Δεν είναι λίγο πράγμα σε 3 χρόνια να πηγαίνεις δύο φορές στους 4 του κυπέλλου!Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει! Ήταν ανάγκη να κάνει αυτό το πράγμα σήμερα; Μα 4-0; Τέζα τα ΠΑΟΚια, τέζα Ζαγοράκης και λοιποί διοικούντες, τέζα ο Σάντος, τέζα οι μπούκερς!
Απ' όσους έπαιξαν σήμερα 2-3 να είναι βασικοί στην Αναστό εποχή. Οι υπόλοιποι αλλαγές. Σίσιτς εκτός, Σαϊτιώτης εκτός, Ελευθερόπουλος εκτός, Μενδρινός εκτός, Βάντερσον εκτός και Μιχαλόπουλος εκτός.
Σικαλιάς: Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί! Οι επικίνδυνες φάσεις του ΠΑΟΚ, αν είχαν πάει μέσα δε θα είχε ευθύνη. Έχουμε τερματοφύλακα να πορευτούμε όταν φύγει ο Έλε.
Ντάσιος: Έτρεχε, γέμισε χώρους, δεν άφησε τον Κουτσιανικούλη να πάρει ανάσα και τον έβγαλε στο 33 ο Σάντος! Βεντούζα ο αρχηγός..
Κανακούδης: Θετικός όποτε χρειάστηκε. Είχε κάποια προβλήματα στην αρχή με τον Βιεϊρίνια αλλά μετά μπήκε στο ματς.
Κούσας: Δεν πέρασαν 24 ώρες απ' την στιγμή που έγραφα πως ο Παπάζογλου θα είναι βασικός και ο Κούσας θα τον σβήσει! Όχι πως το παιδάκι είναι κανένας παίχτης της προκοπής αλλά έχει βοηθήσει τον πρώτο αποκλεισμένο των προημιτελικών με Σέρρες και Ατρόμητο.
Μαϊστόροβιτς: Θέλω να πιστεύω πως προσπάθησε.. Ίσως έκανε αόρατη δουλειά.
Ανδράλας: Καλός. Άλλαξε τα φώτα του Φωτάκη!
Ρόβας: Ναι, αυτός είναι παίχτης για το κέντρο! Στο πρώτο του παιχνίδι, εναντίον του ΠΑΟΚ, μάσησε σίδερα και μαζί μ'αυτά κι όποιον παίχτη βρέθηκε μπροστά του! Θα τον βοηθήσει για τη συνέχεια αυτό το παιχνίδι. Η εξέδρα έδειξε πως τον κατασυμπάθησε. Ο δεύτερος καλύτερος παίχτης της ομάδας μας!
Καζναφέρης: Λίγο τα μαγικά και τα τακουνάκια να άφηνε στην άκρη, μιας και δε χρειαζόντουσαν στα πρώτα λεπτά τέτοιες κινήσεις, θα έπαιρνε άριστα. Μπράβο του και ευτυχώς που ήρθε ο Νικόλας και τον έφερε στα ίσια του!
Αράς: Αθόρυβος! Σωστά είπε και ο σπίκερ πως ο Σνάουτνσερ δεν έχει φανεί εξαιτίας του Αράς. Βέβαια όταν πήρε μπάλες δεν μ'εντυπωσίασε. Φοβότανε; Έφταιγε το γήπεδο; Δε ξέρω.
Ντιμπαλά: Τι διάολο; Κρατήθηκε μέχρι σήμερα για να κάνει μια τόσο σπουδαία εμφάνιση; Απίστευτος!! MVP το λιγότερο. Μια επίθεση μόνος του ήταν! Το πρώτο γκολ πήγαινε για χοντρή μαλακία, αλλά τους έκανε άνω-κάτω! Ο Χαλκιάς ψάχνει ακόμα να δει από που του ήρθε.. Το αυτογκόλ πιστεύω του ανήκει! Στο τέταρτο;; Ποίημα!
Μπακαγιόκο: Προσπάθησε αλλά δεν έφτανε. Βέβαια αν είχε βάλει το πέμπτο γκολ για τον ΠΑΣ θα ήταν λαϊκός ήρωας..
Τζάνης: Δεν τον είδα. Δεν τράβηξε έχω την εντύπωση.
Κοντογουλίδης: Γιατί τραβήχτηκε τόσο πίσω; Προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις αλλά δεν τράβηξε. Με το που μπήκε έγινε εσωτερική αλλαγή, με αποτέλεσμα να πάει στην κορυφή της επίθεσης και ο Μπάκα να πάει στη θέση του Αράς. Ίσως ήταν εντολές κόουτς αφού ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε πλέον στα δεξιά της άμυνας.
Μπουχάν: Σε ρηχά επίπεδα.
Ο Αναστόπουλος έδειξε πως δε μασάει από ονόματα και βαθμολογικές θέσεις αντιπάλων! Ήξερε τον αντίπαλο, λες και ήταν η ομάδα του.. Αν μάλιστα πάρει τα θετικότερα του σημερινού αγώνα και όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από παίχτες και τακτική, η παραμονή θα είναι ανετότατη! Ο συγκεκριμένος προπονητής είναι ο,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΣ! Με όσα έγιναν στις Σέρρες, που ο Όγιος είχε τα κλειδιά μέχρι κι από το σπίτι του Θεωδορίδη, πάνε για φούντο..
Συγχαρητήρια σε όσους ήταν στο γήπεδο, μα περισσότερο στα παιδιά στο πέταλο, μιας και είδα την ωραιότερη οπαδική εικόνα εδώ και καιρό στην τηλεόραση!
υγ1. Κάποιοι είχαμε πει πως 1000 φορές ΠΑΟΚ παρά Καλλιθέα. Φάνηκε αυτό σήμερα, μιας και με το φροντιστήριο θα είχαμε πρόβλημα, αφού μετά τα 8 θα έπαιζε ταμπούρι στο Ζωσιμάδες.
υγ2. Ας ελπίσω πως στο ΟΑΚΑ δε θα κατέβει με τόσες αλλαγές. Εξάλλου θέμα κούρασης δεν υφίσταται. Από του παραχρόνου που θα 'χουμε και μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις τι θα γίνει;
υγ3. Δε θέλω Ριμόλντι και λοιπούς μισθοφόρους! Θέλω πάθος από τους παίχτες της ομάδας! Να δείχνουν πως γουστάρουν τον Ταύρο..
υγ4. Αγορά του Ρόβα εδώ και τώρα!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΠΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ!