Αποστολέας Θέμα: Άντι Λίλα  (Αναγνώστηκε 221647 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΣΟΛΕΣ

• Hero Member
  • Η αρχή του τέλους ... ή ... το τέλος της αρχής;
    • Προφίλ
Απ: Άντι Λίλα
« Απάντηση #175 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 13:17 »

Προσοχή Έλληνες ... τα Γιάννενα την ήπειρο και τα μάτια μας... ! Οι καιροί είναι χαλεποί και υπάρχουν και πολλοί εχθροί ..εχθροι του ελληνισμού (δυστυχώς είναι και αρκετοί ελληνίσκοι) που αν συνεχίσουμε έτσι θα εχουμε προβλημα σε κάμποσα χρόνια πραγματικά ...

Η Ήπειρος ήταν ανέκαθεν γη Ελλήνων και θα παραμείνει ως έχει. Αν θέλουν και ονειρεύονται μεγάλη αλβανία κάποιοι ... ας ερθουν να την παρουν... μπορούν;;; Δεν νομίζω...

Έχετε παρατηρήσει που όλοι οι νοματαίοι γείτονες που μας περιστοιχίζουν .. εδώ και χρόνια περιτυλίγονται από μεγαλοϊδεατισμους;;; Έχετε αναρωτηθεί πότε γιατί γίνεται αυτό και ποιοι κρύβονται και χρηματοδοτούν αυτές τις οργανώσεις;;
Αν μια χώρα στα νότια βαλκάνια θα έπρεπε να ασκεί έντονη εξωτερική πολιτική αυτή θα έπρεπε να είμασταν εμείς !

Όσο για τον λιλα .. έχει τελειώσει για εμένα .. κρίμα του έδωσα και το χέρι μου μια φόρα.  :stop: :stop:

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 22:06 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 13:30 »
Οι δικες μου αποψεις ειναι

1)Αμα αποδειχτει οτι ειναι εθνικιστης ο Λιλα ομορφα και ωραια του ληγουμε το συμβολαιο αλλο που δεν θελει και ο χοντρος...........Ο ΠΑΣ δεν συμβαδιζει με τις λεξεις ξενοφοβια,ρατσισμος και εθνικισμος και οποιοδηποτε φαινομενο τετοιο πρεπει να αποβαλλεται απο το Ζωσιμαδες..........Κατιδηδες δεν θελουμε οπως λεει και ο Λαμιας

2)Οπως λεει και ο pagourenko ας λενε οτι θελουν οι Αλβανοι υπερμαχοι της μεγαλης Αλβανιας,εδω δεν μπορουμε να βαλουμε μυαλο στους δικους αντοιστοιχους τενεδοκεφαλους ναζιστες χρυσαυγιτες θα βαλουμε και σε τουτους τους γκασμαδες...........Πραγματικα το πανι δεν με αγγιζει και πραγματικα εχει παρει μεγαλη εκταση χωρις να αξιζει!!!!!Με ανθρωπους μονοκυτταρους δεν αξιζει να ασχολεισαι ανεξαρτητης εθνικοτητας

3)Μια ζωη ξεχασμενους μας εχει το ελληνικο κρατος.....Στα μπρικια τους με ολην την εννοια της λεξεως,αλλα εκ του θαυματος ολοι θυμηθηκαν τα Γιαννινα λογω αυτου του σκηνικου!!!!!Υποκρισια στο μεγαλειο του......Ρε αι στο διαολο και οι δικοι μας.Η Ηπειρος μια ζωη απο οσο θυμαμαι ειναι ειναι η φτωχοτερη περιφερεια της Ελλαδος και τι εκανε το κρατος για εμας τοσες δεκαετιες ενα μεγαλο τιποτα............Ε λοιπον δεν θα παρω ευχαριστω!!!!!Τις πατριωτικες κορωνες κρατηστε τες για την Αθηνα και την Πελοπονησο

4)Εδω μας γαμανε χωρις σαλιο οι ΒοριοΕυρωπαιοι και το ευχαριστιομαστε με το ΔΝΤ και τα συναφη και εχουμε αναγαγει σε πρωτο θεμα ειτε την Αλβανια,ειτε τα Σκοπια ειτε τους Τουρκους...........................Μα ποσο Βαλκανιοι ειμαστε ρεεεεεεεεε!!!!!!!!!Βρε καλα κανουν μας γαμανε

5)Συμφωνω απολυτα με τον lemo.........Oπουδηποτε υπαρχει φτωχο βιοτικο επιπεδο υπαρχει παραλληλα και αμορφωσια!!!Ενα τετοιο παραδειγμα ειναι η Αλβανια που τους ταιζουν μεγαλοιδεατισμο ωστε να ξεχασουν την φτωχια τους!!!!!!!!Θυμηθειται την Τουρκια πριν 15 χρονια που οικονομικα ειχε πιασει πατο και που το μονο που ασχολουνταν η κυβερνηση τους ειναι να εχουνε ενταση με την Ελλαδα και κοιτατε τωρα την Τουρκια που ουδεμια σχεση εχει με το παρελθον αλλα και εμας τωρα  που κανουμε το ιδιο πραγμα

p.s Ρε φιλε crimson εδω μας γαμαει με τα Ενφια και ενα σωρο χαρατσια το ιδιο το κρατος μας για ποια πατριωτικα ιδανικα μου λες

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Οκτ 2014 14:07 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 13:39 »
Kαι εγώ έχω πεί καλά λόγια για τον Λίλα αλλά αυτά τέλειωσαν γιά εμένα...KASABIAN και ο Τσάβες να ήταν και ο Ιλιτς αυτός ο χαμός θα γινόταν.

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 14:24 »
ευχαριστω το συντονιστη

λυπαμε που καποιοι προσαπτουν χαρακτηρισμους και πολιτικες τοποθετησεις και μαλιστα ακραιου χωρου σε αλλα μελη του φορουμ προκειμενου να φανει η δικη τους αποψη πιο σωστη............

με αυτες τις πρακτικες δεν διαφερουν καθολου απο αυτους των οποιων ειναι πολεμιοι να τοχουν υποψην..........

ειναι ντροπη για μελος του φορουμ να λειτουργει κατ αυτο τον τροπο.....PAS.GR  λεγεται το φορουμ αν ξεχνουν μερικοι.........που μαλλον φαινεται το ξεχνουν.......και νομιζω ειναι καιρος να τους το υπενθυμισουν ........εδω μεσα ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΣ............ουτε τα πολιτικα πιστευω του καθενος ....ουτε τα απωθημενα του καθενα

Αποσυνδεδεμένος ΛΟΚΟ

• Administrator
  • Hero Member
    • Προφίλ
    • Γιαννενάρα
« Απάντηση #179 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 14:29 »
Να περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει στην απολογία του πρώτα ε;
Η (ακόμη και) τις αποφάσεις της διοίκησης;
Καλύτερα θα είναι λέω.
Λίγο πολύ οι απόψεις κατατέθηκαν.
Τώρα αναμασάμε τα ίδια και θα αρχίσουμε τα γνωστά του γαλατικού χωριου μας.

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 15:38 »
Η ανακοινωση της ΕΠΟ των Σερβων, σχετικα με το πως αναφερουν τα Σκοπια.... ''Unfortunately, because of a provocation from the opponent's side, started by entering a flag of non-existing so-called "Great Albania" that as such offends feelings of all citizens of Serbia, Montenegro, Macedonia and Greece.... ''

Αναφερουν τα Σκοπια ως Μακεδονια λοιπον

Αλλα δεν πειραζει ειναι αδερφια μας,ετσι δεν λενε οι Ελληναρες για τους Σερβους

Για να δω την αποψη ολων αυτων τωρα που υποστηριζουν την Σερβια

Μονο ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΡΕ,να παει να γαμηθει και η Ελλαδα και η Αλβανια και η Σερβια..........Ενα ματσο καθυστερημενους εθνικιστες ειναι ολα τα βαλκανια
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 16:13 »
ayuto,
μίλησα για εθνικά θέματα φίλε μου κι όχι για πατριωτικά ιδανικά...
Αν κι εδώ που τα λέμε...από πότε η έννοια πατριώτης σημαίνει δεξιός ή ακροδεξιός?
Από πότε η έννοια αριστερός σημαίνει ανθέλληνας?
Δηλαδή ο Ζέρβας ήταν φασίστας και ο Βελουχιώτης ανθέλληνας?
Έχουμε μπερδέψει τη βούρτσα φίλοι μου...
Σκεφτείτε λίγο τι συνέβη στην Ελλάδα τα τελευταία 20-25 χρόνια...
Λίγο λίγο,χρόνο με το χρόνο...το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων καταβαραθρώνεται συστηματικά,
πάντα φυσικά με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνήσεων...
Φτάσαμε στο σημείο να το βουλώνει ο Έλληνας από φόβο μήπως χαρακτηριστεί φασίστας...
Φτάσαμε στο σημείο να το βουλώνει ο αριστερός από φόβο μήπως χαρακτηριστεί ανθέλληνας...
Φτάσαμε στο σημείο να θεωρείται η σημαία ένα...πανί...
Το ότι μας ξεφτίλησαν με τους φόρους,φίλε μου,και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
απλώς επιβεβαιώνει αυτό που έγραψα παραπάνω...
Τραγικά αδιάφορες κυβερνήσεις στις προκλήσεις,
τραγικά αδιάφορος,ωχαδερφιστής λαός που νομίζει ότι δεν μπορεί να αντιδράσει...
Τον σκοπό τους τον πέτυχαν και όποιος δεν το βλέπει εθελοτυφλεί...δυστυχώς...
Προσπαθήστε να δείτε το πρόβλημα στην ολότητα του,
μην επικεντρώνεστε στον όποιο απαράδεκτο Λίλα ή Κατίδη ή Κάτσε...
Θα υπάρξουν κι άλλοι τέτοιοι...το θέμα είναι τα όρια της ανοχής μας...ή μάλλον της αδιαφορίας μας...
Ξαναγράφω...είμαστε άξιοι του ύπνου μας,του δικαίου του σφαχτού...

Όσο για τον σύνταυρο που έγραψε παραπάνω για το ποδόσφαιρο με τα κεφάλια θα συμφωνήσω.
Αν υποστηρίξω όμως ότι οι συγκεκριμένοι ακραίοι είναι μεγάλος κίνδυνος,
θα θεωρηθώ ξενοφοβικός και ακροδεξιός?

Μας εύχομαι,ειλικρινά,καλό μας ξημέρωμα...

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 17:18 »
Αναφερουν τα Σκοπια ως Μακεδονια λοιπον

Μα, αφού ο Τόμισλαβ Νίκολιτς, ο εθνικιστής Πρόεδρος της Σερβικής Δημοκρατίας, αυτοπροσδιορίζεται  ως «μακεδόνας» δηλ., σκοπιανός... πως να τα πούνε τα Σκόπια?

Παράθεση
“Η Σερβία σας αναγνωρίζει ως “Μακεδονία”. Δεν σας γνωρίζουμε ως FYROM όπως σας ζητάει ο κόσμος και όπως έπρεπε να δεχτείτε για να συνεχίσετε να ζείτε και να παλεύετε“
(…)
“Νιώθω σαν “Μακεδόνας, όχι μόνο όταν σκέφτομαι σχετικά με την ΕΕ, αλλά επίσης όταν τραγουδώ και χορεύω. Έχω νιώσει αρκετές φορές στην ζωή μου “Μακεδόνας”, όταν ήμουν χαρούμενος και όταν ήμουν λυπημένος.”
(…)
Πως μπορείς να πει ότι έχεις δικαίωμα στο Κόσοβο αλλά δεν έχεις το δικαίωμα αυτονομίας στην Ελλάδα ή στο Μαυροβούνιο;”

Παράθεση
«Μετά την επίθεση στην εδραίωση φιλίας μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας, είναι φανερό ότι η Αλβανία θα χρειαστεί δεκαετίες, αν όχι αιώνες να γίνει φυσιολογική χώρα, χωρίς μίσος προς τους Σέρβους»

Και... πρέπει να το έχει η κούτρα σου να κατεβάζει… εθνικισμό. Ο τζες πυροδοτεί και φανατίζει με κορώνες…  γάντι – λουκούμι τo minicopter:

Παράθεση
«έλειπε μόνον εκρηκτικός μηχανισμός από το ελικόπτερο, για να δημιουργηθεί η εντύπωση για διασύνδεση με το νούμερο ένα τρομοκράτη στον κόσμο»

Ο Τόμισλαβ Νίκολιτς εξελέγη πρόεδρος το 2012, ενώ στη κάλπη προσήλθε το 50% των Σέρβων!
Τόμισλαβ 49,4%
Τάντιτς 47,4% 

Ο Τάντιτς είναι, τέως Πρόεδρος, πρώην Υπουργός, Ψυχολόγος, απλά Σέρβος.
Αυτός ο Λίλα δεν ξέρω... πώς θεωρεί τα ζητήματα αυτονόμησης στο επίμαχο 3/γωνο της "γεωμετρίας" Τόμισλαβ Νίκολιτς...

Τέλος...  46 επισκέπτες, 16 χρήστες (2 κρυφοί)...

Οι παρακάτω συμφωνούν με το κείμενο:
New Pas. Pas  Minicopteris
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 16 Οκτ 2014 17:46 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
« Απάντηση #183 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 17:59 »

Πω πω πω. Ορυμαγδός μηνυμάτων, φόβου και κρυμμένης μισαλλοδοξίας.

Να σχολιάσω ξανά και ας ελπίσω ότι θα είναι η τελευταία για αυτό το θέμα:

1. Sorry lemo δεν υπάρχουν κακές ή καλές φάρες καλοί ή κακοί λαοί. Οι Τσάμηδες ήταν κακοί και κωλοφάρα ενώ οι συγγενείς τους αρβανίτες Σουλιώτες ήταν καλή φάρα; Ποια η διαφορά τους; Απλά οι μεν ήταν μουσουλμάνοι οι δε χριστιανοί. Ο Κολοκοτρώνης στην Επανάσταση του 1821 είχε μιλήσει για δίγλωσσο έθνος, αφού η συμμετοχή των χριστιανών αγροτών αρβανιτών και Ελλήνων ήταν πολύ μεγάλη. Η Μπουμπουλίνα ήταν διαπρεπής νησιώτισσα αρχόντισα που μίλαγε αρβανίτικα αλλά ένιωθε Ελληνίδα και θυσίασε τα πάντα για την απελευθέρωση από τα δεσμά των Οθωμανών.

2. Ο Ζέρβας έδιωξε τους Τσάμηδες γιατί συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς;  :(. Και ο Ζέρβας στα τελειώματα βάραγε τον ΕΛΑΣ μαζί με τους Γερμανούς και συνεργάστηκε ανοιχτά μαζί τους, ενώ δεν άγγιξε ούτε τρίχα από Έλληνα δοσίλογο, ενώ συνεργάστηκε μαζί τους μεταπολεμικά αφού ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης παρέα με διαπρεπείς ταγματασφαλήτες.

3. Η ενέργεια του Ζέρβα να "καθαρίσει" τη Θεσπρωτία από τους Μουσουλμάνους Αλβανούς με τα μάτια του σήμερα ίσως να φαίνεται αποκρουστική. Ίσως όμως τότε να μην μπορούσε να γίνει αλλιώς και αυτό το λέω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω οποιαδήποτε αποτρόπαια πράξη. Απλά η κατηγορία του συνεργάτη των Ναζί αποτέλεσε η αφορμή για να σουταριστούν οι Τσάμηδες

4. Γιατί τόση φιλία με τη Σερβία ρε παιδιά; Είστε σίγουροι ότι έχουμε τόσα κοινά συμφέροντα; Είστε σίγουροι ότι δεν έχουμε κοινά συμφέροντα με τους γειτνιάζοντες Αλβανούς, που όταν εγκαταλείψουν τις ανόητες και απραγματοποίητες μωροφιλοδοξίες τους για "Μεγάλες Αλβανίες" και παρόμοιες μαλακίες, θα γίνουμε οι καλύτεροι συνεργάτες;

5. Να ξέρετε ότι το Κόσοβο είχε πάντα μα πάντα σχεδόν συμπαγή αλβανικό μουσουλμανικό πληθυσμό. Πάντα. Οι Σέρβοι προσπάθησαν από τον 19ο αιώνα πολλές φορές να το εκσερβίσουν δια της βίας αλλά εις μάτην. Ο τρόπος που αποσπάστηκε από τη Σερβία όμως ήταν εκτός από ηθικά απαράδεκτος και τρομερά επικίνδυνος. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους πολλούς άλλους σε Ευρώπη και στον κόσμο. Αυτό είναι το τίμημα του ιμπεριαλισμού παίδες που όταν βρίσκει την κατάλληλη χαραμάδα στο οικοδόμημά σου τρυπώνει και σαν σίφουνας τα γκρεμίζει όλα. Το έχουν γευτεί οι παππούδες μας που πολέμησαν τους Γερμανούς Ναζί και μετά κυνηγήθηκαν γιατί ήταν στο ΕΑΜ και στον ΕΛΑΣ. Το ζήτημα είναι πως να γλιτώσεις, εάν μπορείς από τα νύχια των ιμπεριαλιστών. Σίγουρα οι ανόητοι εθνικισμοί, η ξενοφοβία, τα εθνικά στερεότυπα αποτελούν βούτυρο στο ψώμι του κάθε κατακτητή-ιμπεριαλιστή που θέλει να διχάζει. Μερικοί δυστυχώς δίνετε πολύ καλές λαβές!
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος midnight

• Hero Member
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 20:50 »
Andi Lila .............
Στη γλώσσα της χώρας μου η λέξη "μπέσα" σημαίνει κώδικας τιμής.
Αναφέρεται στην αξιοπιστία,χαρακτηρίζει άτομα με αξιοπρέπεια και φιλότιμο.
Στην δική σας εμπεριέχει τη λέξη "όρκος".
Σε κάθε περίπτωση για τους δύο λαούς καθορίζει την ερμηνεία άγραφων και προφορικών νόμων,
που προσδιορίζουν την καθαρή προσέγγιση σε αξίες και την βαθιά συνείδηση των ανθρώπων
μιας κοινωνίας που λείπει απ' το προσκήνιο της τωρινής καθημερινότητας.
Αυτό δηλαδή που ..................  εισέπραξα ..................
Και θα' θελα να κρατήσει ως το τέλος ..................

ΦΙΛΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ προς τον εαυτό μου.
Αγαπητέ μου midnight:
Τα αδικαίωτα επί δεκαετίες συναισθήματά σου για την αγαπημένη σου ομάδα,
σε οδηγούνε συχνά,σε έναν ανύπαρκτο,φανταστικό κόσμο,
με ανύπαρκτους-φανταστικούς ήρωες.Με αξίες και έννοιες που αντλείς
από το παρελθόν μιας αγνής εποχής και μιας κοινωνίας που δεν επανέρχεται,
παρά το δικό σου ονειροπόλημα.
Κι ενώ το γνωρίζεις εκ των προτέρων,επιμένεις να το κάνεις.

Οι παρακάτω συμφωνούν με το κείμενο:
midnight.  Blacknight.  Goodnight.  Goodmorning.  Goodbye
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Πεμ 16 Οκτ 2014 21:33 »
εντισ να τρατε
που χεζ ο χριστιβασιλσ
γκαητερτε που κλαν ο λιλασ

ααα γεισ ετσ μπραβο κι μπριζολα πο τον ταβρο

:pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:  :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:σων ο Μπιρμπα

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 00:29 »
Παράθεση
(...)

http://paikse-mpala-9.blogspot.gr/2014/10/kuqezi-photos.html
(...)
Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε πίστωση χρόνου στον αλβανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει επιστρέψει στον τόπο εργασίας του.
Δεν έκανε προπόνηση (16/10) λόγω κόπωσης από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.
(...)
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 09:33 »
Παράθεση
Πιθανή η λύση συμβολαίου με Λίλα

Εξελίξεις και μάλιστα άμεσα αναμένονται στον ΠΑΣ Γιάννινα στο θέμα του Άντι Λίλα.
Ο αλβανός μέσος πρόκειται να απολογηθεί σήμερα για τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Παρτιζάν στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Σερβία.
Η απολογία αυτή πρόκειται να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει ο Λίλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.
Το κλίμα για τον Λίλα, στην ομάδα αλλά και στην πόλη είναι αρκετά βαρύ για τον Λίλα. Τόσο οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ όσο και οι κάτοικοι των Ιωαννίνων είναι προβληματισμένοι από τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή.
Γι' αυτό και αναμένεται να κρατήσουν σκληρή στάση απέναντι στον Αλβανό ποδοσφαιριστή, ακόμα κι αν η διοίκηση εμφανιστεί επιεικής μαζί του.
Κάτι πάντως που εμφανίζεται δύσκολο στην παρούσα φάση, αφού οι διοικούντες τον ΠΑΣ αναμένεται να τιμωρήσουν με βαριά καμπάνα τον παίκτη τους για τη συμπεριφορά του, κάτι που είχε φανεί και από την προχθεσινή ανακοίνωση.
www.sport-fm.gr

Συγχαρητήρια.

:stop:

Kαι κάτι χτεσινό:
Παράθεση
Aυτό δεν είναι θέμα ελληνικό

Στο ματς της Σερβίας με την Αλβανία κάποιος, πιθανόν ο αδελφός του πρωθυπουργού  της Αλβανίας, αποφάσισε να κάνει προπαγάνδα σηκώνοντας πάνω από τον αγωνιστικό χώρο ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι από το οποίο κρεμόταν ένα λάβαρο με τον αητό της Αλβανίας. Ακολούθησε ο χαμός. Παίκτες πλακωθήκανε, οπαδοί μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι και οι Αλβανοί παίκτες έφυγαν από το γήπεδο μαζεύοντας και τις σχετικές ψιλές στην είσοδο της φυσούνας. Επειδή εμπλεκόντουσαν ο Λίλα και ο Κάτσε που παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, κοίταξα προσεκτικά τα βίντεο. Η γνώμη μου.

Πρώτον, δεν μιλάμε για τη σημαία, αλλά για το λάβαρο της Μεγάλης Αλβανίας. Στο σχήμα που σύμφωνα με τους Αλβανούς εθνικιστές θα έπρεπε να έχει και να περιλαμβάνει το Κοσσυφοπέδιο και τη Βόρεια Ηπειρο. Αρα, αφού δεν είναι η σημαία δεν τίθεται και εθνική υποχρέωση των Αλβανών παικτών να την υπερασπίσουν. Ακόμα περισσότερο όταν η κίνηση είναι προβοκατόρικη, αφού το λάβαρο σηκώνεται μέσα στο γήπεδο χώρας που εμφανίζεται να χάνει μέρος του εδάφους της μαζί με την Ελλάδα. Από τη στιγμή που το υπερασπίζονται είναι σαν να υιοθετούν τις απόψεις που αντιπροσωπεύει το λάβαρο. Αυτά όμως είναι για να γράφονται στο πληκτρολόγιο με το καφεδάκι δίπλα και όχι για να τα σκεφτούν παίκτες μέσα σε ένα γήπεδο που βράζει.

Παίρνουνε, λοιπόν, δύο Αλβανοί παίκτες το λάβαρο για να το σώσουνε. Εμφανίζεται ένας αναπληρωματικός των Σέρβων που προσπαθεί να το τραβήξει. Εκεί έρχεται ένας οπαδός με ξυρισμένο κεφάλι που τους την πέφτει σε στυλ καμικάζι. Δύο παίκτες της Αλβανίας, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Λίλα, ρίχνουνε στον ξυρισμένο δύο ψηλοκρεμαστές μπουνιές και τον πετάνε κάτω. Μετά ακολουθεί το έλα να δεις, μέχρι που ο διαιτητής διακόπτει το ματς.

Επειδή χθες γραφόντουσαν σχόλια για ενδεχόμενη τιμωρία του Λίλα και του Κάτσε, η γνώμη μου είναι σε καμία περίπτωση. Ο Λίλα ρίχνει τη γροθιά όταν οπαδός πάει να πλακωθεί με τους συμπαίκτες του και ο Κάτσε εμφανίζεται, αλλά δεν μοιάζει να πλακώνεται. Στο σαβουάρ βιβρ των γηπέδων, αν πάνε να πλακώσουνε τους συμπαίκτες σου κι εσύ κάθεσαι να κοιτάς, είσαι κότα τρίλιρη. Ο,τι έγραψε ο Κάτσε στο facebook, αν δεν είναι παράνομο δεν πέφτει σε κανένα λόγο τι πολιτικές απόψεις έχει. Νομίζω ότι είναι θέμα ΟΥEΦA και το θέμα δεν πρέπει να απασχολήσει τις ελληνικές ομάδες.
Sport-day, σελ. 2 Πανούτσος
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 09:37 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 09:56 »
Νομίζω ότι γράφτηκαν όλες οι εκδοχές , ο Λίλα ήξερε τι έκανε , ο Λίλα δεν είδε τη σημαία της μ. Αλβανίας , ο Λίλα πήγε να προστατεύσει τον συμπαίχτη του κτλ κτλ , όλα αυτά μέχρι ενός σημείου είναι σεβαστά , όμως βλέπω ότι αρχίζει το πράγμα και ξεφεύγει , έχουν μπει στο κόλπο και οι μεγαλοδημοσιογράφοι των Αθηνών που απειλούν με λύση συμβολαίου , καλό θα είναι να σταματήσουμε να γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας μέχρι να μιλήσει αυτός που ξέρει καλύτερα απ όλους μας !

Βέβαια είμαι σίγουρος ότι αμέσως μετά τις εξηγήσεις του παίχτη θα γίνει πάλι ένας ψιλοχαμός για το πολύ απλό λόγο ότι οι ερμηνείες που θα δώσουμε θα είναι όσες και τα μέλη του forum !   

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 10:34 »
Άντε να το τελειώνουμε το θέμα...

...όποιο και αν είναι το παραποδοσφαιρικό και παραγηπεδικό παρασκήνιο, όποια σημαία και αν αιωρήθηκε ή κατέβηκε και για οποιοδήποτε λόγο ή σκοπιμότητα μέσα στον  περιμετρικό περίγραμμα του αγωνιστικού χώρου του οποίου άρχων είναι ο διαιτητής και κανείς άλλος και με του οποίου το επιτακτικό και παρατεταμένο σφύριγμα όλοι οι παίκτες κάθονται σούζα και μάρμαρο... τότε όλοι οι παίκτες που κινήθηκαν αυτόβουλα στην οιαδήποτε κοκκινόμαυρη ή άλλων αποχρώσεων προσγειούμενη καρικατούρα, τότε,  θεωρούνται άκρως ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ενώ σε 1η φάση βλέπουν Κόκκινη και το ματς συνεχίζεται... αν και εφόσον τελείωνε εκεί το θέμα.

Έτσι όμως που εξελίχθηκαν τα πράματα με τον αγωνιστικό χώρο να μετατρέπεται σε πεδίο μάχης εθνοτικών αντιπαραθέσεων και συμπλοκών με τους παίκτες να μεταστρέφονται σε άτακτους "παρτιζάνους"... τότε, όλοι αυτοί οι παίκτες που ενεπλάκησαν αγνοώντας τον άρχοντα του αγωνιστικού χώρου και παραβιάζοντας καθετί ΚΑΝΟΝΙΚΟ που διέπει το διαγωνιστικό πνεύμα και την αγωνιστική ιδιότητα των παικτών στο τερέν, τότε πρέπει να κρεμάσουν παπούτσια δηλ., να τους τα κρεμάσουν οι θεματοφύλακες του αθλήματος, οι ΟΥΕΦΕΣ και οι ΦΙΦΕΣ και να τελειώνει το θέμα... για τον κάθε Λίλα.

Ο Λίλα και ο κάθε Λίλα υπερασπιστής των όποιων ιδεών του,"αύριο" μπορεί να εκλεγεί βουλευτής... μπορεί, μπορεί, μπορεί να κάνει "διάφορα"... είτε υπόγραψε είτε όχι το κείμενο του Koco Danaj για "Shqipëria Natyrale" (...και shovinizmin serbo-grek), ας μας πει...

... ανεξάρτητα και αδιάφορα από αυτά... το Ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ο Πας να γίνει ΠΑΣ.

:flag:

Υ.Γ.: Θεωρώ βαρυσήμαντη την τοποθέτηση του Χαρίλαου και απολύτως λυσιτελή στο θέμα.

εντισ να τρατε
που χεζ ο χριστιβασιλσ
γκαητερτε που κλαν ο λιλασ

« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 11:03 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 10:39 »
τωρα μουρθε.......εκτος των αλλων......κινδυνευει να φαει ποινη απο ουεφα που θα περιλαμβανει και την ομαδα εκτος της εθνικης???

ξερ κανενας??

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #191 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 11:02 »
Καλημέρα αδέρφια απο την ξενιτιά. Με αυτά κ αυτά ας ριξω κ εγω το ποίημά μου.

Αρχικά όλοι οι Ελλην... να κοψουν περα τις πολιτικες τους πεποίθησεις κ να κοιτάξουν λίγο με μάτια ανοιχτά το θέμα. Πόσο μάλλον οι Γιαννιώτες...

Το σύμβολο που εμφανίστηκε αποκαλούμενο ως σημαία ήταν αρκετά μεγάλο κ πετούσε αρκεί ώρα στο γήπεδο γτ εδω στα Γερμανίας έτυχε να δω όλο το ματς μαζί κ τα χάλια τα θκα μας. Συνεχίζω, στο σύμβολο φαίνονται ξεκάθαρα τι απεικόνιζε κ το τι έγραφε.  όπου άρχισε κοντα στο 40* να πετάει χαμηλά κ να ενοχλεί το ματς εκεί υπήρξε διακοπή 5 λεπτών ως ότου βαγιερει. Όταν όλο το γηπεδο έχει εκνευριστη κ γιουχαρη εναν αγωνα του 0-0 .
Εκει πηρε θεση ο Σερβος να το κατεβασει για να παιχτη ξανα μπαλα.
Οι Αλβανοι αν κ σε υποδειξεις του Ιβανοβιτς αρχηγου των Σερβων να το κατεβασουν στα λελεκια τους.
Οι κινήσεις ολονων των Αλβανών ηταν σχεδιασμενες.
Μεγα φταίξιμο ειναι η ΟΥΕΦΑ που εβαλε στον ιδιο ομιλο τετοιες χωρες.
Τωρα τα περι Λιλα μηλα κ αρχιδια μιδια... εμενα με πειραξε πολυ οταν αυτος ο παιχτης εχει ρατσιστικα κ φασιστικα πιστευω για την Σερβια κ πόσο μαλλον για την Ελλάδα. Μαλακα να με πειτε δν γινεται γτ αν ηταν Ελληνας αμεσως το συμβολιζουμε ως ρατσιστη κ φασιστα εθνων.
Κ στο βιντεο κ στις φωτο φαίνεται ποιες ειναι οι κινήσεις του κ τα πιστευω του.

Κατ εμε 1000 φορες να παιζει ενα πιτσιρικη ή καλύτερα ενας Γιαννιωτης παρα αυτος.
Θυγη την χωρα μου την πολη μου κ την ομαδα μου με τα Εθνικιστικα Αλβανικα πιστευω.

Καλύτερα να πεσω κατηγορία με ηθος κ αξιοπρέπεια παρα να ρεζιλευω την ιστορία της ομαδας κ ποσο μαλλον της πολης.

Και αν τον διωξει η ομαδα?... ας προσεχε. εχει κ συμπαιχτη Σέρβο.

Στα περι διοίκησης σρα παπαρια μου αυτο το θεμα θυγη καθε ελληνικό γιαννιωτικο σπιτικο.
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 11:45 »

Παράθεση
Janina - Kerkiras 1-0Andi Lilës με τους fan (ΠΑΣ) του. Κάτσε καλά ... καμμία σχέση.

Παράθεση(...)
Δημ: Τι σε εντυπωσίασε περισότερο σήμερα;
Λίλα: Δύο πράγματα, οι πανηγυρισμοί σε όλη την πόλη και οι Αλβανοί φίλαθλοι στο γήπεδο.
Δημ: Πώς αισθάνθηκες όταν είδες τόσους πολλούς Αλβανούς με σημαίες μέσα στο γήπεδο;
Λίλα: Αισθάνθηκα εξαιρετικά συγκινημένος, αλλά ακόμα πιο συναρπαστικά ένοιωσα στο κέντρο της πόλης, όπου πήγαμε να γιορτάσουμε με τους φιλάθλους μετά το παιχνίδι, όπου ένας είχε και μια "kuqezi"( κοκκινόμαυρη σημαία). Με τον Εμιλιάνο νιώθαμε σαν να βρισκόμαστε σε μια αλβανική πόλη, δεν αισθανόμασταν να παίζουμε σε ξένη χώρα.

Παράθεση

εν αναμονη τς απολογιας εγω θα θελα ν ακουσω κατι και για το παραπανω,που το περασαμε στο ντουκου τοτε πανω στα πανηγυρια τς ευρωπαικης εξοδου (τρομαρα μας)
 τι διαολο,μονο σ εμενα  ηχουν παραξενα τα παραπανω λογια?

....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 12:03 »
Aυτή την στιγμή έβγαλε δήλωση ο Αντι.
Παράθεση
Ο Andi Lila, μετά την συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, δήλωσε στο pasgiannina.gr :

Θέλω  να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση  και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε  που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην  Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία,  πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από  μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας  στα τελικά του  EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη.

Andi
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 12:07 από chilly »
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος αντι-ΟΦΗ

• Hero Member
  • saludar al comandante Fidel Castro
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 12:22 »
με λίγα λόγια θέλει να βάλει κι αυτός μια τελεία σ όλα αυτά που έγιναν στο Βελιγράδι καλό θα είναι να το τελειώσουμε κι εμείς το θέμα , τα προβλήματα που έχουμε είναι αρκετά (αγωνιστικά διοικητικά οικονομικά) ας μην προσθέσουμε άλλο ένα . Να μη δώσουμε τροφή στους κονδυλοφόρους των Αθηνών που ήδη αρχίζουν να βλέπουν φαντάσματα (βράζουν τα Γιαννενα με Λίλα - διακοπή συμβολαίου - ο καλός του φίλος και συμπαίχτης Ίλιτς θα ζητήσει εξηγήσεις κτλ)

Τη Δευτέρα μας περιμένει ο νιόνιος είμαστε χαμηλά και μπορεί μετά το παιχνίδι να πάμε ακόμα παρακάτω ...   

ΣΑΚΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 12:39 »
Παράθεση
τωρα μουρθε.......εκτος των αλλων......κινδυνευει να φαει ποινη απο ουεφα που θα περιλαμβανει και την ομαδα εκτος της εθνικης???

ξερ κανενας??

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 12:58 »
Υπαρχει και ενα οριο
Το εχουμε ξεχειλωσει το θεμα αλλα δεν με ακουει κανεις
Θα κλειδωθει το ποστ να ησυχασετε λιγακι?

:pas: :joker: :pashat:

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 13:19 »
Υπαρχει και ενα οριο
Το εχουμε ξεχειλωσει το θεμα αλλα δεν με ακουει κανεις
Θα κλειδωθει το ποστ να ησυχασετε λιγακι?

:pas: :joker: :pashat:
Καλά ωρέ, εσύ ήσουν εξτρεμιστής χτες! :P
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 13:40 »
Τα πρώτα σχόλια στο f/c κάτω από τη δήλωση Λίλα(καταρχήν ως ανάρτηση στο f/c της παε και μετά σε κοινοποιήσεις της)

Την ένταση αυτός την ξεκίνησε... Μπε......

ase ree

Hταν από τουs πρωτουs στο καβγα .....

Κλάιν μαιν

ΔΗΛΩΣΗ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Πληρώστε του ενα taxi να τον κάνει μια βόλτα στην Ηπειρο και Νοτιο Αλβανία ...Βόρειος Ηπειρος... ( τους παραχωρήθηκε με την συνθηκη το 1922) .ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ λοιπόν λέγεται ο τόπος που κατοικείς και εργάζεσαι βλαμένε για να ξέρεις και τι γράφει και τι σημαίνει το σημα που φέρεις στην φανέλα σου και να μας πεις που βλέπεις εσύ κι οι ομοεθνείς σου...τα αρχαία ίχνη σας...Άμα πάς στη Ρωμη στο Κολοσσαίο θα δεις τους αρχαίους χάρτες όπου ετός του Λάτιου και της αρχαίας Ρωμαικής Αυτοκρατορίας οι τόποι που αναγράφονται και αναγνώριζαν οι Ρωμαίοι ειναι η ΗΠΕΙΡΟΣ (EPIRO) η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ...κ.λ.π.Και για να μαθαίνεις κι εσύ κι η διοίκηση που πρέπει να σου δώσει τα παπούτσια στο χερι και χωρίς αποζημείωση...(καλύπτεται από τον νομο περι πολιτικής και αθλητισμού)...αυτά όλα τα ξεκινήσατε μετά από την ανακύρηξη στο Τετοβο περι ''ανεξαρτησίας'' της επαρχίας ''Ιλλυριδας''...και επειδή εισαι και ψεύτης για το τι βλέπουμε εμείς στην TV ,φτύσου στον καθρέφτη σου.

ΔΡΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!

sas ftunoun k lete oti vrexei.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ! ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ... Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ!!!

Είναι γνωστό για αυτούς ,ότι φτύνουν εκεί που τρωνε.την ευθύνη την έχει καθαρά ο πας

Den se goustaroume ston pas giannena!!! Pare dromo!!!

Κάνε λίγο υπομονή και θα δείς τι κρίση 'εχουν οι Ηπειρώτες φίλαθλοι !! Αλβανία η μισή Ήπειρος και η Κέρκυρα;; ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !!!!!

Aporo an xana mpi stous zosimades

----------------------------------

να ΦΥΓΕΙ

ΙΟΑΝΝΙΝΑ-ΚΑΚΑΒΙΑ

06:15, 08:30, 10:00, 12:00, 13:30, 14:30, 16:00, 19.00

Εχω καιρο να παρω εισητηριο για τον πας.. Αλλα ενα εισητηριο χωρις επιστροφη θα το επαιρνα γιαυτον.. Αντε γειαα..

Afou asxoleitai mono me to podosfairo...gt trelathhke otan katevasan thn shmaia oi paixtes ths Serbias..??opws kai o katse,etsi kai o lila edei3an poioi einai..As 3upnhsoun pleon oi ellhnikes omades kai as paroun metra..

Ωραιο το παραμύθι που του ειπαν γτ αμα μεινει χωρις ομαδα να αγωνίζεται θα παει στα αρχιδια του καραμπελα. Αν δν ηθελε εμπλοκες ας πηγαινε αυτος να κατεβασει την μαλακια που ηταν κ κοντα κ εκανε την κοτα εαν σέβεται τον ΠΑΣ κ την Ελλάδα. Αιντε ρε με τν καθε ηλιθιο βαλτε Γιαννιωτοπουλα ρε ελεος.

στειλτε τον! σιγα τα ωα !

Αντε ρε το νούμερο... Αντε στο πατρικό σου τωρα και οικοδομουλα απο αυριο...

εννοειται το βιντεο που ειδε ολος ο πλανητης δειχνει κατι αλλο απο αυτο μας παρουσιαζει ο Λιλα στις δηλωσεις του.Απλα,τωρα, πρεπει να δικαιολογηθει γιατι θα παραμεινει απο οτι μπορουμε να καταλαβουμε στην ομαδα και ετσι επρεπε να δικαιολογηθει...Ο παιχτης της Σερβιας φανηκε πως απλα ηθελε να κατεβασει τη σημαια με το αεροπλανακι,κατι που δεν αρεσε στο Λιλα και με νευρο και μισος πηγε και του την πηρε...Εμεις κυριε Λιλα αυτο ειδαμε!!!!Φυσικα μπορει ολος ο κοσμος να χρειαζεται γυαλια και να κανουμε λαθος....Καλο ειναι να μην χειροκροτηθει ποτε ξανα αυτος ο παιχτης μεσα στους Ζωσιμαδες!!!

-----------------------------------

Ρε Andy Άσε μας τώρα όλη η Ευρώπη είδε τι έκανες στη Σερβία ειναι κρίμα αλλά αν η διοίκηση σέβεται την ιστορία και το έμβλημα του ΠΑΣ πρέπει να σε στείλει από εκεί που ήρθες ...

------------------------

ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΛΙΛΑ...
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΕ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΑΙ...

--------------------------
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης

Αποσυνδεδεμένος GAVOS

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:10 »
Κουρασε το θεμα. Ας μαθουν κάποιοι  πρωτα που ακριβως ειναι το γηπεδο με μετα να μιλησουν για θεματα του ΠΑΣ (δεν αναφερομαι για ατομα απο εδω μεσα αλλα απο την πολη).
Ωραια ο Αντι εκανε ενα λαθος. Και ουτε με καλυπτει η δηλωση του αλλα τι θα κανουμε?
Θα τον διωξουμε απο την ομαδα? Λαθος πανω στο λαθος δλδ?
Κρατηστε και αυτο:Ουτε οι Σερβοι ειναι τιποτε καλοπαιδα. Ξερει κανενας μας αν τους προσβαλαν του Αλβανους,αν γιουχαραν στον εθνικο τους υμνο,κτλ?