The return of butterflier is a fact more than ever....
Ο αποκλεισμός της Σκεντέρμπεου από τους ομίλους του Champions League έφερε άμεσα τις εξελίξεις στον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον ο Άντι Λίλα επιστρέφει στους Ηπειρώτες για να συνεχίσει εδώ την καριέρα του.
Ο διεθνής μέσος με την Εθνική Αλβανίας είχε υπογράψει 3ετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με τον ΠΑΣ, έπαιξε το πρώτο εξάμηνο εδώ και τον Ιανουάριο μετακόμισε στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Πάρμα. Η ιταλική ομάδα τον είχε αποκτήσει ως δανεικό κι έτσι ο Άντι επιστρέφει για να συνεχίσει με το ίδιο συμβόλαιο που είχε με την ομάδα. Θυμίζουμε ότι αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2017, ανεξάρτητα αν ο Λίλα είχε δοθεί δανεικός για 6 μήνες στην Πάρμα.
Ο πρώην παίκτης της Πάρμα έλαβε κανονικά μέρος στο πρωινό πρόγραμμα της ομάδας, αλλά για το πότε θα είναι έτοιμος να παίξει σε φουλ ρυθμούς, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά γυμναζόταν στην Σκεντέρμπεου το διάστημα που συμμετείχε στην προετοιμασία της.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Andi Lila μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην ιταλική Parma.
Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από έξι μήνες επιστρέφω στο σπίτι μου. Ανυπομονώ να βρεθώ πάλι με τους συμπαίκτες μου και να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις να πάμε και φέτος τον ΠΑΣ ψηλά».
www.super-fm.gr