Αποστολέας Θέμα: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ, προημιτελικός κυπέλλου 4-0 (σχόλια, φωτό, βίντεο)  (Αναγνώστηκε 37849 φορές)

Αποσυνδεδεμένος deceiver

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
Αυτός μάλιστα, αυτός είναι ΠΑΣ

Αυτός ήταν ΑΓΙΑΞ !

Και Β και Γ εθνική και Α τοπικό.....δε μας νοιάζουν αυτά, για το σημερινό θα λέμε στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε !

YouTube - Broadcast Yourself.
ΓΙΑΝΝΕΝΑΡΑ ΜΗ ΜΑΣ ΛΥΠΑΣΑΙ

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
Zouzounia - Tragoudame gia tous arithmous - To 4

Αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ!
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος CPAS1

• Hero Member
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος RASTA

• Hero Member
    • Προφίλ

οτι ναναι.... :pashat: :pashat:
" Ανυποχώρητος: σημαίνει να είναι το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου κι εσύ να του λες άντε γαμήσου... "

Fidel Castro

mikeb

• Επισκέπτης

Αποσυνδεδεμένος mike71

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Η πρόκριση του ΠΑΣ στα ημιτελικά έφερε χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, όμως ο Νίκος Νιόπλιας φρόντισε να τονίσει στους παίκτες του την σοβαρότητα που πρέπει να δείξουν στο αυριανό ματς με την Καλλιθέα.gazzetta.gr

ΑΑΑΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕΕΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
 :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono: :mono:

Αποσυνδεδεμένος lemorsero

• Hero Member
    • Προφίλ
τα λόγια είναι περιτά μάγκες!!!
Σας αγαπάω όλους κυανόλευκα αδέρφια..

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Αστραψε και βρόντηξε

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος dimitris_kzn_pas7

• Full Member
    • Προφίλ
η νικη ειναι Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α...στα αρ..... μας τι κανουν οι παοκτζηδες τωρα ειναι η ωρα να μιλαμε για μας κ να πανηγυριζουμε γιατι το δικαιουμαστε...ειδαμε κατι το ανεπαληπτο κ το γηπεδο σημερα εβραζε απο 6500 πασολεδες... :mono: :pas: :pas: :pas: :pas: :pashat:AJAX της ηπειρου πας ολε ολε :pas: :pas: :pas:

Αποσυνδεδεμένος Pirata

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
Ωρε πουστ μια φορά δεν μπόρεσα να πάω στο γήπεδο φέτος και γαμήσαμε...Μήπως να μην ξαναπατήσω; :P :P :P
 Έλα μωρή αρρώστια, τρέλανέ μας ξανά. 
 :pas: :pas: :pas:
Δηλαδή στον αγώνα του πρωταθλήματος τι θα γίνει με τα Παόκια? θα γκρεμίσουν την πόλη οι κομπλεξάρες?
Ένα εισιτήριο για κάθε διρκείας και τέλος!
 ΝΙΚΟΛΑ-ΝΙΚΟΛΑ, μΑΜΗΣΕ ΤΑ ΟΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Φεβ 2010 21:03 από Pirata »

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
εκτος διοικητικων που τακανε σκατα......μετα την ελευση του νικολα που πολυ δεν τον πιστευαν , μεσα σε αυτους κι εγω.....ειναι μεγαλη τιμη πλεον να φωναζεις γι αυτη την ομαδα που τα δινει ολα  μεσα στο γηπεδο

μας κανατε περηφανους

Αποσυνδεδεμένος spiros315

• Sr. Member
    • Προφίλ
Επιτέλους ομάδα παθιασμένη που παίζει ελεύθερα και ομαδικά.Συνήθως σε αυτό συντελεί ο προπονητής.Ο Ρόβας δυναμικός,έβαζε τα πόδια σαν καμικάζι.Μόνο το πουλέν μου ο Αρας δεν τράβηξε και τόσο αλλά επειδή είναι τεχνίτης ίσως έφταιξε το γήπεδο.Με σειρά απόδοσης Κούσας,Ντιμπαλά,Κασναφέρης,Ντάσιος.

Αποσυνδεδεμένος ale7

• Newbie
  • *
  • Στα υπόγεια είναι η θέα...
    • Προφίλ
Σικαλιάς  :pas:
Ντάσιος  :pas:
Κανακούδης  :pas:
Κούσας  :pas:
Μαϊστόροβιτς  :pas:
Κασναφέρης   :pas:   
Ανδράλάς   :pas:
Ρόβας  :pas: (τάκλιν κ με το κεφάλι ο τζες)
Αρας   :pas:
Ντιμπαλά  :pas:
Μπακαγιόκο  :pas:
Tζάνης   :pas:  (ε ωρε Θ. νταξ)
Μπουχάν   :pas:
Κοντογουλίδης  :pas: (ο ταχας σ' εγινε σαν ντιψι βαγγιλακι)

Σε λίγο τα σχόλια...

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Από goalnews.gr

Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Από contra.gr

Αποσυνδεδεμένος Achilleas

• S.A.
  • Administrator
  • Hero Member
  • ΟΧΛΟΣ
    • Προφίλ
    • ΠΑΣ
από τη σελίδα του pas.gr στο facebook (www.facebook.com/pas.gr) :

Πρόεδρε είσαι μικρός!

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
sport24.gr

Αποσυνδεδεμένος thodoris

• Hero Member
    • Προφίλ
Παράθεση
Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο: «Ήμουν έτοιμος να φύγω από τον ΠΑΣ»      
02.02.10 

Ο Αναστόπουλος συνετέλεσε στην αναγέννηση Μπακαγιόκο και Ντιμπαλά«Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήθελε σήμερα πάρα πολύ να νικήσει και προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τον κόσμο, για την ομάδα, για την πόλη, για μένα και για όλους που τους κάναμε χαρούμενους. Φάνηκε στο γήπεδο ότι η ομάδα που είχε αυτοπεποίθηση και ήθελε πάρα πολύ να νικήσει ήμασταν εμείς.
Σήμερα θέλω να γιορτάσουμε αυτή τη νίκη και έχουμε καιρό από αύριο να δούμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα.

Ο Αναστόπουλος με σεβάστηκε κι εμένα και τους παίκτες κι αυτό είναι σημαντικό για όλους μας. Ήμουν πολύ στενοχωρημένος τον τελευταίο καιρό, ήμουν έτοιμος να φύγω για την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά τώρα όλα άλλαξαν, η ψυχολογία ανέβηκε, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι τελικά σ' αυτήν την ομάδα και θέλω κι εγώ να είμαι καλύτερος και να βοηθήσω.

Συνήθως δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις με τέτοιο σκορ, όμως εγώ πίστευα ότι μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου και όλα μπορούσαν να γίνουν».

Πατρίκ Ντιμπαλά: «Πάμε για νίκη και στην Καβάλα»
«Η αλλαγή προπονητή μας βοήθησε πάρα πολύ στο να φτάσουμε σ' αυτήν την πρόκριση. Είναι κοντά μας, μας μιλάει για κάθε πρόβλημα που έχουμε, μας λέει να προσπαθούμε κι εμείς παίζουμε καλύτερα και γι' αυτόν. Τώρα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, να είμαστε ενωμένοι και αν συνεχίσουμε έτσι, όπως με Λάρισα και ΠΑΟΚ, τότε τολμώ να πω ότι πάμε για τη νίκη και στην Καβάλα».

Γιώργος Σικαλιάς: «Βοήθησε και η τύχη»

«Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε με τόσο μεγάλο σκορ τον ΠΑΟΚ. Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, δείξαμε το ίδιο πάθος που είχαμε και με την Λάρισα και μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Σίγουρα η τύχη και η αξιοποίηση στο έπακρο των ευκαιριών που κάναμε έπαιξε ρόλο σ' αυτό το 4-0 που ήταν απρόσμενο.

Η ομάδα με τον ερχομό του νέου προπονητή ανέβηκε ψυχολογικά και νομίζω ότι αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο που άλλαξε στην ομάδα. Όσο έρχονται οι καλές εμφανίσεις έρχονται και περισσότερα θετικά αποτελέσματα και είναι πιο εύκολο για μας να πηγαίνουμε καλύτερα. Για μας στόχος τώρα είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι.

Σημείο κλειδί της πρόκρισης πιστεύω ότι ήταν τα δύο γρήγορα γκολ. Ήταν σε καθοριστικά χρονικά σημεία. Συνηθίσαμε και το κακό γήπεδο και μετά έγινα όλα πιο εύκολα». 

Γιώργος Κούσας: «Παίξαμε με ένταση»

«Έχουμε φτιάξει την ψυχολογία μας , έχουμε ανεβάσει την ένταση και όταν παίζεις δυνατά σε τέτοιο γήπεδο σίγουρα θα βγεις νικητής».

Πάρης Ανδράλας: «Σημαντικότερο το πρωτάθλημα»

«Η νίκη μας δίνει τεράστια ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια. Νομίζω ότι τέτοιο αποτέλεσμα δεν το περίμενε κανένας. Το πιο σημαντικό για μας, πάντως, είναι το πρωτάθλημα. Το κύπελλο ήταν σε δεύτερη μοίρα. Βέβαια όταν είσαι στους «4» είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα».

http://www.super-fm.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3410&Itemid=98

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
gazzeta.gr

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
Miltos+

Παράθεση
Βάλ΄τε τσίπ΄ρα στα παγούρια!

Nιώθω εκείνη τη μοναδική ηδονή που μπορεί να νιώσει μόνο όποιος υποστηρίζει τις λεγόμενες "μικρές" ομάδες. Όχι πως είμαστε "ομαδίτσα", που είπε κι ο Μουστάκιας, αλλά του-λάστιχον ξέρουμε τα μέτρα μας.

Αυτό που ζούμε τώρα εμείς οι ΠΑΣολέδες, δεν μπορούν να το αισθανθούν οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων. Γιατί αυτό που πέτυχε η ομάδα μας, με την τεσσάρα στον ΠΑΟΚ (που είχε φάει μόνο 8 γκολ φέτος σε 22 παιχνίδια - τρομάρα του), έχει μέσα του όλη την κάψα (δεν γράφω την άλλη λέξη που κάνει ομοιοκαταληξία) του απρόβλεπτου. Είναι σαν να βγαίνεις βόλτα με τα ρούχα της οικοδομής κι ενώ δεν περιμένεις τίποτα παραπάνω από το να πιεις κανένα τσίπ΄ρο με τα φιλαράκια σου, να κρεβατώνεις τη Μόνικα Μπελούτσι κι εκείνη φεύγοντας να σού αφήνει το τηλέφωνό της και να σε παρακαλάει να την (ξανα)πάρεις!

Δεν τα περιμένουμε αυτά τα γλέντια οι οπαδοί των "μικρών" ομάδων, γι΄ αυτό και τα ΄φχαριστιόμαστε μέχρι εκεί που δεν βάζει ο νους των οπαδών των μεγάλων, που αντί να ζουν με την ελπίδα της επιτυχίας, αναπνέουν με το άγχος της αποτυχίας.

Εμείς, και να χάσουμε, δεν τρέχει τίποτα. Εκείνοι, όταν χάνουν, φέρνουν την καταστροφή. Αντίστροφα, εμείς, όταν κερδίζουμε, το χαιρόμαστε σαν να είναι η τελευταία φορά (γιατί πολλές φορές η επόμενη αργεί). Εκείνοι, όμως, όταν κερδίζουν, έχουν την αίσθηση ενός καθήκοντος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Λες κι αν χάσουν, θα τούς απολύσουν από οπαδούς!

Για όποιον δεν το κατάλαβε, το γλεντάμε εμείς οι Παγουράδες. Γιατί ζήσαμε (και ζούμε) ένα θαύμα, που φυσικά κανείς μας δεν περίμενε. Δεν είχαμε στόχους στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και δεν πιστεύαμε σε τέτοιο αποτέλεσμα, γιατί...
α) Εμάς μας νοιάζει να σωθούμε στο πρωτάθλημα.
β) Παίξαμε με αναπληρωματικούς (αν είναι έτσι οι ρεζέρβες μας, οι βασικοί μήπως πρέπει να παίξουν στην Μπαρτσελόνα;).
γ) Έχουμε για προπονητή μια μηχανή παραγωγής ανεκδότων, που μετά την τεσσάρα ισχυριζόταν πως "επί των ημερών μου, τίποτα δεν γίνεται στην τύχη" (σιγά ρε, Σερ Άλεξ...).

Και μετά απ΄ όλα αυτά, κερδίσαμαν 4-0! Κι όταν το είπα σ΄ έναν φίλο πατριώτη που πήρα τηλέφωνο για να πανηγυρίσουμε, επειδή δεν είχε δει το ματς, με ρώτησε σαφέστατα: "Α ωρέ;".

"Ναι, ωρέ", απάντησα.

"Αϊ, θάμα η Αγιώρ΄ς"! (η Αγιώρ΄ς = ο άγιος Γεώργιος, πολιούχος των Ιωαννίνων). "Ακόντιο θα γένω απ΄ τα τσίπ΄ρα"! (ακόντιο = δαυλί = τύφλα).

Τα υπόλοιπα δεν τα γράφω, γιατί βαριέμαι τις μεταφράσεις και δεν έχω σκοπό να κάνω τη στήλη λεξικό. Γενικώς, δεν έχω σκοπό να γράψω τίποτα άλλο, γιατί τα τσίπ΄ρα με περιμένουν και γιατί τα πρώτα έχουν αρχίσει ήδη την επίδρασή τους στο πληηηκτρολόγιο (σαν πολλά να τα βλέπω τα ήτα).

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ

Αποσυνδεδεμένος djtonakos

• Full Member
  • ΠΑΣ,γιατί έτσι!!!!
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Φεβ 2010 22:34 από ΛΟΚΟ »
Αν είναι να πέσω,ας πέσω.Όμως δε θα κάνω σε κανέναν αυτά που κάνανε σε μένα.Γιατί αν αρχίσω να τα κάνω κ εγώ θα είναι σαν να δικαιολογώ αυτά που μου κάνανε.

Αποσυνδεδεμένος jesPAS

• Hero Member
    • Προφίλ
Ελπίζω το ξημέρωμα της Τετάρτης να μας βρει προσγειωμένους, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για τον βασικό μας στόχο, θέλουμε ακόμα 4-5 νίκες (έστω και με 1-0).
Χαμογελάτε!!!  Κάνετε τους άλλους ν' ανησυχούν....

Αποσυνδεδεμένος dreven

• Hero Member
  • TENK TEG! TENK TEG UTI DET!! TENK!!!
    • Προφίλ
Δεν θα πω για τον αγωνα, παιχτες, προπονητες, ουτε για επεισοδια, νομους κτλ.
Αυτα τα λεμε ολη τη χρονια και θα τα λεμε.
Αλλο με καιει και γι' αυτο θα πω.
Οι παλιοι εχουμε δει με τον Αγιαξ και μπαλλα και νικες μεγαλες και δοξες πολλες, απο αυτες που γουσταρουμε και φτιαχνομαστε εστω και χωρις τιτλους και βεβαια 3ρες στα τεταρτα με τς μεγαλοι...
Σημερα πηρατε κι οι νεοτεροι γευση απο το ''πακετο''.
Για δειτε τωρα...
3αρα σημερα στο ημιχρονο με εναν ΠΑΟΚ δυνατο και σε μια χρονια δικια μας γεματη ταρζανια, με χιλια προβληματα, ελλειματα, κουτσα, μισα, στραβα, μπανταλα, μεχρι και μεταξυ μας κουλα.
Φανταζεστε να πηγαιναν ολα νορμαλ;
Αντιλαμβανεστε το δυναμικο που εχουμε ολοι μεσα μας και κολλαν κι αυτοι που ερχονται;
Μια φορα μπορουμε να τα κανουμε ολα οπως πρεπει προπονητες-παιχτες-διοικηση-οπαδοι-δημοσιογραφοι και λοιποι;
Υπαρχει ταβανι μετα;
Τι λετε;
Μονο αν σε κοβουν τα παρακεντρα οπως τη δεκαετια του 70.
Τωρα δεν χρειαζεται γιατι τα καταφερνουμε μονοι μας μια χαρα...
Μια φορα, μονο μια φορα, γινεται;
Και μετα... νεες γενιες μονο ΠΑΣ, νεα φουλαρισματα στα γηπεδα και το ονειρο να παιρνει σαρκα και οστα, να γινεσαι Αγιαξ ξανα!
Για κοιταξτε το ολοι καλα αυτο και βαλτε το και καλα στο μυαλο αν την καταβρηκατε με το σημερινο.

Θελω να πω και κατι ακομα...
Εμεις παντα ΠΑΣ θα λεμε εστω κι αν αλλοτε θα γελαμε ή αλλοτε θα κλαιμε.
4 - 0 μονο ο Μπαοκ με τα δευτερα, πανω απο 8 επρεπε στη Λαρσα με τα πρωτα!
Κι ο λαρσινος ΠΑΣ να λεει και τυχερος να νοιωθει που σαν το μπαοκι δεν κλαιει.

Αλλα τι λεω ξεχαστηκα...

Παράθεση
Πίκρα!... Πίκρα!... Πίκρα!...
ΑΕΛ! λυπήσου μας...
Δε βλεπόμασταν με τίποτε...
Ποιο "ΣΟΚ!" θα μπορέσει να αποτρέψει το μοιραίο;
(Να 'ναι καλά η Παοκάρα που απαλύνει κάπως τον πόνο μας.)

Να κλαιει... να κλαιει...  8)
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 02 Φεβ 2010 22:51 από dreven »
50 χρόνια ΠΑΣ - 50 μύρια ΑΜΠης