Aυτά που έγιναν στην αθήνα ήταν για γέλια και για κλάμματα.Παρακολουθούσα επι 5 ώρες 2 κάμερες ταυτόχρονα.Την μία στο κάτω σημείο της πλατείας και την άλλη στο πάνω σημείο της πλατείας (μπροστά απο την βουλή).Στο μεν πάνω σημείο ήταν όλα ψιλοήρεμα στο κάτω χαλασμός απο πέτρες δακρυγόνα κλπ μπάτσοι να πετάνε πίσω τις πέτρες κλπ.Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι σε κάποια στιγμή οι μπάτσοι μπήκαν στην πλατεία σαν να είχαν κάποιο σχέδιο και στην τελική δεν συνέλλαβαν κανέναν απο αυτούς που πετούσαν πέτρες κλπ απλά αφού έριξαν άπειρα δακρυγόνα και αρκετό ξύλο ξαναβγήκαν
.Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε είναι μπάτσοι οι "γνωστοί-άγνωστοι" είτε βολεύει κάποιους να είναι ελεύθεροι.Και τώρα μερικές σκόρπιες σκέψεις μου :
-Τους αγανακτησμένους στην αρχή τους συμπάθησα.Στην συνέχεια τους ψιλοσιχάθηκα.Δέν γίνεται να προσπαθείς να αλλάξεις κάτι σε τούτο τον τόπο χτυπώντας κατσαρόλες και χορεύοντας όλοι μαζί τραλαλό-τραλαλί.Πολύ "χίπις" χωρίς λόγο και νόημα φάση.Πανιγυράκι λίγο για το φαίνεσθαι μου φάνηκαν στο τέλος.
-Ελπίζω ο έλληνας να αγανάκτισε γενικότερα και όχι επειδή τώρα του μειώσαν τους μισθούς και τον φορολογήσαν σκληρά.Και το λέω αυτό γιατί όλοι μου δίνουν την εντύπωση ότι θα θέλαν να ζούν όπως πρίν 5-6 χρόνια........Μόνο που ξεχνάν το βασικότερο.ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.
-Ώρες-ώρες παρόλο που ελπίζω σε καλύτερες μέρες μου ρχετε τόσο έντονα η εξής σκέψη : ΟΤΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΟΠΑΡΚΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ 100ΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΡΑΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΜΑ ΦΑΕΙ ΚΛΗΣΗ ΨΑΧΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΝΩ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΖΩΝΗ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΥ.
-Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΑΠ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΠ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ iPHONE,DIESEL ΚΑΙ ARMANI ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΣΑΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΞΑΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ..................................