Kυβίστηση - ανακυβίστηση απ' τη ΠΑΕ 1966.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Συν ότι πάνε να εκμεταλευτούνε και επικοινωνιακά την όλη φάση με ανακοινώσεις που εμφανίζονται ως "δηλώσεις" του στυλ "Πού να πάω; Εδώ είναι το σπίτι μου.".
Επειδή βρήκαμε ένα όνομα με γκελ στο κόσμο, πάμε να διασκεδάσουμε τις αρνητικές εντυπώσεις απ' την ανεξήγητη, απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη απομάκρυνσή του, ενώ είχε ήδη ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του.
Επέτρεψέ μου, συμπαθέστατε και πολυαγαπητέ Άντι Λίλα, να αμφισβητήσω τις δηλώσεις σου για το ότι η καρδιά σου επέλεξε να μείνεις στα Γιάννενα. Εγώ, αν ήμουν στη θέση σου, και πιστεύω η πλειοψηφία, σε μια καριέρα με ορίζοντα τα 35-37 χρόνια, δε θα επέλεγα στη παραγωγικότερη ηλικία μου με βάση το συναίσθημα, αλλά με απόλυτα λογικά κριτήρια(οικονομικά, εξέλιξης, υποδομές κλπ).
Θα μπορούσες να αποφύγεις αυτές τις δηλώσεις, αν είναι όντως δικές σου!
Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά too good to be true. Ο παίχτης εξέτασε τις προτάσεις από εξωτερικό και Σούπερ Λιγκ που είχε στα χέρια του, συνεκτίμησε και το γεγονός ότι το εδώ περιβάλλον του είναι οικείο και προφανώς συνειδητοποίησε ότι
κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στη πόλη...Η εκτίμηση και ο σεβασμός απέναντι στη προσφορά και το ήθος σου είναι απεριόριστα.
Σε περιμένουμε δυνατό και φέτος, σε μια χρονιά που η αγωνιστικότητα και η προσωπικότητά σου χρειάζεται περισσότερο από ποτέ, για να υπερκεράσει την έλλειψη ποιότητας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Υ.Γ. Ίσως το πιο "σωστό" λάθος της ΠΑΕ( ; )