Αποστολέας Θέμα: Leandro Becerra  (Αναγνώστηκε 87523 φορές)

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
Απ: Leandro Becerra
« Απάντηση #125 στις: Τρι 24 Απρ 2012 13:41 »
Eαν φυγει μαλλον φευγει και ο Αγγελος..Την Παρασκευη λενε τα νεοτερα

Δηλαδή ο Άγγελος θα μείνει μόνο αν μείνει ο Μπεσέρα?Πλάκα μας κάνετε τώρα
Τι τρελλά πράγματα είναι αυτά.Πιστεύω πω άλλες εγγυήσεις θα ζητήσει ο Άγγελος κ όχι βέτο για έναν παίκτη έστω κ αν αυτός είναι ο Μπεσέρα που έβγαλε μάτια φέτος
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Τρι 24 Απρ 2012 13:50 »
Και αν το Μπεσέρα τον πατήσουν οι γκόμενες?

* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος born_in_drakolimni

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Τρι 24 Απρ 2012 14:48 »
Πουθενα δεν θα παει καλυτερα απο εδω δεν θα βρει
Το ιδιο ισχυει και για αγγελο
Δεν θελω να σκεφτω κατι διαφορετικο για να λεμε ολη την αληθεια

:mono: :pas: :joker: :pashat: :flag:

Αποσυνδεδεμένος ''Alejandro''

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Τρι 24 Απρ 2012 14:49 »

Τι τρελλά πράγματα είναι αυτά.Πιστεύω πω άλλες εγγυήσεις θα ζητήσει ο Άγγελος κ όχι βέτο για έναν παίκτη έστω κ αν αυτός είναι ο Μπεσέρα που έβγαλε μάτια φέτος
Λες ο Αγγελος να μην εχει στο νου του Μπεσερα-Ζαμπρελα ΕΑΝ τελικα μεινει στα Γιαννινα??...Αυτους με Παντο-Κηπουρο-Βιλα σιγουρα τους θελει για του χρονου..Ολα συνδεονται μεταξυ τους Θοδωρη,για θυμισου εφυγε ο Ογιος εφυγε και ο Ριμολντι.....

Αποσυνδεδεμένος ΘΟΔΩΡΗΣ

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Τρι 24 Απρ 2012 14:53 »

Λες ο Αγγελος να μην εχει στο νου του Μπεσερα-Ζαμπρελα ΕΑΝ τελικα μεινει στα Γιαννινα??...Αυτους με Παντο-Κηπουρο-Βιλα σιγουρα τους θελει για του χρονου..Ολα συνδεονται μεταξυ τους Θοδωρη,για θυμισου εφυγε ο Ογιος εφυγε και ο Ριμολντι.....

Ναι αλλά δεν θα είναι κριτήριο του να μείνει η παραμονή του Μπεσέρα.
ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ!!!!
Άλλο ο Όγιος που δενόταν με παίκτες κ άλλο ο Άγγελος.Ο Αναστασιάδης δεν χαμπαριάζει απο παίκτες κ ονόματα,θέλει απλά καλούς χαρακτήρες κ φιλότιμους παίκτες κ έχει τον τρόπο τους να τους κάνει να δείχνουν κ να παίζουν καλά.
Προσωπικά δεν με νοιάζει κανένας παίκτης απλά να μείνει ο Άγγελος!!!
Αν μείνει κ Αντωνάκο να φέρει μπαλλάρα θα παίζει!! :P
« Τελευταία τροποποίηση: Τρι 24 Απρ 2012 14:56 από ΘΟΔΩΡΗΣ »
''Κ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ''

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
  • live long and prosper ΠΑΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Τετ 25 Απρ 2012 10:39 »

Αν ο πρόεδρος φτιάξει καλό προπονητικό γήπεδο και εγκαταστάσεις, τότε μένει ο Άγγελος. Αν μείνει ο Άγγελος τότε μένουν οι περισσότεροι παίχτες.
Οπότε πρόεδρε... τις υποδομές φρόντισε και όλα θα έρθουν. Ποιος επαγγελματίας δεν κοιτάει το χώρο που θα δουλέψει; Δεν είναι μόνο το οικονομικό.

Αποσυνδεδεμένος christos

• Hero Member
  • ΠΑΣ...γιατί κάποια πράγματα μένουν πάντα ίδια...
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Τετ 25 Απρ 2012 12:52 »
Σύντροφοι , θεωρώ μάλλον απίθανο να μείνει ο Beccera , και παντελώς ασύνδετο με το εάν θα μείνει ο Άγγελος ή εάν φτιάξουμε τις υποδομές και τα γήπεδα.Με βάση το βιογραφικό του μου μοιάζει λίγο ''μποέμ'' και γυρολόγος ''εκ πεποιθήσεως'' οπότε θεωρώ ότι θα ψάξει για άλλες πολιτείες ! Αυτοί οι παίκτες δύσκολα ''δένονται'' με οποιονδήποτε και οτιδήποτε...Αλλά ίδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος pagourenko1966

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Τετ 25 Απρ 2012 12:54 »
το τελευταιο θα ειναι το οικονομικο παιδια σε οτι αφορα τον Αγγελο...

ολα θα κριθουν απο τη συγκλιση αποψεων σε 2 θεματα
1. σχεδιασμος ροστερ
2. εγκαταστασεις

υγ. ο Μπεσερα θα μεινει.

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Τετ 25 Απρ 2012 22:48 »
Σύντροφοι , θεωρώ μάλλον απίθανο να μείνει ο Beccera , και παντελώς ασύνδετο με το εάν θα μείνει ο Άγγελος ή εάν φτιάξουμε τις υποδομές και τα γήπεδα.Με βάση το βιογραφικό του μου μοιάζει λίγο ''μποέμ'' και γυρολόγος ''εκ πεποιθήσεως'' οπότε θεωρώ ότι θα ψάξει για άλλες πολιτείες ! Αυτοί οι παίκτες δύσκολα ''δένονται'' με οποιονδήποτε και οτιδήποτε...Αλλά ίδωμεν...

Το κλειδί είναι η γυναίκα του (Ναταλία είπαμε, γιατί δεν θυμάμαι; ). Της αρέσουν τα Γιάννινα, αλλά βρείτε την και ψήστε την χεχε  ::)

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
Απ: Απ: Μεταγραφολογία καλοκαιριού 2011
« Απάντηση #134 στις: Τετ 25 Απρ 2012 23:16 »
Παράθεση
Το παλικάρι δείχνει να εγκλιματίζεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΠΑΕ καλά θα κάνει να του προσφέρει 1 «κλιματιστικό» από τα καλά ...

Παράθεση
Ως Νέος "Νταρίο Φερνάντες"

Ένας βαθύς γνώστης του αργεντίνικου ποδοσφαίρου που ξημεροβραδιάζεται, βλέποντας ακόμα και β’ εθνική Αργεντινής τα χαράματα, τον παρομοίασε στο transfernews.gr σαν τον Νταρίο Φερνάντες, που λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Πανιωνίου (κυρίως) και του Άρη.

Αν είναι όντως έτσι, τότε στα Γιάννενα έκαναν την τύχη τους
« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 25 Απρ 2012 23:19 από New Pas. Pas »
* ο ΜΟ τριών δεξιών μπακ είναι 27 έτη, των τριών αριστερών μπακ(αγιόκων) 32,5 έτη και 2 κεντρικοί 20 και 24 ετών για τις “χρεώσεις” των γιόκων ... Χόρχε ο 1ος, Okan o 2oς

Αποσυνδεδεμένος Geopasoles

• Hero Member
  • ΠΟΥΛΑ ΕΦΥΓΕΣ....ΟΤΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΒΓΑΛΕΣ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Πεμ 26 Απρ 2012 19:07 »
Είναι δυνατόν να υπάρχει οψιον αγοράς 60 χιλιάρικα που θα είχες δικαίωμα να κλείσεις και να μοσχοπουλησεις τον παίκτη και να μην το κλείνεις?2 εκατομμύρια παίρνεις για την χρόνια που πέρασε από τηλεοπτικά...ποσά από ΟΠΑΠ?ποσά από διάρκειας και εισητηρια...και δεν είχε 60 χιλιάρικα?και Β να επεφτες θα τον έδινες τον παίκτη θα έμεναν και χρήματα στα ταμεία...διορατικότητα 0...
:pas: και  :mono:   :flag:

Αποσυνδεδεμένος spyros_porsche

• Hero Member
  • DjS
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Πεμ 26 Απρ 2012 23:51 »
Οτι δεν εδωσε τα 60 ειναι σιγουρο απο οτι καταλαβαινω.Μπορει καποιος να ενημερωσει στα σιγουρα αν εχει δικαιωμα να την κανει την καταθεση; εχει καποιο χρονικο περιθωριο;Δεν νομιζω να ειναι τοσο μαλακας να χασει τετοιο παιχτη που ισως του δωσει και κανα φραγκο με πιθανη μεταγραφη για 60 χιλιαρικα.

υγ.Κανα λαγωνικο δημοσιογραφακι δεν εχει κονε να του παρει καμια συνεντευξη;

Αποσυνδεδεμένος PAriS

• Full Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Παρ 27 Απρ 2012 19:52 »
Κάπου ειπώθηκε ότι ο ΧΒ είχε ζητήσει και πήρε παράταση εωσότου εξασφαλισθεί η παραμονή για την καταβολή της ρήτρας των 60 χιλιάδων. Αυτό είναι    ανεπιβεβαίωτο-έως ράδιο αρβύλα ωστόσο έχει λογική. Οι ΄΄ έγκριτοι δημοσιογράφοι ΄΄ που ευδοκιμούν στην περιοχή μας ας κάνουν και κανα  δυό ΡΕΠΟΡΤΑΖ το χρόνο σ’ αυτή την πόλη μπας και δούμε τι γίνεται με αυτό το θέμα που ενδιαφέρει όλους μας…

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Κυρ 29 Απρ 2012 19:59 »
contra:
Παράθεση
Ο Αργεντίνος μεσο-επιθετικός, που φέτος αναδείχθηκε σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ, έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και τον Ιούνιο και για να παραμείνει στα Γιάννινα θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα το ποσό των 60.000 ευρώ που υπάρχει σαν όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό, που υπογράφτηκε με τον μάνατζερ και την πρώην ομάδα του Αργεντίνου, την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Μπεσέρα, Παύλος Διαννής, συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, με τον τελευταίο να ζητά ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο, προκειμένου να δώσει το απαιτούμενο ποσό και να κρατήσει τον παίκτη στα Γιάννινα.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ όσο και ο Άγγελος Αναστασιάδης επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Αργεντίνου άσσου στην ομάδα, ωστόσο οι προτάσεις που υπάρχουν από το εξωτερικό αναμένεται να δυσκολέψουν την υπόθεσή του. Την ίδια στιγμή σε ότι αφορά την παραμονή του Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται μία ανάσα από τη θετική του απάντηση στην πρόταση ανανέωσης του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 2 Μαϊου, όταν και θα επιστρέψουν οι παίκτες στις προπονήσεις, μετά το 3ήμερο ρεπό τους.

Και να μην μείνει ο Αναστασιάδης (φτου φτου) ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ τον Μπεσέρα. Είσαι στην σουπερλίγκ όχι στη Β' και χρειάζεσαι παιχτούρες. Προς τι οι καθυστερήσεις;

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Κυρ 29 Απρ 2012 21:13 »
Eγω θα προτεινα χωρις αμφιβολια το αναποδο,αμα ηταν καποιος να αποχωρησει.....αλλα anyway να δουμε τι θα δουμε ακομα
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος HarMPas

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #140 στις: Κυρ 29 Απρ 2012 23:26 »
Eγω θα προτεινα χωρις αμφιβολια το αναποδο,αμα ηταν καποιος να αποχωρησει.....αλλα anyway να δουμε τι θα δουμε ακομα

δε φεγει ο μπισερας
ακ το Χαρμπας

αφνους απ ειν ζνυπογραφη μ τσ ξερς;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #141 στις: Σαβ 05 Μάι 2012 12:57 »
δε φεγει ο μπισερας

Χάρκα! :P

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #142 στις: Σαβ 05 Μάι 2012 13:00 »
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #143 στις: Σαβ 05 Μάι 2012 15:10 »
Τώρα μπορούμε να κάνουμε και έναν απολογισμό για τον μπεσσεραρο...ήταν πέρυσι το καλοκαίρι όταν πρωτοειδαμε το ταλέντο του σε video και πραγματικά είχα ενθουσιαστεί με τον μπεσσεραρο...λέγαμε ότι τα μισά αν έκανε από αυτά στο video θα έχει καλή εξέλιξη στην ομάδα...τα μισά έκανε και βγήκε MVP

Μείνε ρε παλικαρε άλλη μια χρόνια...

Και ΜΠΡΑΒΟ σου γιατί μας χάρισες ωραίες στιγμές εσύ και η τρελοπαρεα σου...

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Κυρ 06 Μάι 2012 00:01 »
Δεν χορταίνω το βίντεο.  8)

Αποσυνδεδεμένος ayuto1966

• Hero Member
  • Τα χιλιομετρα ειναι λιγα
    • Προφίλ
« Απάντηση #145 στις: Πεμ 10 Μάι 2012 00:06 »
Ελατε το αφεντικο τρελαθηκε.......Ποιος ειναι ο επομενος??????
« Τελευταία τροποποίηση: Πεμ 10 Μάι 2012 00:11 από ayuto1966 »
ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ NAZIS

Αποσυνδεδεμένος nick

• Hero Member
  • Same old city, same old tale
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Κυρ 13 Μάι 2012 22:36 »
Πρόεδρε τώρα που έχεις μείνει κατηγορία και δε θα τα σπαταλήσεις τσάμπα γιατί δεν τα χώνεις τα 60 χιλιάρικα να τελειώνουμε? Τότε δεν ήθελες γι αυτό το λόγο , τώρα? Δε σου αρέσουν οι μακρυμάλληδες Αργεντινοί , μηπως αυτός είναι ο λόγος ? Ε ρε θα μας αρρωστήσουνε τελείως αυτοί οι άνθρωποι!

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #147 στις: Δευ 14 Μάι 2012 23:20 »
Ο Μπεσσερα υποστηρίζει ότι είναι ελεύθερος....ότι δεν είχε οψιον αγοράς...αλλά με τις μειώσεις που γίνονται θα φύγει τρέχοντας...τον έχουν καλεσμένο στο ITV ...για να δούμε τι θα δούμε και με την παικτουρα αυτή....

Αποσυνδεδεμένος PAS-o-media

• Hero Member
    • Προφίλ
    • Φίλαθλοι ΠΑΣ
« Απάντηση #148 στις: Τετ 16 Μάι 2012 10:47 »
passports.gr
Παράθεση
Πήρε τον ΠΑΣ Γιάννινα από το χέρι και τον οδήγησε εκ τους ασφαλούς στην παραμονή του στην κατηγορία των μεγάλων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μοιράζεται την πρώτη θέση του πίνακα των "κυανόλευκων" σκόρερς με τον Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, ενώ από την πρώτη στιγμή έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο λόγος για τον Λεάντρο Μπεσέρα που ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (14/5) στην αθλητική εκπομπή «Sports Arena» του ITV.

Ο Αργεντινός άσος του ΠΑΣ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία δέσμευση με την προηγούμενη ομάδα του, την Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ χαρακτήρισε ψέματα τα σενάρια που κυκλοφορούν περί ρήτρας 60.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί στην πρώην ομάδα του προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Ο «Τσούτσο» μίλησε ακόμα για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, χαρακτήρισε «πολύτιμο» τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ επιφυλάχθηκε να απαντήσει για το μέλλον του, τονίζοντας ότι θα εξετάσει προσεκτικά όλα τα δεδομένα κατά τη διάρκεια των διακοπών του και στη συνέχεια θα αποφασίσει.

Τέλος, δήλωσε φανατικός οπαδός της Μπελγκράνο και θαυμαστής του Ζινεντίν Ζιντάν, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι έχει δοκιμάσει τσίπουρο παραγωγής Άγγελου Αναστασιάδη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς πήρε την απόφαση να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να έρθει στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Γιάννενα το περασμένο καλοκαίρι: «Πολλοί Αργεντινοί παίζουν στη χώρα σας και όταν ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΣ αποφάσισα να τη δεχτώ. Ο μάνατζέρ μου, ο Παύλος Διανής, έκανε τις διαπραγματεύσεις και έτσι έκλεισε η συμφωνία».

Για το αν κατάφερε να προσαρμοστεί γρήγορα στα ελληνικά δεδομένα: «Είναι αλήθεια ότι κάθε καινούριος παίκτης θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί σε μια ομάδα, πόσω μάλλον εγώ που ερχόμουν από μια μακρινή χώρα όπως η Αργεντινή και θα έπρεπε να προσαρμοστώ σε διαφορετικό τρόπο ζωής. Με βοήθησαν πολύ όμως οι συμπαίκτες μου, η γυναίκα μου και ο κόσμος που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή».

Για το πώς αισθάνθηκε όταν από την πρώτη προπόνηση της σεζόν το περασμένο καλοκαίρι έγινε σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του ΠΑΣ: «Ήταν υπέροχο συναίσθημα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Όπως τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Για το αν γνώριζε, προτού πάρει την απόφαση να έρθει στον ΠΑΣ, για τη σχέση λατρείας που έχουν αναπτύξει οι φίλαθλοι της ομάδας με τους παίκτες από τη χώρα του «ταγκό» και αν αυτό έπαιξε κάποιο ρόλο στην τελική του απόφαση: «Ναι, το γνώριζα, γιατί με είχε ενημερώσει σχετικά ο μάνατζέρ μου και μπορώ να πω πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να έρθω στα Γιάννενα».

Για το τι άλλαξε ο Αναστασιάδης σε σύγκριση με τον προκάτοχό του Στεφάν Ντεμόλ και πώς αυτό λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχοσύνθεση της ομάδας: «Ο Ντεμόλ ήταν ένας άνθρωπος που έλεγε λίγα. Δούλευε κυρίως τη μέρα του αγώνα, ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν απόμακρος. Από την άλλη, ο Αναστασιάδης ήταν πολύ πιο άμεσος μαζί μας, μας έφερε πιο κοντά και μας έδωσε να καταλάβουμε αμέσως τι ζητάει από τον καθένα μας. Μας βοήθησε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, που ήταν νομίζω και το μυστικό της επιτυχίας.

Για το αν πιστεύει πως η αλλαγή προπονητή ήταν ο βασικός παράγοντας για την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας στο β’ γύρο: «Ήταν ένας από τους βασικότερους. Φυσικά στην ομάδα υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές που ήθελαν να δείξουν την αξία τους και με τον καινούριο προπονητή το κατάφεραν πιο εύκολα».

Για το αν ο ίδιος αισθάνθηκε απελευθερωμένος με τον Αναστασιάδη στον πάγκο και απέδωσε καλύτερα: «Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα καλύτερα με τον κ. Αναστασιάδη προπονητή, ίσως όμως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι εγκλιματίστηκα καλύτερα στην ομάδα στο β’ μισό του πρωταθλήματος».

Για το αν ο Αναστασιάδης του ζητούσε να οργανώνει συνεχώς το παιχνίδι και να εκτελεί τις στημένες φάσεις: «Κάναμε πολλές φορές πρόβα στην προπόνηση φάουλ και κόρνερ. Ο προπονητής μου ζητούσε να μην κρατάω πολύ την μπάλα και να προσπαθώ με τις μπαλιές μου να διασπάω τις αντίπαλες άμυνες».

Για το ποιο ήταν το βασικότερο πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος ο ίδιος και οι συμπαίκτες του: «Τα σκληρά γήπεδα. Υπήρχαν στιγμές το χειμώνα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε στην προπόνηση, ενώ πονούσαν τα πόδια μας εξαιτίας των αγωνιστικών χώρων. Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί».

Για το ποια είναι η φυσική του θέση στο γήπεδο: «Παίζω συνήθως στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής αλλά μπορώ να παίξω και σε άλλες θέσεις του κέντρου, αλλά γενικά κάνω ό,τι μου ζητήσει  ο προπονητής μου».

Για το ποιο από τα 7 γκολ που πέτυχε θεωρεί πιο σημαντικό και ποιο καλύτερο από άποψη τεχνικής: «Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι με τη Δόξα Δράμας σίγουρα ήταν το πιο σημαντικό, ενώ το γκολ που πέτυχα με τον Λεβαδειακό το πιο θεαματικό».

Για το πώς προέκυψε το προσωνύμιο «Τσούτσο»: «Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Μια μέρα με φώναξε έτσι ο αδερφός και από τότε έμεινε. Κι άλλοι άνθρωποι στην Αργεντινή αποκαλούνται έτσι».

Για ποιο λόγο πανηγυρίζει καλύπτοντας με την παλάμη του χεριού του το ένα του μάτι: «Ο πατέρας μου είναι φανατικός οπαδός της Μπελγκράνο, όπως κι εγώ άλλωστε και επειδή αυτήν την ομάδα την αποκαλούν “Πειρατές”, υιοθέτησα αυτόν τον πανηγυρισμό».

Για το αν έχει αποφασίσει για το μέλλον του δεδομένου ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε ένα μήνα: «Αυτή τη στιγμή προέχουν οι διακοπές και ο γάμος μου στις 23 Μαΐου. Από εκεί και πέρα θα εξετάσω καλά όλα τα δεδομένα και θα αποφασίσω».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον ΠΑΣ: «Πέρασα υπέροχα ένα χρόνο στα Γιάννενα και ο κόσμος με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή. Από εκεί και πέρα  όμως είμαι επαγγελματίας και δεν μπορώ να παίζω μόνο για τη φανέλα. Στη χώρα σας υπάρχει οικονομική κρίση αυτή τη στιγμή όπως και στην Αργεντινή πριν μερικά χρόνια».

Για το αν συζήτησε με τον κ. Χριστοβασίλη το ενδεχόμενο παραμονής του: «Συναντήθηκε ο μάνατζέρ μου μία φορά αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Θα υπάρξει ένα ακόμα ραντεβού και μετά θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου».

Για τη ρήτρα των 60.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθεί στην προηγούμενη ομάδα του, την Ατλέτικο Τουκουμάν, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και αν αυτό αποτελεί τροχοπέδη στη συμφωνία του με τον ΠΑΣ: «Αυτό είναι ψέμα και δεν ξέρω από πού προέρχεται. Εγώ ήρθα ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχω καμία δέσμευση με την προηγούμενη ομάδα μου».

Για το ποια λέξη θα έβαζε δίπλα από τα ονόματα των Ντεμόλ, Αναστασιάδη και Χριστοβασίλη: «Λίγα, πολύτιμος και τίποτα (σ.σ. εξήγησε ότι δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα ο πρόεδρος γιατί τα πράγματα πήγαιναν καλά για την ομάδα)».

Για το ποια είναι η σημαντικότερη διαφορά μεταξύ ελληνικού και αργεντίνικου ποδοσφαίρου: «Το ποδόσφαιρο μοιάζει σε όλο τον κόσμο, απλά η διαφορά στην Αργεντινή με εδώ είναι ότι υπάρχει πιο γρήγορος ρυθμός».

Για ποιο λόγο αλλάζει κάθε χρόνο ομάδα από το 2005 και έπειτα: «Πιστεύω ότι είναι καλό να ζεις κάθε χρόνο και μια διαφορετική εμπειρία».

Για το πώς κρίνει την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Υπάρχουν κάποιες ομάδες που ξεχωρίζουν όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος  και οι υπόλοιπες βρίσκονται στο ίδιο περίπου επίπεδο».

Για το ποιον θεωρεί καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή: «Τον Γιώργο Σαμαρά που αγωνίζεται στη Σέλτικ».

Για το τι απαντάει στο δίλημμα Πελέ η Μαραντόνα: «Μαραντόνα αλλά θαύμαζα τον Ζινεντίν Ζιντάν που ήταν ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής».

Για το ποιος είναι ο Μπεσέρα εκτός γηπέδων: «Ένας απλός άνθρωπος που του αρέσει πολύ το περπάτημα στην όμορφη πόλη σας και ειδικά στην περιοχή της λίμνης».

Για το αν έχει δοκιμάσει "παραδοσιακό" τσίπουρο: «Έχω πιει τσίπουρο παραγωγής Άγγελου Αναστασιάδη».
Ο PAS-o-media είναι κοινόχρηστος λογαριασμός που χρησιμοποιείται από διάφορα μέλη του forum. Σκοπός του είναι η δημοσίευση ειδήσεων του pas.gr και η αναδημοσίευση/μεταφορά / δημοσιοποίηση κειμένων που αφορούν τον ΠΑΣ, ή ενδιαφέρουν τους φίλους του από διάφορα Μ.Μ.Ε.

Αποσυνδεδεμένος New

• Hero Member
  • 0
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Τετ 16 Μάι 2012 12:27 »
Η επιστροφή του Μπεσέρα  από τον Παόκ του εξωτερικού στα Γιάννινα

Στις 23 Μαρτίου 2012 ο ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ έγραφε στη sentragoal:

Παράθεση
«60.000 ευρώ ως αύριο για Μπεσέρα» … θα πρέπει να καταβάλει ποσό της τάξης των 60.000 ευρώ. Τα μισά θα πάνε στις στην εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Αργεντινού (κοινώς στους μάνατζερ) και τα υπόλοιπα στην πρώην ομάδα του, την Ατλέτικο Τουκουμάν … το γεγονός ότι το μέλλον του ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθεί να παραμένει μετέωρο, δεσμεύει κατά κάποιον τρόπο τον Γιώργο Χριστοβασίλη. 

Στις 30 Μαρτίου 2012 ο (???)  έγραφε στον "super-fm.gr"

Παράθεση
«Ο μάνατζερ του Μπεσέρα στο super-fm.gr» ... ο κ. Διανής, μας είπε: «Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και η ομάδα έχει πολύ κρίσιμα παιχνίδια τώρα. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με δημοσιεύματα για τον κάθε παίκτη και δεν είναι τακτική μου να απαντάω σε δημοσιεύματα». … «Η ομάδα θα σας ενημερώσει αν έχει κατατεθεί πρόταση ανανέωσης δεν είναι δική μου υπόθεση να πω κάτι».
… η πρόθεση του κ. Χριστοβασίλη είναι να τον κρατήσει. Για να γίνει αυτό πρέπει να πληρωθούν κάποια χρήματα στην ομάδα του στην Αργεντινή και σε γραφείο μάνατζερ, που ξεπερνούν τις 60.000 ευρώ και από εκεί και πέρα προστίθενται και οι απολαβές του Μπεσέρα, που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ θα πρέπει να προϋπολογίσει πάνω από 200.000 ευρώ για τον παίκτη.
… πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζεται και με καχυποψία για το πόσο έχει βάση, αφού ο Μπεσέρα έχει ανεβάσει τις μετοχές του και δύσκολα μπορεί να τον αποκτήσει άλλη ελληνική ομάδα, παρά μόνο ο ΠΑΣ που μπορεί να εκμεταλλευτεί τη θεωρητικά μικρή ρήτρα. Για οποιαδήποτε άλλη ομάδα ενδεχομένως οι απαιτήσεις θα ανέβουν.

Στις 31 Μαρτίου 2012 ο ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ (αναδημοσίευση από Goal News) έγραφε στο   passports … (δηλ. 1 εβδομάδα μετά.)

Παράθεση
«Όλα ανοιχτά με Μπεσέρα» … «Σε επαφή που είχε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μαζί του, ο Αργεντινός απέφυγε να ξεκαθαρίσει τη στάση του και παρέπεμψε στο φινάλε της περιόδου.
«Θα δούμε όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα, γιατί το μέλλον της ομάδας παραμένει μετέωρο» ήταν η απάντηση που έδωσε στον πρόεδρο της ΠΑΕ για το ενδεχόμενο επέκτασης συνεργασίας των δύο πλευρών.
Βέβαια, υπάρχει στη μέση και η δέσμευση καταβολής 60.000 ευρώ από την πλευρά του Γιώργου Χριστοβασίλη, εφόσον επιθυμεί την παραμονή του Μπεσέρα. Βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού η προθεσμία λήγει σήμερα, αλλά ο πρόεδρος του ΠΑΣ δεν προτίθεται να την ενεργοποιήσει.
«Γιατί να προπληρώσω χρήματα; Και αν η ομάδα υποβιβαστεί;» έλεγε στους συνεργάτες του.

Στις  29 Απρίλιου  η ΜΕΛΙΝΑ ΝΤΙΣΛΙΑΝ έγραφε στην contra:

Παράθεση
«"Dead line" για Μπεσέρα» … για να παραμείνει στα Γιάννινα θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα το ποσό των 60.000 ευρώ που υπάρχει σαν όρος στο ιδιωτικό συμφωνητικό, που υπογράφτηκε με τον μάνατζερ και την πρώην ομάδα του Αργεντίνου, την Ατλέτικο Τουκουμάν.
Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Μπεσέρα, Παύλος Διαννής, συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, με τον τελευταίο να ζητά ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τον Ιούνιο, προκειμένου να δώσει το απαιτούμενο ποσό και να κρατήσει τον παίκτη στα Γιάννινα.
Τόσο ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ όσο και ο Άγγελος Αναστασιάδης επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Αργεντίνου άσσου στην ομάδα, ωστόσο οι προτάσεις που υπάρχουν από το εξωτερικό αναμένεται να δυσκολέψουν την υπόθεσή του.

Στις 16 Μαΐου 2012 («Sports Arena» του ITV) επέστρεψε (εμφανίστηκε) στα Γιάννινα ο επί δίμηνο εξαφανισμένος  Λεάντρο  Ροντρίκο  Μπεσέρα Τσούτσο  τον οποίο μάταια έψαχναν οι δημοσιογράφοι στην πόλη … και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα, προωρινά.

Παράθεση
  «Δεν μπορώ να παίζω μόνο για τη φανέλα»΄... Ο Αργεντινός άσος του ΠΑΣ αποκάλυψε ότι δεν έχει καμία δέσμευση με την προηγούμενη ομάδα του, την Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ χαρακτήρισε ψέματα τα σενάρια που κυκλοφορούν περί ρήτρας 60.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθεί στην πρώην ομάδα του προκειμένου να μείνει ελεύθερος.
«Για τη ρήτρα των 60.000 ευρώ που πρέπει να καταβληθεί στην προηγούμενη ομάδα του, την Ατλέτικο Τουκουμάν, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και αν αυτό αποτελεί τροχοπέδη στη συμφωνία του με τον ΠΑΣ: «Αυτό είναι ψέμα και δεν ξέρω από πού προέρχεται. Εγώ ήρθα ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχω καμία δέσμευση με την προηγούμενη ομάδα μου»
passports

Υ.Γ.:  Δε μπορείς να παίζεις για τη φανέλα ... έντιμη δήλωση ... τώρα, αν σε περίπτωση που τα βρείτε με τον ΠΑΣ στο περίπου ... μετά, αν  σε περίπτωση που στο πίσω μέρος του μυαλού σου κυκλοφορεί η ιδέα ότι δεν ικανοποιήθηκαν επαρκώς οι προσδοκίες σου στα οικονομικά ... τότε το θεωρώ πρόβλημα.

Υ.Γ.2: Δίκαια ο Μπεσέρα δεν μπορεί να παίζει για τη φανέλα, ωστόσο όμως αδίκως κάποιοι παίζουν με τη νοημοσύνη μας και με την «τρέλα» μας ... τα χόμπι κοστίζουν.

« Τελευταία τροποποίηση: Τετ 16 Μάι 2012 12:35 από New Pas. Pas »