Εμεις θελαμε να μεινουν
και υπογραψαν συμβολαιο
αλλα μετα αυτοι ειπαν οχι δεν υπογραφουμε συμβολαιο
και μετα αλλαξαν γνωμη και ειπαν υπογραφουμε αλλα τοτε εμεις δεν θελαμε
και τελικα κρατησαμε τον εναν και τον δωσαμε δανεικο
και το καλοκαιρι εμεις του ειπαμε εχεις συμβολαιο και αυτος ειπε οχι δεν εχω συμβολαιο και πηγε αλλου
αλλα μετα αυτος γυρισε και εμεις του ειπαμε καλα μεινει μεχρι να φυγεις
αυτο ακριβως τιποτε αλλο.
Eγραψες ρε μπαγασααααααααααα
Αλλα καπου ξεχνας το τελος της υποθεσης που να σου πω την αληθεια και εγω το ειχα ξεγραμμενο απο το μυαλο μου
Λοιπον η κωμωδια δεν εχει τελειωμο
27 Δεκεμβριου 2014
Ανακοινωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
http://www.pasgiannina.gr/articles/delose_andi_lila_2O Αndi Lila θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα και μετά την λύση του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δήλωσε στο pasgiannina.gr(ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ.ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ)
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη και την διοίκηση για την ευκαιρία που μου έδωσαν να φορέσω την φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που ήταν ξεχωριστή τιμή για μένα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου και τους συνεργάτες του, τον Τεχνικό Διευθυντή, τους συμπαίκτες μου αλλά και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στα Γιάννινα, όπως και τους μοναδικούς φιλάθλους μας, οι οποίοι είναι πάντα κοντά μας.
Εύχομαι να μαθαίνω πάντα καλά νέα για την ομάδα και να καταφέρει να επιτύχει όλους τους στόχους της, γιατί πραγματικά αξίζει τα καλύτερα. Επιθυμία μου είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή και να ολοκληρώσω την καριέρα μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις, χωρίς να έχω καμία εκκρεμότητα, εφόσον για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου συμφώνησα να εξαλειφθεί οποιαδήποτε οφειλή υπήρχε σε μένα, ενώ ή ομάδα θα έχει ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής μου.
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χαρά.
.
28 Δεκεμβριου 2015
Ο Λίλα υπέγραψε έναντι 150.000 ευρώ ετησίως, που μαζί με την εφορία ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ. Ωστόσο, ο Αλβανός δεν πήρε τίποτα απ’ όλα αυτά. Η συμφωνία ήταν να πάρει τα μισά χρήματα τον Γενάρη και τα άλλα μισά το καλοκαίρι, αλλά όταν προέκυψε η Πάρμα, ο παίκτης είπε πως δεν θέλει χρήματα, αρκεί να μην ζητούσε τίποτα ο Χριστοβασίλης από τους Ιταλούς. Όπως κι έγινε, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα βάλει χρήματα στα ταμεία του και η συμφωνία συμπεριλαμβάνει μονάχα ένα ποσοστό μεταπώλησης.
gazzeta.gr
9 Iανουαριου(μια ωραια πρωια βρισκει ο παγουρενκος αυτο εδω το κεμενο)
''Άνω κάτω φέρνει όσα ξέραμε,δημοσίευμα από την Ιταλία,το οποίο τονίζει ότι ο Άντι Λίλα έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμό στην Πάρμα.
Μάλιστα όπως φαίνεται και στην φώτο η επίσημη λίγκα δίνει ο δανεικό τον τέως παίκτη του ΠΑΣ.
Ο ίδιος ωστόσο σε δηλώσεις που είχε κάνει πριν αποχωρήσει τόνιζε ότι η συμφωνία είναι 3.5 ετών.''
10 Ιανουαριου 2015 '' Ειναι θεμα των κομπιναδωρων των διοικουντων της Παρμα και του ΠΑΣ ηθελε να πει''
Στο Sport24.gr μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Πρεΐτι Αντονέλο, ο οποίος ξεδιάλυνε το τοπίο. ''Τον αποκτήσαμε ως δανεικό και βάλαμε οψιόν για αγορά του'' είπε ο Αντονέλο, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το ποσό που απαιτείται για να αγοραστεί ο Λίλα από τους Ηπειρώτες, απάντησε: ''Δεν θα ήθελα παρακαλώ να μιλήσω για οικονομικά στοιχεία, καθώς αυτό είναι θέμα των δύο εταιρειών''.