Αποστολέας Θέμα: Άντι Λίλα  (Αναγνώστηκε 221652 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Crimson Glory

• Hero Member
  • Remember, remember, the Fifth of November...
    • Προφίλ
Απ: Άντι Λίλα
« Απάντηση #800 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 23:02 »

Τί έκανε ο Λίλα? Δεν πρόσεξα?

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 12 Φεβ 2019 22:29 από ΛΟΚΟ »

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #801 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 23:16 »
Ο Λίλα φταίει.Γιατί δεν έκατσε να του σπάσει το κεφάλι ο γαύρος;;Ε;Γιατί;

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #802 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 23:24 »
'Ισως λάθος του Πετράκη να βάλει τον Λίλα μέσα αφού ξέρει πόσο επιρρεπής στις κάρτες είναι και τα κοράκια δεν θέλουν και τίποτα άλλο για χειρουργείο. Μάλλον καλυτερα να έβαζε τον Γαρουφαλιά ο οποίος νομίζω θα μπορούσε να μαρκάρει τον Φορτούνη. Στερνή μου γνώση...

Αποσυνδεδεμένος PasGianninaPreveza

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #803 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 23:41 »
Ανεξάρτητα του τι επικίνδυνη εφεύρεση έκανε το κοράκι στην πρώτη κίτρινη, το κακο είναι οτι με το που βγήκε η πρώτη κιτρινη για οποιονδήποτε λογο νομιζω πως όλοι το βλέπαμε να έρχεται, μας ξαφνιασε μόνο το πόσο γρήγορα το κατάφερε. Δεν έχω ξαναυπάρξει εδώ και πολλά χρόνια τοσο αφοριστικός με παίκτη του ΠΑΣ αλλά ο συγκεκριμένος αθλητής δεν θα πρεπε να αγωνίζεται στην ομαδα μας εδώ και καιρό για ηθικούς λογους και πλέον και αγωνιστικούς.
Δεν σταματάμε παρόλη την αδικία, δεν σταματάμε γιατι μας χρωστά η ιστορία....

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #804 στις: Δευ 12 Δεκ 2016 23:42 »

1η κίτρινη  ... ο γαύρος είναι πρώτος στη φάση και με κατοχή μπάλας στον αέρα... ο Λίλα μετά βάζει κεφάλι (!) και τον ανατρέπει ανώμαλα.

2η κίτρινη... σύμφωνα με το νέο κανονισμό είναι απλά κίτρινη και φάουλ σε ακούσιο χτύπημα και σε βίαιο-επικίνδυνο απευθείας κόκκινη. Ο Λίλα δεν βρήκε μπάλα και πήρε το πόδι (κίτρινη).
Και κάρτα να μην είχε (1η)...  θα ήταν Κόκκινη για βίαιο...

Μπαίναλτυ δεν είναι... με μπάλα πάνω στη γραμμή.

Το "κακό" με τον Άντι είναι ότι, σαν να τις "ψαρεύει" τις κάρτες.
Στη 2η βλέπει ότι υπάρχουν τελευταίοι παίκτες 3ς... κάτι μπορούν να κάνουν.

« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 12 Δεκ 2016 23:45 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #805 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 08:32 »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος gilas

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #806 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 10:52 »
Πρεπει να βρίσκεσαι εκτος τοπου και χρονου ώστε να κρεμας τοσο ευκολα τους συμπαίκτες σου.

Ουτε το τσιγαρο δεν προλαβε να τελειωσει απ'την πρωτη καρτα σου(άδικη εννοείται)και παιρνεις φορα

στα χαμενα, για που ρε Λιλα?Αέρα και οποιον παρει ο χαρος σε μια φαση οπου ο φορτουνης εχει ανοιξει

το κοντρολ με μετωπο όχι προς την εστια,με τον κοζορωνη να είναι διπλα του και με 4 συμπαίκτες σου

μπροστα απ'τον περιστερίδη,φλερταροντας παραλληλα επικινδυνα με την αποβολή-πεναλντυ?

Λυπάμαι που το διαπιστώνω,αλλα ο συνδιασμος παρατεταμενο ντεφορμαρισμα-συμβολαιο σε εκκρεμοτητα

αποδεικνύεται επιζήμιος για την σωστη αναπτυξη και ηρεμια της ομαδας εντος αγωνιστικου χωρου.

Ευχομαι να το αντιληφθουν εγκαίρως ο προπονητης και κυριως ο προεδρος.

Πού `σαι Θανάση ήθελα να σ’ αντάμωνα Η γρουσουζιά να σπάσει

Αποσυνδεδεμένος PASas_

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #807 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 11:38 »
Φυσικά δεν υπάρχει κάρτα στην πρώτη φάση. Από τη στιγμή όμως που βγήκε, διαμαρτυρηθήκαμε και συνεχίστηκε το παιχνίδι, οφείλει να παίξει ως παίχτης που έχει κάρτα κι όχι ως αδικημένος από την προηγούμενη φάση. Ο Λίλα συνεχίζει να μην μπορεί να το διαχειριστεί πνευματικά αυτό το πράγμα.
Η δική μου αίσθηση είναι ότι ο Λίλα είναι η μοναδική σημαντική παραφωνία σε αυτή την ομάδα σε 3 βασικούς τομείς: Ποδοσφαιρικό στυλ, αγωνιστική νοοτροπία και παικτικό κίνητρο. Ας το διαχειριστεί η ομάδα όπως αυτή κρίνει. Αν τεθεί πάντως το ερώτημα "Και ποιος να παίξει;", απαντήσεις υπάρχουν πολλές!

Αποσυνδεδεμένος apnea73

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #808 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 12:33 »
Και εγώ είμαι της άποψης οτι πρέπει να βρεθεί μία λυση....Οτι έδωσε έδωσε ο παίκτης στην ομάδα, και η ομάδα τον βοήθησε να παίξει με την εθνική του ομάδα...Νομίζω οτι σιγα σιγα οι δρόμοι θα πρέπει να χωρίσουν...
....

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #809 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 12:53 »

1η κίτρινη  ... ο γαύρος είναι πρώτος στη φάση και με κατοχή μπάλας στον αέρα... ο Λίλα μετά βάζει κεφάλι (!) και τον ανατρέπει ανώμαλα.

φίλε μου
με όλο τον σεβασμό στην άποψη του καθενός,πρέπει να σου πω τα εξής.
Κατοχή μπάλας στον αέρα,ένα μέτρο από το έδαφος,είχε μόνο ο μεγάλος Νίκος Γκάλης όταν μεγαλουργούσε!!
Στο ποδόσφαιρο αυτός ο όρος υπάρχει μόνο στο μυαλό του Παπαπέτρου και μόνο όταν σφυρίζει τον διορισμένο πρωταθλητή.
Επίσης,στο ποδόσφαιρο απαγορεύονται ρητά οι....λαβές καράτε!!!
Μιλάμε για ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μποτία για αντιαθλητική διεκδίκιση της μπάλας με κίνδυνο τραυματισμού του αντιπάλου!!!

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #810 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 16:12 »
Μποτια,Μιλογεβιτς και Φιγκειρας πρεπει να ξεκινανε με κιτρινη καρτα απο το 10 σε καθε παιχνιδι,αλλα τι ψαχνουμεστο  Ελλαδισταν
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #811 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 18:16 »

φίλε μου
Κατοχή μπάλας στον αέρα,ένα μέτρο από το έδαφος,είχε μόνο ο μεγάλος Νίκος Γκάλης όταν μεγαλουργούσε!!

... κατοχή ενν., ... πήγε νωρίτερα στη μπάλα.

Η κάρτα δόθηκε για τις 2 κάτω εκονίτσες
Ας χαθεί μια επναπροώθηση-αντεπίθεση... δεν χάλασε ο κόσμος.

H μπάλα κοντρολάρεται συνήθως σε αυτό το ύψος στον αέρα (εδώ είναι πριν μεταβιβαστεί... στον Λίλα)

Μπορεί να εκτιμώ λάθος τη φάση...

Υ.Γ.: Το αν θα πουν τα γαυροσάιτ είναι κίτρινη (λογικό) και τα βαζελοσάιτ δεν είναι κίτρινη, που αν παίζαμε με αυτούς θα ήταν… σημασία έχει πώς μπαίνει /παίζει / τι κάνει ο Λίλα στη φάση, με 1 Παπαπέτρου στα 3 μέτρα που σου έχει δείξει από νωρίς τα δόντια του.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #812 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 19:47 »
Προσπαθείς να μας πείσεις ότι ο Λίλα πήγε επί τούτου για το πόδι και όχι για τη μπάλα; Γιατί η πρόθεση είναι που τιμωρείται με κίτρινη.
Ή μήπως πιο λογικό είναι ότι με τη φόρα που είχε βρήκε το πόδι του (που κανονικά όταν υπάρχει παίκτης κοντά που διεκδικεί τη μπάλα είναι φάουλ). Δεν είναι όπως στην άλλη φωτογραφία που ο άλλος κάνει κοντρόλ ανενόχλητος. Ο Μιλι δεν είχε καν την κατοχή!

Αποσυνδεδεμένος RABO

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 20:21 »

φίλε μου

... κατοχή ενν., ... πήγε νωρίτερα στη μπάλα.

Η κάρτα δόθηκε για τις 2 κάτω εκονίτσες
Ας χαθεί μια επναπροώθηση-αντεπίθεση... δεν χάλασε ο κόσμος.

H μπάλα κοντρολάρεται συνήθως σε αυτό το ύψος στον αέρα (εδώ είναι πριν μεταβιβαστεί... στον Λίλα)

Μπορεί να εκτιμώ λάθος τη φάση...

Υ.Γ.: Το αν θα πουν τα γαυροσάιτ είναι κίτρινη (λογικό) και τα βαζελοσάιτ δεν είναι κίτρινη, που αν παίζαμε με αυτούς θα ήταν… σημασία έχει πώς μπαίνει /παίζει / τι κάνει ο Λίλα στη φάση, με 1 Παπαπέτρου στα 3 μέτρα που σου έχει δείξει από νωρίς τα δόντια του.

Φίλε μου
ο παίκτης του διορισμένου(δεν ξέρω αν είναι ο Μποτία ή ο Μιλιβόγεβιτς)πηγαίνει πάνω στην μπάλα με λαβή καράτε και με τις τάπες παρατεταμένες,λες και παίζει μόνος του στο γήπεδο.Το ότι πήγε πρώτος στη μπάλα σαν ταγαρόβλαχος,και λες και κάνει άλμα επί κοντώ και,επαναλαμβάνω,με τις τάπες παρατεταμένες,δε σημαίνει ότι απέκτησε και την κατοχή της μπάλας,ούτε  απαγορεύεται σε παίκτη του αντιπάλου να κινηθεί προς αυτή,επειδή ο κατσαπλιάς έχει οριζοντιωθεί και θερίζει όποιον κινείται στη γύρω ακτίνα δράσης!!!
Κατά τη γνώμη μου είναι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,στον παίκτη του ΟΣΦΠ, για επικύνδινο παίξιμο πάνω στον συνδιεκδικιτή της μπάλας Λίλας.
Αυτή είναι η γνώμη μου.Η άλλη γνώμη είναι αυτή του Παπαπέτρου....αξιοπρεπέστατου κυρίου αλλά και άρχοντα του αγώνα,που σίγουρα μέτρησε περισσότερο από την δική μου!!!

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 20:51 »
Κόκκινη δε νομίζω ότι είναι καθότι δεν είχε πρόθεση. Ίσως κίτρινη... το πολύ!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 21:39 »

Φίλε μου
ο παίκτης του διορισμένου(δεν ξέρω αν είναι ο Μποτία ή ο Μιλιβόγεβιτς)πηγαίνει πάνω στην μπάλα με λαβή καράτε και με τις τάπες παρατεταμένες,λες και παίζει μόνος του στο γήπεδο.Το ότι πήγε πρώτος στη μπάλα σαν ταγαρόβλαχος,και λες και κάνει άλμα επί κοντώ και,επαναλαμβάνω,με τις τάπες παρατεταμένες,δε σημαίνει ότι απέκτησε και την κατοχή της μπάλας,ούτε  απαγορεύεται σε παίκτη του αντιπάλου να κινηθεί προς αυτή,επειδή ο κατσαπλιάς έχει οριζοντιωθεί και θερίζει όποιον κινείται στη γύρω ακτίνα δράσης!!!
Κατά τη γνώμη μου είναι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,στον παίκτη του ΟΣΦΠ, για επικύνδινο παίξιμο πάνω στον συνδιεκδικιτή της μπάλας Λίλας.
Αυτή είναι η γνώμη μου.Η άλλη γνώμη είναι αυτή του Παπαπέτρου....αξιοπρεπέστατου κυρίου αλλά και άρχοντα του αγώνα,που σίγουρα μέτρησε περισσότερο από την δική μου!!!

Δεν υπάρχει μπαίναλτυ... ξεκάθαρη φάση.
Ιχνηλάτες... http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/live/21961147/55349.jpg

Λάθη:

Έδειξε τον  Μαμπουλού offside
Δεν έβγαλε κάρτα σε Φιγκέιρα (επί Ακόστα)
Δεν έβγαλε κάρτα σε Μποτία (εκτός φάσης σε Ζάιρο)

Αντί για Μιλιβόγεβιτς...  έβγαλε κάρτα στον Λίλα.
Η 2η κάρτα... ο Λίλα ήξερε ότι έχει 1 κάρτα 

Αυτές είναι οι παρατηρήσεις μου... τα υπόλοιπα ερμηνείες στο πώς ένας διαιτητής "RABO"  :P Παπαπέτρου σήμερα Παπαστούρνου αύριο, αξιοποιεί "παρακινδυνευμένες φάσεις" και στην προκείμενη τον υπερβάλλοντα ζήλο του Άντι.
Και ο Τσουκαλάς έπαιζε, αλλά 1-2 κίτρινες κάρτες είχε... πόσες είχε ?
Ο Λίλα και στο φιλικό (7-0) κόκκινη πήρε... λίγη εγκράτεια, αφού ξέρει ότι διαιτητής θα πάρει την 800άρα και θα την κάνει...
Ο ΠΑΣ μένει στον τάκο...

Δεν τραβάει... πολλά νεύρα βγάζει.

« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 13 Δεκ 2016 21:42 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Τρι 13 Δεκ 2016 21:52 »

Kapiteni ne Jannine! Çfare gezimi!
Ali Pash Tepelena i liroi fronin per sot!

Αποσυνδεδεμένος pastakis

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Δευ 02 Ιαν 2017 11:17 »
Αβέβαιο το μέλλον του Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Οπως αναφέρει το Goal, σε αβεβαιότητα μπαίνει το μέλλον του Άντι Λίλα στον σύλλογο καθώς επαφές για επέκταση του συμβολαίου του δεν υπάρχουν.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως έχουν «παγώσει» και δεν αποκλείεται ο Αλβανός μέσος να αποχωρήσει από τα Γιάννενα στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/281162/avevaio-mellon-toy-lila-ston-pas-giannina

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Δευ 02 Ιαν 2017 16:07 »
 B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-) B-)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Δευ 06 Φεβ 2017 00:15 »
Φετος δεν ξερω τι γινεται αλλα πραγματικα δεν υπαρχει πλην το χθεσινου αγωνα!!!!Μακαρι να βρουνε την φορμουλα γιατι ο Λιλα ειναι πολυ καλος ποδοσφαιριστης και ειναι δεδομενο οτι μπορει να δωσει το ειναι του μεχρι το τελος και να μας βοηθησει

Τον χρειαζομαστε μεχρι το τελος της χρονιας. γιατι στην θεση του αμυντικου χαφ ποναμε πολυ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος nakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Δευ 06 Φεβ 2017 14:56 »
Ο χθεσινος Λιλα ηταν απλα ο πολυ καλος Λιλα του περσινου β γυρου!
Ο τζες αποδεικνυει πως αν αυτος ειναι καλα δεν μας λειπει το αμυντικο χαφ αλλα το οκταροδεκαρι,ο αντιτσουκαλας!

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Δευ 13 Φεβ 2017 11:10 »
The PAS "chef"

Happy birth... yesterday to you  Andi
« Τελευταία τροποποίηση: Δευ 13 Φεβ 2017 11:15 από New Pas. Pas »

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Τρι 28 Φεβ 2017 10:48 »
23' Κόντε
39' Βασιλείου
44΄...γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες στον διαιτητή στο 44΄που μένεις κάτω... και ας σου χρέωνε κίτρινη για θέατρο?
      ... ή γιατί ο διαιτητής δεν σου χρέωσε κίτρινη για θέατρο στο 44΄... αφού κατά την κρίση του δεν ήταν μπαίναλτυ?
      ... προφανώς και ο πάγκος δεν διαμαρτυρήθηκε.
57' Μιλιάζες
99΄Κουγίας

Όλα αυτά με προηγούμενο το “elbow Berg”…

Αποσυνδεδεμένος davelis

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Τρι 14 Μάρ 2017 12:31 »
«Ανοίγει» φτερά για Ευρώπη ο Λίλα

Δύσκολα θα δούμε τον Άντι Λίλα να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κάθε χρόνο η ανανέωση της συνεργασίας του με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου αποτελούσε θρίλερ με αίσιο τέλος, φέτος όμως δεν θα υπάρχει ευτυχή κατάληξη. Όχι γιατί οι δυο πλευρές έχουν να χωρίσουν κάτι, αλλά γιατί ο Αλβανός άσος θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια του αλλά είναι δεδομένο πως η νέα σεζόν θα τον βρει εκτός ΠΑΣ Γιάννινα, για ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προκειμένου να έχει μόνιμη θέση στις κλήσεις του Τζιοβάνι Ντε Μπιάζι, στην εθνική ομάδα της χώρας του.

http://www.onsports.gr/podosfairo/superleague/story/561229/pas-giannina-anoigei-ftera-gia-eyropi-o-lila