φίλε μου
με όλο τον σεβασμό στην άποψη του καθενός,πρέπει να σου πω τα εξής.
Κατοχή μπάλας στον αέρα,ένα μέτρο από το έδαφος,είχε μόνο ο μεγάλος Νίκος Γκάλης όταν μεγαλουργούσε!!
... κατοχή ενν., ... πήγε νωρίτερα στη μπάλα.
Η κάρτα δόθηκε για τις 2 κάτω εκονίτσες
Ας χαθεί μια επναπροώθηση-αντεπίθεση... δεν χάλασε ο κόσμος.
H μπάλα κοντρολάρεται συνήθως σε αυτό το ύψος στον αέρα (εδώ είναι πριν μεταβιβαστεί... στον Λίλα)
Μπορεί να εκτιμώ λάθος τη φάση...
Υ.Γ.: Το αν θα πουν τα γαυροσάιτ είναι κίτρινη (λογικό) και τα βαζελοσάιτ δεν είναι κίτρινη, που αν παίζαμε με αυτούς θα ήταν… σημασία έχει πώς μπαίνει /παίζει / τι κάνει ο Λίλα στη φάση, με 1 Παπαπέτρου στα 3 μέτρα που σου έχει δείξει από νωρίς τα δόντια του.
Φίλε μου
ο παίκτης του διορισμένου(δεν ξέρω αν είναι ο Μποτία ή ο Μιλιβόγεβιτς)πηγαίνει πάνω στην μπάλα με λαβή καράτε και με τις τάπες παρατεταμένες,λες και παίζει μόνος του στο γήπεδο.Το ότι πήγε πρώτος στη μπάλα σαν ταγαρόβλαχος,και λες και κάνει άλμα επί κοντώ και,επαναλαμβάνω,με τις τάπες παρατεταμένες,δε σημαίνει ότι απέκτησε και την κατοχή της μπάλας,ούτε απαγορεύεται σε παίκτη του αντιπάλου να κινηθεί προς αυτή,επειδή ο κατσαπλιάς έχει οριζοντιωθεί και θερίζει όποιον κινείται στη γύρω ακτίνα δράσης!!!
Κατά τη γνώμη μου είναι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,στον παίκτη του ΟΣΦΠ, για επικύνδινο παίξιμο πάνω στον συνδιεκδικιτή της μπάλας Λίλας.
Αυτή είναι η γνώμη μου.Η άλλη γνώμη είναι αυτή του Παπαπέτρου....αξιοπρεπέστατου κυρίου αλλά και άρχοντα του αγώνα,που σίγουρα μέτρησε περισσότερο από την δική μου!!!