitan ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα Άντι Λίλα ο οποίος είχε εδώ και δύο εβδομάδες αποχή από τις προπονήσεις του ΠΑΣ λόγω του οστικού οιδήματος στην επιγονατίδα του αριστερού ποδιού που τον ταλαιπωρούσε με την επέμβαση να στέφεται με πλήρη επιτυχία.
Ο διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής δεν θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
passports.gr

Όλος ο ΠΑΣ στα νοσοκομεία.Σιδερένιος και αυτός.

Αποσυνδεδεμένος vaggelis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1051 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 13:47 »
Τελειώνει και η υπόθεση του Λίλα τις επόμενες μέρες.

"Τελειώνει"... ο Λιλα
Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Αντι Λιλά τα τελευταία 24ωρα.

Ο διεθνής Αλβανός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να λύσει το συμβόλαιο του κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν αναμένεται να πέσει... ο επίλογος για ακόμη έναν παίκτη με μακρά θητεία στον ΠΑΣ
http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/77675-2019-06-30-00-44-20?fbclid=IwAR0noZElSVXIldSSUCn9AD-Jp5wRgGxifI1kDMpHEqXxNtpQQH0v8EoZRTA
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Ιούν 2019 14:06 από fon7 »

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1052 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 14:13 »
Τελειώνει και η υπόθεση του Λίλα τις επόμενες μέρες.

"Τελειώνει"... ο Λιλα
Στα Ιωάννινα βρίσκεται ο Αντι Λιλά τα τελευταία 24ωρα.

Ο διεθνής Αλβανός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις ώστε να λύσει το συμβόλαιο του κάτι που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν αναμένεται να πέσει... ο επίλογος για ακόμη έναν παίκτη με μακρά θητεία στον ΠΑΣ
http://www.sportsioannina.gr/index.php/rss/77675-2019-06-30-00-44-20?fbclid=IwAR0noZElSVXIldSSUCn9AD-Jp5wRgGxifI1kDMpHEqXxNtpQQH0v8EoZRTA

Παρακαλειται ο τελευταιος να κλεισει την πορτα ...

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1053 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 14:21 »

Αποσυνδεδεμένος P@sL@S

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1054 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 14:59 »
Μα γιατί φεύγουν παίκτες που έχουν συμβόλαιο? Απο την ΠΑΕ δεν έχει ειπωθεί ότι θα κρατήσουν όλους όσουν έχουν συμβόλαια?

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1055 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 15:48 »
Για τη συγκεκριμενη β εθνικη θα ηταν πολυτελεια.
Αλλα πολυτελεια και ΠΑΣ του Χριστοβασιλη δεν πανε μαζι...

Ας ξαναπω  για 4η φορά, ας γινω γραφικος και ας θυμίσω οτι παιξαμε ευρωπη με επιθετικο το (συμπαθεστατο κατα τα αλλα) Φερφελη.

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1056 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 17:21 »
Εγω θεωρω οτι με το Λιλα επρεπε να ειχαν χωρισει οι δρομοι μας εδω κ τουλαχιστον τρια χρονια. Μιλω καθαρα αγωνιστικα, αφηνω το οποιο εξωαγωνιστικο κομματι απεξω. Μεγαλο σφαλμα της διοικησης που οδηγηθηκε σε μια συναισθηματικη κινηση-δυστυχως πασχει σε αυτον τον τομεα- κ τον ανανεωσε. Συναισθηματισμοι χωρανε μονο σε περιπτωσεις σαν του Περιστεριδη, πουθενα αλλου.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1057 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 18:48 »
Εγω παλι πιστευω οτι πρεπει να φυγουν ολοι !
Τι σημαινει ολοι ; Ολοι οι επαγγελματιες παικτες φυσικα . Και να παιξει η Κ19 μονο με τον βασικο μισθο.
Ετσι κι αλλιως - οπως λενε πολλοι φιλοι εδω μεσα - η κατηγορια αυτη ειναι της πλακας.
Κατ’αρχας , ονοματα ειναι αυτα που εχουν οι ομαδες ; Μα ... Καραισκακης ; Κισσαμικος ;;;
Ασε πια εκεινα τα σηματα . Εκεινος ο Πλατανιας εχει κοκκινο τριφυλι ! Μα καλα , υπαρχει κοκκινο τριφυλι ;
Γι’αυτο σας λεω , η Κ19 ( για να μην πω Κ15 και φανω υπερβολικος )ειναι μια χαρα .
Και γαμω τα ονοματα εχουμε , και σηματαρα , και γηπεδο και κοσμο . Αρα τι χρειαζονται οι παικτες ; Εεεεεεεε ;;;

Αλλα και να μην ανεβουμε η ακομη και να πεσουμε στην Γ , χεστηκε η φοραδα στ’αλωνι  .
Και τι εγινε δηλαδη ; Θα πεθανει ανθρωπος  ;
 Ισως θα στενοχωρηθουν καποιοι αλλα και παλι , συναισθηματισμοι δεν χωρανε σ’αυτα.
Αλλωστε οπως ελεγε και η μανα μου καθε φορα που γυρνουσα απο το γηπεδο εντος και εκτος : ‘’ αυτοι μανα μ δε σ’δινουν να φας ‘’ .
Συνεπως οοολα αυτα ειναι ανευ σημασιας κατ’ουσιαν .

Αλλωστε στην Υεμενη γινεται πολεμος εδω και 5 χρονια , το 50% του πληθυσμου λοιμοκτονει , και δεν μιλαει κανεις . :)
« Τελευταία τροποποίηση: Κυρ 30 Ιούν 2019 18:52 από christos »

Αποσυνδεδεμένος yazid

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1058 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 20:32 »
Πλέον αυτό δε λέγεται μεταγραφική περίοδος, λέγεται ΠΟΓΚΡΟΜ. 

Έχει περάσει κανένας από το γήπεδο τις τελευταίες μέρες? Είναι στη θέση του? Ή μήπως αποδεσμεύθηκε κι αυτό?

Αποσυνδεδεμένος OV1950

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1059 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 21:04 »

Μεχρι στιγμης αυτο που φαινεται ειναι η ορθη προσπαθεια να ξεκινησει ενας νεος κυκλος πανω σε ορθολογικη βαση. Μεχρι στιγμης η μοναδικη πραγματικη απωλεια ηταν ο Καργας. Ολα τα υπολοιπα ειναι στη σωστη κατευθυνση αν και διακρινω ακομη καποιους δισταγμους-ουτε τα απολυτως απαραιτητα δεν εχουν γινει ακομα. Πρεπει να παμε ακομα πιο γρηγορα, ακομα πιο αποφασιστικα στις εκκαθαρισεις.
Τολμη βεβαια θα χρειαστει κ στις αποφασεις που θα ληφθουν για αυτους που θα ερθουν. Θα ειναι κριμα η προσπαθεια να μεινει μετεωρη-ειναι τωρα η στιγμη να φτιαχτει κορμος αξιωσεων για πολλα χρονια. Με κυνικο ορθολογισμο μεν αλλα και με καποια οικονομικη υπερβαση οπου χρειαζεται.

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1060 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 21:30 »

Μεχρι στιγμης αυτο που φαινεται ειναι η ορθη προσπαθεια να ξεκινησει ενας νεος κυκλος πανω σε ορθολογικη βαση. Μεχρι στιγμης η μοναδικη πραγματικη απωλεια ηταν ο Καργας. Ολα τα υπολοιπα ειναι στη σωστη κατευθυνση αν και διακρινω ακομη καποιους δισταγμους-ουτε τα απολυτως απαραιτητα δεν εχουν γινει ακομα. Πρεπει να παμε ακομα πιο γρηγορα, ακομα πιο αποφασιστικα στις εκκαθαρισεις.
Τολμη βεβαια θα χρειαστει κ στις αποφασεις που θα ληφθουν για αυτους που θα ερθουν. Θα ειναι κριμα η προσπαθεια να μεινει μετεωρη-ειναι τωρα η στιγμη να φτιαχτει κορμος αξιωσεων για πολλα χρονια. Με κυνικο ορθολογισμο μεν αλλα και με καποια οικονομικη υπερβαση οπου χρειαζεται.

Πολυ καλο!!!!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1061 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 21:32 »
Παράθεση
Πρεπει να παμε ακομα πιο γρηγορα, ακομα πιο αποφασιστικα στις εκκαθαρισεις
.

Συμφωνω.
Νιαρχακος - χριστοβασιλης οι επομενοι

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1062 στις: Κυρ 30 Ιούν 2019 22:41 »
Παράθεση
Πρεπει να παμε ακομα πιο γρηγορα, ακομα πιο αποφασιστικα στις εκκαθαρισεις
.

Συμφωνω.
Νιαρχακος - χριστοβασιλης οι επομενοι

Μπα... Μαλλον ο φιλος εννοει ( και μαλλον ετσι θα γινει ) Νικολια , Κρισμαν , Λεο , Λασα , Μπουκουβαλα , Λεο και το ...γηπεδο , οπως εγραψε ο Yazid παραπανω  :))

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1063 στις: Δευ 01 Ιούλ 2019 16:16 »
PAS Giannina FC

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Andi Lila.

Μετά από 7.5 χρόνια συνεργασίας πρέπει να σε ευχαριστήσουμε για όσα προσέφερες στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και για τον επαγγελματισμό σου και σου ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια πάντα με υγεία και κάθε επιτυχία στην καριέρα σου.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1064 στις: Δευ 01 Ιούλ 2019 16:43 »
Στο καλο Αντι !!!

Καποιες φορες ισως να αδικησες τον εαυτο σου , αλλα πραγματικα η συνολικη προσφορα σου στην Ομαδα ολα αυτα τα χρονια ειναι για μενα τεραστια και σε ευχαριστω γι'αυτο .

Σε αλλα νεα , πραγματικα αναρωτιεμαι ποιος απο τους εναπομειναντες την 30η Αυγουστου θα εχει το ''ειδικο βαρος'' ουτως ωστε να αναλαβει ''ΦΥΣΕΙ'' ( ΚΑΙ ΟΧΙ ''ΘΕΣΗ '' ) το περιβραχιονιο του ΑΡΧΗΓΟΥ ...

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Δευ 01 Ιούλ 2019 16:48 »
Πολλα τα χρονια.
οπως και να εχει περασαμε πολλες καταστασεις ομορφες και ασχημες με τον Αντι..

καλη συνεχεια και πιστευω καποια στιγμη θα συνεργαστει παλι με την ομαδα μας,

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Πεμ 11 Ιούλ 2019 23:16 »
Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τις παρακάτω συναινετικές λύσεις συμβολαίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.
ΑΡ. ΑΠΟΦ    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ    ΠΑΕ    ΛΥΣΗ ΑΠO
299/2019    ΑΝΤΙ ΛΙΛΑ (ΑNDI LILA)    ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966    1/7/2019
epo.gr

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Παρ 29 Νοέ 2019 19:50 »
Παράθεση
Άντι Λίλα στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM: «Ευχαριστούμε τους Έλληνες για τη συμπαράσταση»
Για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα του μετά τον μεγάλο σεισμό στο Δυρράχιο μίλησε στον ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM και την εκπομπή «Στη Λακούβα», ο τέως ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που πλέον είναι και πρώτος πρόεδρος του αντίστοιχου ΠΣΑΠ της Ελλάδας, εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Αλβανίας, ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό για τη συμπαράστασή του και αναφέρθηκε επίσης στον ΠΑΣ Γιάννινα και τις όμορφες στιγμές που έζησε με την ομάδα.

Για το πώς βίωσε τον σεισμό στην Αλβανία: «Εγώ είμαι εντάξει και η οικογένειά μου. Υπάρχει κακή ψυχολογία στον κόσμο σε όλη την Αλβανία, γιατί είναι πολύ μεγάλος ο σεισμός. Είναι περισσότεροι από 40 οι νεκροί. Είναι κοντά στο σπίτι μου το επίκεντρο. Δεν ήμουν στην Αλβανία όταν έγινε ο σεισμός και γύρισα αμέσως γιατί όλοι θέλουν βοήθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ που ήρθε από την Ελλάδα κατευθείαν. Έφτασε πρώτη στην Αλβανία η ελληνική ομάδα. Στις 4 το πρωί έγινε ο σεισμός και στις 6 ήταν στην Αλβανία.

Είναι όλοι έξω από τα σπίτια τους με κακή ψυχολογία. Ο κόσμος φοβάται γιατί έχουν γίνει πάνω από 500 μετασεισμοί και πολλοί είναι πάνω από 5 Ρίχτερ.

Η οικογένειά μου ήταν στην Αλβανία όταν έγινε ο σεισμός. Τον βίωσαν, φοβήθηκαν, δεν έχουν καλή ψυχολογία και ίσως έρθουμε στα Γιάννενα για μερικές μέρες για να ηρεμήσουμε λιγάκι».

Για το αν υπάρχει σκέψη κάποιου φιλικού για τους σεισμοπαθείς: «Είναι στις σκέψεις μας να κάνουμε κάποιο φιλικό, θα δούμε με ποιον και όλα τα έσοδα θα πάνε στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη με τα όσα περνάνε».

Για την επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, κ. Χριστοβασίλη, μετά τον σεισμό: «Μιλήσαμε μαζί τηλεφωνικά, μου είπε ότι είμαστε εδώ και οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε κοντά σας. Τον ευχαριστούμε πολύ, όπως ευχαριστούμε και τον ΠΑΟΚ που κινητοποιήθηκε κι αυτός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν τη χώρα μου αυτή τη στιγμή».

Για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να ιδρύσει σύλλογο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Αλβανία: «Στην Αλβανία δεν υπήρχε ένα όργανο ανάλογο του ΠΣΑΠ στην Ελλάδα. Οργάνωσα τα πάντα, είμαι πρόεδρος των ποδοσφαιριστών της Αλβανικής Super League, αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί είμαστε στα πρώτα στάδια. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ στην Ελλάδα και επίσης τους συνδέσμους ποδοσφαιριστών της Ιταλίας και της Τουρκίας που μας βοήθησαν στην οργάνωση».

Για το αν παρακολουθεί ακόμα τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ναι τα βλέπω όλα τα παιχνίδια. Έπαιξα 7 χρόνια στον ΠΑΣ και είμαι μεγάλος φαν της ομάδας. Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα στη Super League 1. Έχω δει ότι έχει καλή ομάδα ο ΠΑΣ, αλλά είναι δύσκολη κατηγορία η Super League 2. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε γρήγορα στην πρώτη κατηγορία. Έχουμε επαφές με τον πρόεδρο, την οικογένειά του και με παλιούς συμπαίκτες και θέλω να επιστρέψει η ομάδα».

Για το τι κράτησε μετά από 7 χρόνια παρουσίας στους «κυανόλευκους»: «Έχουν μείνει οι φιλίες και οι καλές στιγμές. Δεν ξεχνάω τίποτα, θυμάμαι το κάθε λεπτό. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας, πέρασα πολύ καλά, είμαι περήφανος που έπαιξε σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα και ευχαριστώ που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω εκεί. Την έχω στην καρδιά μου την ομάδα».

Για το μήνυμά τους προς του φίλους της ομάδας: «Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι καλύτεροι».
super-fm.gr

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1068 στις: Κυρ 14 Ιούν 2020 13:19 »
Από νέο πόστο ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Λίλα!

Μετά από 7,5 χρόνια ως ποδοσφαιριστής του, ο Άντι Λίλα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτήν τη φορά από ένα διοικητικό πόστο! Αλβανικό δημοσίευμα που πόσταρε και ο ίδιος ο πρώην μέσος του ΠΑΣ στο fb, αναφέρει ότι είναι πιθανόν να συνεργαστεί με τον παλιό του φίλο και θρύλο της ομάδας, Γιώργο Ντάσιο.

Το ποιος ακριβώς, όμως, θα είναι ο ρόλος του Λίλα, εφόσον αυτός επιστρέψει, θα το μάθουμε όταν πλέον ξεκινήσει και επίσημα ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λίλα ήταν ποδοσφαιριστής των Τιράνων, αλλά λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε από πέρυσι δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου και πλέον είναι προ της απόφασης να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στα 34 του.

Παράλληλα είναι και πρόεδρος του αντίστοιχου με την Ελλάδα ΠΣΑΠ, είναι δηλαδή πρόεδρος των Αλβανών επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, ένα συνδικαλιστικό όργανο που ιδρύθηκε με προσπάθειες του ίδιου του Λίλα.

Το αλβανικό δημοσίευμα για τις συζητήσεις του Λίλα να αναλάβει πόστο στον ΠΑΣ Γιάννινα

http://www.panorama.com.al/sport/u-afrua-me-buje-te-tirana-por-nuk-ka-luajtur-asnje-minute-andi-lila-merr-oferte-nga-klubi-i-njohur/?fbclid=IwAR0cmjkEFWZvZ6jBBS4wgbTZyrXlLU2xF1GBtlaxxlm9w4vgU7nlt8iJIHg

https://super-fm.gr/59761/apo-neo-posto-etoimazetai-na-epistrepsei-o-lila/

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Πεμ 24 Φεβ 2022 17:21 »
Ο Λίλα προσφέρει “καταφύγιο” σε Νάουμετς και Κούζικ
Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει στην Ουκρανία και όλη η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις.

Όμως δεν λείπουν και οι δόσεις ανθρωπιάς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα, με ανάρτηση του, κάλεσε στην Αλβανία τους Ουκρανούς επίσης πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, Βλάντισλαβ Νάουμετς και Ορέστ Κούζικ για να απομακρυνθούν μαζί με τις οικογένειες τους από την εμπόλεμη ζώνη.

sportsioannina.gr

Αποσυνδεδεμένος pextempalla

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Τρι 08 Μάρ 2022 12:46 »
Μπράβο Αντι. (y)

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1071 στις: Τετ 21 Σεπ 2022 00:10 »
Παράθεση
Ο Αντι Λίλα που για χρόνια έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ έχει περάσει και από τον Ηρακλή, δοκιμάζει πλέον τις δυνατότητές του και στον χορό!
Τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει «γράψει» ο Αντι Λίλα, καθώς το 2006/07 ήταν στον Ηρακλή και μετέπειτα από το 2011 μέχρι το 2019 έπαιζε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Αλβανίας ο 36χρονος παλαίμαχος χαφ δοκιμάζει πλέον την τύχη του και στον χορό!

Πιο συγκεκριμένα συμμετέχει στη χώρα του στην εκπομπή «Dance with me Albania» που είναι η αντίστοιχη του ελληνικού «Dancing with the Stars» και μάλιστα πήρε ορισμένες καλές κριτικές.

από Gazzetta.gr

ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #1072 στις: Παρ 06 Σεπ 2024 18:37 »
Συνεργασία με την Ακαδημία του Λίλα στην Αλβανία ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε εδραίωση της συνεργασίας τους προχώρησαν ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης Χριστοβασίλης και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ακαδημιών στην Αλβανία τώρα, Άντι Λίλα.

Σκοπός της συνεργασίας αυτής είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα να μπορεί να αντλεί μελλοντικά ταλέντα από τη γειτονική χώρα, τα οποία θα εντάσσονται είτε στις δικές του Ακαδημίες είτε και στην πρώτη ομάδα, αν κάποιος είναι αρκετά καλός.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο κ. Χριστοβασίλης βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Triumph Academy στην Αλβανία και μιλώντας και προς τους νεαρούς παίκτες τους ανέφερε ότι θα παρακολουθούνται συχνά, ώστε κάποια παιδιά να προωθούνται στον ΠΑΣ.

https://www.instagram.com/reel/C_k-_97N4eU/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b290c0bf-9c42-431c-91ab-6ce75a955385
super-fm.gr