Αποστολέας Θέμα: Άντι Λίλα  (Αναγνώστηκε 221675 φορές)

Συνδεδεμένος Mpakoulieros

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://i.imgur.com/Eg6L7Ne.png
Απ: Άντι Λίλα
« Απάντηση #200 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:16 »

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λίλα φεύγει:http://www.epiruspost.gr/diafora/sports/27754-2014-10-17-07-10-14.html.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθινα πάντως αναφέρουν ότι ο Λίλα δεν είναι ικανοποιημένος οικονομικά από την ΠΑΕ γιατί οι   
    οικονομικοί όροι του συμβολαίου του δεν τηρούνται στο ακέραιο.

Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια πάντως αν φύγει θα θεωρήσω ότι η ΠΑΕ βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να τον διώξει.

Όσο για εσάς που ασχολείστε με φανταστικά και μη πραγματοποιήσιμα πράγματα (Μεγάλη Αλβανία) είναι καλύτερο να επιστρέψετε στην πραγματικότητα (Μικρός Π.Α.Σ. Γιάννενα). Γιατί αν φύγει και ο Λίλα μας βλέπω πολύ κοντά στη Β' αφού ούτως ή άλλως είμαστε υποψήφιοι για φούντο.

Και τότε περήφανοι και ωραίοι θα καθόμαστε με το Δρακο και τον Αλεχάντρο, στα τσιμέντα του Ποσειδώνα Νέων Πόρων, να ρεμβάζουμε αυτοΐκανοποιούμενοι  :takataka:, ότι αποτρέψαμε τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας με τη φυγή του Λίλα. Ο οποίος Λίλα θα παίζει Ευρώπη με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά δεν θα έχει και πολύ σημασία: η Ευρώπη είναι ούτως ή άλλως πολύ μακρυά για εμάς...
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 22:07 από ΛΟΚΟ »
Ο Π.Α.Σ. ανήκει στα μεγάλα ποδοσφαιρικά αφηγήματα!

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:22 »
Μάλιστα.Μια politicaly correct δήλωση και όλα καλά.
Δεν ξέρω τι πιστεύει και τι έχει στο μυαλό του ο Λίλα.Αν πάντως έχει εθνικιστικές κορώνες και αλυτρωτισμούς,καλύτερα να τις βγάλει από το μυαλό του.Δεν χωράνε εδώ τέτοια.Δεν θα του άρεσε να βλέπει στο γήπεδο χάρτες και λευτεριά στην β. ήπειρο.Το να προσβάλλεις τον άλλον είναι εύκολο.
Πόλεμοι έχουν γίνει πολλοί.Έχουν χυθεί ποτάμια αίματος.Μέχρι και πολύ πρόσφατα.Πρέπει επιτέλους να βάλουμε τους πολέμους και τους αλυτρωτισμούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε για το μέλλον είναι πως θα ανέβει το βιωτικό επίπεδο του κόσμου που ζει σε όλες αυτές τις χώρες.Πως θα γίνουμε σύγχρονα,ευρωπαικά και πολιτισμένα κράτη.Όχι πως θα βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
Και κάτι σχετικό άσχετο.Ακούμε τα τελευταία χρόνια για πετρέλαια.Όπου υπάρχουν πετρέλαια,υπάρχουν και πόλεμοι.Ας μην γίνει μελλοντικά η αιτία για πολέμους.Αφορμή μπορούμε να βρούμε σε εθνικισμούς,αλυτρωτισμούς κτλ.
Κάτι κερκιδικό.Ας μην καταλήξει η κερκίδα όπως με τον 31.Θα ήταν η χαριστική βολή στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΣ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΑΜΙΑ FANS

• Global Moderator
  • Hero Member
  • ΠΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:26 »
Γιατί δεν βάζουν κάτω από την ανακοίνωση του Λίλα, μια υπογραφή Α .Κ. ή striker για να ξέρουμε. 

Πάντως επί της ουσίας δεν απάντησε απολύτως τίποτα. Ότι είχε πει ο Κατίδης και ο Κάτσε είπε και αυτός. "Δεν ήξερα, δεν είδα, δεν ασχολούμαι με πολιτική......"

Υ.Γ. Το κακό στην ομάδα έχει ήδη γίνει. Το αν εμείς εδώ μέσα το ανακυκλώνουμε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Δεν ξέρω τις αντιδράσεις μερίδας του κόσμου (μικρού ή μεγάλου) στον πρόσωπο του Λίλα στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή.

Υ.Γ. 2 Θέμα υπάρχει, αλλά πρέπει να το κρύψουμε κάτω από το πατάκι.
ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:29 »
Mpakoulieros,

Και ο Κατίδης καλός παίχτης είναι, όπως και ο Λίλα, να τον πάρουμε και αυτόν για να σωθούμε;

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:35 »
Mpakoulieros,

Και ο Κατίδης καλός παίχτης είναι, όπως και ο Λίλα, να τον πάρουμε και αυτόν για να σωθούμε;

Λαμία ο Κατίδης έκανε ναζιστικό χαιρετισμό. Ο Λίλα έσπρωξε ένα Σέρβο γιατί μάζεψε μια κωλοσημαία που δεν είναι σίγουρο ότι είδε. Είναι διαφορετικό, πως να το κάνουμε;

Θες την προσωπική μου γνώμη ντόμπρα; Τι πιστεύω; Ο Λίλα όπως και οι περισσότεροι Αλβανοί είναι εθνικιστές για μια σειρά από κοινωνικούς και οικονομικούς λόγους που δεν είναι της παρούσης. Το ζήτημα είναι πως εμείς ως Έλληνες αντιδρούμε στη μαλακία του άλλου. Αλλά και τι πιθανότητες έχει το όνειρό τους να πραγματοποιηθεί. Για μένα δεν έχει. Αν θές στείλε μου πμ. να το συζητήσουμε ιδιαιτέρως για να μην τρολάρουμε άλλο.

Και κάτι άλλο. Αν φύγει ο Λίλα ποδοσφαιρικά θα χάσουμε. Εθνικά δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Άρα;

Τέλος.

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:38 »
https://www.facebook.com/pages/Andi-Lila/76170998903?ref=ts&fref=ts

Επειδή δεν ασχολούμαι με το FB και είμαι άσχετος:

1. Το συγκεκριμένο προφίλ είναι όντως του Λίλα; Ξέρει κάνεις;
2. Τις αναρτήσεις  (που υπάρχει από τον αγώνα) τις ανεβάζει ο  κάτοχος του προφίλ ή μπορεί να τις ανεβάσει στον τοίχο του και κάποιος φίλος του;

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:41 »
Σε ενα παράλληλο σύμπαν απεικονίζεται αφου εχει παρει την σημαία να μιλάει με τον ρεφερί (αρα δεν παιζει ξύλο)...
Μετα να παει να βαρέσει τον κάφρο που μπηκε με την καρέκλα και την κοπάνησε στον δικό του.
Και αστοχει...

Και εχουμε και τον Κατσε ξανά που ο Μπαοκ το πνίγει το θεμα....
Και δεν ακουγεται τίποτα

Κι οι δικοί μας το ιδιο...
Πνίγηκε....

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:56 »
Κατά την άποψη όλων μας εδώ μέσα,
ο ΧΒ είναι πολύ λίγος για τον ΠΑΣ που ονειρευόμαστε...
Κατά άλλους θεωρείται ότι αποτελεί ντροπή για τον ΠΑΣ και την ιστορία του...
ΌΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ...

Οι πράξεις του Άντι Λίλα,ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣ,
δεν αποτελούν ντροπή για την ιστορία της ομάδας μετά τα προχθεσινά?
Και γιατί να μη φύγει?Επειδή αγωνιστικά τον έχει ανάγκη η ομάδα?
Και η περηφάνεια πολλών εδώ μέσα πάει περίπατο?
Αρκεί να έχουμε το κεφάλι ψηλά και δεν μας πειράζει η Γ Εθνική?
Και γιατί να μείνει?Επειδή είναι Αλβανός και δεν πρέπει να δώσουμε τροφή σε εθνικιστικούς παραλογισμούς?

Ωραία τα κατάφερες αρχηγέ...
Πάντως εδώ είναι Γιάννινα...όχι Αλβανία...

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 14:57 »
   Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Λίλα φεύγει:http://www.epiruspost.gr/diafora/sports/27754-2014-10-17-07-10-14.html.

Δεν ξέρω αν είναι αλήθινα πάντως αναφέρουν ότι ο Λίλα δεν είναι ικανοποιημένος οικονομικά από την ΠΑΕ γιατί οι   

Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια πάντως αν φύγει θα θεωρήσω ότι η ΠΑΕ βρήκε την κατάλληλη αφορμή για να τον διώξει.

Όσο για εσάς που ασχολείστε με φανταστικά και μη πραγματοποιήσιμα πράγματα (Μεγάλη Αλβανία) είναι καλύτερο να επιστρέψετε στην πραγματικότητα (Μικρός Π.Α.Σ. Γιάννενα). Γιατί αν φύγει και ο Λίλα μας βλέπω πολύ κοντά στη Β' αφού ούτως ή άλλως είμαστε υποψήφιοι για φούντο.

Και τότε περήφανοι και ωραίοι θα καθόμαστε με το Δρακο και τον Αλεχάντρο, στα τσιμέντα του Ποσειδώνα Νέων Πόρων, να ρεμβάζουμε αυτοΐκανοποιούμενοι  :takataka:, ότι αποτρέψαμε τη δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας με τη φυγή του Λίλα. Ο οποίος Λίλα θα παίζει Ευρώπη με τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά δεν θα έχει και πολύ σημασία: η Ευρώπη είναι ούτως ή άλλως πολύ μακρυά για εμάς...
Για σώπα ρε παιδί,σιγά μην εξαρτάται όλος ο ΠΑΣ από τον Λίλα..Ο οποίος φέτος είναι φάντασμα σε σχέση με τον Λίλα που βλέπαμε πριν κάτι μήνες..Και ο Λίλα να μείνει στην ομάδα πάλι είμαστε σε δύσκολη θέση..Μετά απο όλα αυτά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να φύγει..Και στο κάτω κάτω ας παίξει κάποιο Ελληνόπουλο στη θέση του,σιγά θα φύγει ο Λίλα και χέστηκε η φοράδα  στ' αλώνι..

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 15:00 »

Για σώπα ρε παιδί,σιγά μην εξαρτάται όλος ο ΠΑΣ από τον Λίλα..Ο οποίος φέτος είναι φάντασμα σε σχέση με τον Λίλα που βλέπαμε πριν κάτι μήνες..Και ο Λίλα να μείνει στην ομάδα πάλι είμαστε σε δύσκολη θέση..Μετά απο όλα αυτά εγώ προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να φύγει..Και στο κάτω κάτω ας παίξει κάποιο Ελληνόπουλο στη θέση του,σιγά θα φύγει ο Λίλα και χέστηκε η φοράδα  στ' αλώνι..

Διάβασε το δημοσίευμα. Αυτό αναφέρει. Ότι η απόδοσή του έχει πέσει ίσως και γιατί δεν ικανοποιούνται στο ακέραιο οι όροι του συμβολαίου του.

Λέω να παίξω εγώ στον Π.Α.Σ. για χαφάκι. Είμαι καλό Ελληνόπουλο!

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 15:10 »
Γιατί όχι Mpakoulieros στο εύχομαι..

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 15:17 »
εχεις διοικηση???το στελνεις απο κει πουρθε........

δεν εχεις???κρυβεις τα σκατα κατω απ το χαλι..........

γελαω παντως πραγματικα με καποιους........που χρησιμοποιουν δυο μετρα και δυο σταθμα στις αποψεις τους..........η γυναικα του καισαρα ναναι τιμια μετα ε???......

ειναι εθνικιστης αλλα τι να κανουμε ....τα οικονομικα και κοινωνικα κριτηρια........ε ας φερουμε ενα αγραμματο γερμανοναζι να χαιρεταει καθε κυριακη........αλλα τι να κανουμε τωρα....μεχρι την πεμπτη δημοτικου πηγε το παιδι........και εκει στο σχολειο.....ολη μερα με την uber alles γερμανια  τουπαιρναν τα αφτια........τι να κανουμε τωρα.............

εδω σλεν θελουμε να μπουμε να σε γ.......με.........μερικοι τς εμασαν οι ευγενιες........οπ θελουμε βεβαια ευγενικοι οπ θελουμε δυναμικοι.........οπως βολευει ......

αμα θελω εγω να παρω το σπιτ τ αλλουνου ειμαι φασιστας.........αμα θελ ο αλλος εχουμε κοινωνικα κριτηρια.....ουτε πετρελαιο θερμανσης να καναμε αιτηση .........ακου λεει θα μας πουν ρατσιστες αμα τον διωξουμε........ρε τι αλλο θα ακουσουμε.......θα αυτοενοχοποιηθουμε κιολας..............

οπως σε σεβομαι να με σεβεσαι κυριε........απλα πραγματα.....δε με σεβεσαι........χωριζουμε τα τσανακια μας........να κανς παρεα με αυτους πουχουν τις ιδιες αποψεις με σενα

αλλα ειπαμε...........αμα εχς διοικηση................τι να λεμε τωρα

υ.γ....ο κατσε εκατσε κανα μηνα παντως......προς γνωση και συμμορφωση

υ.γ 2 να παρ ενα χαφ απ την ακτη ελεφαντοστου......ενταξ μπακουλιερε??......δεν τα λεμε για να παιξουν ελληνοπουλα........ενταξ πηραμε πιστοποιητικο αντιφασιστα τωρα η θα κανουμε παρεα με τον κιτσομπιλ στου μη αδειοδοτουντες???

υ.γ 3 εγω δεν αποδοκιμαζω παιχτη με τον ταυρο στη φανελα....ξεκαθαρο......δεν θα κανω αυτα που θακανε συσωμη μια αλβανικη κερκιδα κυρ λιλα........αλλα πλεον για μενα δεν εισαι στην καρδια μου
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 15:23 από thodoris »

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 15:24 »

Θόδωρα θα σου έκανα λαικ αν υπήρχε η εφαρμογή γιατί γέλασα με αυτό που είπες για τα κοινωνικά κριτήρια. Μακάρι να μπορούσαμε να κουβεντιάζαμε από κοντά για να διαπίστωνες ότι δεν υπάρχουν ούτε δύο μέτρα ούτε δύο σταθμά.

Τεσπά ο ΠΑΟΚ είχε και άλλους Κάτσε... Εσύ Νιετ!

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 15:29 »
λυπαμε αφανταστα φιλε μου οταν βλεπω δυο μετρα και δυο σταθμα......δεν μπορω με πληγωνει......και καθε φορα που την "χωνω" σε κανενα....στα δυο λεπτα ειμαι ετοιμος να τα διαγραψω........πασολεδες ειμαστε ολοι........γι αυτο με πληγωνει αυτη η κατασταση..................ξερεις τι φιλιες εχουν γινει εδω μεσα αδερφε????.......10+ χρονια που τα εζησα???? αριστερος να βρισκει δουλεια σε δεξιο........διεθνιστης σε πατριωτη........τα θυμαμαι και ανατριχιαζω.......εχω και προσωπικη πειρα αδερφε.......και τωρα.......να μην βλεπ ο ενας τον αλλο...........

που καταντησαμε ρε

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 17:27 »
Παράθεση
Janina - Kerkiras 1-0Andi Lilës με τους fan (ΠΑΣ) του. Κάτσε καλά ... καμμία σχέση.

Παράθεση(...)
Δημ: Τι σε εντυπωσίασε περισσότερο σήμερα;
(...)

Janina - Kerkiras 1-0

Αυτή τη φωτογραφιούλα μας την "καίνε" τελευταία...

Andi Lilës με τους fan (ΠΑΣ) του.

Gaz: Çfarë ju bëri më tepër përshtypje sot?
(...)

Paspaliaris... το κείμενο (δάλογος) που παραθέτεις είναι προϊόν μετάφρασης και οι μεταφράσεις κοστίζουν κάποια ευρουλάκια στο συνεργείο μας... δέον οι τέτοιες παράθεσεις να φτάνουν στην Πηγή τους.

Ευχαριστώ
            Νew Pas. Pas
Director of the Office Foreign News
            Z sportsnews

Υ.Γ.: Η φημολογούμενη "μη τακτική" πληρωμή του Λίλα... αν αυτό συμβαίνει πραγματικά, τότε θα πρέπει να φύγει ολόκληρο το ρόστερ... δεν νομίζω ότι ο κ. Χριστοβασίλης δεν κάνει διακρίσεις.

Παράθεση

Άντι Λίλα: «Δεν θέλησα να προσβάλω τον ΠΑΣ»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014, 12:41
http://www.zougla.gr/sports/article/anti-lila-den-8elisa-na-prosvalo-ton-pas

«Θέλω να διευκρινίσω δημόσια, τόσο στην διοίκηση και στους οπαδούς της ομάδας μου, όσο και στους Έλληνες φιλάθλους γενικότερα, ότι ποτέ δεν θέλησα να κάνω οτιδήποτε που μπορεί να τους προσβάλει, εφόσον πάντα τους σέβομαι και τους τιμώ.

Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Εθνικής Αλβανίας και τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, και αισθάνομαι υπερήφανος και πολύ τυχερός γι αυτό.

Δεν ασχολούμαι με την πολιτική αλλά αποκλειστικά και μόνο με το ποδόσφαιρο που ιδρώνοντας βγάζω καθημερινά το ψωμί μου για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Το μόνο που επιθυμώ όταν αγωνίζομαι είναι η νίκη της ομάδας μου και στόχοι μου είναι οι στόχοι της ομάδας.

Στον αγώνα με την Σερβία, πέραν της προσπάθειάς μου να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να απεμπλακούν από μια στιγμή έντασης για όλους μας, δεν είχα κανένα άλλο σκοπό.

Αυτό που θέλω, είναι να αγωνισθώ με την Εθνική Αλβανίας στα τελικά του EURO στην Γαλλία και με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Ευρώπη».

Παράθεση
E Pabesueshme: Pas Giannina kërkon llogari nga Lila
Απίστευτο: Ο Πας Γιάννινα ζητάει εξηγήσεις από τον  Λίλα

Andi Lila do t’i jap llogari klubit grek, Pas Giannina, për incidentin gjatë ndeshjes Serbi-Shqipëri e zhvilluar në Beograd.

more  http://botapress.info/e-pabesueshme-pas-giannina-kerkon-llogari-nga-lila/

Agolli: Kosova nuk është Serbi
Αγκόλι: Το Κόσοβο δεν είναι Σέρβικο
http://botapress.info/agolli-kosova-nuk-eshte-serbi/
Ο Αγκόλι είναι το 7 της Εθνικής Αλβανίας

Παράθεση
“Kosova është Serbi”
Το Κόσοβο είναι Σέρβικο

Y.Γ.2:
... σ ευρα η σε λεκια? :P
Σε δεινά... ρια.
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 18:15 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος paspaliars

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 17:53 »
σωστη η επισημανση.. . λειπει το clopy right απ την παραθεση...

στην ουσια τωρα της δηλωσης λιλα εχω να πω οτι καλα ειναι να θμαται οτι παιζ  στον ΠΑΣ για το ψωμι της οικογενειας του οχι μονο  οταν περναει τν Κακαβια  αλλα κι οταν ειναι στν απο κει μερια των συνορων..
δηλ. απο κει ετσι κι απο δωθε γιουβετσι?
 κι εγω δεν ασχολουμαι με την πολιτικη αλλα δυστυχως η ευτυχως ολες μας οι ενεργειες εχουν πολιτικες προεκτασεις...ειδικα οταν εισαι <δημοσιο>προσωπο κι εχεις τς καμερες στραμενες πανω σου..

Αντι

:mono:
υ.γ.αν ξεχασα ν αφησω μπουρμπουαρ για τα μεταφραστικα ειναι γιατι δεν ξερω σε τι νομισμα να πλερωσω... σ ευρα η σε λεκια? :P
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 18:18 από paspaliars »
....ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ AJAX ΤΗς ΗΠΕΙΡΟΥ...

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 18:24 »
με λίγα λόγια θέλει να βάλει κι αυτός μια τελεία σ όλα αυτά που έγιναν στο Βελιγράδι καλό θα είναι να το τελειώσουμε κι εμείς το θέμα , τα προβλήματα που έχουμε είναι αρκετά (αγωνιστικά διοικητικά οικονομικά) ας μην προσθέσουμε άλλο ένα . Να μη δώσουμε τροφή στους κονδυλοφόρους των Αθηνών που ήδη αρχίζουν να βλέπουν φαντάσματα (βράζουν τα Γιαννενα με Λίλα - διακοπή συμβολαίου - ο καλός του φίλος και συμπαίχτης Ίλιτς θα ζητήσει εξηγήσεις κτλ)

Τη Δευτέρα μας περιμένει ο νιόνιος είμαστε χαμηλά και μπορεί μετά το παιχνίδι να πάμε ακόμα παρακάτω ...

Ασχέτως με την άποψη του καθενός, την προέλευση της, την ανάγκη του να την υποστηρίξει στον εαυτό του ή στους γύρω του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η πραγματικότητα είναι ότι συζητάμε για μια ομάδα η οποία τρέφεται με νίκες (ή με σάρκες).

Τουτέστιν, παίρνεις διπλό στον αιώνιο και λάου λάου μαλακώνει το θέμα ή τρως το τρίτο τσ(ι)άτο και έρχεται η Καλλονή σ' ένα ζωσιμάδες το οποίο είναι έτοιμο (δια πάσα ασήμαντον ή σημαντική αφορμή) να πιαστεί μαλλί με μαλλί....

Συγχαρητήρια.

:stop:
Ίδωμεν που έλεγε κι ο κυρ-Πασχάλης (με το τύμπανο  :P).

Στο προκείμενο η ουσία είναι ότι ο  Λίλα έσφαλε. Το πόσο έσφαλε και κυρίως το γιατί το ξέρει μόνο ο ίδιος.
Όφειλε να απολογηθεί και το έκανε. Μπορούσε να απολογηθεί και σωστότερα. Μπορεί να το κάνει εντός γηπέδου.
Το γυαλί ράγισε. Δύσκολα κολλάει.

Μερικές φορές, πάντως, ψάχνουμε τρίχα να την κάνουμε τριχιά.
Αν π.χ. ένας παίκτης του ΠΑΣ αναφερόταν στην ΠΓΔΜ ως Μακεδονία, θα έπρεπε να φύγει (;!;).
Το ότι όλος ο πλανήτης εκτός από εμάς κάνει το ίδιο, δε μας πειράζει.

Η ψυχραιμία κ η έλλειψη διάθεσης για τσαμπουκά βοηθάνε γενικά.

Υ.Γ. Σχετικά με αυτό που έγραψε κάποιος παραπάνω για τα δύο μέτρα και σταθμά, υποστηρίζω ότι οφείλουμε να έχουμε πάνω από δύο (χιλιάδες) μέτρα και σταθμά, για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιοι.
Δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε φασίστα και σεξιστή π.χ. έναν Ιρακινό που έζησε τη ζωή του σε πόλεμο, υπό θεοκρατία που δε θεωρεί τις γυναίκες ανθρώπους, δεν έχει βγει απ' το χωριό του κ δεν είχε τη δυνατότητα να πάει σχολείο.
Ούτε μπορούμε να χαρακτηρίσουμε δημοκράτη και αντιρατσιστή κάποιον έλληνα "αριστερό" που εξεγείρεται στο "αράπη" και στο "σκαταλβανέ" (που προφανώς και πρέπει να αντιδράμε ΟΛΟΙ) αλλά εκμεταλλεύεται τρεις Αλβανούς χωρίς μισθό και ασφάλεια και για μισό κομμάτι ψωμί τους τρέχει απ' το πρωί ως το βράδυ.
Ούτε μπορούμε να δικαιολογούμε τους (σ)κατίδηδες αυτής της χώρας που χρόνο για (ελεύθερο και δωρεάν) σχολείο δεν είχαν αλλά για μπάλα-ζελέ-τατουάζ και ζιγκχάηλ περίσσευε. Ούτε τους γονείς τους.... 
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:02 »
Μάλιστα! Ο Λιλα δεν είδε δεν ξέρει δεν άκουσε! Ο μουσκάι δεν είδε δεν ξέρει δεν άκουσε!

ΑΝ λεω ΑΝ Έλληνας παίχτης έβλεπε ελληνική σημαία με την Μεγάλη Ελλάδα και γινόταν οτι γινόταν τι θα λέγαμε? Εθνικίστής ο αλήτης να μην ξαναπαίξει και θα τον τρώγαμε! Ενώ οι κ.....αλβανοί δεν είδαν δεν ξέρουν! Λές και δεν ξέρουμε τι κουτοπόνηροι είναι! Για μένα πλέον λιλα και μουσκάι δεν υπάρχουν στον ΠΑΣ! Μα...κιες του στυλ δεν είδα δεν ξέρω τι είναι UCK και UCC δεν χωράνε! Η κουτοπονηρία τους δεν χωράει στον ΠΑΣ!

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ λίλα ΚΑΙ ΤΟΝ μουσκαι

Έχω μια αδερφή,
κουκλίτσα αληθινή,
...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ

edit by deceiver
« Τελευταία τροποποίηση: Παρ 17 Οκτ 2014 21:37 από deceiver »

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:09 »
Δυστυχως ο Λιλα κανει την μια μαλακια μετα την αλλη.Μετα τα οσα εγιναν στο Βελιγραδι,ερχεται εδω και βγαινει μια ανακοινωση του στυλ δεν ξερω-δεν ειδα-δεν ακουσα τιποτα.
Ο Λιλα ηταν αυτος που ξεκινησε τα επεισοδια και εδω μας λεει οτι πηγε να παιξει ρολο πυροσβεστη.
Λεει οτι δεν ασχολειται με την πολιτικη,αλλα δεν λεει οτι δεν τον αντιπροσωπευει τελικα αυτο που απεικονιζε το πανι(για να τα εχει καλα και με τους συμπατριωτες του).
Ηταν απο τους αγαπημενους μου παιχτες αλλα για εμενα δυστυχως πλεον δεν υπαρχει (σαν τον 31 ενα πραγμα).
Δεν πιστευω να ισχυριζεται κανενας οτι δεν ειδε τι απεικονιζε το πανι,πεταγε αρκετα λεπτα πριν γινει η μανουρα

Αποσυνδεδεμένος taxidriver

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:12 »
Είσαι τυχερός ρε Σπανουλη που παίζεις σε μικρή ομάδα και δεν ασχολείται κανένας μαζί σου!

!!!

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:17 »
taxidriver με όλον τον σεβασμό ο Σπανούλης φωτογραφίζεται με μια ΝΌΜΙΜΗ σημαία γειτονικής χώρας! Η συγκεκριμένη σημαία έχει αναγνωριστεί και από την Ελλάδα ως σημαία της FYROM! Πρόβλημα θα υπήρχε αν η σημάια απεικόνιζε τον ηλιο της βεργίνας!! Κανένας δεν θα είχε πρόβλημα αν ο 3 φωτογρφιζόταν με οποιαδήποτε σημαία κράτους! Πιστεύω οτι είσαι εκτός θεματος

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:20 »

Δεν πιστευω να ισχυριζεται κανενας οτι δεν ειδε τι απεικονιζε το πανι,πεταγε αρκετα λεπτα πριν γινει η μανουρα

2 λεπτά πέταξε το drone.
φορεβερ

Αποσυνδεδεμένος PizzAS

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:28 »
Και αυτα τα 2' ο Λιλα δεν ειδε τι εδειχνε το πανι?
Ή μηπως δεν ηξερε τι ηταν αυτο που ειχε το πανι?
Και ας τα πιστεψω και τα δυο ενδεχομενα.Δεν οφειλε να πει οτι δεν τον εκφραζει αυτο που τελικα εδειχνε το πανι?

Αποσυνδεδεμένος PTOLEMEOS11

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:29 »
Ο Λίλα και για εμενα παυει να υπάρχει , αν και τον εκτιμούσα αφάνταστα για την μαχητικοτητα και το πάθος αλλα δυστυχως του λείπουν ουσιωδη πράγματα όπως παιδεια,
, και δυστυχως έτσι σκέφτονται σχεδον όλοι οι Αλβανοί μεσα τους 
 η εξηγηση που έδωσε ηταν  ανύπαρκτη , αδικαιολογητη και δειχνει πως σκεφτεται για αυτο και
 ο ΠΑΣ πρέπει να  μελετήσει  σοβαρά τι πρέπει να κάνει.

Αν και εδώ στα Γιαννενα  είμαστε προοδευτικοί και φιλησυχοι  άνθρωποι  , δεν θα ανεχθούμε κάτι τέτοιο κιολας,
δηλαδή το επόμενο βήμα ποιο θα είναι να στ.........
υπάρχει και αξιοπρέπεια κάτι που δυστυχως λείπει απο αυτούς πρεπει να έχουν !!!!

Δυστυχως τώρα όλοι μας θυμούνται εδω στην ξεχασμενη γη.

και όλα ξεκινούν απο τον πληθυσμό που αυτός της Ελλαδος και της Ηπειρου  μειωνεται και της Αλβανίας αυξάνεται
που είναι και το ποιο σημαντικο , και μετα λέμε για εξωτερικη πολιτικη

Όταν θα έχουν δύναμη και κάνουν ντου μην εκπλαγείτε και πείτε πο πο πο κτλ , γιατί θα γίνει και αυτό
δυστυχώς

Αποσυνδεδεμένος chilly

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #224 στις: Παρ 17 Οκτ 2014 19:44 »
Eδώ και 37 χρόνια ακούω τα ίδια πράγματα. Θα μας κάνουν ντου οι Τούρκοι, θα μας κάνουν ντου οι Σκοπιανοί, θα μας κάνουν ντου οι Αλβανοί, εσχάτως θα μας κάνουν ντου οι τζιχαντιστές...και τελικά ποτέ δεν μας κάνουν τίποτα οι άλλοι. Η εθνική κυριαρχία (αν υπήρχε ποτέ, αν και διαφωνώ με τον όρο εθνική) πάντα απειλείται από τους μέσα. Από αυτούς που ψηφίζουμε. Κάποτε ήταν ο Μισούνοφ, πιο παλιά το Πιρι-Ρέις, τώρα ο Λίλα για να βγαίνουμε στους δρόμους και να αφορίζουμε κόσμο. Το γεγονός οτι η Ήπειρος είναι φτωχή και μαστίζεται από ανεργεία εδώ και τόσα χρόνια με αποκλειστικούς υπεύθυνους το ελληνικό κράτος (ούτε το αλβανικό, ούτε το τούρκικο, ούτε το σκοπιανό) και τις εκλεγμένες κυβερνήσεις και από την Ηπειρο, αναθεμά με και αν έβγαλε κάποιον στον δρόμο. Είμαι σίγουρος οτι αν γίνει μια πορεία εναντίον του Λίλα θα βγουν πιο πολλοί από ότι στις πορείες εναντίον της λιτότητας, των κυβερνήσεων, του φασισμού.
Ο Λίλα απειλεί την εθνική μας κυριαρχία. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος όχι. 
φορεβερ