Τελευταία σιγοψιθηρίζω αυθόρμητα τη λινάτσα που ανέβασε προηγουμένως ο chilly
http://i307.photobucket.com/albums/nn294/vitsagroup/1.jpg σε άλλο ποστ και όντως είναι πολύ επίκαιρο τελευταία.. (μπράβο σύνταυρε)
Είναι μερικά χτυπήματα που έχω δεχθεί τελευταία σύνταυροι από τον ΠΑΣ τα οποία δεν είμαι μαθημένος να τα αντιμετωπίζω.. Ούτε μπαράζ είναι, ούτε 24>25, ούτε τεροβίτσας, ούτε 31, ούτε προβολείς, ούτε καν γκιγκάνι!! Είναι άλλου είδους εσωτερικές αναζητήσεις, αναζητήσεις ταυτότητας, με πίκρα μαζί κ όπως είπα δεν ξέρω πως αντιμετωπίζεται.
Ακούγονται λέει στημένα ματς, εμπλοκή του ονόματος μας, εμπλοκή του προέδρου, εμπλοκή πρώην παιχτών-προπονητών, εμπλοκή συνδέσμων... Καλά ναι θα δούμε μη βιάζεσαι, να δούμε τι άλλο θα βγει, μπορεί να μην είναι και τίποτα, μπορεί να πέσουμε, μπορεί να πάμε φυλακή όλοι κτλ.
Κάτι άλλα θεματάκια περί παραρτημάτων, πάρε δώσε με ολυμπιακό τελευταία, φιλικά, από κοινού συνθήματα με τους "φίλους μας", με άρη αγάπες πέρσυ και φέτος, με βάζελο η ομάδα με κατεβασμένα βρακιά και άλλα τέτοια όμορφα.
Και μέσα στην κρίση ταυτότητας, οι φίλαθλοι είναι άλλ' αντ' άλλων!! 2500 στο γήπεδο, καμία συσπείρωση για τίποτα και οφη καριόλη και ναρκωτικά.. (Οι φίλαθλοι και το οπαδικό ΑΣΧΕΤΟ σόρι απλά μας πήρε σβάρα το πληκτρολόγιο. Οι φίλαθλοι είναι 5-6 θέματα μόνατς)
Πού είναι ρε μάγκες ο REVOLUTION ARMY ? Ο CHE ? Τα άλλα για τους άλλους ? Ο Landen ? O BOB ? O PAS against all ?
Πολεμάμε κανέναν ρε chilly ? Ποιόν? Τον οφη-καριόλη? Πως έχουμε μουδιάσει έτσι ρε? Νιώθουμε υπερήφανοι για τα τελευταία γεγονότα? Ποιος πιστεύει από όλους μας οτι δεν ενεπλάκη ο ΠΑΣ ή ο πρόεδρος?? Γιατί να μας κάνουν καζούρα οι αλλόθρησκοι?
Που είναι ο ΠΑΣ (ο επίσημος και εμείς) να επαναστατήσει να μας φέρουν όσα κάποτε μας πήραν και μας έκλεβαν? Να βγούμε τώρα και να απαιτήσουμε φυλακή, φάπες,αποζημιώσεις και πίσω ότι στερηθήκαμε?Τώρα που βγαίνουν στη φόρα όλα!!!Πρώτοι εμείς!! Που είναι τώρα ο ΠΑΣ (ο επίσημος και εμείς) να τους είναι καβάλα σε όλους, να τους πατάει να "βαράει" και να γλεντάει ? Έτσι δε θα έπρεπε ??
Αλλά, φίλοι μου, για τα παραπάνω θεματάκια έχουμε ξεφύγει πολύ από το Revolution, από τον Che και τον Landen και ο,τι φωνή μας έμεινε φωνάζει οφη καριόλη.. Και γιαυτό ψάχνομαι με το PAS ID την PAS ID_ea.