Αποστολέας Θέμα: ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ?????  (Αναγνώστηκε 31216 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ?????
« στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 01:42 »
Αυτές τις μέρες αυτό που ζούμε έχει ξεπεράσει κάθε έννοια δημοκρατίας.
Η ΧΟΥΝΤΑ του Πασοκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Η κυβέρνηση έχει αμολήσει κάθε είδος μπάτσου εναντίον του κόσμου, εναντίων των διαδηλωτών οπου ζητάνε ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Έχω κατέβει αρκετές φορές στο Σύνταγμα και έχω βαρεθεί τις συζητήσεις με τους "αγανακτισμένους" όσον αφορά τους μπάτσους που σαν πιστά σκυλιά φυλάνε τα αφεντικά τους.
Έχω βαρεθεί να μου λένε "μα τι να κάνουν , τι δουλειά τους κάνουν" και τέτοιες ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
Αναρωτιέμαι αυτοί δεν έχουν αδέρφια άνεργα, γονείς που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, φίλους κατεστραμμένους από την οικονομική πολιτική, παππούδες που δεν μπορούν να πάρουν ούτε τα φάρμακά τους?
Αν ναι γιατι τόσο μίσος?
Γιατί τόσο βαρβαρότητα?
Γιατι τόσες χιλιάδες χημικά?

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ

Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011

http://www.youtube.com/watch?v=p5FARBm7k48&feature=player_embedded#at=11

"Ούτε στον πόλεμο δεν γίνονται αυτά" (ΕΞΑΝΤΑΣ)

δείτε http://www.guardian.co.uk/world/gallery/2011/jun/29/athens-riots-greek-general-strike-in-pictures?CMP=twt_gu#/?picture=376289402&index=23

Γιατί σε γενική ετοιμότητα η ΕΛ.ΑΣ???? http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=288861

ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ

Παράθεση
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011
Δελτιο Τύπου για τη χρήση χημικών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ
Ταγμ.Κόκοτα 5, Πειραιάς-18533-Τηλ.2104133179-Fax.2104111975
e-mail: ippnw@hol.gr

GREEK MEDICAL ASSOCIATION
FOR ΤΗΕ PROTECTION OF ΤΗΕ ENVIRONMENT
AND AGAINST NUCLEAR AND BIOCHEMICAL THREAT
5,Kokota St.-18533 Piraeus,Greece- Tel 0030-2104133179-Fax.0030-2104111975
e-mail: ippnw@hol.gr

Αθήνα 29-6-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τη συνεχιζόμενη υπερβολική χρήση χημικών

Η Εταιρεία μας από το 2007 είχε αποστείλει στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης επιστολή διαμαρτυρίας για την από τότε εντατικοποίηση χρήσης χημικών σε διαδηλώσεις και τις επιπτώσεις τους στην υγεία, όχι μόνο των διαδηλωτών (οι αστυνομικοί προστατεύονται με μάσκα) αλλά και των περιοίκων.
Μετά την συνεχιζόμενη και διευρυνόμενη χρήση των συγκεκριμένων χημικών αδιακρίτως και με επιτεινόμενη ένταση επανερχόμεθα προς κάθε υπεύθυνο .
Είναι γνωστό ότι τα χρησιμοποιούμενα δακρυγόνα περιέχουν την ουσία CS (ορθοχλωροβενζινομαλονονιτρίλη) η οποία προξενεί σοβαρά προβλήματα στην όραση, το αναπνευστικό, αποβολές και καρκινογενέσεις. Γιαυτούς τους λόγους κατατάσσεται στα χημικά όπλα και η χρήση της απαγορεύεται σε καιρό πολέμου.
Είναι παράλογο μια ουσία που είναι απαγορευμένη κατά εχθρών να χρησιμοποιείται ευρύτατα κατά των πολιτών της δικής μας χώρας.
Ζητάμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το άμεσο σταμάτημα της χρήσης χημικών κατά των κατοίκων της Αθήνας και την υιοθέτησης άλλων μεθόδων που δε θα απειλούν την υγεία για την επιβολή της δημόσιας τάξης.

Η Πρόεδρος
Μαρία Αρβανίτη – Σωτηροπούλου
(τηλ. 6946 068777)

http://mariasot.blogspot.com/2011/06/blog-post_29.html?spref=tw

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2011 01:48 από zissis »
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
Απ: ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΣ?????
« Απάντηση #1 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 01:46 »
-Οπα τι είναι αυτό?
-Οχι βρε συ τι λες δεν υπάρχουν ασφαλίτες μέσα στην πορεία βρε κουτό.
-Βρε κοίτα εδω που σου λέω
-Λες?

Σύλληψη Σ. Καυκαλά - Απεργία 28-6

Επίθεση με χημικά στο Ιατρείο της Πλατείας (ΕΞΑΝΤΑΣ)

μα τι λες οι μπατσοι δεν χτυπάνε ποτε αθώους
Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκο του Hilton
Είμαι ένα πλάτωμα μια βάση για πυραύλους είμαι ένας πύραυλος που έκαψε τη βάση...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:17 »
δεν υπαρχουνε λογια.ειναι τουλαχιστον εξοργιστικα τα οσα βλεπουμε και ζουμε....
εβλεπα σε ζωντανη μεταδοση το μεσημερι καποια στιγμη τα γεγονοτα και ειχε σε ενα σαιτ συνδεση με διαδικασια ψηφοφοριας μεσοπροθεσμου και στο διπλα παραθυρο ακριβως τα επεισοδια που γινοντουσαν εξω.ακριβως τη στιγμη που ο κλεφτης πετσαλνικος ανακοινωνε το αποτελεσμα της ψηφοφοριας...εξω οι μπατσοι χτυπουσαν με περισσια αγριοτητα αδιακριτως,και μαλιστα ενας απο αυτη τη φαρα σηκωσε το χερι και εκανε το σημα της νικης.......!ποσο αντιφατικο,τη στιγμη που μεσα στη βουλη του κοβανε κι αλλο απο το μισθο εκεινος πανυγηριζε εξω που ειχε δειρει πολιτες που μαχονταν και για εκεινου τα συμφεροντα.
με ολη τη πουστια και την ψευτομαγκια που τους διακρινει το παιξανε γι ακομη μια φορα αφεντικα του ξυλου.βεβαια στα ισα και χωρις γκλομπ και ασπιδα κανενας δεν θα τολμουσε.
γιατι οι αδερφες φαινονται παντα ως προς τον αδυναμο.....!

υγ.πως αραγε αγκαλιαζουν και μιλανε στα παιδακια τους οταν γυριζουν σπιτι?πως να νοιωθουνε?ποσο σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους?

παντα θα ειναι απεναντι γιατι ετσι τους μαθαινουνε.σκυλια.....κοπροσκυλα αλλα πανω απο ολα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!
ΑΝ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ...ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ  !

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:29 »
ο μπάτσος και ο κάθε μπάτσος εκτελεί εντολές...

όπως ο εργάτης στην οικοδομή εκτελεί τις εντολές του αρχιμάστορα...

ένας εγκλωβισμένος δούλος-εργάτης είναι...

και τα ακούει από όλες τις πλευρές της κοινωνίας...

άρα λοιπόν πιστεύω, το κράξιμο θα πρέπει να πάει σε αυτούς που δίνουν  τις εντολές...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:40 »
κι αυτοι που δινουν εντολες μπατσοι ειναι.
και μαλιστα μπατσοι που ποτε δεν εδωσαν εντολη βαρατε τους αοπλους ειρηνικους πολιτες στο κεφαλι με αναποδα γυρισμενα γκλομπ.
κι αυτοι με τις κουκουλες τα κρανη και τα μαντιλια ειναι εγλωβισμενοι δουλοι εργατες μηπως?

αυτη τη καραμελα πρεπει επιτελους να τη φτυσετε.δουλεια δεν ειναι να βαρας κοσμο.

υγ. και αν θελεις μια συμβουλη....δεν ειναι και οτι πιο εξυπνο να υπερασπιζεσαι μπατσο αυτες τις μερες.ματια εχουμε και βλεπουμε.

υγ1.κι επειδη τα βιντεο μιλανε μονα τους και δε θελω παλι να ανοιγω διαλογους ...δεν επανερχομαι

Αποσυνδεδεμένος fon7

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:41 »
υγ.πως αραγε αγκαλιαζουν και μιλανε στα παιδακια τους οταν γυριζουν σπιτι?πως να νοιωθουνε?ποσο σκατα εχουν μεσα στο κεφαλι τους?

επειδή το κόβω να είναι της γενιάς μας δεν νομίζω να έχουν παιδιά στο σπίτι....οπότε το λύσαμε αυτό το θέμα....

Αποσυνδεδεμένος zissis

• Global Moderator
  • Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:47 »
Μέχρι και ο ξεφτιλισμένος, το πουλιτάρι, ο αρχιρουφιάνος της δεξιάς, ο εργοδότης που έχει εκατοντάδες απλήρωτους υπαλλήλους τα χώνει σε αρχιμπάτσο ο οποίος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη!!

http://www.youtube.com/watch?v=DLc-JsCVg4U&feature=player_embedded#at=146

Μολοσσέ ο εργάτης στην οικοδομή όταν εκτελεί εντολές του αρχιμάστορα δεν λειτουργεί σαν εχθρός της κοινωνίας.
Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την λούτσα!!

Μολοσσός

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 02:59 »
ένα απλό πράγμα είπα...αλλά έχετε τόσο πολύ μίσος για τους μπάτσους,που δεν πρόκειται να δείτε κάποια αλήθεια σε αυτά που λέω...

και είναι κρίμα γιατί, ξαναλέω, είναι άλλο να κράζεις τον μπάτσο κηφήνα που αναγκαστικά εκτελεί κι άλλο να κράζεις τον αρχιμπάτσο που δίνει την εντολή και κρύβεται στην σπηλιά του...

ούτε εγώ τους συμπαθώ,αλλά δεν έχω φτάσει σε σημείο να τους μισώ θανάσιμα...

ηρεμία παίδες...κι αν θέλετε να αλλάξει η κατάσταση να γυρίσετε αλλού τα βέλη σας..λάθος στόχο έχετε...

ίσα ίσα που αυτό θα βοηθήσει και τους ίδιους τους μπάτσους να κάνουν σωστά και ανθρώπινα την δουλειά τους...

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 03:27 »
Παράθεση
http://www.youtube.com/watch?v=0UKQdUESfZs&feature=player_embedded

ένας εγκλωβισμένος δούλος-εργάτης μπατσος

Αποσυνδεδεμένος Siatrovouni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 04:03 »
ΣΤΑ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΑΤΑΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΠΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥMΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.

δειτε δηλωσεις Γιωργακη πριν μερικα χρονια. ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΩΗ.

Επίθεση των ΜΑΤ σε αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ

Μην μου κανει κανεις εντιτ το ποστ, οτι θελω θα λεω.
Stile di vita

Αποσυνδεδεμένος ztoby

• Jr. Member
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 11:56 »
ναι ρε εντολες εκτελουσαν. ειχαν εντολη να πετανε πετρες μεσα στη πλατεια. εντολη να χτυπανε μονο κεφάλι. εντολή να κυνηγησουνε κοσμο μεσα στα σουβλατζιδικα στο μοναστηρακι. εντολη να καψουν τη σκηνη των πρωτων βοηθειων. ενολή να σπάσουν τα μουσικά οργανα. εντολή να κατεβασουν και να σκισουν τα πανο στην πλατεια. εντολή να μην αφήνουν τα ασθενοφόρα να παραλάβουν τραυματίες. εντολή να ρίξουν πέτρες και χημικά μέσα στο μετρό με χιλιάδες κόσμο μέσα.

αν εσύ είχες τέτοιες εντολές θα τις εκτελούσες; δε θα ντρεπόσουνα λιγάκι ή μήπως θα πανηγύριζες όταν τις εκτελείς; θα σιναιχόσουν την ύπαρξη σου σαν άνθρωπος ή θα ένιωθες μάγκας;

ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΧΑΝΕ. να σπασουν τον κοσμο με κάθε τροπο μπορούν και για αντάλλαγμα το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν χωρίς περιορισμούς.

τι να κάνουμε δεν είναι όλοι καλοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο, κάποιοι δεν ειναι καν ανθρωποι ειναι ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ.

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #12 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 12:52 »
Tην βια δεν την θέλει κανένας, δεν νομίζω όμως και οι διαδηλωτές να πετάγανε ροδοπέταλα..η πέτρα και οι μπίλιες απο ρουλεμαν που τους πετάγανε με σφεντόνες δεν ήταν τριαντάφυλλα...Και σε αυτούς κόψανε λεφτα και περισσότερα από άλλους.Όλοι σας θα έχετε κάποιον φίλο ή συμμαθητή η συγγενη και δεν νομίζω να έχουν σκατα στο κεφάλι.Εν μέσω πετροπόλεμου με μάρμαρα, με πέτρες με σφεντόνες, βρισιές, μολότωφ , συνεχους εργασίας 20 ωρών χωρίς πληρωμη εσείς τι θα κάνατε?Αν πιάνατε κάποιον θα τον κερνούσατε καφε?Και θα τον πιάνατε και θα τον λέγατε "συλλαμβάνεστε κύριε?"Στο κάτω κάτω οι μπάτσοι προστατεύουν όλους αυτούς που 37 χρόνια ψηφήζουμε με 90% εμείσ τα βόδια και καλώς η κακώς είναι από τους λίγους (ίσως μοναδικούς)που δεν έχουν πελατειακές σχέσεις με το κράτος καθώς προσλαμβάνονται εδώ και 17 χρόνια μέσω πανελληνίων εναντιθέση με τους τουλάχιστον μισούς εδώ μέσα που το μόνο που τους χαλάει στο μνημόνιο είναι η παύση διορισμών.Επειδή όμως τις περισσότερες φορές ακολουθούν διαταγές προς γνώση σας άρνηση εκτέλεσης διαταγής έχει ως συνέπεια άμμεση απόταξη από το σώμα και σε περίπτωση που κάποια διμοιρία η ατομικά κάποιος αρνηθει να εκτελέσει διαταγή θεωρείτε στάση κατά του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσια με ποινή ισόβιας κάθειρξης..Τα συμπεράσματα δικά σας..Και μην μου πείτε να φύγει , εσεις με οικογένεια και δάνεια θα φεύγατε από την δουλεία σας
?Δεν νομίζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2011 12:58 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 13:14 »
Αδερφε παγουρα 83 με μπερδεψες λιγο με το ποστ σου.
τελικα τι θελεις να μας πεις?
οτι το δε θελουν αλλα το κανουν για να μη γινουν προδοτες ή θελουν και το κανουν γιατι τους γινοντε τα νευρα κροσια?

Αποσυνδεδεμένος pagouras83

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://4.bp.blogspot.com/-1XCSOdv_LKg/UcNVHujz3sI/AAAAAAAAe-s/etdLVi6cSfk/s1600/pistepseto.net.gif
« Απάντηση #14 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 13:23 »
Αδερφε παγουρα 83 με μπερδεψες λιγο με το ποστ σου.
τελικα τι θελεις να μας πεις?
οτι το δε θελουν αλλα το κανουν για να μη γινουν προδοτες ή θελουν και το κανουν γιατι τους γινοντε τα νευρα κροσια?
Προδότες για τον νόμο!Και τα δύο, συνδυασμός είναι.Από την μια πραγματικα δεν γίνετε αλλιώς και από την άλλη όταν βλέπεις τα μαρμαρα και τις μπίλιες ,τις μολότοφ και ακούς τα μπινελίκια  την βλέπεις αλλιώς.  Παρεμπιπτόντως τα χημικά ρίχνονται για να γλυτώσεις την χειρότερη βια που είναι η επαφή σωμα με σώμα.Και δεν υπάρχει ο μύθος ότι ρίχνουν ληγμένα χημικά..ληγμένα χημικά σημαίνει μη καλά λειτουργικα δεν σημαίνει ποιο βλαβερά. Ενώ αν ο διαδηλωτής τρώει μια φορα χημικά ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ τρώει δέκα φορές από αυτά.
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2011 13:29 από pagouras83 »
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - pagouras83

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 13:45 »
Μην πατε να δικαιολογησετε τα ΜΑΤ ολοι εχουν ψυχολογικα και ειναι εκει που ειναι για να ριχνουν σκοπ τσαμπα και νομιμα, ετσι απλα.

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 14:55 »
χτε απ ερχομαν μι τ αερόπλανο
κι τηραξα σιακατ τν ελλαδα, θιαμαξα
τι ομορφ πατριδα ειπα ο χαμουρς

κατοπ πηγα σφιντόνα στο κεντρο
κι τωρα μπηκα στο παστζιαρ
τα εσωτερκα θα τα ειπουμε αλλ ωρα

λεω μην είν από τα ζαλάδα μ τν χτεσνη, ειπα ……..
αλλα  μορχετε πως μπερδευτε τον αγωνα, στ διαδηλωται δλαδης
μι το παιχνίδ, κλέφται κι αστυμόμ
μπερδέψταν  μερκοι τα στμένα μ φαίνται κι  παρατόρσεταν απ το προβλαμα
ή ανξαν νίκια δω μεσα  τιπτα τσ τροικας κι μας δλευνε  οι ντενεκεδαι

να σας ειπω εγω ποιος εχει δικιο;;;;;;;;;;;;;;;;
λεω να χει περσεψ μνια ψιχα νιονιό στο έρμο το καυκαλό μας
κι να ξερμε τι λέμε

μι τσ αστυνόμοι δεν εχω τιπτας
διοτ  ειν  αναγκαζμέν να δειξνε ζηλο στα περεσιακα τσ τα  καθηκοντα
αλλιως πως θα υποστηρίξνε το λογο απ έμναν απόξω απ τσ περκοπαι των πιδομάτων ;;;;;

κι επτας, δεν είν  όλοι οι αστυνόμ’  ραμπος κι ζαρτινιεράτ’
εχμε κι αδέρφια κι ξαδέρφια αστυνομς κι αναδεχτουδια κι ξερμε
οτ δεν εχνε σκέσ  μι το φύλακα τσ χωρας απ ηξεραμαν κάνα γκαιρο
γι αυτηνο θα μας ξηγηθει το συδικαλιστκό τσ  το οργανο

δεν ειν ποχρεωμέν η εξουσία να λογοδοτάει
όντες ο πολιτσ  γραφει στα τέτοια τ  το δγιάλογο
κ θορυβάει κι ζμποδάει το κβεντολόι τσ βουλής

ως HarMPas  εχω  πρόβλα μι τσ κλέφται κι με τσ προβοκάτοραι
μη το αστοχάμε αυτηνο
απ αναγκασαν το κρατος να οδηγθει σι τετοιες πολιτκες
κι ενεργιες δημοκρατκες

ουλη αυτηνη η πρέσα κι η επιθεσ
μα μη τν χημεία,  μα μι τν φοβια
εχει στοχο τν σωτηρία μας
να ειπουμε, ότ’  καλα είν απ δε θα μας τα πάρνε όλα κι τσ σωβρακα κι τσ ζαρτιέραι
καλα ειν κι τα χίλια καλά ειν κι τα χτακόσια καλά κι ξακόσια
εδώ κοντεύμε να φτωχεύσμε ωρε πατριωται
θελτε να αφανστουμε ως γενο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

γιατι ωωω να ξεβολευτω  απ τα σκατά απούμεστε;;;;;;;;;;;;;;;
ποιος μ λεει εμένα το το νουμρο το HarMPas  οτ’
αν  ξεβολευτώ απέδω πούειμε αν θα πάνω καλύτρα ή χειρότρα
διοτ’  μνια χαρα είμι απ’ έχω κι το κεφάλ μ’ απόξω τα σκατά κι πέρω αερα
κι μπορώ αμα λάχει κι ματσιλάω κι  ένα γρουμπόυλ  απ δε προκαμε τα το δλέφ το άντερο
κι το χάφτω κι νοστοστμεύομαι κι πιβιώνω
μη τα θελμε κι ουλα δκα μας

ο προθυποργος βανει ακόμα τα παπουτσια κι το κουστουμ απ ειχε στο ντιμπέι
το ξερτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κι κοντα μ λετε  δγιαδηλωταί κι αγαναχτηζμέν ………………….
αη στα σκατα ρα
απ μπερδευμε το βζανιάρκο  τσ  πλατεια  στν αγκαλια τσ μανουλα
μι το  πτανιαρκο τσ  πλατεια  στν αγκαλια   τσ εξουσια

« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2011 15:00 από HarMPas »

Αποσυνδεδεμένος Anton

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 15:34 »
Tην βια δεν την θέλει κανένας, δεν νομίζω όμως και οι διαδηλωτές να πετάγανε ροδοπέταλα..η πέτρα και οι μπίλιες απο ρουλεμαν που τους πετάγανε με σφεντόνες δεν ήταν τριαντάφυλλα...Και σε αυτούς κόψανε λεφτα και περισσότερα από άλλους.Όλοι σας θα έχετε κάποιον φίλο ή συμμαθητή η συγγενη και δεν νομίζω να έχουν σκατα στο κεφάλι.Εν μέσω πετροπόλεμου με μάρμαρα, με πέτρες με σφεντόνες, βρισιές, μολότωφ , συνεχους εργασίας 20 ωρών χωρίς πληρωμη εσείς τι θα κάνατε?Αν πιάνατε κάποιον θα τον κερνούσατε καφε?Και θα τον πιάνατε και θα τον λέγατε "συλλαμβάνεστε κύριε?"Στο κάτω κάτω οι μπάτσοι προστατεύουν όλους αυτούς που 37 χρόνια ψηφήζουμε με 90% εμείσ τα βόδια και καλώς η κακώς είναι από τους λίγους (ίσως μοναδικούς)που δεν έχουν πελατειακές σχέσεις με το κράτος καθώς προσλαμβάνονται εδώ και 17 χρόνια μέσω πανελληνίων εναντιθέση με τους τουλάχιστον μισούς εδώ μέσα που το μόνο που τους χαλάει στο μνημόνιο είναι η παύση διορισμών.Επειδή όμως τις περισσότερες φορές ακολουθούν διαταγές προς γνώση σας άρνηση εκτέλεσης διαταγής έχει ως συνέπεια άμμεση απόταξη από το σώμα και σε περίπτωση που κάποια διμοιρία η ατομικά κάποιος αρνηθει να εκτελέσει διαταγή θεωρείτε στάση κατά του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσια με ποινή ισόβιας κάθειρξης..Τα συμπεράσματα δικά σας..Και μην μου πείτε να φύγει , εσεις με οικογένεια και δάνεια θα φεύγατε από την δουλεία σας
?Δεν νομίζω.

Ο καθένας που ΕΠΙΛΕΓΕΙ να υπηρετήσει από οποιοδήποτε πόστο τα σώματα ασφαλείας έχει κάνει μια απολύτως συνειδητή επιλογή. Και εφ' όσον έχουν ΕΠΙΛΕΞΕΙ να ακολουθούν διαταγές για το υπόλοιπο της ζωής τους, χάνοντας το ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ανυπακοής και της άρνησης δεν μου προκαλούν κανένα οίκτο και καμιά συμπόνια ή συμπάθεια έστω και λίγο...

ο μπάτσος και ο κάθε μπάτσος εκτελεί εντολές...

όπως ο εργάτης στην οικοδομή εκτελεί τις εντολές του αρχιμάστορα...

ένας εγκλωβισμένος δούλος-εργάτης είναι...

και τα ακούει από όλες τις πλευρές της κοινωνίας...

άρα λοιπόν πιστεύω, το κράξιμο θα πρέπει να πάει σε αυτούς που δίνουν  τις εντολές...

Το λες μόνος σου, το λέει και το σύνθημα: Οι μπάτσοι δεν είναι παιδιά των εργατών είναι τα σκυλιά των αφεντικών..ακόμη κι αν είναι παιδιά των εργατών είναι τα σκυλιά των αφεντικών

Α και το άλλο μπάτσοι είστε ΔΟΥΛΟΙ μέχρι το μεδούλι....

Αποσυνδεδεμένος uaglionos

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 15:40 »
Ρε pagoura83 τα χημικά είναι χημικά... Ολα ειναι βλαβερα... Είτε ειναι λιγμενα ειτε οχι...
Totti senti che gioia, mentre tu gioca tua moglie fa la TROIA

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 16:06 »
χαλεύτε  ποιο χημκο ειν καλυτρο;;;;;;;;;;;;;;;;
αυτό απ   σαλούτιασι  τα μυαλα  καμποσνων
κι δε σιαπερν τι λεν

δε ξερτε ότ η βια φερ’  βια;;;;;;;;;;;;;;;;;
ξεχωριζτε t βια σι καλη κι σι κακια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
γι αλνους η βια ειν επιθεσ’
γι αλνους ειν’  αμ’να

δε μποτειτε να ξεχωριστε ποιος ειν στν επιθεσ
κι ποιος ειν τσν άμ’να;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
κι πααίντε κι τσ Ζωσμάδαι κι γλέπτε μπαλα κιολι;;;;;;;;;;;;;;;

ρε πάσλες η κβεντα δεν ειν η μπατσοι κι τα μεταπτυχιακα τα
δε βαραν οι μπατσοι ρε νουμρα, η εξουσια βαράει
αλλοι πληρωνταν για βαραν μι τ χουφτα  κι αλλοι μι το γροθο

η κβεντα  μας  στεργια κι θάλασα ειν  το ΜΝΗΜΟΝΙΟ
απ θα σας φκιακει διακονιαρδες
ωρα  ειν  ρα να βγάλτε το  κι λαο   προβοκατορα

ααα ρα που στηθκαμαν δω περα να

ααα γειασ  ετσ :pas:

Αποσυνδεδεμένος ΑΠΕΙΡΟΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 16:12 »
Παίρνει εκδίκηση ο φασίστας ο ευνούχος
τώρα ο μπάτσος είναι γείτονας μας κι αριστούχος.

Αποσυνδεδεμένος kastrinos

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 16:40 »
εχετε ξεφυγει παιδες.
καλα ειναι να βρουμε οσα μας ενωνουν γιατι τοσα χρονια βρισκαμε αυτα που μας χωριζουν και τα καναμε ΣΚΑΤΑ.
για μενα ειναι ξεκαθαρο. πρεπει επιτελους να φτιαξουμε ενα κρατος με ΝΟΜΟΥΣ. νομους που δεν θε επιτρεπουν σε κανεναν να σπαει και να μην πληρωνει και σε κανεναν μπατσο να λειτουργει εκτος νομου ή εκτος δεοντολογιας.

οσο κλεινουμε το ματι σε καποιο απο τα δυο απλα ριχνουμε νερο στον μυλο του συστηματος απο διαφορετικη μερια.

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #22 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 16:43 »
Παράθεση
Μία προβοκάτσια αξίας 50 εκατ. ευρώ!
Δημοσίευση 30/06/2011 15:29 Ανανέωση 30/06/2011 15:35

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Η χθεσινή… προσπάθεια της αστυνομίας να μην πατήσουν τη Βουλή, κουκουλοφόροι, μπαχαλάκηδες, προβοκάτορες ΚΥΠατζήδες και λοιποί συγγενείς κόστισε στο ελληνικό κράτος περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ, αν υπολογίσουμε:

1. Τις φοβερές καταστροφές σε κτίρια, μαγαζιά και τουριστικούς χώρους στο Σύνταγμα
2. Τις 30.000!!! περίπου βόμβες κρότου- λάμψης που πέταξαν οι άνδρες των ΜΑΤ
3. Τις 7.000-8.000 δακρυγόνα που μετέτρεψαν σε κόλαση το κέντρο της Αθήνας
4. Τις 10.000 περίπου αμπούλες χημικών αερίων που εκτοξεύθηκαν στα πρόσωπα διαδηλωτών
5. Το πλιάτσικο σε κεντρικά μαγαζιά των Αθηνών που έγινε από κουκουλοφόρους και διάφορους περαστικούς Πακιστανούς και Αφγανούς
6. Τα έξοδα σε νοσοκομεία με φάρμακα και ιατρικό υλικό για τους δεκάδες τραυματίες των χθεσινών επεισοδίων.

Τέτοια σπατάλη αστυνομικού υλικού για την αποκατάσταση της τάξης δεν έχει ξαναζήσει η Αθήνα από την εποχή των φοβερών επεισοδίων στην πρώτη πορεία για το Πολυτεχνείο το 1974.

Ήδη πρωί - πρωί σήμερα το Τμήμα Προμηθειών της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών να στείλει σε εργοστάσια εξωτερικού που παράγουν χημικά αέρια κατά διαδηλωτών και δακρυγόνες-βόμβες μίας νέας μεγάλης παρτίδας γιατί ήδη έχουν αδειάσει οι αποθήκες της ΕΛ.ΑΣ.

Πάντως χθες, την όλη επιχείρηση… αποκατάστασης της τάξης συντόνιζε από το γραφείο του στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη ο κ.Παπουτσής, ο οποίος ενημέρωνε τηλεφωνικά τον πρωθυπουργό, ενώ η παρέμβαση Βενιζέλου για τον απεγκλωβισμό πολιτών από το Μετρό του Συντάγματος είχε καθοριστική σημασία.
newsbomb.gr
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος vagge-lakis-buffon

• Hero Member
    • Προφίλ
    • http://oi42.tinypic.com/x0scud.jpg
« Απάντηση #23 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 17:30 »
PanterA -Yesterday Don't Mean Shit

Ενα τραγουδακι αφιερωμενο στα ΜΑΤ και στην Κλουβι !
Απογονοι των Σουλιωτων Γιαννιωτες λεονταρια, δειξτε και στο ποδοσφαιρο πως ειστε παλικαρια

Αποσυνδεδεμένος bulux

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Βούτυρο στο ψωμί σας
« Απάντηση #24 στις: Πεμ 30 Ιούν 2011 17:54 »
Μέχρι και ο ξεφτιλισμένος, το πουλιτάρι, ο αρχιρουφιάνος της δεξιάς, ο εργοδότης που έχει εκατοντάδες απλήρωτους υπαλλήλους τα χώνει σε αρχιμπάτσο ο οποίος δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη!!

zissis έχουμε πασοκ τώρα, δουλεύει και στο alter που δεν σβήνουν τα χρέη του, φυσικά και θα χώσει. Αν ήταν νέα δημοκρατία πανω θα μας έσκουζε γιατί άφησε η αστυνομία την αθήνα να καει και δεν έριξε περισσότερο ξύλο.

Η χτεσινή μέρα ήταν και η πλήρης απόδειξη του σλόγκαν 'μπατσοι, τβ, νεοναζι...'

Αντε και να είμαι καλοπροαίρετος...
tvxs.gr I Συνεργασία αστυνομικών -- Χρυσαυγιτών
Αυτό πως εξηγείται από έναν καλοπροαίρετο; Η αστυνομία και οι έλληνες αστυνομικοί είχαν την ευκαιρία τους να αποδείξουν οτι ΔΕΝ είναι μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι. Υπήρχε μάλιστα και μια σχετική συμπάθεια μετά τα γεγονότα του Δεκέμβριο, όπου ακούγανε τα εξ αμάξης δίκαιοι και άδικοι. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ φρόντισαν να το επιβεβαιώσουν όμως το σύνθημα. Δελτάδες που έχουν βγει απο το ρόδα τσαντα και κοπάνα, ματατζήδες που αν δεν φορούσαν στολή θα ήταν χουλιγκάνια στο γήπεδο και πόρτα σε μαγαζία (μερικοί είναι, έχει πέσει το μεροκάματο...). Για να μην αρχίσουμε με τους ασφαλήτες... Κάθε επίσημη-ανακοίνωση της αστυνομίας περιμένει ένα βίντεο για να διαψευστεί. (ζαρτινιερα-κορκωνεας-ο τρομοκρατης με τις πυτζαμες) πόσα άλλα.  Έχει καταφέρει να δώσει άλλο νόημα στην 'εκφραση μεμονωμένο περιστατικό η ελ.ας.
Μια αστυνομία με χαμηλό δείκτη αποτελεσματικότητας είναι απλά μια κακή αστυνομία. Μια αστυνομία όμως με χαμηλό δείκτη αποτελεσματικότητας που ασχολιέται όμως με το πως θα βάλει τους μετανάστες να χαστουκίζονται μεταξύ τους, πως θα μεταφέρει με ασφάλεια την χρυσή αυγή με κλούβες και πως θα πλακώσει κόσμο και μετά να το κουκουλώσει είναι μια επικίνδυνη αστυνομία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. ΔΕΝ είναι δημόσιοι υπάλληλοι, ΔΕΝ είναι εργάτες. Είναι όργανα της τάξης.
Και βασική αρχή της ισονομίας είναι πως οι νόμοι ισχύουν για όλους. Αν δεν ισχύουν για όλους τότε δεν ισχύουν για κανέναν. Δεν γίνεται να ισχύουν για αναρχικούς με λοστάρια και να μην ισχύουν για χρυσαυγητες με μαχαίρια, να συλλαμβάνουμε τους μεν και να δίνουμε μπουκαλάκι νερο στου δε, δεν γίνεται να ισχύει για τον διαδηλωτή και όχι για τον ματατζή, για τον πολίτη και όχι για τον βουλευτή.

Εν μέσω πετροπόλεμου με μάρμαρα, με πέτρες με σφεντόνες, βρισιές, μολότωφ , συνεχους εργασίας 20 ωρών χωρίς πληρωμη εσείς τι θα κάνατε?Αν πιάνατε κάποιον θα τον κερνούσατε καφε?Και θα τον πιάνατε και θα τον λέγατε "συλλαμβάνεστε κύριε?"Στο κάτω κάτω οι μπάτσοι προστατεύουν όλους αυτούς που 37 χρόνια ψηφήζουμε με 90% εμείσ τα βόδια και καλώς η κακώς είναι από τους λίγους (ίσως μοναδικούς)που δεν έχουν πελατειακές σχέσεις με το κράτος καθώς προσλαμβάνονται εδώ και 17 χρόνια μέσω πανελληνίων εναντιθέση με τους τουλάχιστον μισούς εδώ μέσα που το μόνο που τους χαλάει στο μνημόνιο είναι η παύση διορισμών.Επειδή όμως τις περισσότερες φορές ακολουθούν διαταγές προς γνώση σας άρνηση εκτέλεσης διαταγής έχει ως συνέπεια άμμεση απόταξη από το σώμα και σε περίπτωση που κάποια διμοιρία η ατομικά κάποιος αρνηθει να εκτελέσει διαταγή θεωρείτε στάση κατά του πολιτεύματος και εσχάτη προδοσια με ποινή ισόβιας κάθειρξης..Τα συμπεράσματα δικά σας..Και μην μου πείτε να φύγει , εσεις με οικογένεια και δάνεια θα φεύγατε από την δουλεία σας
?Δεν νομίζω.

Γιατί δεν το νομίζεις; ξέρεις πολλούς που να τρώνε ξύλο, να μένουν, απλήρωτοι να τους βρίζουν και παρόλα αυτά να μένει στη δουλειά τους; Έλα παραδέξου το, για να μένουν, πρέπει να του αρέσει και λίγο να δέρνουν κόσμο...
Παράθεση
και καλώς η κακώς είναι από τους λίγους (ίσως μοναδικούς)που δεν έχουν πελατειακές σχέσεις
Σοβαρά μιλας!; Μεταθέσεις δεν παίρνουν αυτοί; κανένας δεν θέλει να γίνει 'προσωπική φρουρά' σε σημαίνοντα πρόσωπα; Αμάν κάνουν κι ας κουβαλάνε ψώνια οι φιλιπινέζες. Οσο για τις εξετάσεις... Οι ειδικοί φρουροί περνάνε και αυτοί με πανελλήνιες…; Η απλά απολυτήριο λυκείου και δίπλωμα για παπάκι; Και πόσα χρόνια εκπαίδευση έχουν μεχρι να παρουν όπλο… (ή μήπως δεν είναι χρόνια και είναι μήνες); Ένα άλλο δεδομένο είναι πως ΟΛΟΙ οι ματατζήδες έχουν οικογένεια και δάνεια. Τρομερό επιχείρημα. Όλοι οι άλλοι κάτοικοι της χώρας έχουν φυτρώσει από το χώμα και τα λεφτά τα βρίσκουν σε σεντούκια. Ούτε οικογένειες έχουν ούτε πάρε-δώσε με τράπεζες.
Χούντα στην πλατεία Συντάγματος | 29 Ιουνίου 2011
Σε αυτόν εδώ το ματατζη πες μου ρε συ πόσα χρωστάνε και του ανοίγει το κεφάλι όταν του λέει ο άλλος ‘μην βαράς’;
Ο όρκος της αστυνομίας λέει ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ας αφήσω τους νόμους που είναι και πολλοί και ας πάμε στο Συνταγμα της ελλαδος. Λέει ξεκάθαρα:

Αρθρο 7, παράγραφος 2
•  Τα βασανιστήρια, οποιαδήποτε σωματική κάκωση, βλάβη υγείας, ή άσκηση ψυχολογικής βίας, καθώς και κάθε άλλη προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας απαγορεύονται και τιμωρούνται, όπως νόμος ορίζει.

Από τη στιγμή που δεν συλλαμβάνονται οι άνθρωποι αυτοί, προφανώς και δεν διαπράττουν κάποιο αδίκημα… Παρόλα αυτά καταλήγουν με το κεφάλι ανοιγμένο από γκλομπ… Πως γίνεται μου λες;
Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί παραβιάζουν το ελληνικό σύνταγμα στο οποίο έχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ πίστη ή όχι; Είναι ή όχι επίορκοι; Ανοίγουν κεφάλια σαν συμμορίτες και μετά να τους αφήνουν στο δρόμο ναι η όχι;
Αν δεν τους αρέσουν η εντολές που παίρνουν να παραιτηθούν. Υπάρχουν και οι αναφορές που μπορούν να υποβάλλουν σαν αστυνομικοί για τις εντολές που λαμβάνουν, υπάρχει και το τμήμα εσωτερικών υποθέσεων αν νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά. ΕΧΟΥΝ επιλογές. Απλά δεν ακολουθουν καμία από αυτές.

ΝΑ αφιερωσω και εγώ δύο τραγουδάκια (παλιές και νέες επιτυχίες) στα παιδιά του μεροκάματου
Άκης Φιλιός - Φίλε ΜΑΤατζή.wmv
Mpatsoi Ntou Aera patera
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 30 Ιούν 2011 17:57 από bulux »
'ΠΑΣ μην μας λυπασαι'... και κάποιοι το πήραν τοις μετρητοις και μας έχουν γονατίσει
ΠΑΣ και ξερό βατραχοπόδαρο