Μεταξύ ΠΑΕ και Άντι Λίλα (που πριν 3 χρόνια άκουγε στη φράση "τα 2 άμπαλα αλβανά"... παίκτες που υποστήριξα δεόντως) ... κανείς δεν γνωρίζει τι διημείφθη σε ό,τι αφορά την περιβόητη "κλήση για απολογία" από την ΠΑΕ...
Το site της ΠΑΕ φιλοξενεί τις απαντήσεις που έδωσε ο Λίλα στο μικρόφωνο κάποιου χομπίστα (μου διαφεύγει το άτομο) των Ιωαννίνων.
Μην τα συγχέζουμε τα πράματα...
Τέλος, 1 έχω να πω για τον Άντι… άτυχος.
Γιατί?
Γιατί η Αγγλία και η Ιταλία (που εκείνος ονειρεύονταν τον Ιούνιο)… έχουν πλεόνασμα.
Για Βερόνα ή Λάτσιο δεν το συζητούσαμε (καλοκαίρι)… ήδη είχε γίνει πτηνοτροφείο η Λάτσιο.
Γιατί δεν πήγε στον Παόκ, που καίγονταν για τον Λίλα και ο Λίλα για τον Παόκ (παστέλι φιορεντινάτο)?
Γιατί ο Πάοκ τσουρουφλίζονταν με τον Κάτσε… φρόνιμα.
Να τον κάνει τι? τον Λίλα ο Παόκ… όταν έχει να διαχειριστεί την" hot potatoes" του Κάστε και τα άλλοθι της παραμονής του?
Όπως καταλαβαίνετε, αν και καρπουζοχώραφο ο Μπαόκ, στου αφεντικού του τη μασχάλη 2 καρπούζια δεν… κλωσάνε (- ούσαν).
Και ο Άντι έμεινε στον ΠΑΣ.
Όλα τα λεφτά... μετά το μπαϊράκι της Σερβίας, του είπε η Προεδράδρα…… έλα δω πουλάκι μου, αητέ μου, σταυραητέ μου… Για να καθίζει ο κουρνιαχτός που σήκωσαν οι φτερούγες σου… κ.τ.λ.,
Για τους Συνταύρους που νόμισαν ότι, εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα άλλο να ασχοληθώ στα του οίκου μου ή ότι διυλίζω τον χοντρό και καταπίνω τον βάτραχο…
ΤΟΝΙΖΩ για 31η:
ΠΡΩΤΑ Ο ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ … ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και εθνικότητας.
Και… δεν είπα ποτέ ο Λίλα να κόψει τη μπάλα ή να φύγει από τον ΠΑΣ, καθότι κανένα από τα 2 δεν είναι του χεριού μου, ούτε μαμά του είμαι, ούτε πρόεδρός του... απλά λέω στον Λίλα, να συμμαζέψει τις μαλακίτσες του… γιατί, τουλάχιστον σε μένα που μου έλαχε να τρώω το παραμύθι του ΠΑΣ 45 χρόνια, δεν χωράνε τέτοια διφορούμενα - αμφιλεγόμενα - 2γλωσσα "μοαμπέτια"... με τους άλλους ας κάνει ότι στρέξει η γκλάβα τους.
1 Σςςς Τζάνης...
Γι' αυτό Κάτσε καλά... 60 χρονών κοντεύουμε Mpakoulieros... όλο και κάτι μάθαμε - κάναμε (γεννηθήκαμε επί ΓΑΠ και ψοφάμε επί ΓΑΠ) στο βίο μας... δεν θα μας περάσει για "μεζέδες" ο κάθε Λίλα.
Δεν έχω απολύτως τίποτε με το παιδί, ούτε τον κρίνω και μου είναι εντελώς αδιάφορο το τι έκανε ή δεν έκανε ή τι το θα κάνει ή δεν θα κάνει ο έκαστος Λίλα και ο νυν εργοδότης του... απλά έκανε το λάθος να με περάσει για τον μαλάκα που ΔΕΝ κατέχει "γρι" τι εστί Χερσόνησος του Αίμου... από Λαζάρου και Μουράτ στα 1389... μέχρι τον Οκτώβρη 1987.
Άντι, άστο... έχω κι εγώ πιάτο στη ταράτσα.