Νομίζω το θέμα Lila είναι off topic σε αυτό το ποστ. Καλύτερα να πάτε στο ποστ Αντι Λίλα να γράψετε ότι θέλετε.
(...)
Κατά τα άλλα ας δωθεί τέλος σε αυτό το ποστ για τον πανηγυρισμό Λίλα και ας συζητήσουμε λίγο τα αγωνιστικά. Φάγαμε αμαχητι πεντάρα, μην το ξεχνάτε.
Θα είχα δώσει τέλος αν είχα συνεχίσει την μετάφραση συνέντευξης της μαμάς... Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014
...και ο Βίλα αλβανός, αλλά δεν το κάνει ούτε στην Αλβανία.
Τι νόημα έχουν αυτές οι δημοσιεύσεις ρε New?
Τέλος να πω ότι αυτό δακτυλοσχηματιλίκι δεν γίνεται πάντα... μόνο αν στην αντίπαλη υπάρχει ομοεθνής π.χ., Κάτσε στο 3-0, Κασάμι χτες (του Κασάμι του τα μαζέψανε στο 1 και 1 κάνουν 2)
Επόμενη βουρλολίλα... αν σκοράρει με Βάζελο και παίζει ο Μπούρμπος
Σε άλλες συνθήκες... σημαντικό που έσΠΑΣε την 5άρα.
Στον Λίλα λέω... Λίλα, ο ΠΑΣ δεν είναι η Πάρμα της σάρας και της μάρας και ούτε σε ανακάλεσε για σωτήρα.
Και εσύ μωρή κερκίδα μου που είχες τον νου σου στο ΠΑΣ - Παόκ 3 - 0? Απλά, το γεγονός θεωρήθηκε ασήμαντο... οι σημαίες στη σέντρα...
Πως θα κρίνατε το γεγονός έλληνας παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό να πανηγύριζε αποκαλύπτοντας στάμπα ελληνικής σημαίας σε μεσοφάνελο... μακό αν προτιμάτε? Θα μου πείτε δεν συνέβηκε και δεν πρόκειται να συμβεί και θα σας πω δίκιο έχετε.