Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, προημιτελικός κυπέλλου 4-0 (σχόλια, φωτό, βίντεο)  (Αναγνώστηκε 37501 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Euskadi

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 132
    • Προφίλ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ Barca KAI KAMIA Real της Ηπειρου...
ειμαστε ο ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

αι παμε για 2πλο στον μακαρο  τωρα...
Ί δ ω μ ε ν ...

Αποσυνδεδεμένος nkats_99

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 616
    • Προφίλ
Τα κεφάλια κάτω και με το ίδιο πάθος πάμε για το διπλό στην καβάλα!

Στον sport-fm τα παοκια έλεγαν οτι θα έρθουν 3000 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος!

Αντε να τους καλοσορίσουμε! Όσο περισσότεροι ΠΕΛΑΤΕΣ τόσο καλύτερα!

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ (που έλεγε και ο ΘΒ)

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.613
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Καρπετ στη Sportday
Παράθεση
Και οι τυφλοί είδαν το φως στα Γιάννενα

3/2/2010 4:27:58 μμ. Αυτό το άρθρο διαβάστηκε 183 φορές.

Πιο πολύ και από το 4-0 του ΠΑΣ επί του ΠΑΟΚ αυτό που μου 'κανε εντύπωση ήταν η διαχείριση του ματς από τον Νίκο Αναστόπουλο. Ο ΠΑΣ ανοίγει το σκορ νωρίς, αλλά δεν διαφοροποιεί επ’ ουδενί την τακτική του, διατηρώντας  το πιεστικό 4-3-3, που απ' όσο θυμάμαι δεν ήταν από τα αγαπημένα συστήματα του κόουτς.

Του Αντώνη Καρπετόπουλου

Οταν έγινε το 2-0, βλέποντας το ανελέητο πρέσινγκ στον Βιτόλο, τον Γκαρσία και τον Φωτάκη ήμουν βέβαιος ότι ο ΠΑΟΚ θα κινδύνευε με πολλά. Ο Σάντος έχει το συνήθειο σ' αυτές τις περιπτώσεις να φορτώνει την επίθεση με παίκτες. Ο ΠΑΣ δεν του έδινε ούτε μέτρο. Με πιο πολλούς χώρους στη διάθεσή τους οι επιθετικοί των γηπεδούχων θα έκαναν πάρτι. Ετσι κι έγινε.

Το εντυπωσιακό στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι το σκορ, αλλά η μετάλλαξη του «Αναστό» που έφερε και τη μετάλλαξη του ΠΑΣ. Οταν πήγε στα Γιάννενα αναρωτιόμουν τι θα κάνει. Επειτα από πέντε ματς είναι προφανές ότι ο σκοπός αυτή τη φορά είναι να λύσουμε το χειρόφρενο της ομάδας και να τη βοηθήσουμε να γκαζώσει με τον ενθουσιασμό της. Τα θαύματα δεν γίνονται με διαχείριση, θέλουν πίστη. Και την πίστη τη δίνουν πιο πολύ κι από τις νίκες οι θρίαμβοι.   

Υποκρισία

Δεν θέλω να γράψω σε μια μέρα που και οι τυφλοί είδαν το φως πόσο καλός προπονητής είναι ο «Αναστό», γιατί έχω βαρεθεί να το λέω. Θέλω να γράψω πόσο αδικημένος είναι που βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου η σοβαροφάνεια είναι συνώνυμο της σοβαρότητας και η υποκρισία αληθινός τρόπος ζωής. Στην Ελλάδα δεν έχει σημασία τι δουλειά κάνουν στην προπόνηση οι προπονητές, τι ποδόσφαιρο διδάσκουν, τι λένε γι' αυτούς οι παίκτες τους, ποια είναι η νοοτροπία τους.

Ολα αυτά είναι λεπτομέρειες και στην επιλογή τους το μόνο που μετρά είναι ο κανόνας του «φαίνεσθαι». Διάφοροι άνθρωποι που στη ζωή τους δεν έχουν κάνει το παραμικρό, που οι επιτυχίες τους έχουν να κάνουν σχεδόν αποκλειστικά με την ικανότητα του προέδρου «να προστατεύει τις επενδύσεις του», που σιωπούν όχι γιατί δεν γουστάρουν τα λόγια, αλλά γιατί δεν έχουν να πουν τίποτα πέραν από κοινοτυπίες, που αγαπάνε τον φακό της τηλεόρασης περισσότερο από το γήπεδο, έκαναν καριέρες, την ώρα που ο «Αναστό» πέρναγε τα μεσημέρια του στο Κολωνάκι. Το εξωφρενικό στην περίπτωση του «αλενατόρε» είναι ότι έζησε έναν εκτός λογικής αποκλεισμό από τους πάγκους, γιατί συμβαίνει να είναι αληθινός σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα.

Διοικητής

Χρόνια ολόκληρα ακούω διάφορους παράγοντες να λένε ότι ο «Αναστό» είναι ένας καλός διοικητής τον οποίο όλοι οι παίκτες αγαπάνε, ότι είναι καθαρός και εκτός κυκλωμάτων, ότι είναι καταρτισμένος και η δουλειά του στην προπόνηση άψογη. Και την ίδια στιγμή οι ίδιοι άνθρωποι αρνούνται να του δώσουν την ευκαιρία γιατί λένε ότι είναι άστατος χαρακτήρας,  κυκλοθυμικός, εσωστρεφής, ή ακόμη και τρελός. Και τρελό έχω ακούσει να τον λένε, μολονότι κοντά είκοσι χρόνια που τον ξέρω τις τρέλες που έχω δει από άλλους αυτός δεν τις έχει κάνει. Εκτός αν είναι τρέλα να παίρνεις το αεροπλάνο και να γυρνάς την Ευρώπη για να επιμορφώνεσαι.

Κουσούρια

Ποιο είναι το λάθος του «Αναστό» που δεν του συγχωρεί η παραγοντική Ελλάδα; Το λάθος του είναι ότι δεν έχει υπάρξει υποκριτής και δεν έκρυψε ποτέ κάτω από το χαλάκι τα κουσούρια του. Μιλάει χωρίς να στρογγυλεύει τα πράγματα και κατά καιρούς είναι αλήθεια ότι έχει πει πολλά και τρομερά. Οτι θα πεθάνει από έρωτα σαν τον Βαρθολομαίο. Οτι δεν γίνεται να πολεμάς τα μπαζούκα με νεροπίστολα. Οτι δεν γίνεται τα στραβά των άλλων να τα γράφουμε με κάτι γραμματάκια τόσα και τα δικά του να τα κάνουμε πρωτοσέλιδα. Ως περσόνα ο «Αναστό» δεν έχει μυστικά. Ξέρουμε ότι πίνει τον καφέ του στο Κολωνάκι κι εύκολα μπορεί να ρίξει μια σπόντα για τους άλλους προπονητές.

Οτι παίζει μπάλα στον Αγιο Κοσμά και είναι σε θέση να σκοτωθεί με τον Γεωργάτο για ένα πλάγιο άουτ. Οτι είχε ένα θυελλώδη έρωτα με μια κυρία που τον κυνηγούσε. Οτι γουστάρει τα Ζegna, τις ακριβές γραβάτες και τα ρολόγια. Η ερώτησή μου είναι γιατί όλα αυτά πρέπει απαραίτητα να σημαίνουν ότι δεν είναι καλός προπονητής και τι σχέση έχουν με τη δουλειά του. Μια φορά, πριν πάει στα Γιάννενα, ο Μάνθος Κολέμπας τον ρώτησε αν είναι παντρεμένος! «Γιατί; θα με παντρευτείς;», ήταν η απάντηση του «Αναστό». Ακόμα αναρωτιέμαι αν το να είσαι παντρεμένος είναι λόγος για να σε πάρουν προπονητή.

Θεός

Αν ο «Αναστό» ζούσε στη Δυτική Ευρώπη με την ίδια συμπεριφορά θα ήταν Θεός. Θα εκτιμούσαν τον αυθορμητισμό του, τη λεπτή ειρωνεία του, την τέχνη του να γίνεται κακός με συναδέρφους, δημοσιογράφους, μάνατζερ χωρίς να τους προσβάλλει. Κυρίως θα έβλεπαν ότι όλα αυτά δεν είναι παρά οι αποδείξεις του πάθους με το οποίο ζει το ποδόσφαιρο. Ολη αυτή η μανιώδης ασχολία με το ποδοσφαιρικό μας γίγνεσθαι δεν είναι «τρέλα», αλλά απόδειξη ότι ο «Αναστό» μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά πολύ καλά.

Γι' αυτή και μόνο ζει. Δεν αμφιβάλλω ότι θα την έκανε ευκολότερα αν έγλειφε τους προέδρους, αν παρίστανε στις τηλεοράσεις τον Ολυμπιακάρα, αν δούλευε με 3-4 συγκεκριμένους μάνατζερ κι όπου πήγαινε έκανε κι από οκτώ μεταγραφές. Αν όλα αυτά τα διάνθιζε και με λίγες αναφορές γεμάτες ξενόγλωσσους μοντέρνους ποδοσφαιρικούς όρους, θα λέγανε όλοι ότι εκτός από σπουδαίος προπονητής είναι και σχολιαστής επιπέδου, έτοιμος να διαλύσει στην κριτική τον Μουρίνιο!

Σεβασμός

Μην κολλάτε στο χθεσινό ματς: είναι ένα αριστούργημα και ως τέτοιο απαιτεί σεβασμό, όπως κάθε θαυμαστή εξαίρεση. Δείτε συνολικά τι γίνεται στα Γιάννενα από τη στιγμή που πήγε. Δείτε πώς μια ομάδα σβηστή, απονευρωμένη, κλινικά νεκρή αναστήθηκε και σκορπάει σε μια πόλη που αγαπάει την μπάλα και την ελπίδα ότι γίνονται θαύματα. Οποιος βλέπει στον πάγκο της έναν τρελό έχει δίκιο. Μόνο που αυτός ο τρελός, εκτός από παλικάρι, είναι ένας από τους λίγους αληθινούς ανθρώπους που κυκλοφορούν γύρω μας.

Αξιοπρέπεια

Είναι όμως τρομερή η μοίρα. Πριν από τέσσερα χρόνια, πάλι στον πάγκο του ΠΑΣ, ο «Αναστό» είχε κάνει μια συγκλονιστική πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας μεταξύ άλλων το Αιγάλεω και τον Ηρακλή. Δυο μέρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, με την ομάδα σε καταπληκτική κατάσταση, απολύθηκε και στον πάγκο κάθισε ο Παπακώστας. Προς τιμήν του, ο τελευταίος είχε πει ότι σε εκείνο το ματς είχε κάνει μόνο τη σύνθεση. Ο ΠΑΣ νίκησε τον Ολυμπιακό 2-0 και τον απέκλεισε λίγες μέρες αργότερα στο Καραϊσκάκη. Ο «Αναστό» είχε χάσει τότε την ευκαιρία να κάνει την Ελλάδα να παραμιλάει και το πέτυχε χθες. Οπως λέει και ο ίδιος, οι καλοί δεν χάνονται.

Είναι επίσης εντυπωσιακό το πώς τα Γιάννενα είναι γι' αυτόν η Γη της Επαγγελίας. Λένε ότι ανέστησε τον ΠΑΣ και είναι φανερό, όμως εγώ πιστεύω ότι και τα Γιάννενα ανέστησαν τον «Αναστό»: η πόλη, η εξέδρα, η ομάδα τού μεταλαμπάδευσαν σιγουριά, τον έχρισαν ηγέτη από την πρώτη στιγμή αναγνωρίζοντας το αναγκαίο της επιστροφής του. Τι ενώνει τον «Αναστό» με τον ΠΑΣ; Νομίζω η ίδια ακριβώς παρεξηγημένη εκτίμηση της σημαντικότητάς τους: ο «Αναστό» είναι ένας σημαντικός προπονητής γιατί έχει καταφέρει να αναστατώσει πολλές φορές το βουτηγμένο στο τέλμα ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΣ είναι μια σημαντική ομάδα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Μια άλλη ομάδα με τον ΠΑΟΚ αντίπαλο και το πρωτάθλημα σε δεκαπέντε μέρες θα ξεκινούσε το νταραβέρι, θα έψαχνε τον μεσάζοντα να κάνει συζητήσεις για το τι μπορεί να γίνει και στα δυο ματς, θα προσδοκούσε οφέλη από έναν αποκλεισμό. Το ότι η ηθική του Θοδωρή Ζαγοράκη και των υπολοίπων στον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπει τέτοιες κουβέντας είναι ένα δεδομένο. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι στα Γιάννενα η αξιοπρέπεια μετρά πιο πολύ από τις παραμονές και οι θρίαμβοι που περνούν στην ιστορία πιο πολύ από τα «δώρα». Ο ΠΑΣ έχει κάτι που σπανίζει· αξιοπρέπεια. Αυτή μετρά στις μέρες μας πιο πολύ από όσο όλοι οι τίτλοι της γης….
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος timpanistis toreros

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 342
  • έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!
    • Προφίλ
αντε να χαρει και το χειλακι μας.
να δουνε ασπρη μερα οι οαπδοι του ΠΑΣ. εστω ασπρομαυρη...

χεχεχε

πανεμορφα εχτες...
δεν πηγαμε στη δουλεια
ηπιαμε τσιπουρα το μεσημερι
και 4αρα στο γηπεδο

παντα τετοια!!!
έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε!

Αποσυνδεδεμένος fastmanakos

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 329
    • Προφίλ
ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΠΑΜΕ 1000 ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑ................ΑΧ ΑΥΤΗ Η ΧΑΡΑ.................


Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.....

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Παράθεση
Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι στα Γιάννενα η αξιοπρέπεια μετρά πιο πολύ από τις παραμονές και οι θρίαμβοι που περνούν στην ιστορία πιο πολύ από τα «δώρα». Ο ΠΑΣ έχει κάτι που σπανίζει· αξιοπρέπεια. Αυτή μετρά στις μέρες μας πιο πολύ από όσο όλοι οι τίτλοι της γης….

Αργησες να το καταλαβεις Καρπετ...  :mono: :mono:
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος davelis

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 5.470
    • Προφίλ
Σημερα ο κουτς βραβευεται στην καλυτερη 11αδα του ΣΚΑΙ για την δεκετια του 80.

Ασχετο αλλα καπου επρεπε να το γραψω...

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Τα κεφάλια μέσα και πάμε για θετικό αποτέλεσμα στην Καβάλα.
Παλικαρισμοί και καουμποϊλίκια με αντίπαλους οπαδούς μέσω των πληκτρολογίων καλό είναι να πάψουν. Την κόντρα οπαδών αστυνομίας μην την κάνετε κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς των ομάδων που δεν συναντήθηκαν πουθενά.
Η ελληνική αστυνομία, αυτή που εισπράττει το 10% των εισπράξεων του αγώνα ενήργησε όπως πάντα, σαν τη βάβω που κάηκε στο χυλό και μετά φυσάει και το γιαούρτι.
Από την ανυπαρξία στις χουντικές μεθόδους απαγόρευσης της κυκλοφορίας, και μην κάθεστε και αναπαράγετε μαλακίες του τύπου είχαν δεν είχαν διακριτικά, γιατί μπλόκο κάναν και στον Ζαγοράκη.
Το Σάββατο που θέλω να πάω στην Καβάλα, θα πρέπει να βγάλω πλαστή ταυτότητα ή να αλλάξω πινακίδες στο ΙΧ.

Η αναφορά του Καρπετόπουλου είναι το ρεζουμέ  της 44χρονης ιστορίας αυτής της ομάδας. Η αξιοπρέπεια μας και το γεγονός ότι μπορούμε να τους κοιτάμε  όλους στα μάτια, μας κρατάει ακόμα στα ποδια μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε, να κάνουμε τα παιδιά μας ΠΑΣΟΛΕΔΕΣ, να τα μαθαίνουμε να πορεύονται με το κεφάλι ψηλά, μακριά απ' τις ευκολίες και τις σειρήνες της εποχής μας.
Ο δρόμος αυτής της ομάδας είναι τραχύς και δύσβατος, δεν είναι ούτε πυροτέχνημα, ούτε δημιούργημα ύποπτων κεφαλαιούχων, 100 λύπες και μια χαρά, και αυτή τη χαρά ξέρουμε να τη ζούμε, να την απολαμβάνουμε και να την ευχαριστιόμαστε χωρίς να την αμαυρώνουμε.
Η μεγάλη μου χαρά σήμερα ήταν που ένα τσούρμο πιτσιρίκια πήγαν στα σχολεία τους, με τα κασκόλ στο λαιμό τραγουδώντας για την ομάδα ΤΟΥΣ.










« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 03 Φεβ 2010 19:49 από CPAS1 »

Αποσυνδεδεμένος pasoleole

  • Jr. Member
  • **
  • Μηνύματα: 80
    • Προφίλ
Μπορεί κάποιος που ξέρει να ανεβάσει ολόκληρο τον αγώνα για να τον δουμε και εμείς που δεν μπορέσαμε να τον δούμε;

Αποσυνδεδεμένος Gkoros

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 176
    • Προφίλ
Άρθρα κτλ καλό είναι να τα ανεβάζουμε εδώ

http://www.pas.gr/forum/index.php?topic=78.0

για να μην μπερδευόμαστε κιόλις.

Πάντως εμένα αυτή η συνήθεια των δημοσιογράφων να υμνούν τον ΠΑΣ μετά απο κάθε μεγάλη επιτυχία με ξενίζει αφάνταστα.

Γιατί, αν στο τέλος γίνουν τίποτα "περίεργα" και πέσουμε όλοι θα κάνουν μόκο.
"Μικρά χωράφια κρατημένα με πεζούλια κι άπιαστα γίδια που γκρεμιούνται στους γκρεμούς
ετούτη είναι η πατρίδα μας μα η πούλια, δεν λάμπει πιο καθάρια σε άλλους ουρανούς"
Γ. Κοτζιούλας

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.992
    • Προφίλ
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Με απεριόριστη αγάπη, από μένα για σας, το 1ο ημίχρονο ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 4-0:

http://www.megaupload.com/?d=80AH2WN1

Αύριο το δεύτερο, γιατί είναι ζόρικο το απλόουντ...

Μετά το 25', παρακαλώ να απομακρύνετε τα παιδιά από την τηλεόραση ή τον υπολογιστή.
Μην έχουμε κανά νταραβέρι με το ΕΣΡ. Δεν είμαστε για τέτοια.
Ευχαριστώ.
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος midnight

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 635
  • Once in a BLUE moon
    • Προφίλ
"'Ονειρο" χειμωνιάτικης νύχτας που δεν το σκόρπισε η μέρα!
Και αυτοί που σε θαύμασαν σήμερα αύριο θ' αρχίσουν και πάλι να σε φοβούνται!!
Το όνειρο αυτό,που με τόσο θόρυβο και πείσμα τους πέταξες στα μούτρα,
θα πουλήσουν και την ψυχή τους στο διάολο για να το κάνουν εφιάλτη...
Έχε υπόψην σου ότι το όνειρο αυτό δεν τέλειωσε.
Είναι δικό ΜΟΥ και ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ!!
«Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
 Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.»

Αποσυνδεδεμένος fadomas

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.076
    • Προφίλ
βαρεσαν μπιελα τα μυαλα μας ρεεεεεεεεεεεε



ολα τα λεφτα το κι αλλο κι αλλο ακομα και μετα το 4 γκολ....

πληροφοριες αναφερουν λογια του αναστο κατα το ημιχρονο για ηρεμο β ημιχρονο ωστε να μπορεσουν να γυρισουν οι παιχτες του ΠΑΟΚ πισω στη σαλονικη.... :P


 :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος SirBak

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 706
    • Προφίλ
super-fm.gr


Παράθεση
[Ανόητες ιδέες βάζουν κάποιοι στον πρόεδρο, οι οποίοι είναι δίπλα του και τον συμβουλεύουν, αναφορικά με το παιχνίδι κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκού για τον ημιτελικό του κυπέλλου και οι ιδέες αυτές έχουν να κάνουν με την ενδεχόμενη μη ισχύ των εισιτηρίων διαρκείας. Επειδή κάτι παρόμοιο είχε κάνει και ο Αλέξης Κούγιας πριν 3 χρόνια, με αποτέλεσμα να αρχίσει σιγά-σιγά η αντίστροφή μέτρηση για εκείνον, καλά θα κάνουν όσοι σκέφτονται τέτοια πράγματα να είναι προσεκτικότεροι. Αρκετά έχουν ματώσει ο απλός φίλαθλος κόσμος, αλλά και οι επιχειρηματίες της περιοχής/quote]

Αποσυνδεδεμένος apnea73

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 2.605
    • Προφίλ
Το εισιτήριο γράφει οτι ισχύει για όλους του αγώνες του κυπέλλου με γηπεδούχο του ΠΑΣ.
....

Αποσυνδεδεμένος Kradas

  • Sr. Member
  • ****
  • Μηνύματα: 254
    • Προφίλ
Ας τολμήσουν. Θα τους αποτρέψουμε εμείς. :stop:
Βάλτε στη φανέλα πιεσόμετρα για χορηγό!  :mono:

Αποσυνδεδεμένος csioa

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 12
    • Προφίλ
Καλά θα κάνουν μερικοί να μαθαίνουν από λάθη του παρελθόντος και να βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα...Σαφώς κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με το να μην ισχύσουν τα διαρκείας.
Θυμόμαστε όλοι τι εικόνα είχε το γήπεδο με τη λάρισα στον ημιτελικό πριν από 3 χρόνια. ΔΕΝ πρέπει να επαναληφθεί το ίδιο.
Το γήπεδο πρέπει να είναι τίγκα από Γιαννιώτες στον ημιτελικό και επιτέλους ας καταλάβουν ότι το ζητούμενο δεν είναι να κονομήσουν πέντε χιλιάρικα παραπάνω μία φορά τη χρονιά. Ας δουν και λίγο παραπέρα....Τέτοια ματς ενδείκνυνται για να φέρεις τον κόσμο κοντά στην ομάδα...Δώσε καμμιά πρόσκληση σε σχολεία για το πέταλο. Απ το να έρθει ο κάθε άσχετος γαβροχάνουμος για να εκτονωθεί καλύτερα να έρθουν παιδιά από σχολεία.
Και φυσικά τα διαρκείας να ισχύσουν. Πήγε τόσος κόσμος και πήρε διαρκείας για να μπορέσει να δει όλα τα παιχνίδια και πιο φτηνά...
Όχι για να βγαίνουν τη μια 2-3 π@π@ρες να κάνουν επεισόδια και να παίζουμε κεκλεισμένων και την άλλη, άλλοι 2-3, επίσης π@π@ρες και επειδή έτσι γουστάρουν να λένε δεν ισχύουν τα διαρκείας...
Το διαρκείας πάνω λέει ότι μπαίνουμε...Και θα μπούμε!

Αποσυνδεδεμένος PASaris

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Μηνύματα: 466
  • Elite Member
    • Προφίλ
    • PAS Forum
Έτοιμο και το δεύτερο ημίχρονο: http://www.megaupload.com/?d=9O8N35V7

Οι οδηγίες προβολής παραμένουν ίδιες.
18+, τα παιδιά μακρυά απ' τις τηλεοράσεις/υπολογιστές κλπ

Enjoy!

Σημείωση: Το πρώτο ημίχρονο το βρίσκετε μερικά ποστ πιο πάνω, αλλά το ξαναβάζω και γι' αυτούς που βαριούνται το σκρολ απ: http://www.megaupload.com/?d=80AH2WN1
Η στρατηγική χωρίς τακτική, είναι η πιο αργή πορεία προς τη νίκη,
η τακτική χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν από την ήττα.
Σουν Τσου(Κινέζος Στρατηγός, 544 π.Χ. - 496 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 7.814
    • Προφίλ
Παράθεση
Το εισιτήριο γράφει οτι ισχύει για όλους του αγώνες του κυπέλλου με γηπεδούχο του ΠΑΣ.

Φυσικα.
Εχουμε πληρωσει ολα τα εντος εδρας ματς και δεν μπορει κανεις να μας εμποδισει να μπουμε με το εισητηριο μεσα στο γηπεδο...
οποιος τολμησει θα αντιμετωπισει μυνηση για καταπατηση συμφωνιας και προσωπικα αν δικαιωθω θα διεκδηκησω δωρεαν διαρκειας για τα επομενα 10 χρονια... οποτε Αγγελη προσεχε... εχω και καλο δικηγορο :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος President

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 162
    • Προφίλ
βαρεσαν μπιελα τα μυαλα μας ρεεεεεεεεεεεε


ολα τα λεφτα το κι αλλο κι αλλο ακομα και μετα το 4 γκολ....

πληροφοριες αναφερουν λογια του αναστο κατα το ημιχρονο για ηρεμο β ημιχρονο ωστε να μπορεσουν να γυρισουν οι παιχτες του ΠΑΟΚ πισω στη σαλονικη.... :P
Κάποιοι στη σκεπαστή δεν φώναζαν κι άλλο κι άλλο, αλλά ... ΕΛΕΟΣ ... ΕΛΕΟΣ ... ΕΛΕΟΣ ...
Ιστορική μέρα για την ομάδα μας, ... μέχρι την επόμενη ...
Έχουμε άραγε ξανανικήσει με 4 γκολ διαφορά σε επίσημο παιχνίδι κάποιον από τους λεγόμενους μεγάλους ; ...
President speaking ...

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Παράθεση
Για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ έβγαλε διευκρινιστική ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννενα.


«Επειδή αναγιγνώσκοντας τις χθεσινές εφημερίδες, φαίνεται να προκάλεσε έκπληξη το γεγονός, ότι ο πρόεδρος της ομάδος μας, μετά το τέλος του αγώνα διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή του πρόσφατου αγώνα κυπέλλου, και προς αποκατάσταση της αληθείας, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε τα εξής.


Αποφασίσαμε να ομιλούμε, καθότι ήταν φανερό, ότι το άλλο ήθος και η ευγενική σιωπή που μας διέκρινε, εκλήφθηκε ως αδυναμία και έτσι πλέον, ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα λέμε αυτό που βλέπουμε, χωρίς να καλυπτόμαστε από τη μάσκα της ευδαιμονίας που φέρνει το αποτέλεσμα.


Την Τρίτη, κατά παράδοξο και ανεξήγητο λόγο, παρατηρήσαμε όλοι οι παριστάμενοι στο γήπεδο και τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έβλεπαν το παιχνίδι, μια εικόνα απέλπιδος και τελικά ατελέσφορης προσπάθειας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, να ανατραπεί το μοιραίο και μάλιστα όχι από την αντίπαλη μας ομάδα, (η οποία έτυχε να κάμει μια άσχημη εμφάνιση), αλλά από τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Παμπορίδη. Έναν άνθρωπο, που θεωρούμε πραγματικά καλό διαιτητή, που όμως προχθές εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και μάλιστα άνευ λόγου.


Λόγω του γεγονότος αυτού, ο πρόεδρος μας, χαρακτήρισε την προπεριγραφείσα εικόνα, την οποία επαναλαμβάνουμε για μια εισέτι φορά πως εισέπραξε όλη η Ελλάδα, ως τον πιανίστα του Τιτανικού, που προσποιούνταν ότι όλα ήταν καλά και εμψύχωνε τον κόσμο, αν και ήταν αδύνατο να αποτρέψει το επικείμενο ναυάγιο. Η απάντηση του εν λόγω διαιτητή, ήταν μια απαράδεκτη φραστική και τουλάχιστο απρεπής λεκτική επίθεση εις βάρος του προέδρου, ο οποίος παρόλα αυτά διατήρησε την ψυχραιμία του αν και ενδεχομένως σε άλλα γήπεδα της Ελλάδος η κατάληξη θα ήταν διαφορετική, ή δεν θα είχαμε ποτέ τέτοια εκτροπή συμπεριφοράς, πιθανόν λόγω του φόβου. Αποφασίσαμε να μη δώσουμε συνέχεια, όχι διότι η παρουσία τόσων μαρτύρων δεν θα οδηγούσε στην βέβαιη δικαίωσή μας αλλά γιατί ξέρουμε να συγχωρούμε. Αλλά δεν λησμονούμε.


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα συνεχίσει το μοναχικό της αγώνα για το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, για γεμάτα γήπεδα και επενδύσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Εκ της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966».
www. sportnews.gr

Αποσυνδεδεμένος PAS Giannina

  • Newbie
  • *
  • Μηνύματα: 40
    • Προφίλ
Διάβασα σε ένα forum του Αρη έναν που έλεγε για αυτό γουστάρω τον ΠΑΣ γιατί είναι η μόνη επαρχιακή ομάδα που δεν χαμπαριάζει τίποτα και παρότι είναι η πιο καθαρή ομάδα είναι η πιό κυνηγημένη αλλά με όποιον και να παίζει δεν μασάει.Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να τα χώνουμε και παντού?Και που δεν φωνάζουμε δεν κάνουμε τίποτα.Μόνοι μας είμαστε απέναντι απο όλους αλλά έχουμε @@ και τα δείχνουμε .Θα παλέψουμε μέχρι τέλους σε πρωτάθλημα και κύπελο ,κανένας δεν μας χαρίζει τίποτα και ούτε θέλουμε.

ΠΑΣ ΓΕΡΑ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1.090
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
Παράθεση
Θα παλέψουμε μέχρι τέλους σε πρωτάθλημα και κύπελο ,κανένας δεν μας χαρίζει τίποτα και ούτε θέλουμε.

ΠΑΣ ΓΕΡΑ
ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ

Aυτο το στοιχακι ειναι ολα τα λεφτα.!!!

παει και συνθηματακι ..........

ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΕ ΘΕΕ
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 517
    • Προφίλ
Παράθεση
Ανακοίνωσε εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο πρόεδρός της Αλέξης Κούγιας (μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ στην τετραετία 2004-2008) με την οποία συγχαίρουν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές και οι υπάλληλοι συγχαίρουν την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, τους παίκτες, τον προπονητή Ν. Αναστόπουλο, τον πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τους εύχονται πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με απώτερο στόχο στο άμεσο μέλλον οι υγιείς και ιστορικές ομάδες της επαρχίας να βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις στις διοργανώσεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου».
www.gianninasports.gr