Λοιπόν , είδα το επίμαχο βίντεο ( 5 :32") και πραγματικά δε μου φάνηκε ως τίποτε παραπάνω από μια φυσιολογική κουβέντα νεαρών.
Τέτοιες χαζοσυνομιλίες ( ή και πολύ χειρότερες ) μπορεί να έχουνε γίνει και μεταξύ ελλήνων ή και μεταξύ καθολικών ποδοσφαιριστών.
Καμιά αιχμή προς συμπαίχτες, καμιά αιχμή προς τον ΠΑΣ, καμιά αιχμή προς τον νυν προπονητή, καμιά αιχμή προς την Ελλάδα.
Εγώ κι εσύ μπορεί να έχουμε πει και χειρότερα κατ' ιδίαν.
Το παγκοσμιοποιημένο ποδόσφαιρο ειδικά έχει το χαρακτηριστικό ότι συνδέει διαφορετικές θρησκείες, ήθη, έθιμα σε μια ομάδα.
Ο Άντι Λίλα γεννήθηκε στην άθεη κομμουνιστική Αλβανία, τον θέλουμε και θρήσκο ; Ένας άλλος μπορεί να μας έχει έλθει από τα βάθη του Αμαζονίου και πάει λέγοντας. Δεν πρέπει να κρίνουμε ιδεολογίες, απόψεις, ιδιαιτερότητες σε μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Καθαρή ρουφιανιά πάντως η βιντεοσκόπηση και κοινοποίηση μιας τέτοιας χαλαρής συνομιλίας.
Από την άλλη καθαρός μεσαιωνισμός να επιτιθόμαστε , εμείς οι ίδιοι κιόλας, εναντίον ποδοσφαιριστή της ομάδας, που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην άνοδο του επιπέδου μας ως συλλόγου. Δεν είναι καθόλου υπερβολή μάλιστα να λέμε ότι η ανάσταση του ΠΑΣ ξεκίνησε με την έλευση του Άντι Λίλα (2011) στην ομάδα.
Επίσης καλό θα είναι να μην είμαστε αχάριστοι κι αγνώμονες με παίχτες που έχουν προσφέρει γιατί ...υπάρχει Θεός και βλέπει !
Ίσως κάπως έτσι σκληρά φερθήκαμε και προς τον "άσωτο υιό" Ίλιτς ( έχω λάθος ; ) και μας προέκυψε Μαμπουλού....
Προτείνω λοιπόν κάπου εδώ να σβήνει το κουτσομπολιό και η εσωστρέφεια γιατί το Σάββατο έχει δύσκολο ματς με την Ξάνθη !
Απαιτείται συστράτευση !