Αποστολέας Θέμα: Άντι Λίλα  (Αναγνώστηκε 221534 φορές)

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Απ: Άντι Λίλα
« Απάντηση #25 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 03:47 »

Ψιλοέβλεπα το ματς.

Ο Λίλα έπαιξε δεξί χαφ στο 4-5-1 της Αλβανίας, με εντολή να μαρκάρει το Ρίισε που προωθούνταν και ήταν η κύρια πηγή κινδύνων της Νορβηγίας.
Όπως δείχνει και το τελικό σκορ, με το πρώτο διπλό της Αλβανίας ύστερα από 6 χρόνια σε επίσημο ματς, τα πήγε εξαιρετικά.
Τον αφάνισε τον Ρίισε.

Όσο για τη δεύτερη κίτρινη, είναι εντελώς ανύπαρκτη.
Ένα απλό φάουλ έξω απ' τη περιοχή, που ο διαιτητής έβγαλε χωρίς να το πολυσκεφτεί τη 2η κάρτα.
Αν ήταν αυτά τα φάουλ κίτρινη, οι ομάδες έπρεπε να τελειώνουν με 5 παίχτες η κάθε μία.
Για την πρώτη κάρτα δεν έχω άποψη, δεν την θυμάμαι.

Επίσης, ο ίδιος κερδίζει το φάουλ με επέλαση από δεξιά, απ' το οποίο προέρχεται και το νικητήριο γκολ για τους Αλβανούς.
Και μιλάμε για κομπίνα, που αν την έκανε ο Μουρίνιο, θα μας είχαν ζαλίσει το κεφάλι οι δημοσιογράφοι.
Γκολάρα!
Hamdi Salihi AMazing Goal ( Norway 0-1 Albania ) 22/03/2013
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 22:01 από ΛΟΚΟ »
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 08:12 »

Όλο για το Λίλα, για το Βίλα τίποτα  :(
Αλλά θέλω να πετύχει 2 τέρματα το "σκυλί" στην Οφηλία να σκάσουν οι Νορβηγοί.
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 07 Μάρ 2016 13:11 από ΛΟΚΟ »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 10:56 »
Αφου κερδισε η Αλβανια μετα απο 6 χρονια εκτος, και μαλιστα την Νορβηγία (οχι κανα Λιχνεσταιν, Αζόρες κλπ.) μπραβο.
Το αλλο που παρατήρησα.
Αλβανοι τουρίστες....
Μπραβο και γιαυτο.

Αποσυνδεδεμένος Mikkael_Sin

• Hero Member
  • ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ;
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Σαβ 23 Μάρ 2013 19:23 »
Πολλοί Αλβανοί και Κοσσοβάροι βγάζουν ψωμάκι στη Σκανδιναβία.

Είδαν και το διπλάκι τους  ;)

Υ.Γ. Επίτηδες πήρε κάρτα το φετινό "βαρόμετρο" για να μην παίξει την Τρίτη και να είναι ξεκούραστος το Σάββατο.
"I'VE CROSSED AN OCEAN OF WINE TO FIND YOU..."
     - Απέραντος ο θάνατος δίχως μήνες κι αιώνες -
             Η ΖΩΗ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #29 στις: Τετ 24 Απρ 2013 00:22 »
Παράθεση
Μια του ΠΑΣ, δυο του ΠΑΣ... τρεις και Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να πάρει τον Ντε Βινσέντι, αλλά τον πρόλαβε ο Ολυμπιακός. Παρ` όλα αυτά, στον Δικέφαλο, πλην του Κοροβέση, έχει "γυαλίσει" και άλλος ένας παίκτης από τα Γιάννενα...

Η στήλη "Sportdog Penalty" σας είχε αποκαλύψει από την προηγούμενη εβδομάδα πως στον ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νίκου Κοροβέση, αλλά δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αρέσει από τον ΠΑΣ...

Σύμφωνα με τον "Sportdog Penalty", ο Άντι Λίλα βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ζήση Βρύζα!

Ο διεθνής Αλβανός, που στον ΠΑΣ παίζει "κόφτης" και στην Εθνική του σέντερ μπακ, έχει συμβόλαιο πάντως με τον ΠΑΣ ως το 2014. Βέβαια, με μια καλή πρόταση, όλα γίνονται...
sportdog.gr

Έχουν γνώση οι φύλακες;

Αποσυνδεδεμένος pas1966

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Τετ 24 Απρ 2013 00:24 »
με αυτους θελει ο ιβαν να βαλει την κουπα τους cl στο μακεδονια παλας?
ας πληρωσει και ας τον παρει...
ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος john-PAS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Ενας οχτρός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:13 »
με αυτους θελει ο ιβαν να βαλει την κουπα τους cl στο μακεδονια παλας?
ας πληρωσει και ας τον παρει...

Αυτους τους εχουμε εμεις και θα παμε την κουπα του cl στο Ηπειρος Παλλας !!  ::)
Keep Walking...

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #32 στις: Τετ 24 Απρ 2013 12:28 »
Το ΔεΒικ τον ήθελες, τον Κοροβέση και τον Λίλα τον θες, ο Χριστόπουλος δε θα σε χάλαγε...
Μήπως λάθος ομάδα αγόρασες ντάβαριτς;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Σαβ 27 Απρ 2013 09:22 »
Παράθεση
Διέψευσε ο Λίλα

Σε διάψευση φερόμενης δήλωσής του σε αλβανική ιστοσελίδα περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ προέβη ο Άντι Λίλα.

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι ποτέ δεν μίλησε με τον ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι σκέφτεται μόνο τα πλέι-οφ.

«Για τα δημοσιεύματα που θέλουν να έχω μιλήσει με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για μεταγραφή μου στην ομάδα τους, έχω να δηλώσω ότι ουδέποτε είχα μαζί τους καμιά συνάντηση ή συζήτηση και όλα όσα ακούγονται δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Το μόνο που με απασχολεί αυτή την εποχή είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μου και τίποτε περισσότερο», είπε ο Λίλα.

novasports.gr

Ο Λίλα "ο Αλβανός ο άμπαλος", αλλά και ...

ο νεος μας Τζουμπα :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σαβ 27 Απρ 2013 09:27 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #34 στις: Δευ 20 Μάι 2013 00:11 »
sportdog,gr
Παράθεση

Ως το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας του χαρακτήρισε αυτό που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Άντι Λίλα, όπως έγραψε στο Facebook!

«Αυτό ήταν το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το πέτυχα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευχαριστώ το Θεό και τους συμπαίκτες μου γι’ αυτό το γκολ. Γράφει ιστορία αυτή η ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που μπορούμε να φτάσουμε. ΠΑΣ ολέ, ΠΑΣ ολέ!»
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Δευ 20 Μάι 2013 16:16 »
Αυτος (κυριως) και ο Βιλα ειναι η αιτια που η μιση αλβανια απο τις ελληνικες ομαδες ειναι ΠΑΣ. :mono:

Μια ματια στο facebook του Lila θα σας πεισει.

Μεινε για παντα στον ΠΑΣ μεχρι τα 35 σου, γινε ο βραχος και η σημαια μας.

Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Τετ 11 Σεπ 2013 22:36 »
Islanda  - Shqiperi 2 - 1

Andi LILA 90΄
Εm BILA (πάγκο 90' )

Παράθεση

Andi Lilës - Emiljano Vilës 1-0 Kerkiras

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Σαβ 21 Δεκ 2013 15:41 »
Παράθεση
Ανανεώνει ο Λίλα
http://www.passports.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9663:ανανεώνει-ο-λίλα&Itemid=138
(...)

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Σαβ 21 Δεκ 2013 17:03 »
Αυτός είναι ο ΗΓΕΤΗΣ της ομάδας μας!..Πάει και τέλος.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Δευ 23 Δεκ 2013 10:55 »
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ!
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Τετ 25 Δεκ 2013 01:20 »
Andi Lila και Emiliano Vila:
Στη γλώσσα της χώρας μου η λέξη "μπέσα" σημαίνει κώδικας τιμής.
Αναφέρεται στην αξιοπιστία,χαρακτηρίζει άτομα με αξιοπρέπεια και φιλότιμο.
Στην δική σας εμπεριέχει τη λέξη "όρκος".
Σε κάθε περίπτωση για τους δύο λαούς καθορίζει την ερμηνεία άγραφων και προφορικών νόμων,
που προσδιορίζουν την καθαρή προσέγγιση σε αξίες και την βαθιά συνείδηση των ανθρώπων
μιας κοινωνίας που λείπει απ' το προσκήνιο της τωρινής καθημερινότητας.
Αυτό δηλαδή που με τα απλά σας λόγια εισέπραξα στις χθεσινές σας δηλώσεις.
Και θα' θελα να κρατήσει ως το τέλος,όπως επίσης κι από εμάς απέναντί σας.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Δεκ 2013 01:36 από midnight »
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Τετ 25 Δεκ 2013 19:50 »
Παράθεση
(Ντε Βινσέντι στη ΝOVA:...)
(...)
Λίλα: «Νιώθω ότι το σπίτι μου είναι ο ΠΑΣ και θέλω να παίζω εδώ και να παίζω καλά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου γιατί αν και είχα και άλλες προτάσεις επέλεξα να παραμείνω εδώ. Για τους φιλάθλους μας θέλω να πω ευχαριστώ γιατί συνέχεια με ρωτούσαν πότε θα υπογράψω.

Θέλω να μείνω εδώ μέχρι να σταματήσω την καριέρα μου. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στους φιλάθλους μας και το γκολ τους το αφιερώνω για τα Χριστούγεννα. Η ομάδα είναι δύο χρόνια ίδια σχεδόν και ξέρουμε πως παίζουμε. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχει έρθει ο κύριος Τσιώλης και μαθαίνουμε από αυτόν. Από δω και πέρα πρέπει να κοιτάμε την Ευρώπη».

Πηγή: http://www.gazzetta.gr/football/article/571912/skeftomai-exoteriko

Αποσυνδεδεμένος jimakos

• Hero Member
  • Ορφέας Αιγάλεω-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1972
    • Προφίλ
« Απάντηση #42 στις: Τετ 25 Δεκ 2013 20:11 »
Αντρικές, παντελονάτες κουβέντες.
Έτσι ξηγιούνται οι μάγκες και όχι φραγκολεβαντίνικα, όπως ο αγαπημένος -κατά τα άλλα- Θωμάκος μας.

Άντι Λίλα, μάλλον θα είσαι ο μελλοντικός ηγέτης της ομάδας μας και γουστάρω που είσαι και από την Αλβανία!!!

Γιασάν ρε μόρτη.
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Δεκ 2013 20:16 από jimakos »
Blue to the hair...

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Πεμ 26 Δεκ 2013 21:41 »
Συνέντευξη τύπου  για την επέκταση των συμβολαίων  των διεθνών Αλβανών ποδοσφαιριστών Andi Lila, Emilian Vila,  πραγματοποιήθηκε στο Ε.Σ.Ι. «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ». Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης  και  ο Δντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Νιαρχάκος, ανακοίνωσαν τις επεκτάσεις.

Παναγιώτης Χριστοβασίλης :Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που οι δύο διεθνείς και πολύ σημαντικοί παίχτες για μας, ανανέωσαντα συμβόλαιά τους. Έχουμε προβεί σε όλες τις ανανεώσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές  για να έχουμε έναν σταθερό κορμό για την επόμενη τριετία-τετραετία. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο μπορούμε να βοηθήσουμε  και σιγά σιγά, να βγάζουμε και άλλα παιδιά  από τις ακαδημίες  μας.  Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε ότι καλύτεροι. Σιδερένιοι.

Δημήτρης Νιαρχάκος: Συγχαρητήρια στα δυο παιδιά που θα τα έχουμε κοντά μας ως το καλοκαίρι του 2017. Τους εύχομαι υγεία και πάντα  επιτυχίες. Είναι πραγματικά  παράδειγμα προς μίμηση αυτοί οι δυο αθλητές για την ομάδα μας.

Βίλα: Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη και που υπέγραψα άλλα τρία χρόνια στην  ομάδα που νιώθω σαν δικιά μου οικογένεια.  Όταν ήρθα την 1η χρονιά  η ομάδα πάλευε ε να κρατηθεί στην  κατηγορία και τώρα πηγαίνει  για Ευρώπη. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους,  είμαι χαρούμενος και θα συνεχίσω έτσι.

Άντι Λίλα: Είμαι γενικά χαρούμενος σήμερα, που η ομάδα νίκησε και επειδή υπέγραψα για 3 χρόνια. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν ποτέ σκέφτηκα και θα φύγω,  γιατί η ομάδα τώρα πλέον δεν είναι μικρή ομάδα , έχει καλούς παίκτες, πολύ καλό προπονητή και είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτόν τον  προπονητή.  Έχουμε έναν πρόεδρο που μαζί με την  οικογένεια αγαπάνε πολύ την ομάδα  και πιο πολύ οι φίλαθλοι, αγαπάνε την ομάδα, είναι κοντά και μας στηρίζουν. Πρώτη φορά στην ζωή μου, μου   λένε οι φίλαθλοι  να υπογράψω. Δεν σκέφτηκα καθόλου τα λεφτά, είπα ότι θα υπογράψω  και θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Το σημερινό γκολ είναι αφιερωμένο για όλους τους φιλάθλους. Σήμερα και για πάντα είναι φανταστικοί. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φιλάθλους μας.

Aν οι δηλώσεις του έχουν μεταφραστεί με ακρίβεια και ισχύουν τα bold ας του εξηγήσει κάποιος όταν τον συναντήσει ότι ο ΠΑΣ δεν υπήρξε ποτέ μικρή ομάδα.  :stop:  :pas:  :pas:

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Πεμ 26 Δεκ 2013 23:22 »
καλα κανεις φιλε horizonz4 κ το ψιλολογεις  το πραμα,ακομα κ αν αφορα σημεια που ενοχλει το θυμικο μας σαν πας ολεδες...
  ωστοσο νομιζω οτι ακομα κι αν δε μας αρεσε αυτη η ακομψη διατυπωση ,η ουσια του πραματος ειναι οτι ο Αντι Λιλα αρχισε να ξεπερνα τη λαμψη της καλπικης λιρας *και  διακρινοντας  τη φλογα στις καρδιες των Πασολεδων γι αυτη την ομαδα ,επενδυει σ αυτη,ταυτιζοντας το μελλον του  μαζι μας  τουλ.για τα επομενα 3 χρονια

ο ΑΝΤΙ ΕΙΝ  ΠΟΛΥ ΕΝΤΑΞΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΥΝΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΣ κ δεν μπορει κανεις να πει κουβεντα για ΤΗ ΜΠΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟς Κ ΕΚΤΟς ΓΗΠΕΔΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑς**

*καλπικη λιρα θεωρω την <επιτυχια με ξενες πλατες>,που στηριζεται σε διαιτητικα κ παραγοντικα δεκανικια και την προβολη που απολαμβανουν οσοι την επιλεγουν στην καριερα τους
**κριμα που δεν μπορω να πω το ιδιο για ολους τους παιχτες του ροστερ.. ;) :( >:( δεν ξερω βεβαια τι θα κανει κι ο ιδιος στο μελλον αν μαθει τις δυνατοτητες του live στοιχηματισμου κι αναπτυξει και τ αναλογα κονε... 8)
υ.γ.ΣΥΝΒΟΛΑΙΟ ειπα γω ,οχι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ και με μπερδεψετε με παπατζηδεςτου προσφατου παρελθοντος ... :P :joker:
 :mono: ρε κ τα μυαλα στη ...μπεσα μας....
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 26 Δεκ 2013 23:48 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος horizonz4

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Παρ 27 Δεκ 2013 01:16 »

Με το σχόλιό μου δεν ήθελα να απαξιώσω την γενικότερη παρουσία του στην ομάδα.
Έχει προσφέρει πολλά και θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα και αγαπά την πόλη και τους φιλάθλους και τον ευχαριστούμε.

Ωστόσο αν θέλεις την άποψη μου θεωρώ ότι δεν υπάρχει τη σημερινη εποχή ποδοσφαιριστής που να παίζει για τη φανέλα. Ναι συμφωνώ ότι είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που είναι καθαροί και μπεσαλήδες σαν τον Λίλα, οι περισσότεροι είναι διαπλεκόμενοι, όμως θεωρώ ότι όλοι έχουν σαν προτεραιότητα το προσωπικό τους συμφέρον, άσχετα με όσα δηλώνουν. Εξαίρεση ίσως να είναι μόνο γηγενής ποδοσφαιριστές ( οι μη φτασμένοι ή στο τελείωμα της καριέρας τους ) διότι η ομάδα της πόλης στην οποία έχουν γεννηθεί και έχουν μεγαλώσει από μικρά παιδιά αποτελεί κομμάτι της ζωής τους.

Αποσυνδεδεμένος drakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Κυρ 29 Δεκ 2013 11:19 »

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 19:27 »
Υποψήφιο το γκόλ του Λίλα για καλύτερο της αγωνιστικής! Ψηφίστε το!

http://www.novasports.gr/MVP_BestGoal_BestGoalpage.aspx?a_id=299159
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Δευ 24 Μάρ 2014 20:19 »
Πολυτιμότερος γι αυτά που ειπε μετά το ματς.
Μπραβο Αντι.

Αποσυνδεδεμένος PASaris

• Global Moderator
  • Sr. Member
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
« Απάντηση #49 στις: Κυρ 29 Ιούν 2014 17:56 »
Το χειρότερο δεν είναι ότι η ΠΑΕ νομίζει πως απευθύνεται σε ιθαγενείς, αλλά το ότι αυτοί όντως υπάρχουν!

3 ποστ πιο πάνω, απ' το Δεκέμβρη του 2013:
Παράθεση
Δημήτρης Νιαρχάκος: Συγχαρητήρια στα δυο παιδιά(σ.σ Λίλα-Βίλα) που θα τα έχουμε κοντά μας ως το καλοκαίρι του 2017. Τους εύχομαι υγεία και πάντα  επιτυχίες. Είναι πραγματικά  παράδειγμα προς μίμηση αυτοί οι δυο αθλητές για την ομάδα μας.

Ποιος τους έβαλε να κάνουν τέτοιες δηλώσεις -εάν όντως είναι δικές τους οι δηλώσεις;
Παράθεση
Άντι Λίλα: Είμαι γενικά χαρούμενος σήμερα, που η ομάδα νίκησε και επειδή υπέγραψα για 3 χρόνια. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά δεν ποτέ σκέφτηκα και θα φύγω,  γιατί η ομάδα τώρα πλέον δεν είναι μικρή ομάδα

Είναι γελοίο να σου φεύγουν παίχτες αξίας και να εισπράτεις 0 ευρώ. Για επίπεδο Α' Εθνικής, είναι απλά αστείο.
Το θέμα για μένα δεν είναι τόσο το αν αντικατασταθεί επάξια -που πολύ αμφιβάλω- όσο το ότι έφυγε ένας παίχτης με δεδομένη αγωνιστική ταυτότητα, με πολύ ισχυρό δέσιμο με το κόσμο και εξαιρετική τιμιότητα και ήθος.

Στη πρώτη προπόνηση συμπληρώνουμε 22 παίχτες για δίτερμα;